Hotell i närheten av Tropicana

Se på kartan
Hotell - Tropicana

TropicanaFrån  328kr

Rekommenderade hotell nära Tropicana

 • San Alejandro
  Från504krPer natt

  San Alejandrostars

  Havanna, Havanna , Ave. 31 entre 76 y 78 marianao - - Karta
  0.29 km från Tropicana
  2,8/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter

  Detta anspråkslösa hotell ligger i Havana. Detta hotell har 78 rum. För gästernas bekvämlighet finns tillgång till fast internet. Resenärena uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på San Alejandro. Husdjur är tillåtna på detta boende. Restaurangen inbjuder resenärerna till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Kohly
  Från1.146krPer natt

  Kohlystars

  Kholy, Havanna , 49a y 36a kolhy, miramar - Karta
  1.96 km från Tropicana
  3,4/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 265 recensioner från resenärerBaserat på 265 recensioner från resenärer

  Detta hotell ligger vid stranden av floden Almendares i Havannas skogsmarker. Där finns intressanta kultur-och fritidsattraktioner. Havannas internationella flygplats ligger bara 15 km från hotellet. Hotellet är utmärkt för dem som söker avkoppling och lugn. Byggnaden består av 136 rum och erbjuder ett brett utbud av bekvämligheter. Ett kafé, en bar och en restaurang finns. Dessutom kan gästerna dra nytta av konferensfaciliteter, tillgång till internet och en parkeringsplats. Alla rum är fullt utrustade, som standard med satellit/kabel-tv, minibar och balkong. Luftkonditioneringen är individuellt justerbar. Fritidsfaciliteterna inkluderar en pool, spa-behandlingar och en mängd olika sportalternativ.

  Se mer
 • El Bosque
  Från1.146krPer natt

  El Bosquestars

  Kholy, Havanna , Calle 28 a entre 49a y 49c reparto kohly - Karta
  2.23 km från Tropicana
  3,5/5
  Kundomdömenav 22 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 137 recensioner från resenärerBaserat på 137 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Kholy. Totalt 62 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. El Bosque genomgick en totalrenovering 2002. Kunderna kan använda sig av internetanslutningen för att hålla kontakt med arbete eller hem. Gästerna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. På El Bosque kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel E Mirazul
  Från979krPer natt

  Hotel E Mirazulstars

  Miramar, Havanna , 5ta avenida no. 3603 entre 36 y 38 - Karta
  2.65 km från Tropicana
   

  Detta gulliga hotell finns i Miramar. Hotel E Mirazul garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 8 rum. Hotel E Mirazul byggdes 2017. Kunderna kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet i anläggningens gemensamma utrymmen. Resenärena välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Hotel E Mirazul. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Casa Económica Vedado
  Från746krPer natt

  Casa Económica Vedadostars

  Vedado, Havanna , Calle 19 entre g y f, naºmero 407 407 407 - Karta
  2.71 km från Tropicana
   

  Denna anspråkslösa semesterbostad eller villa är endast för vuxna och ligger i Vedado. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på denna anläggning. Receptionen på Casa Económica Vedado har inte öppet dygnet runt. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Alla som valt detta boende kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen.

  Se mer
 • Gran Caribe Neptuno - Triton
  Från327krPer natt

  Gran Caribe Neptuno - Tritonstars

  Miramar, Havanna , 3ra ave. y 74, miramar, playa - Karta
  2.8 km från Tropicana
  2,2/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 518 recensioner från resenärerBaserat på 518 recensioner från resenärer

  Det är en storslagen byggnad som erbjuder en pittoresk utsikt över både Havanna och den karibiska kusten. Hotellet erbjuder sina gäster enkel tillgång till stranden, som ligger bara några meter från lobbyn, medan en promenad i omgivningarna tar en sedan runt flera restauranger, som erbjuder typiska lokala rätter och små butiker med sina handgjorda produkter. För alla som vill informera sig om det kalla kriget, ligger Museo del Ministerio del Interior inom gångavstånd. Lite längre väster om hotellet, efter den trädkantade Fifth Avenue ligger det område där några av Havannas mest lyxiga restauranger och hotell finns. Hotellet erbjuder alla de vanliga faciliteterna - en swimmingpool, en restaurang som serverar internationella rätter, en sportbar med biljardbord, plus några trevliga tillägg såsom kvälls cabaret.

  Se mer
 • H10 Habana Panorama
  Från1.123krPer natt

  H10 Habana Panoramastars

  Miramar, Havanna , Avenida 3a y calle 70, miramar - Karta
  2.81 km från Tropicana
  3,6/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1873 recensioner från resenärerBaserat på 1873 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Miramar. Våra kunder har 2. 0 kilometer till flygplatsen. Anläggningen har totalt 317 rum. H10 Habana Panorama är från år 2002. Kunderna kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet i anläggningens gemensamma utrymmen. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. H10 Habana Panorama tillhandahåller babysängar på begäran. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. Restaurangen inbjuder kunderna till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. Detta boende är stolt över i att kunna erbjuda ett visst hälso- och friskvårdsutbud, perfekt för avkoppling och för att vårda både hälsa och kropp. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Chateau Miramar by Be Live
  Från763krPer natt

  Chateau Miramar by Be Livestars

  Miramar, Havanna , Ave. 1ra e/60 y 70 playa - Karta
  2.97 km från Tropicana
  3,0/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 200 recensioner från resenärerBaserat på 200 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Miramar. Våra resenärer har 20. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 50 rum. Chateau Miramar by Be Live genomgick en totalrenovering 2003. Detta boende är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Chateau Miramar by Be Live har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. Husdjur är inte tillåtna på Chateau Miramar by Be Live. Alla som valt detta boende kan njuta av smakfulla rätter i dess restaurang. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Comodoro
  Från686krPer natt

  Comodorostars

  Miramar, Havanna , Av. 3ra y calle 84 - Karta
  2.99 km från Tropicana
  3,3/5
  Kundomdömenav 29 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 738 recensioner från resenärerBaserat på 738 recensioner från resenärer

  Detta hotell ligger i bostadsområdet Miramar. Det är nära till Palacio de Convenciones och bara några minuter från gamla stan. Den internationella flygplatsen José Marti ligger 15 km från fastigheten. Detta historiska hotell totalrenoverades år 2006, den har en trädgård och en terrass. Den består av två byggnader med totalt 460 rum varav 18 är lägenheter och 318 är bungalows. Detta luftkonditionerade hotell erbjuder ett brett utbud av faciliteter till exempel en restaurang, ett internetkafé och en frisörsalong. Ytterligare faciliteter inkluderar konferensfaciliteter, tvätt- och rumservice. Rummen är fullt utrustade, som standard med balkong eller terrass. 58 av boendeenheter har havsutsikt och 58 har utsikt över trädgården. Fritidsaktiviteter inkluderar ett varierat poolområde, ett hälso-och fitnesskomplex och en tennisbana.

  Se mer
 
[x]
 

Hotell i närheten av  Tropicana

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner