Hotell i närheten av Tropicana

Se på kartan
Hotell - Tropicana

TropicanaFrån  287kr

Rekommenderade hotell nära Tropicana

 • San Alejandro
  Från287krPer natt

  San Alejandrostars

  Havanna, Havanna , Ave. 31 entre 76 y 78 marianao - - Karta
  0.29 km från Tropicana
  2,8/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter

  Detta enkla hotell ligger i Havana. San Alejandro har totalt 78 rum. För gästernas bekvämlighet finns tillgång till fast internet. Dygnet-runt-servicen på San Alejandro bidrar till gästernas trivsel. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. Husdjur är tillåtna på detta hotell. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Kohly
  Från1.172krPer natt

  Kohlystars

  Kholy, Havanna , 49a y 36a kolhy, miramar - Karta
  1.96 km från Tropicana
  3,4/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 266 recensioner från resenärerBaserat på 266 recensioner från resenärer

  Detta hotell ligger vid stranden av floden Almendares i Havannas skogsmarker. Där finns intressanta kultur-och fritidsattraktioner. Havannas internationella flygplats ligger bara 15 km från hotellet. Hotellet är utmärkt för dem som söker avkoppling och lugn. Byggnaden består av 136 rum och erbjuder ett brett utbud av bekvämligheter. Ett kafé, en bar och en restaurang finns. Dessutom kan gästerna dra nytta av konferensfaciliteter, tillgång till internet och en parkeringsplats. Alla rum är fullt utrustade, som standard med satellit/kabel-tv, minibar och balkong. Luftkonditioneringen är individuellt justerbar. Fritidsfaciliteterna inkluderar en pool, spa-behandlingar och en mängd olika sportalternativ.

  Se mer
 • El Bosque
  Från1.172krPer natt

  El Bosquestars

  Kholy, Havanna , Calle 28 a entre 49a y 49c reparto kohly - Karta
  2.23 km från Tropicana
  3,5/5
  Kundomdömenav 22 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 138 recensioner från resenärerBaserat på 138 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Kholy. Det totala antalet rum är 62. Detta hotell totalrenoverades 2002. För att göra gästernas vistelse ännu trevligare ingår tillgång till internet på El Bosque. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Starfish Montehabana
  Från773krPer natt

  Starfish Montehabanastars

  Miramar, Havanna , Calle 70 entre 5ta a y 7ma ave. - - Karta
  2.32 km från Tropicana
  3,5/5
  Kundomdömenav 34 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 196 recensioner från resenärerBaserat på 196 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Miramar. Våra gäster har 25. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 164 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Starfish Montehabana. Starfish Montehabana byggdes 2004. Alla gäster som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet i dess gemensamma utrymmen. Dygnet-runt-servicen på Starfish Montehabana bidrar till gästernas trivsel. Om någon som valt detta boende ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rum. Husdjur är tillåtna på detta hotell. Det finns parkeringsplatser. På Starfish Montehabana kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Memories Miramar Habana
  Från1.120krPer natt

  Memories Miramar Habanastars

  Miramar, Havanna , Av 5ta entre 72 y 76 - Karta
  2.39 km från Tropicana
  3,2/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1399 recensioner från resenärerBaserat på 1399 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Miramar. Våra gäster hittar närmaste golfbana 15. 0 kilometer från den här anläggningen. Våra besökare har 12. 8 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 4. 0 kilometer till hamnen. Denna anläggning har totalt 427 rum. Memories Miramar Habana byggdes 2001. Resenärerna kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet som finns tillgängligt i de gemensamma utrymmena. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Alla badrum på detta handikappanpassade hotell är anpassade för personer med funktionsnedsättning. Detta hotell tillåter inte husdjur. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser. Alla gäster som bor på denna anläggning kan koppla av och återhämta sig i dess inrättning för välbefinnande. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Hotel E Mirazul
  Från718krPer natt

  Hotel E Mirazulstars

  Miramar, Havanna , 5ta avenida no. 3603 entre 36 y 38 - Karta
  2.65 km från Tropicana
   

  Detta gulliga hotell återfinns i Miramar. Hotel E Mirazul garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 8 rum. Detta hotell byggdes 2017. Hotel E Mirazul tillhandahåller fasta och trådlösa internetanslutningar. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Babysängar tillhandahålls inte på Hotel E Mirazul. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Casa Económica Vedado
  Från718krPer natt

  Casa Económica Vedadostars

  Vedado, Havanna , Calle 19 entre g y f, naºmero 407 407 407 - Karta
  2.71 km från Tropicana
   

  Denna enkla semesterbostad eller villa för adults-only är lokaliserad i Vedado. Casa Económica Vedado garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 10 rum. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Alla som valt detta boende kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen.

  Se mer
 • Gran Caribe Neptuno - Triton
  Från287krPer natt

  Gran Caribe Neptuno - Tritonstars

  Miramar, Havanna , 3ra ave. y 74, miramar, playa - Karta
  2.8 km från Tropicana
  2,2/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 529 recensioner från resenärerBaserat på 529 recensioner från resenärer

  Det är en storslagen byggnad som erbjuder en pittoresk utsikt över både Havanna och den karibiska kusten. Hotellet erbjuder sina gäster enkel tillgång till stranden, som ligger bara några meter från lobbyn, medan en promenad i omgivningarna tar en sedan runt flera restauranger, som erbjuder typiska lokala rätter och små butiker med sina handgjorda produkter. För alla som vill informera sig om det kalla kriget, ligger Museo del Ministerio del Interior inom gångavstånd. Lite längre väster om hotellet, efter den trädkantade Fifth Avenue ligger det område där några av Havannas mest lyxiga restauranger och hotell finns. Hotellet erbjuder alla de vanliga faciliteterna - en swimmingpool, en restaurang som serverar internationella rätter, en sportbar med biljardbord, plus några trevliga tillägg såsom kvälls cabaret.

  Se mer
 • H10 Habana Panorama
  Från1.148krPer natt

  H10 Habana Panoramastars

  Miramar, Havanna , Avenida 3a y calle 70, miramar - Karta
  2.81 km från Tropicana
  3,6/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1901 recensioner från resenärerBaserat på 1901 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Miramar. Våra besökare har 2. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell innefattar 317 trivsamma rum. H10 Habana Panorama byggdes 2002. Alla gäster som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet som finns tillgängligt i de gemensamma utrymmena. Alla gäster som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Dessutom erbjuder H10 Habana Panorama babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på H10 Habana Panorama. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. På detta hotell finns det ett stort hälso- och välbefinnandeutbud som kunderna med fördel kan dra nytta av. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Luxury Miramar
  Från1.607krPer natt

  Luxury Miramarstars

  Habana Vieja, Havanna , Av. 3ra entre ayb #37, miramar 37 - Karta
  2.84 km från Tropicana
   

  Denna mysiga semesterbostad eller villa återfinns i La Habana Vieja. Med sina totalt 7 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Alla som valt detta boende som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Luxury Miramar tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  13  Hotell - Tropicana
Sida  1  av  2
 

Hotell i närheten av  Tropicana

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner