Hotell i närheten av Tropicana

Se på kartan
Hotell - Tropicana

TropicanaFrån  426kr

Rekommenderade hotell nära Tropicana

 • San Alejandro
  Från510krPer natt

  San Alejandrostars

  Havanna, Havanna , Ave. 31 entre 76 y 78 marianao - - Karta
  0.29 km från Tropicana
  2,8/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter

  Detta anspråkslösa hotell ligger i Havana. Detta hotell har 78 rum. För gästernas bekvämlighet finns tillgång till fast internet. Resenärena uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på San Alejandro. Husdjur är tillåtna på detta boende. Restaurangen inbjuder resenärerna till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Kohly
  Från1.597krPer natt

  Kohlystars

  Kholy, Havanna , 49a y 36a kolhy, miramar - Karta
  1.96 km från Tropicana
  3,4/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 260 recensioner från resenärerBaserat på 260 recensioner från resenärer

  Detta hotell ligger vid stranden av floden Almendares i Havannas skogsmarker. Där finns intressanta kultur-och fritidsattraktioner. Havannas internationella flygplats ligger bara 15 km från hotellet. Hotellet är utmärkt för dem som söker avkoppling och lugn. Byggnaden består av 136 rum och erbjuder ett brett utbud av bekvämligheter. Ett kafé, en bar och en restaurang finns. Dessutom kan gästerna dra nytta av konferensfaciliteter, tillgång till internet och en parkeringsplats. Alla rum är fullt utrustade, som standard med satellit/kabel-tv, minibar och balkong. Luftkonditioneringen är individuellt justerbar. Fritidsfaciliteterna inkluderar en pool, spa-behandlingar och en mängd olika sportalternativ.

  Se mer
 • El Bosque
  Från1.598krPer natt

  El Bosquestars

  Kholy, Havanna , Calle 28 a entre 49a y 49c reparto kohly - Karta
  2.23 km från Tropicana
  3,5/5
  Kundomdömenav 22 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 134 recensioner från resenärerBaserat på 134 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Kholy. Totalt 62 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. El Bosque genomgick en totalrenovering 2002. Kunderna kan använda sig av internetanslutningen för att hålla kontakt med arbete eller hem. Gästerna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. På El Bosque kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Starfish Montehabana
  Från1.200krPer natt

  Starfish Montehabanastars

  Miramar, Havanna , Calle 70 entre 5ta a y 7ma ave. - - Karta
  2.32 km från Tropicana
  3,5/5
  Kundomdömenav 34 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 185 recensioner från resenärerBaserat på 185 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Miramar. Våra kunder har 25. 0 kilometer till flygplatsen. De 164 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta boende byggdes 2004. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har alla som valt detta boende tillgång till trådlös internetuppkoppling i de allmänna utrymmena. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är en husdjursvänlig anläggning.

  Se mer
 • Memories Miramar Habana
  Från1.574krPer natt

  Memories Miramar Habanastars

  Miramar, Havanna , Av 5ta entre 72 y 76 - Karta
  2.39 km från Tropicana
  3,2/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1272 recensioner från resenärerBaserat på 1272 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Miramar. Våra besökare hittar närmaste golfbana 15. 0 kilometer från den här egendomen. Våra resenärer har 12. 8 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 4. 0 kilometer till hamnen. Boendet har totalt 427 rum. Memories Miramar Habana är från år 2001. Internetanslutning (fast och trådlös) finns i de gemensamma utrymmena för de som behöver hålla sig uppkopplade. Alla som valt detta boende kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Memories Miramar Habana tillhandahåller inga babysängar på begäran. Memories Miramar Habana förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Om kunderna behöver skämmas bort kan de utnyttja det som hälsoinrättningen erbjuder. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Casa Económica Vedado
  Från781krPer natt

  Casa Económica Vedadostars

  Vedado, Havanna , Calle 19 entre g y f, naºmero 407 407 407 - Karta
  2.71 km från Tropicana
   

  Denna anspråkslösa semesterbostad eller villa är endast för vuxna och ligger i Vedado. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på denna anläggning. Receptionen på Casa Económica Vedado har inte öppet dygnet runt. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Alla som valt detta boende kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen.

  Se mer
 • Gran Caribe Neptuno - Triton
  Från445krPer natt

  Gran Caribe Neptuno - Tritonstars

  Miramar, Havanna , 3ra ave. y 74, miramar, playa - Karta
  2.8 km från Tropicana
  2,2/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 512 recensioner från resenärerBaserat på 512 recensioner från resenärer

  Det är en storslagen byggnad som erbjuder en pittoresk utsikt över både Havanna och den karibiska kusten. Hotellet erbjuder sina gäster enkel tillgång till stranden, som ligger bara några meter från lobbyn, medan en promenad i omgivningarna tar en sedan runt flera restauranger, som erbjuder typiska lokala rätter och små butiker med sina handgjorda produkter. För alla som vill informera sig om det kalla kriget, ligger Museo del Ministerio del Interior inom gångavstånd. Lite längre väster om hotellet, efter den trädkantade Fifth Avenue ligger det område där några av Havannas mest lyxiga restauranger och hotell finns. Hotellet erbjuder alla de vanliga faciliteterna - en swimmingpool, en restaurang som serverar internationella rätter, en sportbar med biljardbord, plus några trevliga tillägg såsom kvälls cabaret.

  Se mer
 • H10 Habana Panorama
  Från1.480krPer natt

  H10 Habana Panoramastars

  Miramar, Havanna , Avenida 3a y calle 70, miramar - Karta
  2.81 km från Tropicana
  3,6/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1845 recensioner från resenärerBaserat på 1845 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Miramar. Våra resenärer har 2. 0 kilometer till flygplatsen. 317 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta hotell byggdes 2002. Alla gäster som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet i dess gemensamma utrymmen. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Resenärerna uppskattar det hälso- och välbefinnandetutbud som tillhandahålls på denna anläggning. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Chateau Miramar by Be Live
  Från540krPer natt

  Chateau Miramar by Be Livestars

  Miramar, Havanna , Ave. 1ra e/60 y 70 playa - Karta
  2.97 km från Tropicana
  3,0/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 197 recensioner från resenärerBaserat på 197 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Miramar. Våra resenärer har 20. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 50 rum. Chateau Miramar by Be Live genomgick en totalrenovering 2003. Detta boende är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Chateau Miramar by Be Live har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. Husdjur är inte tillåtna på Chateau Miramar by Be Live. Alla som valt detta boende kan njuta av smakfulla rätter i dess restaurang. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Comodoro
  Från1.027krPer natt

  Comodorostars

  Miramar, Havanna , Av. 3ra y calle 84 - Karta
  2.99 km från Tropicana
  3,3/5
  Kundomdömenav 29 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 732 recensioner från resenärerBaserat på 732 recensioner från resenärer

  Detta hotell ligger i bostadsområdet Miramar. Det är nära till Palacio de Convenciones och bara några minuter från gamla stan. Den internationella flygplatsen José Marti ligger 15 km från fastigheten. Detta historiska hotell totalrenoverades år 2006, den har en trädgård och en terrass. Den består av två byggnader med totalt 460 rum varav 18 är lägenheter och 318 är bungalows. Detta luftkonditionerade hotell erbjuder ett brett utbud av faciliteter till exempel en restaurang, ett internetkafé och en frisörsalong. Ytterligare faciliteter inkluderar konferensfaciliteter, tvätt- och rumservice. Rummen är fullt utrustade, som standard med balkong eller terrass. 58 av boendeenheter har havsutsikt och 58 har utsikt över trädgården. Fritidsaktiviteter inkluderar ett varierat poolområde, ett hälso-och fitnesskomplex och en tennisbana.

  Se mer
 
[x]
 

Hotell i närheten av  Tropicana

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner