Hotell i Kuala Lumpur

Se på kartan
Hotell - Kuala Lumpur

Kuala LumpurFrån  100kr

Aktuella hotellerbjudanden - Kuala Lumpur

 • Pullman KL City Centre
  Från959krPer natt

  Pullman KL City Centrestars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan conlay 4 -
  4,4/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3819 recensioner från resenärerBaserat på 3819 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Kuala Lumpur är detta sofistikerade hotell ett optimalt val för familjer. Från denna egendom som ligger inbäddad 700 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta boende är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 1. 7 kilometer från den här egendomen. Från detta boende är det 0. 5 kilometer till det allmänna transportnätet. Våra gäster har 50. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 16. 0 kilometer till hamnen. 448 välkomnande rum finns på anläggningen. Pullman KL City Centre genomgick en totalrenovering 2010. Alla gästerna på Pullman KL City Centre kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Resenärena uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Tyvärr kan inte resenärerna be om en babysäng till sitt rum. Alla badrum på detta handikappanpassade hotell är anpassade för personer med funktionsnedsättning. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänlig anläggning. Anläggningen har parkeringsplatser och garage. Flera konferensfaciliteter finns tillgängliga för att underlätta för affärsresenärer. Alla som valt detta boende kan tack vare alla de olika matuplevelserna verkligen njuta av sitt besök. Alla gästerna som bor på denna anläggning kan hitta balans för kropp och själ på dess hälso- och väbefinnandeinrättning. Anläggningens restaurang serverar läckra rätter och har en utmärkt service. På Pullman KL City Centre kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Parkroyal Kuala Lumpur
  Från839krPer natt

  Parkroyal Kuala Lumpurstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan sultan ismail -
  4,2/5
  Kundomdömenav 24 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4122 recensioner från resenärerBaserat på 4122 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell ligger i Kuala Lumpur. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta hotell som ligger inbäddat 2. 7 kilometer från stadens centrum. Våra kunder hittar närmaste golfbana 2. 5 kilometer från det här boendet. Denna anläggning ligger på ett avstånd på -0. 0 kilometer från det allmänna kommunikationsnätet. Våra gäster har 2. 7 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 1. 5 kilometer till hamnen. Parkroyal Kuala Lumpur har totalt 426 rum. Detta hotell genomgick en renovering 2003. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Dygnet-runt-servicen på Parkroyal Kuala Lumpur bidrar till gästernas trivsel. Parkroyal Kuala Lumpur tillhandahåller inga babysängar på begäran. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser. Resenärerna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. De som bor på denna anläggning kan utforska de olika matställena som Parkroyal Kuala Lumpur erbjuder. På denna anläggning är det perfekt att hålla möten under affärsresan. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • ibis Kuala Lumpur City Centre
  Från623krPer natt

  ibis Kuala Lumpur City Centrestars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , 32, jalan yap kwan seng, -
  4,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Perfekt för familjer och ett charmigt hotell som är lokaliserat i Kuala Lumpur. Från denna egendom som ligger 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 600 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. 684 välkomnande rum finns på anläggningen. Boendet byggdes år 2018. Resenärerna har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Om någon gäst som bor på denna anläggning ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rum. Detta är ett handikappanpassat hotell vars gemensamma utrymmen och badrum är anpassade för funktionsnedsatta och rullstolsburna personer. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. ibis Kuala Lumpur City Centre tillhandahåller parkering och garage. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Detta hotell har funktionella affärsfaciliteter, perfekt för affärsresenärer. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Doubletree By Hilton Kuala Lumpur
  Från671krPer natt

  Doubletree By Hilton Kuala Lumpurstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , The intermark 348 jalan tun razak -
  4,5/5
  Kundomdömenav 29 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4076 recensioner från resenärerBaserat på 4076 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Kuala Lumpur är detta enastående hotell ett optimalt val för familjer. Från detta boende som ligger inbäddat 400 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer har enkel tillgång till kolektivtrafiknätet. Totalt 540 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Doubletree By Hilton Kuala Lumpur. För att göra gästernas vistelse ännu trevligare ingår tillgång till internet på Doubletree By Hilton Kuala Lumpur. Receptionen på Doubletree By Hilton Kuala Lumpur håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Alla badrum på Doubletree By Hilton Kuala Lumpur är handikappanpassadeHusdjur är tillåtna på denna anläggning. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Doubletree By Hilton Kuala Lumpur. Doubletree By Hilton Kuala Lumpur är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang. Alla gäster som bor på denna anläggning kan utforska de olika matställena som Doubletree By Hilton Kuala Lumpur erbjuder. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Doubletree By Hilton Kuala Lumpur. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Ramada Suites Kuala Lumpur City Centre
  Från322krPer natt

  Ramada Suites Kuala Lumpur City Centrestars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Lorong ceylon, bukit ceylon 1 -
  4,4/5
  Kundomdömenav 22 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1361 recensioner från resenärerBaserat på 1361 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Kuala Lumpur. Från denna anläggning som är belägen 200 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. För våra kunder är det 2. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra resenärer har 40. 0 kilometer till flygplatsen. 126 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta boende byggdes 2014. Denna anläggning är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen dygnet runt. Ramada Suites Kuala Lumpur City Centre tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på Ramada Suites Kuala Lumpur City Centre är rullstolsanpassade. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. De som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på detta hotell och som passar för olika slags evenemang Kunderna kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hilton Kuala Lumpur
  Från813krPer natt

  Hilton Kuala Lumpurstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan stesen sentral 5 3 -
  4,7/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 5252 recensioner från resenärerBaserat på 5252 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är perfekt för familjer och ligger i Kuala Lumpur. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Denna anläggning innefattar 499 trivsamma rum. Detta boende totalrenoverades 2015. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen på Hilton Kuala Lumpur har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. //TEMPLATE OR VARIABLE HTL NAME NOT FOUND// har några rullstolsanpassade badrum för ökad tillgänglighet. Husdjur är inte tillåtna på Hilton Kuala Lumpur. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Hilton Kuala Lumpur. Anläggningens affärsfaciliteter är lämpliga för alla typer av företagsevenemang, seminarier, möten och konferenser. Kunderna kommer att uppskatta utbudet av matställen på detta hotell. Alla som valt detta boende kan på plats njuta av en läcker måltid med flera utsökta kulinariska alternativ. Alla gäster som bor på denna anläggning kan välja att skämma bort sig på friskvårdinrättningen. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Royale Chulan Bukit Bintang
  Från303krPer natt

  Royale Chulan Bukit Bintangstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan bukit bintang 17-21 -
  3,1/5
  Kundomdömenav 32 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1229 recensioner från resenärerBaserat på 1229 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Kuala Lumpur. Från den här egendomen som ligger 3. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta hotell ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 3. 4 kilometer från den här anläggningen. Denna anläggning ligger på ett avstånd på 0. 5 kilometer från det allmänna kommunikationsnätet. Våra resenärer har 50. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 2. 2 kilometer till hamnen. Det totala antalet rum är 400. Denna anläggning totalrenoverades 2012. De som bor på denna anläggning har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen är öppen dygnet runt. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Royale Chulan Bukit Bintang tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Resenärerna kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Detta Royale Chulan Bukit Bintang har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Tack vare de fritidsaktiviteter som erbjuds på detta hotell kan kunderna få roliga upplevelser. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • ANSA Kuala Lumpur
  Från617krPer natt

  ANSA Kuala Lumpurstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan bukit bintang 101 -
  3,9/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1168 recensioner från resenärerBaserat på 1168 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Kuala Lumpur. Från detta hotell som ligger inbäddat 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Våra besökare har 47. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 167 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på ANSA Kuala Lumpur. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta boende. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Grand Ion Delemen Hotel Genting Highlands
  Från446krPer natt

  Grand Ion Delemen Hotel Genting Highlandsstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan ion delemen 1 1 -
  3,8/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter

  Detta lyxiga hotell är lokaliserat i Kuala Lumpur. Det totala antalet rum på Grand Ion Delemen Hotel Genting Highlands är 611. Detta hotells byggår är 2016. Denna anläggning har wifi-anslutning. Receptionen är öppen dygnet runt. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Det finns parkeringsplatser på Grand Ion Delemen Hotel Genting Highlands. Kunderna kan njuta av en läcker måltid i anläggningens gastronomiska restaurang. Tack vare de funktionella mötesfaciliteterna är detta boende en perfekt plats för gäster som reser i affärssyfte.

  Se mer
 • The Gardens-A St Giles Signature Hotel & Residence
  Från749krPer natt

  The Gardens-A St Giles Signature Hotel & Residencestars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Mid valley city, lingkaran syed putra 59 -
  3,8/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1316 recensioner från resenärerBaserat på 1316 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är beläget i Kuala Lumpur. Från detta boende är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 8. 5 kilometer från den här egendomen. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna egendom. Från detta boende är det 42. 9 kilometer till hamnen. Denna anläggning kan erbjuda totalt 627 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2015. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Tyvärr finns inga rum för de som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. De allmänna utrymmen på detta boende är lättillgängliga och 2 är handikappsanpassat. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Kunderna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på detta hotell och som passar för olika slags evenemang Resenärerna kan njuta av en läcker måltid i anläggningens gastronomiska restaurang. Hälso- och välbefinnandeutbudet på denna anläggning ger en ultimat känsla av pånyttfödelse och avkoppling. Alla som valt detta boende kan ha glädje av dess nöjesliv. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  283  Hotell - Kuala Lumpur
Sida  1  av  29
 

Beskrivning av destination

  Kuala Lumpur är huvudstaden i Malaysia. Staden är idag ett stort turistcentrum med massor av olika attraktioner som lockar, såsom shopping, besök på kulturella platser, fritidsaktiviteter och helt enkelt det faktum att man lär känna en vacker stad med ett imponerande landskap. Till de mest betydande turistattraktionerna i staden hör Parlamentshuset, Kuala Lumpur-tornet, Eye on Malaysia och guldtriangeln som bland andra kulturellt intressanta platser omfattar Petronas tvillingtorn. Staden har också en mängd grönområden tack vare skogen som skyddas, nationalparkerna och de botaniska trädgårdarna och flera andra parker. I staden kan du dels besöka alla de viktigaste sevärdheterna på dagen och dels tillbringa en trevlig stund på kvällen på något av de många diskotek eller barer som finns i staden. I Kuala Lumpur hittar du det du letar efter. Du måste lära känna det.

Intressanta platser

Populäraste zoner från Kuala Lumpur

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner