Hotell i Kuala Lumpur

Se på kartan
Hotell - Kuala Lumpur

Kuala LumpurFrån  115kr

Aktuella hotellerbjudanden - Kuala Lumpur

 • Impiana KLCC Hotel, Kuala Lumpur City Centre
  Från837krPer natt
  4,5/5
  Kundomdömenav 18 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4219 recensioner från resenärerBaserat på 4219 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Kuala Lumpur är detta charmiga hotell ett optimalt val för familjer. Från denna anläggning som ligger inbäddad 10 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta hotell. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 800 meter från denna egendom. Från det här boendet är det 20. 0 kilometer till backarna. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Den närmaste stranden ligger 7. 0 kilometer från detta boende. Våra resenärer har 5. 5 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 7. 0 kilometer till hamnen. Det totala antalet rum på Impiana KLCC Hotel, Kuala Lumpur City Centre är 335. Den här anläggningen byggdes 2005. Impiana KLCC Hotel, Kuala Lumpur City Centre är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Dygnet-runt-servicen på Impiana KLCC Hotel, Kuala Lumpur City Centre bidrar till gästernas trivsel. Detta hotell erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. De som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten. Denna anläggning är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Kunderna kan uppskatta de hälso- och välbefinnandeutbud som tillhandahålls på Impiana KLCC Hotel, Kuala Lumpur City Centre. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Royale Chulan Bukit Bintang
  Från437krPer natt

  Royale Chulan Bukit Bintangstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan bukit bintang 17-21 -
  3,1/5
  Kundomdömenav 31 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1188 recensioner från resenärerBaserat på 1188 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Kuala Lumpur. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 3. 5 kilometer från stadens centrum. Våra resenärer kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 3. 4 kilometer från den här egendomen. Denna anläggning ligger 0. 5 kilometer från allmänna kommunikationsförbindelser. Våra gäster har 50. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 2. 2 kilometer till hamnen. Det totala antalet rum på Royale Chulan Bukit Bintang är 400. Royale Chulan Bukit Bintang genomgick en renovering 2012. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Babysängar tillhandahålls inte på Royale Chulan Bukit Bintang. Husdjur är inte tillåtna på Royale Chulan Bukit Bintang. Det finns parkeringsplatser på Royale Chulan Bukit Bintang. De som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Detta hotell erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att kunderna njuter av sitt besök på alla sätt och vis. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av anläggningens affärsfacliteterna. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Royale Chulan Bukit Bintang. På Royale Chulan Bukit Bintang kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Pullman Kl City Centre
  Från1.103krPer natt

  Pullman Kl City Centrestars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan conlay 4 -
  4,4/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3520 recensioner från resenärerBaserat på 3520 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är perfekt för familjer och ligger i Kuala Lumpur. Från denna anläggning som är belägen 700 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra gäster kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 1. 7 kilometer från det här hotellet. Denna anläggning ligger 0. 5 kilometer från allmänna kommunikationsförbindelser. Våra besökare har 50. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 16. 0 kilometer till hamnen. Totalt 448 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Pullman Kl City Centre. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2010. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har resenärerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. Alla badrum på detta handikappanpassade boende är anpassat för personer med funktionsnedsättning. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Detta hotell tillhandahåller parkering och garage. Gästerna kommer att uppskatta utbudet av matställen på detta boende. Pullman Kl City Centre har funktionella affärsfaciliteter som är perfekta för affärsresenärer. Gästerna uppskattar det hälso- och välbefinnandetutbud som tillhandahålls på detta boende. Alla gäster som bor på denna anläggning kan på plats njuta av en läcker måltid med flera utsökta kulinariska alternativ. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Doubletree By Hilton Kuala Lumpur
  Från970krPer natt

  Doubletree By Hilton Kuala Lumpurstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , The intermark 348 jalan tun razak -
  4,5/5
  Kundomdömenav 29 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3763 recensioner från resenärerBaserat på 3763 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett sofistikerat hotell som är lokaliserat i Kuala Lumpur. Från detta boende som ligger inbäddat 400 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från denna egendom är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Detta boende ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Denna anläggning har 540 rum. Kunderna kan hålla kontakt med arbete eller hem tack vare tillgången på internet. Receptionen är öppen under hela dagen. Om resenärerna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. Alla badrum på Doubletree By Hilton Kuala Lumpur är handikappanpassadeDenna anläggning tillåter inte husdjur. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Affärsresenärer kommer att uppskatta anläggningens bekväma affärsfaciliteter som garanterar en produktiv dag på jobbet. Alla som valt detta boende kan skämma bort sina smaklökar i dess gastronomiska restaurang. Denna anläggning erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Doubletree By Hilton Kuala Lumpur kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Cititel Mid Valley
  Från730krPer natt

  Cititel Mid Valleystars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Mid valley city, lingkaran syed putra -
  3,7/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 944 recensioner från resenärerBaserat på 944 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Kuala Lumpur. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta boende. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 7. 9 kilometer från egendomen. Kollektivtrafikförbindelser ligger på ett avstånd på 0. 5 kilometer. Våra resenärer har 13. 6 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 8. 6 kilometer till hamnen. Detta hotell kan erbjuda totalt 646 rum. Detta hotell totalrenoverades 2008. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har kunderna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Babysängar tillhandahålls inte på Cititel Mid Valley. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. De som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. Resenärerna kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Berjaya Times Square Hotel, Kuala Lumpur
  Från696krPer natt

  Berjaya Times Square Hotel, Kuala Lumpurstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , No.1 jalan imbi 1 -
  3,4/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2699 recensioner från resenärerBaserat på 2699 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är perfekt för familjer och ligger i Kuala Lumpur. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 2. 4 kilometer från stadens centrum. Våra kunder hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från det här hotellet. Våra gäster har tillgång till kollektivtrafiknätet inom ett avstånd av -0. 0 kilometer. De 650 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta boende. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Dessutom erbjuder denna barnvänliga anläggning babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Berjaya Times Square Hotel, Kuala Lumpur är inte någon husdjursvänlig anläggning. Resenärerna kan dra nytta av parkeringsplatserna. Berjaya Times Square Hotel, Kuala Lumpur erbjuder transfer till flygplatsen. På detta boende finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. Detta hotell erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att gästerna njuter av sitt besök på alla sätt och vis. Denna anläggning är stolt över i att kunna erbjuda ett visst hälso- och friskvårdsutbud, perfekt för avkoppling och för att vårda både hälsa och kropp. De läckra rätter som serveras på de olika gastronomiska alternativen kommer att ge alla gäster som bor på denna anläggning ny energi inför dagen. Berjaya Times Square Hotel, Kuala Lumpur erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Berjaya Times Square Hotel, Kuala Lumpur kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Le Apple Boutique Hotel KLCC
  Från733krPer natt

  Le Apple Boutique Hotel KLCCstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan ampang, kuala lumpur 160 -
  4,3/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 613 recensioner från resenärerBaserat på 613 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Kuala Lumpur. Från denna anläggning som är belägen 500 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Från denna egendom är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Detta boende ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Våra resenärer har 40. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Le Apple Boutique Hotel KLCC är 222. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Le Apple Boutique Hotel KLCC tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. Alla som valt detta boende kan dra nytta av parkeringsplatserna. Gäster som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Royal Kuala Lumpur
  Från487krPer natt

  Royal Kuala Lumpurstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan walter grenier -
  3,6/5
  Kundomdömenav 21 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 839 recensioner från resenärerBaserat på 839 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Kuala Lumpur. Från denna egendom som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta hotell. Våra gäster har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. De 285 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Royal Kuala Lumpur genomgick en renovering 2005. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta hotell. Receptionen är öppen dygnet runt. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). De gemensamma utrymmena på detta boende är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Affärsresenärer kommer att uppskatta anläggningens bekväma affärsfaciliteter som garanterar en produktiv dag på jobbet. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Mov Hotel
  Från421krPer natt

  Mov Hotelstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , 43, jalan berangan -
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 52 recensioner från resenärerBaserat på 52 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Kuala Lumpur. Från denna egendom som är belägen 100 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Från detta boende är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från detta hotell. 147 välkomnande rum finns på anläggningen. Mov Hotel är från år 2017. Denna anläggning har wifi-anslutning. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Tyvärr kan inte kunderna be om en babysäng till sitt rum. Alla badrum på Mov Hotel är handikappanpassadeInga husdjur är tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Grand Millennium Kuala Lumpur
  Från1.117krPer natt

  Grand Millennium Kuala Lumpurstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan bukit bintang 160 -
  3,9/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2242 recensioner från resenärerBaserat på 2242 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är beläget i Kuala Lumpur. Från denna anläggning som är belägen 2. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta hotell ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Det totala antalet rum är 461. Resenärerna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Kunder kan dra nytta av parkeringsplatserna. Grand Millennium Kuala Lumpur erbjuder transfer till flygplatsen. Grand Millennium Kuala Lumpur är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet. Gästerna kanske väljer att skämma bort sig på friskvårdinrättningen som finns på detta hotell. Gourmeter kommer att uppskatta de olika utsökta kulinariska alternativen med smaker för alla slags resenärer. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  189  Hotell - Kuala Lumpur
Sida  1  av  19
 

Beskrivning av destination

  Kuala Lumpur är huvudstaden i Malaysia. Staden är idag ett stort turistcentrum med massor av olika attraktioner som lockar, såsom shopping, besök på kulturella platser, fritidsaktiviteter och helt enkelt det faktum att man lär känna en vacker stad med ett imponerande landskap. Till de mest betydande turistattraktionerna i staden hör Parlamentshuset, Kuala Lumpur-tornet, Eye on Malaysia och guldtriangeln som bland andra kulturellt intressanta platser omfattar Petronas tvillingtorn. Staden har också en mängd grönområden tack vare skogen som skyddas, nationalparkerna och de botaniska trädgårdarna och flera andra parker. I staden kan du dels besöka alla de viktigaste sevärdheterna på dagen och dels tillbringa en trevlig stund på kvällen på något av de många diskotek eller barer som finns i staden. I Kuala Lumpur hittar du det du letar efter. Du måste lära känna det.

Intressanta platser

Populäraste zoner från Kuala Lumpur

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner