Hotell i Kuala Lumpur

Se på kartan
Hotell - Kuala Lumpur

Kuala LumpurFrån  87kr

Aktuella hotellerbjudanden - Kuala Lumpur

 • ibis Kuala Lumpur City Centre
  Från630krPer natt

  ibis Kuala Lumpur City Centrestars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , 32, jalan yap kwan seng, -
   

  Perfekt för familjer och ett charmigt hotell som är lokaliserat i Kuala Lumpur. Från denna anläggning som ligger 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 600 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Denna anläggning har 684 rum. ibis Kuala Lumpur City Centre byggdes 2018. Wifi finns på anläggningen i sin helhet. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. De allmänna utrymmen på detta boende är lättillgängliga och 6 är handikappsanpassat. Husdjur är inte tillåtna på ibis Kuala Lumpur City Centre. Detta boende har parkerings- och garageplatser för gästernas bekvämlighet. Detta boende erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. ibis Kuala Lumpur City Centre erbjuder en mängd olika matupplevelser.

  Se mer
 • Royale Chulan Bukit Bintang
  Från387krPer natt

  Royale Chulan Bukit Bintangstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan bukit bintang 17-21 -
  3,1/5
  Kundomdömenav 32 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1229 recensioner från resenärerBaserat på 1229 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Kuala Lumpur. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 3. 5 kilometer från stadens centrum. Från denna egendom är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 3. 4 kilometer från den här anläggningen. Det finns allmänna kommunikationer på ett avstånd på 0. 5 kilometer. Våra gäster har 50. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 2. 2 kilometer till hamnen. Totalt 400 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Denna anläggning renoverades 2012. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Alla som valt detta boende uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Royale Chulan Bukit Bintang. Kunderna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. De som bor på denna anläggning kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Royale Chulan Bukit Bintang har funktionella affärsfaciliteter som är perfekta för affärsresenärer. Denna anläggning har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. På Royale Chulan Bukit Bintang kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hilton Kuala Lumpur
  Från1.413krPer natt

  Hilton Kuala Lumpurstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan stesen sentral 5 3 -
  4,7/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 5252 recensioner från resenärerBaserat på 5252 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Kuala Lumpur. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Detta boende innefattar 499 trivsamma rum. Senast detta hotell renoverades var 2015. Kunderna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Detta boende är utformat för att göra gästernas vistelse så bekväm som möjligt och har några handikappanpassade badrum. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Det finns parkeringsplatser. Hilton Kuala Lumpur är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. På detta hotell finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. Detta hotell tillhandahåller hälso- och välbefinnandetjänster. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Le Apple Boutique Hotel KLCC
  Från1.008krPer natt

  Le Apple Boutique Hotel KLCCstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan ampang, kuala lumpur 160 -
  4,3/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 661 recensioner från resenärerBaserat på 661 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Kuala Lumpur. Från denna egendom som ligger inbäddad 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra kunder kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Våra gäster har 40. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har totalt 222 rum. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Kunderna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Husdjur är inte tillåtna på Le Apple Boutique Hotel KLCC. Le Apple Boutique Hotel KLCC tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Alla som valt detta boende kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Detta Le Apple Boutique Hotel KLCC har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. På Le Apple Boutique Hotel KLCC kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Corus Hotel Kuala Lumpur
  Från703krPer natt

  Corus Hotel Kuala Lumpurstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan ampang na -
  3,8/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2240 recensioner från resenärerBaserat på 2240 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Kuala Lumpur. Från denna egendom som ligger inbäddad 200 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. För våra besökare är det 2. 2 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 240 meter från denna anläggning. Våra kunder kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Våra kunder har 50. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 388. Detta boende snyggades upp 2014. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. De gemensamma utrymmen på Corus Hotel Kuala Lumpur är rullstolsanpassade. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Resenärerna kan dra nytta av parkeringsplatserna. Alla som valt detta boende kan skämma bort sina smaklökar i dess gastronomiska restaurang. Konferensfaciliteter finns på detta hotell. Resenärerna kan koppla av och återhämta sig i anläggningens inrättning för välbefinnande. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Tune Hotel - Klia2
  Från624krPer natt

  Tune Hotel - Klia2stars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Lot pt 13, jalan klia 2/2, klia -
  3,6/5
  Kundomdömenav 23 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2383 recensioner från resenärerBaserat på 2383 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Kuala Lumpur. Från denna egendom är det 4. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra gäster kan med lätthet promenera till de allmänna kollektivtrafiknätet. För våra resenärer är det bara 100 meter till flygplatsen. 400 välkomnande rum finns på anläggningen. Tune Hotel - Klia2 har wifi-anslutning. Kunderna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på Tune Hotel - Klia2. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Denna anläggning tillåter inte husdjur. De som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. Restaurangen inbjuder resenärerna till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö.

  Se mer
 • Upperview – Regalia Suites & Residences
  Från381krPer natt

  Upperview – Regalia Suites & Residencesstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan anjung putra, off jalan sultan ismail 2 -
  3,5/5
  Kundomdömenav 15 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 415 recensioner från resenärerBaserat på 415 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Kuala Lumpur. Det främsta nöjesområdet ligger 20. 0 kilometer från detta boende. Våra resenärer har tillgång till kollektivtrafiknätet inom ett avstånd av 20. 0 kilometer. Våra besökare har 40. 0 kilometer till flygplatsen. De 170 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Denna anläggnings byggår är 2012. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Gästerna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på detta boende. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • InterContinental Kuala Lumpur
  Från1.259krPer natt

  InterContinental Kuala Lumpurstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan ampang 165 -
  4,8/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3350 recensioner från resenärerBaserat på 3350 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är lokaliserat i Kuala Lumpur. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta hotell som ligger inbäddat 1. 3 kilometer från stadens centrum. Från denna egendom är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 2. 5 kilometer från den här egendomen. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Denna anläggning har totalt 473 rum. InterContinental Kuala Lumpur genomgick en renovering 2012. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. De allmänna utrymmen på detta hotell är lättillgängliga och 2 är handikappsanpassade. Husdjur är inte tillåtna på InterContinental Kuala Lumpur. De som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. Gäster som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Denna anläggning är försedd med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. Kunderna kan njuta av smakfulla rätter i anläggningens restaurang. Gästerna kan njuta av ett brett utbud av smakfulla rätter som serveras på denna anläggning. Kunderna kan slappna av och fly vardagen i anläggningens inrättning för välbefinnande. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. På InterContinental Kuala Lumpur kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Royal Kuala Lumpur
  Från523krPer natt

  Royal Kuala Lumpurstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan walter grenier -
  3,6/5
  Kundomdömenav 21 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 887 recensioner från resenärerBaserat på 887 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Kuala Lumpur. Från detta boende som är beläget 500 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Detta boende ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Detta boende ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Det finns totalt 285 rum på anläggningen. Detta hotell snyggades upp 2005. Royal Kuala Lumpur har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Dygnet-runt-servicen på Royal Kuala Lumpur bidrar till gästernas trivsel. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Husdjur är inte tillåtna på Royal Kuala Lumpur. Detta hotell har affärsfaciliteter. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Citin MasJid Jamek by Compass Hospitality
  Från136krPer natt

  Citin MasJid Jamek by Compass Hospitalitystars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Lot no 7 sec. 33, jln melayu, off jln masjid india -
  2,4/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 605 recensioner från resenärerBaserat på 605 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Kuala Lumpur. Från denna anläggning som ligger 300 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Denna anläggning har totalt 138 ombonade rum. Anläggningen byggdes 2009. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Tyvärr finns inga rum för alla som valt detta boende med möjlighet till babysäng för de små. Citin MasJid Jamek by Compass Hospitality är inte någon husdjursvänlig anläggning. Citin MasJid Jamek by Compass Hospitality erbjuder transfer till flygplatsen. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  197  Hotell - Kuala Lumpur
Sida  1  av  20
 

Beskrivning av destination

  Kuala Lumpur är huvudstaden i Malaysia. Staden är idag ett stort turistcentrum med massor av olika attraktioner som lockar, såsom shopping, besök på kulturella platser, fritidsaktiviteter och helt enkelt det faktum att man lär känna en vacker stad med ett imponerande landskap. Till de mest betydande turistattraktionerna i staden hör Parlamentshuset, Kuala Lumpur-tornet, Eye on Malaysia och guldtriangeln som bland andra kulturellt intressanta platser omfattar Petronas tvillingtorn. Staden har också en mängd grönområden tack vare skogen som skyddas, nationalparkerna och de botaniska trädgårdarna och flera andra parker. I staden kan du dels besöka alla de viktigaste sevärdheterna på dagen och dels tillbringa en trevlig stund på kvällen på något av de många diskotek eller barer som finns i staden. I Kuala Lumpur hittar du det du letar efter. Du måste lära känna det.

Intressanta platser

Populäraste zoner från Kuala Lumpur

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner