Hotell i Kuala Lumpur

Se på kartan
Hotell - Kuala Lumpur

Kuala LumpurFrån  69kr

Aktuella hotellerbjudanden - Kuala Lumpur

 • Parkroyal Kuala Lumpur
  Från833krPer natt

  Parkroyal Kuala Lumpurstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan sultan ismail -
  4,2/5
  Kundomdömenav 24 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4122 recensioner från resenärerBaserat på 4122 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell ligger i Kuala Lumpur. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta hotell som ligger inbäddat 2. 7 kilometer från stadens centrum. Våra kunder hittar närmaste golfbana 2. 5 kilometer från det här boendet. Denna anläggning ligger på ett avstånd på -0. 0 kilometer från det allmänna kommunikationsnätet. Våra gäster har 2. 7 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 1. 5 kilometer till hamnen. Parkroyal Kuala Lumpur har totalt 426 rum. Detta hotell genomgick en renovering 2003. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Dygnet-runt-servicen på Parkroyal Kuala Lumpur bidrar till gästernas trivsel. Parkroyal Kuala Lumpur tillhandahåller inga babysängar på begäran. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser. Resenärerna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. De som bor på denna anläggning kan utforska de olika matställena som Parkroyal Kuala Lumpur erbjuder. På denna anläggning är det perfekt att hålla möten under affärsresan. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • ibis Kuala Lumpur City Centre
  Från759krPer natt

  ibis Kuala Lumpur City Centrestars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , 32, jalan yap kwan seng, -
   

  Där det är beläget i Kuala Lumpur är detta gulliga hotell ett optimalt val för familjer. Från detta boende som är beläget 100 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Från detta hotell är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 600 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Denna anläggning innefattar 684 trivsamma rum. Detta hotell byggdes 2018. Gästerna har tillgång till wifi-anslutningen överallt. De som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. De allmänna utrymmen på denna anläggning är lättillgängliga och 6 rum är handikappsanpassat. Detta hotell tillåter inte husdjur. ibis Kuala Lumpur City Centre tillhandahåller parkering och garage. Alla gäster som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av affärsfacliteterna. Kunderna kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens gastronomiska restaurang.

  Se mer
 • Royale Chulan Bukit Bintang
  Från398krPer natt

  Royale Chulan Bukit Bintangstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan bukit bintang 17-21 -
  3,1/5
  Kundomdömenav 32 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1229 recensioner från resenärerBaserat på 1229 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Kuala Lumpur. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 3. 5 kilometer från stadens centrum. Från denna egendom är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 3. 4 kilometer från den här anläggningen. Det finns allmänna kommunikationer på ett avstånd på 0. 5 kilometer. Våra gäster har 50. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 2. 2 kilometer till hamnen. Totalt 400 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Denna anläggning renoverades 2012. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Alla som valt detta boende uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Royale Chulan Bukit Bintang. Kunderna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. De som bor på denna anläggning kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Royale Chulan Bukit Bintang har funktionella affärsfaciliteter som är perfekta för affärsresenärer. Denna anläggning har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. På Royale Chulan Bukit Bintang kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hilton Kuala Lumpur
  Från1.305krPer natt

  Hilton Kuala Lumpurstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan stesen sentral 5 3 -
  4,7/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 5252 recensioner från resenärerBaserat på 5252 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Kuala Lumpur är detta sofistikerade hotell ett optimalt val för familjer. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Detta boende innefattar 499 trivsamma rum. Denna anläggning snyggades upp 2015. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Hilton Kuala Lumpur tillhandahåller babysängar på begäran. Hilton Kuala Lumpur är handikappanpassat och alla gemensamma utrymmen och badrum är anpassade för funktionsnedsatta och rullstolsburna personer. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Hilton Kuala Lumpur. Gästerna kan med fördel dra nytta av anläggningens restaurang. För gästernas extra bekvämlighet finns affärsfaciliteter och tjänster att tillgå. Alla som valt detta boende kan hitta balans för kropp och själ på dess hälso- och väbefinnandeinrättning. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla gäster. På Hilton Kuala Lumpur kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Grand Ion Delemen Hotel Genting Highlands
  Från526krPer natt

  Grand Ion Delemen Hotel Genting Highlandsstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan ion delemen 1 1 -
  3,7/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter

  Detta lyxiga hotell är lokaliserat i Kuala Lumpur. Det totala antalet rum på Grand Ion Delemen Hotel Genting Highlands är 611. Detta hotells byggår är 2016. Denna anläggning har wifi-anslutning. Receptionen är öppen dygnet runt. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Det finns parkeringsplatser på Grand Ion Delemen Hotel Genting Highlands. Kunderna kan njuta av en läcker måltid i anläggningens gastronomiska restaurang. Tack vare de funktionella mötesfaciliteterna är detta boende en perfekt plats för gäster som reser i affärssyfte.

  Se mer
 • Le Apple Boutique Hotel KLCC
  Från966krPer natt

  Le Apple Boutique Hotel KLCCstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan ampang, kuala lumpur 160 -
  4,3/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 661 recensioner från resenärerBaserat på 661 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Kuala Lumpur. Från denna egendom som ligger inbäddad 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra kunder kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Våra gäster har 40. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har totalt 222 rum. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Kunderna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Husdjur är inte tillåtna på Le Apple Boutique Hotel KLCC. Le Apple Boutique Hotel KLCC tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Alla som valt detta boende kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Detta Le Apple Boutique Hotel KLCC har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. På Le Apple Boutique Hotel KLCC kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Ramada Suites Kuala Lumpur City Centre
  Från533krPer natt

  Ramada Suites Kuala Lumpur City Centrestars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Lorong ceylon, bukit ceylon 1 -
  4,4/5
  Kundomdömenav 22 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1361 recensioner från resenärerBaserat på 1361 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Kuala Lumpur. Från denna anläggning som är belägen 200 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. För våra kunder är det 2. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra resenärer har 40. 0 kilometer till flygplatsen. 126 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta boende byggdes 2014. Denna anläggning är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen dygnet runt. Ramada Suites Kuala Lumpur City Centre tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på Ramada Suites Kuala Lumpur City Centre är rullstolsanpassade. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. De som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på detta hotell och som passar för olika slags evenemang Kunderna kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The Face Suites
  Från924krPer natt

  The Face Suitesstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan sultan ismail 1020 -
  3,6/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter

  Detta sofistikerade hotell finns i Kuala Lumpur. Från denna egendom som ligger inbäddad 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta hotell är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 4. 3 kilometer från det här hotellet. Våra besökare har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Totalt 200 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta hotell har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på The Face Suites håller öppet dygnet runt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är en husdjursvänlig anläggning. Resenärerna kan dra nytta av parkeringsplatserna. Gäster som bor på The Face Suites kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. På The Face Suites kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Corus Hotel Kuala Lumpur
  Från633krPer natt

  Corus Hotel Kuala Lumpurstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan ampang na -
  3,8/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2240 recensioner från resenärerBaserat på 2240 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Kuala Lumpur. Från denna egendom som ligger 200 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna egendom ligger 2. 2 kilometer från det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 240 meter från detta hotell. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Våra resenärer har 50. 0 kilometer till flygplatsen. De 388 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta hotell totalrenoverades 2014. De som bor på detta hotell kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. Tyvärr kan inte resenärerna be om en babysäng till sitt rum. De gemensamma utrymmena på detta hotell är rullstolsanpassade. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Corus Hotel Kuala Lumpur. Gästerna kan med fördel dra nytta av anläggningens restaurang. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. Resenärer som bor på detta boende kan dra fördel av dess hälso- och väbefinnandeutbud. Corus Hotel Kuala Lumpur kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Citin MasJid Jamek by Compass Hospitality
  Från189krPer natt

  Citin MasJid Jamek by Compass Hospitalitystars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Lot no 7 sec. 33, jln melayu, off jln masjid india -
  2,5/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 605 recensioner från resenärerBaserat på 605 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Kuala Lumpur. Från denna anläggning som ligger 300 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Denna anläggning har totalt 138 ombonade rum. Anläggningen byggdes 2009. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Tyvärr finns inga rum för alla som valt detta boende med möjlighet till babysäng för de små. Citin MasJid Jamek by Compass Hospitality är inte någon husdjursvänlig anläggning. Citin MasJid Jamek by Compass Hospitality erbjuder transfer till flygplatsen. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  263  Hotell - Kuala Lumpur
Sida  1  av  27
 

Beskrivning av destination

  Kuala Lumpur är huvudstaden i Malaysia. Staden är idag ett stort turistcentrum med massor av olika attraktioner som lockar, såsom shopping, besök på kulturella platser, fritidsaktiviteter och helt enkelt det faktum att man lär känna en vacker stad med ett imponerande landskap. Till de mest betydande turistattraktionerna i staden hör Parlamentshuset, Kuala Lumpur-tornet, Eye on Malaysia och guldtriangeln som bland andra kulturellt intressanta platser omfattar Petronas tvillingtorn. Staden har också en mängd grönområden tack vare skogen som skyddas, nationalparkerna och de botaniska trädgårdarna och flera andra parker. I staden kan du dels besöka alla de viktigaste sevärdheterna på dagen och dels tillbringa en trevlig stund på kvällen på något av de många diskotek eller barer som finns i staden. I Kuala Lumpur hittar du det du letar efter. Du måste lära känna det.

Intressanta platser

Populäraste zoner från Kuala Lumpur

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner