Hotell i Kuala Lumpur

Se på kartan
Hotell - Kuala Lumpur

Kuala LumpurFrån  83kr

Aktuella hotellerbjudanden - Kuala Lumpur

 • Hilton Kuala Lumpur
  Från817krPer natt

  Hilton Kuala Lumpurstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan stesen sentral 5 3 -
  4,7/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 5158 recensioner från resenärerBaserat på 5158 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Kuala Lumpur är detta lyxiga hotell ett optimalt val för familjer. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Detta hotell har totalt 499 ombonade rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2015. Gästerna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen är öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Detta är en handikappanpassad anläggning vars gemensamma utrymmen och badrum är anpassade för funktionsnedsatta och rullstolsburna personer. Detta boende tillåter inte husdjur. Det finns parkeringsplatser på Hilton Kuala Lumpur. Måltiderna som serveras kommer att uppskattas av alla gäster som bor på denna anläggning. Konferensfaciliteter finns på detta boende. Alla gäster som bor på denna anläggning kan koppla av i slutet av dagen med dess varierade hälsoerbjudande. Detta boende erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Ramada Suites Kuala Lumpur City Centre
  Från590krPer natt

  Ramada Suites Kuala Lumpur City Centrestars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Lorong ceylon, bukit ceylon 1 -
  4,4/5
  Kundomdömenav 22 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1299 recensioner från resenärerBaserat på 1299 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Kuala Lumpur. Från denna egendom som är belägen 200 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. För våra besökare är det 2. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra kunder har 40. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende har 126 rum. Boendet byggdes år 2014. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla de som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Kunderna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmen på Ramada Suites Kuala Lumpur City Centre är rullstolsanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Ramada Suites Kuala Lumpur City Centre tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. Detta hotell är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Grand Ion Delemen Hotel Genting Highlands
  Från602krPer natt

  Grand Ion Delemen Hotel Genting Highlandsstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan ion delemen 1 1 -
  3,7/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter

  Detta lyxiga hotell är beläget i Kuala Lumpur. Detta boende har totalt 611 ombonade rum. Den här anläggningen byggdes 2016. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla som valt detta boende tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för de som bor på denna anläggning. Babysängar tillhandahålls inte på Grand Ion Delemen Hotel Genting Highlands. Grand Ion Delemen Hotel Genting Highlands är inte någon husdjursvänlig anläggning. Alla gäster som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. Kunderna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på denna anläggning. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av affärsfacliteterna.

  Se mer
 • Doubletree By Hilton Kuala Lumpur
  Från658krPer natt

  Doubletree By Hilton Kuala Lumpurstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , The intermark 348 jalan tun razak -
  4,5/5
  Kundomdömenav 29 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4026 recensioner från resenärerBaserat på 4026 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell, som återfinns i Kuala Lumpur, är ett bra alternativ för familjer. Från detta boende som ligger inbäddat 400 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna egendom ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från denna egendom. Totalt 540 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. De som bor på denna anläggning kan använda sig av internetanslutningen för att hålla kontakt med arbete eller hem. Receptionen på Doubletree By Hilton Kuala Lumpur håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Alla badrum på detta handikappanpassade hotell är anpassade för personer med funktionsnedsättning. Husdjur är inte tillåtna på Doubletree By Hilton Kuala Lumpur. Gäster som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på denna anläggning och som passar för olika slags evenemang Restaurangen inbjuder gästerna till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. Tack vare de fritidsaktiviteter som erbjuds på denna anläggning kan gästerna få roliga upplevelser. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Royale Chulan Bukit Bintang
  Från363krPer natt

  Royale Chulan Bukit Bintangstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan bukit bintang 17-21 -
  3,1/5
  Kundomdömenav 32 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1220 recensioner från resenärerBaserat på 1220 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Kuala Lumpur. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta hotell som ligger inbäddat 3. 5 kilometer från stadens centrum. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta hotell. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 3. 4 kilometer från egendomen. Kollektivtrafikförbindelser ligger på ett avstånd på 0. 5 kilometer. Våra besökare har 50. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 2. 2 kilometer till hamnen. Totalt 400 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Royale Chulan Bukit Bintang. Detta boende totalrenoverades 2012. Detta hotell har wifi-anslutning. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Royale Chulan Bukit Bintang. Detta boende erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Gästerna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på detta hotell. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av affärsfacliteterna. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • PNB Perdana Hotel & Suites On The Park
  Från629krPer natt

  PNB Perdana Hotel & Suites On The Parkstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , 10, jalan binjai 10 -
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 460 recensioner från resenärerBaserat på 460 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Kuala Lumpur är detta charmiga hotell ett optimalt val för familjer. Från denna egendom som ligger 200 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta hotell ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 1000 meter från detta boende. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Våra gäster har 4. 5 kilometer till flygplatsen. Totalt 337 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på PNB Perdana Hotel & Suites On The Park. PNB Perdana Hotel & Suites On The Park genomgick en totalrenovering 2012. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Dessutom erbjuder PNB Perdana Hotel & Suites On The Park babysängar på begäran. De allmänna utrymmen på detta hotell är lättillgängliga och 1 är handikappsanpassat. PNB Perdana Hotel & Suites On The Park är inte någon husdjursvänlig anläggning. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på PNB Perdana Hotel & Suites On The Park. Detta boende erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Detta boende har affärsfaciliteter. PNB Perdana Hotel & Suites On The Park erbjuder en mängd olika matupplevelser. Gourmeter kommer att uppskatta de olika utsökta kulinariska alternativen med smaker som passar de som bor på denna anläggning. Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på denna anläggning . Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • ibis Kuala Lumpur City Centre
  Från585krPer natt

  ibis Kuala Lumpur City Centrestars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , 32, jalan yap kwan seng, -
   

  Där det är beläget i Kuala Lumpur är detta gulliga hotell ett optimalt val för familjer. Från denna anläggning som är belägen 100 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Från denna egendom är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 600 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Detta hotell kan erbjuda totalt 684 rum. ibis Kuala Lumpur City Centre byggdes 2018. ibis Kuala Lumpur City Centre har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen är öppen dygnet runt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Alla rum på detta handikappanpassade hotell är rullstolsanpassade. Husdjur är tillåtna på detta boende. Gästerna kommer också att uppskatta parkeringsplatserna och garaget. Denna anläggning erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Affärsresenärer kommer att uppskatta anläggningens bekväma affärsfaciliteter som garanterar en produktiv dag på jobbet. Kunderna kan med fördel dra nytta av anläggningens restaurang.

  Se mer
 • The Face Suites
  Från1.083krPer natt

  The Face Suitesstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan sultan ismail 1020 -
  3,6/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter

  Detta lyxiga hotell återfinns i Kuala Lumpur. Från detta hotell som är beläget 1000 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Denna egendom ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 4. 3 kilometer från det här hotellet. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Det totala antalet rum är 200. Denna anläggning har wifi-anslutning. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Dessutom erbjuder The Face Suites babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna på detta boende. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på The Face Suites. Kunderna kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. På The Face Suites kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Royal Kuala Lumpur
  Från603krPer natt

  Royal Kuala Lumpurstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan walter grenier -
  3,6/5
  Kundomdömenav 21 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 879 recensioner från resenärerBaserat på 879 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Kuala Lumpur. Från detta boende som är beläget 500 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Från detta boende är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra besökare har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Detta boende innefattar 285 trivsamma rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta boende 2005. Royal Kuala Lumpur har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på Royal Kuala Lumpur har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Om de som bor på denna anläggning ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rumLokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Denna anläggning har funktionella affärsfaciliteter, perfekt för affärsresenärer. På Royal Kuala Lumpur kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Citin MasJid Jamek by Compass Hospitality
  Från187krPer natt

  Citin MasJid Jamek by Compass Hospitalitystars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Lot no 7 sec. 33, jln melayu, off jln masjid india -
  2,4/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 604 recensioner från resenärerBaserat på 604 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell, som återfinns i Kuala Lumpur, är ett bra alternativ för homosexuella. Från detta boende som är beläget 300 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Denna egendom ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Totalt 138 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Citin MasJid Jamek by Compass Hospitality. Detta hotells byggår är 2009. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Citin MasJid Jamek by Compass Hospitality tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Alla som valt detta boende kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  203  Hotell - Kuala Lumpur
Sida  1  av  21
 

Beskrivning av destination

  Kuala Lumpur är huvudstaden i Malaysia. Staden är idag ett stort turistcentrum med massor av olika attraktioner som lockar, såsom shopping, besök på kulturella platser, fritidsaktiviteter och helt enkelt det faktum att man lär känna en vacker stad med ett imponerande landskap. Till de mest betydande turistattraktionerna i staden hör Parlamentshuset, Kuala Lumpur-tornet, Eye on Malaysia och guldtriangeln som bland andra kulturellt intressanta platser omfattar Petronas tvillingtorn. Staden har också en mängd grönområden tack vare skogen som skyddas, nationalparkerna och de botaniska trädgårdarna och flera andra parker. I staden kan du dels besöka alla de viktigaste sevärdheterna på dagen och dels tillbringa en trevlig stund på kvällen på något av de många diskotek eller barer som finns i staden. I Kuala Lumpur hittar du det du letar efter. Du måste lära känna det.

Intressanta platser

Populäraste zoner från Kuala Lumpur

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner