Hotell i Kuala Lumpur

Se på kartan
Hotell - Kuala Lumpur

Kuala LumpurFrån  109kr

Aktuella hotellerbjudanden - Kuala Lumpur

 • Pullman Kl City Centre
  Från873krPer natt

  Pullman Kl City Centrestars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan conlay 4 -
  4,4/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3606 recensioner från resenärerBaserat på 3606 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Kuala Lumpur. Från detta hotell som ligger 700 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta boende ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 1. 7 kilometer från det här hotellet. Denna anläggning ligger på ett avstånd på 0. 5 kilometer från det allmänna kommunikationsnätet. Våra besökare har 50. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 16. 0 kilometer till hamnen. Detta hotell har 448 rum. Denna anläggning totalrenoverades 2010. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Dygnet-runt-servicen på Pullman Kl City Centre bidrar till gästernas trivsel. Pullman Kl City Centre tillhandahåller inga babysängar på begäran. Alla rum på Pullman Kl City Centre är rullstolsanpassade. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. Detta hotell har parkering och garage. Pullman Kl City Centre erbjuder en mängd olika matupplevelser. På denna anläggning finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. Alla gäster som bor på denna anläggning kan koppla av i slutet av dagen med dess varierade hälsoerbjudande. På denna anläggning med flera restauranger tillgodoses alla typer av gästers behov. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Royale Chulan Bukit Bintang
  Från406krPer natt

  Royale Chulan Bukit Bintangstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan bukit bintang 17-21 -
  3,1/5
  Kundomdömenav 31 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1197 recensioner från resenärerBaserat på 1197 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Kuala Lumpur. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 3. 5 kilometer från stadens centrum. Våra resenärer kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 3. 4 kilometer från den här egendomen. Denna anläggning ligger 0. 5 kilometer från allmänna kommunikationsförbindelser. Våra gäster har 50. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 2. 2 kilometer till hamnen. Det totala antalet rum på Royale Chulan Bukit Bintang är 400. Royale Chulan Bukit Bintang genomgick en renovering 2012. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Babysängar tillhandahålls inte på Royale Chulan Bukit Bintang. Husdjur är inte tillåtna på Royale Chulan Bukit Bintang. Det finns parkeringsplatser på Royale Chulan Bukit Bintang. De som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Detta hotell erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att kunderna njuter av sitt besök på alla sätt och vis. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av anläggningens affärsfacliteterna. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Royale Chulan Bukit Bintang. På Royale Chulan Bukit Bintang kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Doubletree By Hilton Kuala Lumpur
  Från853krPer natt

  Doubletree By Hilton Kuala Lumpurstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , The intermark 348 jalan tun razak -
  4,5/5
  Kundomdömenav 29 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3829 recensioner från resenärerBaserat på 3829 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett sofistikerat hotell som är lokaliserat i Kuala Lumpur. Från detta boende som ligger inbäddat 400 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från denna egendom är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Detta boende ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Denna anläggning har 540 rum. Kunderna kan hålla kontakt med arbete eller hem tack vare tillgången på internet. Receptionen är öppen under hela dagen. Om resenärerna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. Alla badrum på Doubletree By Hilton Kuala Lumpur är handikappanpassadeDenna anläggning tillåter inte husdjur. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Affärsresenärer kommer att uppskatta anläggningens bekväma affärsfaciliteter som garanterar en produktiv dag på jobbet. Alla som valt detta boende kan skämma bort sina smaklökar i dess gastronomiska restaurang. Denna anläggning erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Doubletree By Hilton Kuala Lumpur kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Grand Millennium Kuala Lumpur
  Från1.215krPer natt

  Grand Millennium Kuala Lumpurstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan bukit bintang 160 -
  3,9/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2282 recensioner från resenärerBaserat på 2282 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är beläget i Kuala Lumpur. Från denna anläggning som är belägen 2. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta hotell ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Det totala antalet rum är 461. Resenärerna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Kunder kan dra nytta av parkeringsplatserna. Grand Millennium Kuala Lumpur erbjuder transfer till flygplatsen. Grand Millennium Kuala Lumpur är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet. Gästerna kanske väljer att skämma bort sig på friskvårdinrättningen som finns på detta hotell. Gourmeter kommer att uppskatta de olika utsökta kulinariska alternativen med smaker för alla slags resenärer. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Istana Kuala Lumpur
  Från621krPer natt

  Istana Kuala Lumpurstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan raja chulan 73 -
  4,4/5
  Kundomdömenav 23 Åsikter

  Detta enastående hotell finns i Kuala Lumpur. Från denna anläggning som är belägen 2. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta boende ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 2. 2 kilometer från den här anläggningen. Från detta boende är det 1. 0 kilometer till det allmänna transportnätet. Våra gäster har 50. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är promenadavståndet till hamnen 850 meter. De 486 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta boende renoverades 2001. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Istana Kuala Lumpur har ett särskilt utformat familjerum som är perfekt för familjer som reser med barn. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Anläggningens affärsfaciliteter är lämpliga för alla typer av företagsevenemang, seminarier, möten och konferenser. Alla som valt detta boende kan koppla av och ladda batterierna på ställets inrättning för hälsa och välbefinnande. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. På Istana Kuala Lumpur kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Royal Kuala Lumpur
  Från452krPer natt

  Royal Kuala Lumpurstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan walter grenier -
  3,6/5
  Kundomdömenav 21 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 847 recensioner från resenärerBaserat på 847 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Kuala Lumpur. Från denna egendom som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta hotell. Våra gäster har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. De 285 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Royal Kuala Lumpur genomgick en renovering 2005. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta hotell. Receptionen är öppen dygnet runt. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). De gemensamma utrymmena på detta boende är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Affärsresenärer kommer att uppskatta anläggningens bekväma affärsfaciliteter som garanterar en produktiv dag på jobbet. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Furama Bukit Bintang
  Från388krPer natt

  Furama Bukit Bintangstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan changkat thambi dollah 136 -
  4,0/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2543 recensioner från resenärerBaserat på 2543 recensioner från resenärer

  This elegant hotel is centrally located in Kuala Lumpur's vibrant Golden Triangle, adjacent to Bukit Bintang, Berjaya Times Square and Chinatown. It is conveniently situated near the main shopping belts of the city, just a 5 minutes walk away from the Imbi Station. The hotel's proximity to the major expressways and public transport also makes it highly accessible to major tourist spots.

  Se mer
 • Berjaya Times Square Hotel, Kuala Lumpur
  Från661krPer natt

  Berjaya Times Square Hotel, Kuala Lumpurstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , No.1 jalan imbi 1 -
  3,4/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2748 recensioner från resenärerBaserat på 2748 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är perfekt för familjer och ligger i Kuala Lumpur. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 2. 4 kilometer från stadens centrum. Våra kunder hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från det här hotellet. Våra gäster har tillgång till kollektivtrafiknätet inom ett avstånd av -0. 0 kilometer. De 650 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta boende. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Dessutom erbjuder denna barnvänliga anläggning babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Berjaya Times Square Hotel, Kuala Lumpur är inte någon husdjursvänlig anläggning. Resenärerna kan dra nytta av parkeringsplatserna. Berjaya Times Square Hotel, Kuala Lumpur erbjuder transfer till flygplatsen. På detta boende finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. Detta hotell erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att gästerna njuter av sitt besök på alla sätt och vis. Denna anläggning är stolt över i att kunna erbjuda ett visst hälso- och friskvårdsutbud, perfekt för avkoppling och för att vårda både hälsa och kropp. De läckra rätter som serveras på de olika gastronomiska alternativen kommer att ge alla gäster som bor på denna anläggning ny energi inför dagen. Berjaya Times Square Hotel, Kuala Lumpur erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Berjaya Times Square Hotel, Kuala Lumpur kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Concorde Hotel Kuala Lumpur
  Från580krPer natt

  Concorde Hotel Kuala Lumpurstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan sultan ismail 2 -
  4,5/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2457 recensioner från resenärerBaserat på 2457 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Kuala Lumpur. Från det här hotellet som ligger 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna egendom ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 2. 7 kilometer från den här egendomen. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 800 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra gäster har 50. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 800 meter till hamnen. 581 välkomnande rum finns på anläggningen. Concorde Hotel Kuala Lumpur totalrenoverades 2011. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla de som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Kunderna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Concorde Hotel Kuala Lumpur.

  Se mer
 • Le Apple Boutique Hotel KLCC
  Från732krPer natt

  Le Apple Boutique Hotel KLCCstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan ampang, kuala lumpur 160 -
  4,3/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 634 recensioner från resenärerBaserat på 634 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Kuala Lumpur. Från denna anläggning som är belägen 500 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Från denna egendom är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Detta boende ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Våra resenärer har 40. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Le Apple Boutique Hotel KLCC är 222. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Le Apple Boutique Hotel KLCC tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. Alla som valt detta boende kan dra nytta av parkeringsplatserna. Gäster som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  174  Hotell - Kuala Lumpur
Sida  1  av  18
 

Beskrivning av destination

  Kuala Lumpur är huvudstaden i Malaysia. Staden är idag ett stort turistcentrum med massor av olika attraktioner som lockar, såsom shopping, besök på kulturella platser, fritidsaktiviteter och helt enkelt det faktum att man lär känna en vacker stad med ett imponerande landskap. Till de mest betydande turistattraktionerna i staden hör Parlamentshuset, Kuala Lumpur-tornet, Eye on Malaysia och guldtriangeln som bland andra kulturellt intressanta platser omfattar Petronas tvillingtorn. Staden har också en mängd grönområden tack vare skogen som skyddas, nationalparkerna och de botaniska trädgårdarna och flera andra parker. I staden kan du dels besöka alla de viktigaste sevärdheterna på dagen och dels tillbringa en trevlig stund på kvällen på något av de många diskotek eller barer som finns i staden. I Kuala Lumpur hittar du det du letar efter. Du måste lära känna det.

Intressanta platser

Populäraste zoner från Kuala Lumpur

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner