Hotell i Kuala Lumpur

Se på kartan
Hotell - Kuala Lumpur

Kuala LumpurFrån  39kr

Aktuella hotellerbjudanden - Kuala Lumpur

 • Grand Hyatt Kuala Lumpur
  Från1.590krPer natt

  Grand Hyatt Kuala Lumpurstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan pinang 12 -
  4,8/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3204 recensioner från resenärerBaserat på 3204 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Kuala Lumpur är detta enastående hotell ett optimalt val för familjer. Från detta boende är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer har enkel tillgång till kolektivtrafiknätet. Totalt 411 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Denna anläggning är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen dygnet runt. Grand Hyatt Kuala Lumpur tillhandahåller babysängar på begäran. Denna anläggning är rullstolsanpassad, och har -1 handikappanpassade rum. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser. Detta hotell erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. På detta boende finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. Resenärerna kan utforska de olika matställena som detta boende erbjuder. Denna anläggning tillhandahåller hälso- och välbefinnandetjänster. Ett urval av smakrika delikatesser erbjuds på detta charmiga hotell.

  Se mer
 • Parkroyal Kuala Lumpur
  Från895krPer natt

  Parkroyal Kuala Lumpurstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan sultan ismail -
  4,1/5
  Kundomdömenav 23 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3710 recensioner från resenärerBaserat på 3710 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är lokaliserat i Kuala Lumpur. Från den här egendomen som ligger 2. 7 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 2. 5 kilometer från den här anläggningen. Våra besökare hittar kollektivtrafiknätet inom ett avstånd på -0. 0 kilometer. Våra gäster har 2. 7 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 1. 5 kilometer till hamnen. Parkroyal Kuala Lumpur har totalt 426 rum. Detta boende genomgick en renovering 2003. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Alla som valt detta boende uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Parkroyal Kuala Lumpur är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Anläggningens affärsfaciliteter är lämpliga för alla typer av företagsevenemang, seminarier, möten och konferenser. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Doubletree By Hilton Kuala Lumpur
  Från866krPer natt

  Doubletree By Hilton Kuala Lumpurstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , The intermark 348 jalan tun razak -
  4,5/5
  Kundomdömenav 29 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3666 recensioner från resenärerBaserat på 3666 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett sofistikerat hotell som är lokaliserat i Kuala Lumpur. Från detta boende som ligger inbäddat 400 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från denna egendom är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Detta boende ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Denna anläggning har 540 rum. Kunderna kan hålla kontakt med arbete eller hem tack vare tillgången på internet. Receptionen är öppen under hela dagen. Om resenärerna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. Alla badrum på Doubletree By Hilton Kuala Lumpur är handikappanpassadeDenna anläggning tillåter inte husdjur. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Affärsresenärer kommer att uppskatta anläggningens bekväma affärsfaciliteter som garanterar en produktiv dag på jobbet. Alla som valt detta boende kan skämma bort sina smaklökar i dess gastronomiska restaurang. Denna anläggning erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Doubletree By Hilton Kuala Lumpur kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Swiss Garden Hotel Kuala Lumpur
  Från484krPer natt

  Swiss Garden Hotel Kuala Lumpurstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan pudu 117 -
  3,7/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1432 recensioner från resenärerBaserat på 1432 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Kuala Lumpur. Från denna egendom som är belägen 10 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Denna anläggning ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 4. 3 kilometer från den här anläggningen. Våra resenärer kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Våra resenärer har 7. 5 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 14. 5 kilometer till hamnen. 310 välkomnande rum finns på anläggningen. Swiss Garden Hotel Kuala Lumpur genomgick en totalrenovering 2007. Swiss Garden Hotel Kuala Lumpur är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på Swiss Garden Hotel Kuala Lumpur har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Detta hotell är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. De som bor på den här anläggningen som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Kunderna kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Alla som valt detta boende kan utforska de olika matställena. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. Anläggningens restaurang serverar läckra rätter och har en utmärkt service. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Royale Chulan Bukit Bintang
  Från707krPer natt

  Royale Chulan Bukit Bintangstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan bukit bintang 17-21 -
  3,1/5
  Kundomdömenav 31 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1168 recensioner från resenärerBaserat på 1168 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Kuala Lumpur. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 3. 5 kilometer från stadens centrum. Våra resenärer kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 3. 4 kilometer från den här egendomen. Denna anläggning ligger 0. 5 kilometer från allmänna kommunikationsförbindelser. Våra gäster har 50. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 2. 2 kilometer till hamnen. Det totala antalet rum på Royale Chulan Bukit Bintang är 400. Royale Chulan Bukit Bintang genomgick en renovering 2012. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Babysängar tillhandahålls inte på Royale Chulan Bukit Bintang. Husdjur är inte tillåtna på Royale Chulan Bukit Bintang. Det finns parkeringsplatser på Royale Chulan Bukit Bintang. De som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Detta hotell erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att kunderna njuter av sitt besök på alla sätt och vis. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av anläggningens affärsfacliteterna. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Royale Chulan Bukit Bintang. På Royale Chulan Bukit Bintang kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Berjaya Times Square Hotel, Kuala Lumpur
  Från710krPer natt

  Berjaya Times Square Hotel, Kuala Lumpurstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , No.1 jalan imbi 1 -
  3,4/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2646 recensioner från resenärerBaserat på 2646 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är perfekt för familjer och ligger i Kuala Lumpur. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 2. 4 kilometer från stadens centrum. Våra kunder hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från det här hotellet. Våra gäster har tillgång till kollektivtrafiknätet inom ett avstånd av -0. 0 kilometer. De 650 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta boende. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Dessutom erbjuder denna barnvänliga anläggning babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Berjaya Times Square Hotel, Kuala Lumpur är inte någon husdjursvänlig anläggning. Resenärerna kan dra nytta av parkeringsplatserna. Berjaya Times Square Hotel, Kuala Lumpur erbjuder transfer till flygplatsen. På detta boende finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. Detta hotell erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att gästerna njuter av sitt besök på alla sätt och vis. Denna anläggning är stolt över i att kunna erbjuda ett visst hälso- och friskvårdsutbud, perfekt för avkoppling och för att vårda både hälsa och kropp. De läckra rätter som serveras på de olika gastronomiska alternativen kommer att ge alla gäster som bor på denna anläggning ny energi inför dagen. Berjaya Times Square Hotel, Kuala Lumpur erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Berjaya Times Square Hotel, Kuala Lumpur kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Parkroyal Serviced Suites Kuala Lumpur
  Från776krPer natt

  Parkroyal Serviced Suites Kuala Lumpurstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan nagasari, off jalan raja chulan 1 -
  4,0/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2177 recensioner från resenärerBaserat på 2177 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är lokaliserat i Kuala Lumpur. Från denna anläggning som är belägen 300 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Denna egendom ligger 2. 0 kilometer från det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 2. 2 kilometer från det här boendet. De närmaste allmänna transportmedlen ligger 2. 0 kilometer från detta hotell. Våra gäster har 50. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 287 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Parkroyal Serviced Suites Kuala Lumpur har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. Husdjur är tillåtna på detta hotell. Alla gäster som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Parkroyal Serviced Suites Kuala Lumpur. Konferensfaciliteter finns på detta hotell. Alla som valt detta boende kan tack vare alla de olika matuplevelserna verkligen njuta av sitt besök. Anläggningens underhållningsutbud gör att gästerna aldrig har en tråkig stund. Parkroyal Serviced Suites Kuala Lumpur kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Concorde Hotel Kuala Lumpur
  Från665krPer natt

  Concorde Hotel Kuala Lumpurstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan sultan ismail 2 -
  4,5/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2339 recensioner från resenärerBaserat på 2339 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Kuala Lumpur. Från det här hotellet som ligger 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna egendom ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 2. 7 kilometer från den här egendomen. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 800 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra gäster har 50. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 800 meter till hamnen. 581 välkomnande rum finns på anläggningen. Concorde Hotel Kuala Lumpur totalrenoverades 2011. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla de som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Kunderna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Concorde Hotel Kuala Lumpur.

  Se mer
 • Regalia Suites & Residence
  Från405krPer natt

  Regalia Suites & Residencestars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan anjung putra, off jalan sultan ismail 2 -
  3,6/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 359 recensioner från resenärerBaserat på 359 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Kuala Lumpur. För våra besökare är det 20. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Detta boende ligger 20. 0 kilometer från allmänna kommunikationsförbindelser. Våra kunder har 40. 0 kilometer till flygplatsen. De 170 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Den här anläggningen byggdes 2012. Både fast och trådlöst internet finns på Regalia Suites & Residence. Resenärena kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Babysängar tillhandahålls inte på Regalia Suites & Residence. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Regalia Suites & Residence. Alla gäster som bor på denna anläggning kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens dess restaurang. Regalia Suites & Residence kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Eastin Hotel Kuala Lumpur
  Från657krPer natt

  Eastin Hotel Kuala Lumpurstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , 13 jalan 16/11, -
  3,9/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 756 recensioner från resenärerBaserat på 756 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är beläget i Kuala Lumpur. Från denna egendom är det 5. 6 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 800 meter från detta boende. Detta hotell ligger på ett avstånd på 5. 6 kilometer från det allmänna kommunikationsnätet. Våra gäster har 15. 6 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 10. 6 kilometer till hamnen. 388 välkomnande rum finns på anläggningen. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på detta hotell håller öppet dygnet runt. Tyvärr finns inga rum för alla som valt detta boende med möjlighet till babysäng för de små. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. De som bor på den här anläggningen som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Eastin Hotel Kuala Lumpur. Gäster som bor på Eastin Hotel Kuala Lumpur kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. På detta hotell finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. Alla som valt detta boende kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. På Eastin Hotel Kuala Lumpur kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  175  Hotell - Kuala Lumpur
Sida  1  av  18
 

Beskrivning av destination

  Kuala Lumpur är huvudstaden i Malaysia. Staden är idag ett stort turistcentrum med massor av olika attraktioner som lockar, såsom shopping, besök på kulturella platser, fritidsaktiviteter och helt enkelt det faktum att man lär känna en vacker stad med ett imponerande landskap. Till de mest betydande turistattraktionerna i staden hör Parlamentshuset, Kuala Lumpur-tornet, Eye on Malaysia och guldtriangeln som bland andra kulturellt intressanta platser omfattar Petronas tvillingtorn. Staden har också en mängd grönområden tack vare skogen som skyddas, nationalparkerna och de botaniska trädgårdarna och flera andra parker. I staden kan du dels besöka alla de viktigaste sevärdheterna på dagen och dels tillbringa en trevlig stund på kvällen på något av de många diskotek eller barer som finns i staden. I Kuala Lumpur hittar du det du letar efter. Du måste lära känna det.

Intressanta platser

Populäraste zoner från Kuala Lumpur

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här