Hotell i Kuala Lumpur

Se på kartan
Hotell - Kuala Lumpur

Kuala LumpurFrån  117kr

Aktuella hotellerbjudanden - Kuala Lumpur

 • Doubletree By Hilton Kuala Lumpur
  Från802krPer natt

  Doubletree By Hilton Kuala Lumpurstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , The intermark 348 jalan tun razak -
  4,5/5
  Kundomdömenav 29 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3916 recensioner från resenärerBaserat på 3916 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Kuala Lumpur. Från denna egendom som är belägen 400 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Det främsta nöjesområdet nås lätt från denna anläggning. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från denna egendom. Det totala antalet rum är 540. Tillgång till internet gör gästernas vistelse ännu trevligare. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Alla badrum på detta handikappanpassade boende är anpassat för personer med funktionsnedsättning. Husdjur är tillåtna på detta boende. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Doubletree By Hilton Kuala Lumpur. Konferensfaciliteter finns på denna anläggning. Resenärerna kan njuta av anläggningens alla smakfulla rätter i restaurangen. Den varierade underhållning som erbjuds på detta hotell är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Ramada Suites Kuala Lumpur City Centre
  Från634krPer natt

  Ramada Suites Kuala Lumpur City Centrestars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Lorong ceylon, bukit ceylon 1 -
  4,4/5
  Kundomdömenav 22 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1236 recensioner från resenärerBaserat på 1236 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Kuala Lumpur. Från denna egendom som är belägen 200 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. För våra besökare är det 2. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra kunder har 40. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende har 126 rum. Boendet byggdes år 2014. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla de som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Kunderna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmen på Ramada Suites Kuala Lumpur City Centre är rullstolsanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Ramada Suites Kuala Lumpur City Centre tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. Detta hotell är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Berjaya Times Square Hotel, Kuala Lumpur
  Från632krPer natt

  Berjaya Times Square Hotel, Kuala Lumpurstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , No.1 jalan imbi 1 -
  3,4/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2809 recensioner från resenärerBaserat på 2809 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Kuala Lumpur. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta hotell som ligger inbäddat 2. 4 kilometer från stadens centrum. Våra besökare hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från den här anläggningen. Det finns allmänna kommunikationer på ett avstånd på -0. 0 kilometer. Detta boende kan erbjuda totalt 650 rum. De som bor på denna anläggning har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen är öppen under hela dagen. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. De gemensamma utrymmena på Berjaya Times Square Hotel, Kuala Lumpur är rullstolsanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser på Berjaya Times Square Hotel, Kuala Lumpur. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av affärsfacliteterna. Berjaya Times Square Hotel, Kuala Lumpur erbjuder en mängd olika matupplevelser. Gäster som bor på denna anläggning kan dra fördel av dess hälso- och väbefinnandeutbud. Kunderna kommer att glädja sig åt de smakfulla rätter som serveras på Berjaya Times Square Hotel, Kuala Lumpur. Detta boende erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Sandpiper Hotel
  Från228krPer natt

  Sandpiper Hotelstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan pudu 50 -
  2,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 178 recensioner från resenärerBaserat på 178 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Kuala Lumpur. Det främsta nöjesområdet nås lätt från denna anläggning. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna egendom. Våra resenärer har 17. 1 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 103. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta boende 2014. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. De som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Babysängar tillhandahålls inte på Sandpiper Hotel. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Sandpiper Hotel är inte någon husdjursvänlig anläggning. Kunderna kan använda sig av transfertjänsten. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Royale Chulan Damansara
  Från771krPer natt

  Royale Chulan Damansarastars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan pju 7/3, mutiara damansara 2 -
  4,1/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 558 recensioner från resenärerBaserat på 558 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Kuala Lumpur är detta sofistikerade hotell ett optimalt val för familjer. Denna anläggning ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar kollektivtrafiknätet inom ett avstånd på 0. 3 kilometer. Våra besökare har 30. 0 kilometer till flygplatsen. Royale Chulan Damansara har totalt 370 rum. Royale Chulan Damansara är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Babysängar tillhandahålls inte på Royale Chulan Damansara. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Resenärerna kan dra nytta av parkeringsplatserna. De som bor på denna anläggning kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Konferensfaciliteter finns på detta hotell. Detta hotell erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att kunderna njuter av sitt besök på alla sätt och vis. Kunderna kanske väljer att skämma bort sig på friskvårdinrättningen som finns på detta boende. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Tune Hotel - Klia2
  Från547krPer natt

  Tune Hotel - Klia2stars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Lot pt 13, jalan klia 2/2, klia -
  3,6/5
  Kundomdömenav 23 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2225 recensioner från resenärerBaserat på 2225 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Kuala Lumpur. Detta boende ligger 4. 0 kilometer från det främsta nöjesområdet. Våra kunder har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. För våra besökare är det bara 100 meter till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 400 rum. Wifi finns på boendet i sin helhet. Receptionen på Tune Hotel - Klia2 håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Tune Hotel - Klia2. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Husdjur är tillåtna på detta hotell. Det finns parkeringsplatser. Detta hotell erbjuder en mängd olika matupplevelser.

  Se mer
 • MiCasa All Suites Hotel Kuala Lumpur
  Från681krPer natt

  MiCasa All Suites Hotel Kuala Lumpurstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , 368b, jalan tun razak 368 -
  3,9/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 383 recensioner från resenärerBaserat på 383 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell ligger i Kuala Lumpur. Från denna anläggning som är belägen 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 1. 6 kilometer från det här boendet. Från denna egendom är det -0. 0 kilometer till det allmänna transportnätet. Våra besökare har 2. 4 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 4. 1 kilometer till hamnen. Det totala antalet rum är 242. MiCasa All Suites Hotel Kuala Lumpur genomgick en totalrenovering 2009. Både fast och trådlöst internet finns på MiCasa All Suites Hotel Kuala Lumpur. Receptionen på MiCasa All Suites Hotel Kuala Lumpur har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Tyvärr finns inga rum för alla som valt detta boende med möjlighet till babysäng för de små. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. MiCasa All Suites Hotel Kuala Lumpur erbjuder transfer till flygplatsen. Gästerna kommer att uppskatta utbudet av matställen på denna anläggning. På detta hotell är det perfekt att hålla möten under affärsresan. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Izumi Hotel Bukit Bintang
  Från368krPer natt

  Izumi Hotel Bukit Bintangstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , 85, jalan berangan , off jalan bukit bintang 87 -
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 264 recensioner från resenärerBaserat på 264 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Kuala Lumpur. Från denna egendom som är belägen 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta boende. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 10 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra gäster har 45. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 108 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta boende grundades år 2013. Izumi Hotel Bukit Bintang har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. De som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Izumi Hotel Bukit Bintang. Kunderna kommer att glädja sig åt de smakfulla rätter som serveras på detta hotell. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Corus Hotel Kuala Lumpur
  Från427krPer natt

  Corus Hotel Kuala Lumpurstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan ampang na -
  3,8/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2089 recensioner från resenärerBaserat på 2089 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Kuala Lumpur. Från denna egendom som är belägen 200 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Detta boende ligger 2. 2 kilometer från det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 240 meter från detta boende. Våra kunder kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Våra gäster har 50. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende innefattar 388 trivsamma rum. Detta boende snyggades upp 2014. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Dygnet-runt-servicen på Corus Hotel Kuala Lumpur bidrar till gästernas trivsel. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Alla som valt detta boende och som anländer med bil kan parkera på något av dess parkeringsplatser. Alla som valt detta boende kommer att uppskatta utbudet av matställen. Affärsresenärer kan utnyttja de affärsfaciliteter och tjänster som finns. Gästerna kan koppla av och ladda batterierna på anläggningens inrättning för hälsa och välbefinnande. Corus Hotel Kuala Lumpur kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hilton Kuala Lumpur
  Från912krPer natt

  Hilton Kuala Lumpurstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan stesen sentral 5 3 -
  4,7/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4980 recensioner från resenärerBaserat på 4980 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Kuala Lumpur är detta lyxiga hotell ett optimalt val för familjer. Våra resenärer har enkel tillgång till kolektivtrafiknätet. Det finns totalt 499 rum på anläggningen. Hilton Kuala Lumpur genomgick en totalrenovering 2015. Alla gästerna på Hilton Kuala Lumpur kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Alla rum på Hilton Kuala Lumpur är rullstolsanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Alla som valt detta boende kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. På detta hotell finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. Gästerna kan hitta balans för kropp och själ på anläggningens hälso- och väbefinnandeinrättning. Den varierade underhållning som erbjuds på detta boende är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Hilton Kuala Lumpur kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  195  Hotell - Kuala Lumpur
Sida  1  av  20
 

Beskrivning av destination

  Kuala Lumpur är huvudstaden i Malaysia. Staden är idag ett stort turistcentrum med massor av olika attraktioner som lockar, såsom shopping, besök på kulturella platser, fritidsaktiviteter och helt enkelt det faktum att man lär känna en vacker stad med ett imponerande landskap. Till de mest betydande turistattraktionerna i staden hör Parlamentshuset, Kuala Lumpur-tornet, Eye on Malaysia och guldtriangeln som bland andra kulturellt intressanta platser omfattar Petronas tvillingtorn. Staden har också en mängd grönområden tack vare skogen som skyddas, nationalparkerna och de botaniska trädgårdarna och flera andra parker. I staden kan du dels besöka alla de viktigaste sevärdheterna på dagen och dels tillbringa en trevlig stund på kvällen på något av de många diskotek eller barer som finns i staden. I Kuala Lumpur hittar du det du letar efter. Du måste lära känna det.

Intressanta platser

Populäraste zoner från Kuala Lumpur

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner