Hotell i Kuala Lumpur

Se på kartan
Hotell - Kuala Lumpur

Kuala LumpurFrån  76kr

Aktuella hotellerbjudanden - Kuala Lumpur

 • Grand Millennium Kuala Lumpur
  Från995krPer natt

  Grand Millennium Kuala Lumpurstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan bukit bintang 160 -
  3,9/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2424 recensioner från resenärerBaserat på 2424 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är beläget i Kuala Lumpur. Från detta hotell som är beläget 2. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster kan med lätthet promenera till de allmänna kollektivtrafiknätet. Denna anläggning har 461 rum. Detta hotell stod klart 15 och renoverades 2015. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. De som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Detta boende är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. De gemensamma utrymmena på detta hotell är rullstolsanpassade. Detta boende tillåter inte husdjur. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Gäster som bor på detta hotell kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser. Grand Millennium Kuala Lumpur har funktionella affärsfaciliteter som är perfekta för affärsresenärer. På detta hotell finns det ett stort hälso- och välbefinnandeutbud som resenärena med fördel kan dra nytta av. Anläggningens restaurang serverar läckra rätter och har en utmärkt service. Grand Millennium Kuala Lumpur kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The Federal Kuala Lumpur
  Från476krPer natt

  The Federal Kuala Lumpurstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , 35 jalan bukit bintang 35 -
  4,0/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 897 recensioner från resenärerBaserat på 897 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Kuala Lumpur. Från den här egendomen som ligger 1. 8 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Detta boende har 450 rum. The Federal Kuala Lumpur genomgick en renovering 2008. The Federal Kuala Lumpur har wifi-anslutning. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. The Federal Kuala Lumpur tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Gästerna kommer att uppskatta utbudet av matställen på denna anläggning. Anläggningens restaurang serverar flera smakfulla rätter och drycker. Flera konferensfaciliteter finns tillgängliga för att underlätta för affärsresenärer. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla kunder. The Federal Kuala Lumpur kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Parkroyal Kuala Lumpur
  Från734krPer natt

  Parkroyal Kuala Lumpurstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan sultan ismail -
  4,2/5
  Kundomdömenav 24 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4122 recensioner från resenärerBaserat på 4122 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell ligger i Kuala Lumpur. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta hotell som ligger inbäddat 2. 7 kilometer från stadens centrum. Våra kunder hittar närmaste golfbana 2. 5 kilometer från det här boendet. Denna anläggning ligger på ett avstånd på -0. 0 kilometer från det allmänna kommunikationsnätet. Våra gäster har 2. 7 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 1. 5 kilometer till hamnen. Parkroyal Kuala Lumpur har totalt 426 rum. Detta hotell genomgick en renovering 2003. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Dygnet-runt-servicen på Parkroyal Kuala Lumpur bidrar till gästernas trivsel. Parkroyal Kuala Lumpur tillhandahåller inga babysängar på begäran. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser. Resenärerna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. De som bor på denna anläggning kan utforska de olika matställena som Parkroyal Kuala Lumpur erbjuder. På denna anläggning är det perfekt att hålla möten under affärsresan. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Royale Chulan Bukit Bintang
  Från371krPer natt

  Royale Chulan Bukit Bintangstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan bukit bintang 17-21 -
  3,1/5
  Kundomdömenav 32 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1229 recensioner från resenärerBaserat på 1229 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Kuala Lumpur. Från detta hotell som är beläget 3. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från denna egendom är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 3. 4 kilometer från den här egendomen. Våra resenärer hittar kollektivtrafiknätet inom ett avstånd på 0. 5 kilometer. Våra resenärer har 50. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 2. 2 kilometer till hamnen. Detta boende innefattar 400 trivsamma rum. Royale Chulan Bukit Bintang totalrenoverades 2012. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen på Royale Chulan Bukit Bintang har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Alla som valt detta boende kan dra nytta av parkeringsplatserna. Resenärerna kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av affärsfacliteterna. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Royale Chulan Bukit Bintang. På Royale Chulan Bukit Bintang kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Concorde Hotel Kuala Lumpur
  Från669krPer natt

  Concorde Hotel Kuala Lumpurstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan sultan ismail 2 -
  4,5/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2651 recensioner från resenärerBaserat på 2651 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Kuala Lumpur. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 1. 5 kilometer från stadens centrum. Denna anläggning ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 2. 7 kilometer från det här boende. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 800 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra resenärer har 50. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är promenadavståndet till hamnen 800 meter. De 581 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta hotell totalrenoverades 2011. Concorde Hotel Kuala Lumpur är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Gästerna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Husdjur är inte tillåtna på Concorde Hotel Kuala Lumpur.

  Se mer
 • Cyberview Resort & Spa
  Från586krPer natt

  Cyberview Resort & Spastars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Persiaran multimedia, cyberjaya - -
  4,0/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 736 recensioner från resenärerBaserat på 736 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell återfinns i Kuala Lumpur. Våra kunder hittar närmaste golfbana 17. 7 kilometer från den här egendomen. Våra resenärer hittar kollektivtrafiknätet inom ett avstånd på -0. 0 kilometer. Våra kunder har 11. 0 kilometer till flygplatsen. De 112 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Receptionen på Cyberview Resort & Spa håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på Cyberview Resort & Spa som har ett stort hälso- och välbefinnandeutbud. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • One World Hotel
  Från1.126krPer natt

  One World Hotelstars

  Kuala Lumpurs Utkanter, Kuala Lumpur , First avenue, bandar utama city centre -
  4,2/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1423 recensioner från resenärerBaserat på 1423 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är lokaliserat i Outskirt Hotels. Våra kunder kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 5. 5 kilometer från det här boendet. Denna anläggning ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Det totala antalet rum på One World Hotel är 438. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har kunderna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Det finns parkeringsplatser på One World Hotel. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Affärsresenärer kommer att uppskatta anläggningens bekväma affärsfaciliteter som garanterar en produktiv dag på jobbet. Kunderna kan njuta av smakfulla rätter i anläggningens restaurang. Om gästerna som bor på denna anläggning behöver skämmas bort kan de utnyttja det som hälsoinrättningen erbjuder. Alla gäster som bor på denna anläggning kan njuta av smakfulla måltider som serveras i dess restaurang. Alla som valt detta boende kan ha glädje av dess nöjesliv. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Corona Inn Hotel Kuala Lumpur
  Från291krPer natt

  Corona Inn Hotel Kuala Lumpurstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , 22, jalan tong shin, off jalan bukit bintang -
  2,2/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 182 recensioner från resenärerBaserat på 182 recensioner från resenärer

  Detta mysiga hotell är beläget i Kuala Lumpur. Från detta boende som ligger inbäddat 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från denna anläggning är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. De 117 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen på detta hotell håller öppet dygnet runt. Corona Inn Hotel Kuala Lumpur tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Corona Inn Hotel Kuala Lumpur. Alla som valt detta boende kan dra nytta av parkeringsplatserna. Corona Inn Hotel Kuala Lumpur är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • The Royale Chulan Kuala Lumpur
  Från834krPer natt

  The Royale Chulan Kuala Lumpurstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan conlay 5 -
  4,5/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2774 recensioner från resenärerBaserat på 2774 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell ligger i Kuala Lumpur. Från den här egendomen som ligger 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. För våra besökare är det 2. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Det finns allmänna kommunikationer på ett avstånd på 2. 0 kilometer. Våra gäster har 50. 0 kilometer till flygplatsen. Det finns totalt 300 rum på anläggningen. Alla gästerna på The Royale Chulan Kuala Lumpur kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla som valt detta boende. The Royale Chulan Kuala Lumpur erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på The Royale Chulan Kuala Lumpur. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Concorde Shah Alam
  Från561krPer natt

  Concorde Shah Alamstars

  Kuala Lumpurs Utkanter, Kuala Lumpur , Jalan tengku ampuan zabedah c9/c, shah alam 3 -
  3,7/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1535 recensioner från resenärerBaserat på 1535 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Outskirt Hotels. Från detta hotell är det 20. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Detta boende ligger 20. 0 kilometer från allmänna kommunikationsförbindelser. Våra gäster har 40. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning kan erbjuda totalt 381 rum. Detta hotell totalrenoverades 2008. Concorde Shah Alam är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Alla gäster som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på Concorde Shah Alam. De gemensamma utrymmen på Concorde Shah Alam är rullstolsanpassade. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Det finns parkeringsplatser. Denna anläggning har funktionella affärsfaciliteter, perfekt för affärsresenärer. Denna anläggning har ett urval av olika hälso- och friskvårdsfaciliteter som är perfekta för gäster som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  260  Hotell - Kuala Lumpur
Sida  1  av  26
 

Beskrivning av destination

  Kuala Lumpur är huvudstaden i Malaysia. Staden är idag ett stort turistcentrum med massor av olika attraktioner som lockar, såsom shopping, besök på kulturella platser, fritidsaktiviteter och helt enkelt det faktum att man lär känna en vacker stad med ett imponerande landskap. Till de mest betydande turistattraktionerna i staden hör Parlamentshuset, Kuala Lumpur-tornet, Eye on Malaysia och guldtriangeln som bland andra kulturellt intressanta platser omfattar Petronas tvillingtorn. Staden har också en mängd grönområden tack vare skogen som skyddas, nationalparkerna och de botaniska trädgårdarna och flera andra parker. I staden kan du dels besöka alla de viktigaste sevärdheterna på dagen och dels tillbringa en trevlig stund på kvällen på något av de många diskotek eller barer som finns i staden. I Kuala Lumpur hittar du det du letar efter. Du måste lära känna det.

Intressanta platser

Populäraste zoner från Kuala Lumpur

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här