Hotell i Kuala Lumpur

Se på kartan
Hotell - Kuala Lumpur

Kuala LumpurFrån  122kr

Aktuella hotellerbjudanden - Kuala Lumpur

 • Ramada Suites Kuala Lumpur City Centre
  Från590krPer natt

  Ramada Suites Kuala Lumpur City Centrestars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Lorong ceylon, bukit ceylon 1 -
  4,4/5
  Kundomdömenav 22 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1250 recensioner från resenärerBaserat på 1250 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Kuala Lumpur. Från denna egendom som är belägen 200 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. För våra besökare är det 2. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra kunder har 40. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende har 126 rum. Boendet byggdes år 2014. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla de som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Kunderna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmen på Ramada Suites Kuala Lumpur City Centre är rullstolsanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Ramada Suites Kuala Lumpur City Centre tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. Detta hotell är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Royale Chulan Bukit Bintang
  Från389krPer natt

  Royale Chulan Bukit Bintangstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan bukit bintang 17-21 -
  3,1/5
  Kundomdömenav 32 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1211 recensioner från resenärerBaserat på 1211 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Kuala Lumpur. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta hotell som ligger inbäddat 3. 5 kilometer från stadens centrum. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta hotell. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 3. 4 kilometer från egendomen. Kollektivtrafikförbindelser ligger på ett avstånd på 0. 5 kilometer. Våra besökare har 50. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 2. 2 kilometer till hamnen. Totalt 400 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Royale Chulan Bukit Bintang. Detta boende totalrenoverades 2012. Detta hotell har wifi-anslutning. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Royale Chulan Bukit Bintang. Detta boende erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Gästerna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på detta hotell. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av affärsfacliteterna. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Doubletree By Hilton Kuala Lumpur
  Från743krPer natt

  Doubletree By Hilton Kuala Lumpurstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , The intermark 348 jalan tun razak -
  4,5/5
  Kundomdömenav 29 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3965 recensioner från resenärerBaserat på 3965 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell, som återfinns i Kuala Lumpur, är ett bra alternativ för familjer. Från detta boende som ligger inbäddat 400 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna egendom ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från denna egendom. Totalt 540 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. De som bor på denna anläggning kan använda sig av internetanslutningen för att hålla kontakt med arbete eller hem. Receptionen på Doubletree By Hilton Kuala Lumpur håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Alla badrum på detta handikappanpassade hotell är anpassade för personer med funktionsnedsättning. Husdjur är inte tillåtna på Doubletree By Hilton Kuala Lumpur. Gäster som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på denna anläggning och som passar för olika slags evenemang Restaurangen inbjuder gästerna till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. Tack vare de fritidsaktiviteter som erbjuds på denna anläggning kan gästerna få roliga upplevelser. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • City Comfort Hotel Bukit Bintang
  Från330krPer natt

  City Comfort Hotel Bukit Bintangstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Lorong thambi 2, off changkat thambi dollah 22 -
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 131 recensioner från resenärerBaserat på 131 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Kuala Lumpur. Detta hotell innefattar 105 trivsamma rum. City Comfort Hotel Bukit Bintang genomgick en totalrenovering 2016. Denna anläggning är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på detta hotell håller öppet dygnet runt. City Comfort Hotel Bukit Bintang tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna på detta boende. City Comfort Hotel Bukit Bintang kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Fahrenheit Suites Kuala Lumpur
  Från519krPer natt

  Fahrenheit Suites Kuala Lumpurstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , 5th floor fahrenheit 88, jalan bukit bintang 179 -
  3,1/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 262 recensioner från resenärerBaserat på 262 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Kuala Lumpur. Från denna egendom som ligger inbäddad 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 1000 meter från denna anläggning. Våra besökare hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Detta boende har totalt 90 rum. Detta boende totalrenoverades 2011. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Detta barnvänliga hotell är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Fahrenheit Suites Kuala Lumpur erbjuder transfer till flygplatsen. Resenärer som bor på detta boende kan dra fördel av dess hälso- och väbefinnandeutbud. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Hilton Kuala Lumpur
  Från808krPer natt

  Hilton Kuala Lumpurstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan stesen sentral 5 3 -
  4,7/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 5039 recensioner från resenärerBaserat på 5039 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell, som återfinns i Kuala Lumpur, är ett bra alternativ för familjer. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Detta hotell har 499 rum. Detta hotell totalrenoverades 2015. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Alla som valt detta boende kan kontakta receptionen när som helst under dagen. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Alla rum på Hilton Kuala Lumpur är rullstolsanpassade. Detta hotell tillåter inte husdjur. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Hilton Kuala Lumpur. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Flera konferensfaciliteter finns tillgängliga för att underlätta för affärsresenärer. Kunderna kan koppla av och återhämta sig i anläggningens inrättning för välbefinnande. Hilton Kuala Lumpur erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Hilton Kuala Lumpur kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Citin MasJid Jamek by Compass Hospitality
  Från175krPer natt

  Citin MasJid Jamek by Compass Hospitalitystars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Lot no 7 sec. 33, jln melayu, off jln masjid india -
  2,4/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 599 recensioner från resenärerBaserat på 599 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell, som återfinns i Kuala Lumpur, är ett bra alternativ för homosexuella. Från detta boende som är beläget 300 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Denna egendom ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Totalt 138 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Citin MasJid Jamek by Compass Hospitality. Detta hotells byggår är 2009. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Citin MasJid Jamek by Compass Hospitality tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Alla som valt detta boende kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Sandpiper Hotel
  Från237krPer natt

  Sandpiper Hotelstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan pudu 50 -
  2,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 177 recensioner från resenärerBaserat på 177 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Kuala Lumpur. Det främsta nöjesområdet nås lätt från denna anläggning. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna egendom. Våra resenärer har 17. 1 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 103. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta boende 2014. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. De som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Babysängar tillhandahålls inte på Sandpiper Hotel. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Sandpiper Hotel är inte någon husdjursvänlig anläggning. Kunderna kan använda sig av transfertjänsten. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Ambassador Row Hotel Suites by Lanson Place
  Från514krPer natt

  Ambassador Row Hotel Suites by Lanson Placestars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , 1, jalan ampang hilir -
  3,8/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 713 recensioner från resenärerBaserat på 713 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Kuala Lumpur. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta hotell som ligger inbäddat 4. 9 kilometer från stadens centrum. Våra besökare hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från den här egendomen. Våra besökare har 7. 5 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 4. 0 kilometer till hamnen. Totalt 221 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Senast denna anläggning renoverades var 2004. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen på Ambassador Row Hotel Suites by Lanson Place har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Ambassador Row Hotel Suites by Lanson Place tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. För gästernas extra bekvämlighet finns affärsfaciliteter och tjänster att tillgå. Vid behov kan de som bor på denna anläggning använda inrättningen för hälso- och välbefinnande. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Citin Seacare Pudu by Compass Hospitality
  Från191krPer natt

  Citin Seacare Pudu by Compass Hospitalitystars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan pudu bukit bintang 38 -
  3,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1128 recensioner från resenärerBaserat på 1128 recensioner från resenärer

  Located on Jalan Pudu, just opposite the Pudu Sentral Bus Terminal, the hotel is just a 10-minute walk to Bukit Bintang, Kuala Lumpur's commercial, shopping and entertainment hub, and a short walk to Petaling Street or more commonly known as Chinatown.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  203  Hotell - Kuala Lumpur
Sida  1  av  21
 

Beskrivning av destination

  Kuala Lumpur är huvudstaden i Malaysia. Staden är idag ett stort turistcentrum med massor av olika attraktioner som lockar, såsom shopping, besök på kulturella platser, fritidsaktiviteter och helt enkelt det faktum att man lär känna en vacker stad med ett imponerande landskap. Till de mest betydande turistattraktionerna i staden hör Parlamentshuset, Kuala Lumpur-tornet, Eye on Malaysia och guldtriangeln som bland andra kulturellt intressanta platser omfattar Petronas tvillingtorn. Staden har också en mängd grönområden tack vare skogen som skyddas, nationalparkerna och de botaniska trädgårdarna och flera andra parker. I staden kan du dels besöka alla de viktigaste sevärdheterna på dagen och dels tillbringa en trevlig stund på kvällen på något av de många diskotek eller barer som finns i staden. I Kuala Lumpur hittar du det du letar efter. Du måste lära känna det.

Intressanta platser

Populäraste zoner från Kuala Lumpur

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner