Hotell i Kuala Lumpur

Se på kartan
Hotell - Kuala Lumpur

Kuala LumpurFrån  93kr

Aktuella hotellerbjudanden - Kuala Lumpur

 • ibis Kuala Lumpur City Centre
  Från668krPer natt

  ibis Kuala Lumpur City Centrestars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , 32, jalan yap kwan seng, -
   

  Perfekt för familjer och ett charmigt hotell som är lokaliserat i Kuala Lumpur. Från denna egendom som ligger 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 600 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. 684 välkomnande rum finns på anläggningen. Boendet byggdes år 2018. Resenärerna har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Om någon gäst som bor på denna anläggning ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rum. Detta är ett handikappanpassat hotell vars gemensamma utrymmen och badrum är anpassade för funktionsnedsatta och rullstolsburna personer. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. ibis Kuala Lumpur City Centre tillhandahåller parkering och garage. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Detta hotell har funktionella affärsfaciliteter, perfekt för affärsresenärer. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Ramada Suites Kuala Lumpur City Centre
  Från746krPer natt

  Ramada Suites Kuala Lumpur City Centrestars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Lorong ceylon, bukit ceylon 1 -
  4,4/5
  Kundomdömenav 22 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1361 recensioner från resenärerBaserat på 1361 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Kuala Lumpur. Från denna anläggning som är belägen 200 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. För våra kunder är det 2. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra resenärer har 40. 0 kilometer till flygplatsen. 126 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta boende byggdes 2014. Denna anläggning är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen dygnet runt. Ramada Suites Kuala Lumpur City Centre tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på Ramada Suites Kuala Lumpur City Centre är rullstolsanpassade. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. De som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på detta hotell och som passar för olika slags evenemang Kunderna kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Royale Chulan Bukit Bintang
  Från320krPer natt

  Royale Chulan Bukit Bintangstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan bukit bintang 17-21 -
  3,1/5
  Kundomdömenav 32 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1229 recensioner från resenärerBaserat på 1229 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Kuala Lumpur. Från den här egendomen som ligger 3. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta hotell ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 3. 4 kilometer från den här anläggningen. Denna anläggning ligger på ett avstånd på 0. 5 kilometer från det allmänna kommunikationsnätet. Våra resenärer har 50. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 2. 2 kilometer till hamnen. Det totala antalet rum är 400. Denna anläggning totalrenoverades 2012. De som bor på denna anläggning har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen är öppen dygnet runt. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Royale Chulan Bukit Bintang tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Resenärerna kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Detta Royale Chulan Bukit Bintang har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Tack vare de fritidsaktiviteter som erbjuds på detta hotell kan kunderna få roliga upplevelser. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hilton Kuala Lumpur
  Från780krPer natt

  Hilton Kuala Lumpurstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan stesen sentral 5 3 -
  4,7/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 5252 recensioner från resenärerBaserat på 5252 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Kuala Lumpur är detta enastående hotell ett optimalt val för familjer. Våra resenärer kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Det totala antalet rum är 499. Hilton Kuala Lumpur genomgick en renovering 2015. Kunderna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen är öppen dygnet runt. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. Alla rum på denna handikappanpassade anläggning är rullstolsanpassade. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. Det finns parkeringsplatser på Hilton Kuala Lumpur. Resenärerna kommer att uppskatta utbudet av matställen på detta hotell. Detta Hilton Kuala Lumpur har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Alla gästerna som bor på denna anläggning kan hitta balans för kropp och själ på dess hälso- och väbefinnandeinrättning. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. På Hilton Kuala Lumpur kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Grand Ion Delemen Hotel Genting Highlands
  Från556krPer natt

  Grand Ion Delemen Hotel Genting Highlandsstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan ion delemen 1 1 -
  3,8/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter

  Detta lyxiga hotell är lokaliserat i Kuala Lumpur. Det totala antalet rum på Grand Ion Delemen Hotel Genting Highlands är 611. Detta hotells byggår är 2016. Denna anläggning har wifi-anslutning. Receptionen är öppen dygnet runt. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Det finns parkeringsplatser på Grand Ion Delemen Hotel Genting Highlands. Kunderna kan njuta av en läcker måltid i anläggningens gastronomiska restaurang. Tack vare de funktionella mötesfaciliteterna är detta boende en perfekt plats för gäster som reser i affärssyfte.

  Se mer
 • The Gardens–A St Giles Signature Hotel & Residence
  Från808krPer natt

  The Gardens–A St Giles Signature Hotel & Residencestars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Mid valley city, lingkaran syed putra 59 -
  3,8/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1316 recensioner från resenärerBaserat på 1316 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell finns i Kuala Lumpur. Våra kunder kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 8. 5 kilometer från det här boendet. Våra resenärer har enkel tillgång till kolektivtrafiknätet. Från denna egendom är det 42. 9 kilometer till hamnen. De 627 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Hotellet totalrenoverades 2015. Alla gästerna på The Gardens–A St Giles Signature Hotel & Residence kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. The Gardens–A St Giles Signature Hotel & Residence tillhandahåller inga babysängar på begäran. De allmänna utrymmen på detta hotell är lättillgängliga och 2 är handikappsanpassade. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Kunderna kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. De som bor på denna anläggning kan njuta av smakfulla rätter i dess restaurang. Tack vare sitt hälso- och välbefinnandeutbud, är detta hotell perfekt för den som vill ha en stunds avkoppling från vardagens stress och påfrestningar. Detta boende har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. The Gardens–A St Giles Signature Hotel & Residence kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Le Apple Boutique Hotel KLCC
  Från376krPer natt

  Le Apple Boutique Hotel KLCCstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan ampang, kuala lumpur 160 -
  4,3/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 661 recensioner från resenärerBaserat på 661 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Kuala Lumpur. Från detta boende som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta hotell. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Våra besökare har 40. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell innefattar 222 trivsamma rum. Le Apple Boutique Hotel KLCC är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Alla som valt detta boende uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Le Apple Boutique Hotel KLCC tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta boende tillåter inte husdjur. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Alla som valt detta boende kan använda sig av transfertjänsten. För gästernas extra bekvämlighet finns affärsfaciliteter och tjänster att tillgå. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Empress Hotel Sepang
  Från249krPer natt

  Empress Hotel Sepangstars

  Sepang, Kuala Lumpur , Jalan st 1c/7, medan 88, bandar baru salak tinggi 88 -
  3,6/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 381 recensioner från resenärerBaserat på 381 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Sepang. Detta hotell har totalt 320 ombonade rum. Denna anläggning renoverades 2003. Kunderna kan använda sig av wifi-anslutningen i de gemensamma utrymmena. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Tyvärr finns inga rum för de som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser.

  Se mer
 • Verdant Hill Hotel Kuala Lumpur
  Från502krPer natt

  Verdant Hill Hotel Kuala Lumpurstars

  Sepang, Kuala Lumpur , No.6, changkat raja chulan,kuala lumpur -
  4,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 538 recensioner från resenärerBaserat på 538 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Sepang. Från denna anläggning som ligger 350 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta boende är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer har enkel tillgång till kolektivtrafiknätet. De 223 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Wifi finns på boendet i sin helhet. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Denna handikappanpassade anläggning har några rullstolsanpassade badrum för ökad tillgänglighet. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Denna anläggning har parkering och garage. Verdant Hill Hotel Kuala Lumpur är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang.

  Se mer
 • Grand Millennium Kuala Lumpur
  Från941krPer natt

  Grand Millennium Kuala Lumpurstars

  Kuala Lumpur, Kuala Lumpur , Jalan bukit bintang 160 -
  3,9/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2424 recensioner från resenärerBaserat på 2424 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är beläget i Kuala Lumpur. Från detta hotell som är beläget 2. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster kan med lätthet promenera till de allmänna kollektivtrafiknätet. Denna anläggning har 461 rum. Detta hotell stod klart 15 och renoverades 2015. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. De som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Detta boende är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. De gemensamma utrymmena på detta hotell är rullstolsanpassade. Detta boende tillåter inte husdjur. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Gäster som bor på detta hotell kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser. Grand Millennium Kuala Lumpur har funktionella affärsfaciliteter som är perfekta för affärsresenärer. På detta hotell finns det ett stort hälso- och välbefinnandeutbud som resenärena med fördel kan dra nytta av. Anläggningens restaurang serverar läckra rätter och har en utmärkt service. Grand Millennium Kuala Lumpur kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  516  Hotell - Kuala Lumpur
Sida  1  av  52
 

Beskrivning av destination

  Kuala Lumpur är huvudstaden i Malaysia. Staden är idag ett stort turistcentrum med massor av olika attraktioner som lockar, såsom shopping, besök på kulturella platser, fritidsaktiviteter och helt enkelt det faktum att man lär känna en vacker stad med ett imponerande landskap. Till de mest betydande turistattraktionerna i staden hör Parlamentshuset, Kuala Lumpur-tornet, Eye on Malaysia och guldtriangeln som bland andra kulturellt intressanta platser omfattar Petronas tvillingtorn. Staden har också en mängd grönområden tack vare skogen som skyddas, nationalparkerna och de botaniska trädgårdarna och flera andra parker. I staden kan du dels besöka alla de viktigaste sevärdheterna på dagen och dels tillbringa en trevlig stund på kvällen på något av de många diskotek eller barer som finns i staden. I Kuala Lumpur hittar du det du letar efter. Du måste lära känna det.

Intressanta platser

Populäraste zoner från Kuala Lumpur

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner