Hotell i Agadir

Se på kartan
Hotell - Agadir

AgadirFrån  169kr

Aktuella hotellerbjudanden - Agadir

 • Hotel Argana
  Från379krPer natt

  Hotel Arganastars

  Agadir, Agadir , Boulevard mohamed v b p 93 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 81 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1383 recensioner från resenärerBaserat på 1383 recensioner från resenärer

  Ideally located just 300m from the sandy beach, the hotel is also handy for the excellent shopping to be found in the town centre. The large souk is just a few hundred meters away.

  Se mer
 • Hotel Timoulay & Spa Agadir
  Från718krPer natt

  Hotel Timoulay & Spa Agadirstars

  Agadir, Agadir , Cite founty f6 baie des palmiers - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1516 recensioner från resenärerBaserat på 1516 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Agadir. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta hotell som ligger inbäddat 6. 0 kilometer från stadens centrum. Våra besökare hittar närmaste golfbana 7. 0 kilometer från den här anläggningen. Den närmaste stranden ligger 500 meter från denna anläggning. Det totala antalet rum är 58. Denna anläggnings byggår är 2006. Både fast och trådlöst internet finns på Hotel Timoulay & Spa Agadir. Receptionen på Hotel Timoulay & Spa Agadir håller öppet dygnet runt. Dessutom erbjuder Hotel Timoulay & Spa Agadir babysängar på begäran. Detta hotell tillåter inte husdjur. Hotel Timoulay & Spa Agadir är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. När det handlar om att koppla av, kan de som bor på denna anläggning få svårt att välja med tanke på det breda hälsoutbudet som finns. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Palais des Roses Hotel & Spa
  Från337krPer natt

  Palais des Roses Hotel & Spastars

  Agadir, Agadir , Secteur balneaire, city founty - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 68 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1256 recensioner från resenärerBaserat på 1256 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga strandhotell har ett förstklassigt läge i turiststaden Agadir. Hotellet ligger endast 100 m från den fantastiska stranden vilket ger gästerna möjlighet till en njutningsfylld avkopplande vistelse. Gästerna hittar stadskärnan och dess utbud av restauranger, butiker, barer och ett spännande nattliv bara 500 m från hotellet, medan gamla stan ligger 1,5 km bort. Hotellet hälsar gästerna med en vördnadsbjudande arkitektonisk stil och välkomnar dem in i en värld av storslagenhet och överflöd med eleganta marockanska influenser som en röd tråd genom designen. Gästrummen och sviterna är lyxigt inredda och erbjuder en rogivande miljö för total avkoppling. Hotellet erbjuder gästerna en serie utomordentliga bekvämligheter som med säkerhet kommer att överträffa förväntningarna hos även den mest kräsna resenär.

  Se mer
 • Senator Agadir
  Från248krPer natt

  Senator Agadirstars

  Agadir, Agadir , Angle avenue abderrahim bouabid - Karta
  3,1/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 339 recensioner från resenärerBaserat på 339 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Agadir. Från denna egendom som ligger inbäddad 800 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta boende är det 1000 meter till närmaste strand. Detta boende har 104 rum. Hotellet byggdes år 1995. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Detta barnvänliga Senator Agadir är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Detta boende tillåter husdjur som väger mer än 5 kg. Det finns parkeringsplatser på Senator Agadir. Denna anläggning har affärsfaciliteter.

  Se mer
 • Agadir Beach Club
  Från615krPer natt

  Agadir Beach Clubstars

  Agadir, Agadir , Rue oued sous bp 310 secteur balneaire - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 32 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1121 recensioner från resenärerBaserat på 1121 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Agadir. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 2. 0 kilometer från stadens centrum. Våra besökare kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från den här egendomen. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 30 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Denna egendom har ett strandnära läge. Våra resenärer har 25. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 3. 0 kilometer till hamnen. Detta boende innefattar 412 trivsamma rum. Detta boende byggdes 1990. Alla gästerna på Agadir Beach Club kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Agadir Beach Club har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. Gäster med funktionsnedsättning kan bo på detta rullstolsanpassade hotell som har några handikappanpassade rum. Kunderna behöver inte lämna sina små husdjur hemma under vistelsen på Agadir Beach Club. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Tack vare sitt hälso- och välbefinnandeutbud, är denna anläggning perfekt för den som vill ha en stunds avkoppling från vardagens stress och påfrestningar. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Den varierade underhållning som erbjuds på detta boende är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Riu Tikida Dunas
  Från1.408krPer natt

  Riu Tikida DunasstarsGreenProgram Icon

  Agadir, Agadir , Chemin des dunes b.p. 901 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4595 recensioner från resenärerBaserat på 4595 recensioner från resenärer

  The hotel lies just 1 km from the centre of Agadir, around 500 m from a supermarket and shops. It´s 25 km to the airport.

  Se mer
 • Le Tivoli Hotel
  Från421krPer natt

  Le Tivoli Hotelstars

  Agadir, Agadir , Boulevard du 20 aout . - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 54 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1041 recensioner från resenärerBaserat på 1041 recensioner från resenärer

  Detta attraktiva strandhotell har ett perfekt läge på toppen av en kulle, och erbjuder spektakulär utsikt över omgivningarna. Hotellet ligger bara 250 meter från närmaste strand och en kort promenad från Agadirs centrum. Du har även enkel tillgång till ett stort utbud av underhållningsevenemang, restauranger, butiker och sevärdheter i centrum. Detta moderna komplex är omgivet av svajande palmer och smälter enkelt in i den naturliga omgivningen. Hotellet har en charmig morisk stil med vit fasad. Dess praktfulla insida utstrålar elegans och storslagenhet med typiska marockanska influenser. Alla familjemedlemmar kommer att bli imponerade av hotellets förstklassiga faciliteter.

  Se mer
 • New Farah Hotel
  Från264krPer natt

  New Farah Hotelstars

  Agadir, Agadir , Rue de la foire bp457 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 55 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 130 recensioner från resenärerBaserat på 130 recensioner från resenärer

  Located near Agadir city centre, the hotel is just 700 m from the beach.

  Se mer
 • Riu Palace Tikida Agadir
  Från1.889krPer natt

  Riu Palace Tikida AgadirstarsGreenProgram Icon

  Agadir, Agadir , Chemin des dunes 901 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter

  Detta enastående hotell finns i Agadir. Denna anläggning har totalt 462 rum. Denna anläggning grundades år 2012. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Alla som valt detta boende välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Dessutom har denna anläggning gjort viktiga miljöförbättringar för att minimera sin påverkan på miljön och har en Travelife-certifiering. Kunderna kan uppskatta de hälso- och välbefinnandeutbud som tillhandahålls på Riu Palace Tikida Agadir. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Omega
  Från205krPer natt

  Omegastars

  Agadir, Agadir , G11 lotissement founty - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 26 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 308 recensioner från resenärerBaserat på 308 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Agadir. Det totala antalet rum på Omega är 96. Detta hotell totalrenoverades 2012. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen är öppen dygnet runt. Om någon som valt detta boende ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rum. Husdjur är inte tillåtna på Omega. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. Omega kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  41  Hotell - Agadir
Sida  1  av  5
 

Beskrivning av destination

  Agadir är en stad och provins i Marocko. År 1960 förstördes staden av en jordbävning, men man har lyckligtvis byggt upp staden igen två kilometer söder om epicentrum. Landskapet i Agadir är sagolikt vackert. Trädens gröna färg smälter samman med havets djupblå och de gyllenbruna nyanserna på strändernas fina sand. Det är ett verkligt paradis och det anses vara en av Marockos vackraste badorter. Staden har mängder av affärer, boutiquer, typiska basarer, restauranger, barer och diskotek. Dessutom kan man besöka marknaden som hålls varje vecka där man kan lära känna marockanernas seder och kultur och naturligtvis köpa lokala konsthantverk och mycket speciella föremål. Agadir är en modern stad med ett varierande utbud av restauranger, hotell och affärscentrum. När det gäller gastronomi är det mest fisk och skaldjur som ingår i de typiska rätterna. Den kungliga staden (Kasba) erbjuder den bästa utsikten i staden och det är en av de populäraste sevärdheterna i Agadir. Agadir kombinerar det bästa av den muselmanska, den västerländska och den afrikanska kulturen. Verkligen ett multikulturellt centrum som kommer att göra dig förtjust.

Intressanta platser

Populäraste zoner från Agadir

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner