Hotell i Taroudant

Se på kartan
 • Dar Zitoune
  Från1.031krPer natt

  Dar Zitounestars

  Taroudant, Agadir , Boutarialt elberrania - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1031 recensioner från resenärerBaserat på 1031 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Taroudant. Detta boende kan erbjuda totalt 32 rum. Senast denna anläggning renoverades var 2007. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen på Dar Zitoune har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på Dar Zitoune. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Dar Zitoune. Alla som valt detta boende kan utforska de olika matställena som Dar Zitoune erbjuder. De som bor på denna anläggning kan slappna av och fly vardagen i dess inrättning för välbefinnande. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Palais Salam Taroudant
  Från2.452krPer natt

  Palais Salam Taroudantstars

  Taroudant, Agadir , Avenue moulay ismail - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 33 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 310 recensioner från resenärerBaserat på 310 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Taroudant. Från denna egendom som är belägen 800 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Detta boende ligger -0. 0 kilometer från allmänna kommunikationsförbindelser. De 120 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta hotell 2002. Tillgång till internet gör gästernas vistelse ännu trevligare. De som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Detta hotell är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Detta boende tillåter inte husdjur. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Domaine Villate Limoune
  Från833krPer natt

  Domaine Villate Limounestars

  Taroudant, Agadir , Km40 n10 ain chaib, ouled teima - Karta
   

  Detta anspråkslösa hotell är beläget i Taroudant. Detta trivsamma boende garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 13 rum. Detta hotell grundades år 2014. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen är öppen under hela dagen. Domaine Villate Limoune tillhandahåller babysängar på begäran. Alla badrum på Domaine Villate Limoune är handikappanpassadeDetta boende tillåter husdjur. Anläggningen har parkeringsplatser och garage. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på denna anläggning och som passar för olika slags evenemang Anläggningens restaurang serverar läckra rätter och har en utmärkt service. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Domaine Villate Limoune erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Detta boende erbjuder en mängd olika aktiviteter och underhållningsalternativ och är perfekt för den som älskar att utöva sport, eller för den som bara vill njuta av naturen. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Taroudant

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här