Charmiga hotell i Agadir

Se på kartan
Charmiga hotell i Agadir

Charmiga hotell i AgadirFrån  200kr

Charmiga hotell Recommenderade i Agadir

 • Palais des Roses Hotel & Spa
  Från485krPer natt

  Palais des Roses Hotel & Spastars

  Agadir, Agadir , Secteur balneaire, city founty - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 59 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1209 recensioner från resenärerBaserat på 1209 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga strandhotell har ett förstklassigt läge i turiststaden Agadir. Hotellet ligger endast 100 m från den fantastiska stranden vilket ger gästerna möjlighet till en njutningsfylld avkopplande vistelse. Gästerna hittar stadskärnan och dess utbud av restauranger, butiker, barer och ett spännande nattliv bara 500 m från hotellet, medan gamla stan ligger 1,5 km bort. Hotellet hälsar gästerna med en vördnadsbjudande arkitektonisk stil och välkomnar dem in i en värld av storslagenhet och överflöd med eleganta marockanska influenser som en röd tråd genom designen. Gästrummen och sviterna är lyxigt inredda och erbjuder en rogivande miljö för total avkoppling. Hotellet erbjuder gästerna en serie utomordentliga bekvämligheter som med säkerhet kommer att överträffa förväntningarna hos även den mest kräsna resenär.

  Se mer
 • Royal Mirage Agadir
  Från575krPer natt

  Royal Mirage Agadirstars

  Agadir, Agadir , Boulevard mohamed 5, bp 339 5 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 31 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2036 recensioner från resenärerBaserat på 2036 recensioner från resenärer

  Detta storslagna hotell har ett perfekt läge i det fängslade hjärtat av Agadir. Hotellet ligger intill Shems kasino, mittemot den pittoreska bukten. Den närmaste stranden ligger bara 100 meter från hotellet, medan stadens utbud av underhållningsevenemang, enastående matutbud och sevärdheter ligger i närheten. Hotellet har en fantastisk, modern design och erbjuder gästerna tillgång till den eleganta omgivningen med marockanska influenser. Rummen är moderna, bekväma och lyxiga för total avkoppling. Hotellet erbjuder ett urval av extraordinära tjänster och faciliteter av högsta klass. Gästerna kommer att bli imponerade av de fantastiska fritidsfaciliteterna, som har utvecklats för att ge optimal avkoppling.

  Se mer
 • Agadir Beach Club
  Från690krPer natt

  Agadir Beach Clubstars

  Agadir, Agadir , Rue oued sous bp 310 secteur balneaire - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 32 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1070 recensioner från resenärerBaserat på 1070 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Agadir är detta bekväma hotell ett optimalt val för familjer. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 2. 0 kilometer från stadens centrum. Våra resenärer kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från den här anläggningen. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 30 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Detta boende har ett strandnära läge. Våra gäster har 25. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 3. 0 kilometer till hamnen. Det totala antalet rum är 412. Agadir Beach Club är från år 1990. Både fast och trådlöst internet finns på Agadir Beach Club. Alla som valt detta boende kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Detta boende är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Gäster med funktionsnedsättning kan bo på detta rullstolsanpassade hotell som har några handikappanpassade rum. Husdjur som väger högst 5 kg är tillåtna i lokalerna. Kunder som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Detta hotell tillhandahåller hälso- och välbefinnandetjänster. Alla gäster som bor på denna anläggning kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens dess restaurang. Agadir Beach Club erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Tagadirt
  Från268krPer natt

  Tagadirtstars

  Agadir, Agadir , Boulevard du aout-agadir 20 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 299 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 587 recensioner från resenärerBaserat på 587 recensioner från resenärer

  Detta charmiga strandhotell ligger i det livliga turistområdet i Agadir i Marocko. Hotellet är omgivet av restauranger, pubar, affärer och livliga nöjesställen, och ligger bara 250 meter från den vidsträckta sandstranden. Gästerna möts av en fantastisk vitkalkad, modern byggnad med moriska influenser. Den blandningen av modern och morisk stil går igen i hela inredningen av hotellet, vätskande storhet och klassisk elegans. Rummen är moderna i design och levereras komplett med up-to-date bekvämligheter för besökarnas bekvämlighet. Gästerna kan utnyttja hotellets breda utbud av utmärkta faciliteter som tillgodoser deras fritid, rekreation och restauranger behov.

  Se mer
 • Lunja Village
  Från469krPer natt

  Lunja Villagestars

  Agadir, Agadir , Km 30 route d´essaouira, imi ouaddar - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 107 recensioner från resenärerBaserat på 107 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Agadir. Totalt 494 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Boendet totalrenoverades 2014. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har resenärerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Lunja Village har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. Resenärerna behöver inte lämna sina små husdjur hemma under vistelsen på detta hotell. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Affärsresenärer kommer att uppskatta anläggningens bekväma affärsfaciliteter som garanterar en produktiv dag på jobbet. Kunderna kan med fördel dra nytta av anläggningens restaurang. Resenärerna kan roa sig med den underhållning som står till buds. Kunderna kan njuta av smakfulla måltider som serveras i anläggningens restaurang. Alla som valt detta boende kommer att ha det riktigt roligt när de utnyttjar sportfaciliteterna och fritidsaktiviteterna som erbjuds. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Mogador Al Madina
  Från502krPer natt

  Mogador Al Madinastars

  Agadir, Agadir , Boulevard du 20 aout secteur balnaire - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 150 Åsikter

  Detta bekväma hotell beläget i Agadir. Från detta boende som är beläget 50 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra resenärer kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Den närmaste stranden ligger 100 meter från detta boende. Denna anläggning innefattar 206 trivsamma rum. Detta boendes byggår är 1991. Gästerna kan använda sig av wifi-anslutningen i de gemensamma utrymmena. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Mogador Al Madina har ett särskilt utformat familjerum som är perfekt för familjer som reser med barn. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan uppskatta de hälso- och välbefinnandeutbud som tillhandahålls på Mogador Al Madina. Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på denna anläggning . För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Labranda Les Dunes D'Or
  Från2.299krPer natt

  Labranda Les Dunes D'Orstars

  Agadir, Agadir , Station balneaire agadir - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 665 recensioner från resenärerBaserat på 665 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Agadir. Detta boende har totalt 435 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta hotell 1999. De som bor på detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen är öppen dygnet runt. Detta barnvänliga boende är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. Labranda Les Dunes D'Or är inte någon husdjursvänlig anläggning.

  Se mer
 • Residence Rihab
  Från203krPer natt

  Residence Rihabstars

  Agadir, Agadir , Secteur balnearie et touristique,cite founty l g15 - Karta
  3,2/5
  Kundomdömenav 97 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 193 recensioner från resenärerBaserat på 193 recensioner från resenärer

  The hotel is located in the balneal sector of Agadir, not far from the centre of Agadir and only 500 metres from the beach.

  Se mer
 • El Pueblo Tamlelt
  Från987krPer natt

  El Pueblo Tamleltstars

  Agadir, Agadir , Boulevard du 20 aout agadir, 80000 agadir - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 782 recensioner från resenärerBaserat på 782 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är perfekt för familjer och ligger i Agadir. Den närmaste stranden ligger 200 meter från denna egendom. El Pueblo Tamlelt har totalt 363 rum. Detta hotell renoverades 2009. Alla gäster som bor på denna anläggning har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen på detta hotell håller öppet dygnet runt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Resenärerna kan njuta av anläggningens alla smakfulla rätter i restaurangen. Gästerna kommer verkligen att uppskatta det stora utbudet av underhållning, fritidstjänster och faciliteter som erbjuds. Det finns ett komplett program av organiserade aktiviteter som är perfekt för sportentusiaster och för den som vill njuta av en aktiv vistelse.

  Se mer
 • Paradis Plage Surf Yoga & Spa Resort
  Från1.339krPer natt

  Paradis Plage Surf Yoga & Spa Resortstars

  Agadir, Agadir , Route d'essaouira km 26 imi ouaddar agadir - Karta
  2,9/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 951 recensioner från resenärerBaserat på 951 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är beläget i Agadir. Detta boende har 103 rum. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Gästerna kommer att ha det riktigt roligt när de utnyttjar de sportfaciliteter och fritidsaktiviteter som erbjuds på detta hotell. Kunderna kommer att glädja sig åt de smakfulla rätter som serveras på Paradis Plage Surf Yoga & Spa Resort.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  14  Hotell - Agadir
Sida  1  av  2
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här