Hotell med spa i Agadir

Se på kartan
Hotell med spa i Agadir

Hotell med spa i AgadirFrån  153kr

Hotell med spa Recommenderade i Agadir

 • Palais des Roses Hotel & Spa
  Från340krPer natt

  Palais des Roses Hotel & Spastars

  Agadir, Agadir , Secteur balneaire, city founty - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 65 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1256 recensioner från resenärerBaserat på 1256 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga strandhotell har ett förstklassigt läge i turiststaden Agadir. Hotellet ligger endast 100 m från den fantastiska stranden vilket ger gästerna möjlighet till en njutningsfylld avkopplande vistelse. Gästerna hittar stadskärnan och dess utbud av restauranger, butiker, barer och ett spännande nattliv bara 500 m från hotellet, medan gamla stan ligger 1,5 km bort. Hotellet hälsar gästerna med en vördnadsbjudande arkitektonisk stil och välkomnar dem in i en värld av storslagenhet och överflöd med eleganta marockanska influenser som en röd tråd genom designen. Gästrummen och sviterna är lyxigt inredda och erbjuder en rogivande miljö för total avkoppling. Hotellet erbjuder gästerna en serie utomordentliga bekvämligheter som med säkerhet kommer att överträffa förväntningarna hos även den mest kräsna resenär.

  Se mer
 • Royal Mirage Agadir
  Från540krPer natt

  Royal Mirage Agadirstars

  Agadir, Agadir , Boulevard mohamed 5, bp 339 5 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 32 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2102 recensioner från resenärerBaserat på 2102 recensioner från resenärer

  Detta storslagna hotell har ett perfekt läge i det fängslade hjärtat av Agadir. Hotellet ligger intill Shems kasino, mittemot den pittoreska bukten. Den närmaste stranden ligger bara 100 meter från hotellet, medan stadens utbud av underhållningsevenemang, enastående matutbud och sevärdheter ligger i närheten. Hotellet har en fantastisk, modern design och erbjuder gästerna tillgång till den eleganta omgivningen med marockanska influenser. Rummen är moderna, bekväma och lyxiga för total avkoppling. Hotellet erbjuder ett urval av extraordinära tjänster och faciliteter av högsta klass. Gästerna kommer att bli imponerade av de fantastiska fritidsfaciliteterna, som har utvecklats för att ge optimal avkoppling.

  Se mer
 • Hotel Les Jardins D´Agadir
  Från786krPer natt

  Hotel Les Jardins D´Agadirstars

  Agadir, Agadir , Rue oued souss secteur balnéait - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1569 recensioner från resenärerBaserat på 1569 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Agadir. Från det här boendet som ligger 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 7. 1 kilometer från det här hotellet. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 2 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 200 meter från detta boende. Våra kunder har 25. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 5. 0 kilometer till hamnen. Detta boende har 393 rum. Hotel Les Jardins D´Agadir genomgick en renovering 2015. Detta hotell är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Gästerna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. Alla som valt detta boende kan dra nytta av parkeringsplatserna. De som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att uppskatta utbudet av matställen. Hälso- och välbefinnandeutbudet på denna anläggning ger en ultimat känsla av pånyttfödelse och avkoppling. Den varierade underhållning som erbjuds på detta boende är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. De läckra rätter som serveras på de olika gastronomiska alternativen kommer att ge resenärerna ny energi inför dagen. Det finns ett utbud av sport- och fritidsaktiviteter på detta hotell. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Royal Atlas
  Från1.447krPer natt

  Royal Atlasstars

  Agadir, Agadir , Bd 20 aout - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1320 recensioner från resenärerBaserat på 1320 recensioner från resenärer

  Established to the heart of the city of Agadir. Situated 30 min of the international airport Almassira, the hotel in the sea forehead, nearby most beautiful golf courts of the country.

  Se mer
 • Hotel Timoulay & Spa Agadir
  Från619krPer natt

  Hotel Timoulay & Spa Agadirstars

  Agadir, Agadir , Cite founty f6 baie des palmiers - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1516 recensioner från resenärerBaserat på 1516 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Agadir. Från detta hotell som är beläget 6. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 7. 0 kilometer från det här boendet. Från detta boende är det 500 meter till närmaste strand. 58 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta hotells byggår är 2006. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Dessutom erbjuder Hotel Timoulay & Spa Agadir babysängar på begäran. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Kunderna kan med fördel dra nytta av anläggningens restaurang. Kunderna som bor på detta boende kan dra fördel av dess hälso- och väbefinnandeutbud. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Best Western Odyssee Park
  Från865krPer natt

  Best Western Odyssee Parkstars

  Agadir, Agadir , Boulevard mohamed v - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 568 recensioner från resenärerBaserat på 568 recensioner från resenärer

  This hotel is centrally located within the tourist zone, 100 m from the center of the city and 250 m from the beach. The hotel is nearby Birds Valley and within walking distance to the major points of interest.

  Se mer
 • Anezi Appartment
  Från1.017krPer natt

  Anezi Appartmentstars

  Agadir, Agadir , Boulevard mohamed v - bp:29 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Detta gulliga hotell finns i Agadir. Från detta hotell som ligger inbäddat 200 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta boende. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 500 meter från detta boende. Våra gäster har 4. 3 kilometer till flygplatsen. Kunderna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Anezi Appartment som har totalt 8 rum. Detta boende snyggades upp 2017. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Dygnet-runt-servicen på Anezi Appartment bidrar till gästernas trivsel. Detta hotell är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Detta boendes gemensamma utrymmen är handikappanpassade, och det har även ett handikappanpassat rum. Anezi Appartment tillåter små husdjur. Denna anläggning har funktionella affärsfaciliteter, perfekt för affärsresenärer. Anezi Appartment har ett varierat hälso- och friskvårdsutbud som är perfekt för gäster som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. De som bor på denna anläggning kan njuta av smakfulla rätter i dess restaurang. Gästerna kommer att uppskatta möjligheten att avsmaka de rätter som serveras på anläggningens restaurang Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Robinson Club Agadir
  Från2.442krPer natt

  Robinson Club Agadirstars

  Agadir, Agadir , Chemin des dunes founty 2 p.o box 31312 - Karta
   

  Detta gulliga hotell är perfekt för familjer och ligger i Agadir. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 5. 0 kilometer från stadens centrum. Från detta hotell är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 7. 9 kilometer från den här anläggningen. Detta boende ligger på ett avstånd på 1. 0 kilometer från det allmänna kommunikationsnätet. Från denna anläggning är det 10 meter till närmaste strand. Våra gäster har 23. 2 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 5. 0 kilometer till hamnen. De 343 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Det här hotellet byggdes 2008. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen på Robinson Club Agadir har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Dessutom erbjuder Robinson Club Agadir babysängar på begäran. Robinson Club Agadir förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Husdjur är tillåtna på detta hotell. Det finns parkeringsplatser på Robinson Club Agadir. De som bor på denna anläggning kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Resenärer som bor på detta hotell kan dra fördel av dess hälso- och väbefinnandeutbud. Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet. Alla som valt detta boende kan med fördel dra nytta av dess restaurang. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. Ett exceptionellt stort antal inom- och utomhusaktiviteter finns på detta hotell. Alla som valt detta boende kan på plats njuta av en läcker måltid med flera utsökta kulinariska alternativ.

  Se mer
 • Riu Palace Tikida Taghazout
  Från2.305krPer natt

  Riu Palace Tikida Taghazoutstars

  Aourir, Agadir , Taghazout bay - Karta
   

  Där det är beläget i Aourir är detta lyxiga hotell ett optimalt val för familjer. Från detta boende som är beläget 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Den närmaste stranden ligger 20 meter från denna anläggning. Våra gäster har 45. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende innefattar 504 trivsamma rum. Detta hotell grundades år 2019. Riu Palace Tikida Taghazout har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Gästerna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Riu Palace Tikida Taghazout tillhandahåller babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna på detta boende. Resenärerna uppskattar det hälso- och välbefinnandetutbud som tillhandahålls på detta boende. Riu Palace Tikida Taghazout är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Riu Palace Tikida Taghazout erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. På Riu Palace Tikida Taghazout kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här