Hotell med spa i Agadir

Se på kartan
Hotell med spa i Agadir

Hotell med spa i AgadirFrån  185kr

Hotell med spa Recommenderade i Agadir

 • Palais des Roses Hotel & Spa
  Från463krPer natt

  Palais des Roses Hotel & Spastars

  Agadir, Agadir , Secteur balneaire, city founty - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 62 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1230 recensioner från resenärerBaserat på 1230 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga strandhotell har ett förstklassigt läge i turiststaden Agadir. Hotellet ligger endast 100 m från den fantastiska stranden vilket ger gästerna möjlighet till en njutningsfylld avkopplande vistelse. Gästerna hittar stadskärnan och dess utbud av restauranger, butiker, barer och ett spännande nattliv bara 500 m från hotellet, medan gamla stan ligger 1,5 km bort. Hotellet hälsar gästerna med en vördnadsbjudande arkitektonisk stil och välkomnar dem in i en värld av storslagenhet och överflöd med eleganta marockanska influenser som en röd tråd genom designen. Gästrummen och sviterna är lyxigt inredda och erbjuder en rogivande miljö för total avkoppling. Hotellet erbjuder gästerna en serie utomordentliga bekvämligheter som med säkerhet kommer att överträffa förväntningarna hos även den mest kräsna resenär.

  Se mer
 • Royal Mirage Agadir
  Från575krPer natt

  Royal Mirage Agadirstars

  Agadir, Agadir , Boulevard mohamed 5, bp 339 5 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 31 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2069 recensioner från resenärerBaserat på 2069 recensioner från resenärer

  Detta storslagna hotell har ett perfekt läge i det fängslade hjärtat av Agadir. Hotellet ligger intill Shems kasino, mittemot den pittoreska bukten. Den närmaste stranden ligger bara 100 meter från hotellet, medan stadens utbud av underhållningsevenemang, enastående matutbud och sevärdheter ligger i närheten. Hotellet har en fantastisk, modern design och erbjuder gästerna tillgång till den eleganta omgivningen med marockanska influenser. Rummen är moderna, bekväma och lyxiga för total avkoppling. Hotellet erbjuder ett urval av extraordinära tjänster och faciliteter av högsta klass. Gästerna kommer att bli imponerade av de fantastiska fritidsfaciliteterna, som har utvecklats för att ge optimal avkoppling.

  Se mer
 • Hotel Les Jardins D´Agadir
  Från942krPer natt

  Hotel Les Jardins D´Agadirstars

  Agadir, Agadir , Rue oued souss secteur balnéait - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1518 recensioner från resenärerBaserat på 1518 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell, som återfinns i Agadir, är ett bra alternativ för familjer. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 1. 5 kilometer från stadens centrum. Våra gäster hittar närmaste golfbana 7. 1 kilometer från den här anläggningen. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 2 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 200 meter från denna egendom. Våra besökare har 25. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 5. 0 kilometer till hamnen. 393 välkomnande rum finns på anläggningen. Hotel Les Jardins D´Agadir genomgick en renovering 2015. Denna anläggning är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Babysängar tillhandahålls inte på Hotel Les Jardins D´Agadir. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Det finns parkeringsplatser på Hotel Les Jardins D´Agadir. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Alla som valt detta boende kan koppla av och återhämta sig i dess inrättning för välbefinnande. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla kunder. Resenärerna kommer att uppskatta möjligheten att avsmaka de rätter som serveras på anläggningens restaurang För de mest aktiva finns det ett omfattande utbud av olika sporter och aktiviteter. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Sofitel Agadir Thalassa
  Från2.206krPer natt

  Sofitel Agadir Thalassastars

  Agadir, Agadir , Baie des palmiers founty p5 secteur touristique - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1951 recensioner från resenärerBaserat på 1951 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell, som återfinns i Agadir, är ett bra alternativ för familjer. Totalt 173 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Sofitel Agadir Thalassa har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Alla som valt detta boende välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Detta barnvänliga Sofitel Agadir Thalassa är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Detta hotell är rullstolsanpassat, och har 5 handikappanpassat rum. Djurälskare kommer att uppskatta vistelsen på detta boende eftersom det är husdjursvänlig. Alla gäster som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. Alla som valt detta boende kan koppla av och ladda batterierna på ställets inrättning för hälsa och välbefinnande. Alla som valt detta boende kan ha glädje av dess nöjesliv. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Royal Atlas
  Från1.287krPer natt

  Royal Atlasstars

  Agadir, Agadir , Bd 20 aout - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1279 recensioner från resenärerBaserat på 1279 recensioner från resenärer

  Established to the heart of the city of Agadir. Situated 30 min of the international airport Almassira, the hotel in the sea forehead, nearby most beautiful golf courts of the country.

  Se mer
 • Kenzi Europa
  Från599krPer natt

  Kenzi Europastars

  Agadir, Agadir , Boulevard 20 août - b.p. 808 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1748 recensioner från resenärerBaserat på 1748 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Agadir är detta gulliga hotell ett optimalt val för familjer. Från denna egendom som är belägen 200 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Från denna anläggning är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 800 meter från detta boende. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från denna egendom är det 100 meter till närmaste strand. Våra besökare har 27. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har 236 rum. Denna anläggning totalrenoverades 2013. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Dygnet-runt-servicen på Kenzi Europa bidrar till gästernas trivsel. Dessutom erbjuder Kenzi Europa babysängar på begäran. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. Det finns parkeringsplatser. Denna anläggning är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Kunderna kan hitta balans för kropp och själ på anläggningens hälso- och väbefinnandeinrättning. Denna anläggning har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Kunderna kan ha glädje av anläggningens nöjesliv. De mest aktiva har möjlighet att utöva många sporter och aktiviteter på detta boende. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel Timoulay & Spa Agadir
  Från879krPer natt

  Hotel Timoulay & Spa Agadirstars

  Agadir, Agadir , Cite founty f6 baie des palmiers - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1493 recensioner från resenärerBaserat på 1493 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Agadir. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 6. 0 kilometer från stadens centrum. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 7. 0 kilometer från hotellet. Från detta boende är det 500 meter till närmaste strand. Denna anläggning har 58 rum. Detta hotells byggår är 2006. Hotel Timoulay & Spa Agadir är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Resenärena uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Detta hotell erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att gästerna njuter av sitt besök på alla sätt och vis. Alla som valt detta boende kan slappna av och fly vardagen i dess inrättning för välbefinnande. På Hotel Timoulay & Spa Agadir kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel Anezi Tower
  Från1.569krPer natt

  Hotel Anezi Towerstars

  Agadir, Agadir , Boulevard mohammed v b.p.29 - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 61 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 773 recensioner från resenärerBaserat på 773 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Agadir är detta bekväma hotell ett optimalt val för familjer. Från detta hotell som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från denna anläggning är det 200 meter till närmaste strand. Totalt 349 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Hotel Anezi Tower. Hotel Anezi Tower totalrenoverades 2002. Hotel Anezi Tower har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Alla gäster som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. Gäster med funktionsnedsättning kan bo på Hotel Anezi Tower som har några handikappanpassade rum. Detta hotell tillåter endast små husdjur. Kunder som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Detta hotell har funktionella affärsfaciliteter, perfekt för affärsresenärer. Kunderna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på detta hotell. Alla som valt detta boende kan slappna av och fly vardagen i dess inrättning för välbefinnande. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att uppskatta möjligheten att avsmaka de rätter som serveras på dess restaurang. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. Hotel Anezi Tower kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hyatt Place Taghazout Bay
  Från1.231krPer natt

  Hyatt Place Taghazout Baystars

  Agadir, Agadir , Station touristique de taghazout bay km 17 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 876 recensioner från resenärerBaserat på 876 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Agadir. 152 välkomnande rum finns på anläggningen. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Hyatt Place Taghazout Bay tillhandahåller babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på Hyatt Place Taghazout Bay är rullstolsanpassade. Resenärerna behöver inte lämna sina små husdjur hemma under vistelsen på Hyatt Place Taghazout Bay. Gästerna kan dra nytta av parkeringsplatserna. Hyatt Place Taghazout Bay erbjuder transfer till flygplatsen. Alla gäster som bor på denna anläggning kan utforska de olika matställena. Kunderna kan uppskatta de hälso- och välbefinnandeutbud som tillhandahålls på Hyatt Place Taghazout Bay. Detta boende har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Resenärerna kan njuta av ett brett utbud av smakfulla rätter som serveras på detta hotell. Alla som valt detta boende kommer att uppskatta de sportaktiviteter som erbjuds. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Anezi Appartment
  Från2.092krPer natt

  Anezi Appartmentstars

  Agadir, Agadir , Boulevard mohamed v - bp:29 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Detta gulliga hotell finns i Agadir. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på detta hotell. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Tyvärr kan inte resenärerna be om en babysäng till sitt rum. För att tillmötesgå gästers särskilda behov har denna handikappanpassade anläggning några rullstolsanpassade -1. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. På denna anläggning finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. Alla gäster som bor på denna anläggning kan koppla av och ladda batterierna på ställets inrättning för hälsa och välbefinnande. Resenärerna kan njuta av anläggningens alla smakfulla rätter i restaurangen. Gourmeter kommer att uppskatta de olika utsökta kulinariska alternativen med smaker som passar de som bor på denna anläggning. Alla som valt detta boende kan ha glädje av dess nöjesliv. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  11  Hotell - Agadir
Sida  1  av  2
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här