Hotell i Cancún och närhet

Se på kartan
Hotell - Cancún och närhet

Cancún och närhetFrån  186kr

Aktuella hotellerbjudanden - Cancún och närhet

 • Flamingo Cancun Resort
  Från1.394krPer natt

  Flamingo Cancun Resortstars

  Cancun Hotellområde, Cancún och närhet , Blvd. kukulcan km 11 zona hotelera 1.5 lt 16 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3291 recensioner från resenärerBaserat på 3291 recensioner från resenärer

  Beläget intill den vita sandstranden, har den vänliga, välkomnande Flamingo Cancun Resort ett utmärkt läge i hotell området i den populära semesterorten Cancún. Rummen erbjuder fantastisk utsikt över det turkosa vattnet i Karibiska havet i öster och den avskilda Nichupté-lagunen i väster. Flamingo Mall som ligger bara några meter bort, och Cancún internationella Flygplatsen kan nås inom 20 minuters bilresa.

  Se mer
 • Seadust Cancun Family Resort
  Från2.574krPer natt

  Seadust Cancun Family Resortstars

  Cancun Hotellområde, Cancún och närhet , Blvd. kukulcan km. 17 lote 52-04 hotel zone lt 52-04 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1355 recensioner från resenärerBaserat på 1355 recensioner från resenärer

  Located in the Hotel Zone, close to Playa Delfines and is only 15 min from Cancun International Airport. Near to nightclubs, shopping malls and other attractions

  Se mer
 • Sotavento
  Från572krPer natt

  Sotaventostars

  Cancun Hotellområde, Cancún och närhet , Calle pescador no. d-8-3 zona hotelera km.4 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 557 recensioner från resenärerBaserat på 557 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Hotel zone. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta hotell som ligger inbäddat 4. 0 kilometer från stadens centrum. Våra kunder hittar närmaste golfbana 2. 5 kilometer från den här anläggningen. Kollektivtrafikförbindelser ligger på ett avstånd på -0. 0 kilometer. Detta boende ligger 2. 0 kilometer från närmaste strand. För våra kunder är det bara 500 meter till flygplatsen. Totalt 90 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta hotell genomgick en renovering 2015. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen är öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. Alla rum på denna handikappanpassade anläggning är rullstolsanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser på Sotavento. Gäster som valt detta boende kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Tack vare de funktionella mötesfaciliteterna är detta boende en perfekt plats för gäster som reser i affärssyfte. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Grand Oasis Palm - All Inclusive
  Från2.206krPer natt

  Grand Oasis Palm - All Inclusivestars

  Cancun Hotellområde, Cancún och närhet , Blvd. kukulcán km4.5 sección c lote 1 - Karta
  2,0/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4141 recensioner från resenärerBaserat på 4141 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett sofistikerat hotell som är lokaliserat i Hotel zone. Från det här boendet som ligger 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. 835 välkomnande rum finns på anläggningen. Denna anläggning renoverades 2011. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen är öppen under hela dagen. Tyvärr finns inga rum för alla som valt detta boende med möjlighet till babysäng för de små. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Kunder kan dra nytta av parkeringsplatserna. Vid behov kan kunderna använda inrättningen för hälso- och välbefinnande. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Grand Oasis Palm - All Inclusive. Kunderna kommer att ha det riktigt roligt när de utnyttjar de sportfaciliteter och fritidsaktiviteter som erbjuds på detta hotell. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att kunna smaka på ett brett utbud av lockande kulinariska specialiteter, som passar alla typer av resenärer. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Oasis Palm
  Från1.910krPer natt

  Oasis Palmstars

  Cancun Hotellområde, Cancún och närhet , Blvd. kukulcan km 4.5 seccion c zona htl. lote 1 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3202 recensioner från resenärerBaserat på 3202 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell, som återfinns i Hotel zone, är ett bra alternativ för familjer. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 5. 0 kilometer från stadens centrum. Den närmaste stranden ligger precis utanför detta hotell. Denna anläggning har totalt 470 rum. Detta boende renoverades 2011. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Resenärena uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på Oasis Palm. Oasis Palm är inte någon husdjursvänlig anläggning. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta hotell tillhandahåller hälso- och välbefinnandetjänster. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. Gästerna kommer verkligen att uppskatta det stora utbudet av underhållning, fritidstjänster och faciliteter som erbjuds. Gästerna kan utöva olika sporter eller delta i aktiviteter som anläggningen erbjuder. Kunderna kommer att uppskatta möjligheten att avsmaka de rätter som serveras på anläggningens restaurang. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Beach House Dos Playas by Faranda Hotels
  Från1.054krPer natt

  Beach House Dos Playas by Faranda Hotelsstars

  Cancun Hotellområde, Cancún och närhet , Blvd.kukulkan km 6.5 zona hotelera - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 22 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2072 recensioner från resenärerBaserat på 2072 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Hotel zone. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 6. 5 kilometer från stadens centrum. Våra kunder hittar närmaste golfbana 1. 5 kilometer från det här hotellet. Våra besökare hittar kollektivtrafiknätet inom ett avstånd på -0. 0 kilometer. Den närmaste stranden ligger 20 meter från detta hotell. Våra resenärer har 16. 0 kilometer till flygplatsen. 130 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta hotell genomgick en renovering 2006. Beach House Dos Playas by Faranda Hotels tillhandahåller fasta och trådlösa internetanslutningar. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Tyvärr kan inte resenärerna be om en babysäng till sitt rum. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Resenärerna kan dra nytta av parkeringsplatserna. Gästerna kan njuta av en läcker måltid i anläggningens gastronomiska restaurang. Gästerna kan koppla av och ladda batterierna på anläggningens inrättning för hälsa och välbefinnande. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Panama Jack Resorts Cancun
  Från2.641krPer natt

  Panama Jack Resorts Cancunstars

  Cancun Hotellområde, Cancún och närhet , Blvd. kukulcan km. 11.5 zona hotelera 0 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 9147 recensioner från resenärerBaserat på 9147 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är perfekt för familjer och ligger i Hotel zone. Våra besökare hittar närmaste golfbana 7. 0 kilometer från den här anläggningen. Från denna egendom är det 5 meter till närmaste strand. 487 välkomnande rum finns på anläggningen. Denna anläggning genomgick en renovering 2006. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Panama Jack Resorts Cancun tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Panama Jack Resorts Cancun är inte någon husdjursvänlig anläggning. Detta boende tillhandahåller parkering och garage. Detta hotell erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Resenärerna kan hänge sig åt de olika hälso- och välbefinnandebehandlingar som anläggningen erbjuder. Gästerna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på denna anläggning. Anläggningens underhållningsutbud gör att gästerna aldrig har en tråkig stund. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. Anläggningens gastronomiska alternativ kommer med säkerhet att förtjusa besökare med sin raffinerad mat och förtrollande atmosfär. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Grand Oasis Cancun
  Från2.243krPer natt

  Grand Oasis Cancunstars

  Cancun Hotellområde, Cancún och närhet , Blvd. kukulcán km. 16.5 zona hotelera lt45-47 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter

  Detta enastående hotell är perfekt för familjer och ligger i Hotel zone. Detta boende har 499 rum. Grand Oasis Cancun genomgick en renovering 2011. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har resenärerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Dygnet-runt-servicen på Grand Oasis Cancun bidrar till gästernas trivsel. Grand Oasis Cancun tillhandahåller inga babysängar på begäran. Grand Oasis Cancun är inte någon husdjursvänlig anläggning. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Tack vare sitt hälso- och välbefinnandeutbud, är denna anläggning perfekt för den som vill ha en stunds avkoppling från vardagens stress och påfrestningar. De som bor på denna anläggning kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Alla gäster som bor på denna anläggning får en rolig vistelse tack vare det stora utbudet av nöjen. Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet. De mest aktiva har möjlighet att utöva många sporter och aktiviteter på detta boende. Gästerna kommer att glädja sig åt de smakfulla rätter som serveras på Grand Oasis Cancun. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Casa Maya Cancun
  Från2.215krPer natt

  Casa Maya Cancunstars

  Cancun Hotellområde, Cancún och närhet , Blvd.kukulkan km.5,5 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1588 recensioner från resenärerBaserat på 1588 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett bekvämt hotell som är lokaliserat i Hotel zone. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta hotell som ligger inbäddat 5. 5 kilometer från stadens centrum. Våra kunder hittar närmaste golfbana 2. 5 kilometer från den här anläggningen. Från detta boende är det 10 meter till närmaste strand. Våra kunder har 8. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 210. Casa Maya Cancun genomgick en totalrenovering 2005. Alla som valt detta boende kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Resenärena kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Casa Maya Cancun tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Casa Maya Cancun. Denna anläggning är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. De som vill koppla av från vardagens rutiner kan utnyttja anläggningens hälso- och välbefinnandeinrättning. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Casa Maya Cancun. Detta hotell erbjuder en mängd olika aktiviteter och underhållningsalternativ och är perfekt för den som älskar att utöva sport, eller för den som bara vill njuta av naturen. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Hyatt Zilara Cancun
  Från4.292krPer natt

  Hyatt Zilara Cancunstars

  Cancun Hotellområde, Cancún och närhet , Blvd kukulcan km 11.5 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 6884 recensioner från resenärerBaserat på 6884 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är endast för vuxna och ligger i Hotel zone. Detta boende ligger 1. 8 kilometer från det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 17. 7 kilometer från det här boendet. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 15 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från denna anläggning är det 10 meter till närmaste strand. Våra besökare har 20. 6 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 308 rum. Denna anläggning grundades år 2007. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Babysängar tillhandahålls inte på Hyatt Zilara Cancun. Hyatt Zilara Cancun förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Hyatt Zilara Cancun. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på Hyatt Zilara Cancun som har ett stort hälso- och välbefinnandeutbud. Kunderna kommer att uppskatta utbudet av matställen på detta hotell. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla kunder. Resenärerna kan njuta av smakfulla måltider som serveras i anläggningens restaurang. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  108  Hotell - Cancún och närhet
Sida  1  av  11
 

Beskrivning av destination

  Kuststaden Cancún ligger i Mexico och den hör till delstaten Quintana Roo, i den sydöstra delen av landet. Cancún har kust ut mot Karibiska sjön eftersom det ligger på Yucatanhalvön. Det är ett internationellt turistmål och anses vara ett paradis med lyxiga playor med kristallklart vatten. Playorna är av varierande typer, från de populäraste till de som ligger undangömda i naturen, långt från stadens larm och stress. Alla är idealiska för att utöva sportdykning. Andra aktiviteter man kan ägna sig åt är jet-ski eller simma med delfiner. Det interaktiva akvariet i Cancún är mycket lockande och det låter oss lära känna det marina djurlivet och till en viss del interagera med det. Tusentals turister lockas av Cancún, inte bara för badstränderna utan även på grund av att det har flera arkeologiska mayaindianska fyndplatser, en del lättillgängliga och andra som väntar på att de mest äventyrliga ska våga sig in i djungeln och upptäcka dem. Cancúns centrum är en plats med en frenetisk aktivitet och nöjen, där man kan njuta av olika restauranger, shoppingcentra, affärer och nattklubbar. I Cancún kommer du att uppleva din drömsemester. Besök det!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Cancún och närhet

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här