Hotell i Cancún och närhet

Se på kartan
Hotell - Cancún och närhet

Cancún och närhetFrån  238kr

Aktuella hotellerbjudanden - Cancún och närhet

 • Seadust Cancun Family Resort
  Från2.734krPer natt

  Seadust Cancun Family Resortstars

  Cancun Hotellområde, Cancún och närhet , Blvd. kukulcan km. 17 lote 52-04 hotel zone lt 52-04 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3537 recensioner från resenärerBaserat på 3537 recensioner från resenärer

  Located in the Hotel Zone, close to Playa Delfines and is only 15 min from Cancun International Airport. Near to nightclubs, shopping malls and other attractions

  Se mer
 • Hotel Dos Playas Faranda Cancun
  Från973krPer natt

  Hotel Dos Playas Faranda Cancunstars

  Cancun Hotellområde, Cancún och närhet , Blvd.kukulkan km 6.5 zona hotelera - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 23 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2591 recensioner från resenärerBaserat på 2591 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Hotel zone. Från denna egendom som är belägen 6. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 1. 5 kilometer från det här boendet. Detta boende ligger på ett avstånd på -0. 0 kilometer från det allmänna kommunikationsnätet. Den närmaste stranden ligger 20 meter från denna egendom. Våra besökare har 16. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 130 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Boendet totalrenoverades 2006. Gästerna kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet som finns tillgängligt i de gemensamma utrymmena. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Gästerna kan slappna av och fly vardagen i anläggningens inrättning för välbefinnande. Gästerna kan roa sig med den underhållning som står till buds. På Hotel Dos Playas Faranda Cancun kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Grand Oasis Palm - All Inclusive
  Från2.337krPer natt

  Grand Oasis Palm - All Inclusivestars

  Cancun Hotellområde, Cancún och närhet , Blvd. kukulcán km4.5 sección c lote 1 - Karta
  2,0/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4753 recensioner från resenärerBaserat på 4753 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell, som återfinns i Hotel zone, är ett bra alternativ för familjer. Från detta boende som är beläget 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta hotell innefattar 835 trivsamma rum. Grand Oasis Palm - All Inclusive genomgick en totalrenovering 2011. Gästerna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Gästerna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Babysängar tillhandahålls inte på Grand Oasis Palm - All Inclusive. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är en husdjursvänlig anläggning. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Grand Oasis Palm - All Inclusive. Kunderna kanske väljer att skämma bort sig på friskvårdinrättningen som finns på detta boende. Kunderna kan njuta av smakfulla rätter i anläggningens restaurang. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Grand Oasis Palm - All Inclusive är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. De som bor på denna anläggning kan träna och vara aktiva under sin vistelse tack vare de olika sporter och aktiviteter som erbjuds. Kunderna kan njuta av ett brett utbud av smakfulla rätter som serveras på denna anläggning. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Grand Oasis Cancun
  Från2.397krPer natt

  Grand Oasis Cancunstars

  Cancun Hotellområde, Cancún och närhet , Blvd. kukulcán km. 16.5 zona hotelera lt45-47 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter

  Perfekt för familjer och ett enastående hotell som är lokaliserat i Hotel zone. Grand Oasis Cancun har totalt 499 rum. Denna anläggning snyggades upp 2011. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har gästerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på Grand Oasis Cancun som har ett stort hälso- och välbefinnandeutbud. De som bor på denna anläggning kommer att uppskatta utbudet av matställen. Alla gäster som bor på denna anläggning kan roa sig med den underhållning som står till buds. Detta hotell är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. De mer aktiva kan med fördel dra nytta av anläggningens aktiviteter och fritidsinrättning. Detta boende har ett fantastiskt restaurangerbjudanden som motsvarar alla gästers förväntningar. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Sotavento
  Från663krPer natt

  Sotaventostars

  Cancun Hotellområde, Cancún och närhet , Calle pescador no. d-8-3 zona hotelera km.4 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 587 recensioner från resenärerBaserat på 587 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Hotel zone. Från detta boende som är beläget 4. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 2. 5 kilometer från den här egendomen. Det finns allmänna kommunikationer på ett avstånd på -0. 0 kilometer. Detta hotell ligger 2. 0 kilometer från närmaste strand. För våra gäster är det bara 500 meter till flygplatsen. Sotavento har totalt 90 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2015. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på Sotavento har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Alla rum på detta handikappanpassade hotell är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Resenärerna kan dra nytta av parkeringsplatserna. Sotavento erbjuder transfer till flygplatsen. Konferensfaciliteter finns på detta hotell. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The Pyramid at Grand Oasis
  Från2.936krPer natt

  The Pyramid at Grand Oasisstars

  Cancun Hotellområde, Cancún och närhet , Km 16., blvd. kukulcan 5, zona hotelera lt45-47 - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Detta lyxiga hotell är perfekt för familjer och ligger i Hotel zone. Våra kunder hittar närmaste golfbana 4. 6 kilometer från den här anläggningen. Detta hotell ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Från detta boende är det 200 meter till närmaste strand. Våra gäster har 16. 1 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har 260 rum. The Pyramid at Grand Oasis genomgick en totalrenovering 2014. Detta boende har wifi-anslutning. Receptionen är öppen under hela dagen. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna på detta hotell. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. De som bor på denna anläggning kan tack vare alla de olika matuplevelserna verkligen njuta av sitt besök. Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på denna anläggning . Kunderna kan uppskatta de hälso- och välbefinnandeutbud som tillhandahålls på The Pyramid at Grand Oasis. The Pyramid at Grand Oasis har funktionella affärsfaciliteter som är perfekta för affärsresenärer. Kunderna kan återfå krafterna efter en lång dag av arbete eller sightseeing med en läcker måltid som serveras i restaurangen. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Occidental Costa Cancún
  Från2.059krPer natt

  Occidental Costa Cancúnstars

  Cancun Hotellområde, Cancún och närhet , Blvd. kukulkan, km.4,5 zona hotelera km 4.5 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 8168 recensioner från resenärerBaserat på 8168 recensioner från resenärer

  Det här strandhotellet Barceló Costa Cancun med medelhavsstil, har ett fantastiskt läge direkt på den vackra Playa Linda Beach med utsikt över den eviga blå Karibiska havet. Här finns 4 restauranger, en härlig pool landskap, ett gym och en spaavdelning. Golfbanor, shoppingcenter och nattliv ligger inom räckhåll och Cancún internationella flygplats är inom en 20 minuters bilresa

  Se mer
 • NYX Cancun
  Från1.566krPer natt

  NYX Cancunstars

  Cancun Hotellområde, Cancún och närhet , blvd. kukulkan km. 11.5 manzana 52 s/n - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4523 recensioner från resenärerBaserat på 4523 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Hotel zone är detta bekväma hotell ett optimalt val för familjer. Våra gäster hittar närmaste golfbana 3. 5 kilometer från det här hotellet. Från denna anläggning är det -0. 0 kilometer till det allmänna transportnätet. Den närmaste stranden ligger precis utanför detta hotell. Det totala antalet rum på NYX Cancun är 163. Detta boende renoverades 2015. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på NYX Cancun. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Detta boende har ett urval av olika hälso- och friskvårdsfaciliteter som är perfekta för gäster som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. Detta hotell har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Emporio Cancun
  Från3.228krPer natt

  Emporio Cancunstars

  Cancun Hotellområde, Cancún och närhet , Kukulcan boulevard, km 17 49 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter

  Detta enastående hotell, som återfinns i Hotel zone, är ett bra alternativ för familjer. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 2 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger precis utanför detta hotell. Denna anläggning har totalt 400 ombonade rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta hotell 2014. Både fast och trådlöst internet finns på Emporio Cancun. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för de som bor på denna anläggning. Tyvärr kan inte resenärerna be om en babysäng till sitt rum. Husdjur är inte tillåtna på Emporio Cancun. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Resenärerna kommer att uppskatta utbudet av matställen på detta boende. Detta Emporio Cancun har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Gourmeter kommer att uppskatta de olika utsökta kulinariska alternativen med smaker som passar de som bor på denna anläggning. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Oasis Cancun Lite
  Från1.770krPer natt

  Oasis Cancun Litestars

  Cancun Hotellområde, Cancún och närhet , Boulevard kukulcan km. 16.5 lotes 45-47 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 236 recensioner från resenärerBaserat på 236 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell, som återfinns i Hotel zone, är ett bra alternativ för familjer. Våra kunder hittar närmaste golfbana 3. 9 kilometer från den här egendomen. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Den närmaste stranden ligger 100 meter från detta hotell. Våra kunder har 14. 0 kilometer till flygplatsen. Oasis Cancun Lite har totalt 350 rum. Detta boende har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla gäster som bor på denna anläggning. Babysängar tillhandahålls inte på Oasis Cancun Lite. Husdjur är inte tillåtna på Oasis Cancun Lite. Anläggningen har parkeringsplatser och garage. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Alla gäster som bor på denna anläggning kan koppla av och ladda batterierna på ställets inrättning för hälsa och välbefinnande. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. Resenärerna kan njuta av ett brett utbud av smakfulla rätter som serveras på detta hotell. Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på detta hotell . Sportfantaster kan dra fördel av de fritidsaktiviteter som erbjuds på detta hotell. Oasis Cancun Lite kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  113  Hotell - Cancún och närhet
Sida  1  av  12
 

Beskrivning av destination

  Kuststaden Cancún ligger i Mexico och den hör till delstaten Quintana Roo, i den sydöstra delen av landet. Cancún har kust ut mot Karibiska sjön eftersom det ligger på Yucatanhalvön. Det är ett internationellt turistmål och anses vara ett paradis med lyxiga playor med kristallklart vatten. Playorna är av varierande typer, från de populäraste till de som ligger undangömda i naturen, långt från stadens larm och stress. Alla är idealiska för att utöva sportdykning. Andra aktiviteter man kan ägna sig åt är jet-ski eller simma med delfiner. Det interaktiva akvariet i Cancún är mycket lockande och det låter oss lära känna det marina djurlivet och till en viss del interagera med det. Tusentals turister lockas av Cancún, inte bara för badstränderna utan även på grund av att det har flera arkeologiska mayaindianska fyndplatser, en del lättillgängliga och andra som väntar på att de mest äventyrliga ska våga sig in i djungeln och upptäcka dem. Cancúns centrum är en plats med en frenetisk aktivitet och nöjen, där man kan njuta av olika restauranger, shoppingcentra, affärer och nattklubbar. I Cancún kommer du att uppleva din drömsemester. Besök det!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Cancún och närhet

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här