Hotell i Cancún och närhet

Se på kartan
Hotell - Cancún och närhet

Cancún och närhetFrån  82kr

Aktuella hotellerbjudanden - Cancún och närhet

 • Seadust Cancun Family Resort
  Från3.054krPer natt

  Seadust Cancun Family Resortstars

  Cancun Hotellområde, Cancún och närhet , Blvd. kukulcan km. 17 lote 52-04 hotel zone lt 52-04 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 663 recensioner från resenärerBaserat på 663 recensioner från resenärer

  Located in the Hotel Zone, close to Playa Delfines and is only 15 min from Cancun International Airport. Near to nightclubs, shopping malls and other attractions

  Se mer
 • Grand Oasis Cancun
  Från2.609krPer natt

  Grand Oasis Cancunstars

  Cancun Hotellområde, Cancún och närhet , Blvd. kukulcán km. 16.5 zona hotelera lt45-47 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter

  Detta enastående hotell är perfekt för familjer och ligger i Hotel zone. Detta boende har 499 rum. Grand Oasis Cancun genomgick en renovering 2011. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har resenärerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Dygnet-runt-servicen på Grand Oasis Cancun bidrar till gästernas trivsel. Grand Oasis Cancun tillhandahåller inga babysängar på begäran. Grand Oasis Cancun är inte någon husdjursvänlig anläggning. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Tack vare sitt hälso- och välbefinnandeutbud, är denna anläggning perfekt för den som vill ha en stunds avkoppling från vardagens stress och påfrestningar. De som bor på denna anläggning kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Alla gäster som bor på denna anläggning får en rolig vistelse tack vare det stora utbudet av nöjen. Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet. De mest aktiva har möjlighet att utöva många sporter och aktiviteter på detta boende. Gästerna kommer att glädja sig åt de smakfulla rätter som serveras på Grand Oasis Cancun. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Oasis Cancun Lite
  Från2.022krPer natt

  Oasis Cancun Litestars

  Cancun Hotellområde, Cancún och närhet , Boulevard kukulcan km. 16.5 lotes 45-47 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 148 recensioner från resenärerBaserat på 148 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett bekvämt hotell som är lokaliserat i Hotel zone. Våra kunder hittar närmaste golfbana 3. 9 kilometer från den här egendomen. Våra kunder kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Från denna anläggning är det 100 meter till närmaste strand. Våra gäster har 14. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 350 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Wifi finns på anläggningen i sin helhet. De som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på Oasis Cancun Lite. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Parkering och garage finns att tillgå. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att resenärerna njuter av sitt besök på alla sätt och vis. Oasis Cancun Lite har ett varierat hälso- och friskvårdsutbud som är perfekt för resenärer som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av anläggningens affärsfacliteterna. Gästerna kommer att uppskatta möjligheten att avsmaka de rätter som serveras på anläggningens restaurang Den varierade underhållning som erbjuds på denna anläggning är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Det finns ett komplett program av organiserade aktiviteter som är perfekt för sportentusiaster och för den som vill njuta av en aktiv vistelse. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Sotavento
  Från664krPer natt

  Sotaventostars

  Cancun Hotellområde, Cancún och närhet , Calle pescador no. d-8-3 zona hotelera km.4 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 546 recensioner från resenärerBaserat på 546 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Hotel zone. Från det här hotellet som ligger 4. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 2. 5 kilometer från det här boendet. Från detta boende är det -0. 0 kilometer till det allmänna transportnätet. Detta hotell ligger 2. 0 kilometer från närmaste strand. För våra kunder är det bara 500 meter till flygplatsen. Detta hotell har totalt 90 rum. Detta hotell renoverades 2015. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för de som bor på denna anläggning. Sotavento tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta hotell förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser på Sotavento. Kunderna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Affärsresenärer kommer att uppskatta anläggningens bekväma affärsfaciliteter som garanterar en produktiv dag på jobbet. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Golden Parnassus Resort & Spa All Inclusive
  Från2.674krPer natt

  Golden Parnassus Resort & Spa All Inclusivestars

  Cancun Hotellområde, Cancún och närhet , Blvd.kukulcán km.14.5 retorno san miguelito lot 37 lt37 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 7346 recensioner från resenärerBaserat på 7346 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är endast för vuxna och ligger i Hotel zone. Detta boende ligger 4. 0 kilometer från det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 7. 0 kilometer från det här hotellet. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 300 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Detta hotell har ett strandnära läge. Våra gäster har 17. 2 kilometer till flygplatsen. Totalt 214 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Boendet totalrenoverades 2002. Golden Parnassus Resort & Spa All Inclusive har wifi-anslutning. Dygnet-runt-servicen på Golden Parnassus Resort & Spa All Inclusive bidrar till gästernas trivsel. Babysängar tillhandahålls inte på Golden Parnassus Resort & Spa All Inclusive. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Golden Parnassus Resort & Spa All Inclusive. Gästerna kan hänge sig åt de olika hälso- och välbefinnandebehandlingar som anläggningen erbjuder. Restaurangen inbjuder kunderna till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. För de mest aktiva finns det ett omfattande utbud av olika sporter och aktiviteter. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. Golden Parnassus Resort & Spa All Inclusive som har flera matställen tillgodoser behoven hos alla typer av gäster. På Golden Parnassus Resort & Spa All Inclusive kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Oasis Palm
  Från2.311krPer natt

  Oasis Palmstars

  Cancun Hotellområde, Cancún och närhet , Blvd. kukulcan km 4.5 seccion c zona htl. lote 1 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3144 recensioner från resenärerBaserat på 3144 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är perfekt för familjer och ligger i Hotel zone. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 5. 0 kilometer från stadens centrum. Denna anläggning har ett strandnära läge. Detta boende kan erbjuda totalt 470 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta hotell 2011. Wifi finns på hotellet i sin helhet. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla som valt detta boende. Oasis Palm tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Oasis Palm. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. På detta hotell finns det ett stort hälso- och välbefinnandeutbud som resenärena med fördel kan dra nytta av. Gästerna kan med fördel dra nytta av anläggningens restaurang. Alla gäster som bor på denna anläggning kan roa sig med den underhållning som står till buds. Alla som valt detta boende kommer att uppskatta de sportaktiviteter som erbjuds. Anläggningens restaurang serverar flera smakfulla rätter och drycker. På Oasis Palm kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Beach House Imperial Laguna by Faranda Hotels
  Från82krPer natt

  Beach House Imperial Laguna by Faranda Hotelsstars

  Cancun Hotellområde, Cancún och närhet , Calle quetzal km 7 zona hotelera 11 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 265 recensioner från resenärerBaserat på 265 recensioner från resenärer

  Hotellet ligger vid en lugn gata i Cancúns hotellzon. Det är 5 minuters promenad till Plaza Caracol och Cancún Convention center, 15 minuter med taxi till centrala Cancún och 25 minuter till Cancún International Airport.Detta fantastiskt belägna hotell har 4 våningar med totalt 61 rum. Bland faciliteterna finns en mysig bar och en restaurang. Dessutom erbjuds gästerna tvättservice.De smakfullt inredda rummen har badrum, direktvalstelefon, minikök, minibar och en kyl.Hotellet har en trevlig pool.

  Se mer
 • Omni Cancun Hotel & Villas
  Från3.708krPer natt

  Omni Cancun Hotel & Villasstars

  Cancun Hotellområde, Cancún och närhet , Blvd. kukulcan, km 16.5, lt 48, mz. 53 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 6594 recensioner från resenärerBaserat på 6594 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är perfekt för familjer och ligger i Hotel zone. Detta hotell har ett strandnära läge. Det totala antalet rum på Omni Cancun Hotel & Villas är 341. Denna anläggning totalrenoverades 2005. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen är inte öppen under hela dagen. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Alla som valt detta boende kan dra nytta av parkeringsplatserna. Denna anläggning är stolt över i att kunna erbjuda ett visst hälso- och friskvårdsutbud, perfekt för avkoppling och för att vårda både hälsa och kropp. Denna anläggning erbjuder en mängd olika matupplevelser. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer.

  Se mer
 • Grand Oasis Palm - All Inclusive
  Från2.592krPer natt

  Grand Oasis Palm - All Inclusivestars

  Cancun Hotellområde, Cancún och närhet , Blvd. kukulcán km4.5 sección c lote 1 - Karta
  2,0/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3983 recensioner från resenärerBaserat på 3983 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett sofistikerat hotell som är lokaliserat i Hotel zone. Från det här boendet som ligger 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. 835 välkomnande rum finns på anläggningen. Denna anläggning renoverades 2011. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen är öppen under hela dagen. Tyvärr finns inga rum för alla som valt detta boende med möjlighet till babysäng för de små. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Kunder kan dra nytta av parkeringsplatserna. Vid behov kan kunderna använda inrättningen för hälso- och välbefinnande. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Grand Oasis Palm - All Inclusive. Kunderna kommer att ha det riktigt roligt när de utnyttjar de sportfaciliteter och fritidsaktiviteter som erbjuds på detta hotell. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att kunna smaka på ett brett utbud av lockande kulinariska specialiteter, som passar alla typer av resenärer. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The Pyramid at Grand Oasis
  Från3.369krPer natt

  The Pyramid at Grand Oasisstars

  Cancun Hotellområde, Cancún och närhet , Km 16., blvd. kukulcan 5, zona hotelera lt45-47 - Karta
   

  Där det är beläget i Hotel zone är detta enastående hotell ett optimalt val för familjer. Våra kunder hittar närmaste golfbana 4. 6 kilometer från den här egendomen. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Från denna egendom är det 200 meter till närmaste strand. Denna anläggning innefattar 260 trivsamma rum. Boendet totalrenoverades 2014. Denna anläggning har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. Alla gäster som bor på denna anläggning som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på The Pyramid at Grand Oasis. Detta boende erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Detta boende är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på The Pyramid at Grand Oasis är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Resenärer som bor på denna anläggning kan dra fördel av dess hälso- och väbefinnandeutbud. Affärsresenärer kommer att uppskatta anläggningens bekväma affärsfaciliteter som garanterar en produktiv dag på jobbet. Gästerna kommer att glädja sig åt de smakfulla rätter som serveras på The Pyramid at Grand Oasis. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  73  Hotell - Cancún och närhet
Sida  1  av  8
 

Beskrivning av destination

  Kuststaden Cancún ligger i Mexico och den hör till delstaten Quintana Roo, i den sydöstra delen av landet. Cancún har kust ut mot Karibiska sjön eftersom det ligger på Yucatanhalvön. Det är ett internationellt turistmål och anses vara ett paradis med lyxiga playor med kristallklart vatten. Playorna är av varierande typer, från de populäraste till de som ligger undangömda i naturen, långt från stadens larm och stress. Alla är idealiska för att utöva sportdykning. Andra aktiviteter man kan ägna sig åt är jet-ski eller simma med delfiner. Det interaktiva akvariet i Cancún är mycket lockande och det låter oss lära känna det marina djurlivet och till en viss del interagera med det. Tusentals turister lockas av Cancún, inte bara för badstränderna utan även på grund av att det har flera arkeologiska mayaindianska fyndplatser, en del lättillgängliga och andra som väntar på att de mest äventyrliga ska våga sig in i djungeln och upptäcka dem. Cancúns centrum är en plats med en frenetisk aktivitet och nöjen, där man kan njuta av olika restauranger, shoppingcentra, affärer och nattklubbar. I Cancún kommer du att uppleva din drömsemester. Besök det!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Cancún och närhet

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här