Hotell i Cancún och närhet

Se på kartan
Hotell - Cancún och närhet

Cancún och närhetFrån  177kr

Aktuella hotellerbjudanden - Cancún och närhet

 • Grand Fiesta Americana Coral Beach Cancun Resort
  Från3.026krPer natt

  Grand Fiesta Americana Coral Beach Cancun Resortstars

  Cancun Hotellområde, Cancún och närhet , Blvd. kukulcan km 9.5 zona hotelera lote 6 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 5214 recensioner från resenärerBaserat på 5214 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett sofistikerat hotell som är lokaliserat i Hotel zone. Från detta hotell är det 50 meter till närmaste strand. Det totala antalet rum är 602. Detta hotells byggår är 1990. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har kunderna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Grand Fiesta Americana Coral Beach Cancun Resort är inte någon husdjursvänlig anläggning. Grand Fiesta Americana Coral Beach Cancun Resort tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. De som bor på denna anläggning kan med fördel dra nytta av dess restaurang. Grand Fiesta Americana Coral Beach Cancun Resort har ett varierat hälso- och friskvårdsutbud som är perfekt för resenärer som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. Denna anläggning har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. För de mest aktiva finns det ett omfattande utbud av olika sporter och aktiviteter. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Aquamarinabeach
  Från1.265krPer natt

  Aquamarinabeachstars

  Cancun Hotellområde, Cancún och närhet , Blvd. kukulcan, km 4.5 zona hotelera 4.5 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 877 recensioner från resenärerBaserat på 877 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Hotel zone. Från detta hotell som är beläget 4. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från det här hotellet. Från denna anläggning är det 500 meter till närmaste strand. De 172 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Aquamarinabeach genomgick en totalrenovering 2002. Både fast och trådlöst internet finns på Aquamarinabeach. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Aquamarinabeach är utformat för att göra gästernas vistelse så bekväm som möjligt och har några handikappanpassade badrum. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Gästerna kommer att uppskatta utbudet av matställen på detta boende. Aquamarinabeach erbjuder en mängd olika aktiviteter och underhållningsalternativ och är perfekt för den som älskar att utöva sport, eller för den som bara vill njuta av naturen. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Aquamarinabeach. Resenärerna uppskattar det hälso- och välbefinnandetutbud som tillhandahålls på detta boende. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Live Aqua Beach Resort Cancún
  Från5.327krPer natt

  Live Aqua Beach Resort Cancúnstars

  Cancun Hotellområde, Cancún och närhet , Boulevard kukulcan zona hotelera km 12.5 na - Karta
  4,9/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 11329 recensioner från resenärerBaserat på 11329 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är särskilt utformat för vuxna och finns i Hotel zone. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 4. 5 kilometer från det här boendet. Våra resenärer hittar kollektivtrafiknätet inom ett avstånd på -0. 0 kilometer. De 371 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Live Aqua Beach Resort Cancún genomgick en totalrenovering 2007. Både fast och trådlöst internet finns på Live Aqua Beach Resort Cancún. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. Alla badrum på dena handikappanpassade anläggning är anpassade för personer med funktionsnedsättning. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Det finns parkeringsplatser. Resenärerna kan koppla av och ladda batterierna på anläggningens inrättning för hälsa och välbefinnande. Resenärerna kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens gastronomiska restaurang. Live Aqua Beach Resort Cancún har funktionella affärsfaciliteter som är perfekta för affärsresenärer. Kunderna kommer att uppskatta möjligheten att avsmaka de rätter som serveras på anläggningens restaurang. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Live Aqua Beach Resort Cancún. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Seadust Cancun Family Resort
  Från2.449krPer natt

  Seadust Cancun Family Resortstars

  Cancun Hotellområde, Cancún och närhet , Blvd. kukulcan km. 17 lote 52-04 hotel zone lt 52-04 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 18 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3648 recensioner från resenärerBaserat på 3648 recensioner från resenärer

  Located in the Hotel Zone, close to Playa Delfines and is only 15 min from Cancun International Airport. Near to nightclubs, shopping malls and other attractions

  Se mer
 • Fiesta Americana Villas Cancun
  Från1.952krPer natt

  Fiesta Americana Villas Cancunstars

  Cancun Hotellområde, Cancún och närhet , Blvd kukulcan km 8.5 lote 3 seccion a zona hoteler - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3318 recensioner från resenärerBaserat på 3318 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett enastående hotell som är lokaliserat i Hotel zone. 178 välkomnande rum finns på anläggningen. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2005. Alla gästerna som bor på denna anläggning har tillgång till wifi i de gemensamma utrymmena på Fiesta Americana Villas Cancun. Alla gäster som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Husdjur är inte tillåtna på Fiesta Americana Villas Cancun. De som vill koppla av från vardagens rutiner kan utnyttja anläggningens hälso- och välbefinnandeinrättning. Alla gästerna som bor på denna anläggning kan njuta av en läcker måltid i dess gastronomiska restaurang. Kunderna kan träna och vara aktiva under sin vistelse tack vare de olika sporter och aktiviteter som erbjuds. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. Gästerna får ny energi inför dagen med de läckra rätter som serveras på Fiesta Americana Villas Cancun. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Villa del Palmar Cancún Luxury Beach Resort & Spa
  Från1.748krPer natt

  Villa del Palmar Cancún Luxury Beach Resort & Spastars

  Playa Mujeres, Cancún och närhet , Carretera a punta sam km 5.2 mz9, sm 2 lt 3 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 5168 recensioner från resenärerBaserat på 5168 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Playa Mujeres är detta enastående hotell ett optimalt val för familjer. Från denna egendom som är belägen 10. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från den här anläggningen. Totalt 150 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Alla gäster som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Dygnet-runt-servicen på Villa del Palmar Cancún Luxury Beach Resort & Spa bidrar till gästernas trivsel. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Alla rum på Villa del Palmar Cancún Luxury Beach Resort & Spa är rullstolsanpassade. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. Alla gäster som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. Villa del Palmar Cancún Luxury Beach Resort & Spa är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Resenärerna kan hitta balans för kropp och själ på anläggningens hälso- och väbefinnandeinrättning. De som bor på denna anläggning kan glädjas åt roliga fritidsaktiviteter och upplevelser. Villa del Palmar Cancún Luxury Beach Resort & Spa som har flera matställen tillgodoser behoven hos alla typer av kunder. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Cabañas Maria del Mar
  Från934krPer natt

  Cabañas Maria del Marstars

  Isla Mujeres, Cancún och närhet , Av arq carlos lazo mz 28 lt 15-1 sm 01 zazil ha - Karta
  2,4/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 808 recensioner från resenärerBaserat på 808 recensioner från resenärer

  Denna bekväma lägenhet belägen i Isla Mujeres. Från denna lägenhet som ligger 200 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 10 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. De 73 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta boendes byggår är 2010. Wifi finns på boendet i sin helhet. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till kundernas trivsel. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Fiesta Inn Cancun Las Americas
  Från984krPer natt

  Fiesta Inn Cancun Las Americasstars

  Cancun Centrum, Cancún och närhet , Av. bonampak, lote 1, manzana 1, super manzana 6 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 784 recensioner från resenärerBaserat på 784 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Downtown. Våra gäster hittar många allmänna kommunikationsförbindelser inom ett avstånd av -0. 0 kilometer. Totalt 152 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Fiesta Inn Cancun Las Americas. Detta hotell grundades år 2012. Både fast och trådlöst internet finns för gästerna i de gemensamma utrymmena. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Fiesta Inn Cancun Las Americas är handikappanpassat och alla gemensamma utrymmen och badrum är anpassade för funktionsnedsatta och rullstolsburna personer. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Detta hotell erbjuder en mängd olika matupplevelser.

  Se mer
 • One Cancun Centro
  Från640krPer natt

  One Cancun Centrostars

  Cancun Centrum, Cancún och närhet , Av. tulum esq. banco chinchorro mz 2 sm 13 1-01 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 711 recensioner från resenärerBaserat på 711 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Downtown. Den närmaste stranden ligger 5. 0 kilometer från denna anläggning. Våra gäster har 15. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende kan erbjuda totalt 126 rum. Denna anläggning byggdes 2014. De som bor på denna anläggning har tillgång till trådlös internetanslutning i de allmänna utrymmena. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Anläggningen har parkeringsplatser och garage.

  Se mer
 • Ocean Dream BPR
  Från1.422krPer natt

  Ocean Dream BPRstars

  Cancun Hotellområde, Cancún och närhet , Boulevard kukulcan km 9.5, zona hotelera 1 - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 374 recensioner från resenärerBaserat på 374 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa lägenhetshotell ligger i Hotel zone. Från detta lägenhetshotell som är beläget 10. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta lägenhetshotell ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från det här lägenhetshotellet. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 15 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger precis utanför detta lägenhetshotell. Våra besökare har 22. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende har totalt 70 rum. Ocean Dream Cancun har wifi-anslutning. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Ocean Dream Cancun är inte någon husdjursvänlig anläggning. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Ocean Dream Cancun. De som bor på denna anläggning kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Om kunderna behöver skämmas bort kan de utnyttja det som hälsoinrättningen erbjuder. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Ocean Dream Cancun är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. På Ocean Dream Cancun kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  124  Hotell - Cancún och närhet
Sida  1  av  13
 

Beskrivning av destination

  Kuststaden Cancún ligger i Mexico och den hör till delstaten Quintana Roo, i den sydöstra delen av landet. Cancún har kust ut mot Karibiska sjön eftersom det ligger på Yucatanhalvön. Det är ett internationellt turistmål och anses vara ett paradis med lyxiga playor med kristallklart vatten. Playorna är av varierande typer, från de populäraste till de som ligger undangömda i naturen, långt från stadens larm och stress. Alla är idealiska för att utöva sportdykning. Andra aktiviteter man kan ägna sig åt är jet-ski eller simma med delfiner. Det interaktiva akvariet i Cancún är mycket lockande och det låter oss lära känna det marina djurlivet och till en viss del interagera med det. Tusentals turister lockas av Cancún, inte bara för badstränderna utan även på grund av att det har flera arkeologiska mayaindianska fyndplatser, en del lättillgängliga och andra som väntar på att de mest äventyrliga ska våga sig in i djungeln och upptäcka dem. Cancúns centrum är en plats med en frenetisk aktivitet och nöjen, där man kan njuta av olika restauranger, shoppingcentra, affärer och nattklubbar. I Cancún kommer du att uppleva din drömsemester. Besök det!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Cancún och närhet

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här