Hotell i Cancún och närhet

Se på kartan
Hotell - Cancún och närhet

Cancún och närhetFrån  171kr

Aktuella hotellerbjudanden - Cancún och närhet

 • Haven Riviera Cancun Resort & Spa
  Från2.399krPer natt

  Haven Riviera Cancun Resort & Spastars

  Cancun Centrum, Cancún och närhet , Carretera federal 307, chetumal - puerto juarez km - Karta
   

  Detta charmiga hotell är särskilt utformat för vuxna och finns i Downtown. Detta hotell har totalt 333 rum. Anläggningen byggdes 2017. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har resenärerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på Haven Riviera Cancun Resort & Spa har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Haven Riviera Cancun Resort & Spa tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på denna anläggning är rullstolsanpassade. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Parkering och garage finns att tillgå. De som bor på denna anläggning kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på Haven Riviera Cancun Resort & Spa som har ett stort hälso- och välbefinnandeutbud. Gästerna kan återfå krafterna efter en lång dag av arbete eller sightseeing med en läcker måltid som serveras i anläggningens restauranger. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Atelier Playa Mujeres
  Från2.814krPer natt

  Atelier Playa Mujeresstars

  Playa Mujeres, Cancún och närhet , Prolongación bonampak s/n mz 1 lt 10 sm3 - Karta
   

  Detta lyxiga hotell är lokaliserat i Playa Mujeres. Denna anläggning innefattar 50 trivsamma rum. Atelier Playa Mujeres byggdes 2018. Alla som valt detta boende har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Detta hotell är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Atelier Playa Mujeres är handikappanpassat och alla gemensamma utrymmen och badrum är anpassade för funktionsnedsatta och rullstolsburna personer. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är en husdjursvänlig anläggning. De som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. Kunderna kan njuta av en läcker måltid i anläggningens gastronomiska restaurang. Detta hotell är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. På detta boende finns det ett stort hälso- och välbefinnandeutbud som gästerna med fördel kan dra nytta av. Kunderna kommer att få en rolig vistelse på denna anläggning med dess stora utbud av nöjen. Kunderna kommer att ha det riktigt roligt när de utnyttjar de sportfaciliteter och fritidsaktiviteter som erbjuds på detta boende.

  Se mer
 • Casa Maya Cancun
  Från2.256krPer natt

  Casa Maya Cancunstars

  Cancun Hotellområde, Cancún och närhet , Blvd.kukulkan km.5,5 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1604 recensioner från resenärerBaserat på 1604 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett bekvämt hotell som är lokaliserat i Hotel zone. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta hotell som ligger inbäddat 5. 5 kilometer från stadens centrum. Våra kunder hittar närmaste golfbana 2. 5 kilometer från den här anläggningen. Från detta boende är det 10 meter till närmaste strand. Våra kunder har 8. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 210. Casa Maya Cancun genomgick en totalrenovering 2005. Alla som valt detta boende kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Resenärena kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Casa Maya Cancun tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Casa Maya Cancun. Denna anläggning är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. De som vill koppla av från vardagens rutiner kan utnyttja anläggningens hälso- och välbefinnandeinrättning. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Casa Maya Cancun. Detta hotell erbjuder en mängd olika aktiviteter och underhållningsalternativ och är perfekt för den som älskar att utöva sport, eller för den som bara vill njuta av naturen. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Panama Jack Resorts Cancun
  Från2.548krPer natt

  Panama Jack Resorts Cancunstars

  Cancun Hotellområde, Cancún och närhet , Blvd. kukulcan km. 11.5 zona hotelera 0 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 9323 recensioner från resenärerBaserat på 9323 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Hotel zone. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 7. 0 kilometer från det här boendet. Från denna egendom är det 5 meter till närmaste strand. Våra besökare har 15. 3 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 487. Panama Jack Resorts Cancun genomgick en totalrenovering 2006. Alla gästerna på Panama Jack Resorts Cancun kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på Panama Jack Resorts Cancun är rullstolsanpassade. Husdjur är tillåtna på detta boende. Dessutom kan de som reser med bil har stor nytta av parkeringsmöjligheterna. Alla gäster som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Om gästerna behöver skämmas bort kan de utnyttja det som hälsoinrättningen erbjuder. De som bor på denna anläggning kan utforska de olika matställena. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet. Anläggningens restaurang serverar läckra rätter och har en utmärkt service. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Sotavento
  Från594krPer natt

  Sotaventostars

  Cancun Hotellområde, Cancún och närhet , Calle pescador no. d-8-3 zona hotelera km.4 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 565 recensioner från resenärerBaserat på 565 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Hotel zone. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta hotell som ligger inbäddat 4. 0 kilometer från stadens centrum. Våra kunder hittar närmaste golfbana 2. 5 kilometer från den här anläggningen. Kollektivtrafikförbindelser ligger på ett avstånd på -0. 0 kilometer. Detta boende ligger 2. 0 kilometer från närmaste strand. För våra kunder är det bara 500 meter till flygplatsen. Totalt 90 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta hotell genomgick en renovering 2015. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen är öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. Alla rum på denna handikappanpassade anläggning är rullstolsanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser på Sotavento. Gäster som valt detta boende kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Tack vare de funktionella mötesfaciliteterna är detta boende en perfekt plats för gäster som reser i affärssyfte. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Krystal Cancun
  Från1.524krPer natt

  Krystal Cancunstars

  Cancun Hotellområde, Cancún och närhet , Blvd. kukulkan km 9 zona hotelera lt 9/9a - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter

  Hotellet ligger i det exklusiva hotellområdet nära mässcentret i Punta Cancún. Allmänna kommunikationer finns på gångavstånd (ca 800m) och transfer till flygplatsen tar ca 15 minuter.Detta 8-våningshotell har totalt 263 dubbelrum och 3 sviter. Hotellet har en välskött trädgård på ca 1800 kvm och har en bar och en luftkonditionerad restaurang. Tvätt- och roomservice finns tillgängligt och de som anländer med bil kan använda parkeringen och garaget.De bekväma rummen har badrum, hårtork, direktvalstelefon, minibar/kyl och hyrkassafack som standard.Hotellet har en utomhuspool och gästerna är välkomna till bastun. Tennis kan spelas mot en avgift.

  Se mer
 • Oasis Palm
  Från1.804krPer natt

  Oasis Palmstars

  Cancun Hotellområde, Cancún och närhet , Blvd. kukulcan km 4.5 seccion c zona htl. lote 1 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3221 recensioner från resenärerBaserat på 3221 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Hotel zone är detta bekväma hotell ett optimalt val för familjer. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta hotell som ligger inbäddat 5. 0 kilometer från stadens centrum. Den närmaste stranden ligger precis utanför detta hotell. Det totala antalet rum på Oasis Palm är 470. Denna anläggning renoverades 2011. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Dygnet-runt-servicen på Oasis Palm bidrar till gästernas trivsel. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Det finns parkeringsplatser. De som bor på denna anläggning kan hitta balans för kropp och själ på dess hälso- och väbefinnandeinrättning. De som bor på denna anläggning kan tack vare alla de olika matuplevelserna verkligen njuta av sitt besök. Denna anläggning erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Denna anläggning erbjuder en mängd olika aktiviteter och underhållningsalternativ och är perfekt för den som älskar att utöva sport, eller för den som bara vill njuta av naturen. Anläggningens restaurang serverar flera smakfulla rätter och drycker. På Oasis Palm kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Grand Fiesta Americana Coral Beach Cancun Resort
  Från4.059krPer natt

  Grand Fiesta Americana Coral Beach Cancun Resortstars

  Cancun Hotellområde, Cancún och närhet , Blvd. kukulcan km 9.5 zona hotelera lote 6 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4746 recensioner från resenärerBaserat på 4746 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Hotel zone. Den närmaste stranden ligger 50 meter från detta boende. Det totala antalet rum är 602. Grand Fiesta Americana Coral Beach Cancun Resort byggdes 1990. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen är öppen under hela dagen. Grand Fiesta Americana Coral Beach Cancun Resort tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmen på Grand Fiesta Americana Coral Beach Cancun Resort är rullstolsanpassade. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Det finns parkeringsplatser på Grand Fiesta Americana Coral Beach Cancun Resort. Kunderna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på detta hotell. Detta boende har ett urval av olika hälso- och friskvårdsfaciliteter som är perfekta för resenärer som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. Tack vare de fritidsaktiviteter som erbjuds på detta boende kan kunderna få roliga upplevelser. Alla gäster som bor på denna anläggning kan träna och vara aktiva under sin vistelse tack vare de olika sporter och aktiviteter som erbjuds. Grand Fiesta Americana Coral Beach Cancun Resort kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Nizuc Resort & Spa
  Från12.026krPer natt

  Nizuc Resort & Spastars

  Cancun Hotellområde, Cancún och närhet , Blvd kukulcan mz 59 lote 1-03 km 21.26 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2863 recensioner från resenärerBaserat på 2863 recensioner från resenärer

  Denna lyxiga resort, som återfinns i Hotel zone, är ett bra alternativ för familjer. Från det här boendet som ligger 10. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 4. 8 kilometer från det här boendet. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 2. 0 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. De 274 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Den här anläggningen byggdes 2013. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på Nizuc Resort & Spa har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. De allmänna utrymmen på detta boende är lättillgängliga och 2 är handikappsanpassade. Endast små husdjur är tillåtna på detta boende. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Alla som valt detta boende kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Gästerna kan helt koppla av på inrättning för hälsa och välbefinnande. Alla som valt detta boende kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Nizuc Resort & Spa är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang. Resenärerna kan njuta av ett brett utbud av smakfulla rätter som serveras på denna anläggning. Kunderna kommer att få en rolig vistelse på detta boende som har ett stort utbud av nöjen. Nizuc Resort & Spa erbjuder en mängd olika aktiviteter och underhållningsalternativ och är perfekt för den som älskar att utöva sport, eller för den som bara vill njuta av naturen. På Nizuc Resort & Spa kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Presidente InterContinental Cancun Resort
  Från2.198krPer natt

  Presidente InterContinental Cancun Resortstars

  Cancun Hotellområde, Cancún och närhet , Blvd. kukulcan km 7.5 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2820 recensioner från resenärerBaserat på 2820 recensioner från resenärer

  Denna enastående resort, som återfinns i Hotel zone, är ett bra alternativ för familjer. Detta boende innefattar 300 trivsamma rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2016. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Resenärena uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. De allmänna utrymmen på denna anläggning är lättillgängliga och 2 rum är handikappsanpassat. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Dessutom kan de som reser med bil ha stor nytta av parkeringsmöjligheterna på Presidente InterContinental Cancun Resort. Gäster som bor på Presidente InterContinental Cancun Resort kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Resenärer som bor på denna anläggning kan dra fördel av dess hälso- och väbefinnandeutbud. På denna anläggning är det perfekt att hålla möten under affärsresan. Presidente InterContinental Cancun Resort erbjuder en mängd olika matupplevelser. Det finns ett komplett program av organiserade aktiviteter som är perfekt för sportentusiaster och för den som vill njuta av en aktiv vistelse. Alla gäster som bor på denna anläggning kan njuta av ett brett utbud av smakfulla rätter. Anläggningens underhållningsutbud gör att gästerna aldrig har en tråkig stund. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  106  Hotell - Cancún och närhet
Sida  1  av  11
 

Beskrivning av destination

  Kuststaden Cancún ligger i Mexico och den hör till delstaten Quintana Roo, i den sydöstra delen av landet. Cancún har kust ut mot Karibiska sjön eftersom det ligger på Yucatanhalvön. Det är ett internationellt turistmål och anses vara ett paradis med lyxiga playor med kristallklart vatten. Playorna är av varierande typer, från de populäraste till de som ligger undangömda i naturen, långt från stadens larm och stress. Alla är idealiska för att utöva sportdykning. Andra aktiviteter man kan ägna sig åt är jet-ski eller simma med delfiner. Det interaktiva akvariet i Cancún är mycket lockande och det låter oss lära känna det marina djurlivet och till en viss del interagera med det. Tusentals turister lockas av Cancún, inte bara för badstränderna utan även på grund av att det har flera arkeologiska mayaindianska fyndplatser, en del lättillgängliga och andra som väntar på att de mest äventyrliga ska våga sig in i djungeln och upptäcka dem. Cancúns centrum är en plats med en frenetisk aktivitet och nöjen, där man kan njuta av olika restauranger, shoppingcentra, affärer och nattklubbar. I Cancún kommer du att uppleva din drömsemester. Besök det!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Cancún och närhet

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här