Hotell i Cancún och närhet

Se på kartan
Hotell - Cancún och närhet

Cancún och närhetFrån  130kr

Aktuella hotellerbjudanden - Cancún och närhet

 • Grand Oasis Cancun
  Från1.935krPer natt

  Grand Oasis Cancunstars

  Cancun Hotellområde, Cancún och närhet , Blvd. kukulcán km. 16.5 zona hotelera lt45-47 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter

  Perfekt för familjer och ett enastående hotell som är lokaliserat i Hotel zone. Grand Oasis Cancun har totalt 499 rum. Detta hotell snyggades upp 2011. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser på Grand Oasis Cancun. På detta hotell finns det ett stort hälso- och välbefinnandeutbud som kunderna med fördel kan dra nytta av. Alla som valt detta boende kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Den varierade underhållning som erbjuds på denna anläggning är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av anläggningens affärsfacliteterna. Ett exceptionellt stort antal inom- och utomhusaktiviteter finns på denna anläggning. Anläggningens restaurang serverar flera smakfulla rätter och drycker. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Crown Paradise Club Cancun All Inclusive
  Från1.524krPer natt

  Crown Paradise Club Cancun All Inclusivestars

  Cancun Hotellområde, Cancún och närhet , Blvd. kukulcan, km 18.5 zona hotelera s/n - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 11204 recensioner från resenärerBaserat på 11204 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett lyxigt hotell som är lokaliserat i Hotel zone. Våra kunder hittar närmaste golfbana 1. 6 kilometer från den här egendomen. Den närmaste stranden ligger precis utanför detta boende. Denna anläggning har totalt 617 rum. Senast detta hotell renoverades var 2006. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Resenärena välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna på detta boende. Detta boende har ett urval av olika hälso- och friskvårdsfaciliteter som är perfekta för gäster som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. Crown Paradise Club Cancun All Inclusive är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang. Gästerna kan njuta av smakfulla rätter i anläggningens restaurang. Alla som valt detta boende kan glädjas åt roliga fritidsaktiviteter och upplevelser. Crown Paradise Club Cancun All Inclusive erbjuder en mängd olika aktiviteter och underhållningsalternativ och är perfekt för den som älskar att utöva sport, eller för den som bara vill njuta av naturen. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Imperial las Perlas
  Från503krPer natt

  Imperial las Perlasstars

  Cancun Hotellområde, Cancún och närhet , Blvd. kukulcan km 2.5 zona hotelera - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter

  Detta bekväma hotell beläget i Hotel zone. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 2. 5 kilometer från stadens centrum. Våra kunder hittar närmaste golfbana 5. 5 kilometer från den här anläggningen. Våra besökare hittar kollektivtrafiknätet inom ett avstånd på -0. 0 kilometer. Från denna egendom är det 20 meter till närmaste strand. Våra gäster har 20. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 120. Detta hotell renoverades 2010. Resenärerna har tillgång till wifi i de gemensamma utrymmena på Imperial las Perlas. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Tyvärr kan inte kunderna be om en babysäng till sitt rum. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. Detta boende är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • NYX Cancun
  Från738krPer natt

  NYX Cancunstars

  Cancun Hotellområde, Cancún och närhet , blvd. kukulkan km. 11.5 manzana 52 s/n - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4934 recensioner från resenärerBaserat på 4934 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är perfekt för familjer och ligger i Hotel zone. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 3. 5 kilometer från egendomen. Från denna anläggning är det -0. 0 kilometer till det allmänna transportnätet. Den närmaste stranden ligger precis utanför detta boende. Det totala antalet rum på NYX Cancun är 163. Detta hotell renoverades 2015. Alla gäster som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen på NYX Cancun har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. NYX Cancun tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Alla som valt detta boende kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Hälso- och välbefinnandeutbudet på detta hotell ger en ultimat känsla av pånyttfödelse och avkoppling. NYX Cancun kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Oh! Cancun The Urban Oasis
  Från736krPer natt

  Oh! Cancun The Urban Oasisstars

  Cancun Centrum, Cancún och närhet , Av. tulum esquina brisa - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 906 recensioner från resenärerBaserat på 906 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är särskilt utformat för vuxna och finns i Downtown. Från detta hotell som är beläget 1000 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta hotell. Våra resenärer har tillgång till kollektivtrafiknätet inom ett avstånd av 1. 0 kilometer. Detta boende ligger 5. 0 kilometer från närmaste strand. Våra kunder har 13. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 1000 meter till hamnen. Detta boende innefattar 58 trivsamma rum. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen är inte öppen under hela dagen. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta hotell tillåter inte husdjur. Affärsresenärer kan utnyttja de affärsfaciliteter och tjänster som finns. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Oh! Cancun The Urban Oasis.

  Se mer
 • Cancun Bay Resort
  Från1.376krPer natt

  Cancun Bay Resortstars

  Cancun Hotellområde, Cancún och närhet , Km. 3.5, blvd. kukulcan, zona hotelera 166 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1588 recensioner från resenärerBaserat på 1588 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Hotel zone är detta charmiga hotell ett optimalt val för familjer. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 3. 5 kilometer från stadens centrum. För våra kunder är det 6. 5 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 4. 5 kilometer från den här anläggningen. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 25 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger precis utanför denna egendom. Våra gäster har 14. 5 kilometer till flygplatsen. Detta hotell ligger nära hamnen. Denna anläggning har totalt 132 rum. Cancun Bay Resort genomgick en renovering 2016. Wifi-anslutning finns i de allmänna utrymmena. Alla som valt detta boende uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Dessutom erbjuder detta barnvänliga hotell babysängar på begäran. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att kunderna njuter av sitt besök på alla sätt och vis. Affärsresenärer kommer att uppskatta anläggningens bekväma affärsfaciliteter som garanterar en produktiv dag på jobbet. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Cancun Bay Resort. Ett urval av smakrika delikatesser erbjuds på detta charmiga boende. För de mest aktiva finns det ett omfattande utbud av olika sporter och aktiviteter. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Sotavento
  Från277krPer natt

  Sotaventostars

  Cancun Hotellområde, Cancún och närhet , Calle pescador no. d-8-3 zona hotelera km.4 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 593 recensioner från resenärerBaserat på 593 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Hotel zone. Från den här egendomen som ligger 4. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 2. 5 kilometer från den här egendomen. Från denna egendom är det -0. 0 kilometer till det allmänna transportnätet. Den närmaste stranden ligger 2. 0 kilometer från detta hotell. För våra kunder är det bara 500 meter till flygplatsen. Denna anläggning innefattar 90 trivsamma rum. Sotavento genomgick en totalrenovering 2015. Alla gästerna på Sotavento kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen är öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Sotavento. Alla rum på detta handikappanpassade boende är rullstolsanpassade. Sotavento är inte någon husdjursvänlig anläggning. Sotavento tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Denna anläggning är försedd med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Iberostar Selection Cancun
  Från2.938krPer natt

  Iberostar Selection Cancunstars

  Cancun Hotellområde, Cancún och närhet , Blvd. kukulcan km 17 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 5983 recensioner från resenärerBaserat på 5983 recensioner från resenärer

  Hotellet är en imponerande arkitektonisk juvel i ett förstklassigt läge vid det turkosa vattnet i Karibien och de vita stränderna i Cancún. Det ligger bara några få minuter från Cancúns huvudattraktioner och 15 minuter från Cancún International Airport.Detta hotell i Cancún har ett spektakulärt kongresscenter och utomhusområden för events och sociala aktiviteter. Hotellet har också en buffetrestaurang, snackbar, fyra restauranger, en modern sportbar, en glassbutik och en cigarrbar. Gästerna har också tillgång till följande service mot extra kostnad: mötesrum i kongresscentret, golfbana, bröllopsplanering, spa- och skönhetssalong, barnvakt, tvättservice, internet och medicinsk assistans. I lobbyn finns hissar och hotellet har luftkonditionering, frisersalong och barnclub. Hotellet har totalt 426 rum.Alla rum har antingen en king-sizesäng eller två queen-sizesängar, trådlöst eller bredandsinternet, ett bekvämt skrivbord och tre 2-linjerstelefoner med röstbrevlåda. Dessutom finns högtalartelefon, luftkonditionering med individuell termostat och väckarklocka med CD och MP3-spelare, kassafack, minibar, kaffebryggare, strykutrustning, 32-tums platt-TV med kabel-program och badrum med hårtork och förstoringsspegel. Alla rum har balkong.Detta är det enda hotellet i Cancún med en 18-håls golfbana (mot avgift), ett lyxigt spa och en modern träningsanläggning. Hotellet har också sju pooler med poolbar och solsängar och parasoller, fotbollsplan och två tennisbanor. Bland de dagliga aktiviteterna märks danslektioner, vattenpolo, beachvolleyboll, basketboll, bågskytte, luftpistolskytte, bordtennis, mm. Gästerna kan mot avgift njuta massagebehandlingar och spapaket. Varje kväll presenteras en ny show med livemusik i teatern.

  Se mer
 • Occidental Tucancun
  Från2.044krPer natt

  Occidental TucancunstarsGreenProgram Icon

  Cancun Hotellområde, Cancún och närhet , Avenida kukulcan, km. 13,5. lote 24 1991 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter

  Hotellet ligger på den breda, vita sandstranden i hotellzonen, vackert mellan Karibiska havet och Nichupte Lagoon. Ett stort utbud nöjen, barer, restauranger, nattclubar och allmänna kommunikationer finns i närheten (inom 30 meter). Centrum och flygplatsen ligger ca 25 minuters bilresa från hotellet.Hotellet har 334 rum, fördelade på 7 våningar. i lobbyn finns en 24h reception. Ytterligare faciliteter är en souvenirbutik, bar, a la carterestaurang och 2 buffetrestauranger (en är belägen på stranden). Gästerna kan lämna sina bilar på parkeringen.Rummen är luftkonditionerade och har badrum, direktvalstelefon, satellit, pay per viewsystem, king-sizesäng eller 2 dubbelsängar, hyrkassafack. Några rum har balkong eller terrass och utsikt mot havet eller lagunen.Hotellet har 2 utomhuspooler med inbyggd barndel. Det finns inga vattenaktiviteter på stranden. Icke-motoriserade vattensporter levereras av aquaworld, bara 5 minuter från hotellet.Frukost, lunch och middag serveras i buffetform.

  Se mer
 • Hotel Imperial Laguna Faranda cancun
  Från413krPer natt

  Hotel Imperial Laguna Faranda cancunstars

  Cancun Hotellområde, Cancún och närhet , Calle quetzal km 7 zona hotelera 11 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 295 recensioner från resenärerBaserat på 295 recensioner från resenärer

  Hotellet ligger vid en lugn gata i Cancúns hotellzon. Det är 5 minuters promenad till Plaza Caracol och Cancún Convention center, 15 minuter med taxi till centrala Cancún och 25 minuter till Cancún International Airport.Detta fantastiskt belägna hotell har 4 våningar med totalt 61 rum. Bland faciliteterna finns en mysig bar och en restaurang. Dessutom erbjuds gästerna tvättservice.De smakfullt inredda rummen har badrum, direktvalstelefon, minikök, minibar och en kyl.Hotellet har en trevlig pool.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  133  Hotell - Cancún och närhet
Sida  1  av  14
 

Beskrivning av destination

  Kuststaden Cancún ligger i Mexico och den hör till delstaten Quintana Roo, i den sydöstra delen av landet. Cancún har kust ut mot Karibiska sjön eftersom det ligger på Yucatanhalvön. Det är ett internationellt turistmål och anses vara ett paradis med lyxiga playor med kristallklart vatten. Playorna är av varierande typer, från de populäraste till de som ligger undangömda i naturen, långt från stadens larm och stress. Alla är idealiska för att utöva sportdykning. Andra aktiviteter man kan ägna sig åt är jet-ski eller simma med delfiner. Det interaktiva akvariet i Cancún är mycket lockande och det låter oss lära känna det marina djurlivet och till en viss del interagera med det. Tusentals turister lockas av Cancún, inte bara för badstränderna utan även på grund av att det har flera arkeologiska mayaindianska fyndplatser, en del lättillgängliga och andra som väntar på att de mest äventyrliga ska våga sig in i djungeln och upptäcka dem. Cancúns centrum är en plats med en frenetisk aktivitet och nöjen, där man kan njuta av olika restauranger, shoppingcentra, affärer och nattklubbar. I Cancún kommer du att uppleva din drömsemester. Besök det!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Cancún och närhet

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här