Hotell i Cancún och närhet

Se på kartan
Hotell - Cancún och närhet

Cancún och närhetFrån  216kr

Aktuella hotellerbjudanden - Cancún och närhet

 • Seadust Cancun Family Resort
  Från3.855krPer natt

  Seadust Cancun Family Resortstars

  Cancun Hotellområde, Cancún och närhet , Blvd. kukulcan km. 17 lote 52-04 hotel zone lt 52-04 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2677 recensioner från resenärerBaserat på 2677 recensioner från resenärer

  Located in the Hotel Zone, close to Playa Delfines and is only 15 min from Cancun International Airport. Near to nightclubs, shopping malls and other attractions

  Se mer
 • Panama Jack Resorts Cancun
  Från3.382krPer natt

  Panama Jack Resorts Cancunstars

  Cancun Hotellområde, Cancún och närhet , Blvd. kukulcan km. 11.5 zona hotelera 0 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 9516 recensioner från resenärerBaserat på 9516 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Hotel zone är detta lyxiga hotell ett optimalt val för familjer. Våra kunder hittar närmaste golfbana 7. 0 kilometer från den här egendomen. Från denna egendom är det 5 meter till närmaste strand. Våra gäster har 15. 3 kilometer till flygplatsen. Panama Jack Resorts Cancun har totalt 487 rum. Panama Jack Resorts Cancun totalrenoverades 2006. Alla som valt detta boende kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen är öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Kunderna kommer också att uppskatta parkeringsplatserna och garaget. Kunderna kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Hälso- och välbefinnandeutbudet på denna anläggning ger en ultimat känsla av pånyttfödelse och avkoppling. Denna anläggning erbjuder en mängd olika matupplevelser. Panama Jack Resorts Cancun erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. På detta boende är det perfekt att hålla möten under affärsresan. Resenärerna får ny energi inför dagen med de läckra rätter som serveras på Panama Jack Resorts Cancun. Panama Jack Resorts Cancun kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Presidente InterContinental Cancun Resort
  Från1.994krPer natt

  Presidente InterContinental Cancun Resortstars

  Cancun Hotellområde, Cancún och närhet , Blvd. kukulcan km 7.5 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2864 recensioner från resenärerBaserat på 2864 recensioner från resenärer

  Denna enastående resort är perfekt för familjer och ligger i Hotel zone. Detta boende har totalt 300 rum. Detta boende renoverades 2016. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Alla som valt detta boende välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Dessutom erbjuder Presidente InterContinental Cancun Resort babysängar på begäran. Presidente InterContinental Cancun Resort är utformat för att göra gästernas vistelse så bekväm som möjligt och har några handikappanpassade badrum. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Dessutom kan de som reser med bil har stor nytta av parkeringsmöjligheterna. Denna anläggning erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Detta boende är stolt över i att kunna erbjuda ett visst hälso- och friskvårdsutbud, perfekt för avkoppling och för att vårda både hälsa och kropp. Denna anläggning har affärsfaciliteter. Kunderna kan njuta av smakfulla rätter i anläggningens restaurang. Alla som valt detta boende kommer att ha det riktigt roligt när de utnyttjar sportfaciliteterna och fritidsaktiviteterna som erbjuds. De som bor på denna anläggning kan på plats njuta av en läcker måltid med flera utsökta kulinariska alternativ. Presidente InterContinental Cancun Resort erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The Royal Caribbean - An All Suites Resort
  Från1.533krPer natt

  The Royal Caribbean - An All Suites Resortstars

  Cancun Hotellområde, Cancún och närhet , Kukulcan boulevard km 17.5, cancun hotel zone, - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2629 recensioner från resenärerBaserat på 2629 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är perfekt för familjer och ligger i Hotel zone. Våra besökare hittar närmaste golfbana 1. 8 kilometer från det här hotellet. Våra kunder hittar kollektivtrafiknätet inom ett avstånd på -0. 0 kilometer. Denna anläggning innefattar 207 trivsamma rum. The Royal Caribbean - An All Suites Resort är från år 1988. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Babysängar tillhandahålls inte på The Royal Caribbean - An All Suites Resort. Husdjur är inte tillåtna på The Royal Caribbean - An All Suites Resort. The Royal Caribbean - An All Suites Resort är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Kunderna kanske väljer att skämma bort sig på friskvårdinrättningen som finns på detta hotell. Detta hotell erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Det finns ett komplett program av organiserade aktiviteter som är perfekt för sportentusiaster och för den som vill njuta av en aktiv vistelse. Kunderna kommer att glädja sig åt de smakfulla rätter som serveras på The Royal Caribbean - An All Suites Resort. The Royal Caribbean - An All Suites Resort kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Riu Dunamar
  Från2.632krPer natt

  Riu Dunamarstars

  Isla Mujeres, Cancún och närhet , Blvd. costa mujeres continental de isla mujeres - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1080 recensioner från resenärerBaserat på 1080 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Isla Mujeres. Riu Dunamar har totalt 700 rum. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Kunderna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell. Vid behov kan alla som valt detta boende använda inrättningen för hälso- och välbefinnande. Kunderna kan njuta av smakfulla rätter i anläggningens restaurang. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Riu Dunamar är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Resenärerna behöver inte lämna lokalerna för att njuta av en läcker måltid, eftersom denna anläggning har ett urval av utsökta kulinariska alternativ. Riu Dunamar kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Occidental Costa Cancún
  Från2.746krPer natt

  Occidental Costa Cancúnstars

  Cancun Hotellområde, Cancún och närhet , Blvd. kukulkan, km.4,5 zona hotelera km 4.5 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 7612 recensioner från resenärerBaserat på 7612 recensioner från resenärer

  Det här strandhotellet Barceló Costa Cancun med medelhavsstil, har ett fantastiskt läge direkt på den vackra Playa Linda Beach med utsikt över den eviga blå Karibiska havet. Här finns 4 restauranger, en härlig pool landskap, ett gym och en spaavdelning. Golfbanor, shoppingcenter och nattliv ligger inom räckhåll och Cancún internationella flygplats är inom en 20 minuters bilresa

  Se mer
 • Grand Fiesta Americana Coral Beach Cancun Resort
  Från4.048krPer natt

  Grand Fiesta Americana Coral Beach Cancun Resortstars

  Cancun Hotellområde, Cancún och närhet , Blvd. kukulcan km 9.5 zona hotelera lote 6 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4873 recensioner från resenärerBaserat på 4873 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Hotel zone är detta lyxiga hotell ett optimalt val för familjer. Från detta hotell är det 50 meter till närmaste strand. Totalt 602 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Hotellet byggdes år 1990. Både fast och trådlöst internet finns på Grand Fiesta Americana Coral Beach Cancun Resort. Alla gäster som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Grand Fiesta Americana Coral Beach Cancun Resort. Restaurangen inbjuder de som bor på denna anläggning till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. Denna anläggning har ett urval av olika hälso- och friskvårdsfaciliteter som är perfekta för resenärer som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Grand Fiesta Americana Coral Beach Cancun Resort är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Det finns ett komplett program av organiserade aktiviteter som är perfekt för sportentusiaster och för den som vill njuta av en aktiv vistelse. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Ocean Spa Hotel All Inclusive
  Från1.781krPer natt

  Ocean Spa Hotel All Inclusivestars

  Cancun Hotellområde, Cancún och närhet , Blvd. kukulcan km 3.5 - zona hotelera - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4460 recensioner från resenärerBaserat på 4460 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Hotel zone. Från detta hotell som är beläget 3. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från det här boendet. Våra kunder hittar många allmänna kommunikationsförbindelserinom ett avstånd av -0. 0 kilometer. Våra gäster har 14. 8 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Ocean Spa Hotel All Inclusive är 152. Ocean Spa Hotel All Inclusive totalrenoverades 2012. Ocean Spa Hotel All Inclusive tillhandahåller fasta och trådlösa internetanslutningar. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Ocean Spa Hotel All Inclusive tillhandahåller babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Husdjur är inte tillåtna på Ocean Spa Hotel All Inclusive. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Alla gäster som bor på denna anläggning kan helt koppla av på inrättning för hälsa och välbefinnande. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Occidental Tucancun
  Från2.868krPer natt

  Occidental Tucancunstars

  Cancun Hotellområde, Cancún och närhet , Avenida kukulcan, km. 13,5. lote 24 1991 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter

  Hotellet ligger på den breda, vita sandstranden i hotellzonen, vackert mellan Karibiska havet och Nichupte Lagoon. Ett stort utbud nöjen, barer, restauranger, nattclubar och allmänna kommunikationer finns i närheten (inom 30 meter). Centrum och flygplatsen ligger ca 25 minuters bilresa från hotellet.Hotellet har 334 rum, fördelade på 7 våningar. i lobbyn finns en 24h reception. Ytterligare faciliteter är en souvenirbutik, bar, a la carterestaurang och 2 buffetrestauranger (en är belägen på stranden). Gästerna kan lämna sina bilar på parkeringen.Rummen är luftkonditionerade och har badrum, direktvalstelefon, satellit, pay per viewsystem, king-sizesäng eller 2 dubbelsängar, hyrkassafack. Några rum har balkong eller terrass och utsikt mot havet eller lagunen.Hotellet har 2 utomhuspooler med inbyggd barndel. Det finns inga vattenaktiviteter på stranden. Icke-motoriserade vattensporter levereras av aquaworld, bara 5 minuter från hotellet.Frukost, lunch och middag serveras i buffetform.

  Se mer
 • Casa Maya Cancun
  Från2.711krPer natt

  Casa Maya Cancunstars

  Cancun Hotellområde, Cancún och närhet , Blvd.kukulkan km.5,5 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1636 recensioner från resenärerBaserat på 1636 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett charmigt hotell som är lokaliserat i Hotel zone. Från den här anläggningen som ligger 5. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 2. 5 kilometer från det här hotellet. Från detta boende är det 10 meter till närmaste strand. Våra resenärer har 8. 0 kilometer till flygplatsen. De 210 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Casa Maya Cancun totalrenoverades 2005. Denna anläggning är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Gästerna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. Husdjur är inte tillåtna på Casa Maya Cancun. Resenärerna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på denna anläggning. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på detta boende med massor av hälso- och välbefinnandealternativ. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Casa Maya Cancun. För de mest aktiva finns det ett omfattande utbud av olika sporter och aktiviteter. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  79  Hotell - Cancún och närhet
Sida  1  av  8
 

Beskrivning av destination

  Kuststaden Cancún ligger i Mexico och den hör till delstaten Quintana Roo, i den sydöstra delen av landet. Cancún har kust ut mot Karibiska sjön eftersom det ligger på Yucatanhalvön. Det är ett internationellt turistmål och anses vara ett paradis med lyxiga playor med kristallklart vatten. Playorna är av varierande typer, från de populäraste till de som ligger undangömda i naturen, långt från stadens larm och stress. Alla är idealiska för att utöva sportdykning. Andra aktiviteter man kan ägna sig åt är jet-ski eller simma med delfiner. Det interaktiva akvariet i Cancún är mycket lockande och det låter oss lära känna det marina djurlivet och till en viss del interagera med det. Tusentals turister lockas av Cancún, inte bara för badstränderna utan även på grund av att det har flera arkeologiska mayaindianska fyndplatser, en del lättillgängliga och andra som väntar på att de mest äventyrliga ska våga sig in i djungeln och upptäcka dem. Cancúns centrum är en plats med en frenetisk aktivitet och nöjen, där man kan njuta av olika restauranger, shoppingcentra, affärer och nattklubbar. I Cancún kommer du att uppleva din drömsemester. Besök det!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Cancún och närhet

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här