Hotell i Cancún och närhet

Se på kartan
Hotell - Cancún och närhet

Cancún och närhetFrån  182kr

Aktuella hotellerbjudanden - Cancún och närhet

 • Park Royal Beach Cancun
  Från2.151krPer natt

  Park Royal Beach Cancunstars

  Cancun Hotellområde, Cancún och närhet , Km12.5 fraccionamiento 1-b blvd. kukulcan lt18 lt18 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 5953 recensioner från resenärerBaserat på 5953 recensioner från resenärer

  The property is localized in the heart of the Hotel Zone in front of one of the most important commercial centers ""Plaza la Isla". Located to 20 minutes of Cancún's International Airport.

  Se mer
 • Flamingo Cancun Resort
  Från1.288krPer natt

  Flamingo Cancun Resortstars

  Cancun Hotellområde, Cancún och närhet , Blvd. kukulcan km 11 zona hotelera 1.5 lt 16 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3501 recensioner från resenärerBaserat på 3501 recensioner från resenärer

  Beläget intill den vita sandstranden, har den vänliga, välkomnande Flamingo Cancun Resort ett utmärkt läge i hotell området i den populära semesterorten Cancún. Rummen erbjuder fantastisk utsikt över det turkosa vattnet i Karibiska havet i öster och den avskilda Nichupté-lagunen i väster. Flamingo Mall som ligger bara några meter bort, och Cancún internationella Flygplatsen kan nås inom 20 minuters bilresa.

  Se mer
 • All Ritmo Cancun Resort & Water Park
  Från2.058krPer natt

  All Ritmo Cancun Resort & Water Parkstars

  Punta Sam, Cancún och närhet , Km 1.5, carretera a puerto juarez - punta sam - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3211 recensioner från resenärerBaserat på 3211 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett charmigt hotell som är lokaliserat i Punta Sam. Från detta boende som är beläget 6. 1 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta hotell är det 15. 6 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 14. 3 kilometer från den här egendomen. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 150 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger precis utanför denna egendom. Våra gäster har 22. 6 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 2. 0 kilometer till hamnen. De 160 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta boende genomgick en renovering 2004. Detta hotell har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på All Ritmo Cancun Resort & Water Park håller öppet dygnet runt. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell. All Ritmo Cancun Resort & Water Park tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Dessutom har All Ritmo Cancun Resort & Water Park gjort viktiga miljöförbättringar för att minimera sin påverkan på miljön och har en -certifiering. Resenärerna kan använda sig av transfertjänsten. Anläggningens affärsfaciliteter är lämpliga för alla typer av företagsevenemang, seminarier, möten och konferenser. Den varierade underhållning som erbjuds på detta hotell är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Alla gäster som bor på denna anläggning kan med fördel dra nytta av dess restaurang. Gourmeter kommer att uppskatta de olika utsökta kulinariska alternativen med smaker som passar alla gäster som bor på denna anläggning. Det finns ett utbud av sport- och fritidsaktiviteter på detta boende.

  Se mer
 • Plaza Kokai Cancun
  Från592krPer natt

  Plaza Kokai Cancunstars

  Cancun Centrum, Cancún och närhet , Ave. uxmal 26 s. m. 2-a - Karta
  1,9/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 170 recensioner från resenärerBaserat på 170 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Downtown. Från detta boende som ligger inbäddat 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 6. 0 kilometer från det här hotellet. Våra resenärer hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Den närmaste stranden ligger 5. 5 kilometer från denna anläggning. Det totala antalet rum är 46. Detta hotell genomgick en renovering 2006. Alla gäster som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet som finns tillgängligt i de gemensamma utrymmena. Receptionen är öppen dygnet runt. Plaza Kokai Cancun tillåter små husdjur.

  Se mer
 • Grand Oasis Cancun
  Från2.092krPer natt

  Grand Oasis Cancunstars

  Cancun Hotellområde, Cancún och närhet , Blvd. kukulcán km. 16.5 zona hotelera lt45-47 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter

  Perfekt för familjer och ett enastående hotell som är lokaliserat i Hotel zone. Grand Oasis Cancun har totalt 499 rum. Detta hotell snyggades upp 2011. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser på Grand Oasis Cancun. På detta hotell finns det ett stort hälso- och välbefinnandeutbud som kunderna med fördel kan dra nytta av. Alla som valt detta boende kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Den varierade underhållning som erbjuds på denna anläggning är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av anläggningens affärsfacliteterna. Ett exceptionellt stort antal inom- och utomhusaktiviteter finns på denna anläggning. Anläggningens restaurang serverar flera smakfulla rätter och drycker. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Posada Los Arcos Holbox
  Från327krPer natt

  Posada Los Arcos Holboxstars

  Holbox, Cancún och närhet , Benito juarez - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 68 recensioner från resenärerBaserat på 68 recensioner från resenärer

  Detta mysiga hotell är lokaliserat i Holbox. Från denna egendom som är belägen 10 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta hotell. Från denna egendom är det 80 meter till närmaste strand. Från detta boende är det 500 meter till hamnen. Det totala antalet rum på Posada Los Arcos Holbox är 30. Posada Los Arcos Holbox totalrenoverades 2014. Dessutom ingår tillgång till wifi i de gemensamma utrymmena. Receptionen på Posada Los Arcos Holbox håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Babysängar tillhandahålls inte på Posada Los Arcos Holbox. De gemensamma utrymmena på Posada Los Arcos Holbox är rullstolsanpassade. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänlig anläggning. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Cielito Holbox
  Från654krPer natt

  Cielito Holboxstars

  Holbox, Cancún och närhet , Calle paseo kuka 27, holbox - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 107 recensioner från resenärerBaserat på 107 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Holbox. Från denna anläggning som ligger 800 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta boende ligger 2. 0 kilometer från närmaste strand. Från denna anläggning är det 1000 meter till hamnen. Detta hotell har 16 rum. Cielito Holbox byggdes 2015. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Cielito Holbox. Husdjur är tillåtna på detta hotell. Cielito Holbox är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Mansion Giahn Bed & Breakfast
  Från227krPer natt

  Mansion Giahn Bed & Breakfaststars

  Cancun Centrum, Cancún och närhet , Carlos salina de gortaris#30 alfredo v bonfil - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 61 recensioner från resenärerBaserat på 61 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Downtown. Från detta hotell som är beläget 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer har 6. 0 kilometer till flygplatsen. Med sina totalt 15 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. De som bor på detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Alla som valt detta boende uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Alla gäster som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Crown Paradise Club Cancun All Inclusive
  Från1.689krPer natt

  Crown Paradise Club Cancun All Inclusivestars

  Cancun Hotellområde, Cancún och närhet , Blvd. kukulcan, km 18.5 zona hotelera s/n - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 11204 recensioner från resenärerBaserat på 11204 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett lyxigt hotell som är lokaliserat i Hotel zone. Våra kunder hittar närmaste golfbana 1. 6 kilometer från den här egendomen. Den närmaste stranden ligger precis utanför detta boende. Denna anläggning har totalt 617 rum. Senast detta hotell renoverades var 2006. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Resenärena välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna på detta boende. Detta boende har ett urval av olika hälso- och friskvårdsfaciliteter som är perfekta för gäster som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. Crown Paradise Club Cancun All Inclusive är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang. Gästerna kan njuta av smakfulla rätter i anläggningens restaurang. Alla som valt detta boende kan glädjas åt roliga fritidsaktiviteter och upplevelser. Crown Paradise Club Cancun All Inclusive erbjuder en mängd olika aktiviteter och underhållningsalternativ och är perfekt för den som älskar att utöva sport, eller för den som bara vill njuta av naturen. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Soho Boutique Holbox
  Från1.065krPer natt

  Soho Boutique Holboxstars

  Holbox, Cancún och närhet , Caguama esquina calle zargo - Karta
   

  Detta bekväma hotell beläget i Holbox. Det finns totalt 21 rum på anläggningen. Detta hotell grundades år 2019. Wifi finns på hotellet i sin helhet. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Soho Boutique Holbox är inte någon husdjursvänlig anläggning. Soho Boutique Holbox erbjuder en mängd olika matupplevelser. Soho Boutique Holbox kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  140  Hotell - Cancún och närhet
Sida  1  av  14
 

Beskrivning av destination

  Kuststaden Cancún ligger i Mexico och den hör till delstaten Quintana Roo, i den sydöstra delen av landet. Cancún har kust ut mot Karibiska sjön eftersom det ligger på Yucatanhalvön. Det är ett internationellt turistmål och anses vara ett paradis med lyxiga playor med kristallklart vatten. Playorna är av varierande typer, från de populäraste till de som ligger undangömda i naturen, långt från stadens larm och stress. Alla är idealiska för att utöva sportdykning. Andra aktiviteter man kan ägna sig åt är jet-ski eller simma med delfiner. Det interaktiva akvariet i Cancún är mycket lockande och det låter oss lära känna det marina djurlivet och till en viss del interagera med det. Tusentals turister lockas av Cancún, inte bara för badstränderna utan även på grund av att det har flera arkeologiska mayaindianska fyndplatser, en del lättillgängliga och andra som väntar på att de mest äventyrliga ska våga sig in i djungeln och upptäcka dem. Cancúns centrum är en plats med en frenetisk aktivitet och nöjen, där man kan njuta av olika restauranger, shoppingcentra, affärer och nattklubbar. I Cancún kommer du att uppleva din drömsemester. Besök det!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Cancún och närhet

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här