Hotell i Cancún och närhet

Se på kartan
Hotell - Cancún och närhet

Cancún och närhetFrån  183kr

Aktuella hotellerbjudanden - Cancún och närhet

 • Grand Oasis Cancun
  Från2.452krPer natt

  Grand Oasis Cancunstars

  Cancun Hotellområde, Cancún och närhet , Blvd. kukulcán km. 16.5 zona hotelera lt45-47 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter

  Perfekt för familjer och ett lyxigt hotell som är lokaliserat i Hotel zone. Detta hotell har totalt 499 ombonade rum. Denna anläggning snyggades upp 2011. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. På detta boende finns det ett stort hälso- och välbefinnandeutbud som kunderna med fördel kan dra nytta av. Resenärerna kan njuta av anläggningens alla smakfulla rätter i restaurangen. Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på detta hotell . Flera konferensfaciliteter finns tillgängliga för att underlätta för affärsresenärer. Det finns sport- och fritidsaktiviteter på Grand Oasis Cancun. Kunderna får ny energi inför dagen med de läckra rätter som serveras på Grand Oasis Cancun. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Seadust Cancun Family Resort
  Från5.659krPer natt

  Seadust Cancun Family Resortstars

  Cancun Hotellområde, Cancún och närhet , Blvd. kukulcan km. 17 lote 52-04 hotel zone lt 52-04 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 15 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3648 recensioner från resenärerBaserat på 3648 recensioner från resenärer

  Located in the Hotel Zone, close to Playa Delfines and is only 15 min from Cancun International Airport. Near to nightclubs, shopping malls and other attractions

  Se mer
 • Hotel Dos Playas Faranda Cancun
  Från1.146krPer natt

  Hotel Dos Playas Faranda Cancunstars

  Cancun Hotellområde, Cancún och närhet , Boulevard kukulcan km. 6.5 - hotel zone - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 23 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2703 recensioner från resenärerBaserat på 2703 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Hotel zone. Från detta hotell som är beläget 6. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 1. 5 kilometer från det här boendet. Denna egendom ligger -0. 0 kilometer från allmänna kommunikationsförbindelser. Den närmaste stranden ligger 20 meter från denna anläggning. Våra besökare har 16. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har 161 rum. Hotel Dos Playas Faranda Cancun genomgick en renovering 2006. Fast och trådlöst internet finns i de allmänna utrymmena. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på Hotel Dos Playas Faranda Cancun. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Gäster som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. De som bor på denna anläggning kan njuta av en läcker måltid i dess gastronomiska restaurang. Detta boende är stolt över i att kunna erbjuda ett visst hälso- och friskvårdsutbud, perfekt för avkoppling och för att vårda både hälsa och kropp. Tack vare de fritidsaktiviteter som erbjuds på denna anläggning kan kunderna få roliga upplevelser. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • NYX Cancun
  Från1.085krPer natt

  NYX Cancunstars

  Cancun Hotellområde, Cancún och närhet , blvd. kukulkan km. 11.5 manzana 52 s/n - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4934 recensioner från resenärerBaserat på 4934 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är perfekt för familjer och ligger i Hotel zone. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 3. 5 kilometer från egendomen. Från denna anläggning är det -0. 0 kilometer till det allmänna transportnätet. Den närmaste stranden ligger precis utanför detta boende. Det totala antalet rum på NYX Cancun är 163. Detta hotell renoverades 2015. Alla gäster som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen på NYX Cancun har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. NYX Cancun tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Alla som valt detta boende kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Hälso- och välbefinnandeutbudet på detta hotell ger en ultimat känsla av pånyttfödelse och avkoppling. NYX Cancun kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Casa Maya Cancun
  Från3.171krPer natt

  Casa Maya Cancunstars

  Cancun Hotellområde, Cancún och närhet , Blvd.kukulkan km.5,5 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1716 recensioner från resenärerBaserat på 1716 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Hotel zone är detta bekväma hotell ett optimalt val för familjer. Från detta hotell som är beläget 5. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 2. 5 kilometer från det här hotellet. Den närmaste stranden ligger 10 meter från detta boende. Våra resenärer har 8. 0 kilometer till flygplatsen. De 210 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Casa Maya Cancun genomgick en renovering 2005. Casa Maya Cancun är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Casa Maya Cancun tillhandahåller inga babysängar på begäran. Alla som valt detta boende som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Casa Maya Cancun erbjuder en mängd olika matupplevelser. Kunderna kan hänge sig åt de olika hälso- och välbefinnandebehandlingar som anläggningen erbjuder. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Casa Maya Cancun. Denna anläggning erbjuder en mängd olika aktiviteter och underhållningsalternativ och är perfekt för den som älskar att utöva sport, eller för den som bara vill njuta av naturen. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Krystal Cancun
  Från1.027krPer natt

  Krystal Cancunstars

  Cancun Hotellområde, Cancún och närhet , Blvd. kukulkan km 9 zona hotelera lt 9/9a - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter

  Hotellet ligger i det exklusiva hotellområdet nära mässcentret i Punta Cancún. Allmänna kommunikationer finns på gångavstånd (ca 800m) och transfer till flygplatsen tar ca 15 minuter.Detta 8-våningshotell har totalt 263 dubbelrum och 3 sviter. Hotellet har en välskött trädgård på ca 1800 kvm och har en bar och en luftkonditionerad restaurang. Tvätt- och roomservice finns tillgängligt och de som anländer med bil kan använda parkeringen och garaget.De bekväma rummen har badrum, hårtork, direktvalstelefon, minibar/kyl och hyrkassafack som standard.Hotellet har en utomhuspool och gästerna är välkomna till bastun. Tennis kan spelas mot en avgift.

  Se mer
 • Sotavento
  Från716krPer natt

  Sotaventostars

  Cancun Hotellområde, Cancún och närhet , Calle pescador no. d-8-3 zona hotelera km.4 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 593 recensioner från resenärerBaserat på 593 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Hotel zone. Från det här boendet som ligger 4. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 2. 5 kilometer från den här egendomen. Det finns allmänna kommunikationer på ett avstånd på -0. 0 kilometer. Den närmaste stranden ligger 2. 0 kilometer från detta hotell. För våra resenärer är det bara 500 meter till flygplatsen. Det totala antalet rum på Sotavento är 90. Detta hotell totalrenoverades 2015. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på Sotavento. Detta boende förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Sotavento är inte någon husdjursvänlig anläggning. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Gäster som bor på Sotavento kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Detta Sotavento har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The Royal Caribbean - An All Suites Resort
  Från1.918krPer natt

  The Royal Caribbean - An All Suites Resortstars

  Cancun Hotellområde, Cancún och närhet , Kukulcan boulevard km 17.5, cancun hotel zone, - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2946 recensioner från resenärerBaserat på 2946 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är perfekt för familjer och ligger i Hotel zone. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 1. 8 kilometer från anläggningen. Våra kunder hittar många allmänna kommunikationsförbindelserinom ett avstånd av -0. 0 kilometer. Boendet har totalt 207 rum. Det här boendet byggdes 1988. Både fast och trådlöst internet finns på The Royal Caribbean - An All Suites Resort. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Kunderna kanske väljer att skämma bort sig på friskvårdinrättningen som finns på detta hotell. Den varierade underhållning som erbjuds på denna anläggning är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. De mer aktiva kan med fördel dra nytta av anläggningens aktiviteter och fritidsinrättning. De som bor på denna anläggning kommer att uppskatta möjligheten att avsmaka de rätter som serveras på dess restaurang. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Flamingo Cancun Resort
  Från822krPer natt

  Flamingo Cancun Resortstars

  Cancun Hotellområde, Cancún och närhet , Blvd. kukulcan km 11 zona hotelera 1.5 lt 16 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3501 recensioner från resenärerBaserat på 3501 recensioner från resenärer

  Beläget intill den vita sandstranden, har den vänliga, välkomnande Flamingo Cancun Resort ett utmärkt läge i hotell området i den populära semesterorten Cancún. Rummen erbjuder fantastisk utsikt över det turkosa vattnet i Karibiska havet i öster och den avskilda Nichupté-lagunen i väster. Flamingo Mall som ligger bara några meter bort, och Cancún internationella Flygplatsen kan nås inom 20 minuters bilresa.

  Se mer
 • Oasis Cancun Lite
  Från1.826krPer natt

  Oasis Cancun Litestars

  Cancun Hotellområde, Cancún och närhet , Boulevard kukulcan km. 16.5 lotes 45-47 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 248 recensioner från resenärerBaserat på 248 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett charmigt hotell som är lokaliserat i Hotel zone. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 3. 9 kilometer från det här boendet. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från detta hotell. Från denna anläggning är det 100 meter till närmaste strand. Våra besökare har 14. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Oasis Cancun Lite är 350. De som bor på detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Alla gäster som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Tyvärr finns inga rum för de som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Husdjur är inte tillåtna på Oasis Cancun Lite. Dessutom kan de som reser med bil har stor nytta av parkeringsmöjligheterna. Kunderna kan utforska de olika matställena som denna anläggning erbjuder. Tack vare sitt hälso- och välbefinnandeutbud, är detta boende perfekt för den som vill ha en stunds avkoppling från vardagens stress och påfrestningar. Detta Oasis Cancun Lite har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Gästerna kommer att uppskatta möjligheten att avsmaka de rätter som serveras på anläggningens restaurang Kunderna kommer verkligen att uppskatta det stora utbudet av underhållning, fritidstjänster och faciliteter som erbjuds. Denna anläggning erbjuder en mängd olika aktiviteter och underhållningsalternativ och är perfekt för den som älskar att utöva sport, eller för den som bara vill njuta av naturen. Oasis Cancun Lite kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  128  Hotell - Cancún och närhet
Sida  1  av  13
 

Beskrivning av destination

  Kuststaden Cancún ligger i Mexico och den hör till delstaten Quintana Roo, i den sydöstra delen av landet. Cancún har kust ut mot Karibiska sjön eftersom det ligger på Yucatanhalvön. Det är ett internationellt turistmål och anses vara ett paradis med lyxiga playor med kristallklart vatten. Playorna är av varierande typer, från de populäraste till de som ligger undangömda i naturen, långt från stadens larm och stress. Alla är idealiska för att utöva sportdykning. Andra aktiviteter man kan ägna sig åt är jet-ski eller simma med delfiner. Det interaktiva akvariet i Cancún är mycket lockande och det låter oss lära känna det marina djurlivet och till en viss del interagera med det. Tusentals turister lockas av Cancún, inte bara för badstränderna utan även på grund av att det har flera arkeologiska mayaindianska fyndplatser, en del lättillgängliga och andra som väntar på att de mest äventyrliga ska våga sig in i djungeln och upptäcka dem. Cancúns centrum är en plats med en frenetisk aktivitet och nöjen, där man kan njuta av olika restauranger, shoppingcentra, affärer och nattklubbar. I Cancún kommer du att uppleva din drömsemester. Besök det!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Cancún och närhet

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här