Hotell i Riviera Maya

Se på kartan
Hotell - Riviera Maya

Riviera MayaFrån  148kr

Aktuella hotellerbjudanden - Riviera Maya

 • Hotel Xcaret Mexico All Inclusive
  Från5.345krPer natt

  Hotel Xcaret Mexico All Inclusivestars

  Riviera Maya - Södra, Riviera Maya , Carretera chetumal- puerto juárez km 282 - Karta
   

  Där det är beläget i South Riviera Maya är detta lyxiga hotell ett optimalt val för familjer. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta hotell som ligger inbäddat 8. 5 kilometer från stadens centrum. För våra gäster är det 9. 8 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 17. 1 kilometer från det här hotellet. Kollektivtrafikförbindelser ligger på ett avstånd på 9. 8 kilometer. Från detta boende är det 500 meter till närmaste strand. Denna anläggning har totalt 900 ombonade rum. Hotel Xcaret Mexico All Inclusive har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser på Hotel Xcaret Mexico All Inclusive. Gäster som bor på detta hotell kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Kunderna kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Hälso- och välbefinnandeutbudet på detta hotell ger en ultimat känsla av pånyttfödelse och avkoppling. Detta hotell har affärsfaciliteter. Kunderna kan ha glädje av anläggningens nöjesliv. På Hotel Xcaret Mexico All Inclusive kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The Fives Downtown Hotel, Curio by Hilton
  Från772krPer natt

  The Fives Downtown Hotel, Curio by Hiltonstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Ave 10 con calle 2 colonia centro sn - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 150 recensioner från resenärerBaserat på 150 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är lokaliserat i Playa del Carmen. Det totala antalet rum på The Fives Downtown Hotel, Curio by Hilton är 93. Receptionen på The Fives Downtown Hotel, Curio by Hilton håller öppet dygnet runt. The Fives Downtown Hotel, Curio by Hilton har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. De gemensamma utrymmen på The Fives Downtown Hotel, Curio by Hilton är rullstolsanpassade. Resenärerna behöver inte lämna sina små husdjur hemma under vistelsen på The Fives Downtown Hotel, Curio by Hilton. Detta hotell tillämpar en hållbar policy. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Detta boende har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. The Fives Downtown Hotel, Curio by Hilton som har flera matställen tillgodoser behoven hos alla typer av resenärer. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Thompson Playa Del Carmen
  Från1.878krPer natt

  Thompson Playa Del Carmenstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Calle 12 entre 5ta ave. y 10 centro s/n - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1034 recensioner från resenärerBaserat på 1034 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell ligger i Playa del Carmen. Från denna anläggning som är belägen 500 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta hotell. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 2. 7 kilometer från det här boendet. Våra kunder har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Den närmaste stranden ligger 250 meter från denna anläggning. Våra besökare har 50. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 500 meter till hamnen. Det totala antalet rum på Thompson Playa Del Carmen är 119. Den här anläggningen byggdes 2015. Detta hotell har wifi-anslutning. Alla som valt detta boende uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Detta är ett husdjursvänligt boende. Det finns parkeringsplatser. De som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att uppskatta utbudet av matställen. Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på detta hotell . På Thompson Playa Del Carmen kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Las Golondrinas
  Från695krPer natt

  Las Golondrinasstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Constituyentes y calle 20 178 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 490 recensioner från resenärerBaserat på 490 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Playa del Carmen. Från denna anläggning som ligger 200 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 1. 5 kilometer från det här boendet. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Från denna anläggning är det 350 meter till närmaste strand. För våra gäster är det bara 250 meter till flygplatsen. Totalt 51 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Las Golondrinas. Denna anläggning genomgick en renovering 2009. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Las Golondrinas tillhandahåller inga babysängar på begäran. Las Golondrinas förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser.

  Se mer
 • El Campanario
  Från447krPer natt

  El Campanariostars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Av. 15 norte no. 128 esquina calle 12, col centro 218 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 49 recensioner från resenärerBaserat på 49 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Playa del Carmen. Från detta boende som är beläget 50 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra kunder hittar närmaste golfbana 1000 meter från denna egendom. Våra besökare kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Den närmaste stranden ligger 300 meter från detta hotell. För våra kunder är det bara 200 meter till flygplatsen. Detta hotell har 16 rum. El Campanario totalrenoverades 2009. De som bor på denna anläggning har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen på El Campanario har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på El Campanario. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur.

  Se mer
 • UNICO 20° 87°
  Från4.039krPer natt

  UNICO 20° 87°stars

  Riviera Maya - Södra, Riviera Maya , Manzana 22 carretera federal 307 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1495 recensioner från resenärerBaserat på 1495 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är lokaliserat i South Riviera Maya. Det främsta nöjesområdet ligger 16. 7 kilometer från denna egendom. Denna egendom ligger på ett avstånd på 16. 7 kilometer från det allmänna kommunikationsnätet. Från denna anläggning är det 10 meter till närmaste strand. Från denna egendom är det 32. 5 kilometer till hamnen. Totalt 448 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen på UNICO 20° 87° har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Tyvärr kan inte kunderna be om en babysäng till sitt rum. De gemensamma utrymmena på detta hotell är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Alla som valt detta boende kan koppla av och återhämta sig i dess inrättning för välbefinnande. Alla som valt detta boende kan skämma bort sina smaklökar i dess gastronomiska restaurang. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. UNICO 20° 87° som har flera matställen tillgodoser behoven hos alla typer av resenärer. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The Fives Beach Hotel & Luxury Residences
  Från1.994krPer natt

  The Fives Beach Hotel & Luxury Residencesstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , El limonar 1, xcalacoco - Karta
   

  Där det är beläget i Playa del Carmen är detta sofistikerade hotell ett optimalt val för familjer. Från den här egendomen som ligger 10. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta boende ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 1000 meter från denna anläggning. Våra kunder hittar kollektivtrafiknätet inom ett avstånd på 0. 0 kilometer. Från detta hotell är det 10 meter till närmaste strand. Våra resenärer har 35. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende har totalt 475 ombonade rum. Gästerna kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet i anläggningens gemensamma utrymmen. Kunderna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Detta boende erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Alla gäster som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. De som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Affärsresenärer kommer att uppskatta anläggningens bekväma affärsfaciliteter som garanterar en produktiv dag på jobbet. Kunderna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på denna anläggning. Detta hotell är stolt över i att kunna erbjuda ett visst hälso- och friskvårdsutbud, perfekt för avkoppling och för att vårda både hälsa och kropp. Resenärerna får ny energi inför dagen med de läckra rätter som serveras på The Fives Beach Hotel & Luxury Residences. Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på detta boende. Gästerna kommer att uppskatta de sportaktiviteter som erbjuds på detta hotell. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The Reef CocoBeach
  Från1.647krPer natt

  The Reef CocoBeachstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Costera norte s.n. lte. 1 mza. 7 región 6 s/n - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4395 recensioner från resenärerBaserat på 4395 recensioner från resenärer

  Detta familjevänliga hotell har en fantastisk placering vid Playa del Carmen. Hotellet ligger bara några steg från 5th Avenue, i centrum av staden, och erbjuder besökarna en idealisk miljö för att utforska den rika kulturen och historien i området. Detta underbara hotell ligger bara en kort bit från ett antal restauranger, shoppingmöjligheter och nöjesställen. Gästerna välkomnas till en värld av värme och charm. Rummen är elegant inredda och har moderna bekvämligheter. Besökarna uppmanas att ta del av det stora utbudet av faciliteter och tjänster som hotellet har att erbjuda.

  Se mer
 • Blue Bay Grand Esmeralda
  Från1.360krPer natt

  Blue Bay Grand Esmeraldastars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Km.300 carret. chetumal-puerto juarez s/n - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 10538 recensioner från resenärerBaserat på 10538 recensioner från resenärer

  Hotellet ligger i ett naturparadis, direkt vid stranden, ett privilegierad läge i Riviera Maya. Till Playa del Carmen är det bara 15 minuter och till Cancuns internationella flygplats cirka 35 minuter med bil. De allmänna kommunikationer ligger inom gångavstånd och nås lätt från hotellet. De rymliga och lyxiga rummen har eleganta möbler och elegant inredning. Dessutom erbjuder hotellet en rad olika tjänster, faciliteter och restauranger.

  Se mer
 • Maya del Centro - Adults Only
  Från337krPer natt

  Maya del Centro - Adults Onlystars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Quinta avenida esq calle 6 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 53 recensioner från resenärerBaserat på 53 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är särskilt utformat för vuxna och finns i Playa del Carmen. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Från detta boende är det 80 meter till närmaste strand. Våra kunder har 50. 0 kilometer till flygplatsen. Gästerna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Maya del Centro - Adults Only som har totalt 14 rum. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Alla som valt detta boende uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. Denna anläggning tillåter små husdjur.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  243  Hotell - Riviera Maya
Sida  1  av  25
 

Beskrivning av destination

  Maya-rivieran (Riviera Maya) är ett turistområde som ligger på den mexikanska östkusten mellan Puerto Morelos och Punta Allen i Karibiska sjön. Det är, tillsammans med Cancún, det mest besökta resmålet i Mexico av utländska turister. På den 160 kilometer långa kusten får man inte missa ett besök på åtminstone någon av de paradisiska badorterna och playorna Puerto Morelos, Playa del Carmen, Playacar, Parque Ecológico Xcaret, och de vackra tropiska trädgårdarna Xpu-Ha, Akumal, Xel-Ha, och Tulum. Det är playor med vit sand och ljummet, turkosblått vatten, vars största skatt är Gran Arrecife Maya, det näst största korallrevet på jorden. Å andra sidan finns det ett rikt växt- och djurliv och gåtfulla underjordiska floder och djupvattenkällor i djungeln. Du kan ägna dig åt vindsurfing, snorkling, sportdykning, fiske, golf och oförglömliga långpromenader eller så kan du besöka intressanta arkeologiska fyndplatser. I Tulum kan du studera resterna av den enda mayastaden som låg på en klippa intill havet, en imponerande vacker plats. I Cobá, mycket nära, men i inlandet, hittar du pyramiden Nohoch Mul, den högsta i regionen. Som du kan se är det en idealisk plats för att uppleva spännande äventyr, koppla av, omge dig med kultur och nöjen tills du tröttnar. Maya-rivieran väntar på dig!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Riviera Maya

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här