Hotell i Riviera Maya

Se på kartan
Hotell - Riviera Maya

Riviera MayaFrån  125kr

Aktuella hotellerbjudanden - Riviera Maya

 • The Royal Haciendas All Inclusive
  Från3.240krPer natt

  The Royal Haciendas All Inclusivestars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Cancun-chetumal highway km 289+10 - Karta
  3,2/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4817 recensioner från resenärerBaserat på 4817 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett enastående hotell som är lokaliserat i Playa del Carmen. Från denna anläggning som är belägen 4. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta hotell är det 4. 5 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 1000 meter från detta hotell. Detta boende ligger på ett avstånd på 4. 5 kilometer från det allmänna kommunikationsnätet. Den närmaste stranden ligger precis utanför detta hotell. Från denna egendom är det 4. 5 kilometer till hamnen. Det finns totalt 252 rum på anläggningen. Den här anläggningen byggdes 2006. Kunderna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Gästerna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. The Royal Haciendas All Inclusive tillhandahåller inga babysängar på begäran. The Royal Haciendas All Inclusive är inte någon husdjursvänlig anläggning. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan slappna av och fly vardagen i anläggningens inrättning för välbefinnande. Kunderna kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens gastronomiska restaurang. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. Alla som valt detta boende kan njuta av smakfulla måltider som serveras i dess restaurang. De mer aktiva kan med fördel dra nytta av anläggningens aktiviteter och fritidsinrättning. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Hard Rock Hotel Riviera Maya
  Från8.209krPer natt

  Hard Rock Hotel Riviera MayastarsGreenProgram Icon

  Riviera Maya - Södra, Riviera Maya , Km. 72. carretera cancún-chetumal - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Detta lyxiga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i South Riviera Maya. Denna egendom ligger 27. 3 kilometer från det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från den här egendomen. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Denna egendom har ett strandnära läge. Från denna egendom är det 3. 4 kilometer till hamnen. 687 välkomnande rum finns på anläggningen. Hard Rock Hotel Riviera Maya genomgick en totalrenovering 2014. Hard Rock Hotel Riviera Maya är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Hard Rock Hotel Riviera Maya tillhandahåller inga babysängar på begäran. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Hard Rock Hotel Riviera Maya. Denna anläggning har medvetet utformats för att följa de allra striktaste miljöstandarder och har en Earth Check-certifiering. De som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Vid behov kan de som bor på denna anläggning använda inrättningen för hälso- och välbefinnande. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. På detta boende är det perfekt att hålla möten under affärsresan. Anläggningens underhållningsutbud gör att gästerna aldrig har en tråkig stund. Gästerna får ny energi inför dagen med de läckra rätter som serveras på Hard Rock Hotel Riviera Maya. Det finns ett komplett program av organiserade aktiviteter som är perfekt för sportentusiaster och för den som vill njuta av en aktiv vistelse. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Shaddai Hotel By Lhmg
  Från227krPer natt

  Shaddai Hotel By Lhmgstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Ave. 25 entre 1ra y 3ra sur 25 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 5 recensioner från resenärerBaserat på 5 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är särskilt utformat för homosexuella och finns i Playa del Carmen. Denna anläggning ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Våra gäster har 19. 8 kilometer till flygplatsen. Totalt 28 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Senast denna anläggning renoverades var 2018. Shaddai Hotel By Lhmg har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. Alla rum på detta handikappanpassade hotell är rullstolsanpassade. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Thompson Beach House
  Från3.449krPer natt

  Thompson Beach Housestars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Calle 8 y el mar - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 206 recensioner från resenärerBaserat på 206 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är gay-vänligt och ligger i Playa del Carmen. Denna anläggning kan erbjuda totalt 27 rum. Resenärerna har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Tyvärr finns inga rum för alla som valt detta boende med möjlighet till babysäng för de små. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Husdjur, både små och stora, är också välkomna till detta hotell, vilket passar mycket bra för de resenärer som inte vill resa ifrån sina pälsklädda vänner. Dessutom kan de som reser med bil har stor nytta av parkeringsmöjligheterna. Kunderna kan njuta av en läcker måltid i anläggningens gastronomiska restaurang. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla kunder. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Grand Bahia Principe Coba
  Från2.288krPer natt

  Grand Bahia Principe Cobastars

  Riviera Maya - Södra, Riviera Maya , Carretera chetumal - cancún km 250 . - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 15250 recensioner från resenärerBaserat på 15250 recensioner från resenärer

  This exclusive beach hotel is located amidst tropical vegetation and besides a 1 km long untouched sandy beach of the Mayan Riviera with a protective coral reef. The center of Akumal is some 3.5 km away and offers a range of shops and numerous restaurants, bars, cafes, and other entertainment venues. The toursitic zone of Tulum is 15 km from the hotel. Playa del Carmen is 35 min away and Cancún Airport is 60 min away. Xel-ha and Xcaret theme parks are 15 - 30 min of the hotel. Car rental is available nearby.

  Se mer
 • Hideaway at Royalton Riviera Cancun
  Från4.482krPer natt

  Hideaway at Royalton Riviera Cancunstars

  Riviera Maya - Norra, Riviera Maya , Carretera fed. 307 tulum-cancún km 332 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 5507 recensioner från resenärerBaserat på 5507 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i North Riviera Maya är detta sofistikerade hotell endast avsett för vuxna. Detta hotell ligger 20. 0 kilometer från det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från det här hotellet. Denna egendom ligger på ett avstånd på 20. 0 kilometer från det allmänna kommunikationsnätet. Från detta boende är det 60 meter till närmaste strand. Våra besökare har 11. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 11. 0 kilometer till hamnen. Totalt 340 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Det här hotellet byggdes 2014. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta boende. De som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på Hideaway at Royalton Riviera Cancun. Hideaway at Royalton Riviera Cancun förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Anläggningen har parkeringsplatser och garage. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Hideaway at Royalton Riviera Cancun. Detta hotell är stolt över i att kunna erbjuda ett visst hälso- och friskvårdsutbud, perfekt för avkoppling och för att vårda både hälsa och kropp. Hideaway at Royalton Riviera Cancun erbjuder en mängd olika matupplevelser. Anläggningens affärsfaciliteter är lämpliga för alla typer av företagsevenemang, seminarier, möten och konferenser. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. Anläggningens restaurang serverar flera smakfulla rätter och drycker. Hideaway at Royalton Riviera Cancun erbjuder en mängd olika aktiviteter och underhållningsalternativ och är perfekt för den som älskar att utöva sport, eller för den som bara vill njuta av naturen. På Hideaway at Royalton Riviera Cancun kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Royalton Riviera Cancun-All Inclusive
  Från4.269krPer natt

  Royalton Riviera Cancun-All Inclusivestars

  Riviera Maya - Norra, Riviera Maya , Crta.fed. cancun-playa carmen km 332,15,sm31,mz03 307 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 12215 recensioner från resenärerBaserat på 12215 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är perfekt för familjer och ligger i North Riviera Maya. För våra gäster är det 20. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från den här egendomen. Kollektivtrafikförbindelser ligger på ett avstånd på 20. 0 kilometer. Från denna egendom är det 60 meter till närmaste strand. Våra kunder har 11. 1 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 11. 0 kilometer till hamnen. Totalt 840 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Royalton Riviera Cancun-All Inclusive. Detta boende byggdes 2014. Denna anläggning har wifi-anslutning. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Detta boende tillåter inte husdjur. Det finns parkeringsplatser på Royalton Riviera Cancun-All Inclusive. Kunderna kan använda sig av transfertjänsten. Alla gäster som bor på denna anläggning kan utforska de olika matställena som Royalton Riviera Cancun-All Inclusive erbjuder. De som vill koppla av från vardagens rutiner kan utnyttja anläggningens hälso- och välbefinnandeinrättning. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. Gästerna kommer att få en rolig vistelse på detta boende som har ett stort utbud av nöjen. Alla som valt detta boende kan njuta av smakfulla måltider som serveras i dess restaurang. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • KLR St Martin Boutique by Sercotel
  Från1.565krPer natt

  KLR St Martin Boutique by Sercotelstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Av. 15 entre 38 y 40 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 195 recensioner från resenärerBaserat på 195 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Playa del Carmen. Från denna egendom som ligger inbäddad 700 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta boende. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 300 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från denna egendom är det 1000 meter till närmaste strand. Från detta hotell är det 3. 0 kilometer till hamnen. Denna anläggning har totalt 23 rum. De som bor på denna anläggning har tillgång till wifi-anslutningen överallt. De som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). De gemensamma utrymmen på KLR St Martin Boutique by Sercotel är rullstolsanpassade. Husdjur är tillåtna på detta hotell. Det finns parkeringsplatser. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Maya del Centro - Adults Only
  Från260krPer natt

  Maya del Centro - Adults Onlystars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Calle 6 esq. 5a av. - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 60 recensioner från resenärerBaserat på 60 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell för adults-only är lokaliserat i Playa del Carmen. Från detta hotell som ligger inbäddat 800 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Från denna egendom är det 80 meter till närmaste strand. Våra kunder har 50. 0 kilometer till flygplatsen. Gästerna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Maya del Centro - Adults Only som har totalt 14 rum. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på Maya del Centro - Adults Only har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Maya del Centro - Adults Only tillhandahåller inga babysängar på begäran. Små husdjur är tillåtna i lokalerna. Detta boende erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen.

  Se mer
 • The Reef CocoBeach
  Från1.915krPer natt

  The Reef CocoBeachstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Región 6, calle flamingo lt 1 mz 7 s/n - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4771 recensioner från resenärerBaserat på 4771 recensioner från resenärer

  Detta familjevänliga hotell har en fantastisk placering vid Playa del Carmen. Hotellet ligger bara några steg från 5th Avenue, i centrum av staden, och erbjuder besökarna en idealisk miljö för att utforska den rika kulturen och historien i området. Detta underbara hotell ligger bara en kort bit från ett antal restauranger, shoppingmöjligheter och nöjesställen. Gästerna välkomnas till en värld av värme och charm. Rummen är elegant inredda och har moderna bekvämligheter. Besökarna uppmanas att ta del av det stora utbudet av faciliteter och tjänster som hotellet har att erbjuda.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  179  Hotell - Riviera Maya
Sida  1  av  18
 

Beskrivning av destination

  Maya-rivieran (Riviera Maya) är ett turistområde som ligger på den mexikanska östkusten mellan Puerto Morelos och Punta Allen i Karibiska sjön. Det är, tillsammans med Cancún, det mest besökta resmålet i Mexico av utländska turister. På den 160 kilometer långa kusten får man inte missa ett besök på åtminstone någon av de paradisiska badorterna och playorna Puerto Morelos, Playa del Carmen, Playacar, Parque Ecológico Xcaret, och de vackra tropiska trädgårdarna Xpu-Ha, Akumal, Xel-Ha, och Tulum. Det är playor med vit sand och ljummet, turkosblått vatten, vars största skatt är Gran Arrecife Maya, det näst största korallrevet på jorden. Å andra sidan finns det ett rikt växt- och djurliv och gåtfulla underjordiska floder och djupvattenkällor i djungeln. Du kan ägna dig åt vindsurfing, snorkling, sportdykning, fiske, golf och oförglömliga långpromenader eller så kan du besöka intressanta arkeologiska fyndplatser. I Tulum kan du studera resterna av den enda mayastaden som låg på en klippa intill havet, en imponerande vacker plats. I Cobá, mycket nära, men i inlandet, hittar du pyramiden Nohoch Mul, den högsta i regionen. Som du kan se är det en idealisk plats för att uppleva spännande äventyr, koppla av, omge dig med kultur och nöjen tills du tröttnar. Maya-rivieran väntar på dig!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Riviera Maya

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här