Hotell i Riviera Maya

Se på kartan
Hotell - Riviera Maya

Riviera MayaFrån  130kr

Aktuella hotellerbjudanden - Riviera Maya

 • Hotel Xcaret Mexico All Inclusive
  Från4.626krPer natt

  Hotel Xcaret Mexico All Inclusivestars

  Riviera Maya - Södra, Riviera Maya , Carretera chetumal- puerto juárez km 282 - Karta
   

  Där det är beläget i South Riviera Maya är detta lyxiga hotell ett optimalt val för familjer. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta hotell som ligger inbäddat 8. 5 kilometer från stadens centrum. För våra gäster är det 9. 8 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 17. 1 kilometer från det här hotellet. Kollektivtrafikförbindelser ligger på ett avstånd på 9. 8 kilometer. Från detta boende är det 500 meter till närmaste strand. Denna anläggning har totalt 900 ombonade rum. Hotel Xcaret Mexico All Inclusive har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser på Hotel Xcaret Mexico All Inclusive. Gäster som bor på detta hotell kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Kunderna kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Hälso- och välbefinnandeutbudet på detta hotell ger en ultimat känsla av pånyttfödelse och avkoppling. Detta hotell har affärsfaciliteter. Kunderna kan ha glädje av anläggningens nöjesliv. På Hotel Xcaret Mexico All Inclusive kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Heaven Solo Adultos en Hard Rock Hotel Riviera May
  Från3.358krPer natt

  Heaven Solo Adultos en Hard Rock Hotel Riviera Maystars

  Riviera Maya - Södra, Riviera Maya , Km 72, carretera cancun-chetumal s/n - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 11990 recensioner från resenärerBaserat på 11990 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är särskilt utformat för vuxna och finns i South Riviera Maya. För våra besökare är det 27. 3 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från hotellet. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra besökare har 30. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 3. 4 kilometer till hamnen. Denna anläggning innefattar 577 trivsamma rum. Heaven Solo Adultos en Hard Rock Hotel Riviera May genomgick en totalrenovering 2014. Alla gästerna på Heaven Solo Adultos en Hard Rock Hotel Riviera May kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen på Heaven Solo Adultos en Hard Rock Hotel Riviera May håller öppet dygnet runt. Tyvärr finns inga rum för de som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Husdjur är inte tillåtna på Heaven Solo Adultos en Hard Rock Hotel Riviera May. Det finns parkeringsplatser på Heaven Solo Adultos en Hard Rock Hotel Riviera May. Gäster som bor på Heaven Solo Adultos en Hard Rock Hotel Riviera May kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Kunderna kanske väljer att skämma bort sig på friskvårdinrättningen som finns på detta hotell. Gästerna kan utforska de olika matställena som Heaven Solo Adultos en Hard Rock Hotel Riviera May erbjuder. Affärsresenärer kan utnyttja de affärsfaciliteter och tjänster som finns. De som bor på denna anläggning kommer verkligen att uppskatta det stora utbudet av underhållning, fritidstjänster och faciliteter som erbjuds. Detta boende har ett fantastiskt restaurangerbjudanden som motsvarar alla gästers förväntningar. Sportfantaster kan dra fördel av de fritidsaktiviteter som erbjuds på detta boende.

  Se mer
 • The Reef 28 - Adults Only - All Inclusive - NEW!
  Från1.992krPer natt

  The Reef 28 - Adults Only - All Inclusive - NEW!stars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , 1 avenida nte & calle 28 nte - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 126 recensioner från resenärerBaserat på 126 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell som återfinns i Playa del Carmen, är endast för vuxna. Från detta hotell som ligger 700 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från det här hotellet. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 800 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 350 meter från denna anläggning. Totalt 120 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Hotellet byggdes år 2018. The Reef 28 - Adults Only - All Inclusive - NEW! har wifi-anslutning. Receptionen på The Reef 28 - Adults Only - All Inclusive - NEW! har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på The Reef 28 - Adults Only - All Inclusive - NEW!. The Reef 28 - Adults Only - All Inclusive - NEW! är inte någon husdjursvänlig anläggning. The Reef 28 - Adults Only - All Inclusive - NEW! tillhandahåller parkering och garage. Alla som valt detta boende kan skämma bort sina smaklökar i dess gastronomiska restaurang. På The Reef 28 - Adults Only - All Inclusive - NEW! kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Las Golondrinas
  Från635krPer natt

  Las Golondrinasstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Constituyentes y calle 20 178 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 510 recensioner från resenärerBaserat på 510 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Playa del Carmen. Från denna anläggning som är belägen 200 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra besökare hittar närmaste golfbana 1. 5 kilometer från den här anläggningen. Våra resenärer kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Den närmaste stranden ligger 350 meter från detta hotell. För våra kunder är det bara 250 meter till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 51 ombonade rum. Detta hotell totalrenoverades 2009. Både fast och trådlöst internet finns på Las Golondrinas. De som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Detta boende förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. Kunder kan dra nytta av parkeringsplatserna.

  Se mer
 • Hard Rock Hotel Riviera Maya
  Från3.309krPer natt

  Hard Rock Hotel Riviera MayastarsGreenProgram Icon

  Riviera Maya - Södra, Riviera Maya , Km. 72. carretera cancún-chetumal - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Detta sofistikerade hotell är särskilt utformat för familjer och finns i South Riviera Maya. Från denna egendom är det 27. 3 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från det här boendet. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger precis utanför denna egendom. Från denna anläggning är det 3. 4 kilometer till hamnen. 687 välkomnande rum finns på anläggningen. Denna anläggning snyggades upp 2014. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på Hard Rock Hotel Riviera Maya håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Hard Rock Hotel Riviera Maya. De gemensamma utrymmena på Hard Rock Hotel Riviera Maya är rullstolsanpassade. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Det finns parkeringsplatser. Dessutom har detta hotell gjort viktiga miljöförbättringar för att minimera sin påverkan på miljön och har en Earth Check-certifiering. Denna anläggning erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Tack vare sitt hälso- och välbefinnandeutbud, är denna anläggning perfekt för den som vill ha en stunds avkoppling från vardagens stress och påfrestningar. Detta hotell är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Affärsresenärer kan utnyttja de affärsfaciliteter och tjänster som finns. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla kunder. Detta hotell har ett fantastiskt restaurangerbjudanden som motsvarar alla gästers förväntningar. Sportfantaster kan dra fördel av de fritidsaktiviteter som erbjuds på denna anläggning. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Unico 20° 87°
  Från3.617krPer natt

  Unico 20° 87°stars

  Riviera Maya - Södra, Riviera Maya , Manzana 22 carretera federal 307 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1980 recensioner från resenärerBaserat på 1980 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell finns i South Riviera Maya. För våra kunder är det 16. 7 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar kollektivtrafiknätet inom ett avstånd på 16. 7 kilometer. Den närmaste stranden ligger 10 meter från detta boende. Från denna anläggning är det 32. 5 kilometer till hamnen. Detta boende har 448 rum. De som bor på detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Kunderna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på Unico 20° 87°. De gemensamma utrymmen på Unico 20° 87° är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna på Unico 20° 87°. Det finns parkeringsplatser. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på detta hotell med massor av hälso- och välbefinnandealternativ. Kunderna kan njuta av en läcker måltid i anläggningens gastronomiska restaurang. Affärsresenärer kan utnyttja de affärsfaciliteter och tjänster som finns. Gourmeter kommer att uppskatta de olika utsökta kulinariska alternativen med smaker för alla slags gäster. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Thompson Beach House
  Från2.712krPer natt

  Thompson Beach Housestars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Calle 8 y el mar - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 181 recensioner från resenärerBaserat på 181 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är särskilt utformat för homosexuella och finns i Playa del Carmen. Det totala antalet rum är 27. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på Thompson Beach House. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Detta är ett husdjursvänligt hotell. Dessutom kan de som reser med bil har stor nytta av parkeringsmöjligheterna. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Thompson Beach House är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • El Campanario
  Från576krPer natt

  El Campanariostars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Av. 15 norte no. 128 esquina calle 12, col centro 218 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 52 recensioner från resenärerBaserat på 52 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Playa del Carmen. Från detta boende som är beläget 50 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra kunder hittar närmaste golfbana 1000 meter från denna egendom. Våra besökare kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Den närmaste stranden ligger 300 meter från detta hotell. För våra kunder är det bara 200 meter till flygplatsen. Detta hotell har 16 rum. El Campanario totalrenoverades 2009. De som bor på denna anläggning har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen på El Campanario har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på El Campanario. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur.

  Se mer
 • Maya Del Mar
  Från326krPer natt

  Maya Del Marstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Quinta avenida y calle 8 norte - Karta
  1,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 201 recensioner från resenärerBaserat på 201 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Playa del Carmen. Från denna anläggning som är belägen 750 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra besökare har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Från detta hotell är det 25 meter till närmaste strand. Totalt 22 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Maya Del Mar. Denna anläggning genomgick en renovering 2015. De som bor på detta hotell kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Kunderna behöver inte lämna sina små husdjur hemma under vistelsen på Maya Del Mar. Kunderna som bor på detta boende kan dra fördel av dess hälso- och väbefinnandeutbud. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Magic Express
  Från513krPer natt

  Magic Expressstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Calle 54 norte smz 13 mz 58 lt 1 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 294 recensioner från resenärerBaserat på 294 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är särskilt utformat för homosexuella och finns i Playa del Carmen. Från detta boende som ligger 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta boende ligger 1. 5 kilometer från det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 1. 5 kilometer från den här anläggningen. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 500 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Denna anläggning ligger 1. 2 kilometer från närmaste strand. Våra kunder har 45. 0 kilometer till flygplatsen. Boendet har totalt 98 rum. Hotellet totalrenoverades 2015. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Dygnet-runt-servicen på Magic Express bidrar till gästernas trivsel. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Magic Express. Detta boende tillhandahåller parkering och garage. Denna anläggning tillämpar en hållbar policy. Alla som valt detta boende kan använda sig av transfertjänsten. Detta hotell har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Resenärerna kan njuta av anläggningens alla smakfulla rätter i restaurangen. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  196  Hotell - Riviera Maya
Sida  1  av  20
 

Beskrivning av destination

  Maya-rivieran (Riviera Maya) är ett turistområde som ligger på den mexikanska östkusten mellan Puerto Morelos och Punta Allen i Karibiska sjön. Det är, tillsammans med Cancún, det mest besökta resmålet i Mexico av utländska turister. På den 160 kilometer långa kusten får man inte missa ett besök på åtminstone någon av de paradisiska badorterna och playorna Puerto Morelos, Playa del Carmen, Playacar, Parque Ecológico Xcaret, och de vackra tropiska trädgårdarna Xpu-Ha, Akumal, Xel-Ha, och Tulum. Det är playor med vit sand och ljummet, turkosblått vatten, vars största skatt är Gran Arrecife Maya, det näst största korallrevet på jorden. Å andra sidan finns det ett rikt växt- och djurliv och gåtfulla underjordiska floder och djupvattenkällor i djungeln. Du kan ägna dig åt vindsurfing, snorkling, sportdykning, fiske, golf och oförglömliga långpromenader eller så kan du besöka intressanta arkeologiska fyndplatser. I Tulum kan du studera resterna av den enda mayastaden som låg på en klippa intill havet, en imponerande vacker plats. I Cobá, mycket nära, men i inlandet, hittar du pyramiden Nohoch Mul, den högsta i regionen. Som du kan se är det en idealisk plats för att uppleva spännande äventyr, koppla av, omge dig med kultur och nöjen tills du tröttnar. Maya-rivieran väntar på dig!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Riviera Maya

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här