Hotell i Riviera Maya

Se på kartan
Hotell - Riviera Maya

Riviera MayaFrån  175kr

Aktuella hotellerbjudanden - Riviera Maya

 • Hotel Xcaret Mexico All Inclusive
  Från6.820krPer natt

  Hotel Xcaret Mexico All Inclusivestars

  Riviera Maya - Södra, Riviera Maya , Carretera chetumal- puerto juárez km 282 - Karta
   

  Perfekt för familjer och ett sofistikerat hotell som är lokaliserat i South Riviera Maya. Från det här boendet som ligger 8. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet ligger 9. 8 kilometer från denna anläggning. Våra gäster hittar närmaste golfbana 17. 1 kilometer från det här boende. Denna anläggning ligger på ett avstånd på 9. 8 kilometer från det allmänna kommunikationsnätet. Från detta hotell är det 500 meter till närmaste strand. Hotel Xcaret Mexico All Inclusive har totalt 900 rum. De som bor på detta hotell kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på Hotel Xcaret Mexico All Inclusive. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Alla som valt detta boende kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Kunderna kommer att uppskatta utbudet av matställen på denna anläggning. Vid behov kan resenärerna använda inrättningen för hälso- och välbefinnande. Hotel Xcaret Mexico All Inclusive är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Shaddai Hotel By Lhmg
  Från213krPer natt

  Shaddai Hotel By Lhmgstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Ave. 25 entre 1ra y 3ra sur 25 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 6 recensioner från resenärerBaserat på 6 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är gay-vänligt och ligger i Playa del Carmen. Detta hotell ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Våra gäster har 19. 8 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Shaddai Hotel By Lhmg är 28. Detta hotell totalrenoverades 2018. Detta boende har wifi-anslutning. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. Shaddai Hotel By Lhmg förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Husdjur är inte tillåtna på Shaddai Hotel By Lhmg. Resenärerna kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • The Royal Haciendas All Inclusive
  Från2.619krPer natt

  The Royal Haciendas All Inclusivestars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Cancun-chetumal highway km 289+10 - Karta
  3,2/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 5062 recensioner från resenärerBaserat på 5062 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett enastående hotell som är lokaliserat i Playa del Carmen. Från denna anläggning som är belägen 4. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta hotell är det 4. 5 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 1000 meter från detta hotell. Detta boende ligger på ett avstånd på 4. 5 kilometer från det allmänna kommunikationsnätet. Den närmaste stranden ligger precis utanför detta hotell. Från denna egendom är det 4. 5 kilometer till hamnen. Det finns totalt 252 rum på anläggningen. Den här anläggningen byggdes 2006. Kunderna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Gästerna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. The Royal Haciendas All Inclusive tillhandahåller inga babysängar på begäran. The Royal Haciendas All Inclusive är inte någon husdjursvänlig anläggning. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan slappna av och fly vardagen i anläggningens inrättning för välbefinnande. Kunderna kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens gastronomiska restaurang. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. Alla som valt detta boende kan njuta av smakfulla måltider som serveras i dess restaurang. De mer aktiva kan med fördel dra nytta av anläggningens aktiviteter och fritidsinrättning. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Grand Hyatt Playa del Carmen Resort
  Från2.973krPer natt

  Grand Hyatt Playa del Carmen Resortstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , 1a avenida esquina calle 26 - Karta
   

  Detta lyxiga hotell är perfekt för familjer och ligger i Playa del Carmen. Våra besökare hittar närmaste golfbana 11. 0 kilometer från det här boendet. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 900 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från denna egendom är det 200 meter till närmaste strand. För våra gäster är det bara 55 meter till flygplatsen. Grand Hyatt Playa del Carmen Resort har totalt 314 rum. Grand Hyatt Playa del Carmen Resort är från år 2014. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har resenärerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen är öppen under hela dagen. Tyvärr finns inga rum för de som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. De gemensamma utrymmen på Grand Hyatt Playa del Carmen Resort är rullstolsanpassade. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Det finns parkeringsplatser på Grand Hyatt Playa del Carmen Resort. Resenärerna kan koppla av i slutet av dagen med den här anläggningens varierade hälsoerbjudande. Resenärerna kan njuta av en läcker måltid i anläggningens gastronomiska restaurang. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av anläggningens affärsfacliteterna. Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på denna anläggning . För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Thompson Beach House
  Från3.645krPer natt

  Thompson Beach Housestars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Calle 8 y el mar - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 222 recensioner från resenärerBaserat på 222 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är gay-vänligt och ligger i Playa del Carmen. Denna anläggning kan erbjuda totalt 27 rum. Resenärerna har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Tyvärr finns inga rum för alla som valt detta boende med möjlighet till babysäng för de små. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Husdjur, både små och stora, är också välkomna till detta hotell, vilket passar mycket bra för de resenärer som inte vill resa ifrån sina pälsklädda vänner. Dessutom kan de som reser med bil har stor nytta av parkeringsmöjligheterna. Kunderna kan njuta av en läcker måltid i anläggningens gastronomiska restaurang. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla kunder. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Maya del Centro - Adults Only
  Från264krPer natt

  Maya del Centro - Adults Onlystars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Calle 6 esq. 5a av. - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 61 recensioner från resenärerBaserat på 61 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell för adults-only är lokaliserat i Playa del Carmen. Från detta hotell som ligger inbäddat 800 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Från denna egendom är det 80 meter till närmaste strand. Våra kunder har 50. 0 kilometer till flygplatsen. Gästerna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Maya del Centro - Adults Only som har totalt 14 rum. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på Maya del Centro - Adults Only har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Maya del Centro - Adults Only tillhandahåller inga babysängar på begäran. Små husdjur är tillåtna i lokalerna. Detta boende erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen.

  Se mer
 • Maya Del Mar
  Från314krPer natt

  Maya Del Marstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Quinta avenida y calle 8 norte - Karta
  1,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 212 recensioner från resenärerBaserat på 212 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Playa del Carmen är detta charmiga hotell ett optimalt val för homosexuella. Från detta hotell som är beläget 750 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Detta hotell ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Den närmaste stranden ligger 25 meter från detta boende. Det totala antalet rum på Maya Del Mar är 22. Maya Del Mar genomgick en renovering 2015. De som bor på detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Resenärerna behöver inte lämna sina små husdjur hemma under vistelsen på detta hotell. Detta hotell är stolt över i att kunna erbjuda ett visst hälso- och friskvårdsutbud, perfekt för avkoppling och för att vårda både hälsa och kropp. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Blue Diamond Luxury Boutique Riviera Maya
  Från4.557krPer natt

  Blue Diamond Luxury Boutique Riviera Mayastars

  Riviera Maya - Norra, Riviera Maya , Carretera chetumal, puerto juarez km 298 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2310 recensioner från resenärerBaserat på 2310 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell som återfinns i North Riviera Maya, är endast för vuxna. Det totala antalet rum på Blue Diamond Luxury Boutique Riviera Maya är 128. Blue Diamond Luxury Boutique Riviera Maya genomgick en renovering 2012. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Tyvärr finns inga rum för de som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på detta boende med massor av hälso- och välbefinnandealternativ. Detta hotell erbjuder en mängd olika matupplevelser. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Platinum Yucatan Princess All Suites Spa
  Från2.845krPer natt

  Platinum Yucatan Princess All Suites Spastars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Prolongación 5ta avenida, mz 20, lote 006 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 6745 recensioner från resenärerBaserat på 6745 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell för adults-only är lokaliserat i Playa del Carmen. Från denna egendom som är belägen 8. 3 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet ligger 8. 3 kilometer från detta hotell. Det finns allmänna kommunikationer på ett avstånd på 8. 3 kilometer. De 470 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Anläggningen byggdes 2014. Dessutom ingår wifi-anslutning på denna anläggning. Receptionen på detta hotell håller öppet dygnet runt. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Gäster med funktionsnedsättning kan bo på Platinum Yucatan Princess All Suites Spa som har några handikappanpassade rum. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänlig anläggning. Det finns parkeringsplatser på Platinum Yucatan Princess All Suites Spa. Detta boende har en -certifiering. Platinum Yucatan Princess All Suites Spa har ett varierat hälso- och friskvårdsutbud som är perfekt för gäster som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. Alla gäster som bor på denna anläggning kan njuta av smakfulla rätter i dess restaurang. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. Kunderna kommer att ha det riktigt roligt när de utnyttjar de sportfaciliteter och fritidsaktiviteter som erbjuds på detta hotell. Anläggningens underhållningsutbud gör att gästerna aldrig har en tråkig stund. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Hideaway at Royalton Riviera Cancun
  Från3.674krPer natt

  Hideaway at Royalton Riviera Cancunstars

  Riviera Maya - Norra, Riviera Maya , Carretera fed. 307 tulum-cancún km 332 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 5710 recensioner från resenärerBaserat på 5710 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i North Riviera Maya är detta sofistikerade hotell endast avsett för vuxna. Detta hotell ligger 20. 0 kilometer från det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från det här hotellet. Denna egendom ligger på ett avstånd på 20. 0 kilometer från det allmänna kommunikationsnätet. Från detta boende är det 60 meter till närmaste strand. Våra besökare har 11. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 11. 0 kilometer till hamnen. Totalt 340 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Det här hotellet byggdes 2014. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta boende. De som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på Hideaway at Royalton Riviera Cancun. Hideaway at Royalton Riviera Cancun förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Anläggningen har parkeringsplatser och garage. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Hideaway at Royalton Riviera Cancun. Detta hotell är stolt över i att kunna erbjuda ett visst hälso- och friskvårdsutbud, perfekt för avkoppling och för att vårda både hälsa och kropp. Hideaway at Royalton Riviera Cancun erbjuder en mängd olika matupplevelser. Anläggningens affärsfaciliteter är lämpliga för alla typer av företagsevenemang, seminarier, möten och konferenser. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. Anläggningens restaurang serverar flera smakfulla rätter och drycker. Hideaway at Royalton Riviera Cancun erbjuder en mängd olika aktiviteter och underhållningsalternativ och är perfekt för den som älskar att utöva sport, eller för den som bara vill njuta av naturen. På Hideaway at Royalton Riviera Cancun kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  176  Hotell - Riviera Maya
Sida  1  av  18
 

Beskrivning av destination

  Maya-rivieran (Riviera Maya) är ett turistområde som ligger på den mexikanska östkusten mellan Puerto Morelos och Punta Allen i Karibiska sjön. Det är, tillsammans med Cancún, det mest besökta resmålet i Mexico av utländska turister. På den 160 kilometer långa kusten får man inte missa ett besök på åtminstone någon av de paradisiska badorterna och playorna Puerto Morelos, Playa del Carmen, Playacar, Parque Ecológico Xcaret, och de vackra tropiska trädgårdarna Xpu-Ha, Akumal, Xel-Ha, och Tulum. Det är playor med vit sand och ljummet, turkosblått vatten, vars största skatt är Gran Arrecife Maya, det näst största korallrevet på jorden. Å andra sidan finns det ett rikt växt- och djurliv och gåtfulla underjordiska floder och djupvattenkällor i djungeln. Du kan ägna dig åt vindsurfing, snorkling, sportdykning, fiske, golf och oförglömliga långpromenader eller så kan du besöka intressanta arkeologiska fyndplatser. I Tulum kan du studera resterna av den enda mayastaden som låg på en klippa intill havet, en imponerande vacker plats. I Cobá, mycket nära, men i inlandet, hittar du pyramiden Nohoch Mul, den högsta i regionen. Som du kan se är det en idealisk plats för att uppleva spännande äventyr, koppla av, omge dig med kultur och nöjen tills du tröttnar. Maya-rivieran väntar på dig!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Riviera Maya

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här