Hotell i Riviera Maya

Se på kartan
Hotell - Riviera Maya

Riviera MayaFrån  134kr

Aktuella hotellerbjudanden - Riviera Maya

 • Hotel Xcaret Mexico All Inclusive
  Från3.958krPer natt

  Hotel Xcaret Mexico All Inclusivestars

  Riviera Maya - Södra, Riviera Maya , Carretera chetumal- puerto juárez km 282 - Karta
   

  Där det är beläget i South Riviera Maya är detta lyxiga hotell ett optimalt val för familjer. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta hotell som ligger inbäddat 8. 5 kilometer från stadens centrum. För våra gäster är det 9. 8 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 17. 1 kilometer från det här hotellet. Kollektivtrafikförbindelser ligger på ett avstånd på 9. 8 kilometer. Från detta boende är det 500 meter till närmaste strand. Denna anläggning har totalt 900 ombonade rum. Hotel Xcaret Mexico All Inclusive har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser på Hotel Xcaret Mexico All Inclusive. Gäster som bor på detta hotell kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Kunderna kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Hälso- och välbefinnandeutbudet på detta hotell ger en ultimat känsla av pånyttfödelse och avkoppling. Detta hotell har affärsfaciliteter. Kunderna kan ha glädje av anläggningens nöjesliv. På Hotel Xcaret Mexico All Inclusive kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The Reef 28 - Adults Only - All Inclusive - NEW!
  Från2.908krPer natt

  The Reef 28 - Adults Only - All Inclusive - NEW!stars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , 1 avenida nte & calle 28 nte - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 78 recensioner från resenärerBaserat på 78 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell som återfinns i Playa del Carmen, är endast för vuxna. Från detta hotell som ligger 700 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från det här hotellet. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 800 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 350 meter från denna anläggning. Totalt 120 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Hotellet byggdes år 2018. The Reef 28 - Adults Only - All Inclusive - NEW! har wifi-anslutning. Receptionen på The Reef 28 - Adults Only - All Inclusive - NEW! har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på The Reef 28 - Adults Only - All Inclusive - NEW!. The Reef 28 - Adults Only - All Inclusive - NEW! är inte någon husdjursvänlig anläggning. The Reef 28 - Adults Only - All Inclusive - NEW! tillhandahåller parkering och garage. Alla som valt detta boende kan skämma bort sina smaklökar i dess gastronomiska restaurang. På The Reef 28 - Adults Only - All Inclusive - NEW! kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Unico 20° 87°
  Från4.058krPer natt

  Unico 20° 87°stars

  Riviera Maya - Södra, Riviera Maya , Manzana 22 carretera federal 307 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1808 recensioner från resenärerBaserat på 1808 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell återfinns i South Riviera Maya. Från denna anläggning är det 16. 7 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar många allmänna kommunikationsförbindelser inom ett avstånd av 16. 7 kilometer. Den närmaste stranden ligger 10 meter från denna egendom. Från denna anläggning är det 32. 5 kilometer till hamnen. Totalt 448 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Unico 20° 87°. Dessutom ingår wifi-anslutning på denna anläggning. De som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Tyvärr kan inte resenärerna be om en babysäng till sitt rum. De gemensamma utrymmena på Unico 20° 87° är rullstolsanpassade. Unico 20° 87° är inte någon husdjursvänlig anläggning. Alla som valt detta boende kan dra nytta av parkeringsplatserna. Gästerna kanske väljer att skämma bort sig på friskvårdinrättningen som finns på detta hotell. Kunderna kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet. Gästerna kommer att glädja sig åt de smakfulla rätter som serveras på Unico 20° 87°. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • The Royal Playa del Carmen All Inclusive
  Från3.018krPer natt

  The Royal Playa del Carmen All Inclusivestars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Av. constituyentes, centro, gonzalo guerrero 2 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 18189 recensioner från resenärerBaserat på 18189 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell som återfinns i Playa del Carmen, är endast för vuxna. Från denna anläggning som ligger inbäddad 300 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 3. 7 kilometer från den här anläggningen. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från detta boende. Totalt 507 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Gästerna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på The Royal Playa del Carmen All Inclusive. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Hälso- och välbefinnandeutbudet på denna anläggning ger en ultimat känsla av pånyttfödelse och avkoppling. Denna anläggning är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på denna anläggning och som passar för olika slags evenemang Kunderna får en rolig vistelse på detta hotell som har ett stort utbud av nöjen. Resenärerna kommer att uppskatta de sportaktiviteter som erbjuds på detta boende. De läckra rätter som serveras på de olika gastronomiska alternativen kommer att ge alla som valt detta boende ny energi inför dagen.

  Se mer
 • Mahekal Beach Resort
  Från2.763krPer natt

  Mahekal Beach Resortstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Calle 38, entre avenida 5a y zona federal maritima - Karta
  2,4/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3353 recensioner från resenärerBaserat på 3353 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Playa del Carmen. Från detta hotell som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta boende är det 5 meter till närmaste strand. Mahekal Beach Resort har totalt 196 rum. Mahekal Beach Resort genomgick en totalrenovering 2015. Mahekal Beach Resort är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Resenärena uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Endast små husdjur är tillåtna på detta hotell. Alla gästerna som bor på denna anläggning kan njuta av en läcker måltid i dess gastronomiska restaurang. Mahekal Beach Resort har ett varierat hälso- och friskvårdsutbud som är perfekt för resenärer som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. Alla som valt detta boende får en rolig vistelse tack vare det stora utbudet av nöjen. Mahekal Beach Resort kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • El Campanario
  Från390krPer natt

  El Campanariostars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Av. 15 norte no. 128 esquina calle 12, col centro 218 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 51 recensioner från resenärerBaserat på 51 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Playa del Carmen. Från detta boende som är beläget 50 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra kunder hittar närmaste golfbana 1000 meter från denna egendom. Våra besökare kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Den närmaste stranden ligger 300 meter från detta hotell. För våra kunder är det bara 200 meter till flygplatsen. Detta hotell har 16 rum. El Campanario totalrenoverades 2009. De som bor på denna anläggning har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen på El Campanario har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på El Campanario. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur.

  Se mer
 • Las Golondrinas
  Från576krPer natt

  Las Golondrinasstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Constituyentes y calle 20 178 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 505 recensioner från resenärerBaserat på 505 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Playa del Carmen. Från denna anläggning som är belägen 200 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra besökare hittar närmaste golfbana 1. 5 kilometer från den här anläggningen. Våra resenärer kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Den närmaste stranden ligger 350 meter från detta hotell. För våra kunder är det bara 250 meter till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 51 ombonade rum. Detta hotell totalrenoverades 2009. Både fast och trådlöst internet finns på Las Golondrinas. De som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Detta boende förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. Kunder kan dra nytta av parkeringsplatserna.

  Se mer
 • Grand Hyatt Playa del Carmen Resort
  Från2.380krPer natt

  Grand Hyatt Playa del Carmen Resortstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , 1a avenida esquina calle 26 - Karta
   

  Detta sofistikerade hotell, som återfinns i Playa del Carmen, är ett bra alternativ för familjer. Våra gäster hittar närmaste golfbana 11. 0 kilometer från den här anläggningen. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 900 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 200 meter från detta hotell. För våra besökare är det bara 55 meter till flygplatsen. Detta hotell kan erbjuda totalt 314 rum. Detta boendes byggår är 2014. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Alla gäster som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Babysängar tillhandahålls inte på Grand Hyatt Playa del Carmen Resort. De gemensamma utrymmena på detta boende är rullstolsanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Hälso- och välbefinnandeutbudet på detta hotell ger en ultimat känsla av pånyttfödelse och avkoppling. Alla som valt detta boende kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Anläggningens affärsfaciliteter är lämpliga för alla typer av företagsevenemang, seminarier, möten och konferenser. Alla som valt detta boende kommer verkligen att uppskatta det stora utbudet av underhållning, fritidstjänster och faciliteter som erbjuds. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Grand Palladium White Sand Resort & Spa All Incl.
  Från2.472krPer natt

  Grand Palladium White Sand Resort & Spa All Incl.stars

  Riviera Maya - Södra, Riviera Maya , Carretera chetumal-puerto juárez km, 256-100 - Karta
  4,9/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3291 recensioner från resenärerBaserat på 3291 recensioner från resenärer

  Denna sofistikerade VR Resort är särskilt utformad för familjer och finns i South Riviera Maya. De 264 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Grand Palladium White Sand Resort & Spa All Incl. byggdes 2005. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Gästerna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Grand Palladium White Sand Resort & Spa All Incl. . Resenärena kanske väljer att skämma bort sig på friskvårdinrättningen som finns på detta boende. Kunderna kan utforska de olika matställena som denna anläggning erbjuder. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Grand Palladium White Sand Resort & Spa All Incl. . Grand Palladium White Sand Resort & Spa All Incl. erbjuder en mängd olika aktiviteter och underhållningsalternativ och är perfekt för den som älskar att utöva sport, eller för den som bara vill njuta av naturen. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Casaejido
  Från212krPer natt

  Casaejidostars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Calle 3 sur, manzana 11, lote 9, ejidal 11 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 52 recensioner från resenärerBaserat på 52 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Playa del Carmen. Från detta boende är det 150 meter till närmaste strand. Casaejido har totalt 17 rum. Det här boendet byggdes 2010. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. Detta barnvänliga Casaejido är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Husdjur är inte tillåtna på Casaejido. Casaejido erbjuder transfer till flygplatsen. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  200  Hotell - Riviera Maya
Sida  1  av  20
 

Beskrivning av destination

  Maya-rivieran (Riviera Maya) är ett turistområde som ligger på den mexikanska östkusten mellan Puerto Morelos och Punta Allen i Karibiska sjön. Det är, tillsammans med Cancún, det mest besökta resmålet i Mexico av utländska turister. På den 160 kilometer långa kusten får man inte missa ett besök på åtminstone någon av de paradisiska badorterna och playorna Puerto Morelos, Playa del Carmen, Playacar, Parque Ecológico Xcaret, och de vackra tropiska trädgårdarna Xpu-Ha, Akumal, Xel-Ha, och Tulum. Det är playor med vit sand och ljummet, turkosblått vatten, vars största skatt är Gran Arrecife Maya, det näst största korallrevet på jorden. Å andra sidan finns det ett rikt växt- och djurliv och gåtfulla underjordiska floder och djupvattenkällor i djungeln. Du kan ägna dig åt vindsurfing, snorkling, sportdykning, fiske, golf och oförglömliga långpromenader eller så kan du besöka intressanta arkeologiska fyndplatser. I Tulum kan du studera resterna av den enda mayastaden som låg på en klippa intill havet, en imponerande vacker plats. I Cobá, mycket nära, men i inlandet, hittar du pyramiden Nohoch Mul, den högsta i regionen. Som du kan se är det en idealisk plats för att uppleva spännande äventyr, koppla av, omge dig med kultur och nöjen tills du tröttnar. Maya-rivieran väntar på dig!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Riviera Maya

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här