Hotell i Playa del Carmen

Se på kartan
 • BlueBay Grand Esmeralda
  Från1.620krPer natt

  BlueBay Grand Esmeraldastars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Km.300 carret. chetumal-puerto juarez s/n - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 11780 recensioner från resenärerBaserat på 11780 recensioner från resenärer

  Hotellet ligger i ett naturparadis, direkt vid stranden, ett privilegierad läge i Riviera Maya. Till Playa del Carmen är det bara 15 minuter och till Cancuns internationella flygplats cirka 35 minuter med bil. De allmänna kommunikationer ligger inom gångavstånd och nås lätt från hotellet. De rymliga och lyxiga rummen har eleganta möbler och elegant inredning. Dessutom erbjuder hotellet en rad olika tjänster, faciliteter och restauranger.

  Se mer
 • Maya del Carmen
  Från327krPer natt

  Maya del Carmenstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Avenida 10 entre calle 38 y 40, col. zazil ha - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 32 recensioner från resenärerBaserat på 32 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Playa del Carmen. Det totala antalet rum är 30. Detta boende grundades år 2009. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på Maya del Carmen. Maya del Carmen är inte någon husdjursvänlig anläggning. Maya del Carmen tillhandahåller parkering och garage. På Maya del Carmen kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Shaddai Hotel By Lhmg
  Från234krPer natt

  Shaddai Hotel By Lhmgstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Ave. 25 entre 1ra y 3ra sur 25 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 6 recensioner från resenärerBaserat på 6 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Playa del Carmen. Våra resenärer kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Våra besökare har 19. 8 kilometer till flygplatsen. Totalt 28 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Shaddai Hotel By Lhmg genomgick en renovering 2018. Alla som valt detta boende har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Resenärena välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Shaddai Hotel By Lhmg förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. De som bor på denna anläggning kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Thompson Beach House
  Från2.817krPer natt

  Thompson Beach Housestars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Calle 8 y el mar - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 233 recensioner från resenärerBaserat på 233 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell återfinns i Playa del Carmen. Det totala antalet rum på Thompson Beach House är 27. De som bor på detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen på Thompson Beach House har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. De gemensamma utrymmen på Thompson Beach House är rullstolsanpassade. Resenärerna behöver inte lämna sina husdjur hemma eftersom detta är ett husdjursvänligt boende. Anläggningen har parkeringsplatser och garage. Kunderna kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Tack vare de fritidsaktiviteter som erbjuds på detta boende kan resenärerna få roliga upplevelser. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Maya Del Mar
  Från255krPer natt

  Maya Del Marstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Quinta avenida y calle 8 norte - Karta
  1,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 214 recensioner från resenärerBaserat på 214 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Playa del Carmen. Från detta hotell som ligger inbäddat 750 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna egendom ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Den närmaste stranden ligger 25 meter från detta hotell. Totalt 22 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Senast denna anläggning renoverades var 2015. De som bor på detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Endast små husdjur är tillåtna på detta hotell. De som vill koppla av från vardagens rutiner kan utnyttja anläggningens hälso- och välbefinnandeinrättning. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Dolce Vita Caribe Beach B&B
  Från215krPer natt

  Dolce Vita Caribe Beach B&Bstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Calle 26 nte 318, gonzalo guerrero - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 12 recensioner från resenärerBaserat på 12 recensioner från resenärer

  Detta mysiga B&B ligger i Playa del Carmen. Från detta boende som ligger inbäddat 10 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från den här anläggningen. Från detta boende är det 200 meter till närmaste strand. Från denna egendom är det 2. 0 kilometer till hamnen. Detta trivsamma boende garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 6 rum. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Dolce Vita Caribe Beach B&B kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Unic Design Hotel
  Från355krPer natt

  Unic Design Hotelstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Quinta avenida entre calles 22 y 24 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 155 recensioner från resenärerBaserat på 155 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell för adults-only är lokaliserat i Playa del Carmen. Denna anläggning har totalt 21 rum. Unic Design Hotel totalrenoverades 2015. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Detta hotell erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. De som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Hacienda Tres Rios Resort, Spa & Nature Park
  Från2.261krPer natt

  Hacienda Tres Rios Resort, Spa & Nature Parkstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Carretera cancun, tulum km 54 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 8811 recensioner från resenärerBaserat på 8811 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är beläget i Playa del Carmen. Från den här egendomen som ligger 10. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta boende innefattar 273 trivsamma rum. Hotellet byggdes år 2008. Alla gästerna på Hacienda Tres Rios Resort, Spa & Nature Park kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Alla som valt detta boende uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Hacienda Tres Rios Resort, Spa & Nature Park tillhandahåller inga babysängar på begäran. Hacienda Tres Rios Resort, Spa & Nature Park förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. De som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. Denna hotell erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att resenärerna njuter av sitt besök på alla sätt och vis. Tack vare det breda friskvårdsutbudet kan den som bor på denna anläggning skämma bort sig under sin vistelse där. Resenärerna kommer verkligen att uppskatta det stora utbudet av underhållning, fritidstjänster och faciliteter som erbjuds. Hacienda Tres Rios Resort, Spa & Nature Park erbjuder en mängd olika aktiviteter och underhållningsalternativ och är perfekt för den som älskar att utöva sport, eller för den som bara vill njuta av naturen. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Petit Lafitte
  Från1.355krPer natt

  Petit Lafittestars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Xcalacoco manzana 21 fraccion 3 region 4l 86 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1946 recensioner från resenärerBaserat på 1946 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Playa del Carmen. Det totala antalet rum är 50. Denna anläggning har wifi-anslutning. Receptionen på Petit Lafitte håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är en husdjursvänlig anläggning. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Gästerna kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Gästerna kommer att få en rolig vistelse på detta boende som har ett stort utbud av nöjen. Gourmeter kommer att uppskatta de olika utsökta kulinariska alternativen med smaker för alla slags gäster. Petit Lafitte kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The Royal Haciendas All Inclusive
  Från2.197krPer natt

  The Royal Haciendas All Inclusivestars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Cancun-chetumal highway km 289+10 - Karta
  3,2/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 5211 recensioner från resenärerBaserat på 5211 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är perfekt för familjer och ligger i Playa del Carmen. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 4. 0 kilometer från stadens centrum. Det främsta nöjesområdet ligger 4. 5 kilometer från detta hotell. Våra kunder hittar närmaste golfbana 1000 meter från denna anläggning. De närmaste allmänna transportmedlen ligger 4. 5 kilometer från denna egendom. Den närmaste stranden ligger precis utanför denna egendom. Från detta boende är det 4. 5 kilometer till hamnen. Det totala antalet rum är 252. Boendet byggdes år 2006. Alla gästerna på The Royal Haciendas All Inclusive kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Alla som valt detta boende kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. De som vill koppla av från vardagens rutiner kan utnyttja anläggningens hälso- och välbefinnandeinrättning. Detta hotell erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att kunderna njuter av sitt besök på alla sätt och vis. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på The Royal Haciendas All Inclusive. Alla som valt detta boende kan på plats njuta av en läcker måltid med flera utsökta kulinariska alternativ. Det finns sport- och fritidsaktiviteter på The Royal Haciendas All Inclusive. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  112  Hotell - Playa del Carmen
Sida  1  av  12
 

De populäraste hotellen - Playa del Carmen

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här