Hotell i Playacar

Se på kartan
 • Iberostar Tucan All Inclusive
  Från1.758krPer natt

  Iberostar Tucan All Inclusivestars

  Playacar, Riviera Maya , Xaman-ha. lote hotelero fraccionamiento playacar 2 2 - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 7939 recensioner från resenärerBaserat på 7939 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Playacar. Detta hotell har 350 rum. Senast denna anläggning renoverades var 2001. Wifi finns på boendet i sin helhet. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Om kunderna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. Gäster med funktionsnedsättning kan bo på Iberostar Tucan All Inclusive som har några handikappanpassade rum. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Iberostar Tucan All Inclusive tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Gäster som bor på denna anläggning kan dra fördel av dess hälso- och väbefinnandeutbud. Iberostar Tucan All Inclusive erbjuder en mängd olika matupplevelser. Iberostar Tucan All Inclusive erbjuder en mängd olika aktiviteter och underhållningsalternativ och är perfekt för den som älskar att utöva sport, eller för den som bara vill njuta av naturen. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla som valt detta boende. Kunderna kan återfå krafterna efter en lång dag av arbete eller sightseeing med en läcker måltid som serveras i restaurangen. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Iberostar Quetzal All Inclusive
  Från1.758krPer natt

  Iberostar Quetzal All Inclusivestars

  Playacar, Riviera Maya , Xaman-ha, lote hotelero 2 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 5983 recensioner från resenärerBaserat på 5983 recensioner från resenärer

  Luxurious hotel located next to the former fishermen village od Playa de Carmen. The transfer time to the airport is approximately 50 minutes. Playa del Carmen is just 3 km from the hotel. Shopping venues, bars and restaurants are to be found in the vicinity. Its situation is ideal for practicing aquatic sports. There are an area with pools, 7 restaurants offering a great gastronomic variety and a lot of sports and recreational facilities.

  Se mer
 • Riu Playacar All Inclusive
  Från1.867krPer natt

  Riu Playacar All Inclusivestars

  Playacar, Riviera Maya , Avenida xaman-ha, manzana 6, lote 6 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 6254 recensioner från resenärerBaserat på 6254 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Playacar är detta lyxiga hotell ett optimalt val för familjer. Från det här boendet som ligger 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 800 meter från denna anläggning. Detta boende har ett strandnära läge. Anläggningen har totalt 396 rum. Anläggningen byggdes 2000. Riu Playacar All Inclusive har wifi-anslutning. Receptionen är öppen dygnet runt. Dessutom erbjuder Riu Playacar All Inclusive babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna på detta boende. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på denna anläggning . Det finns sport- och fritidsaktiviteter på Riu Playacar All Inclusive. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The Reef Playacar All Inclusive
  Från1.331krPer natt

  The Reef Playacar All Inclusivestars

  Playacar, Riviera Maya , Paseo xaman - ha s/n, playacar s/n - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter

  Detta lyxiga strandhotell har ett avundsvärt läge på den spektakulära Riviera Maya. Hotellet ligger på den fantastiska stranden med utsikt över det glittrande turkosa vattnet i Karibien, bara 60 km söder om Cancun. Bara 1 km promenad bort hittar gästerna det livfulla centrum av Playa del Carmen, där ett stort utbud av butiker, barer, restauranger och nöjesställen finns. Gästerna kan njuta av en 45 minuters båttur till den majestätiska ön Cozumel och utforska dess skönhet, rika kultur och historia. Detta magnifika hotell har en välkommande prakt och lyx. De allmänna områdena i hotellet är lyxigt inredda med eleganta möbler och lyxbetonad design. De smakfullt inredda rummen inger ett himmelskt lugn och ro.

  Se mer
 • Allegro Playacar Resort
  Från1.934krPer natt

  Allegro Playacar Resortstars

  Playacar, Riviera Maya , Lote hotelero no. 7, desarrollo - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter

  Occidental Allegro Playacar All Inclusive är en stor strand hotell, omgiven av lummiga tropiska trädgårdar och grönska, och är ett mycket bekvämt beläget precis framför stranden. Komplexet ger gästerna en magnifik utsikt. Lokala stränder, kända för sina spektakulära vit sand och kristallklart vatten i närheten. Playa del Carmen staden är också lätt att nå, och våra gäster har tillgång till en mängd olika fritidsaktiviteter och shopping samt restauranger och andra intressanta platser. Hotellet erbjuder ett brett utbud av restauranger, nöjen och fritidsanläggningar i obegränsade mängder.

  Se mer
 • Riu Palace Mexico
  Från2.587krPer natt

  Riu Palace MexicostarsGreenProgram Icon

  Playacar, Riviera Maya , Xaman-ha manzana. 3 lote. 4 mz3 lt4 - Karta
  4,9/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter

  Detta lyxiga hotell är perfekt för familjer och ligger i Playacar. Från det här hotellet som ligger 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 850 meter från detta hotell. Denna anläggning har ett strandnära läge. Det totala antalet rum på Riu Palace Mexico är 434. Detta hotell byggdes 1999. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen är öppen dygnet runt. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. Riu Palace Mexico är inte någon husdjursvänlig anläggning. Gäster som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Resenärerna välkomnas till denna miljövänliga anläggning. Gästerna uppskattar det hälso- och välbefinnandetutbud som tillhandahålls på detta hotell. Kunderna får en rolig vistelse på detta hotell som har ett stort utbud av nöjen. De mest aktiva har möjlighet att utöva många sporter och aktiviteter på detta hotell. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Club Riu Tequila All Inclusive
  Från1.734krPer natt

  Club Riu Tequila All Inclusivestars

  Playacar, Riviera Maya , Xaman-ha, manzana 3, lote 19, condominio playacar mz 3 lt 19 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 9337 recensioner från resenärerBaserat på 9337 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är perfekt för familjer och ligger i Playacar. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 3. 0 kilometer från stadens centrum. Från detta hotell är det 800 meter till närmaste strand. De 630 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Anläggningen totalrenoverades 2018. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Detta boende erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Club Riu Tequila All Inclusive är inte någon husdjursvänlig anläggning. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Club Riu Tequila All Inclusive. Alla gäster som bor på denna anläggning kan helt koppla av på inrättning för hälsa och välbefinnande. Alla gäster som bor på denna anläggning kan utöva olika sporter eller delta i aktiviteter som erbjuds. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Eurostars Hacienda Vista Real
  Från495krPer natt

  Eurostars Hacienda Vista Realstars

  Playacar, Riviera Maya , Itza retorno 3 villas pakal,playacar lote 12-13 lote 12-13 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 706 recensioner från resenärerBaserat på 706 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell ligger i Playacar. Från denna egendom som är belägen 1. 7 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 2. 7 kilometer från det här hotellet. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 1. 7 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Detta hotell ligger 3. 0 kilometer från närmaste strand. Från detta hotell är det 2. 0 kilometer till hamnen. Detta hotell har totalt 77 ombonade rum. Eurostars Hacienda Vista Real totalrenoverades 2005. Denna anläggning har wifi-anslutning. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Om kunderna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. De gemensamma utrymmen på Eurostars Hacienda Vista Real är rullstolsanpassade. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Eurostars Hacienda Vista Real tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Kunderna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på detta hotell. Resenärerna kan slappna av och fly vardagen i anläggningens inrättning för välbefinnande. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Royal Hideaway Playacar All Inclusive
  Från7.948krPer natt

  Royal Hideaway Playacar All Inclusivestars

  Playacar, Riviera Maya , Lote hotelero. fraccionamiento playacar 6 6 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 6185 recensioner från resenärerBaserat på 6185 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är särskilt utformat för vuxna och finns i Playacar. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 3. 0 kilometer från stadens centrum. Våra kunder hittar närmaste golfbana 400 meter från denna anläggning. 200 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta boende totalrenoverades 2006. Detta boende har wifi-anslutning. Receptionen är öppen under hela dagen. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. Detta hotell tillåter inte husdjur. Royal Hideaway Playacar All Inclusive tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Tack vare sitt hälso- och välbefinnandeutbud, är detta hotell perfekt för den som vill ha en stunds avkoppling från vardagens stress och påfrestningar. Royal Hideaway Playacar All Inclusive är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Royal Hideaway Playacar All Inclusive erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. På Royal Hideaway Playacar All Inclusive kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Riu Yucatan All Inclusive
  Från2.000krPer natt

  Riu Yucatan All Inclusivestars

  Playacar, Riviera Maya , Avenida xaman-ha, manzana 3, lote 1 mz 3 lt 1 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 6956 recensioner från resenärerBaserat på 6956 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell, som återfinns i Playacar, är ett bra alternativ för familjer. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 3. 0 kilometer från stadens centrum. Våra besökare hittar närmaste golfbana 1. 2 kilometer från det här hotellet. Detta hotell har ett strandnära läge. Det totala antalet rum är 507. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta boende 2005. Riu Yucatan All Inclusive är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Kunderna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Riu Yucatan All Inclusive är inte någon husdjursvänlig anläggning. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Riu Yucatan All Inclusive. Alla gäster som bor på denna anläggning kan träna och vara aktiva under sin vistelse tack vare de olika sporter och aktiviteter som erbjuds. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  14  Hotell - Playacar
Sida  1  av  2
 

De populäraste hotellen - Playacar

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här