Hotell i Playacar

Se på kartan
 • The Reef Playacar All Inclusive
  Från1.602krPer natt

  The Reef Playacar All Inclusivestars

  Playacar, Riviera Maya , Paseo xaman - ha s/n, playacar s/n - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter

  Detta lyxiga strandhotell har ett avundsvärt läge på den spektakulära Riviera Maya. Hotellet ligger på den fantastiska stranden med utsikt över det glittrande turkosa vattnet i Karibien, bara 60 km söder om Cancun. Bara 1 km promenad bort hittar gästerna det livfulla centrum av Playa del Carmen, där ett stort utbud av butiker, barer, restauranger och nöjesställen finns. Gästerna kan njuta av en 45 minuters båttur till den majestätiska ön Cozumel och utforska dess skönhet, rika kultur och historia. Detta magnifika hotell har en välkommande prakt och lyx. De allmänna områdena i hotellet är lyxigt inredda med eleganta möbler och lyxbetonad design. De smakfullt inredda rummen inger ett himmelskt lugn och ro.

  Se mer
 • Iberostar Tucan All Inclusive
  Från3.229krPer natt

  Iberostar Tucan All Inclusivestars

  Playacar, Riviera Maya , Xaman-ha. lote hotelero fraccionamiento playacar 2 2 - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 7939 recensioner från resenärerBaserat på 7939 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Playacar är detta enastående hotell ett optimalt val för familjer. Det finns totalt 350 rum på anläggningen. Anläggningen totalrenoverades 2001. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta boende. Receptionen på Iberostar Tucan All Inclusive har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade, och den har även ett handikappanpassat rum. Alla gäster som bor på denna anläggning som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Iberostar Tucan All Inclusive. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Iberostar Tucan All Inclusive. Vid behov kan alla som valt detta boende använda inrättningen för hälso- och välbefinnande. Alla gäster som bor på denna anläggning kan utforska de olika matställena som Iberostar Tucan All Inclusive erbjuder. De mest aktiva har möjlighet att utöva många sporter och aktiviteter på detta boende. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. Anläggningens gastronomiska alternativ kommer med säkerhet att förtjusa besökare med sin raffinerad mat och förtrollande atmosfär. Detta hotell har affärsfaciliteter. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Eurostars Hacienda Vista Real
  Från550krPer natt

  Eurostars Hacienda Vista Realstars

  Playacar, Riviera Maya , Itza retorno 3 villas pakal,playacar lote 12-13 lote 12-13 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 706 recensioner från resenärerBaserat på 706 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell ligger i Playacar. Från denna egendom som är belägen 1. 7 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 2. 7 kilometer från det här hotellet. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 1. 7 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Detta hotell ligger 3. 0 kilometer från närmaste strand. Från detta hotell är det 2. 0 kilometer till hamnen. Detta hotell har totalt 77 ombonade rum. Eurostars Hacienda Vista Real totalrenoverades 2005. Denna anläggning har wifi-anslutning. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Om kunderna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. De gemensamma utrymmen på Eurostars Hacienda Vista Real är rullstolsanpassade. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Eurostars Hacienda Vista Real tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Kunderna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på detta hotell. Resenärerna kan slappna av och fly vardagen i anläggningens inrättning för välbefinnande. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Riu Playacar All Inclusive
  Från1.921krPer natt

  Riu Playacar All Inclusivestars

  Playacar, Riviera Maya , Avenida xaman-ha, manzana 6, lote 6 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 6254 recensioner från resenärerBaserat på 6254 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Playacar är detta lyxiga hotell ett optimalt val för familjer. Från det här boendet som ligger 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 800 meter från denna anläggning. Detta boende har ett strandnära läge. Anläggningen har totalt 396 rum. Anläggningen byggdes 2000. Riu Playacar All Inclusive har wifi-anslutning. Receptionen är öppen dygnet runt. Dessutom erbjuder Riu Playacar All Inclusive babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna på detta boende. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på denna anläggning . Det finns sport- och fritidsaktiviteter på Riu Playacar All Inclusive. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Iberostar Quetzal All Inclusive
  Från3.229krPer natt

  Iberostar Quetzal All Inclusivestars

  Playacar, Riviera Maya , Xaman-ha, lote hotelero 2 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 5983 recensioner från resenärerBaserat på 5983 recensioner från resenärer

  Luxurious hotel located next to the former fishermen village od Playa de Carmen. The transfer time to the airport is approximately 50 minutes. Playa del Carmen is just 3 km from the hotel. Shopping venues, bars and restaurants are to be found in the vicinity. Its situation is ideal for practicing aquatic sports. There are an area with pools, 7 restaurants offering a great gastronomic variety and a lot of sports and recreational facilities.

  Se mer
 • Riu Palace Mexico
  Från2.465krPer natt

  Riu Palace MexicostarsGreenProgram Icon

  Playacar, Riviera Maya , Xaman-ha manzana. 3 lote. 4 mz3 lt4 - Karta
  4,9/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter

  Perfekt för familjer och ett sofistikerat hotell som är lokaliserat i Playacar. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta hotell som ligger inbäddat 3. 0 kilometer från stadens centrum. Våra kunder hittar närmaste golfbana 850 meter från denna anläggning. Detta hotell har ett strandnära läge. Detta hotell innefattar 434 trivsamma rum. Denna anläggning byggdes 1999. Både fast och trådlöst internet finns på Riu Palace Mexico. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Husdjur är inte tillåtna på Riu Palace Mexico. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta hotell har en Travelife-certifiering. Om resenärerna behöver skämmas bort kan de utnyttja det som hälsoinrättningen erbjuder. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Riu Palace Mexico. Kunderna kan träna och vara aktiva under sin vistelse tack vare de olika sporter och aktiviteter som erbjuds. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Club Riu Tequila All Inclusive
  Från1.801krPer natt

  Club Riu Tequila All Inclusivestars

  Playacar, Riviera Maya , Xaman-ha, manzana 3, lote 19, condominio playacar mz 3 lt 19 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 9337 recensioner från resenärerBaserat på 9337 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är perfekt för familjer och ligger i Playacar. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 3. 0 kilometer från stadens centrum. Från detta hotell är det 800 meter till närmaste strand. De 630 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Anläggningen totalrenoverades 2018. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Detta boende erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Club Riu Tequila All Inclusive är inte någon husdjursvänlig anläggning. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Club Riu Tequila All Inclusive. Alla gäster som bor på denna anläggning kan helt koppla av på inrättning för hälsa och välbefinnande. Alla gäster som bor på denna anläggning kan utöva olika sporter eller delta i aktiviteter som erbjuds. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Riu Palace Riviera Maya All Inclusive
  Från2.449krPer natt

  Riu Palace Riviera Maya All Inclusivestars

  Playacar, Riviera Maya , Avenida xaman-ha mza 9 y 10 lote 1 int. fracc. - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 6372 recensioner från resenärerBaserat på 6372 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är perfekt för familjer och ligger i Playacar. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från denna egendom med ett läge mitt i stadens centrum. Våra kunder hittar närmaste golfbana 1. 5 kilometer från det här hotellet. Detta hotell har ett strandnära läge. Denna anläggning innefattar 460 trivsamma rum. Riu Palace Riviera Maya All Inclusive byggdes 2006. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Gästerna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Babysängar tillhandahålls inte på Riu Palace Riviera Maya All Inclusive. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Husdjur är inte tillåtna på Riu Palace Riviera Maya All Inclusive. Riu Palace Riviera Maya All Inclusive erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Riu Palace Riviera Maya All Inclusive har ett varierat hälso- och friskvårdsutbud som är perfekt för gäster som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. De mer aktiva kan med fördel dra nytta av anläggningens aktiviteter och fritidsinrättning. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Riu Yucatan All Inclusive
  Från2.041krPer natt

  Riu Yucatan All Inclusivestars

  Playacar, Riviera Maya , Avenida xaman-ha, manzana 3, lote 1 mz 3 lt 1 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 6956 recensioner från resenärerBaserat på 6956 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell, som återfinns i Playacar, är ett bra alternativ för familjer. Från detta boende som är beläget 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 1. 2 kilometer från det här boendet. Den närmaste stranden ligger precis utanför denna egendom. Detta hotell kan erbjuda totalt 507 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta hotell 2005. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla de som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Resenärena välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Dessutom erbjuder denna barnvänliga anläggning babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Anläggningens underhållningsutbud gör att gästerna aldrig har en tråkig stund. Det finns ett komplett program av organiserade aktiviteter som är perfekt för sportentusiaster och för den som vill njuta av en aktiv vistelse. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Dolce Vita Caribe Golf
  Från258krPer natt

  Dolce Vita Caribe Golfstars

  Playacar, Riviera Maya , Avenida paseo coba, playacar fase 2 edificio 4 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2 recensioner från resenärerBaserat på 2 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa B&B återfinns i Playacar. Med sina totalt 3 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta boende 2018. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen på Dolce Vita Caribe Golf håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Dolce Vita Caribe Golf tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader. Dolce Vita Caribe Golf har inte en swimmingpool, så det erbjuder sina gäster gratis tillgång till poolen i solsängarna och paraplyerna på Reef Beach Club, som ligger bara 300 meter bort (beroende på tillgång till klubb). Bilder av poolen hänvisar till poolerna i klubben

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  12  Hotell - Playacar
Sida  1  av  2
 

De populäraste hotellen - Playacar

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här