Hotell i Playacar

Se på kartan
 • Iberostar Tucan All Inclusive
  Från1.712krPer natt

  Iberostar Tucan All Inclusivestars

  Playacar, Riviera Maya , Xaman-ha. lote hotelero fraccionamiento playacar 2 2 - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 7939 recensioner från resenärerBaserat på 7939 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Playacar är detta enastående hotell ett optimalt val för familjer. Det finns totalt 350 rum på anläggningen. Anläggningen totalrenoverades 2001. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta boende. Receptionen på Iberostar Tucan All Inclusive har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade, och den har även ett handikappanpassat rum. Alla gäster som bor på denna anläggning som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Iberostar Tucan All Inclusive. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Iberostar Tucan All Inclusive. Vid behov kan alla som valt detta boende använda inrättningen för hälso- och välbefinnande. Alla gäster som bor på denna anläggning kan utforska de olika matställena som Iberostar Tucan All Inclusive erbjuder. De mest aktiva har möjlighet att utöva många sporter och aktiviteter på detta boende. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. Anläggningens gastronomiska alternativ kommer med säkerhet att förtjusa besökare med sin raffinerad mat och förtrollande atmosfär. Detta hotell har affärsfaciliteter. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Riu Palace Riviera Maya All Inclusive
  Från1.926krPer natt

  Riu Palace Riviera Maya All InclusivestarsGreenProgram Icon

  Playacar, Riviera Maya , Avenida xaman-ha mza 9 y 10 lote 1 int. fracc. - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 6372 recensioner från resenärerBaserat på 6372 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell, som återfinns i Playacar, är ett bra alternativ för familjer. Denna anläggning som är belägen mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Våra kunder hittar närmaste golfbana 1. 5 kilometer från den här anläggningen. Den närmaste stranden ligger precis utanför denna anläggning. Totalt 460 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Denna anläggnings byggår är 2006. Denna anläggning är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Alla gäster som bor på denna anläggning kan med fördel dra nytta av dess restaurang. Anläggningens underhållningsutbud gör att gästerna aldrig har en tråkig stund. Om resenärerna behöver skämmas bort kan de utnyttja det som hälsoinrättningen erbjuder. Resenärerna kommer att ha det riktigt roligt när de utnyttjar de sportfaciliteter och fritidsaktiviteter som erbjuds på denna anläggning. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The Reef Playacar with optional All Inclusive
  Från680krPer natt

  The Reef Playacar with optional All Inclusivestars

  Playacar, Riviera Maya , Paseo xaman - ha s/n, playacar s/n - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter

  Detta lyxiga strandhotell har ett avundsvärt läge på den spektakulära Riviera Maya. Hotellet ligger på den fantastiska stranden med utsikt över det glittrande turkosa vattnet i Karibien, bara 60 km söder om Cancun. Bara 1 km promenad bort hittar gästerna det livfulla centrum av Playa del Carmen, där ett stort utbud av butiker, barer, restauranger och nöjesställen finns. Gästerna kan njuta av en 45 minuters båttur till den majestätiska ön Cozumel och utforska dess skönhet, rika kultur och historia. Detta magnifika hotell har en välkommande prakt och lyx. De allmänna områdena i hotellet är lyxigt inredda med eleganta möbler och lyxbetonad design. De smakfullt inredda rummen inger ett himmelskt lugn och ro.

  Se mer
 • Wyndham Garden Playa del Carmen
  Från408krPer natt

  Wyndham Garden Playa del Carmenstars

  Playacar, Riviera Maya , Avaviacionlote5manzana29 colonia playacar solid - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 670 recensioner från resenärerBaserat på 670 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Playacar. Från detta boende som ligger 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 2. 2 kilometer från det här boendet. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Från denna anläggning är det 100 meter till närmaste strand. Våra kunder har 5. 0 kilometer till flygplatsen. Wyndham Garden Playa del Carmen har totalt 196 rum. Detta boende totalrenoverades 2016. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen på Wyndham Garden Playa del Carmen håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Alla rum på denna handikappanpassade anläggning är rullstolsanpassade. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Wyndham Garden Playa del Carmen tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Denna anläggning är försedd med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. Måltiderna som serveras kommer att uppskattas av alla som valt detta boende. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Iberostar Quetzal All Inclusive
  Från1.712krPer natt

  Iberostar Quetzal All InclusivestarsGreenProgram Icon

  Playacar, Riviera Maya , Xaman-ha, lote hotelero 2 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 5983 recensioner från resenärerBaserat på 5983 recensioner från resenärer

  Luxurious hotel located next to the former fishermen village od Playa de Carmen. The transfer time to the airport is approximately 50 minutes. Playa del Carmen is just 3 km from the hotel. Shopping venues, bars and restaurants are to be found in the vicinity. Its situation is ideal for practicing aquatic sports. There are an area with pools, 7 restaurants offering a great gastronomic variety and a lot of sports and recreational facilities.

  Se mer
 • Riu Playacar All Inclusive
  Från1.507krPer natt

  Riu Playacar All Inclusivestars

  Playacar, Riviera Maya , Avenida xaman-ha, manzana 6, lote 6 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 6254 recensioner från resenärerBaserat på 6254 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är perfekt för familjer och ligger i Playacar. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 3. 0 kilometer från stadens centrum. Våra gäster hittar närmaste golfbana 800 meter från denna egendom. Den närmaste stranden ligger precis utanför denna anläggning. Det totala antalet rum är 396. Riu Playacar All Inclusive byggdes 2000. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Riu Playacar All Inclusive tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. Sportfantaster kan dra fördel av de fritidsaktiviteter som erbjuds på detta boende. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Riu Yucatan All Inclusive
  Från1.507krPer natt

  Riu Yucatan All InclusivestarsGreenProgram Icon

  Playacar, Riviera Maya , Avenida xaman-ha, manzana 3, lote 1 mz 3 lt 1 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 6956 recensioner från resenärerBaserat på 6956 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett lyxigt hotell som är lokaliserat i Playacar. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 3. 0 kilometer från stadens centrum. Våra kunder hittar närmaste golfbana 1. 2 kilometer från den här egendomen. Den närmaste stranden ligger precis utanför denna egendom. De 507 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Denna anläggning totalrenoverades 2005. Alla gästerna på Riu Yucatan All Inclusive kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen är öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Tack vare de fritidsaktiviteter som erbjuds på detta boende kan gästerna få roliga upplevelser. Det finns ett komplett program av organiserade aktiviteter som är perfekt för sportentusiaster och för den som vill njuta av en aktiv vistelse. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Riu Palace Mexico
  Från1.926krPer natt

  Riu Palace MexicostarsGreenProgram Icon

  Playacar, Riviera Maya , Xaman-ha manzana. 3 lote. 4 mz3 lt4 - Karta
  4,9/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter

  Perfekt för familjer och ett sofistikerat hotell som är lokaliserat i Playacar. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta hotell som ligger inbäddat 3. 0 kilometer från stadens centrum. Våra kunder hittar närmaste golfbana 850 meter från denna anläggning. Detta hotell har ett strandnära läge. Detta hotell innefattar 434 trivsamma rum. Denna anläggning byggdes 1999. Både fast och trådlöst internet finns på Riu Palace Mexico. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Husdjur är inte tillåtna på Riu Palace Mexico. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta hotell har en Travelife-certifiering. Om resenärerna behöver skämmas bort kan de utnyttja det som hälsoinrättningen erbjuder. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Riu Palace Mexico. Kunderna kan träna och vara aktiva under sin vistelse tack vare de olika sporter och aktiviteter som erbjuds. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Club Riu Tequila All Inclusive
  Från1.507krPer natt

  Club Riu Tequila All InclusivestarsGreenProgram Icon

  Playacar, Riviera Maya , Xaman-ha, manzana 3, lote 19, condominio playacar mz 3 lt 19 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 9337 recensioner från resenärerBaserat på 9337 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Playacar är detta lyxiga hotell ett optimalt val för familjer. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta hotell som ligger inbäddat 3. 0 kilometer från stadens centrum. Den närmaste stranden ligger 800 meter från detta hotell. Detta boende innefattar 630 trivsamma rum. Club Riu Tequila All Inclusive genomgick en renovering 2018. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Club Riu Tequila All Inclusive har ett särskilt utformat familjerum som är perfekt för familjer som reser med barn. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Anläggningens underhållningsutbud gör att gästerna aldrig har en tråkig stund. Vid behov kan resenärerna använda inrättningen för hälso- och välbefinnande. De mest aktiva har möjlighet att utöva många sporter och aktiviteter på detta boende. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Dolce Vita Caribe Golf
  Från308krPer natt

  Dolce Vita Caribe Golfstars

  Playacar, Riviera Maya , Avenida paseo coba, playacar fase 2 edificio 4 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2 recensioner från resenärerBaserat på 2 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa B&B återfinns i Playacar. Med sina totalt 3 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta boende 2018. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen på Dolce Vita Caribe Golf håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Dolce Vita Caribe Golf tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader. Dolce Vita Caribe Golf har inte en swimmingpool, så det erbjuder sina gäster gratis tillgång till poolen i solsängarna och paraplyerna på Reef Beach Club, som ligger bara 300 meter bort (beroende på tillgång till klubb). Bilder av poolen hänvisar till poolerna i klubben

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  12  Hotell - Playacar
Sida  1  av  2
 

De populäraste hotellen - Playacar

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här