Hotell i Riviera Maya - Södra

Se på kartan
 • Hotel Xcaret Mexico All Inclusive
  Från5.698krPer natt

  Hotel Xcaret Mexico All Inclusivestars

  Riviera Maya - Södra, Riviera Maya , Carretera chetumal- puerto juárez km 282 - Karta
   

  Detta lyxiga hotell, som återfinns i South Riviera Maya, är ett bra alternativ för familjer. Från den här anläggningen som ligger 8. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna egendom ligger 9. 8 kilometer från det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 17. 1 kilometer från det här boendet. Våra gäster hittar kollektivtrafiknätet inom ett avstånd på 9. 8 kilometer. Från denna anläggning är det 500 meter till närmaste strand. Detta boende innefattar 900 trivsamma rum. Wifi finns på anläggningen i sin helhet. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för de som bor på denna anläggning. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Alla som valt detta boende kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Resenärerna kan utforska de olika matställena som detta hotell erbjuder. Alla som valt detta boende uppskattar hälso- och välbefinnandeutbudet. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. Resenärerna kan ha glädje av anläggningens nöjesliv. På Hotel Xcaret Mexico All Inclusive kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Akumal Bay Beach & Wellness Resort
  Från3.901krPer natt

  Akumal Bay Beach & Wellness Resortstars

  Riviera Maya - Södra, Riviera Maya , Cancun - tulum km 104 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 6980 recensioner från resenärerBaserat på 6980 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell, som återfinns i South Riviera Maya, är ett bra alternativ för familjer. Från denna anläggning som är belägen 200 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra gäster hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från den här anläggningen. Detta boende har totalt 324 rum. Denna anläggning totalrenoverades 2014. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Akumal Bay Beach & Wellness Resort tillhandahåller inga babysängar på begäran. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Akumal Bay Beach & Wellness Resort erbjuder en mängd olika matupplevelser. Alla som valt detta boende kommer verkligen att uppskatta det stora utbudet av underhållning, fritidstjänster och faciliteter som erbjuds. När det handlar om att koppla av, kan resenärerna få svårt att välja med tanke på det breda hälsoutbudet som finns. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Grand Bahia Principe Coba
  Från1.529krPer natt

  Grand Bahia Principe Cobastars

  Riviera Maya - Södra, Riviera Maya , Carretera chetumal - cancún km 250 . - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 15648 recensioner från resenärerBaserat på 15648 recensioner från resenärer

  This exclusive beach hotel is located amidst tropical vegetation and besides a 1 km long untouched sandy beach of the Mayan Riviera with a protective coral reef. The center of Akumal is some 3.5 km away and offers a range of shops and numerous restaurants, bars, cafes, and other entertainment venues. The toursitic zone of Tulum is 15 km from the hotel. Playa del Carmen is 35 min away and Cancún Airport is 60 min away. Xel-ha and Xcaret theme parks are 15 - 30 min of the hotel. Car rental is available nearby.

  Se mer
 • Luxury Bahia Principe Akumal
  Från2.417krPer natt

  Luxury Bahia Principe Akumalstars

  Riviera Maya - Södra, Riviera Maya , Carretera chetumal - cancún km 250 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 11848 recensioner från resenärerBaserat på 11848 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett sofistikerat hotell som är lokaliserat i South Riviera Maya. Våra kunder hittar närmaste golfbana 1. 3 kilometer från det här hotellet. Det totala antalet rum på Luxury Bahia Principe Akumal är 630. Detta boende grundades år 2001. Alla gästerna på Luxury Bahia Principe Akumal kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till kundernas trivsel. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Luxury Bahia Principe Akumal är inte någon husdjursvänlig anläggning. Gäster som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Resenärerna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Om gästerna som bor på denna anläggning behöver skämmas bort kan de utnyttja det som hälsoinrättningen erbjuder. Denna anläggning är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Alla som valt detta boende kan roa sig med den underhållning som står till buds. Resenärerna kommer att ha det riktigt roligt när de utnyttjar de sportfaciliteter och fritidsaktiviteter som erbjuds på Luxury Bahia Principe Akumal. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Grand Bahia Principe Tulum
  Från1.416krPer natt

  Grand Bahia Principe Tulumstars

  Riviera Maya - Södra, Riviera Maya , Chetumal-pto.juarez km.250 local b - Karta
   

  Där det är beläget i South Riviera Maya är detta enastående hotell ett optimalt val för familjer. Denna anläggning har ett strandnära läge. Våra kunder har 44. 5 kilometer till flygplatsen. Grand Bahia Principe Tulum har totalt 858 rum. Grand Bahia Principe Tulum är från år 1999. Denna anläggning är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen dygnet runt. Tyvärr finns inga rum för alla som valt detta boende med möjlighet till babysäng för de små. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är en husdjursvänlig anläggning. Det finns parkeringsplatser. Resenärerna kan koppla av och ladda batterierna på anläggningens inrättning för hälsa och välbefinnande. Grand Bahia Principe Tulum erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Central Park Tulum by Los Amigos
  Från2.509krPer natt

  Central Park Tulum by Los Amigosstars

  Riviera Maya - Södra, Riviera Maya , Calle 4 sur mza 20 lote 1 la veleta sn sn - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 157 recensioner från resenärerBaserat på 157 recensioner från resenärer

  Detta gulliga lägenhetshotell är beläget i South Riviera Maya. Från detta boende som ligger inbäddat 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. För våra gäster är det 1. 5 kilometer till det främsta nöjesområdet. Det finns allmänna kommunikationer på ett avstånd på 1. 5 kilometer. Denna egendom ligger 6. 0 kilometer från närmaste strand. Detta boende har 39 rum. Detta boende byggdes 2016. Detta boende har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Kunderna kanske väljer att skämma bort sig på friskvårdinrättningen som finns på detta boende. Central Park Tulum by Los Amigos erbjuder en mängd olika matupplevelser. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Luxury Bahia Principe Sian Ka'an - Adults Only
  Från2.339krPer natt

  Luxury Bahia Principe Sian Ka'an - Adults Onlystars

  Riviera Maya - Södra, Riviera Maya , Carretera chetumal - cancún km 250 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 8812 recensioner från resenärerBaserat på 8812 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är särskilt utformat för vuxna och finns i South Riviera Maya. Våra kunder har 45. 5 kilometer till flygplatsen. Totalt 420 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Luxury Bahia Principe Sian Ka'an - Adults Only. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta hotell 2011. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen på detta hotell håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Luxury Bahia Principe Sian Ka'an - Adults Only är inte någon husdjursvänlig anläggning. Alla gäster som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. Denna anläggning erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Alla gästerna som bor på denna anläggning kan hitta balans för kropp och själ på dess hälso- och väbefinnandeinrättning. Alla gästerna som bor på denna anläggning kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Anläggningens affärsfaciliteter är lämpliga för alla typer av företagsevenemang, seminarier, möten och konferenser. Anläggningens restaurang serverar läckra rätter och har en utmärkt service. Gästerna kommer att få en rolig vistelse på denna anläggning som har ett stort utbud av nöjen. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Akumal Caribe
  Från1.545krPer natt

  Akumal Caribestars

  Riviera Maya - Södra, Riviera Maya , Carretera puerto juarez-tulum km 104 s/n - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 517 recensioner från resenärerBaserat på 517 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i South Riviera Maya. Denna egendom ligger 38. 9 kilometer från det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från den här egendomen. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 250 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 50 meter från detta boende. Akumal Caribe har totalt 50 rum. Gästerna har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen på detta boende har inte öppet dygnet runt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Akumal Caribe är inte någon husdjursvänlig anläggning. Alla som valt detta boende kan dra nytta av parkeringsplatserna. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Akumal Caribe kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Banyan Tree Mayakoba
  Från7.954krPer natt

  Banyan Tree MayakobastarsGreenProgram Icon

  Riviera Maya - Södra, Riviera Maya , Carretera federal chetumal - puerto juarez km 298 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2802 recensioner från resenärerBaserat på 2802 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell återfinns i South Riviera Maya. Från denna anläggning som är belägen 10. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare har 21. 7 kilometer till flygplatsen. De 117 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Denna anläggning grundades år 2009. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på Banyan Tree Mayakoba är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna på Banyan Tree Mayakoba. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Banyan Tree Mayakoba tillämpar en hållbar policy. Detta hotell erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att gästerna njuter av sitt besök på alla sätt och vis. De som vill koppla av från vardagens rutiner kan utnyttja anläggningens hälso- och välbefinnandeinrättning. Flera konferensfaciliteter finns tillgängliga för att underlätta för affärsresenärer. Anläggningens restauranger har rykte om sig att servera utmärkt mat till förstklassig service. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Barceló Maya Beach
  Från4.092krPer natt

  Barceló Maya Beachstars

  Riviera Maya - Södra, Riviera Maya , Ctra. federal chetumal puerto juárez - Karta
   

  Detta sofistikerade hotell är särskilt utformat för familjer och finns i South Riviera Maya. Totalt 950 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmen på Barceló Maya Beach är rullstolsanpassade. Barceló Maya Beach är inte någon husdjursvänlig anläggning. Det finns parkeringsplatser. På detta hotell finns det ett stort hälso- och välbefinnandeutbud som resenärena med fördel kan dra nytta av. Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på detta hotell . Kunderna kan träna och vara aktiva under sin vistelse tack vare de olika sporter och aktiviteter som erbjuds. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  22  Hotell - Riviera Maya - Södra
Sida  1  av  3
 

De populäraste hotellen - Riviera Maya - Södra

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här