Hotell i Tulum

Se på kartan
 • Kore Tulum Retreat and Spa Resort Adults Only
  Från1.852krPer natt

  Kore Tulum Retreat and Spa Resort Adults Onlystars

  Tulum, Riviera Maya , Carretera tulum-boca paila km 3.8 - Karta
  2,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1948 recensioner från resenärerBaserat på 1948 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är särskilt utformat för vuxna och finns i Tulum. Från denna anläggning som är belägen 5. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Denna anläggning ligger 2. 0 kilometer från närmaste strand. 94 välkomnande rum finns på anläggningen. Anläggningen totalrenoverades 2013. Wifi finns på anläggningen i sin helhet. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Kore Tulum Retreat and Spa Resort Adults Only tillhandahåller inga babysängar på begäran. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Anläggningen har parkeringsplatser och garage. Detta hotell har ett urval av olika hälso- och friskvårdsfaciliteter som är perfekta för kunder som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. Kore Tulum Retreat and Spa Resort Adults Only är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. Kore Tulum Retreat and Spa Resort Adults Only erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Dreams Tulum Resort & SPA All Inclusive
  Från3.725krPer natt

  Dreams Tulum Resort & SPA All Inclusivestars

  Tulum, Riviera Maya , Carretera chetumal-puerto juárez km. 236.7 1 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 6117 recensioner från resenärerBaserat på 6117 recensioner från resenärer

  Där den är belägen i Tulum är denna lyxiga resort ett optimalt val för familjer. Från denna egendom som är belägen 7. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. För våra kunder är det 9. 3 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 30. 0 kilometer från den här anläggningen. Från denna resort är det 9. 3 kilometer till det allmänna transportnätet. Den närmaste stranden ligger precis utanför detta boende. Totalt 432 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Senast denna anläggning renoverades var 2013. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på Dreams Tulum Resort & SPA All Inclusive håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Dreams Tulum Resort & SPA All Inclusive. Denna anläggning förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har den rullstolsanpassade rum och är helt utformad för god tillgänglighet. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Detta boende tillhandahåller parkering och garage. Denna anläggning tillämpar en miljövänlig och hållbar praxis. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Dreams Tulum Resort & SPA All Inclusive. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att gästerna njuter av sitt besök på alla sätt och vis. De som bor på denna anläggning kan koppla av och återhämta sig i dess inrättning för välbefinnande. Konferensfaciliteter finns på detta boende. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla gäster. För de mest aktiva finns det ett omfattande utbud av olika sporter och aktiviteter. På Dreams Tulum Resort & SPA All Inclusive kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hip Hotel Tulum
  Från1.613krPer natt

  Hip Hotel Tulumstars

  Tulum, Riviera Maya , Carretera tulum - boca paila km. 8, zona hotelera - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 683 recensioner från resenärerBaserat på 683 recensioner från resenärer

  Detta bekväma livsstilshotell finns i Tulum. Från den här anläggningen som ligger 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 25. 0 kilometer från den här anläggningen. Det finns allmänna kommunikationer på ett avstånd på -0. 0 kilometer. Det totala antalet rum är 32. Wifi-anslutning finns i de allmänna utrymmena. Alla gäster som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Resenärerna kan dra nytta av parkeringsplatserna. De som som bor på denna anläggning kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Luna Maya Tulum
  Från327krPer natt

  Luna Maya Tulumstars

  Tulum, Riviera Maya , Avenida satelite 13 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 110 recensioner från resenärerBaserat på 110 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Tulum. Från detta boende som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Kollektivtrafikförbindelser ligger på ett avstånd på -0. 0 kilometer. Detta hotell ligger 5. 1 kilometer från närmaste strand. Totalt 20 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Boendet totalrenoverades 2017. Dessutom ingår wifi-anslutning på denna anläggning. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Gäster som bor på Luna Maya Tulum kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Hotel Casa Kopal
  Från404krPer natt

  Hotel Casa Kopalstars

  Tulum, Riviera Maya , Esquina con centauro y andromeda - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 11 recensioner från resenärerBaserat på 11 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa hotell finns i Tulum. Alla gäster som bor på denna anläggning, som har totalt 10 rum, kan njuta av en fridfull och lugn vistelse. Wifi finns på anläggningen i sin helhet. Receptionen är öppen dygnet runt. Hotel Casa Kopal tillhandahåller inga babysängar på begäran. Alla badrum på Hotel Casa Kopal är handikappanpassadeInga husdjur är tillåtna i lokalerna. Hotel Casa Kopal erbjuder transfer till flygplatsen. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Maya Cabañas and Cenote Tulum
  Från925krPer natt

  Maya Cabañas and Cenote Tulumstars

  Tulum, Riviera Maya , Carretera tulum boca paila km 10, - Karta
   

  Detta gulliga hotell finns i Tulum. Det finns allmänna kommunikationer på ett avstånd på -0. 0 kilometer. Den närmaste stranden ligger 70 meter från denna anläggning. Detta trivsamma hotell garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 8 rum. Maya Cabañas and Cenote Tulum genomgick en totalrenovering 2015. Resenärerna har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen på Maya Cabañas and Cenote Tulum håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. Detta hotell tillåter endast små husdjur. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Gäster som bor på Maya Cabañas and Cenote Tulum kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Maya Cabañas and Cenote Tulum kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • L.Hotelito
  Från479krPer natt

  L.Hotelitostars

  Tulum, Riviera Maya , Av. tulum entre beta y orion s/n - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 157 recensioner från resenärerBaserat på 157 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Tulum. Den närmaste stranden ligger 4. 0 kilometer från denna egendom. Alla som valt detta boende, som har totalt 10 rum, kan njuta av en fridfull och lugn vistelse. Alla gästerna på L. Hotelito kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Det finns ingen dygnet-runt-öppen reception. Babysängar tillhandahålls inte på L. Hotelito. Små husdjur är tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Jashita Hotel
  Från5.957krPer natt

  Jashita Hotelstars

  Tulum, Riviera Maya , Baia punta soliman, - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 827 recensioner från resenärerBaserat på 827 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Tulum är detta gulliga livsstilshotell endast avsett för vuxna. Denna anläggning har totalt 29 rum. Både fast och trådlöst internet finns på Jashita Hotel. Receptionen är inte öppen under hela dagen. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. För att tillmötesgå gäster som har särskilda behov har Jashita Hotel några rullstolsanpassade rum. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser på Jashita Hotel. Gäster som bor på Jashita Hotel kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Gästerna kan njuta av en läcker måltid i anläggningens gastronomiska restaurang. De som vill koppla av från vardagens rutiner kan utnyttja anläggningens hälso- och välbefinnandeinrättning. På Jashita Hotel kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Posada Gota De Sal Tulum
  Från409krPer natt

  Posada Gota De Sal Tulumstars

  Tulum, Riviera Maya , Calle asteroide s/n entre carretera coba a boca pa - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2 recensioner från resenärerBaserat på 2 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Tulum. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på detta boende. De som bor på detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Tyvärr finns inga rum för de som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Detta boende förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Tulum Inn
  Från1.241krPer natt

  Tulum Innstars

  Tulum, Riviera Maya , Mza. 32 l.4 a entre calle chemuyil y kukulcan - Karta
   

  Detta charmiga hotell beläget i Tulum. Från denna egendom som ligger inbäddad 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta hotell. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Denna anläggning ligger 2. 0 kilometer från närmaste strand. Detta boende har totalt 24 ombonade rum. Tulum Inn byggdes 2015. Både fast och trådlöst internet finns på Tulum Inn. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Tyvärr kan inte resenärerna be om en babysäng till sitt rum. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Det finns parkeringsplatser.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  41  Hotell - Tulum
Sida  1  av  5
 

De populäraste hotellen - Tulum

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här