Hotell i Tulum

Se på kartan
 • Selina Los Lirios Tulum
  Från1.999krPer natt

  Selina Los Lirios Tulumstars

  Tulum, Riviera Maya , Tulum-boca paila km.7,5 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 734 recensioner från resenärerBaserat på 734 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Tulum. Från denna anläggning som är belägen 7. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna anläggning ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar många allmänna kommunikationsförbindelser inom ett avstånd av 0. 5 kilometer. Denna egendom har ett strandnära läge. Totalt 78 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2018. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. Selina Los Lirios Tulum tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. Det finns parkeringsplatser. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Kore Tulum Retreat and Spa Resort Adults Only
  Från2.520krPer natt

  Kore Tulum Retreat and Spa Resort Adults Onlystars

  Tulum, Riviera Maya , Carretera tulum-boca paila km 3.8 - Karta
  2,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1948 recensioner från resenärerBaserat på 1948 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är särskilt utformat för vuxna och finns i Tulum. Från denna anläggning som är belägen 5. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Denna anläggning ligger 2. 0 kilometer från närmaste strand. 94 välkomnande rum finns på anläggningen. Anläggningen totalrenoverades 2013. Wifi finns på anläggningen i sin helhet. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Kore Tulum Retreat and Spa Resort Adults Only tillhandahåller inga babysängar på begäran. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Anläggningen har parkeringsplatser och garage. Detta hotell har ett urval av olika hälso- och friskvårdsfaciliteter som är perfekta för kunder som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. Kore Tulum Retreat and Spa Resort Adults Only är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. Kore Tulum Retreat and Spa Resort Adults Only erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Dreams Tulum Resort & SPA All Inclusive
  Från4.558krPer natt

  Dreams Tulum Resort & SPA All InclusivestarsGreenProgram Icon

  Tulum, Riviera Maya , Carretera chetumal-puerto juárez km. 236.7 1 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 6117 recensioner från resenärerBaserat på 6117 recensioner från resenärer

  Där den är belägen i Tulum är denna lyxiga resort ett optimalt val för familjer. Från denna egendom som är belägen 7. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. För våra kunder är det 9. 3 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 30. 0 kilometer från den här anläggningen. Från denna resort är det 9. 3 kilometer till det allmänna transportnätet. Den närmaste stranden ligger precis utanför detta boende. Totalt 432 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Senast denna anläggning renoverades var 2013. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på Dreams Tulum Resort & SPA All Inclusive håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Dreams Tulum Resort & SPA All Inclusive. Denna anläggning förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har den rullstolsanpassade rum och är helt utformad för god tillgänglighet. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Detta boende tillhandahåller parkering och garage. Denna anläggning tillämpar en miljövänlig och hållbar praxis. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Dreams Tulum Resort & SPA All Inclusive. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att gästerna njuter av sitt besök på alla sätt och vis. De som bor på denna anläggning kan koppla av och återhämta sig i dess inrättning för välbefinnande. Konferensfaciliteter finns på detta boende. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla gäster. För de mest aktiva finns det ett omfattande utbud av olika sporter och aktiviteter. På Dreams Tulum Resort & SPA All Inclusive kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Náay Boutique Hotel
  Från1.153krPer natt

  Náay Boutique Hotelstars

  Tulum, Riviera Maya , Calle itzamná, mz 26, lte.b-88 - Karta
   

  Detta gulliga livsstilshotell beläget i Tulum. Náay Boutique Hotel har totalt 36 rum. Denna anläggning byggdes 2017. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen på Náay Boutique Hotel har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Husdjur är tillåtna på detta boende. Det finns parkeringsplatser på Náay Boutique Hotel. Gäster som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hip Hotel Tulum
  Från3.398krPer natt

  Hip Hotel Tulumstars

  Tulum, Riviera Maya , Carretera tulum - boca paila km. 8, zona hotelera - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 683 recensioner från resenärerBaserat på 683 recensioner från resenärer

  Detta bekväma livsstilshotell återfinns i Tulum. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 2. 0 kilometer från stadens centrum. Våra gäster hittar närmaste golfbana 25. 0 kilometer från det här boende. Det finns allmänna kommunikationer på ett avstånd på -0. 0 kilometer. Denna anläggning har totalt 32 rum. Dessutom finns trådlöst internet i de gemensamma utrymmena. Receptionen på Hip Hotel Tulum håller öppet dygnet runt. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Denna anläggning tillåter inte husdjur. Hip Hotel Tulum tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Alla som valt detta boende kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Luna Maya Tulum
  Från399krPer natt

  Luna Maya Tulumstars

  Tulum, Riviera Maya , Avenida satelite 13 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 110 recensioner från resenärerBaserat på 110 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Tulum. Från denna anläggning som är belägen 500 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra kunder hittar många allmänna kommunikationsförbindelserinom ett avstånd av -0. 0 kilometer. Den närmaste stranden ligger 5. 1 kilometer från denna egendom. Det totala antalet rum på Luna Maya Tulum är 20. Luna Maya Tulum genomgick en renovering 2017. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta hotell. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Luna Maya Tulum kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Green Tulum Cabañas & Gardens
  Från893krPer natt

  Green Tulum Cabañas & Gardensstars

  Tulum, Riviera Maya , Calle coba, esquina puerto morelos mza 37 lote 4 - Karta
  3,0/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 173 recensioner från resenärerBaserat på 173 recensioner från resenärer

  The hotel is located in the state of Quintana Roo in the area bordering with Costa Maya Riviera Maya. The hotel is 5 minutes from the spectacular World Heritage beaches of Tulum and Sian Ka'an.

  Se mer
 • Arenablue Tulum
  Från2.840krPer natt

  Arenablue Tulumstars

  Tulum, Riviera Maya , Carretera tulum-boca paila km. 805. - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 75 recensioner från resenärerBaserat på 75 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Tulum. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på detta boende. Wifi finns på hotellet i sin helhet. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till resenärernas trivsel. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Arenablue Tulum. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Zendero Tulum
  Från1.442krPer natt

  Zendero Tulumstars

  Tulum, Riviera Maya , Calle venus oriente spmza 27 lt2 entre av. coba y - Karta
   

  Detta charmiga hotell är beläget i Tulum. Totalt 17 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Zendero Tulum. Denna anläggning byggdes 2018. Detta boende har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Zendero Tulum tillhandahåller inga babysängar på begäran. Zendero Tulum är inte någon husdjursvänlig anläggning. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Zendero Tulum kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Azulik
  Från9.115krPer natt

  Azulikstars

  Tulum, Riviera Maya , Cta tulum, ruinas km.5 zona hotelera - Karta
  2,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 827 recensioner från resenärerBaserat på 827 recensioner från resenärer

  Denna lyxiga semesterbostad eller villa för adults-only är lokaliserad i Tulum. Från denna anläggning som är belägen 5. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. För våra gäster är det 5. 5 kilometer till det främsta nöjesområdet. De närmaste allmänna transportmedlen ligger 5. 5 kilometer från denna egendom. Denna egendom har ett strandnära läge. Från denna semesterbostad eller villa är det 4. 5 kilometer till hamnen. Denna anläggning har totalt 48 rum. Denna anläggning grundades år 2003. Alla gäster som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet i dess gemensamma utrymmen. Receptionen är öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Det finns parkeringsplatser på Azulik. På detta boende finns det ett stort hälso- och välbefinnandeutbud som gästerna med fördel kan dra nytta av. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  34  Hotell - Tulum
Sida  1  av  4
 

De populäraste hotellen - Tulum

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här