Hotell i Tulum

Se på kartan
 • Kore Tulum Retreat and Spa Resort Adults Only
  Från1.807krPer natt

  Kore Tulum Retreat and Spa Resort Adults Onlystars

  Tulum, Riviera Maya , Carretera tulum-boca paila km 3.8 - Karta
  2,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1948 recensioner från resenärerBaserat på 1948 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är särskilt utformat för vuxna och finns i Tulum. Från denna anläggning som är belägen 5. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Denna anläggning ligger 2. 0 kilometer från närmaste strand. 94 välkomnande rum finns på anläggningen. Anläggningen totalrenoverades 2013. Wifi finns på anläggningen i sin helhet. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Kore Tulum Retreat and Spa Resort Adults Only tillhandahåller inga babysängar på begäran. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Anläggningen har parkeringsplatser och garage. Detta hotell har ett urval av olika hälso- och friskvårdsfaciliteter som är perfekta för kunder som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. Kore Tulum Retreat and Spa Resort Adults Only är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. Kore Tulum Retreat and Spa Resort Adults Only erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Dreams Tulum Resort & SPA All Inclusive
  Från5.292krPer natt

  Dreams Tulum Resort & SPA All Inclusivestars

  Tulum, Riviera Maya , Carretera chetumal-puerto juárez km. 236.7 1 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 6117 recensioner från resenärerBaserat på 6117 recensioner från resenärer

  Där den är belägen i Tulum är denna lyxiga resort ett optimalt val för familjer. Från denna egendom som är belägen 7. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. För våra kunder är det 9. 3 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 30. 0 kilometer från den här anläggningen. Från denna resort är det 9. 3 kilometer till det allmänna transportnätet. Den närmaste stranden ligger precis utanför detta boende. Totalt 432 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Senast denna anläggning renoverades var 2013. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på Dreams Tulum Resort & SPA All Inclusive håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Dreams Tulum Resort & SPA All Inclusive. Denna anläggning förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har den rullstolsanpassade rum och är helt utformad för god tillgänglighet. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Detta boende tillhandahåller parkering och garage. Denna anläggning tillämpar en miljövänlig och hållbar praxis. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Dreams Tulum Resort & SPA All Inclusive. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att gästerna njuter av sitt besök på alla sätt och vis. De som bor på denna anläggning kan koppla av och återhämta sig i dess inrättning för välbefinnande. Konferensfaciliteter finns på detta boende. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla gäster. För de mest aktiva finns det ett omfattande utbud av olika sporter och aktiviteter. På Dreams Tulum Resort & SPA All Inclusive kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Náay Boutique Hotel
  Från1.023krPer natt

  Náay Boutique Hotelstars

  Tulum, Riviera Maya , Calle itzamná, mz 26, lte.b-88 - Karta
   

  Detta gulliga livsstilshotell beläget i Tulum. Náay Boutique Hotel har totalt 36 rum. Denna anläggning byggdes 2017. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen på Náay Boutique Hotel har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Husdjur är tillåtna på detta boende. Det finns parkeringsplatser på Náay Boutique Hotel. Gäster som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Elements Tulum Boutique Hotel
  Från1.172krPer natt

  Elements Tulum Boutique Hotelstars

  Tulum, Riviera Maya , Calle sol oriente entre av. coba sn - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 153 recensioner från resenärerBaserat på 153 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Tulum. Från denna anläggning som är belägen 300 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Denna egendom ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Denna egendom ligger 3. 0 kilometer från närmaste strand. Elements Tulum Boutique Hotel har totalt 18 rum. Både fast och trådlöst internet finns på Elements Tulum Boutique Hotel. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Dessutom erbjuder detta barnvänliga hotell babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Elements Tulum Boutique Hotel. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Elements Tulum Boutique Hotel. Elements Tulum Boutique Hotel kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Zendero Tulum
  Från972krPer natt

  Zendero Tulumstars

  Tulum, Riviera Maya , Calle venus oriente spmza 27 lt2 entre av. coba y - Karta
   

  Detta charmiga hotell är beläget i Tulum. Totalt 17 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Zendero Tulum. Denna anläggning byggdes 2018. Detta boende har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Zendero Tulum tillhandahåller inga babysängar på begäran. Zendero Tulum är inte någon husdjursvänlig anläggning. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Zendero Tulum kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Jashita Hotel
  Från6.230krPer natt

  Jashita Hotelstars

  Tulum, Riviera Maya , Baia punta soliman, - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 827 recensioner från resenärerBaserat på 827 recensioner från resenärer

  Detta charmiga livsstilshotell som återfinns i Tulum, är endast för vuxna. Jashita Hotel har totalt 29 rum. Alla gästerna på Jashita Hotel kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen på detta boende har inte öppet dygnet runt. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Denna anläggning är rullstolsanpassad, och har -1 handikappanpassade rum. Jashita Hotel är inte någon husdjursvänlig anläggning. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Alla gäster som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Restaurangen inbjuder kunderna till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. Jashita Hotel har ett varierat hälso- och friskvårdsutbud som är perfekt för resenärer som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. På Jashita Hotel kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Chiringuito Tulum
  Från5.696krPer natt

  Chiringuito Tulumstars

  Tulum, Riviera Maya , Carretera tulum boca paila km 9.3 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 97 recensioner från resenärerBaserat på 97 recensioner från resenärer

  Offering a year-round outdoor pool and a private beach area, Chiringuito Tulum is located in Tulum, 9 km from Tulum Archeological Site. Guests can enjoy the on-site bar. A terrace or balcony are featured in certain rooms. Every room includes a private bathroom fitted with a shower. For your comfort, you will find free toiletries and a hairdryer. You will find a 24-hour front desk at the property. Cesiak is 2.3 km from Chiringuito Tulum, while Parque Nacional Tulum is 5 km from the property. Cozumel International Airport is 69 km away.

  Se mer
 • Serena Glamping Tulum
  Från638krPer natt

  Serena Glamping Tulumstars

  Tulum, Riviera Maya , Carretera tulum boca paila km 5.2 mz 10 - Karta
   

  Detta sofistikerade hotell som återfinns i Tulum, är endast för vuxna. Från denna egendom som är belägen 5 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Denna anläggning ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Från detta hotell är det 15 meter till närmaste strand. För våra besökare är det bara 70 meter till flygplatsen. Denna anläggning med endast 10 rum passar bra för en lugn vistelse. Detta hotell byggdes 2018. Detta hotell har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på Serena Glamping Tulum håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Babysängar tillhandahålls inte på Serena Glamping Tulum. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Detta boende är stolt över i att kunna erbjuda ett visst hälso- och friskvårdsutbud, perfekt för avkoppling och för att vårda både hälsa och kropp. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Azulik
  Från5.907krPer natt

  Azulikstars

  Tulum, Riviera Maya , Cta tulum, ruinas km.5 zona hotelera - Karta
  2,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 827 recensioner från resenärerBaserat på 827 recensioner från resenärer

  Denna lyxiga semesterbostad eller villa för adults-only är lokaliserad i Tulum. Från denna anläggning som är belägen 5. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. För våra gäster är det 5. 5 kilometer till det främsta nöjesområdet. De närmaste allmänna transportmedlen ligger 5. 5 kilometer från denna egendom. Denna egendom har ett strandnära läge. Från denna semesterbostad eller villa är det 4. 5 kilometer till hamnen. Denna anläggning har totalt 48 rum. Denna anläggning grundades år 2003. Alla gäster som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet i dess gemensamma utrymmen. Receptionen är öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Det finns parkeringsplatser på Azulik. På detta boende finns det ett stort hälso- och välbefinnandeutbud som gästerna med fördel kan dra nytta av. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • L.Hotelito
  Från538krPer natt

  L.Hotelitostars

  Tulum, Riviera Maya , Av. tulum entre beta y orion s/n - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 157 recensioner från resenärerBaserat på 157 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Tulum. Den närmaste stranden ligger 4. 0 kilometer från denna egendom. Alla som valt detta boende, som har totalt 10 rum, kan njuta av en fridfull och lugn vistelse. Alla gästerna på L. Hotelito kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Det finns ingen dygnet-runt-öppen reception. Babysängar tillhandahålls inte på L. Hotelito. Små husdjur är tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  44  Hotell - Tulum
Sida  1  av  5
 

De populäraste hotellen - Tulum

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här