3-stjärniga hotell i Riviera Maya

Se på kartan
3-stjärniga hotell i Riviera Maya

3-stjärniga hotell i Riviera MayaFrån  146kr

3-stjärniga hotell Recommenderade i Riviera Maya

 • Maya del Carmen
  Från327krPer natt

  Maya del Carmenstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Avenida 10 entre calle 38 y 40, col. zazil ha - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 32 recensioner från resenärerBaserat på 32 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Playa del Carmen. Det totala antalet rum är 30. Detta boende grundades år 2009. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på Maya del Carmen. Maya del Carmen är inte någon husdjursvänlig anläggning. Maya del Carmen tillhandahåller parkering och garage. På Maya del Carmen kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Shaddai Hotel By Lhmg
  Från234krPer natt

  Shaddai Hotel By Lhmgstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Ave. 25 entre 1ra y 3ra sur 25 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 6 recensioner från resenärerBaserat på 6 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Playa del Carmen. Våra resenärer kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Våra besökare har 19. 8 kilometer till flygplatsen. Totalt 28 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Shaddai Hotel By Lhmg genomgick en renovering 2018. Alla som valt detta boende har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Resenärena välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Shaddai Hotel By Lhmg förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. De som bor på denna anläggning kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Maya Del Mar
  Från255krPer natt

  Maya Del Marstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Quinta avenida y calle 8 norte - Karta
  1,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 214 recensioner från resenärerBaserat på 214 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Playa del Carmen. Från detta hotell som ligger inbäddat 750 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna egendom ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Den närmaste stranden ligger 25 meter från detta hotell. Totalt 22 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Senast denna anläggning renoverades var 2015. De som bor på detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Endast små husdjur är tillåtna på detta hotell. De som vill koppla av från vardagens rutiner kan utnyttja anläggningens hälso- och välbefinnandeinrättning. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Casa Melissa
  Från547krPer natt

  Casa Melissastars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Av. juarez, m1, lt 4, centro, playa del carmen - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 230 recensioner från resenärerBaserat på 230 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Playa del Carmen. Från denna anläggning är det 40 meter till närmaste strand. Totalt 33 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Dygnet-runt-servicen på Casa Melissa bidrar till gästernas trivsel. Babysängar tillhandahålls inte på Casa Melissa. Detta hotell tillåter inte husdjur.

  Se mer
 • Maya del Centro - Adults Only
  Från201krPer natt

  Maya del Centro - Adults Onlystars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Calle 6 esq. 5a av. - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 65 recensioner från resenärerBaserat på 65 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är särskilt utformat för vuxna och finns i Playa del Carmen. Från denna anläggning som ligger inbäddad 800 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Den närmaste stranden ligger 80 meter från denna egendom. Våra besökare har 50. 0 kilometer till flygplatsen. Detta trivsamma hotell garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 14 rum. Maya del Centro - Adults Only har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på Maya del Centro - Adults Only håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Maya del Centro - Adults Only. Små husdjur är tillåtna på Maya del Centro - Adults Only. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Maya del Centro - Adults Only.

  Se mer
 • Tribeca
  Från372krPer natt

  Tribecastars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Calle 12 norte s/n mza 35 lt 4-a - Karta
   

  Detta charmiga hotell ligger i Playa del Carmen. Från denna anläggning som är belägen 10 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Detta hotell ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 1000 meter från denna anläggning. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna egendom. Den närmaste stranden ligger 5 meter från detta boende. Våra resenärer har 45. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 150 meter till hamnen. Resenärena kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Tribeca som har totalt 11 rum. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till gästernas trivsel. Tribeca tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Tribeca.

  Se mer
 • Casaejido
  Från216krPer natt

  Casaejidostars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Calle 3 sur, manzana 11, lote 9, ejidal 11 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 60 recensioner från resenärerBaserat på 60 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Playa del Carmen. Från denna egendom är det 150 meter till närmaste strand. Detta hotell har totalt 17 rum. Boendet byggdes år 2010. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på Casaejido har inte öppet dygnet runt. Denna barnvänliga anläggning är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. Denna djurvänliga hotell tillåter husdjur som väger högst 5 kg. Alla gäster som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • El Campanario
  Från909krPer natt

  El Campanariostars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Av. 15 norte no. 128 esquina calle 12, col centro 218 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 55 recensioner från resenärerBaserat på 55 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Playa del Carmen. Från denna egendom som ligger 50 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 1000 meter från detta hotell. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från detta boende. Från detta hotell är det 300 meter till närmaste strand. För våra gäster är det bara 200 meter till flygplatsen. Denna anläggning kan erbjuda totalt 16 rum. El Campanario genomgick en totalrenovering 2009. El Campanario har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Alla gäster som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Babysängar tillhandahålls inte på El Campanario. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Los Itzaes
  Från697krPer natt

  Los Itzaesstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Avenida 10 lote 3 entre calle 6 y 8 10 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 212 recensioner från resenärerBaserat på 212 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Playa del Carmen. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från egendomen. Från detta boende är det 150 meter till närmaste strand. Det totala antalet rum är 16. Boendet byggdes år 1999. Både fast och trådlöst internet finns på Los Itzaes. Receptionen på Los Itzaes håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Los Itzaes. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Gäster som bor på Los Itzaes kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • La Alegria Hotel
  Från1.301krPer natt

  La Alegria Hotelstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Calle 48 entre ave40 y 45 lt 10 mza 261 col. luis - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 9 recensioner från resenärerBaserat på 9 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Playa del Carmen. Från detta boende som ligger 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 50 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från denna egendom är det 800 meter till närmaste strand. För våra kunder är det bara 46 meter till flygplatsen. Från detta hotell är promenadavståndet till hamnen 1000 meter. Detta hotell med endast 11 rum passar bra för en lugn vistelse. Resenärerna har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla gäster som bor på denna anläggning. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. Detta hotell tillåter inte husdjur. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  55  Hotell - Riviera Maya
Sida  1  av  6
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här