3-stjärniga hotell i Riviera Maya

Se på kartan
3-stjärniga hotell i Riviera Maya

3-stjärniga hotell i Riviera MayaFrån  173kr

3-stjärniga hotell Recommenderade i Riviera Maya

 • Maya Del Mar
  Från291krPer natt

  Maya Del Marstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , 5ta avenida norte en la calle 8 - Karta
  1,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 214 recensioner från resenärerBaserat på 214 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Playa del Carmen. Från detta hotell som ligger inbäddat 750 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna egendom ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Den närmaste stranden ligger 25 meter från detta hotell. Totalt 22 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Senast denna anläggning renoverades var 2015. De som bor på detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Endast små husdjur är tillåtna på detta hotell. De som vill koppla av från vardagens rutiner kan utnyttja anläggningens hälso- och välbefinnandeinrättning. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Maya del Carmen
  Från423krPer natt

  Maya del Carmenstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Avenida 10 esq. calle 40 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 32 recensioner från resenärerBaserat på 32 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Playa del Carmen. Detta boende kan erbjuda totalt 30 rum. Boendet byggdes år 2009. De som bor på detta hotell kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen är öppen dygnet runt. Tyvärr finns inga rum för alla som valt detta boende med möjlighet till babysäng för de små. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Dessutom kan de som reser med bil ha stor nytta av parkeringsmöjligheterna på Maya del Carmen. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Playa Maya
  Från743krPer natt

  Playa Mayastars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Zona fmt entre calle 6 y 8 norte - Karta
   

  Detta charmiga hotell återfinns i Playa del Carmen. 20 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta hotell har wifi-anslutning. Dygnet-runt-servicen på Playa Maya bidrar till gästernas trivsel. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur.

  Se mer
 • Hacienda del Caribe
  Från228krPer natt

  Hacienda del Caribestars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Calle 2 norte entre la 10 y 5ta. avenida - Karta
  2,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 420 recensioner från resenärerBaserat på 420 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Playa del Carmen. Våra besökare kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Från denna anläggning är det 100 meter till närmaste strand. Våra gäster har 19. 6 kilometer till flygplatsen. Detta boende har 34 rum. Detta boende totalrenoverades 2006. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen på Hacienda del Caribe har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på Hacienda del Caribe. Detta boende tillåter inte husdjur. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Studio 30
  Från592krPer natt

  Studio 30stars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Calle 30 entre calle 6 y calle 8 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 80 recensioner från resenärerBaserat på 80 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Playa del Carmen. Från denna egendom som ligger inbäddad 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 400 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 600 meter från detta boende. Det totala antalet rum är 22. Detta hotells byggår är 2016. Kunderna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Tyvärr finns inga rum för de som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Husdjur är inte tillåtna på Studio 30. Gäster som bor på Studio 30 kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Los Itzaes
  Från703krPer natt

  Los Itzaesstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Avenida 10 lote 3 entre calle 6 y 8 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 212 recensioner från resenärerBaserat på 212 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Playa del Carmen. Våra besökare hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från det här boendet. Den närmaste stranden ligger 150 meter från detta boende. Det totala antalet rum på Los Itzaes är 16. Anläggningen byggdes 1999. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen är öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Los Itzaes. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Gäster som bor på Los Itzaes kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Suites Corazon
  Från863krPer natt

  Suites Corazonstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Calle 14 norte, entre avenida 10 y 5ta - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 416 recensioner från resenärerBaserat på 416 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Playa del Carmen. Från denna egendom som är belägen 350 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Detta hotell ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från det här hotellet. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 200 meter från detta hotell. Våra kunder har 50. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är promenadavståndet till hamnen 900 meter. Detta hotell har totalt 16 rum. Detta hotell totalrenoverades 2014. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Detta hotells gemensamma utrymmen är handikappanpassade, och det har även ett handikappanpassat rum. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Detta hotell erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Casa Melissa
  Från774krPer natt

  Casa Melissastars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Ave. juarez, entre 1ra y 5ta norte - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 230 recensioner från resenärerBaserat på 230 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Playa del Carmen. Från detta hotell är det 40 meter till närmaste strand. Detta boende har totalt 33 ombonade rum. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till kundernas trivsel. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Akumal Natura Glamping
  Från967krPer natt

  Akumal Natura Glampingstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Avenida gonzalo guerrero s/n - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 204 recensioner från resenärerBaserat på 204 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Playa del Carmen. Denna anläggning innefattar 20 trivsamma rum. Det här hotellet byggdes 2016. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta hotell. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. Detta hotell tillåter inte husdjur. Det finns parkeringsplatser på Akumal Natura Glamping. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • The Fives Downtown Hotel, Curio by Hilton
  Från1.019krPer natt

  The Fives Downtown Hotel, Curio by HiltonstarsGreenProgram Icon

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Avenida 10 norte calle 2 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 437 recensioner från resenärerBaserat på 437 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell finns i Playa del Carmen. Våra kunder har 19. 6 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på The Fives Downtown Hotel, Curio by Hilton är 133. Dygnet-runt-servicen på The Fives Downtown Hotel, Curio by Hilton bidrar till gästernas trivsel. Detta barnvänliga hotell är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. De gemensamma utrymmen på The Fives Downtown Hotel, Curio by Hilton är rullstolsanpassade. Gästerna behöver inte lämna sina husdjur hemma, de kan ta med sig dem till denna anläggning. Detta boende tillämpar en hållbar policy. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Restaurangen inbjuder de som bor på denna anläggning till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. För gästernas extra bekvämlighet finns affärsfaciliteter och tjänster att tillgå. Alla som valt detta boende kan njuta av ett brett utbud av smakfulla rätter. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  30  Hotell - Riviera Maya
Sida  1  av  3
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här