4-stjärniga hotell i Riviera Maya

Se på kartan
4-stjärniga hotell i Riviera Maya

4-stjärniga hotell i Riviera MayaFrån  146kr

4-stjärniga hotell Recommenderade i Riviera Maya

 • Unic Design Hotel
  Från354krPer natt

  Unic Design Hotelstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Quinta avenida entre calles 22 y 24 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 155 recensioner från resenärerBaserat på 155 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell för adults-only är lokaliserat i Playa del Carmen. Denna anläggning har totalt 21 rum. Unic Design Hotel totalrenoverades 2015. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Detta hotell erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. De som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Petit Lafitte
  Från1.350krPer natt

  Petit Lafittestars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Xcalacoco manzana 21 fraccion 3 region 4l 86 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1946 recensioner från resenärerBaserat på 1946 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Playa del Carmen. Det totala antalet rum är 50. Denna anläggning har wifi-anslutning. Receptionen på Petit Lafitte håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är en husdjursvänlig anläggning. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Gästerna kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Gästerna kommer att få en rolig vistelse på detta boende som har ett stort utbud av nöjen. Gourmeter kommer att uppskatta de olika utsökta kulinariska alternativen med smaker för alla slags gäster. Petit Lafitte kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Magic Express
  Från534krPer natt

  Magic Expressstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Calle 54 norte smz 13 mz 58 lt 1 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 331 recensioner från resenärerBaserat på 331 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Playa del Carmen. Från detta boende som ligger 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta hotell är det 1. 5 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 1. 5 kilometer från anläggningen. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 500 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 1. 2 kilometer från denna anläggning. Våra gäster har 45. 0 kilometer till flygplatsen. 98 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta hotell renoverades 2015. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen är öppen under hela dagen. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Dessutom kan de som reser med bil har stor nytta av parkeringsmöjligheterna. Gästerna välkomnas till denna miljövänliga anläggning. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Konferensfaciliteter finns på denna anläggning. Resenärerna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på detta hotell. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • The Reef CocoBeach
  Från1.288krPer natt

  The Reef CocoBeachstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Región 6, calle flamingo lt 1 mz 7 s/n - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 5011 recensioner från resenärerBaserat på 5011 recensioner från resenärer

  Detta familjevänliga hotell har en fantastisk placering vid Playa del Carmen. Hotellet ligger bara några steg från 5th Avenue, i centrum av staden, och erbjuder besökarna en idealisk miljö för att utforska den rika kulturen och historien i området. Detta underbara hotell ligger bara en kort bit från ett antal restauranger, shoppingmöjligheter och nöjesställen. Gästerna välkomnas till en värld av värme och charm. Rummen är elegant inredda och har moderna bekvämligheter. Besökarna uppmanas att ta del av det stora utbudet av faciliteter och tjänster som hotellet har att erbjuda.

  Se mer
 • Koox Downtown Family Boutique Hotel
  Från1.505krPer natt

  Koox Downtown Family Boutique Hotelstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , 10 avenida nte., quintas del carmen - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 150 recensioner från resenärerBaserat på 150 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Playa del Carmen. Våra kunder kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 3. 5 kilometer från det här boende. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Den närmaste stranden ligger 300 meter från denna anläggning. Detta boende innefattar 16 trivsamma rum. Detta hotell byggdes 2015. Koox Downtown Family Boutique Hotel har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på Koox Downtown Family Boutique Hotel håller öppet dygnet runt. Tyvärr finns inga rum för alla som valt detta boende med möjlighet till babysäng för de små. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Koox Downtown Family Boutique Hotel tillämpar en miljövänlig och hållbar praxis. Gäster som bor på detta hotell kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Newport House Playa
  Från1.778krPer natt

  Newport House Playastars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , 10 avenida norte, manzana 141, lote 1 10 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 288 recensioner från resenärerBaserat på 288 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Playa del Carmen. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från detta hotell som ligger mitt i stadens centrum. Från denna anläggning är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från hotellet. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 15 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 20 meter från denna anläggning. Våra besökare har 50. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 300 meter till hamnen. Newport House Playa garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 15 rum. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla gäster som bor på denna anläggning. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. denna anläggning har åtagit sig att upprätthålla en miljövänlig praxis. Kunderna kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • The Palm At Playa
  Från1.020krPer natt

  The Palm At Playastars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Calle norte entre 5 av y 10 ma 8 - Karta
  3,2/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2194 recensioner från resenärerBaserat på 2194 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell för adults-only är lokaliserat i Playa del Carmen. Från detta boende som ligger inbäddat 400 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från det här boendet. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Den närmaste stranden ligger 50 meter från detta boende. Detta boende har 69 rum. Detta boende byggdes 2012. The Palm At Playa är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen dygnet runt. The Palm At Playa tillhandahåller inga babysängar på begäran. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Det finns parkeringsplatser på The Palm At Playa. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på The Palm At Playa. Resenärerna kan utforska de olika matställena som The Palm At Playa erbjuder. Vid behov kan alla som valt detta boende använda inrättningen för hälso- och välbefinnande. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på The Palm At Playa. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Aspira Hotel & Beach Club
  Från653krPer natt

  Aspira Hotel & Beach Clubstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Calle 16 nte entre 10 y 15 avenida sn - Karta
  2,2/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Detta gulliga hotell beläget i Playa del Carmen. Denna egendom ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Den närmaste stranden ligger 100 meter från detta boende. Våra kunder har 1. 2 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 38. Denna anläggning grundades år 2015. Wifi finns på boendet i sin helhet. Alla som valt detta boende välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Dessutom erbjuder detta barnvänliga hotell babysängar på begäran. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Casa Mora Suites
  Från366krPer natt

  Casa Mora Suitesstars

  Riviera Maya - Södra, Riviera Maya , Calle 48, entre avenida 5 y 10 - Karta
   

  Detta gulliga hotell återfinns i South Riviera Maya. Från denna egendom som ligger 200 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. För våra besökare är det 1. 6 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar många allmänna kommunikationsförbindelser inom ett avstånd av 1. 6 kilometer. Den närmaste stranden ligger 200 meter från detta boende. Från denna egendom är det 2. 2 kilometer till hamnen. Detta boende har 32 rum. Casa Mora Suites är från år 2016. Alla som valt detta boende kan använda sig av wifi-anslutningen i de gemensamma utrymmena. Receptionen på Casa Mora Suites håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Detta boende tillåter små husdjur. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Antera Hotel & Residences
  Från1.905krPer natt

  Antera Hotel & Residencesstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Av 10 norte esqu. calle 6 mza 11 lt 1, col centro 10 - Karta
   

  Detta gulliga hotell finns i Playa del Carmen. 69 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta boende grundades år 2018. Resenärerna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Alla gäster som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Detta boende förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. De som som bor på denna anläggning kommer också att uppskatta parkeringsplatserna och garaget. Gästerna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Alla gästerna som bor på denna anläggning kan njuta av en läcker måltid i dess gastronomiska restaurang. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  56  Hotell - Riviera Maya
Sida  1  av  6
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här