4-stjärniga hotell i Riviera Maya

Se på kartan
4-stjärniga hotell i Riviera Maya

4-stjärniga hotell i Riviera MayaFrån  173kr

4-stjärniga hotell Recommenderade i Riviera Maya

 • La Reina Roja Hotel Boutique
  Från476krPer natt

  La Reina Roja Hotel Boutiquestars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Calle 20 entre av. 5 y av. 10 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1020 recensioner från resenärerBaserat på 1020 recensioner från resenärer

  Located in Playa del Carmen on the beautiful Riviera Maya.

  Se mer
 • Illusion Boutique Hotel By Xperience
  Från776krPer natt

  Illusion Boutique Hotel By Xperiencestars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Calle 8 norte entre quinta avenida y el mar - Karta
  1,9/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1994 recensioner från resenärerBaserat på 1994 recensioner från resenärer

  Illusionen By Xperience är ett charmigt boutiquehotell inrymt i en fantastisk traditionell byggnad som ligger i centrum av turistorten Playa del Carmen och inom gångavstånd från dess underbara blå kristallklart vatten. Inom området, gäster kommer att hitta många nöjen och restauranger. Hotellet erbjuder högkvalitativa tjänster och erbjuder ett brett utbud av fritidsaktiviteter och nöjen samt personalens artighet som garanterad gäster en perfekt vistelse. Detta är en sublim inställning tillsammans med den eleganta komforten i en lyxig resort.

  Se mer
 • The Palm At Playa
  Från815krPer natt

  The Palm At Playastars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Calle 8 norte mz 29 lote 5 - Karta
  3,2/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2194 recensioner från resenärerBaserat på 2194 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell som återfinns i Playa del Carmen, är endast för vuxna. Från denna egendom som är belägen 400 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från det här boendet. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna anläggning. Den närmaste stranden ligger 50 meter från detta hotell. Denna anläggning har 69 rum. The Palm At Playa byggdes 2012. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla gäster som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är en husdjursvänlig anläggning. Det finns parkeringsplatser på The Palm At Playa. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på denna anläggning med massor av hälso- och välbefinnandealternativ. Tack vare de fritidsaktiviteter som erbjuds på detta boende kan kunderna få roliga upplevelser. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Coral Maya Stay Suites
  Från1.233krPer natt

  Coral Maya Stay Suitesstars

  Riviera Maya - Södra, Riviera Maya , Bahia kantenah 38, pto aventuras - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 94 recensioner från resenärerBaserat på 94 recensioner från resenärer

  Denna charmiga resort beläget i South Riviera Maya. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 1. 3 kilometer från det här boendet. Från denna resort är det 200 meter till närmaste strand. Totalt 20 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Coral Maya Turquesa Condo Hotel. Boendet byggdes år 2006. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Coral Maya Turquesa Condo Hotel. Coral Maya Turquesa Condo Hotel kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The Reef CocoBeach
  Från823krPer natt

  The Reef CocoBeachstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Costera norte s/n, lote 1, manzana 7, region 6, pl - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 5011 recensioner från resenärerBaserat på 5011 recensioner från resenärer

  Detta familjevänliga hotell har en fantastisk placering vid Playa del Carmen. Hotellet ligger bara några steg från 5th Avenue, i centrum av staden, och erbjuder besökarna en idealisk miljö för att utforska den rika kulturen och historien i området. Detta underbara hotell ligger bara en kort bit från ett antal restauranger, shoppingmöjligheter och nöjesställen. Gästerna välkomnas till en värld av värme och charm. Rummen är elegant inredda och har moderna bekvämligheter. Besökarna uppmanas att ta del av det stora utbudet av faciliteter och tjänster som hotellet har att erbjuda.

  Se mer
 • Nina Hotel & Beach Club
  Från404krPer natt

  Nina Hotel & Beach Clubstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Calle 6 norte entre 10 y 15 av, colonia centro - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 228 recensioner från resenärerBaserat på 228 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell för adults-only är lokaliserat i Playa del Carmen. Från denna egendom som ligger inbäddad 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 20. 0 kilometer från den här anläggningen. Från denna anläggning är det 500 meter till närmaste strand. De 20 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Denna anläggning renoverades 2012. Denna anläggning har wifi-anslutning. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för de som bor på denna anläggning. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Aspira Hotel & Beach Club
  Från535krPer natt

  Aspira Hotel & Beach Clubstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Calle 16 norte, lote 5, manzana 38 entre av. 10 y - Karta
  2,2/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Detta charmiga hotell ligger i Playa del Carmen. Denna egendom ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra kunder har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Den närmaste stranden ligger 100 meter från denna egendom. Våra gäster har 1. 2 kilometer till flygplatsen. De 38 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Det här boendet byggdes 2015. Dessutom ingår wifi-anslutning på denna anläggning. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Central Park Tulum by Los Amigos
  Från1.123krPer natt

  Central Park Tulum by Los Amigosstars

  Riviera Maya - Södra, Riviera Maya , Calle 6 sur, entre calle 3 y 4 sur - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 157 recensioner från resenärerBaserat på 157 recensioner från resenärer

  Detta gulliga lägenhetshotell är beläget i South Riviera Maya. Från detta boende som ligger inbäddat 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. För våra gäster är det 1. 5 kilometer till det främsta nöjesområdet. Det finns allmänna kommunikationer på ett avstånd på 1. 5 kilometer. Denna egendom ligger 6. 0 kilometer från närmaste strand. Detta boende har 39 rum. Detta boende byggdes 2016. Detta boende har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Kunderna kanske väljer att skämma bort sig på friskvårdinrättningen som finns på detta boende. Central Park Tulum by Los Amigos erbjuder en mängd olika matupplevelser. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Aldea Coba an Escape Boutique Experience
  Från2.444krPer natt

  Aldea Coba an Escape Boutique Experiencestars

  Riviera Maya - Södra, Riviera Maya , Carr. tulum-coba av. principal no.1 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 104 recensioner från resenärerBaserat på 104 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i South Riviera Maya. Med sina totalt 6 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen är inte öppen under hela dagen. Aldea Coba an Escape Boutique Experience tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta boende tillåter inte husdjur. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. De som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Anah Suites
  Från11.052krPer natt

  Anah Suitesstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Avenida 20 entre las calles 14 y 16 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 223 recensioner från resenärerBaserat på 223 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Playa del Carmen. Från denna anläggning som ligger 250 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från denna egendom. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Den närmaste stranden ligger 300 meter från detta boende. De 88 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta boende 2015. Anah Suites har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Kunderna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på detta hotell och som passar för olika slags evenemangEn avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  49  Hotell - Riviera Maya
Sida  1  av  5
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här