Billiga hotell i Riviera Maya

Se på kartan
Billiga hotell i Riviera Maya

Billiga hotell i Riviera MayaFrån  227kr

Billiga hotell Recommenderade i Riviera Maya

 • El Campanario
  Från353krPer natt

  El Campanariostars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Avenida 15 norte no. 218 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 55 recensioner från resenärerBaserat på 55 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell finns i Playa del Carmen. Från detta hotell som ligger 50 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 1000 meter från denna egendom. Våra resenärer hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Från detta boende är det 300 meter till närmaste strand. För våra kunder är det bara 200 meter till flygplatsen. Detta hotell har totalt 16 rum. Detta hotell totalrenoverades 2009. Wifi finns på anläggningen i sin helhet. Receptionen är öppen under hela dagen. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. El Campanario är inte någon husdjursvänlig anläggning.

  Se mer
 • Quinta Margarita, Boho Chic Hotel
  Från1.324krPer natt

  Quinta Margarita, Boho Chic Hotelstars

  Riviera Maya - Norra, Riviera Maya , Calle 32 norte 124, entre 5ta y 10 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 229 recensioner från resenärerBaserat på 229 recensioner från resenärer

  Detta enkla B&B återfinns i North Riviera Maya. Gästerna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Quinta Margarita, Boho Chic Hotel som har totalt 14 rum. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen på Quinta Margarita, Boho Chic Hotel har inte öppet dygnet runt. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna på detta boende. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hul-Ku
  Från479krPer natt

  Hul-Kustars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Ave.20 entre 4 y 6 norte col.centro - Karta
   

  Detta mysiga hotell återfinns i Playa del Carmen. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Den närmaste stranden ligger 450 meter från detta boende. De 48 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Boendet byggdes år 2001. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Tyvärr kan inte kunderna be om en babysäng till sitt rum. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Husdjur är tillåtna på detta hotell. Hul-Ku tillhandahåller parkering och garage. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel Gota de Sal
  Från1.046krPer natt

  Hotel Gota de Salstars

  Riviera Maya - Norra, Riviera Maya , Ave. javier rojo gomez sn - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 119 recensioner från resenärerBaserat på 119 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell är lokaliserat i North Riviera Maya. Från denna egendom som ligger inbäddad 50 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. De närmaste allmänna transportmedlen ligger -0. 0 kilometer från denna egendom. Den närmaste stranden ligger 50 meter från detta boende. Det totala antalet rum på Hotel Gota de Sal är 30. Senast detta boende renoverades var 2016. Hotel Gota de Sal har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på Hotel Gota de Sal håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Tyvärr kan inte resenärerna be om en babysäng till sitt rum. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Det finns parkeringsplatser på Hotel Gota de Sal. Gäster som bor på Hotel Gota de Sal kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 
[x]
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här