Billiga hotell i Riviera Maya

Se på kartan
Billiga hotell i Riviera Maya

Billiga hotell i Riviera MayaFrån  38kr

Billiga hotell Recommenderade i Riviera Maya

 • El Campanario
  Från585krPer natt

  El Campanariostars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Av. 15 norte no. 128 esquina calle 12, col centro 218 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 55 recensioner från resenärerBaserat på 55 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell finns i Playa del Carmen. Från detta hotell som ligger 50 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 1000 meter från denna egendom. Våra resenärer hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Från detta boende är det 300 meter till närmaste strand. För våra kunder är det bara 200 meter till flygplatsen. Detta hotell har totalt 16 rum. Detta hotell totalrenoverades 2009. Wifi finns på anläggningen i sin helhet. Receptionen är öppen under hela dagen. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. El Campanario är inte någon husdjursvänlig anläggning.

  Se mer
 • Playa On Time
  Från9.524krPer natt

  Playa On Timestars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Av paseo coba condominio maya mar a11 playacar f.2 - Karta
   

  Detta enkla B&B är beläget i Playa del Carmen. Från detta boende som ligger 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 500 meter från detta boende. Det finns allmänna kommunikationer på ett avstånd på -0. 0 kilometer. Från denna egendom är promenadavståndet till hamnen 700 meter. Playa On Time garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 3 rum. Detta boende genomgick en renovering 2016. Playa On Time har wifi-anslutning. Detta boende har inte dygnet-runt-öppen reception. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Det finns parkeringsplatser på Playa On Time. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel Gota de Sal
  Från564krPer natt

  Hotel Gota de Salstars

  Riviera Maya - Norra, Riviera Maya , Ave. javier rojo gomez sn - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 119 recensioner från resenärerBaserat på 119 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell är lokaliserat i North Riviera Maya. Från denna egendom som ligger inbäddad 50 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. De närmaste allmänna transportmedlen ligger -0. 0 kilometer från denna egendom. Den närmaste stranden ligger 50 meter från detta boende. Det totala antalet rum på Hotel Gota de Sal är 30. Senast detta boende renoverades var 2016. Hotel Gota de Sal har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på Hotel Gota de Sal håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Tyvärr kan inte resenärerna be om en babysäng till sitt rum. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Det finns parkeringsplatser på Hotel Gota de Sal. Gäster som bor på Hotel Gota de Sal kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Villas Picalu B&B Boutique
  Från874krPer natt

  Villas Picalu B&B Boutiquestars

  Riviera Maya - Södra, Riviera Maya , Calle bahia xaak 52 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 131 recensioner från resenärerBaserat på 131 recensioner från resenärer

  Detta mysiga B&B är särskilt utformat för vuxna och finns i South Riviera Maya. Från detta boende som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från denna anläggning. Våra kunder hittar närmaste golfbana 30 meter från detta B&B. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Den närmaste stranden ligger 200 meter från denna egendom. Från denna anläggning är promenadavståndet till hamnen 500 meter. Detta boende med endast 4 rum passar bra för en lugn vistelse. Detta boende totalrenoverades 2015. De som bor på detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Detta boende har inte dygnet-runt-öppen reception. Tyvärr finns inga rum för alla som valt detta boende med möjlighet till babysäng för de små. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Kunderna kan använda sig av transfertjänsten. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hul-Ku
  Från553krPer natt

  Hul-Kustars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Av. 20 sur s/n - Karta
   

  Detta mysiga hotell återfinns i Playa del Carmen. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Den närmaste stranden ligger 450 meter från detta boende. De 48 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Boendet byggdes år 2001. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Tyvärr kan inte kunderna be om en babysäng till sitt rum. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Husdjur är tillåtna på detta hotell. Hul-Ku tillhandahåller parkering och garage. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Quinta Margarita, Boho Chic Hotel
  Från747krPer natt

  Quinta Margarita, Boho Chic Hotelstars

  Riviera Maya - Norra, Riviera Maya , Calle 32 norte no.124, centro - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 229 recensioner från resenärerBaserat på 229 recensioner från resenärer

  Detta enkla B&B återfinns i North Riviera Maya. Gästerna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Quinta Margarita, Boho Chic Hotel som har totalt 14 rum. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen på Quinta Margarita, Boho Chic Hotel har inte öppet dygnet runt. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna på detta boende. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Macao Apartamento
  Från540krPer natt

  Macao Apartamentostars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Calle 38 pedregal entre avenida 60 y 65 - Karta
   

  Detta enkla hotell är lokaliserat i Playa del Carmen. Denna anläggning med endast 2 rum passar bra för en lugn vistelse. Detta boende totalrenoverades 2015. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Denna anläggning har inte dygnet-runt-reception. Macao Apartamento tillhandahåller inga babysängar på begäran. Macao Apartamento förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Husdjur är tillåtna på detta boende. De som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Casa Blanca
  Från822krPer natt

  Casa Blancastars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Coral negro esq.viajaica de la mar na - Karta
   

  Detta anspråkslösa B&B är endast för vuxna och ligger i Playa del Carmen. Från detta B&B som ligger inbäddat 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta B&B ligger 1. 2kilometer från det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 1000 meter från denna anläggning. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna anläggning. Från denna anläggning är det 100 meter till närmaste strand. Från denna egendom är det 200 meter till hamnen. Casa Blanca garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 15 rum. Casa Blanca genomgick en renovering 2015. Casa Blanca har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Detta boende har inte dygnet-runt-öppen reception. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Casa Blanca är inte någon husdjursvänlig anläggning.

  Se mer
 • Maya Vacanze
  Från6.746krPer natt

  Maya Vacanzestars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Calle 4 norte entre avenida 40 y 45 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 35 recensioner från resenärerBaserat på 35 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa hotell finns i Playa del Carmen. Denna anläggning med endast 12 rum passar bra för en lugn vistelse. Denna anläggning byggdes 2014. Gästerna har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Detta boende har inte dygnet-runt-öppen reception. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Casaia Tulum
  Från539krPer natt

  Casaia Tulumstars

  Tulum, Riviera Maya , Coba norte con calle 2 oriente 01 - Karta
   

  Detta mysiga hotell finns i Tulum. Detta boende har totalt 16 ombonade rum. Fast och trådlös internetanslutning finns på Casaia Tulum. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla gäster som bor på denna anläggning. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Små husdjur är tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. På Casaia Tulum kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här