Djurvänligt hotell i Riviera Maya

Se på kartan
Djurvänligt hotell i Riviera Maya

Djurvänligt hotell i Riviera MayaFrån  173kr

Djurvänligt hotell Recommenderade i Riviera Maya

 • Hacienda Paradise Boutique by Xperience Hotels
  Från806krPer natt

  Hacienda Paradise Boutique by Xperience Hotelsstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Avenida 10 norte entre calles 20 y 22, fracc. xama - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1750 recensioner från resenärerBaserat på 1750 recensioner från resenärer

  Detta hotell ligger i Playa del Carmen, på halvön Yucatans östra kust, 66 km söder om Cancún. Hotellet ligger i en säker och lugn hotellzon, ca 300 meter från den närmaste stranden. Den trevliga gåzonen ligger runt hörnet. I närheten finns nöjen, restauranger, butiker och läkare och kyrkor. Huset är designat i mexikansk stil. Allmänna kommunikationer finns 500 meter bort.Hotellet har 29 lyxrum, fördelade på 2 våningar. Gästerna har tillgång till en trädgård, reception, kassafack, sitt- och läshörna. i hotellet finns en luftkonditonerad restaurang och en bar. Gästerna kan låna en publik internetterminal. Hotellet erbjuder också tvättservice.De mysiga rummen har badrum, internet, luftkonditionering, satellit-/kabel-TV, balkong eller terrass och takfläkt.Hotellet har en utomhuspool med sötvatten, solsängar, parasoller och en solterrass. Sportutövare har tillgång till en rad aktiviteter som dykning, segling, tennis, ridning, fiske och paragliding. Den närmaste golfbanan är 2 km bort.

  Se mer
 • Maya Del Mar
  Från291krPer natt

  Maya Del Marstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , 5ta avenida norte en la calle 8 - Karta
  1,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 214 recensioner från resenärerBaserat på 214 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Playa del Carmen. Från detta hotell som ligger inbäddat 750 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna egendom ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Den närmaste stranden ligger 25 meter från detta hotell. Totalt 22 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Senast denna anläggning renoverades var 2015. De som bor på detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Endast små husdjur är tillåtna på detta hotell. De som vill koppla av från vardagens rutiner kan utnyttja anläggningens hälso- och välbefinnandeinrättning. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Nina Hotel & Beach Club
  Från404krPer natt

  Nina Hotel & Beach Clubstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Calle 6 norte entre 10 y 15 av, colonia centro - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 228 recensioner från resenärerBaserat på 228 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell för adults-only är lokaliserat i Playa del Carmen. Från denna egendom som ligger inbäddad 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 20. 0 kilometer från den här anläggningen. Från denna anläggning är det 500 meter till närmaste strand. De 20 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Denna anläggning renoverades 2012. Denna anläggning har wifi-anslutning. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för de som bor på denna anläggning. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Aspira Hotel & Beach Club
  Från535krPer natt

  Aspira Hotel & Beach Clubstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Calle 16 norte, lote 5, manzana 38 entre av. 10 y - Karta
  2,2/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Detta charmiga hotell ligger i Playa del Carmen. Denna egendom ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra kunder har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Den närmaste stranden ligger 100 meter från denna egendom. Våra gäster har 1. 2 kilometer till flygplatsen. De 38 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Det här boendet byggdes 2015. Dessutom ingår wifi-anslutning på denna anläggning. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The Fives Downtown Hotel, Curio by Hilton
  Från1.019krPer natt

  The Fives Downtown Hotel, Curio by HiltonstarsGreenProgram Icon

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Avenida 10 norte calle 2 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 437 recensioner från resenärerBaserat på 437 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell finns i Playa del Carmen. Våra kunder har 19. 6 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på The Fives Downtown Hotel, Curio by Hilton är 133. Dygnet-runt-servicen på The Fives Downtown Hotel, Curio by Hilton bidrar till gästernas trivsel. Detta barnvänliga hotell är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. De gemensamma utrymmen på The Fives Downtown Hotel, Curio by Hilton är rullstolsanpassade. Gästerna behöver inte lämna sina husdjur hemma, de kan ta med sig dem till denna anläggning. Detta boende tillämpar en hållbar policy. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Restaurangen inbjuder de som bor på denna anläggning till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. För gästernas extra bekvämlighet finns affärsfaciliteter och tjänster att tillgå. Alla som valt detta boende kan njuta av ett brett utbud av smakfulla rätter. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Tukan Hotel & Beach Club
  Från358krPer natt

  Tukan Hotel & Beach Clubstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , 5 ta. av. norte entre calle 14 y 16, colonia centr - Karta
  3,2/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter

  The Tukan Hotel & Beach är ett enkelt men bekvämt hotell som ligger mycket nära 5th Avenue. Den har en mängd bekvämligheter och faciliteter som garanterar gästerna obegränsade mängder av nöje och avkoppling. I samma område och inte långt från stranden, kan gästerna hitta ett brett utbud av fritidsaktiviteter och nöjen. Nära hotellet finns det finns ett stort antal restauranger och nattliv alternativ, definitivt ett bra ställe där besökare kommer att njuta av fusion av idylliska dagar och energigivande nätter .

  Se mer
 • Banyan Tree Mayakoba
  Från8.465krPer natt

  Banyan Tree MayakobastarsGreenProgram Icon

  Riviera Maya - Södra, Riviera Maya , Carretera federal chetumal-puerto juarez km 298 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2802 recensioner från resenärerBaserat på 2802 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell återfinns i South Riviera Maya. Från denna anläggning som är belägen 10. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare har 21. 7 kilometer till flygplatsen. De 117 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Denna anläggning grundades år 2009. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på Banyan Tree Mayakoba är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna på Banyan Tree Mayakoba. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Banyan Tree Mayakoba tillämpar en hållbar policy. Detta hotell erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att gästerna njuter av sitt besök på alla sätt och vis. De som vill koppla av från vardagens rutiner kan utnyttja anläggningens hälso- och välbefinnandeinrättning. Flera konferensfaciliteter finns tillgängliga för att underlätta för affärsresenärer. Anläggningens restauranger har rykte om sig att servera utmärkt mat till förstklassig service. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Dreams Riviera Cancun All Inclusive
  Från2.605krPer natt

  Dreams Riviera Cancun All InclusivestarsGreenProgram Icon

  Riviera Maya - Norra, Riviera Maya , Carretera federal 307, chetumal-puerto juarez, ben - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 8297 recensioner från resenärerBaserat på 8297 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell ligger i North Riviera Maya. Från detta boende som är beläget 3. 7 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 20. 0 kilometer från den här anläggningen. Våra besökare hittar kollektivtrafiknätet inom ett avstånd på -0. 0 kilometer. Våra besökare har 23. 8 kilometer till flygplatsen. Boendet har totalt 486 rum. Dreams Riviera Cancun All Inclusive är från år 2009. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Alla som valt detta boende uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Detta boende tillåter endast små husdjur. Gästerna kan dra nytta av parkeringsplatserna. Detta boende har medvetet utformats för att följa de allra striktaste miljöstandarder och har en Rainforest Alliance-certifiering. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Fairmont Mayakoba
  Från2.890krPer natt

  Fairmont Mayakobastars

  Riviera Maya - Norra, Riviera Maya , Carretera federal cancun playa del carmen km 298 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 5675 recensioner från resenärerBaserat på 5675 recensioner från resenärer

  The hotel is located some 40 min South of Cancun and 15 min from Playa del Carmen.

  Se mer
 • Selina Playa Del Carmen
  Från401krPer natt

  Selina Playa Del Carmenstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Calle 2 entre 5ta y 10ma av. - Karta
   

  Detta gulliga vandrarhem finns i Playa del Carmen. Denna anläggning innefattar 76 trivsamma rum. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Varför inte ta med dig din fyrfota vän till detta boende?Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  20  Hotell - Riviera Maya
Sida  1  av  2
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här