Djurvänligt hotell i Riviera Maya

Se på kartan
Djurvänligt hotell i Riviera Maya

Djurvänligt hotell i Riviera MayaFrån  146kr

Djurvänligt hotell Recommenderade i Riviera Maya

 • Thompson Beach House
  Från2.817krPer natt

  Thompson Beach Housestars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Calle 8 y el mar - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 233 recensioner från resenärerBaserat på 233 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell återfinns i Playa del Carmen. Det totala antalet rum på Thompson Beach House är 27. De som bor på detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen på Thompson Beach House har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. De gemensamma utrymmen på Thompson Beach House är rullstolsanpassade. Resenärerna behöver inte lämna sina husdjur hemma eftersom detta är ett husdjursvänligt boende. Anläggningen har parkeringsplatser och garage. Kunderna kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Tack vare de fritidsaktiviteter som erbjuds på detta boende kan resenärerna få roliga upplevelser. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Maya Del Mar
  Från255krPer natt

  Maya Del Marstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Quinta avenida y calle 8 norte - Karta
  1,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 214 recensioner från resenärerBaserat på 214 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Playa del Carmen. Från detta hotell som ligger inbäddat 750 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna egendom ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Den närmaste stranden ligger 25 meter från detta hotell. Totalt 22 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Senast denna anläggning renoverades var 2015. De som bor på detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Endast små husdjur är tillåtna på detta hotell. De som vill koppla av från vardagens rutiner kan utnyttja anläggningens hälso- och välbefinnandeinrättning. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Maya del Centro - Adults Only
  Från201krPer natt

  Maya del Centro - Adults Onlystars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Calle 6 esq. 5a av. - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 65 recensioner från resenärerBaserat på 65 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är särskilt utformat för vuxna och finns i Playa del Carmen. Från denna anläggning som ligger inbäddad 800 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Den närmaste stranden ligger 80 meter från denna egendom. Våra besökare har 50. 0 kilometer till flygplatsen. Detta trivsamma hotell garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 14 rum. Maya del Centro - Adults Only har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på Maya del Centro - Adults Only håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Maya del Centro - Adults Only. Små husdjur är tillåtna på Maya del Centro - Adults Only. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Maya del Centro - Adults Only.

  Se mer
 • Casaejido
  Från216krPer natt

  Casaejidostars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Calle 3 sur, manzana 11, lote 9, ejidal 11 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 60 recensioner från resenärerBaserat på 60 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Playa del Carmen. Från denna egendom är det 150 meter till närmaste strand. Detta hotell har totalt 17 rum. Boendet byggdes år 2010. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på Casaejido har inte öppet dygnet runt. Denna barnvänliga anläggning är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. Denna djurvänliga hotell tillåter husdjur som väger högst 5 kg. Alla gäster som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Fairmont Mayakoba
  Från1.954krPer natt

  Fairmont Mayakobastars

  Riviera Maya - Norra, Riviera Maya , Carretera federal cancun-playa del carmen, km 298 na - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 5675 recensioner från resenärerBaserat på 5675 recensioner från resenärer

  The hotel is located some 40 min South of Cancun and 15 min from Playa del Carmen.

  Se mer
 • Casa Mora Suites
  Från367krPer natt

  Casa Mora Suitesstars

  Riviera Maya - Södra, Riviera Maya , Calle 48, entre avenida 5 y 10 - Karta
   

  Detta gulliga hotell återfinns i South Riviera Maya. Från denna egendom som ligger 200 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. För våra besökare är det 1. 6 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar många allmänna kommunikationsförbindelser inom ett avstånd av 1. 6 kilometer. Den närmaste stranden ligger 200 meter från detta boende. Från denna egendom är det 2. 2 kilometer till hamnen. Detta boende har 32 rum. Casa Mora Suites är från år 2016. Alla som valt detta boende kan använda sig av wifi-anslutningen i de gemensamma utrymmena. Receptionen på Casa Mora Suites håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Detta boende tillåter små husdjur. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The Fives Downtown Hotel, Curio by Hilton
  Från1.041krPer natt

  The Fives Downtown Hotel, Curio by Hiltonstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Ave 10 con calle 2 colonia centro sn - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 437 recensioner från resenärerBaserat på 437 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell finns i Playa del Carmen. Våra kunder har 19. 6 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på The Fives Downtown Hotel, Curio by Hilton är 133. Dygnet-runt-servicen på The Fives Downtown Hotel, Curio by Hilton bidrar till gästernas trivsel. Detta barnvänliga hotell är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. De gemensamma utrymmen på The Fives Downtown Hotel, Curio by Hilton är rullstolsanpassade. Gästerna behöver inte lämna sina husdjur hemma, de kan ta med sig dem till denna anläggning. Detta boende tillämpar en hållbar policy. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Restaurangen inbjuder de som bor på denna anläggning till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. För gästernas extra bekvämlighet finns affärsfaciliteter och tjänster att tillgå. Alla som valt detta boende kan njuta av ett brett utbud av smakfulla rätter. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Thompson Playa Del Carmen
  Från1.493krPer natt

  Thompson Playa Del Carmenstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Calle 12 entre 5ta ave. y 10 centro s/n - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1351 recensioner från resenärerBaserat på 1351 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är beläget i Playa del Carmen. Från denna egendom som är belägen 500 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Denna anläggning ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 2. 7 kilometer från hotellet. Denna egendom ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Den närmaste stranden ligger 250 meter från detta boende. Våra besökare har 50. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är promenadavståndet till hamnen 500 meter. Thompson Playa Del Carmen har totalt 119 rum. Denna anläggning byggdes 2015. Detta boende har wifi-anslutning. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. De gemensamma utrymmen på Thompson Playa Del Carmen är rullstolsanpassade. Denna husdjursvänliga anläggning tillåter husdjur i alla storlekar. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Resenärerna kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Alla gäster som bor på denna anläggning kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens dess restaurang. Detta boende erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Mahekal Beach Resort
  Från1.898krPer natt

  Mahekal Beach Resortstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Calle 38, entre avenida 5a y zona federal maritima - Karta
  2,4/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2316 recensioner från resenärerBaserat på 2316 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell, som återfinns i Playa del Carmen, är ett bra alternativ för familjer. Från detta boende som ligger inbäddat 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Den närmaste stranden ligger 5 meter från detta hotell. Detta boende innefattar 196 trivsamma rum. Boendet totalrenoverades 2015. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen är öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Husdjur som väger högst 5 kg är tillåtna i lokalerna. Alla gäster som bor på denna anläggning kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Hälso- och välbefinnandeutbudet på detta hotell ger en ultimat känsla av pånyttfödelse och avkoppling. Tack vare de fritidsaktiviteter som erbjuds på detta hotell kan gästerna få roliga upplevelser. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Kiin Luxury Condos Riviera Maya
  Från2.282krPer natt

  Kiin Luxury Condos Riviera Mayastars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Avenida del sol edificio anah, bahia principe, res - Karta
   

  Perfekt för familjer och ett sofistikerat hotell som är lokaliserat i Playa del Carmen. Resenärena kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på anläggningen som har totalt 10 rum. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta boende. Receptionen på Kiin Luxury Condos Riviera Maya håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta hotell tillåter små husdjur. Dessutom kan de som reser med bil ha stor nytta av parkeringsmöjligheterna på Kiin Luxury Condos Riviera Maya. Gäster som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Alla gäster som bor på denna anläggning kan med fördel dra nytta av dess restaurang. När det handlar om att koppla av, kan gästerna få svårt att välja med tanke på det breda hälsoutbudet som finns. Den varierade underhållning som erbjuds på detta boende är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Kiin Luxury Condos Riviera Maya erbjuder en mängd olika aktiviteter och underhållningsalternativ och är perfekt för den som älskar att utöva sport, eller för den som bara vill njuta av naturen. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  20  Hotell - Riviera Maya
Sida  1  av  2
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här