Golfhotell i Riviera Maya

Se på kartan
Golfhotell i Riviera Maya

Golfhotell i Riviera MayaFrån  228kr

Golfhotell Recommenderade i Riviera Maya

 • Ikonik The Carmen
  Från1.299krPer natt

  Ikonik The Carmenstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Calle 8 norte #876 mz 4 entre calle 5a avenida con - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 769 recensioner från resenärerBaserat på 769 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell för adults-only är lokaliserat i Playa del Carmen. Från denna egendom som ligger 200 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från den här egendomen. Våra resenärer kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Från detta boende är det 50 meter till närmaste strand. Från denna egendom är promenadavståndet till hamnen 800 meter. Detta hotell kan erbjuda totalt 37 rum. Ikonik The Carmen är från år 2016. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla de som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Resenärena kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Ikonik The Carmen tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Ikonik The Carmen. Gästerna kan utforska de olika matställena som Ikonik The Carmen erbjuder. Ikonik The Carmen kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Iberostar Paraiso Beach All Inclusive
  Från1.858krPer natt

  Iberostar Paraiso Beach All Inclusivestars

  Riviera Maya - Norra, Riviera Maya , Carretera chetumal-puerto juárez km. 309 fracc. pl - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 6512 recensioner från resenärerBaserat på 6512 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är särskilt utformat för familjer och finns i North Riviera Maya. Våra gäster hittar närmaste golfbana 1000 meter från detta hotell. Den närmaste stranden ligger 100 meter från detta hotell. Totalt 424 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Iberostar Paraiso Beach All Inclusive. Iberostar Paraiso Beach All Inclusive genomgick en renovering 2005. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla gäster som bor på denna anläggning. Dessutom erbjuder denna barnvänliga anläggning babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Kunder kan dra nytta av parkeringsplatserna. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Iberostar Paraiso Beach All Inclusive har ett varierat hälso- och friskvårdsutbud som är perfekt för gäster som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. Resenärerna kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Iberostar Paraiso Beach All Inclusive erbjuder en mängd olika aktiviteter och underhållningsalternativ och är perfekt för den som älskar att utöva sport, eller för den som bara vill njuta av naturen. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Iberostar Paraiso Beach All Inclusive. Kunderna kan glädja sig åt de smakfulla rätter som serveras på detta boende. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Riu Palace Riviera Maya All Inclusive
  Från2.430krPer natt

  Riu Palace Riviera Maya All InclusivestarsGreenProgram Icon

  Playacar, Riviera Maya , Avenida xaman-ha, manzana 9 y 10, lote 1 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 6372 recensioner från resenärerBaserat på 6372 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell, som återfinns i Playacar, är ett bra alternativ för familjer. Denna anläggning som är belägen mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Våra kunder hittar närmaste golfbana 1. 5 kilometer från den här anläggningen. Den närmaste stranden ligger precis utanför denna anläggning. Totalt 460 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Denna anläggnings byggår är 2006. Denna anläggning är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Alla gäster som bor på denna anläggning kan med fördel dra nytta av dess restaurang. Anläggningens underhållningsutbud gör att gästerna aldrig har en tråkig stund. Om resenärerna behöver skämmas bort kan de utnyttja det som hälsoinrättningen erbjuder. Resenärerna kommer att ha det riktigt roligt när de utnyttjar de sportfaciliteter och fritidsaktiviteter som erbjuds på denna anläggning. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Coral Maya Stay Suites
  Från884krPer natt

  Coral Maya Stay Suitesstars

  Riviera Maya - Södra, Riviera Maya , Bahia kantenah 38, pto aventuras - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 94 recensioner från resenärerBaserat på 94 recensioner från resenärer

  Denna charmiga resort beläget i South Riviera Maya. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 1. 3 kilometer från det här boendet. Från denna resort är det 200 meter till närmaste strand. Totalt 20 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Coral Maya Turquesa Condo Hotel. Boendet byggdes år 2006. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Coral Maya Turquesa Condo Hotel. Coral Maya Turquesa Condo Hotel kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Iberostar Paraiso del Mar All Inclusive
  Från1.858krPer natt

  Iberostar Paraiso del Mar All Inclusivestars

  Riviera Maya - Norra, Riviera Maya , Carretera chetumal-puerto juárez km. 309 fracc. pl - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Där det är beläget i North Riviera Maya är detta lyxiga hotell ett optimalt val för familjer. Våra kunder kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 1000 meter från denna anläggning. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 500 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från denna anläggning är det 100 meter till närmaste strand. Det totala antalet rum på Iberostar Paraiso del Mar All Inclusive är 388. Iberostar Paraiso del Mar All Inclusive är från år 2000. Iberostar Paraiso del Mar All Inclusive har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Resenärena uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Husdjur är inte tillåtna på Iberostar Paraiso del Mar All Inclusive. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Iberostar Paraiso del Mar All Inclusive. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. De som vill koppla av från vardagens rutiner kan utnyttja anläggningens hälso- och välbefinnandeinrättning. Kunderna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på detta boende. Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på denna anläggning . Kunderna kommer att uppskatta de sportaktiviteter som erbjuds på denna anläggning. På denna anläggning med flera restauranger tillgodoses alla typer av gästers behov. Iberostar Paraiso del Mar All Inclusive har funktionella affärsfaciliteter som är perfekta för affärsresenärer. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Residences at The Fives
  Från1.619krPer natt

  Residences at The Fivesstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Acceso xcalacoco el limonar 1 xcalacoco - Karta
   

  Denna enastående resort, som återfinns i Playa del Carmen, är ett bra alternativ för familjer. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 10. 0 kilometer från stadens centrum. Våra besökare kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 1000 meter från detta boende. Våra besökare hittar kollektivtrafiknätet inom ett avstånd på 0. 0 kilometer. Den närmaste stranden ligger 10 meter från denna resort. Våra kunder har 35. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Residences at The Fives är 662. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har gästerna tillgång till trådlös internetuppkoppling i de allmänna utrymmena. Gästerna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Residences at The Fives har ett särskilt utformat familjerum som är perfekt för familjer som reser med barn. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Detta boende erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Detta Residences at The Fives har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Restaurangen inbjuder de som bor på denna anläggning till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. Tack vare det breda friskvårdsutbudet kan den som bor på denna anläggning skämma bort sig under sin vistelse där. Anläggningens restauranger har rykte om sig att servera utmärkt mat till förstklassig service. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera de som bor på denna anläggning. De som bor på denna anläggning kan utöva olika sporter eller delta i aktiviteter som erbjuds. På Residences at The Fives kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Banyan Tree Mayakoba
  Från19.950krPer natt

  Banyan Tree MayakobastarsGreenProgram Icon

  Riviera Maya - Södra, Riviera Maya , Carretera federal chetumal-puerto juarez km 298 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2802 recensioner från resenärerBaserat på 2802 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell återfinns i South Riviera Maya. Från denna anläggning som är belägen 10. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare har 21. 7 kilometer till flygplatsen. De 117 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Denna anläggning grundades år 2009. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på Banyan Tree Mayakoba är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna på Banyan Tree Mayakoba. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Banyan Tree Mayakoba tillämpar en hållbar policy. Detta hotell erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att gästerna njuter av sitt besök på alla sätt och vis. De som vill koppla av från vardagens rutiner kan utnyttja anläggningens hälso- och välbefinnandeinrättning. Flera konferensfaciliteter finns tillgängliga för att underlätta för affärsresenärer. Anläggningens restauranger har rykte om sig att servera utmärkt mat till förstklassig service. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Bahia Principe Luxury Akumal
  Från1.489krPer natt

  Bahia Principe Luxury Akumalstars

  Riviera Maya - Södra, Riviera Maya , Carretera chetumal - cancún - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 11848 recensioner från resenärerBaserat på 11848 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i South Riviera Maya är detta lyxiga hotell ett optimalt val för familjer. Våra kunder hittar närmaste golfbana 1. 3 kilometer från det här boendet. Denna anläggning innefattar 630 trivsamma rum. Boendet byggdes år 2001. Bahia Principe Luxury Akumal är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen under hela dagen. Tyvärr finns inga rum för de som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. De gemensamma utrymmen på Bahia Principe Luxury Akumal är rullstolsanpassade. Detta hotell tillåter inte husdjur. Det finns parkeringsplatser på Bahia Principe Luxury Akumal. Gäster som valt detta boende kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Resenärerna uppskattar det hälso- och välbefinnandetutbud som tillhandahålls på detta hotell. Gästerna kan njuta av en läcker måltid i anläggningens gastronomiska restaurang. Detta hotell har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. Bahia Principe Luxury Akumal erbjuder en mängd olika aktiviteter och underhållningsalternativ och är perfekt för den som älskar att utöva sport, eller för den som bara vill njuta av naturen. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The Royal Haciendas Resort & Spa
  Från1.514krPer natt

  The Royal Haciendas Resort & Spastars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Chetumal / pto. juarez highway, km 289-10 lote 2, - Karta
  3,2/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 5211 recensioner från resenärerBaserat på 5211 recensioner från resenärer

  The Royal Haciendas - All Inclusive är ett populärt val bland resenärer på besök i Playa Del Carmen, vare sig de vill utforska staden eller bara är på genomresa. Både affärsresenärer och turister har glädje av boendets faciliteter och tjänster. Faciliteter som rumservice dygnet runt, gratis Wi-Fi i samtliga rum, handikappanpassning, Wi-Fi i allmänna utrymmen, parkering finns tillgängliga för att du ska ha glädje av dem. Varje rum är elegant inrett och utrustat med praktiska bekvämligheter. Tillgång till boendets badtunna, privat strand, gym, bastu, golfbana (inom 3 km) förgyller din trevliga vistelse ännu mer. Trevlig personal, fina faciliteter och nära till allt som Playa Del Carmen har att erbjuda är tre bra anledningar till att bo på The Royal Haciendas - All Inclusive.

  Se mer
 • Fairmont Mayakoba
  Från2.881krPer natt

  Fairmont Mayakobastars

  Riviera Maya - Norra, Riviera Maya , Carretera federal cancun playa del carmen km 298 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 5675 recensioner från resenärerBaserat på 5675 recensioner från resenärer

  The hotel is located some 40 min South of Cancun and 15 min from Playa del Carmen.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  22  Hotell - Riviera Maya
Sida  1  av  3
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här