Hotell med pool i Riviera Maya

Se på kartan
Hotell med pool i Riviera Maya

Hotell med pool i Riviera MayaFrån  227kr

Hotell med pool Recommenderade i Riviera Maya

 • BlueBay Grand Esmeralda
  Från916krPer natt

  BlueBay Grand EsmeraldastarsGreenProgram Icon

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Carretera federal chelumal puerto juarez km 300 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 21 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 11780 recensioner från resenärerBaserat på 11780 recensioner från resenärer

  Hotellet ligger i ett naturparadis, direkt vid stranden, ett privilegierad läge i Riviera Maya. Till Playa del Carmen är det bara 15 minuter och till Cancuns internationella flygplats cirka 35 minuter med bil. De allmänna kommunikationer ligger inom gångavstånd och nås lätt från hotellet. De rymliga och lyxiga rummen har eleganta möbler och elegant inredning. Dessutom erbjuder hotellet en rad olika tjänster, faciliteter och restauranger.

  Se mer
 • Akumal Bay Beach & Wellness Resort
  Från2.786krPer natt

  Akumal Bay Beach & Wellness Resortstars

  Riviera Maya - Södra, Riviera Maya , Cancun - tulum km 104 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 6980 recensioner från resenärerBaserat på 6980 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell, som återfinns i South Riviera Maya, är ett bra alternativ för familjer. Från denna anläggning som är belägen 200 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra gäster hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från den här anläggningen. Detta boende har totalt 324 rum. Denna anläggning totalrenoverades 2014. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Akumal Bay Beach & Wellness Resort tillhandahåller inga babysängar på begäran. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Akumal Bay Beach & Wellness Resort erbjuder en mängd olika matupplevelser. Alla som valt detta boende kommer verkligen att uppskatta det stora utbudet av underhållning, fritidstjänster och faciliteter som erbjuds. När det handlar om att koppla av, kan resenärerna få svårt att välja med tanke på det breda hälsoutbudet som finns. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Now Sapphire Riviera Cancun
  Från1.605krPer natt

  Now Sapphire Riviera CancunstarsGreenProgram Icon

  Riviera Maya - Norra, Riviera Maya , Super manzana 11 manzana 9 lote 10 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 9746 recensioner från resenärerBaserat på 9746 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är särskilt utformat för familjer och finns i North Riviera Maya. Våra gäster hittar närmaste golfbana 15. 0 kilometer från det här boende. Våra besökare har 17. 7 kilometer till flygplatsen. Totalt 488 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Now Sapphire Riviera Cancun. Now Sapphire Riviera Cancun är från år 2001. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för de som bor på denna anläggning. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Now Sapphire Riviera Cancun. De som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. Kunderna kan slappna av och fly vardagen i anläggningens inrättning för välbefinnande. Den varierade underhållning som erbjuds på denna anläggning är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. De mest aktiva har möjlighet att utöva många sporter och aktiviteter på detta hotell. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Bahia Principe Luxury Akumal
  Från1.484krPer natt

  Bahia Principe Luxury Akumalstars

  Riviera Maya - Södra, Riviera Maya , Carretera chetumal - cancún - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 11848 recensioner från resenärerBaserat på 11848 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i South Riviera Maya är detta lyxiga hotell ett optimalt val för familjer. Våra kunder hittar närmaste golfbana 1. 3 kilometer från det här boendet. Denna anläggning innefattar 630 trivsamma rum. Boendet byggdes år 2001. Bahia Principe Luxury Akumal är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen under hela dagen. Tyvärr finns inga rum för de som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. De gemensamma utrymmen på Bahia Principe Luxury Akumal är rullstolsanpassade. Detta hotell tillåter inte husdjur. Det finns parkeringsplatser på Bahia Principe Luxury Akumal. Gäster som valt detta boende kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Resenärerna uppskattar det hälso- och välbefinnandetutbud som tillhandahålls på detta hotell. Gästerna kan njuta av en läcker måltid i anläggningens gastronomiska restaurang. Detta hotell har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. Bahia Principe Luxury Akumal erbjuder en mängd olika aktiviteter och underhållningsalternativ och är perfekt för den som älskar att utöva sport, eller för den som bara vill njuta av naturen. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Fairmont Mayakoba
  Från2.873krPer natt

  Fairmont Mayakobastars

  Riviera Maya - Norra, Riviera Maya , Carretera federal cancun playa del carmen km 298 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 5675 recensioner från resenärerBaserat på 5675 recensioner från resenärer

  The hotel is located some 40 min South of Cancun and 15 min from Playa del Carmen.

  Se mer
 • Dreams Tulum Resort & SPA All Inclusive
  Från2.943krPer natt

  Dreams Tulum Resort & SPA All InclusivestarsGreenProgram Icon

  Tulum, Riviera Maya , Carretera chetumal -pto. juarez km 236.7 no. 1 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 6117 recensioner från resenärerBaserat på 6117 recensioner från resenärer

  Där den är belägen i Tulum är denna lyxiga resort ett optimalt val för familjer. Från denna egendom som är belägen 7. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. För våra kunder är det 9. 3 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 30. 0 kilometer från den här anläggningen. Från denna resort är det 9. 3 kilometer till det allmänna transportnätet. Den närmaste stranden ligger precis utanför detta boende. Totalt 432 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Senast denna anläggning renoverades var 2013. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på Dreams Tulum Resort & SPA All Inclusive håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Dreams Tulum Resort & SPA All Inclusive. Denna anläggning förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har den rullstolsanpassade rum och är helt utformad för god tillgänglighet. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Detta boende tillhandahåller parkering och garage. Denna anläggning tillämpar en miljövänlig och hållbar praxis. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Dreams Tulum Resort & SPA All Inclusive. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att gästerna njuter av sitt besök på alla sätt och vis. De som bor på denna anläggning kan koppla av och återhämta sig i dess inrättning för välbefinnande. Konferensfaciliteter finns på detta boende. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla gäster. För de mest aktiva finns det ett omfattande utbud av olika sporter och aktiviteter. På Dreams Tulum Resort & SPA All Inclusive kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Riu Lupita All Inclusive
  Från1.193krPer natt

  Riu Lupita All InclusivestarsGreenProgram Icon

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Avenida xaman-ha manzana 20, lote 1, condominio pl - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3586 recensioner från resenärerBaserat på 3586 recensioner från resenärer

  Located in the Yucatan peninsula, 2 km. Playa del Carmen, just 2,5 kms to a shopping center, 56 km to the airport.

  Se mer
 • Catalonia Riviera Maya All Inclusive
  Från1.409krPer natt

  Catalonia Riviera Maya All Inclusivestars

  Riviera Maya - Södra, Riviera Maya , Avenue xcacel lote 1, mz18, plano 2 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 11931 recensioner från resenärerBaserat på 11931 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är perfekt för familjer och ligger i South Riviera Maya. Från detta hotell som är beläget 300 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra kunder hittar närmaste golfbana 1. 7 kilometer från det här hotellet. Våra gäster hittar många allmänna kommunikationsförbindelser inom ett avstånd av -0. 0 kilometer. Detta hotell har ett strandnära läge. Våra resenärer har 20. 0 kilometer till flygplatsen. Catalonia Riviera Maya All Inclusive har totalt 328 rum. Gästerna kan med fördel använda sig av internetanslutningen. Kunderna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Babysängar tillhandahålls inte på Catalonia Riviera Maya All Inclusive. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. Catalonia Riviera Maya All Inclusive tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Catalonia Riviera Maya All Inclusive är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Gästerna kan uppskatta de hälso- och välbefinnandeutbud som tillhandahålls på Catalonia Riviera Maya All Inclusive. Catalonia Riviera Maya All Inclusive erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Alla som valt detta boende kommer att ha det riktigt roligt när de utnyttjar de sportfaciliteter och fritidsaktiviteter som erbjuds på Catalonia Riviera Maya All Inclusive. Anläggningens restaurang serverar läckra rätter och har en utmärkt service. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hul-Ku
  Från479krPer natt

  Hul-Kustars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Ave.20 entre 4 y 6 norte col.centro - Karta
   

  Detta mysiga hotell återfinns i Playa del Carmen. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Den närmaste stranden ligger 450 meter från detta boende. De 48 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Boendet byggdes år 2001. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Tyvärr kan inte kunderna be om en babysäng till sitt rum. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Husdjur är tillåtna på detta hotell. Hul-Ku tillhandahåller parkering och garage. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Ocean Coral & Turquesa
  Från1.772krPer natt

  Ocean Coral & TurquesastarsGreenProgram Icon

  Riviera Maya - Norra, Riviera Maya , Sm 12, mza 15, lote 1-02, 1-03 predio maria irene - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter

  The hotel boasts an excellent location in Punta Coral in the area of Puerto Morelos, regarded as the main entrance of the Riviera Maya. The hotel is located 17 km from Cancun International Airport, 35 km from Playa del Carmen and 32 km from Cancún.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  17  Hotell - Riviera Maya
Sida  1  av  2
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här