miljövänligt hotell i Riviera Maya

Se på kartan
miljövänligt hotell i Riviera Maya

miljövänligt hotell i Riviera MayaFrån  157kr

miljövänligt hotell Recommenderade i Riviera Maya

 • Hotel Xcaret Mexico All Inclusive
  Från4.822krPer natt

  Hotel Xcaret Mexico All InclusivestarsGreenProgram Icon

  Riviera Maya - Södra, Riviera Maya , Carretera chetumal- puerto juárez km 282 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Detta lyxiga hotell, som återfinns i South Riviera Maya, är ett bra alternativ för familjer. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 8. 5 kilometer från stadens centrum. För våra resenärer är det 9. 8 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 17. 1 kilometer från det här boendet. Det finns allmänna kommunikationer på ett avstånd på 9. 8 kilometer. Från detta boende är det 500 meter till närmaste strand. Denna anläggning innefattar 900 trivsamma rum. Denna anläggning har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på Hotel Xcaret Mexico All Inclusive håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Hotel Xcaret Mexico All Inclusive. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. De som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Detta hotell är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Alla som valt detta boende kan helt koppla av på inrättning för hälsa och välbefinnande. Anläggningens affärsfaciliteter är lämpliga för alla typer av företagsevenemang, seminarier, möten och konferenser. Kunderna kan ha glädje av anläggningens nöjesliv. Ett urval av smakrika delikatesser erbjuds på denna charmiga anläggning. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Riu Palace Riviera Maya All Inclusive
  Från1.956krPer natt

  Riu Palace Riviera Maya All InclusivestarsGreenProgram Icon

  Playacar, Riviera Maya , Avenida xaman-ha mza 9 y 10 lote 1 int. fracc. - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 6372 recensioner från resenärerBaserat på 6372 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell, som återfinns i Playacar, är ett bra alternativ för familjer. Denna anläggning som är belägen mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Våra kunder hittar närmaste golfbana 1. 5 kilometer från den här anläggningen. Den närmaste stranden ligger precis utanför denna anläggning. Totalt 460 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Denna anläggnings byggår är 2006. Denna anläggning är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Alla gäster som bor på denna anläggning kan med fördel dra nytta av dess restaurang. Anläggningens underhållningsutbud gör att gästerna aldrig har en tråkig stund. Om resenärerna behöver skämmas bort kan de utnyttja det som hälsoinrättningen erbjuder. Resenärerna kommer att ha det riktigt roligt när de utnyttjar de sportfaciliteter och fritidsaktiviteter som erbjuds på denna anläggning. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Desire Riviera Maya Pearl Resort
  Från4.000krPer natt

  Desire Riviera Maya Pearl ResortstarsGreenProgram Icon

  Riviera Maya - Norra, Riviera Maya , Costera norte, lote 1 sm. 10 mz. 26 . - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1498 recensioner från resenärerBaserat på 1498 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell för adults-only är lokaliserat i North Riviera Maya. Denna anläggning kan erbjuda totalt 84 rum. Alla som valt detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet i dess gemensamma utrymmen. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Resenärerna kan koppla av i slutet av dagen med den här anläggningens varierade hälsoerbjudande. Alla som valt detta boende kan skämma bort sina smaklökar i dess gastronomiska restaurang. Anläggningens restaurang serverar läckra rätter och har en utmärkt service. Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på detta boende.

  Se mer
 • Breathless Riviera Cancun Resort
  Från2.867krPer natt

  Breathless Riviera Cancun ResortstarsGreenProgram Icon

  Riviera Maya - Norra, Riviera Maya , Carretera cancun-puerto morelos n/a - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3420 recensioner från resenärerBaserat på 3420 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell för adults-only är lokaliserat i North Riviera Maya. Denna anläggning har ett strandnära läge. Våra resenärer har 14. 0 kilometer till flygplatsen. Breathless Riviera Cancun Resort har totalt 526 rum. Breathless Riviera Cancun Resort byggdes 2015. Wifi finns på anläggningen i sin helhet. Receptionen är öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. De gemensamma utrymmena på Breathless Riviera Cancun Resort är rullstolsanpassade. Husdjur som väger högst 5 kg är tillåtna i lokalerna. Dessutom kan de som reser med bil har stor nytta av parkeringsmöjligheterna. Breathless Riviera Cancun Resort är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang. Alla som valt detta boende kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Gästerna kan helt koppla av på inrättning för hälsa och välbefinnande. Gourmeter kommer att uppskatta de olika utsökta kulinariska alternativen med smaker som passar de som bor på denna anläggning. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer verkligen att uppskatta det stora utbudet av underhållning, fritidstjänster och faciliteter som erbjuds. Det finns sport- och fritidsaktiviteter på Breathless Riviera Cancun Resort. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Secrets Akumal riviera maya
  Från4.733krPer natt

  Secrets Akumal riviera mayastarsGreenProgram Icon

  Riviera Maya - Södra, Riviera Maya , Carretera federal 307 km 254 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 5897 recensioner från resenärerBaserat på 5897 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är särskilt utformat för vuxna och finns i South Riviera Maya. Våra besökare har 42. 9 kilometer till flygplatsen. Secrets Akumal riviera maya har totalt 434 rum. De som bor på detta hotell kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för de som bor på denna anläggning. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. Alla rum på detta handikappanpassade hotell är rullstolsanpassade. Secrets Akumal riviera maya är inte någon husdjursvänlig anläggning. Resenärerna kommer också att uppskatta parkeringsplatserna och garaget. Denna anläggning tillämpar en miljövänlig och hållbar praxis. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Kunderna uppskattar det hälso- och välbefinnandetutbud som tillhandahålls på denna anläggning. Alla gäster som bor på denna anläggning kan njuta av smakfulla rätter i dess restaurang. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av affärsfacliteterna. Anläggningens restaurang serverar flera smakfulla rätter och drycker. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Secrets Akumal riviera maya är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • El Dorado Casitas Royale By Karisma
  Från9.957krPer natt

  El Dorado Casitas Royale By KarismastarsGreenProgram Icon

  Riviera Maya - Norra, Riviera Maya , Km 45 carr.cancun-tulum punta brava - Karta
   

  In the heart of the Riviera maya, the hotel is located 25 minutes south of Cancun International Airport. It is located just 10 minutes from golf Mayakoba and built in 180 hectares of tropical jungle.

  Se mer
 • Banyan Tree Mayakoba
  Från5.627krPer natt

  Banyan Tree MayakobastarsGreenProgram Icon

  Riviera Maya - Södra, Riviera Maya , Carretera federal chetumal - puerto juarez km 298 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2802 recensioner från resenärerBaserat på 2802 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell återfinns i South Riviera Maya. Från denna anläggning som är belägen 10. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare har 21. 7 kilometer till flygplatsen. De 117 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Denna anläggning grundades år 2009. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på Banyan Tree Mayakoba är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna på Banyan Tree Mayakoba. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Banyan Tree Mayakoba tillämpar en hållbar policy. Detta hotell erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att gästerna njuter av sitt besök på alla sätt och vis. De som vill koppla av från vardagens rutiner kan utnyttja anläggningens hälso- och välbefinnandeinrättning. Flera konferensfaciliteter finns tillgängliga för att underlätta för affärsresenärer. Anläggningens restauranger har rykte om sig att servera utmärkt mat till förstklassig service. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Catalonia Royal Tulum All Inclusive
  Från1.557krPer natt

  Catalonia Royal Tulum All InclusivestarsGreenProgram Icon

  Riviera Maya - Södra, Riviera Maya , Cancun-chetumal, xpu-ha km 264.5 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 9221 recensioner från resenärerBaserat på 9221 recensioner från resenärer

  Med sitt ypperliga läge i Tulum har Catalonia Royal Tulum Beach & Spa Resort - All Inc allt som staden har att erbjuda precis utanför dörren. Hotellet erbjuder sina gäster ett brett utbud av tjänster och bekvämligheter som är till för att vistelsen ska bli komfortabel och bekymmersfri. Gratis Wi-Fi i samtliga rum, Wi-Fi i allmänna utrymmen, restaurang, tvättservice, café är bara några av faciliteterna som finns att tillgå. Rummen är försedda med alla bekvämligheter man behöver för en god natts sömn. I vissa rum finns även platt-TV, internet (trådlös), luftkonditionering, skrivbord, minibar. Hotellet erbjuder många olika rekreationsmöjligheter. Oavsett varför du besöker Tulum så kommer Catalonia Royal Tulum Beach & Spa Resort - All Inc göra att du omedelbart känner dig som hemma.

  Se mer
 • The Fives Beach All Senses Inclusive
  Från1.783krPer natt

  The Fives Beach All Senses InclusivestarsGreenProgram Icon

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Predio el limonar fraccion 2, xcalacoco 635 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 11621 recensioner från resenärerBaserat på 11621 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Playa del Carmen. Detta boende ligger på ett avstånd på -0. 0 kilometer från det allmänna kommunikationsnätet. Våra gäster har 20. 1 kilometer till flygplatsen. The Fives Beach All Senses Inclusive har totalt 662 rum. Denna anläggning grundades år 2010. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till resenärernas trivsel. The Fives Beach All Senses Inclusive har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. The Fives Beach All Senses Inclusive tillhandahåller parkering och garage. Detta hotell tillämpar en miljövänlig och hållbar praxis. Gästerna kan uppskatta de hälso- och välbefinnandeutbud som tillhandahålls på The Fives Beach All Senses Inclusive. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. Alla som valt detta boende kan njuta av en läcker måltid i dess gastronomiska restaurang. Gästerna kan roa sig med den underhållning som står till buds. På detta boende med flera restauranger tillgodoses alla typer av gästers behov. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Dreams Tulum Resort & SPA All Inclusive
  Från2.629krPer natt

  Dreams Tulum Resort & SPA All InclusivestarsGreenProgram Icon

  Tulum, Riviera Maya , Carretera chetumal-puerto juárez km. 236.7 1 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 6117 recensioner från resenärerBaserat på 6117 recensioner från resenärer

  Där den är belägen i Tulum är denna lyxiga resort ett optimalt val för familjer. Från denna egendom som är belägen 7. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. För våra kunder är det 9. 3 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 30. 0 kilometer från den här anläggningen. Från denna resort är det 9. 3 kilometer till det allmänna transportnätet. Den närmaste stranden ligger precis utanför detta boende. Totalt 432 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Senast denna anläggning renoverades var 2013. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på Dreams Tulum Resort & SPA All Inclusive håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Dreams Tulum Resort & SPA All Inclusive. Denna anläggning förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har den rullstolsanpassade rum och är helt utformad för god tillgänglighet. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Detta boende tillhandahåller parkering och garage. Denna anläggning tillämpar en miljövänlig och hållbar praxis. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Dreams Tulum Resort & SPA All Inclusive. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att gästerna njuter av sitt besök på alla sätt och vis. De som bor på denna anläggning kan koppla av och återhämta sig i dess inrättning för välbefinnande. Konferensfaciliteter finns på detta boende. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla gäster. För de mest aktiva finns det ett omfattande utbud av olika sporter och aktiviteter. På Dreams Tulum Resort & SPA All Inclusive kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  21  Hotell - Riviera Maya
Sida  1  av  3
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här