Hotell i närheten av 5ª Avenida

Se på kartan
Hotell - 5ª Avenida

5ª AvenidaFrån  216kr

Rekommenderade hotell nära 5ª Avenida

 • El Faro Oceanfront By Bric
  Från1.460krPer natt

  El Faro Oceanfront By Bricstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Calle 10 norte 1, centro - Karta
  0.11 km från 5ª Avenida
   

  Detta charmiga lägenhetshotell beläget i Playa del Carmen. Gästerna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på El Faro Oceanfront By Bric som har totalt 2 rum. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. Babysängar tillhandahålls inte på El Faro Oceanfront By Bric. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är en husdjursvänlig anläggning. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på El Faro Oceanfront By Bric. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hacienda Maria Bonita
  Från543krPer natt

  Hacienda Maria Bonitastars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Av. 10 nº215 entre calle 10 y 12 - Karta
  0.11 km från 5ª Avenida
  2,3/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 330 recensioner från resenärerBaserat på 330 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Playa del Carmen. Från denna egendom som är belägen 600 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra resenärer kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Från detta hotell är det 300 meter till närmaste strand. Från detta boende är det 500 meter till hamnen. De 40 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Denna anläggning totalrenoverades 2016. Detta boende har wifi-anslutning. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • The Palm At Playa
  Från957krPer natt

  The Palm At Playastars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Calle norte entre 5 av y 10 ma 8 - Karta
  0.11 km från 5ª Avenida
  3,2/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2194 recensioner från resenärerBaserat på 2194 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Playa del Carmen är detta gulliga hotell endast avsett för vuxna. Från detta hotell som ligger 400 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från den här anläggningen. Våra besökare kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Från denna egendom är det 50 meter till närmaste strand. The Palm At Playa har totalt 69 rum. Det här boendet byggdes 2012. Alla gästerna på The Palm At Playa kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen på The Palm At Playa håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. De som bor på denna anläggning kan njuta av smakfulla rätter i dess restaurang. Tack vare det breda friskvårdsutbudet kan den som bor på detta hotell skämma bort sig under sin vistelse där. Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på detta hotell . En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Maya Del Mar
  Från300krPer natt

  Maya Del Marstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Quinta avenida y calle 8 norte - Karta
  0.11 km från 5ª Avenida
  1,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 214 recensioner från resenärerBaserat på 214 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Playa del Carmen. Från detta hotell som ligger inbäddat 750 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna egendom ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Den närmaste stranden ligger 25 meter från detta hotell. Totalt 22 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Senast denna anläggning renoverades var 2015. De som bor på detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Endast små husdjur är tillåtna på detta hotell. De som vill koppla av från vardagens rutiner kan utnyttja anläggningens hälso- och välbefinnandeinrättning. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Xtudio Comfort Hotel By Xperience Hotels
  Från1.238krPer natt

  Xtudio Comfort Hotel By Xperience Hotelsstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , 5ta. avenida entre calle 4 y 6 - Karta
  0.12 km från 5ª Avenida
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 367 recensioner från resenärerBaserat på 367 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Playa del Carmen. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 450 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från detta hotell är det 100 meter till närmaste strand. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på denna anläggning. Denna anläggning genomgick en renovering 2012. Xtudio Comfort Hotel By Xperience Hotels har wifi-anslutning. Resenärena kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Husdjur är inte tillåtna på Xtudio Comfort Hotel By Xperience Hotels. Xtudio Comfort Hotel By Xperience Hotels kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Aruma Hotel Playa Del Carmen
  Från600krPer natt

  Aruma Hotel Playa Del Carmenstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , 10 avenida nte. manzana 4 lote 2, centro - Karta
  0.12 km från 5ª Avenida
   

  Detta gulliga hotell finns i Playa del Carmen. Totalt 67 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Aruma Hotel Playa Del Carmen. De som bor på detta hotell kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen på Aruma Hotel Playa Del Carmen håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Detta är ett handikappanpassat hotell vars gemensamma utrymmen och badrum är anpassade för funktionsnedsatta och rullstolsburna personer. Detta boende tillåter små husdjur.

  Se mer
 • Marquee Playa Hotel
  Från1.203krPer natt

  Marquee Playa Hotelstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , 10 av. esquina calle 10 bis - Karta
  0.13 km från 5ª Avenida
   

  Detta enastående hotell för adults-only är lokaliserat i Playa del Carmen. Från detta hotell som ligger inbäddat 50 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Från denna egendom är det 500 meter till närmaste strand. Totalt 20 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Marquee Playa Hotel. Boendet byggdes år 2018. Marquee Playa Hotel har wifi-anslutning. Receptionen på Marquee Playa Hotel har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Marquee Playa Hotel tillhandahåller inga babysängar på begäran. Alla badrum på detta handikappanpassade boende är anpassat för personer med funktionsnedsättning. Husdjur är inte tillåtna på Marquee Playa Hotel. Det finns parkeringsplatser. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på detta hotell med massor av hälso- och välbefinnandealternativ.

  Se mer
 • Costa del Mar
  Från623krPer natt

  Costa del Marstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , 1a avenida norte s n entre calle 10 y 12 - Karta
  0.13 km från 5ª Avenida
  3,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 146 recensioner från resenärerBaserat på 146 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Playa del Carmen. Från denna anläggning som ligger 300 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta hotell är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 500 meter från detta hotell. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 150 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från detta boende är det 20 meter till närmaste strand. För våra gäster är det bara 500 meter till flygplatsen. Från detta boende är promenadavståndet till hamnen 400 meter. Denna anläggning har totalt 39 rum. Detta hotell renoverades 2015. Både fast och trådlöst internet finns på Costa del Mar. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Costa del Mar erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. De som bor på den här anläggningen som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Costa del Mar. Costa del Mar erbjuder transfer till flygplatsen. Denna anläggning erbjuder en mängd olika matupplevelser. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Illusion Boutique Hotel By Xperience
  Från3.170krPer natt

  Illusion Boutique Hotel By Xperiencestars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Calle 8 norte entre 5º avenida y la zona marítima na - Karta
  0.14 km från 5ª Avenida
  1,9/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1994 recensioner från resenärerBaserat på 1994 recensioner från resenärer

  Illusionen By Xperience är ett charmigt boutiquehotell inrymt i en fantastisk traditionell byggnad som ligger i centrum av turistorten Playa del Carmen och inom gångavstånd från dess underbara blå kristallklart vatten. Inom området, gäster kommer att hitta många nöjen och restauranger. Hotellet erbjuder högkvalitativa tjänster och erbjuder ett brett utbud av fritidsaktiviteter och nöjen samt personalens artighet som garanterad gäster en perfekt vistelse. Detta är en sublim inställning tillsammans med den eleganta komforten i en lyxig resort.

  Se mer
 • Pelicano Inn
  Från2.110krPer natt

  Pelicano Innstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Calle 8 entre 5a. y zona federal s/n - Karta
  0.15 km från 5ª Avenida
  3,3/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 344 recensioner från resenärerBaserat på 344 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Playa del Carmen. Våra besökare hittar närmaste golfbana 1000 meter från detta hotell. Den närmaste stranden ligger precis utanför detta hotell. Boendet har totalt 39 rum. Detta hotell totalrenoverades 2008. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Dessutom erbjuder denna barnvänliga anläggning babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Pelicano Inn. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  104  Hotell - 5ª Avenida
Sida  1  av  11
 

Hotell i närheten av  5ª Avenida

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här