Hotell i närheten av Akumal

Se på kartan
Hotell - Akumal

AkumalFrån  216kr

Rekommenderade hotell nära Akumal

 • Akumal Caribe
  Från1.545krPer natt

  Akumal Caribestars

  Riviera Maya - Södra, Riviera Maya , Carretera puerto juarez-tulum km 104 s/n - Karta
  0.16 km från Akumal
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 517 recensioner från resenärerBaserat på 517 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i South Riviera Maya. Denna egendom ligger 38. 9 kilometer från det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från den här egendomen. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 250 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 50 meter från detta boende. Akumal Caribe har totalt 50 rum. Gästerna har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen på detta boende har inte öppet dygnet runt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Akumal Caribe är inte någon husdjursvänlig anläggning. Alla som valt detta boende kan dra nytta av parkeringsplatserna. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Akumal Caribe kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Las Villas Akumal
  Från1.815krPer natt

  Las Villas Akumalstars

  Riviera Maya - Södra, Riviera Maya , Cancún-tulum km 104 mza 11 lote 1 fracc. akumal - Karta
  1.25 km från Akumal
  4,3/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 404 recensioner från resenärerBaserat på 404 recensioner från resenärer

  Denna charmiga lägenhet ligger i South Riviera Maya. Från detta boende som är beläget 1000 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra besökare hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från den här egendomen. Från denna anläggning är det -0. 0 kilometer till det allmänna transportnätet. Från detta boende är det 5 meter till närmaste strand. Våra gäster har 10. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har 26 rum. Detta boende genomgick en renovering 2007. Wifi finns på anläggningen i sin helhet. Receptionen på detta boende har inte öppet dygnet runt. Om någon gäst som bor på denna anläggning ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rum. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Las Villas Akumal tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Alla som valt detta boende kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Akumal Natura Glamping
  Från1.398krPer natt

  Akumal Natura Glampingstars

  Playa del Carmen, Riviera Maya , Ave. gonzalo guerrero camino akumal-uxuxubi sn sn - Karta
  1.59 km från Akumal
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 204 recensioner från resenärerBaserat på 204 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Playa del Carmen. Denna anläggning innefattar 20 trivsamma rum. Det här hotellet byggdes 2016. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta hotell. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. Detta hotell tillåter inte husdjur. Det finns parkeringsplatser på Akumal Natura Glamping. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Sunscape Akumal Beach Resort & Spa
  Från1.931krPer natt

  Sunscape Akumal Beach Resort & Spastars

  Riviera Maya - Södra, Riviera Maya , Carretera chetumal-puerto juárez km 251 - Karta
  2.58 km från Akumal
   

  Detta gulliga hotell är beläget i South Riviera Maya. Resenärena kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på anläggningen som har totalt 1 rum. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Kunderna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Detta barnvänliga hotell är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. Detta handikappanpassade hotell har några rullstolsanpassade badrum för ökad tillgänglighet. Sunscape Akumal Beach Resort & Spa är inte någon husdjursvänlig anläggning. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan utforska de olika matställena som Sunscape Akumal Beach Resort & Spa erbjuder. Tack vare sitt hälso- och välbefinnandeutbud, är detta boende perfekt för den som vill ha en stunds avkoppling från vardagens stress och påfrestningar. Resenärerna kommer att få en rolig vistelse på denna anläggning som har ett stort utbud av nöjen. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
 

Hotell i närheten av  Akumal

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här