Hotell i närheten av Puerto Aventuras

Se på kartan
Hotell - Puerto Aventuras

Puerto AventurasFrån  146kr

Rekommenderade hotell nära Puerto Aventuras

 • Villas Picalu Studios & Suites
  Från446krPer natt

  Villas Picalu Studios & Suitesstars

  Riviera Maya - Södra, Riviera Maya , Calle caleta yalku 13 - Karta
  0.55 km från Puerto Aventuras
   

  Denna charmiga lägenhet för adults-only är lokaliserad i South Riviera Maya. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på detta boende. Villas Picalu Studios & Suites byggdes 2018. Wifi finns på anläggningen i sin helhet. Detta boende har inte dygnet-runt-öppen reception. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Villas Picalu Studios & Suites tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Dessutom har detta boende gjort viktiga miljöförbättringar för att minimera sin påverkan på miljön och har en -certifiering. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. På Villas Picalu Studios & Suites kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Villas Picalu B&B Boutique
  Från663krPer natt

  Villas Picalu B&B Boutiquestars

  Riviera Maya - Södra, Riviera Maya , Calle bahia xaak 52 - Karta
  0.72 km från Puerto Aventuras
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 131 recensioner från resenärerBaserat på 131 recensioner från resenärer

  Detta mysiga B&B är särskilt utformat för vuxna och finns i South Riviera Maya. Från detta boende som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från denna anläggning. Våra kunder hittar närmaste golfbana 30 meter från detta B&B. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Den närmaste stranden ligger 200 meter från denna egendom. Från denna anläggning är promenadavståndet till hamnen 500 meter. Detta boende med endast 4 rum passar bra för en lugn vistelse. Detta boende totalrenoverades 2015. De som bor på detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Detta boende har inte dygnet-runt-öppen reception. Tyvärr finns inga rum för alla som valt detta boende med möjlighet till babysäng för de små. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Kunderna kan använda sig av transfertjänsten. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Dreams Puerto Aventuras All Inclusive
  Från3.729krPer natt

  Dreams Puerto Aventuras All Inclusivestars

  Riviera Maya - Södra, Riviera Maya , Carretera chetumal - puerto juarez km 269.5 s/n - Karta
  1.04 km från Puerto Aventuras
  4,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 5865 recensioner från resenärerBaserat på 5865 recensioner från resenärer

  Denna lyxiga resort är perfekt för familjer och ligger i South Riviera Maya. Från denna resort som ligger 80 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna anläggning kan erbjuda totalt 305 rum. Detta boende totalrenoverades 2008. Denna anläggning har wifi-anslutning. Receptionen är öppen dygnet runt. Dreams Puerto Aventuras All Inclusive tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Dreams Puerto Aventuras All Inclusive. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. De som bor på denna anläggning kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Denna anläggning är stolt över i att kunna erbjuda ett visst hälso- och friskvårdsutbud, perfekt för avkoppling och för att vårda både hälsa och kropp. Denna anläggning erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Dreams Puerto Aventuras All Inclusive erbjuder en mängd olika aktiviteter och underhållningsalternativ och är perfekt för den som älskar att utöva sport, eller för den som bara vill njuta av naturen. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Omni Puerto Aventuras Beach Resort
  Från1.097krPer natt

  Omni Puerto Aventuras Beach Resortstars

  Riviera Maya - Södra, Riviera Maya , Carretera chetumal - puerto juarez, km. 269.5 - Karta
  1.05 km från Puerto Aventuras
  4,2/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 671 recensioner från resenärerBaserat på 671 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell finns i South Riviera Maya. Våra besökare hittar närmaste golfbana 900 meter från detta hotell. Den närmaste stranden ligger 15 meter från detta hotell. Det totala antalet rum är 30. Denna anläggning renoverades 1997. Detta hotell har wifi-anslutning. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmen på Omni Puerto Aventuras Beach Resort är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna på Omni Puerto Aventuras Beach Resort. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Omni Puerto Aventuras Beach Resort har ett varierat hälso- och friskvårdsutbud som är perfekt för gäster som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Coral Maya Turquesa Condo Hotel
  Från544krPer natt

  Coral Maya Turquesa Condo Hotelstars

  Riviera Maya - Södra, Riviera Maya , Bahia kantenah puerto aventuras 38 - Karta
  1.31 km från Puerto Aventuras
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 94 recensioner från resenärerBaserat på 94 recensioner från resenärer

  Denna gulliga resort finns i South Riviera Maya. Våra kunder hittar närmaste golfbana 1. 3 kilometer från det här boendet. Från denna egendom är det 200 meter till närmaste strand. Coral Maya Turquesa Condo Hotel har totalt 20 rum. Denna anläggning byggdes 2006. Alla gäster som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen är öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på Coral Maya Turquesa Condo Hotel. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla resenärer. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Hard Rock Hotel Riviera Maya
  Från2.940krPer natt

  Hard Rock Hotel Riviera MayastarsGreenProgram Icon

  Riviera Maya - Södra, Riviera Maya , Km. 72. carretera cancún-chetumal - Karta
  1.55 km från Puerto Aventuras
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Detta sofistikerade hotell är perfekt för familjer och ligger i South Riviera Maya. För våra kunder är det 27. 3 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från den här egendomen. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Denna egendom har ett strandnära läge. Från detta boende är det 3. 4 kilometer till hamnen. 687 välkomnande rum finns på anläggningen. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta hotell 2014. Denna anläggning är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på Hard Rock Hotel Riviera Maya är rullstolsanpassade. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Denna anläggning är miljövänlig. Kunderna kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. På detta hotell finns det ett stort hälso- och välbefinnandeutbud som gästerna med fördel kan dra nytta av. Gästerna kommer att uppskatta utbudet av matställen på detta hotell. För gästernas extra bekvämlighet finns affärsfaciliteter och tjänster att tillgå. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Hard Rock Hotel Riviera Maya är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Detta hotell har ett fantastiskt restaurangerbjudanden som motsvarar alla gästers förväntningar. Resenärerna kommer att uppskatta de sportaktiviteter som erbjuds på detta hotell. Hard Rock Hotel Riviera Maya kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Barceló Maya Beach
  Från2.550krPer natt

  Barceló Maya Beachstars

  Riviera Maya - Södra, Riviera Maya , Ctra. federal chetumal puerto juárez - Karta
  2.86 km från Puerto Aventuras
   

  Detta sofistikerade hotell är särskilt utformat för familjer och finns i South Riviera Maya. Detta boende kan erbjuda totalt 950 rum. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen är öppen under hela dagen. Tyvärr finns inga rum för alla som valt detta boende med möjlighet till babysäng för de små. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på detta hotell med massor av hälso- och välbefinnandealternativ. Detta hotell har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. Kunderna kommer att ha det riktigt roligt när de utnyttjar de sportfaciliteter och fritidsaktiviteter som erbjuds på detta hotell. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 
[x]
 

Hotell i närheten av  Puerto Aventuras

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här