Hotell i närheten av Puerto Aventuras

Se på kartan
Hotell - Puerto Aventuras

Puerto AventurasFrån  216kr

Rekommenderade hotell nära Puerto Aventuras

 • Villas Picalu Studios & Suites
  Från511krPer natt

  Villas Picalu Studios & Suitesstars

  Riviera Maya - Södra, Riviera Maya , Calle caleta yalku 13 - Karta
  0.55 km från Puerto Aventuras
   

  Denna charmiga lägenhet för adults-only är lokaliserad i South Riviera Maya. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på detta boende. Villas Picalu Studios & Suites byggdes 2018. Wifi finns på anläggningen i sin helhet. Detta boende har inte dygnet-runt-öppen reception. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Villas Picalu Studios & Suites tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Dessutom har detta boende gjort viktiga miljöförbättringar för att minimera sin påverkan på miljön och har en -certifiering. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. På Villas Picalu Studios & Suites kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Villas Picalu B&B Boutique
  Från572krPer natt

  Villas Picalu B&B Boutiquestars

  Riviera Maya - Södra, Riviera Maya , Calle bahia xaak 52 - Karta
  0.72 km från Puerto Aventuras
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 131 recensioner från resenärerBaserat på 131 recensioner från resenärer

  Detta mysiga B&B är särskilt utformat för vuxna och finns i South Riviera Maya. Från detta boende som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från denna anläggning. Våra kunder hittar närmaste golfbana 30 meter från detta B&B. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Den närmaste stranden ligger 200 meter från denna egendom. Från denna anläggning är promenadavståndet till hamnen 500 meter. Detta boende med endast 4 rum passar bra för en lugn vistelse. Detta boende totalrenoverades 2015. De som bor på detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Detta boende har inte dygnet-runt-öppen reception. Tyvärr finns inga rum för alla som valt detta boende med möjlighet till babysäng för de små. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Kunderna kan använda sig av transfertjänsten. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Coral Maya Turquesa Condo Hotel
  Från619krPer natt

  Coral Maya Turquesa Condo Hotelstars

  Riviera Maya - Södra, Riviera Maya , Bahia kantenah puerto aventuras 38 - Karta
  1.31 km från Puerto Aventuras
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 94 recensioner från resenärerBaserat på 94 recensioner från resenärer

  Denna gulliga resort finns i South Riviera Maya. Våra kunder hittar närmaste golfbana 1. 3 kilometer från det här boendet. Från denna egendom är det 200 meter till närmaste strand. Coral Maya Turquesa Condo Hotel har totalt 20 rum. Denna anläggning byggdes 2006. Alla gäster som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen är öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på Coral Maya Turquesa Condo Hotel. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla resenärer. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Barceló Maya Colonial
  Från4.092krPer natt

  Barceló Maya Colonialstars

  Riviera Maya - Södra, Riviera Maya , Ctra. federal chetumal-puerto juárez - Karta
  2.47 km från Puerto Aventuras
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 11716 recensioner från resenärerBaserat på 11716 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är beläget i South Riviera Maya. Denna anläggning innefattar 950 trivsamma rum. Både fast och trådlöst internet finns på Barceló Maya Colonial. Alla som valt detta boende välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Husdjur är tillåtna på detta boende. Alla som valt detta boende och som anländer med bil kan parkera på något av dess parkeringsplatser. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Barceló Maya Beach
  Från4.092krPer natt

  Barceló Maya Beachstars

  Riviera Maya - Södra, Riviera Maya , Ctra. federal chetumal puerto juárez - Karta
  2.86 km från Puerto Aventuras
   

  Detta sofistikerade hotell är särskilt utformat för familjer och finns i South Riviera Maya. Detta boende kan erbjuda totalt 950 rum. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen är öppen under hela dagen. Tyvärr finns inga rum för alla som valt detta boende med möjlighet till babysäng för de små. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på detta hotell med massor av hälso- och välbefinnandealternativ. Detta hotell har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. Kunderna kommer att ha det riktigt roligt när de utnyttjar de sportfaciliteter och fritidsaktiviteter som erbjuds på detta hotell. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 
[x]
 

Hotell i närheten av  Puerto Aventuras

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här