Hotell i närheten av Puerto Morelos

Se på kartan
Hotell - Puerto Morelos

Puerto MorelosFrån  216kr

Rekommenderade hotell nära Puerto Morelos

 • Hacienda Morelos At Beach Front Hotel
  Från895krPer natt

  Hacienda Morelos At Beach Front Hotelstars

  Riviera Maya - Norra, Riviera Maya , Rafael e. melgar puerto morelos, quintana roo - Karta
  1.28 km från Puerto Morelos
   

  Detta charmiga hotell återfinns i North Riviera Maya. Denna anläggning har totalt 31 ombonade rum. Detta hotell totalrenoverades 2005. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Gästerna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Dessutom kan de som reser med bil har stor nytta av parkeringsmöjligheterna. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta boende är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Now Jade Riviera Cancun
  Från2.617krPer natt

  Now Jade Riviera Cancunstars

  Riviera Maya - Norra, Riviera Maya , Unidad 26 mz. 20 lote 1-1 sm. 3 riviera maya - Karta
  1.47 km från Puerto Morelos
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 11379 recensioner från resenärerBaserat på 11379 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell, som återfinns i North Riviera Maya, är ett bra alternativ för familjer. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 2. 0 kilometer från stadens centrum. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 20. 0 kilometer från egendomen. Det totala antalet rum på Now Jade Riviera Cancun är 550. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen är öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. De allmänna utrymmen på denna anläggning är lättillgängliga och 10 rum är handikappsanpassade. Alla gäster som bor på denna anläggning som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser. Gästerna kan helt koppla av på inrättning för hälsa och välbefinnande. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla som valt detta boende. Det finns ett komplett program av organiserade aktiviteter som är perfekt för sportentusiaster och för den som vill njuta av en aktiv vistelse. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • SOHO BOUTIQUE PUERTO MORELOS
  Från643krPer natt

  SOHO BOUTIQUE PUERTO MORELOSstars

  Riviera Maya - Norra, Riviera Maya , Avenida niños heroes 30 - Karta
  1.57 km från Puerto Morelos
   

  Detta bekväma hotell är beläget i North Riviera Maya. SOHO BOUTIQUE PUERTO MORELOS har totalt 42 rum. Boendet byggdes år 2019. Alla som valt detta boende har tillgång till trådlös internetanslutning i de allmänna utrymmena. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. De gemensamma utrymmen på SOHO BOUTIQUE PUERTO MORELOS är rullstolsanpassade. De som bor på den här anläggningen som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Hotel Gota de Sal
  Från541krPer natt

  Hotel Gota de Salstars

  Riviera Maya - Norra, Riviera Maya , Ave. javier rojo gomez sn - Karta
  1.69 km från Puerto Morelos
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 119 recensioner från resenärerBaserat på 119 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell är lokaliserat i North Riviera Maya. Från denna egendom som ligger inbäddad 50 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. De närmaste allmänna transportmedlen ligger -0. 0 kilometer från denna egendom. Den närmaste stranden ligger 50 meter från detta boende. Det totala antalet rum på Hotel Gota de Sal är 30. Senast detta boende renoverades var 2016. Hotel Gota de Sal har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på Hotel Gota de Sal håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Tyvärr kan inte resenärerna be om en babysäng till sitt rum. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Det finns parkeringsplatser på Hotel Gota de Sal. Gäster som bor på Hotel Gota de Sal kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Grand Residences Riviera Cancun
  Från3.235krPer natt

  Grand Residences Riviera Cancunstars

  Riviera Maya - Norra, Riviera Maya , Blvd. el cid unidad 28, lote 1 - Karta
  1.8 km från Puerto Morelos
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1320 recensioner från resenärerBaserat på 1320 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är perfekt för familjer och ligger i North Riviera Maya. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 2. 2 kilometer från stadens centrum. Våra gäster hittar närmaste golfbana 29. 2 kilometer från den här egendomen. Från denna egendom är det 5 meter till närmaste strand. Våra resenärer har 44. 7 kilometer till flygplatsen. 144 välkomnande rum finns på anläggningen. Grand Residences Riviera Cancun byggdes 2013. Denna anläggning är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Restaurangen inbjuder kunderna till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. Om kunderna behöver skämmas bort kan de utnyttja det som hälsoinrättningen erbjuder. Detta hotell har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av affärsfacliteterna. Grand Residences Riviera Cancun erbjuder en mängd olika aktiviteter och underhållningsalternativ och är perfekt för den som älskar att utöva sport, eller för den som bara vill njuta av naturen. Grand Residences Riviera Cancun kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Corales Suites
  Från1.290krPer natt

  Corales Suitesstars

  Riviera Maya - Norra, Riviera Maya , Ave javier rojo gomez smza 2 mza 13 lt 1-4 s/n - Karta
  1.92 km från Puerto Morelos
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 58 recensioner från resenärerBaserat på 58 recensioner från resenärer

  Detta gulliga lägenhetshotell ligger i North Riviera Maya. Detta trivsamma boende garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 15 rum. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen på Corales Suites har inte öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Corales Suites. Husdjur är inte tillåtna på Corales Suites. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Apartamentos Eden
  Från422krPer natt

  Apartamentos Edenstars

  Riviera Maya - Norra, Riviera Maya , Ave andres quintana roo smza 2 mza 21 lt 1-10 9982536060 - Karta
  2.07 km från Puerto Morelos
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 43 recensioner från resenärerBaserat på 43 recensioner från resenärer

  Detta mysiga hotell finns i North Riviera Maya. Apartamentos Eden har totalt 20 rum. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen på Apartamentos Eden håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Apartamentos Eden är inte någon husdjursvänlig anläggning. Det finns parkeringsplatser. Gästerna kan använda sig av transfertjänsten. På Apartamentos Eden kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Velas Condos
  Från2.223krPer natt

  Velas Condosstars

  Riviera Maya - Norra, Riviera Maya , Smza 2 mza 13 lote 2-15 y 12 ave javier rojo gomez - Karta
  2.09 km från Puerto Morelos
   

  Detta gulliga lägenhetshotell beläget i North Riviera Maya. Med sina totalt 13 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. Alla som valt detta boende har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Denna anläggning har inte dygnet-runt-reception. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. Gäster med funktionsnedsättning kan bo på denna rullstolsanpassade anläggning som har några handikappanpassade rum. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Arrecifes Suites
  Från774krPer natt

  Arrecifes Suitesstars

  Riviera Maya - Norra, Riviera Maya , Ave andres quintana roo smza 2 mza 21 lt 1-10 77580 - Karta
  2.25 km från Puerto Morelos
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 119 recensioner från resenärerBaserat på 119 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i North Riviera Maya. Arrecifes Suites har totalt 25 rum. Arrecifes Suites har wifi-anslutning. Receptionen på detta hotell håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Tyvärr kan inte kunderna be om en babysäng till sitt rum. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet.

  Se mer
 
[x]
 

Hotell i närheten av  Puerto Morelos

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här