Hotell i närheten av Tulum Archaeological Zone

Se på kartan
Hotell - Tulum Archaeological Zone

Tulum Archaeological ZoneFrån  216kr

Rekommenderade hotell nära Tulum Archaeological Zone

 • ANDREAS TULUM
  Från464krPer natt

  ANDREAS TULUMstars

  Tulum, Riviera Maya , Av. ruinas de tamul esq calle zazilha - Karta
  0.65 km från Tulum Archaeological Zone
   

  Detta charmiga hotell är beläget i Tulum. Med sina totalt 15 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. Wifi finns på boendet i sin helhet. Det finns ingen dygnet-runt-öppen reception. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil.

  Se mer
 • Poc Na Tulum
  Från1.849krPer natt

  Poc Na Tulumstars

  Tulum, Riviera Maya , Carretera tulum a, av boca paila km 1.5 - Karta
  1.74 km från Tulum Archaeological Zone
   

  Detta gulliga hotell beläget i Tulum. Det totala antalet rum på Poc Na Tulum är 30. Anläggningen totalrenoverades 2018. De som bor på detta hotell kan surfa på internet tack vare wifi-anslutningen i de gemensamma utrymmena. Gästerna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Babysängar tillhandahålls inte på Poc Na Tulum. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Zendero Tulum
  Från972krPer natt

  Zendero Tulumstars

  Tulum, Riviera Maya , Calle venus oriente spmza 27 lt2 entre av. coba y - Karta
  2.4 km från Tulum Archaeological Zone
   

  Detta charmiga hotell är beläget i Tulum. Totalt 17 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Zendero Tulum. Denna anläggning byggdes 2018. Detta boende har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Zendero Tulum tillhandahåller inga babysängar på begäran. Zendero Tulum är inte någon husdjursvänlig anläggning. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Zendero Tulum kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Elements Tulum Boutique Hotel
  Från1.107krPer natt

  Elements Tulum Boutique Hotelstars

  Tulum, Riviera Maya , Calle sol oriente entre av. coba sn - Karta
  2.42 km från Tulum Archaeological Zone
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 153 recensioner från resenärerBaserat på 153 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Tulum. Från denna anläggning som är belägen 300 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Denna egendom ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Denna egendom ligger 3. 0 kilometer från närmaste strand. Elements Tulum Boutique Hotel har totalt 18 rum. Både fast och trådlöst internet finns på Elements Tulum Boutique Hotel. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Dessutom erbjuder detta barnvänliga hotell babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Elements Tulum Boutique Hotel. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Elements Tulum Boutique Hotel. Elements Tulum Boutique Hotel kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Casaia Tulum
  Från464krPer natt

  Casaia Tulumstars

  Tulum, Riviera Maya , Coba norte con calle 2 oriente 01 - Karta
  2.44 km från Tulum Archaeological Zone
   

  Detta mysiga hotell finns i Tulum. Detta boende har totalt 16 ombonade rum. Fast och trådlös internetanslutning finns på Casaia Tulum. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla gäster som bor på denna anläggning. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Små husdjur är tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. På Casaia Tulum kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Kaab Tulum
  Från1.906krPer natt

  Kaab Tulumstars

  Tulum, Riviera Maya , Cl sol oriente y cl escorpión sur y av coba sur reg 004 - Karta
  2.5 km från Tulum Archaeological Zone
   

  Detta gulliga lägenhetshotell beläget i Tulum. Detta boende har 25 rum. Detta boende har wifi-anslutning. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Tyvärr kan inte resenärerna be om en babysäng till sitt rum. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet.

  Se mer
 • Posada 06 Tulum
  Från729krPer natt

  Posada 06 Tulumstars

  Tulum, Riviera Maya , Andromenda oriente, manzana 10 lote 17 - Karta
  2.84 km från Tulum Archaeological Zone
   

  Detta charmiga hotell finns i Tulum. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från denna egendom med ett läge mitt i stadens centrum. Våra besökare hittar närmaste golfbana 15 meter från detta hotell. Denna egendom ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Den närmaste stranden ligger 4 meter från denna egendom. För våra besökare är det bara 120 meter till flygplatsen. Detta boende kan erbjuda totalt 18 rum. Detta boende genomgick en renovering 2016. Detta hotell har wifi-anslutning. Receptionen är öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Det finns parkeringsplatser. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Kunderna kan utforska de olika matställena som Posada 06 Tulum erbjuder. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Luna Maya Tulum
  Från216krPer natt

  Luna Maya Tulumstars

  Tulum, Riviera Maya , Avenida satelite 13 - Karta
  2.94 km från Tulum Archaeological Zone
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 110 recensioner från resenärerBaserat på 110 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Tulum. Från denna anläggning som är belägen 500 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra kunder hittar många allmänna kommunikationsförbindelserinom ett avstånd av -0. 0 kilometer. Den närmaste stranden ligger 5. 1 kilometer från denna egendom. Det totala antalet rum på Luna Maya Tulum är 20. Luna Maya Tulum genomgick en renovering 2017. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta hotell. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Luna Maya Tulum kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Aluna Hotel Tulum
  Från3.145krPer natt

  Aluna Hotel Tulumstars

  Tulum, Riviera Maya , Poligono 04 fracc 05 lt 4 s/n aldea zama - Karta
  2.96 km från Tulum Archaeological Zone
   

  Detta bekväma hotell är perfekt för familjer och ligger i Tulum. Denna anläggning har totalt 72 rum. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla gäster som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på detta hotell håller öppet dygnet runt. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Alla badrum på Aluna Hotel Tulum är handikappanpassadeDe som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Gäster som valt detta boende kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Aluna Hotel Tulum erbjuder en mängd olika matupplevelser. På denna anläggning med flera restauranger tillgodoses alla typer av gästers behov. Hälso- och välbefinnandeutbudet på denna anläggning ger en ultimat känsla av pånyttfödelse och avkoppling. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer.

  Se mer
 
[x]
 

Hotell i närheten av  Tulum Archaeological Zone

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här