Hotell i närheten av Tulum Archaeological Zone

Se på kartan
Hotell - Tulum Archaeological Zone

Tulum Archaeological ZoneFrån  146kr

Rekommenderade hotell nära Tulum Archaeological Zone

 • Poc Na Tulum
  Från1.880krPer natt

  Poc Na Tulumstars

  Tulum, Riviera Maya , Carretera tulum a, av boca paila km 1.5 - Karta
  1.74 km från Tulum Archaeological Zone
   

  Detta charmiga hotell beläget i Tulum. Denna anläggning har 30 rum. Poc Na Tulum genomgick en totalrenovering 2018. Alla gäster som bor på denna anläggning kan använda sig av wifi-anslutningen i de gemensamma utrymmena. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Alla gäster som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. Poc Na Tulum kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Zendero Tulum
  Från625krPer natt

  Zendero Tulumstars

  Tulum, Riviera Maya , Calle venus oriente spmza 27 lt2 entre av. coba y - Karta
  2.4 km från Tulum Archaeological Zone
   

  Detta charmiga hotell är beläget i Tulum. Totalt 17 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Zendero Tulum. Denna anläggning byggdes 2018. Detta boende har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Zendero Tulum tillhandahåller inga babysängar på begäran. Zendero Tulum är inte någon husdjursvänlig anläggning. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Zendero Tulum kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • I Tour Tulum
  Från559krPer natt

  I Tour Tulumstars

  Riviera Maya - Södra, Riviera Maya , Coba s/n - Karta
  2.41 km från Tulum Archaeological Zone
   

  Detta gulliga hotell finns i South Riviera Maya. Detta trivsamma hotell garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 7 rum. Receptionen är öppen dygnet runt. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell. I Tour Tulum tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. På I Tour Tulum kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Elements Tulum Boutique Hotel
  Från628krPer natt

  Elements Tulum Boutique Hotelstars

  Tulum, Riviera Maya , Calle sol oriente entre av. coba sn - Karta
  2.42 km från Tulum Archaeological Zone
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 153 recensioner från resenärerBaserat på 153 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Tulum. Från denna anläggning som är belägen 300 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Denna egendom ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Denna egendom ligger 3. 0 kilometer från närmaste strand. Elements Tulum Boutique Hotel har totalt 18 rum. Både fast och trådlöst internet finns på Elements Tulum Boutique Hotel. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Dessutom erbjuder detta barnvänliga hotell babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Elements Tulum Boutique Hotel. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Elements Tulum Boutique Hotel. Elements Tulum Boutique Hotel kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Kaab Tulum
  Från901krPer natt

  Kaab Tulumstars

  Tulum, Riviera Maya , Cl sol oriente y cl escorpión sur y av coba sur reg 004 - Karta
  2.5 km från Tulum Archaeological Zone
   

  Detta gulliga lägenhetshotell beläget i Tulum. Detta boende har 25 rum. Detta boende har wifi-anslutning. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Tyvärr kan inte resenärerna be om en babysäng till sitt rum. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet.

  Se mer
 • Posada Gota De Sal Tulum
  Från408krPer natt

  Posada Gota De Sal Tulumstars

  Tulum, Riviera Maya , Calle asteroide s/n entre carretera coba a boca pa - Karta
  2.66 km från Tulum Archaeological Zone
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2 recensioner från resenärerBaserat på 2 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Tulum. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på detta boende. De som bor på detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Tyvärr finns inga rum för de som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Detta boende förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 
[x]
 

Hotell i närheten av  Tulum Archaeological Zone

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här