Hotell i Wien

Se på kartan
Hotell - Wien

WienFrån  706kr

Aktuella hotellerbjudanden - Wien

 • Star Inn Hotel Premium Wien Hauptbahnhof
  Från894krPer natt

  Star Inn Hotel Premium Wien Hauptbahnhofstars

  Wien stad, Wien , Gerhard-bronner-strasse 5 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 712 recensioner från resenärerBaserat på 712 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Vienna. Från det här boendet som ligger 2. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Våra gäster har 20. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 300. Denna anläggning grundades år 2015. Star Inn Hotel Premium Wien Hauptbahnhof är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Om någon som valt detta boende ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rum. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Kunderna behöver inte lämna sina små husdjur hemma under vistelsen på detta boende. Det finns parkeringsplatser på Star Inn Hotel Premium Wien Hauptbahnhof. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Grand Ferdinand
  Från2.724krPer natt

  Grand Ferdinandstars

  Wien stad, Wien , Schubertring 10-12 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 788 recensioner från resenärerBaserat på 788 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är beläget i Vienna. Från den här egendomen som ligger 1. 1 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från detta hotell. Våra kunder har 20. 7 kilometer till flygplatsen. Totalt 188 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Grand Ferdinand. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2015. Detta boende är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Gästerna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på detta hotell är rullstolsanpassade. Detta husdjursvänliga boende tillåter husdjur i alla storlekar. Anläggningen har parkeringsplatser och garage. Kunderna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på denna anläggning. På detta hotell med flera restauranger tillgodoses alla typer av gästers behov. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Hotel Wandl
  Från2.390krPer natt

  Hotel Wandlstars

  Wien stad, Wien , Petersplatz 9 - Karta
  3,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 581 recensioner från resenärerBaserat på 581 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Vienna. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från denna egendom som ligger mitt i stadens centrum. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 180 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra kunder har 10. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 137. Detta hotell uppfördes i en byggnad med anor från 1850 och totalrenoverades 2015. Hotel Wandl är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på Hotel Wandl har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Husdjur är tillåtna på detta hotell. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Star Inn Hotel Wien Schönbrunn
  Från1.617krPer natt

  Star Inn Hotel Wien Schönbrunnstars

  Wien stad, Wien , Linke wienzeile 224 - Karta
   

  Detta gulliga hotell beläget i Vienna. 283 välkomnande rum finns på anläggningen. Denna anläggning är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Om kunderna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. De gemensamma utrymmena på detta hotell är rullstolsanpassade. Husdjur är tillåtna i lokalerna. För extra bekvämlighet har alla gäster som bor på denna anläggning tillgång till ett garage. Alla gäster som bor på denna anläggning kan njuta av smakfulla rätter i dess restaurang. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på denna anläggning och som passar för olika slags evenemangPå Star Inn Hotel Wien Schönbrunn kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel Am Konzerthaus Mgallery by Sofitel
  Från1.367krPer natt
  4,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3102 recensioner från resenärerBaserat på 3102 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Vienna. Från denna egendom som ligger inbäddad 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det totala antalet rum på Hotel Am Konzerthaus Mgallery by Sofitel är 211. Detta hotell renoverades 2008. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen är öppen under hela dagen. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på denna anläggning är rullstolsanpassade. Husdjur betraktas som en del av familjen på detta hotell. Anläggningen har parkeringsplatser och garage. Detta Hotel Am Konzerthaus Mgallery by Sofitel har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Om resenärerna behöver skämmas bort kan de utnyttja det som hälsoinrättningen erbjuder. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Pertschy Palais Hotel
  Från1.569krPer natt

  Pertschy Palais Hotelstars

  Wien stad, Wien , Habsburgergasse 5 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 698 recensioner från resenärerBaserat på 698 recensioner från resenärer

  Detta lyxhotell ligger idylliskt i Wien, inhyst i ett fascinerande barockpalats. Det har ett praktiskt läge i stadens historiska centrum, endast 100 m från shoppinggatan Graben och palatset Hofburg. Det finns en guldgruva av sevärdheter i närheten. Gästerna befinner sig på kort avstånd från Stefansdomen, tunnelbanestationen Stephansplatz, shoppinggatan Kärntner Strasse och boulevarden Ringstrasse. Hotellet är exklusivt och lockar in gästerna i en värld av lyx och kunglig elegans. Gästrummen är elegant inredda och utstrålar karaktär och charm. På morgnarna kan gästerna avnjuta en utsökt wiensk bufféfrukost, innan de ger sig av för att utforska denna fängslande stad.

  Se mer
 • Novotel Wien Hauptbahnhof
  Från1.232krPer natt

  Novotel Wien Hauptbahnhofstars

  Wien stad, Wien , Canettistrasse 6 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 537 recensioner från resenärerBaserat på 537 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett charmigt hotell som är lokaliserat i Vienna. Gästerna har tillgång till wifi i de gemensamma utrymmena på Novotel Wien Hauptbahnhof. Dygnet-runt-servicen på Novotel Wien Hauptbahnhof bidrar till gästernas trivsel. Alla badrum på dena handikappanpassade anläggning är anpassade för personer med funktionsnedsättning. Gästerna som väljer att bo på denna anläggning kan ta med sig sina husdjur. Dessutom kan de som reser med bil ha stor nytta av parkeringsmöjligheterna på Novotel Wien Hauptbahnhof. Detta boende har affärsfaciliteter.

  Se mer
 • Ibis Wien Mariahilf
  Från1.345krPer natt

  Ibis Wien MariahilfstarsGreenProgram Icon

  Wien stad, Wien , Mariahilfer gurtel 22-24 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1416 recensioner från resenärerBaserat på 1416 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Vienna. Detta hotell har totalt 341 ombonade rum. Senast denna anläggning renoverades var 2014. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen på Ibis Wien Mariahilf har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Om de som bor på denna anläggning ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rumGästerna behöver inte lämna sina husdjur hemma, de kan ta med sig dem till detta hotell. Dessutom kan de som reser med bil ha stor nytta av parkeringsmöjligheterna på Ibis Wien Mariahilf. denna anläggning har åtagit sig att upprätthålla en miljövänlig praxis.

  Se mer
 • Mercure Wien Westbahnhof
  Från925krPer natt

  Mercure Wien Westbahnhofstars

  Wien stad, Wien , Felberstrasse 4 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1212 recensioner från resenärerBaserat på 1212 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Vienna. Från denna egendom som är belägen 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta boende har totalt 252 ombonade rum. Detta boende totalrenoverades 2009. Gästerna har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen på Mercure Wien Westbahnhof håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. De gemensamma utrymmena på detta hotell är rullstolsanpassade. Husdjur betraktas som en del av familjen på detta boende. Parkering och garage finns att tillgå. De som bor på denna anläggning kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Detta hotell tillhandahåller hälso- och välbefinnandetjänster. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av.

  Se mer
 • Grand Hotel Wien
  Från4.763krPer natt

  Grand Hotel Wienstars

  Wien stad, Wien , Kaerntner ring 9 9 - Karta
  4,9/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1450 recensioner från resenärerBaserat på 1450 recensioner från resenärer

  Detta hotell är ett av Europas modernaste och lyxigaste. Det har ett makalöst läge mitt i Wien, med bara några steg till Wiener Staatsoper och Kärnten-gatan. Detta superlyxiga hotell kombinerar förfinad atmosfär, superb service och gourmetmat.De 205 lyxiga rummen och sviterna med den senaste tekniken garanterar komfort och välbefinnande med sina lyxmöbler, eleganta design och toppmoderna tekniska utrustning. Rummen uppfyller förväntningarna hos även de mest krävande gäster.Gästerna kan njuta av kulinariska läckerheter i fyra restauranger och två barer. Höjdpunkter är den traditionella japanska restaurangen Unkai och restaurangen Le Ciel av Toni Morwald som båda fått flera utmärkelser. Vår gourmetrestaurang Le Ciel av Toni Moerwald har också fått en Michelin-stjärna. Vyn över hustaken i Wien gör varje besök på hotellets gourmetrestaurang till en oförglömlig upplevelse.På Grand Spa 605, som ligger på 6:e våningen i huset, väntar en oas av lugn och välbefinnande. Spaanläggningen är utrustad med bastu, ångbad, ett separat område för kvinnor med bastu, ångbad, tyst zon, ett kardioområde med den senaste sportutrustningen och två behandlingsrum.I den andra källarvåningen, en av Wiens största balsalar, kan man hitta Quadrille, som ger varje tillfälle en glamorös stämning. På 4:e våningen ligger de nya konferenslokalerna som lämpar sig för alla typer av arrangemang, konferenser och pressevenemang. De nya mötesfaciliteterna har dagsljus och kan flexibelt anpassas till det antal personer som förväntas.De krävande kriterierna för den prestigefyllda internationella Green Globe-märkningen bekräftar hotellets gröna ställningstagande för hållbar turism i hotellets alla anläggningar. Green Globe är ett internationellt erkänt certifieringsprogram som är utformat för rese- och lyxturistnäringen.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  135  Hotell - Wien
Sida  1  av  14
 

Beskrivning av destination

  Wien är Österrikes huvudstad och den ligger i Centraleuropa, vid Donaus strand. Wien ligger i en dalgång i naturområdet Wienerwald, vid foten av Alpernas första kullar. Wien är landets största stad och dess kulturella, ekonomiska och politiska centrum. Staden har en mängd vackra byggnader i barockstil och förtjusande sommarpalats, och vart du än tittar hittar du byggnader av både historiskt, arkitektoniskt och kulturellt värde, som till exempel Belvedereslottet och Siegmund Freuds hus. Staden har också en stor mängd kyrkor och en katedral. Vi rekommenderar ett besök i katedralen Stephansdom och den gotiska kyrkan Augustinerkirche, men det finns många andra. Wien är fullt av historiska torg och kvarter, såsom de judiska kvarteren, det kejserliga Wien vid Ringstrasse och museikvarteren. Staden är dessutom känd för sitt vibrerande nattliv med många olika barer, restauranger, diskotek och live-framträdanden. Upptäck denna viktiga europeiska huvudstad. Besök Wien!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Wien

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här