Hotell i Wien

Se på kartan
Hotell - Wien

WienFrån  364kr

Aktuella hotellerbjudanden - Wien

 • Kaiserin Elisabeth
  Från1.797krPer natt

  Kaiserin Elisabethstars

  Wien stad, Wien , Weihburggasse 3 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1032 recensioner från resenärerBaserat på 1032 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Vienna. Det finns totalt 63 rum på anläggningen. Boendet byggdes år 1809. De som bor på denna anläggning kan använda sig av wifi-anslutningen i de gemensamma utrymmena. Receptionen på Kaiserin Elisabeth har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. De gemensamma utrymmena på Kaiserin Elisabeth är rullstolsanpassade. Både stora och små husdjur är tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser. Kaiserin Elisabeth kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Erzherzog Rainer
  Från1.208krPer natt

  Erzherzog RainerstarsGreenProgram Icon

  Wien stad, Wien , Wiedner hauptstrasse 27-29 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1368 recensioner från resenärerBaserat på 1368 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Vienna. Från denna anläggning som ligger inbäddad 400 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Våra besökare har 2. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 79 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta boende renoverades 2019. Denna anläggning har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Erzherzog Rainer har ett särskilt utformat familjerum som är perfekt för familjer som reser med barn. Husdjur betraktas som en del av familjen på detta boende. Erzherzog Rainer tillhandahåller parkering och garage. Erzherzog Rainer erbjuder transfer till flygplatsen. Gästerna kan utforska de olika matställena som detta hotell erbjuder. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av affärsfacliteterna. Erzherzog Rainer kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • HiLight Suites Hotel
  Från2.080krPer natt

  HiLight Suites Hotelstars

  Wien stad, Wien , Salesianergasse 2 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 393 recensioner från resenärerBaserat på 393 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Vienna. 50 välkomnande rum finns på anläggningen. HiLight Suites Hotel genomgick en totalrenovering 2005. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Alla gäster som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på HiLight Suites Hotel. Både stora och små husdjur är tillåtna på HiLight Suites Hotel. HiLight Suites Hotel tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet.

  Se mer
 • The Ring, Vienna's Casual Luxury Hotel
  Från2.697krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1244 recensioner från resenärerBaserat på 1244 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är lokaliserat i Vienna. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från detta hotell med ett läge mitt i stadens centrum. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 20 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra besökare har 20. 0 kilometer till flygplatsen. The Ring, Vienna's Casual Luxury Hotel har totalt 68 rum. Det här boendet byggdes 2006. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla de som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på The Ring, Vienna's Casual Luxury Hotel har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Om någon som valt detta boende ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rum. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. På det här hotellet är hudjur tillåtna. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. De som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten. Vid behov kan de som bor på denna anläggning använda inrättningen för hälso- och välbefinnande. De som bor på denna anläggning kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. De läckra rätter som serveras på de olika gastronomiska alternativen kommer att ge alla gäster som bor på denna anläggning ny energi inför dagen. The Ring, Vienna's Casual Luxury Hotel kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Am Parkring Hotel
  Från1.522krPer natt

  Am Parkring HotelstarsGreenProgram Icon

  Wien stad, Wien , Parkring 12 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1064 recensioner från resenärerBaserat på 1064 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Vienna. Från denna egendom som är belägen 100 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra gäster har 2. 0 kilometer till flygplatsen. De 55 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Am Parkring Hotel har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på denna anläggning är rullstolsanpassade. Husdjur är välkomna på detta boende. De som som bor på denna anläggning kommer också att uppskatta parkeringsplatserna och garaget. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Altwienerhof
  Från1.121krPer natt

  Altwienerhofstars

  Wien stad, Wien , Herklotzgasse 6 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 510 recensioner från resenärerBaserat på 510 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Vienna. Från den här egendomen som ligger 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från detta hotell. Våra resenärer har 18. 3 kilometer till flygplatsen. Totalt 32 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Altwienerhof. Denna anläggning uppfördes i en byggnad med anor från 1892 och totalrenoverades 2006. Alla gästerna på Altwienerhof kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen på detta hotell har inte öppet dygnet runt. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Detta djurvänliga boende tillåter husdjur som väger högst 5 kg. Det finns parkeringsplatser på Altwienerhof. På detta hotell finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Small Luxury Hotel Altstadt Vienna
  Från1.801krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3009 recensioner från resenärerBaserat på 3009 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Vienna. Från denna anläggning som ligger inbäddad 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 50 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra kunder har 25. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning innefattar 45 trivsamma rum. Detta boende genomgick en renovering 2018. De som bor på detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Gästerna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Small Luxury Hotel Altstadt Vienna tillhandahåller babysängar på begäran. Små husdjur är tillåtna i lokalerna. Detta boende tillhandahåller parkering och garage. Alla som valt detta boende kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Small Luxury Hotel Altstadt Vienna kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Das Triest
  Från1.998krPer natt

  Das Trieststars

  Wien stad, Wien , Wiedner hauptstrasse 12 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 873 recensioner från resenärerBaserat på 873 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är beläget i Vienna. Det totala antalet rum är 120. Das Triest genomgick en totalrenovering 2018. De som bor på detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen är öppen under hela dagen. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. Djurälskare kommer att uppskatta vistelsen på denna anläggning eftersom den är husdjursvänlig. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Alla som valt detta boende kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Das Triest kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The Art Hotel Vienna
  Från768krPer natt

  The Art Hotel Viennastars

  Wien stad, Wien , Brandmayergasse 7-9 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 468 recensioner från resenärerBaserat på 468 recensioner från resenärer

  Detta stadshotell har ett fantastiskt läge i Wiens centrum mellan Schönbrunn slott och Naschmarkt-marknaden, som båda ligger en kort promenad bort. I närheten finns också ett utbud av eleganta restauranger och butiker. Stefansdomen ligger bara 2 km bort, och till Schwechat internationella flygplats tar det cirka 30 minuter med bil. Detta eleganta, moderna boende erbjuder gästerna en dygnet runt-öppen lobbybar, där de kan koppla av när de önskar. Här finns också gratis Wi-Fi i alla utrymmen. Detta betyder att gästerna kan surfa i de modernt inredda rummen, medan de ser på en film på platt-TV-apparaten med satellitkanaler eller bara kopplar av i den bekväma dubbelsängen.

  Se mer
 • IntercityHotel Wien
  Från868krPer natt

  IntercityHotel WienstarsGreenProgram Icon

  Wien stad, Wien , Mariahilferstrasse 122 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter

  Detta gulliga hotell ligger i Vienna. Från denna anläggning som ligger inbäddad 800 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 5. 3 kilometer från den här egendomen. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 50 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra gäster har 20. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på IntercityHotel Wien är 179. IntercityHotel Wien totalrenoverades 2009. De som bor på detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Gästerna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Dessutom erbjuder IntercityHotel Wien babysängar på begäran. Alla badrum på detta handikappanpassade hotell är anpassade för personer med funktionsnedsättning. Husdjur, både små och stora, är också välkomna till detta hotell, vilket passar mycket bra för de resenärer som inte vill resa ifrån sina pälsklädda vänner. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på IntercityHotel Wien. Detta är ett miljövänligt boende. Gästerna kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Detta boende har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. På IntercityHotel Wien kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  148  Hotell - Wien
Sida  1  av  15
 

Beskrivning av destination

  Wien är Österrikes huvudstad och den ligger i Centraleuropa, vid Donaus strand. Wien ligger i en dalgång i naturområdet Wienerwald, vid foten av Alpernas första kullar. Wien är landets största stad och dess kulturella, ekonomiska och politiska centrum. Staden har en mängd vackra byggnader i barockstil och förtjusande sommarpalats, och vart du än tittar hittar du byggnader av både historiskt, arkitektoniskt och kulturellt värde, som till exempel Belvedereslottet och Siegmund Freuds hus. Staden har också en stor mängd kyrkor och en katedral. Vi rekommenderar ett besök i katedralen Stephansdom och den gotiska kyrkan Augustinerkirche, men det finns många andra. Wien är fullt av historiska torg och kvarter, såsom de judiska kvarteren, det kejserliga Wien vid Ringstrasse och museikvarteren. Staden är dessutom känd för sitt vibrerande nattliv med många olika barer, restauranger, diskotek och live-framträdanden. Upptäck denna viktiga europeiska huvudstad. Besök Wien!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Wien

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här