Hotell i Wien

Se på kartan
Hotell - Wien

WienFrån  257kr

Aktuella hotellerbjudanden - Wien

 • Hotel Am Konzerthaus Mgallery by Sofitel
  Från1.359krPer natt
  4,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3124 recensioner från resenärerBaserat på 3124 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Vienna. Från detta boende som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna anläggning har 211 rum. Hotel Am Konzerthaus Mgallery by Sofitel genomgick en renovering 2008. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Hotel Am Konzerthaus Mgallery by Sofitel tillhandahåller inga babysängar på begäran. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Det går bra för gästerna att ta med sig sina husdjur till dessa lokaler. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. Hotel Am Konzerthaus Mgallery by Sofitel har ett varierat hälso- och friskvårdsutbud som är perfekt för resenärer som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. De som bor på denna anläggning kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Grand Ferdinand
  Från1.983krPer natt

  Grand Ferdinandstars

  Wien stad, Wien , Schubertring 10-12 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 827 recensioner från resenärerBaserat på 827 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell finns i Vienna. Från denna anläggning som är belägen 1. 1 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Våra gäster har 20. 7 kilometer till flygplatsen. 188 välkomnande rum finns på anläggningen. Grand Ferdinand totalrenoverades 2015. Grand Ferdinand är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Kunderna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. De gemensamma utrymmena på detta boende är rullstolsanpassade. De som inte vill lämna sina husdjur hemma kan ta med sig dem. Denna anläggning tillhandahåller parkering och garage. Grand Ferdinand är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Ett urval av smakrika delikatesser erbjuds på detta charmiga hotell. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Star Inn Hotel Wien Schönbrunn
  Från841krPer natt

  Star Inn Hotel Wien Schönbrunnstars

  Wien stad, Wien , Linke wienzeile 224 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Detta gulliga hotell återfinns i Vienna. 283 välkomnande rum finns på anläggningen. Alla gästerna på Star Inn Hotel Wien Schönbrunn kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Alla som valt detta boende kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Om resenärerna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Detta husdjursvänliga boende tillåter husdjur i alla storlekar. För extra bekvämlighet har kunderna tillgång till ett garage. Kunderna kan utforska de olika matställena som Star Inn Hotel Wien Schönbrunn erbjuder. Affärsresenärer kan utnyttja de affärsfaciliteter och tjänster som finns. På Star Inn Hotel Wien Schönbrunn kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Ambassador
  Från2.585krPer natt

  Ambassadorstars

  Wien stad, Wien , Kaerntner strasse 22 neuer markt 5 5 - Karta
  3,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 713 recensioner från resenärerBaserat på 713 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell finns i Vienna. Detta hotell som är beläget mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Våra gäster hittar närmaste golfbana 7. 0 kilometer från den här egendomen. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra besökare har 20. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 89 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta hotell uppfördes i en byggnad med anor från 1898 och totalrenoverades 2000. Wifi finns på hotellet i sin helhet. Gästerna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Ambassador tillhandahåller babysängar på begäran. Både små och stora husdjur är tillåtna i lokalerna. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Ambassador. Alla som valt detta boende kan njuta av en läcker måltid i dess gastronomiska restaurang. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på detta hotell och som passar för olika slags evenemangDetta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Leonardo Hotel Vienna
  Från1.306krPer natt

  Leonardo Hotel Viennastars

  Wien stad, Wien , Matrosengasse 6-8 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1447 recensioner från resenärerBaserat på 1447 recensioner från resenärer

  Detta vackra hotell ligger i Wien, direkt vid Europaplatz och bredvid den berömda shoppinggatan "Mariahilferstrasse". Inom bara 200 meter ligger närmaste tågstation, "Westbahnhof". Andra viktiga turistattraktioner i området inkluderar Stefansdomen, Hofburg-palatset med den omgivande slottsträdgården samt Museumsquartier. Hotellet är perfekt för såväl affärs- som fritidsresenärer och erbjuder bekväma rum med elegant inredning. Alla har ett stort utbud av tjänster och faciliteter, inklusive ett skrivbord som är perfekt för dem som är på affärsresa. Detta hotell med husdjursvänlig profil erbjuder bilparkering samt flygplatstransfer från hotellet. De fyra mötesrummen är perfekta för företagsevent, konferenser eller teambuilding, eftersom de alla är utrustade med den senaste tekniken.

  Se mer
 • Hotel Palais Strudlhof
  Från952krPer natt

  Hotel Palais Strudlhofstars

  Wien stad, Wien , Pasteurgasse 1 1 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 414 recensioner från resenärerBaserat på 414 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Vienna. Från detta hotell som är beläget 4. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta boende kan erbjuda totalt 81 rum. Detta hotell grundades år 1999. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på Hotel Palais Strudlhof. Hotel Palais Strudlhof är inte någon husdjursvänlig anläggning. Parkering och garage finns att tillgå. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Mercure Wien Westbahnhof
  Från1.024krPer natt

  Mercure Wien Westbahnhofstars

  Wien stad, Wien , Felberstrasse 4 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1229 recensioner från resenärerBaserat på 1229 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Vienna. Från detta boende som är beläget 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Totalt 252 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Mercure Wien Westbahnhof totalrenoverades 2009. Detta hotell har wifi-anslutning. Detta boende har inte dygnet-runt-öppen reception. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmen på Mercure Wien Westbahnhof är rullstolsanpassade. Både stora och små husdjur är tillåtna på Mercure Wien Westbahnhof. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Mercure Wien Westbahnhof. Mercure Wien Westbahnhof erbjuder en mängd olika matupplevelser. Detta Mercure Wien Westbahnhof har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • K+K Maria Theresia
  Från1.443krPer natt

  K+K Maria Theresiastars

  Wien stad, Wien , Kirchberggasse 6 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 24 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2866 recensioner från resenärerBaserat på 2866 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett charmigt hotell som är lokaliserat i Vienna. Detta hotell innefattar 132 trivsamma rum. Boendet totalrenoverades 2015. K+K Maria Theresia är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Tyvärr kan inte resenärerna be om en babysäng till sitt rum. Både stora och små husdjur är tillåtna i lokalerna. För extra bekvämlighet har alla gäster som bor på denna anläggning tillgång till ett garage. Gästerna kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av anläggningens affärsfacliteterna. Alla som bor på denna anläggning kan tack vare alla de olika matuplevelserna verkligen njuta av sitt besök. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Hotel Wandl
  Från2.339krPer natt

  Hotel Wandlstars

  Wien stad, Wien , Petersplatz 9 - Karta
  3,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 630 recensioner från resenärerBaserat på 630 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Vienna. Denna anläggning som är belägen mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 180 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra resenärer har 10. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende innefattar 137 trivsamma rum. Lokalerna är inrymda i en byggnad från 1850 och totalrenoverades 2015. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Hotel Wandl tillhandahåller babysängar på begäran. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Hotel Wandl kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Bellevue Hotel
  Från1.300krPer natt

  Bellevue HotelstarsGreenProgram Icon

  Wien stad, Wien , Althanstrasse 5 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 740 recensioner från resenärerBaserat på 740 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Vienna. Från den här egendomen som ligger 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Våra gäster har 17. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 160 ombonade rum. Bellevue Hotel byggdes 1873 och 2016 totalrenoverades det. Bellevue Hotel har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Husdjur betraktas som en del av familjen på denna anläggning. Det finns parkeringsplatser på Bellevue Hotel. Detta hotell tillämpar grön praxis. Affärsresenärer kommer att uppskatta anläggningens bekväma affärsfaciliteter som garanterar en produktiv dag på jobbet. Kunderna kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  142  Hotell - Wien
Sida  1  av  15
 

Beskrivning av destination

  Wien är Österrikes huvudstad och den ligger i Centraleuropa, vid Donaus strand. Wien ligger i en dalgång i naturområdet Wienerwald, vid foten av Alpernas första kullar. Wien är landets största stad och dess kulturella, ekonomiska och politiska centrum. Staden har en mängd vackra byggnader i barockstil och förtjusande sommarpalats, och vart du än tittar hittar du byggnader av både historiskt, arkitektoniskt och kulturellt värde, som till exempel Belvedereslottet och Siegmund Freuds hus. Staden har också en stor mängd kyrkor och en katedral. Vi rekommenderar ett besök i katedralen Stephansdom och den gotiska kyrkan Augustinerkirche, men det finns många andra. Wien är fullt av historiska torg och kvarter, såsom de judiska kvarteren, det kejserliga Wien vid Ringstrasse och museikvarteren. Staden är dessutom känd för sitt vibrerande nattliv med många olika barer, restauranger, diskotek och live-framträdanden. Upptäck denna viktiga europeiska huvudstad. Besök Wien!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Wien

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här