Hotell i Alentejo

Se på kartan
Hotell - Alentejo

AlentejoFrån  385kr

Aktuella hotellerbjudanden - Alentejo

 • Lago Montargil Hotel & Villas
  Från1.149krPer natt

  Lago Montargil Hotel & Villasstars

  Montargil, Alentejo , Estrada nacional 2 km 459 sn - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 32 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1065 recensioner från resenärerBaserat på 1065 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett lyxigt hotell som är lokaliserat i Montargil. Totalt 104 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Lago Montargil Hotel & Villas. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Lago Montargil Hotel & Villas är inte någon husdjursvänlig anläggning. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. De som bor på denna anläggning kan koppla av i slutet av dagen med dess varierade hälsoerbjudande. För de mest aktiva finns det ett omfattande utbud av olika sporter och aktiviteter. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Santiago Hotel Cooking & Nature
  Från1.105krPer natt

  Santiago Hotel Cooking & Naturestars

  Unknown zone, Unknown destination , Rua cidade de beja s/n - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 152 recensioner från resenärerBaserat på 152 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i SANTIAGO DO CACEM. Santiago Hotel Cooking & Nature har totalt 32 rum. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmen på Santiago Hotel Cooking & Nature är rullstolsanpassade. Endast små husdjur är tillåtna på detta hotell. Santiago Hotel Cooking & Nature kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Evora Olive Hotel
  Från853krPer natt

  Evora Olive Hotelstars

  Evora, Alentejo , Rua de eborim, 18 0 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 453 recensioner från resenärerBaserat på 453 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Evora. Från denna egendom som ligger 250 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Kollektivtrafikförbindelser ligger på ett avstånd på -0. 0 kilometer. Evora Olive Hotel har totalt 69 rum. Evora Olive Hotel är från år 2016. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen på Evora Olive Hotel håller öppet dygnet runt. Detta hotell är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. De allmänna utrymmen på detta hotell är lättillgängliga och 1 är handikappsanpassat. Husdjur är tillåtna på detta hotell. Denna anläggning har parkerings- och garageplatser för gästernas bekvämlighet. Detta hotell har åtagit sig att upprätthålla en miljövänlig praxis. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Anläggningens affärsfaciliteter är lämpliga för alla typer av företagsevenemang, seminarier, möten och konferenser. På Evora Olive Hotel kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Casa do Vale
  Från406krPer natt

  Casa do Valestars

  Evora, Alentejo , En 114 quinta de vale vazios 114 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 286 recensioner från resenärerBaserat på 286 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Evora. Från detta hotell som är beläget 2 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Detta boende har totalt 27 ombonade rum. Boendet byggdes år 2010. Casa do Vale har wifi-anslutning. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. De gemensamma utrymmena på Casa do Vale är rullstolsanpassade. Casa do Vale är inte någon husdjursvänlig anläggning. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena.

  Se mer
 • Sinerama
  Från725krPer natt

  Sineramastars

  Sines, Alentejo , Rua marques de pombal 110 - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 171 recensioner från resenärerBaserat på 171 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Sines. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från denna egendom som ligger mitt i stadens centrum. Den närmaste stranden ligger 400 meter från denna egendom. Totalt 105 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Sinerama. Detta boende snyggades upp 2011. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla gäster som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Alla rum på Sinerama är rullstolsanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Detta boende har affärsfaciliteter. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Pousada Convento de Evora
  Från2.141krPer natt

  Pousada Convento de Evorastars

  Evora, Alentejo , Largo conde vila-flor 7000-804 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1108 recensioner från resenärerBaserat på 1108 recensioner från resenärer

  Denna mysiga pousada är belägen i Evora. Från denna anläggning som ligger inbäddad 300 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Kollektivtrafikförbindelser ligger på ett avstånd på -0. 0 kilometer. Detta boende har totalt 32 ombonade rum. Det här boendet byggdes 1965. Pousada Convento de Evora är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Alla gäster som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla som valt detta boende. Pousada Convento de Evora kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Troia Design Hotel
  Från1.331krPer natt

  Troia Design Hotelstars

  Troia, Alentejo , Troia - carvalhal - grandola s/n - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 25 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1340 recensioner från resenärerBaserat på 1340 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett sofistikerat hotell som är lokaliserat i Troia. Från detta boende som är beläget 200 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra besökare hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från den här egendomen. Den närmaste stranden ligger 500 meter från detta hotell. Boendet har totalt 205 rum. Detta hotell byggdes 2009. Detta boende är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på Troia Design Hotel. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Gästerna kan utforska de olika matställena som denna anläggning erbjuder. Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på detta hotell . På Troia Design Hotel kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Moinho Do Alamo
  Från1.373krPer natt

  Moinho Do Alamostars

  Evora, Alentejo , S.gens - caixa postal 1222 sn - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 15 recensioner från resenärerBaserat på 15 recensioner från resenärer

  Detta mysiga B&B finns i Evora. Gästerna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Moinho Do Alamo som har totalt 7 rum. Alla som valt detta boende har tillgång till wifi i de gemensamma utrymmena på Moinho Do Alamo. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. Tyvärr kan inte resenärerna be om en babysäng till sitt rum. Husdjur är tillåtna på detta boende. Det finns parkeringsplatser. Alla som valt detta boende kan ha glädje av dess nöjesliv.

  Se mer
 • Stay Hotel Evora Centro
  Från582krPer natt

  Stay Hotel Evora Centrostars

  Evora, Alentejo , Travessa da milheira 19 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 366 recensioner från resenärerBaserat på 366 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Evora. De 45 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Denna anläggning totalrenoverades 2017. Detta boende har wifi-anslutning. Receptionen är öppen dygnet runt. Dessutom erbjuder Stay Hotel Evora Centro babysängar på begäran. De gemensamma utrymmen på Stay Hotel Evora Centro är rullstolsanpassade. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell. Gäster som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • CASA DO GOVERNADOR
  Från1.684krPer natt

  CASA DO GOVERNADORstars

  Evora, Alentejo , Quinta da alta da queimada - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 46 recensioner från resenärerBaserat på 46 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa hotell är lokaliserat i Evora. Kunderna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på CASA DO GOVERNADOR som har totalt 7 rum. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen på detta hotell har inte öppet dygnet runt. CASA DO GOVERNADOR tillhandahåller babysängar på begäran. Detta boende tillåter husdjur. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på CASA DO GOVERNADOR. På CASA DO GOVERNADOR kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  78  Hotell - Alentejo
Sida  1  av  8
 

Beskrivning av destination

  Rossio ao Sul do Tejo ligger i Portugal och det är en av de nitton distrikten i kommunen Abrantes. Portugal har 4 257 kommundistrikt (enligt uppgifter från 2004) och de är de civila representanterna för de gamla katolska församlingarna och har i många fall sitt ursprung i de medeltida kyrkliga enheterna. I Rossio ao Sul do Tejo, intill Tejofloden, hittar du stadsparken Ribeirinho de Abrantes, ett nytt område där man kan ägna sig åt vattenaktiviteter medan man njuter av ett vackert grönskande landskap. Du kan besöka kyrkan Nossa Senhora da Conceicâo, bese dess museum och på samma ställe smaka de utsökta lokala sötsakerna. Vandra runt på gatorna i Abrantes historiska stadskärna med dess låga och pittoreska bebyggelse, besök Castelo-Fortaleza, med en lång historia, och dess gamla monument. Vad beträffar gastronomin kan du avnjuta de olika fiskspecialiteterna och de utsökta kötträtterna (killing, vildsvin, rapphöna, fasan och hare) som naturligtvis avnjuts tillsammans med något av de olika vinerna från trakten, kända i hela världen. Besök denna vackra trakt som är idealisk för avkoppling och även för nöjen. Upptäck Sul do Tejo!

Populäraste zoner från Alentejo

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här