Hotell i Algarve

Se på kartan
Hotell - Algarve

AlgarveFrån  58kr

Aktuella hotellerbjudanden - Algarve

 • Balaia Atlantico
  Från130krPer natt

  Balaia Atlanticostars

  Albufeira, Algarve , Urbanizacion vale navio, lote 101 - - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 180 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 713 recensioner från resenärerBaserat på 713 recensioner från resenärer

  Där den är belägen i Albufeira är denna gulliga VR Andelslägenhet ett optimalt val för familjer. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 5. 0 kilometer från stadens centrum. Det främsta nöjesområdet ligger 5. 0 kilometer från denna egendom. Den närmaste stranden ligger 5. 0 kilometer från denna anläggning. Våra besökare har 35. 0 kilometer till flygplatsen. Det finns totalt 138 rum på anläggningen. De som bor på detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Alla gäster som bor på denna anläggning som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Balaia Atlantico tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Detta boende tillämpar en hållbar policy. Kunderna kan använda sig av transfertjänsten. Alla gäster som bor på denna anläggning kan glädjas roliga fritidsaktiviteter och upplevelser. Balaia Atlantico kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Vale D'Oliveiras Quinta Resort and Spa
  Från277krPer natt

  Vale D'Oliveiras Quinta Resort and Spastars

  Carvoeiro, Algarve , Barranco fundo s/n - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1149 recensioner från resenärerBaserat på 1149 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Carvoeiro. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 5. 0 kilometer från stadens centrum. För våra kunder är det 5. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 850 meter från detta hotell. Våra gäster hittar många allmänna kommunikationsförbindelser inom ett avstånd av 5. 0 kilometer. Detta hotell ligger 5. 0 kilometer från närmaste strand. Våra resenärer har 25. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 25. 0 kilometer till hamnen. Totalt 104 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Vale D'Oliveiras Quinta Resort and Spa. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta boende 2010. Vale D'Oliveiras Quinta Resort and Spa har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Vale D'Oliveiras Quinta Resort and Spa har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. Alla rum på denna handikappanpassade anläggning är rullstolsanpassade. Detta boende tillåter inte husdjur. Gäster som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Alla gäster som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten. Vid behov kan gästerna använda inrättningen för hälso- och välbefinnande. På detta boende finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att resenärerna njuter av sitt besök på alla sätt och vis. Gästerna kan ha glädje av anläggningens nöjesliv. Resenärerna behöver inte lämna lokalerna för att njuta av en läcker måltid, eftersom detta boende har ett urval av utsökta kulinariska alternativ.

  Se mer
 • Cheerfulway Balaia Plaza
  Från141krPer natt

  Cheerfulway Balaia Plazastars

  Albufeira, Algarve , Santa eulalia aptd-978 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 18 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 279 recensioner från resenärerBaserat på 279 recensioner från resenärer

  Denna bekväma VR Andelslägenhet ligger i Albufeira. Från denna egendom som är belägen 4. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 1. 1 kilometer från den här VR Andelslägenheten. Från denna anläggning är det -0. 0 kilometer till det allmänna transportnätet. Från denna VR Andelslägenhet är det 500 meter till närmaste strand. Totalt 76 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Cheerfulway Balaia Plaza. Detta boende grundades år 2000. Cheerfulway Balaia Plaza tillhandahåller fasta och trådlösa internetanslutningar. Dygnet-runt-servicen på Cheerfulway Balaia Plaza bidrar till gästernas trivsel. Dessutom erbjuder Cheerfulway Balaia Plaza babysängar på begäran. Denna anläggning är rullstolsanpassad, och har -1 handikappanpassade rum. Cheerfulway Balaia Plaza är inte någon husdjursvänlig anläggning. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Cheerfulway Balaia Plaza. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Villas Barrocal
  Från150krPer natt

  Villas Barrocalstars

  Armacao de Pera, Algarve , Urbanização barrocal iii / edf villas barrocal s/n - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 220 recensioner från resenärerBaserat på 220 recensioner från resenärer

  Denna enkla VR Andelslägenhet är lokaliserad i Armacao de Pera. Från detta boende som ligger inbäddat 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från det här boendet. Våra kunder har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Denna VR Andelslägenhet ligger 2. 0 kilometer från närmaste strand. Detta boende har totalt 52 rum. Denna anläggning snyggades upp 2008. De som bor på detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen på Villas Barrocal håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Villas Barrocal är inte någon husdjursvänlig anläggning. Resenärerna kan dra nytta av parkeringsplatserna. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på detta boende med massor av hälso- och välbefinnandealternativ. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Luna Solaqua
  Från1.126krPer natt

  Luna Solaquastars

  Albufeira, Algarve , Rua do mediterraneo -lote 23 a . - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 71 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1083 recensioner från resenärerBaserat på 1083 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Albufeira. 120 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta hotell totalrenoverades 2017. Alla gästerna som bor på denna anläggning har tillgång till wifi i de gemensamma utrymmena på Luna Solaqua. Receptionen på Luna Solaqua har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell. Dessutom kan de som reser med bil ha stor nytta av parkeringsmöjligheterna på Luna Solaqua. De som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten. Resenärerna kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Gästerna behöver inte lämna lokalerna för att njuta av en läcker måltid, eftersom detta boende har ett urval av utsökta kulinariska alternativ. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Luna Solaqua. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Pestana Gramacho Residence
  Från915krPer natt

  Pestana Gramacho Residencestars

  Carvoeiro, Algarve , Aldeamento turístico do gramacho apartado 1011 - Karta
   

  Detta gulliga lägenhetshotell ligger i Carvoeiro. Detta boende innefattar 57 trivsamma rum. Denna anläggning renoverades 2018. Dessutom ingår wifi-anslutning på denna anläggning. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Pestana Gramacho Residence tillhandahåller babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på Pestana Gramacho Residence är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna på Pestana Gramacho Residence. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Gäster som valt detta boende kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Om gästerna behöver skämmas bort kan de utnyttja det som hälsoinrättningen erbjuder. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla resenärer. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Paladim & Alagoamar
  Från926krPer natt

  Paladim & Alagoamarstars

  Albufeira, Algarve , R. do municipio, lt 1 a 5a 103035 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter

  Denna gulliga VR Andelslägenhet ligger i Albufeira. Från denna anläggning som är belägen 1000 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra kunder hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från den här VR Andelslägenheten. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Denna VR Andelslägenhet ligger 1. 2 kilometer från närmaste strand. Det totala antalet rum på Paladim & Alagoamar är 63. Senast denna anläggning renoverades var 2007. Fast och trådlös internetanslutning finns på Paladim & Alagoamar. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla gäster som bor på denna anläggning. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Denna anläggning erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Albufeira Jardim Apartments
  Från76krPer natt

  Albufeira Jardim Apartmentsstars

  Albufeira, Algarve , Cerro da piedade apartado 2101 n/a - Karta
  3,2/5
  Kundomdömenav 69 Åsikter

  Detta hotell är perfekt beläget i det turistiska centrat i Albufeira. Den närmaste bra stranden nås lätt inom 15 minuter. I stadens centrum finns gott om shopping och nöjen, och det ligger bara 900 meter bort. Alldeles utanför hotellet finns en busshållplats, varifrån bussen går direkt till centrum.Hotellet byggdes 1972 och totalrenoverades år 2000. Det består av två byggnader och totalt 398 lägenheter. Gästerna har tillgång till en elegant lobby med hiss (bara i Jardim ii), kassafack, valutaväxling och 24h reception. Dessutom finns spelrum, TV-rum, tidningskiosk, supermarket (beroende på årstid), internet, cykeluthyrning och parkeringsplats. Barnen har tillgång till en lekplats.Lägenheterna har badrum med telefon, satellit-/kabel-TV (mot avgift), radio, internet (mot avgift), minikök med kyl,, centralvärme och hyrkassafack. Sängarna i anläggningen studios och i vardagsrummen lägenheterna i T1 och T2 är bäddsoffor.Hotellet har 3 pooler med separat barnsektion, snackbar, solsängar och parasoller. Gästerna har också tillgång till bordtennis och snookerbord. Hotellet arrangerar diverse aktiviteter under högsäsong.Gästerna serverar sig själva till frukost, lunch och middag från riktliga buffeer. Till lunch och middag finns också möjligheten att välja från en fast menu eller från en a la carte-matsedel. Speciella önskemål beträffande diet kan tillgodoses.

  Se mer
 • Yellow Praia Monte Gordo Hotel
  Från163krPer natt

  Yellow Praia Monte Gordo Hotelstars

  Monte Gordo, Algarve , Avenida infante dom henrique s/n - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 171 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 577 recensioner från resenärerBaserat på 577 recensioner från resenärer

  Denna bekväma VR Resort är perfekt för familjer och ligger i Montegordo. Från denna egendom som ligger inbäddad 150 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 8. 0 kilometer från den här anläggningen. Våra besökare kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Den närmaste stranden ligger 100 meter från denna egendom. Från denna VR Resort är det 100 meter till hamnen. Totalt 366 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Yellow Praia Monte Gordo Hotel genomgick en totalrenovering 2002. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen på Yellow Praia Monte Gordo Hotel håller öppet dygnet runt. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på Yellow Praia Monte Gordo Hotel är rullstolsanpassade. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Yellow Praia Monte Gordo Hotel har ett garage till glädje för gästerna. Alla gäster som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Resenärerna kan njuta av anläggningens alla smakfulla rätter i restaurangen. Tack vare det breda friskvårdsutbudet kan den som bor på detta boende skämma bort sig under sin vistelse där. Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på denna anläggning . Detta boende är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. Yellow Praia Monte Gordo Hotel kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Pateo Village
  Från138krPer natt

  Pateo Villagestars

  Albufeira, Algarve , Rua do bem parece - pateo . - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 58 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 498 recensioner från resenärerBaserat på 498 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett gulligt lägenhetshotell som är lokaliserat i Albufeira. Våra gäster hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från det här boende. Denna anläggning ligger 4. 0 kilometer från närmaste strand. Detta boende innefattar 64 trivsamma rum. Detta boende grundades år 2003. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har gästerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla gäster som bor på denna anläggning. Pateo Village har ett särskilt utformat familjerum som är perfekt för familjer som reser med barn. Detta boende tillåter inte husdjur. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Gäster som bor på Pateo Village kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Kunderna kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Resenärerna kan ha glädje av anläggningens nöjesliv. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  374  Hotell - Algarve
Sida  1  av  38
 

Beskrivning av destination

  I den södra delen av Portugal ligger Algarve, en av de portugisiska provinser som mest lockar turister. Dess kust vetter ut mot Atlanten, och Algarves playor är kända för sin skönhet och omväxling, eftersom det är möjligt att hitta olika djupa, lugna vatten elle medr hög sjö, stränder av olika längd och med många eller få besökare. Klimatet är alltid angenämt och vattnet är varmt och kristallklart. I Algarve finns det oändligt många aktiviteter för att njuta av havet, från en enkel promenad på en badstrand med vit sand till olika vattensporter, fiske eller sportdykning. Längs denna magnifika kust är det möjligt att träffa på städer som är mycket lockande för sitt sjudande nattliv, men även lugna och charmiga byar som Santa Luzia och Tavira, vars största lockelse är naturen. Algarves nätter är synonyma med nöje, tack vare dess kasinon och diskotek och även tack vare den utsökta gastronomin, där man måste prova på fisk och skaldjur, som är de viktigaste specialiteterna och som bjuds på små typiska restauranger. Låt dig charmas av Algarve!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Algarve

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner