Hotell i Albufeira

Se på kartan
 • Real Bellavista Hotel & Spa
  Från464krPer natt

  Real Bellavista Hotel & Spastars

  Albufeira, Algarve , Rua do estadio 2445 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 28 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3220 recensioner från resenärerBaserat på 3220 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är perfekt för familjer och ligger i Albufeira. Från denna egendom som är belägen 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 4. 5 kilometer från det här boendet. Våra gäster hittar många allmänna kommunikationsförbindelser inom ett avstånd av -0. 0 kilometer. Den närmaste stranden ligger 1. 5 kilometer från detta hotell. Våra gäster har 35. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 195 rum. Detta hotell grundades år 2002. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Alla som valt detta boende som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. För extra bekvämlighet har gästerna tillgång till ett garage. Gäster som bor på Real Bellavista Hotel & Spa kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Vid behov kan alla gäster som bor på denna anläggning använda inrättningen för hälso- och välbefinnande. Resenärerna kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens gastronomiska restaurang. Alla gäster som bor på denna anläggning kan glädjas roliga fritidsaktiviteter och upplevelser. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Velamar Boutique Hotel
  Från373krPer natt

  Velamar Boutique Hotelstars

  Albufeira, Algarve , Estrada de albufeira s/n - olhos d'água - - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 94 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1578 recensioner från resenärerBaserat på 1578 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Albufeira. Från det här hotellet som ligger 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 1000 meter från detta hotell. Från denna egendom är det 880 meter till närmaste strand. Detta boende har 75 rum. Senast detta hotell renoverades var 2016. Detta hotell har wifi-anslutning. Receptionen på Velamar Boutique Hotel håller öppet dygnet runt. Tyvärr finns inga rum för de som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. De som bor på den här anläggningen som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Gästerna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Tack vare de fritidsaktiviteter som erbjuds på denna anläggning kan resenärerna få roliga upplevelser. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Sol e Mar
  Från778krPer natt

  Sol e Marstars

  Albufeira, Algarve , Rua jose bernardino de sousa 12 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 40 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1518 recensioner från resenärerBaserat på 1518 recensioner från resenärer

  Detta hotell har ett utmärkt läge vid en lång sandstrand i Albufeira. Stranden och den livliga strandpromenaden kan nås med hiss. Det finns en gågata i närheten med en uppsjö av affärer, butiker och nöjesliv. Hotellet ligger bara en tre minuters promenad från Albufeiras arkeologiska museum. Det finns bussresor till olika intressanta ställen i Algarve som till exempel monument, hantverk, landskap och typiska områden som garanterar ett minnesvärt äventyr.

  Se mer
 • Auramar Beach Resort
  Från479krPer natt

  Auramar Beach ResortstarsGreenProgram Icon

  Albufeira, Algarve , Praia dos aveiros - apartado 851 - - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 224 Åsikter

  Detta charmiga hotell är perfekt för familjer och ligger i Albufeira. Från denna anläggning som är belägen 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta hotell är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 8. 0 kilometer från den här egendomen. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 500 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 50 meter från denna anläggning. Våra kunder har 35. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 2. 0 kilometer till hamnen. De 287 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta boende genomgick en renovering 2010. Detta boende har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Dessutom erbjuder Auramar Beach Resort babysängar på begäran. Detta hotell tillåter inte husdjur. De som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. Kunderna välkomnas till detta miljövänliga hotell. Resenärerna kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på detta hotell . Resenärerna kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Alla som valt detta boende kommer att ha det riktigt roligt när de utnyttjar de sportfaciliteter och fritidsaktiviteter som erbjuds på Auramar Beach Resort. Anläggningens restaurang serverar flera smakfulla rätter och drycker. Vid behov kan alla gäster som bor på denna anläggning använda inrättningen för hälso- och välbefinnande. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Natura Algarve Club
  Från265krPer natt

  Natura Algarve Clubstars

  Albufeira, Algarve , Fernão lopes street, lot 2 n/a - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 974 recensioner från resenärerBaserat på 974 recensioner från resenärer

  Denna gulliga lägenhet finns i Albufeira. Från denna lägenhet som ligger inbäddad 700 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna anläggning ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från den här anläggningen. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 500 meter från denna egendom. Våra kunder har 30. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Natura Algarve Club är 63. Senast denna anläggning renoverades var 2008. Detta boende har wifi-anslutning. Receptionen på Natura Algarve Club har inte öppet dygnet runt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Natura Algarve Club. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Natura Algarve Club erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Tropical Sol
  Från298krPer natt

  Tropical Solstars

  Albufeira, Algarve , Natalia correia - lote 11- areias de sao joao 3055 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1055 recensioner från resenärerBaserat på 1055 recensioner från resenärer

  Beläget i Areias de São João, ligger detta moderna lägenhetshotell inom en kort promenad från den fantastiska stranden i Praia da Oura och ett stort utbud av butiker, restauranger, barer, pubar och nattklubbar. I närheten finns den gamla staden Albufeira, samt stränder som Praia de Santa Eulalia och Praia dos Pescadores och flera utmärkta golfbanor. Faros internationella flygplats ligger 40 km bort.

  Se mer
 • Alfagar I Village
  Från360krPer natt

  Alfagar I Villagestars

  Albufeira, Algarve , Estrada de santa eulalia - aptd.866 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter

  Detta charmiga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Albufeira. Från det här hotellet som ligger 4. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. För våra kunder är det 1. 5 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 100 meter från detta boende. Kollektivtrafikförbindelser ligger på ett avstånd på 1. 5 kilometer. Den närmaste stranden ligger 100 meter från detta boende. Våra resenärer har 35. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 5. 0 kilometer till hamnen. Totalt 220 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta hotell byggdes 1989. Både fast och trådlöst internet finns för gästerna i de gemensamma utrymmena. Gästerna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Alfagar I Village är inte någon husdjursvänlig anläggning. Det finns parkeringsplatser på Alfagar I Village. De som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. Anläggningens underhållningsutbud gör att gästerna aldrig har en tråkig stund. De som bor på denna anläggning kan hitta balans för kropp och själ på dess hälso- och väbefinnandeinrättning. De läckra rätter som serveras på de olika gastronomiska alternativen kommer att ge de som bor på denna anläggning ny energi inför dagen. Alfagar I Village kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Cerro Mar Atlântico
  Från410krPer natt

  Cerro Mar Atlânticostars

  Albufeira, Algarve , Rua antonio aleixo - - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 43 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1172 recensioner från resenärerBaserat på 1172 recensioner från resenärer

  Denna lägenhetsanläggning ligger nära Albufeiras centrum med shopping och nöjen. Hotellet ligger bara 500 meter från allmänna kommunikationer och 600 meter från en fantastisk strand.Denna anläggning består av totalt 154 lägenheter och renoverades 2003. Gästerna har tillgång till en lobby med 24h reception, hissar, valutaväxling och en liten supermarket. Dessutom finns en bar, TV-rum och ett spelrum. De som anländer med bil kan använda parkeringsplatsen eller garaget.Lägenheterna har badrum, kyl, minikök, hyrkassafack och sällskapsrum. Dessutom finns direktvalstelefon och satellit-/kabel-TV.Utomhus finns en sötvattenpool, en poolbar och en solterrass med solstolar och parasoller. Dessutom finns en inomhuspool, bastu och ångbastu. Andra aktiviteter är biljardbord, cykeluthyrning och ett gym. Hotellet anordnar också ett akivitetsprogram. Närmaste golfbana finns 7 km från hotellet.

  Se mer
 • Regina
  Från267krPer natt

  Reginastars

  Albufeira, Algarve , Rua padre semedo de azevedo 2 - Karta
  3,2/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 246 recensioner från resenärerBaserat på 246 recensioner från resenärer

  Denna bekväma lägenhet återfinns i Albufeira. Från denna anläggning är det 100 meter till närmaste strand. Regina har totalt 29 rum. Boendet totalrenoverades 2002. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen på detta boende har inte öppet dygnet runt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Alla som valt detta boende kan dra nytta av parkeringsplatserna.

  Se mer
 • Grande Real Santa Eulalia Resort & Hotel Spa
  Från816krPer natt

  Grande Real Santa Eulalia Resort & Hotel Spastars

  Albufeira, Algarve , Praia de santa eulalia, po box 2445 2445 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 40 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4239 recensioner från resenärerBaserat på 4239 recensioner från resenärer

  Detta exklusiva lyxhotell är ett bekvämt beläget hotell i Albufeira, ovanför den vackra sandstranden Praia de Santa Eulália. Hotellet erbjuder också en gratis buss till centrum som går ett par gånger om dagen, och det finns en reguljär busslinje 100 meter från hotellet som går till Albufeiras livliga centrum med alla sina shopping- och nöjesställen. Hotellet har Algarve-strandens lugn och ro, turistområdets nöjeskänsla och en sagas charm.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  70  Hotell - Albufeira
Sida  1  av  7
 

De populäraste hotellen - Albufeira

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här