Hotell i Altura

Se på kartan
 • Praia Verde Boutique Hotel - Design Hotels
  Från1.094krPer natt

  Praia Verde Boutique Hotel - Design Hotelsstars

  Altura, Algarve , Rua de real village praia verde s/n - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 24 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 432 recensioner från resenärerBaserat på 432 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Altura. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta hotell som ligger inbäddat 7. 0 kilometer från stadens centrum. Våra besökare hittar närmaste golfbana 8. 0 kilometer från det här boendet. Denna anläggning ligger -0. 0 kilometer från allmänna kommunikationsförbindelser. Den närmaste stranden ligger 500 meter från denna anläggning. Våra kunder har 46. 5 kilometer till flygplatsen. De 40 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Praia Verde Boutique Hotel - Design Hotels byggdes 2006. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på detta boende. Praia Verde Boutique Hotel - Design Hotels kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Altura Mar
  Från340krPer natt

  Altura Marstars

  Altura, Algarve , Urbanização alturamar, lotes 14,15 e 16, 0 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter

  Denna bekväma lägenhet ligger i Altura. Från denna egendom som ligger inbäddad 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 11. 0 kilometer från den här egendomen. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Från denna lägenhet är det 50 meter till närmaste strand. Kunderna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Altura Mar som har totalt 12 rum. Denna anläggning byggdes 2001. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen på denna anläggning har inte öppet dygnet runt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Eurotel Altura
  Från712krPer natt

  Eurotel Alturastars

  Altura, Algarve , Avenida 24 de junho s/n - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 27 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 724 recensioner från resenärerBaserat på 724 recensioner från resenärer

  Detta utomordentliga strandhotell ligger i en idyllisk omgivning vid havet i Altura på den berömda turistdestinationen Algarve. Hotellet har ett perfekt läge där det ser ut över stranden och det är lätt att ta sig till flertalet butiker, restauranger och nöjesställen. Hotellet är familjevänligt, har en samtida stil och elegans och bjuder in gästerna till en fristad av komfort och lugn. Gästrummen är lyxigt inredda i neutrala pastellfärger vilket skapar en rogivande atmosfär. Hotellets bekvämligheter kommer med säkerhet att överträffa förväntningarna hos också den mest kräsna resenär. Här finns många alternativ när det gäller nöje, fritid och mat. Gästerna kommer att uppskatta hotellets nöjesprogram som tas fram under högsäsong och utformas särskilt för besökarnas förnöjelse.

  Se mer
 • Alagoa Azul
  Från527krPer natt

  Alagoa Azulstars

  Altura, Algarve , Lote 2, alagoa . - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 27 recensioner från resenärerBaserat på 27 recensioner från resenärer

  Denna charmiga lägenhet ligger i Altura. Våra kunder hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från den här egendomen. Den närmaste stranden ligger 150 meter från detta boende. Det totala antalet rum är 30. Alagoa Azul byggdes 2003. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har kunderna tillgång till trådlös internetuppkoppling i de allmänna utrymmena. Det finns ingen dygnet-runt-öppen reception. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Alagoa Azul är inte någon husdjursvänlig anläggning. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Altura

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här