Hotell i Alvor

Se på kartan
 • Longevity Health & Wellness Hotel
  Från2.690krPer natt

  Longevity Health & Wellness Hotelstars

  Alvor, Algarve , Cruz bota lt 27 - Karta
   

  Detta lyxiga hotell ligger i Alvor. De 62 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Longevity Health & Wellness Hotel har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Kunderna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. För att tillmötesgå gäster som har särskilda behov har Longevity Health & Wellness Hotel några rullstolsanpassade rum. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Detta boende har parkering och garage. Gäster som bor på Longevity Health & Wellness Hotel kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Kunderna som bor på detta boende kan dra fördel av dess hälso- och väbefinnandeutbud. Resenärerna kan njuta av en läcker måltid i anläggningens gastronomiska restaurang. Anläggningens restauranger har rykte om sig att servera utmärkt mat till förstklassig service. Longevity Health & Wellness Hotel är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang. Alla som valt detta boende kommer verkligen att uppskatta det stora utbudet av underhållning, fritidstjänster och faciliteter som erbjuds. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Luna Alvor Bay Beach & Sun
  Från2.249krPer natt

  Luna Alvor Bay Beach & Sunstars

  Alvor, Algarve , Praia do alvor, alvor . - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 992 recensioner från resenärerBaserat på 992 recensioner från resenärer

  Located in a privileged quiet area of Alvor, right in front of one of the best beaches in Algarve, near the 'Ria de Alvor' Natural Reserve with its unique green and tranquil surroundings. A few meters from the centre of Alvor where you can find genuine characteristics of a typically Algarve village, valued by its architecture of Arabian origins and local gastronomy in bars and restaurants along the Ria of Alvor.

  Se mer
 • Luna Alvor Village
  Från2.150krPer natt

  Luna Alvor Villagestars

  Alvor, Algarve , Sitio da dourada - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 582 recensioner från resenärerBaserat på 582 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Alvor. Från detta hotell som ligger 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet ligger 3. 0 kilometer från denna anläggning. Våra gäster hittar närmaste golfbana 6. 5 kilometer från det här hotellet. Detta boende ligger 2. 0 kilometer från närmaste strand. Detta hotell innefattar 70 trivsamma rum. Luna Alvor Village byggdes 2008. Detta boende är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Husdjur är inte tillåtna på Luna Alvor Village. Luna Alvor Village tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Yellow Alvor Garden
  Från2.299krPer natt

  Yellow Alvor Gardenstars

  Alvor, Algarve , Sitio da dourada s/n - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 71 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 814 recensioner från resenärerBaserat på 814 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Alvor är detta bekväma hotell ett optimalt val för familjer. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta hotell som ligger inbäddat 2. 0 kilometer från stadens centrum. För våra gäster är det 2. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från den här egendomen. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 2. 0 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Detta boende ligger 2. 0 kilometer från närmaste strand. Från denna egendom är det 6. 0 kilometer till hamnen. Detta boende har totalt 152 ombonade rum. Yellow Alvor Garden genomgick en totalrenovering 2005. Dessutom finns trådlöst internet i de gemensamma utrymmena. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Detta boende tillåter inte husdjur. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Den varierade underhållning som erbjuds på detta hotell är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Gästerna kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Penina Golf Resort Hotel
  Från1.871krPer natt

  Penina Golf Resort Hotelstars

  Alvor, Algarve , En 125 - penina, portimao . - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 949 recensioner från resenärerBaserat på 949 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Alvor är detta lyxiga hotell ett optimalt val för familjer. Från denna anläggning som är belägen 4. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana bara några steg från denna anläggning. Detta boende ligger på ett avstånd på -0. 0 kilometer från det allmänna kommunikationsnätet. Den närmaste stranden ligger 4. 0 kilometer från denna egendom. Detta hotell har 188 rum. Detta hotell genomgick en renovering 2008. Penina Golf Resort Hotel är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Denna barnvänliga anläggning är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Resenärerna kan med fördel dra nytta av anläggningens restaurang. Kunderna kan koppla av och ladda batterierna på ställets inrättning för hälsa och välbefinnande. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla kunder. Resenärerna behöver inte lämna lokalerna för att njuta av en läcker måltid, eftersom detta boende har ett urval av utsökta kulinariska alternativ. Gästerna kommer att uppskattar de sportaktiviteter som erbjuds på detta boende. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Vitor's Plaza
  Från1.810krPer natt

  Vitor's Plazastars

  Alvor, Algarve , Avenida henry cotton, quatro estradas de alvor y/n - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 54 Åsikter

  Perfekt för familjer och en charmig lägenhet som är lokaliserad i Alvor. Från denna anläggning som är belägen 4. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 200 meter från detta boende. Den närmaste stranden ligger 1. 5 kilometer från denna lägenhet. Totalt 140 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta boende snyggades upp 2017. Alla som valt detta boende kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen är öppen under hela dagen. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. Vitor's Plaza förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Gästerna kan dra nytta av parkeringsplatserna. Alla som valt detta boende kan använda sig av transfertjänsten. Vitor's Plaza är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Alla som valt detta boende kan roa sig med den underhållning som står till buds. Det finns sport- och fritidsaktiviteter på Vitor's Plaza. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Aldeamento da Prainha
  Från2.229krPer natt

  Aldeamento da Prainhastars

  Alvor, Algarve , Praia dos três irmãos 8500-072 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Denna bekväma semesterbostad eller villa återfinns i Alvor. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 2. 0 kilometer från stadens centrum. För våra besökare är det 2. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 1. 5 kilometer från det här boendet. De närmaste allmänna transportmedlen ligger 2. 0 kilometer från denna anläggning. Den närmaste stranden ligger 300 meter från denna semesterbostad eller villa. Från detta boende är det 5. 0 kilometer till hamnen. Detta boende innefattar 80 trivsamma rum. Aldeamento da Prainha genomgick en totalrenovering 2005. Wifi finns på anläggningen i sin helhet. Dygnet-runt-servicen på Aldeamento da Prainha bidrar till gästernas trivsel. Dessutom erbjuder Aldeamento da Prainha babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Aldeamento da Prainha tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Detta boende erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på denna anläggning med massor av hälso- och välbefinnandealternativ. De som bor på denna anläggning kan glädjas åt roliga fritidsaktiviteter och upplevelser. Gästerna kommer att glädja sig åt de smakfulla rätter som serveras på Aldeamento da Prainha. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Prainha Clube
  Från1.698krPer natt

  Prainha Clubestars

  Alvor, Algarve , Praia dos três irmãos 8500-072 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 391 recensioner från resenärerBaserat på 391 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är perfekt för familjer och ligger i Alvor. Från denna egendom som är belägen 2. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 1. 5 kilometer från det här boende. Denna egendom ligger -0. 0 kilometer från allmänna kommunikationsförbindelser. Den närmaste stranden ligger 300 meter från denna egendom. Från detta boende är det 5. 0 kilometer till hamnen. Anläggningen har totalt 61 rum. Detta boende snyggades upp 2010. Prainha Clube har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen är öppen under hela dagen. Om de som bor på denna anläggning ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rumKunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell. Prainha Clube tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Prainha Clube erbjuder transfer till flygplatsen. Tack vare sitt hälso- och välbefinnandeutbud, är detta hotell perfekt för den som vill ha en stunds avkoppling från vardagens stress och påfrestningar. Gästerna kan njuta av smakfulla rätter i anläggningens restaurang. Tack vare de fritidsaktiviteter som erbjuds på detta hotell kan gästerna få roliga upplevelser. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Cheerfulway Clube Brisamar
  Från559krPer natt

  Cheerfulway Clube Brisamarstars

  Alvor, Algarve , Sitio da pedra mourinha . - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 108 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 515 recensioner från resenärerBaserat på 515 recensioner från resenärer

  This family resort hotel enjoys a peaceful location close to the fishing village of Alvor. The centre of Alvor is just 1.3 km away, shops, nightclubs, bars and restaurants are easily reached on foot and the nearest beach is 1.5 km from the hotel. Further beaches are approximately 6 km away and the hotel offers a regular shuttle service to Alvor beach. Public transport departs from a stop located some 600 m from the hotel and it is 60 km to the airport.

  Se mer
 • Pestana Delfim Beach & Golf Hotel
  Från3.270krPer natt

  Pestana Delfim Beach & Golf Hotelstars

  Alvor, Algarve , Praia dos tres irmaos s/n - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 47 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1514 recensioner från resenärerBaserat på 1514 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är perfekt för familjer och ligger i Alvor. Från detta hotell som är beläget 1000 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra gäster hittar närmaste golfbana 2. 4 kilometer från det här boende. Våra kunder kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Från detta boende är det 200 meter till närmaste strand. Våra kunder har 4. 4 kilometer till flygplatsen. De 312 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Denna anläggning totalrenoverades 2000. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på Pestana Delfim Beach & Golf Hotel har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Tyvärr finns inga rum för alla som valt detta boende med möjlighet till babysäng för de små. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Alla som valt detta boende kan träna och vara aktiva under sin vistelse tack vare de olika sporter och aktiviteter som erbjuds. Denna hotell erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att resenärerna njuter av sitt besök på alla sätt och vis. Pestana Delfim Beach & Golf Hotel erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. De som som bor på denna anläggning kan dra fördel av hälso- och välbefinnandeutbudet. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  23  Hotell - Alvor
Sida  1  av  3
 

De populäraste hotellen - Alvor

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här