Hotell i Armacao de Pera

Se på kartan
 • Vilalara Thalassa Resort
  Från2.666krPer natt

  Vilalara Thalassa Resortstars

  Armacao de Pera, Algarve , Praia das gaivotas-alporchinhos s/n - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 749 recensioner från resenärerBaserat på 749 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är perfekt för familjer och ligger i Armacao de Pera. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta hotell som ligger inbäddat 1. 5 kilometer från stadens centrum. Våra kunder hittar närmaste golfbana 10. 0 kilometer från den här anläggningen. Denna anläggning ligger -0. 0 kilometer från allmänna kommunikationsförbindelser. Från detta boende är det 50 meter till närmaste strand. Våra gäster har 16. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 132 rum. Hotellet totalrenoverades 2002. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla som valt detta boende. Tyvärr finns inga rum för alla som valt detta boende med möjlighet till babysäng för de små. Vilalara Thalassa Resort är inte någon husdjursvänlig anläggning. Om kunderna behöver skämmas bort kan de utnyttja det som hälsoinrättningen erbjuder. Anläggningens underhållningsutbud gör att gästerna aldrig har en tråkig stund. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Pestana Viking Beach & Spa Resort
  Från2.541krPer natt

  Pestana Viking Beach & Spa Resortstars

  Armacao de Pera, Algarve , Praia senhora da rocha - porches s/n - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 40 Åsikter

  Där det är beläget i Armacao de Pera är detta bekväma hotell ett optimalt val för familjer. Från detta hotell som ligger inbäddat 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från denna anläggning. Våra besökare hittar närmaste golfbana 9. 5 kilometer från den här anläggningen. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från detta hotell är det 750 meter till närmaste strand. Det totala antalet rum är 184. Pestana Viking Beach & Spa Resort totalrenoverades 2000. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Pestana Viking Beach & Spa Resort tillhandahåller inga babysängar på begäran. Pestana Viking Beach & Spa Resort är inte någon husdjursvänlig anläggning. Resenärerna kan njuta av anläggningens alla smakfulla rätter i restaurangen. Kunderna som bor på detta boende kan dra fördel av dess hälso- och väbefinnandeutbud. Kunderna kan roa sig med den underhållning som står till buds. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Be Live Family Palmeiras Village
  Från2.924krPer natt

  Be Live Family Palmeiras Villagestars

  Armacao de Pera, Algarve , Quinta das palmeiras, bloco e3 - iv - - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2324 recensioner från resenärerBaserat på 2324 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Armacao de Pera. Från denna anläggning som ligger inbäddad 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Den närmaste stranden ligger 300 meter från detta boende. Det totala antalet rum på Be Live Family Palmeiras Village är 278. Detta hotell grundades år 2013. Kunderna kan använda sig av wifi-anslutningen i de gemensamma utrymmena. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Dessutom erbjuder Be Live Family Palmeiras Village babysängar på begäran. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Hotel Apartamento Rosamar I
  Från587krPer natt

  Hotel Apartamento Rosamar Istars

  Armacao de Pera, Algarve , Rua dom joao ii s/n - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 90 recensioner från resenärerBaserat på 90 recensioner från resenärer

  Denna gulliga lägenhet finns i Armacao de Pera. Våra besökare hittar närmaste golfbana 7. 0 kilometer från det här boendet. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 300 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från detta boende är det 150 meter till närmaste strand. Våra kunder har 50. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 42 rum. Hotel Apartamento Rosamar I totalrenoverades 2012. De som bor på detta boende kan surfa på internet tack vare wifi-anslutningen i de gemensamma utrymmena. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Alla som valt detta boende kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Quinta das Figueirinhas & Quintinha Village
  Från276krPer natt

  Quinta das Figueirinhas & Quintinha Villagestars

  Armacao de Pera, Algarve , alporchinhos, armação de pêra . - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 17 recensioner från resenärerBaserat på 17 recensioner från resenärer

  Detta gulliga lägenhetshotell är perfekt för familjer och ligger i Armacao de Pera. Från den här anläggningen som ligger 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 5. 5 kilometer från det här boende. Våra besökare har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Den närmaste stranden ligger 800 meter från detta boende. Våra besökare har 5. 5 kilometer till flygplatsen. Från detta lägenhetshotell är det 32. 0 kilometer till hamnen. Detta boende har 103 rum. Senast detta boende renoverades var 2009. Quinta das Figueirinhas & Quintinha Village har wifi-anslutning. Receptionen på Quinta das Figueirinhas & Quintinha Village har inte öppet dygnet runt. Dessutom erbjuder Quinta das Figueirinhas & Quintinha Village babysängar på begäran. De allmänna utrymmen på denna anläggning är lättillgängliga och 1 rum är handikappsanpassat. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Gäster som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. De som bor på denna anläggning kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Alla som valt detta boende kan roa sig med den underhållning som står till buds. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Villas Barrocal
  Från576krPer natt

  Villas Barrocalstars

  Armacao de Pera, Algarve , Urbanização barrocal iii / edf villas barrocal s/n - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 232 recensioner från resenärerBaserat på 232 recensioner från resenärer

  Denna anspråkslösa semesterandelslägenhet eller lägenhet ligger i Armacao de Pera. Från denna egendom som är belägen 100 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra besökare hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från det här boendet. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Den närmaste stranden ligger 2. 0 kilometer från denna semesterandelslägenhet eller lägenhet. De 52 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Senast detta boende renoverades var 2008. Denna anläggning har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Detta boende har inte dygnet-runt-öppen reception. Villas Barrocal tillhandahåller inga babysängar på begäran. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänlig anläggning. Det finns parkeringsplatser. Vid behov kan alla som valt detta boende använda inrättningen för hälso- och välbefinnande. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Holiday Inn Algarve
  Från1.645krPer natt

  Holiday Inn Algarvestars

  Armacao de Pera, Algarve , Avenida marginal s/n - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 48 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1245 recensioner från resenärerBaserat på 1245 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Armacao de Pera. Från denna anläggning som ligger inbäddad 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från denna egendom. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 7. 0 kilometer från egendomen. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 500 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra resenärer har 50. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 185. Denna anläggning totalrenoverades 2010. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen på Holiday Inn Algarve håller öppet dygnet runt. Holiday Inn Algarve erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Alla badrum på dena handikappanpassade anläggning är anpassade för personer med funktionsnedsättning. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Holiday Inn Algarve. Alla gäster som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Holiday Inn Algarve erbjuder en mängd olika matupplevelser. De som vill koppla av från vardagens rutiner kan utnyttja anläggningens hälso- och välbefinnandeinrättning. Detta hotell erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Turiquintas
  Från1.200krPer natt

  Turiquintasstars

  Armacao de Pera, Algarve , R. da turiquintas - alporchinhos n/a - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 66 recensioner från resenärerBaserat på 66 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och en gullig resort som är lokaliserad i Armacao de Pera. Våra besökare hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från den här egendomen. Den närmaste stranden ligger 800 meter från denna resort. Denna anläggning har 93 rum. Detta boende totalrenoverades 1998. Alla gästerna på Turiquintas kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen på detta boende har inte öppet dygnet runt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Små husdjur kan bo på denna anläggning. Det finns parkeringsplatser på Turiquintas. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att kunderna njuter av sitt besök på alla sätt och vis. Kunderna kommer verkligen att uppskatta det stora utbudet av underhållning, fritidstjänster och faciliteter som erbjuds. Anläggningens restaurang serverar läckra rätter och har en utmärkt service. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Atlantic Side
  Från467krPer natt

  Atlantic Sidestars

  Armacao de Pera, Algarve , Rua das caravelas 7 - Karta
  3,2/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 37 recensioner från resenärerBaserat på 37 recensioner från resenärer

  Denna gulliga lägenhet belägen i Armacao de Pera. Från denna egendom som ligger inbäddad 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 500 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 50 meter från denna lägenhet. Detta boende har 32 rum. Boendet totalrenoverades 2014. Resenärerna kan använda sig av wifi-anslutningen i de gemensamma utrymmena. De som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Atlantic Side är inte någon husdjursvänlig anläggning.

  Se mer
 • Vila Gale Nautico
  Från1.559krPer natt

  Vila Gale Nauticostars

  Armacao de Pera, Algarve , Vale do olival s/n - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 25 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1626 recensioner från resenärerBaserat på 1626 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell, som återfinns i Armacao de Pera, är ett bra alternativ för familjer. Från denna egendom som ligger 400 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 7. 5 kilometer från anläggningen. Den närmaste stranden ligger 50 meter från detta hotell. Detta boende har totalt 233 rum. Anläggningen totalrenoverades 2012. Vila Gale Nautico är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Tyvärr kan inte resenärerna be om en babysäng till sitt rum. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. För extra bekvämlighet har gästerna tillgång till ett garage. Alla som valt detta boende kan med fördel dra nytta av dess restaurang. De som bor på denna anläggning kan ha glädje av dess nöjesliv. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  11  Hotell - Armacao de Pera
Sida  1  av  2
 

De populäraste hotellen - Armacao de Pera

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här