Hotell i Boliqueime

Se på kartan
 • Boliqueime Sao Sebastiao
  Från672krPer natt

  Boliqueime Sao Sebastiaostars

  Boliqueime, Algarve , Rua dr.joão baptista ramos faisca 51 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter

  Detta gulliga hotell finns i Boliqueime. Från denna egendom som ligger inbäddad 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 6. 0 kilometer från det här boende. Våra kunder hittar kollektivtrafiknätet inom ett avstånd på -0. 0 kilometer. Den närmaste stranden ligger 8. 0 kilometer från detta hotell. Detta boende har totalt 24 ombonade rum. Boliqueime Sao Sebastiao byggdes 2005. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla gäster som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Boliqueime Sao Sebastiao förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Boliqueime Sao Sebastiao är inte någon husdjursvänlig anläggning. Dessutom kan de som reser med bil har stor nytta av parkeringsmöjligheterna. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Boliqueime Boutique
  Från596krPer natt

  Boliqueime Boutiquestars

  Boliqueime, Algarve , Rua dr. joao baptista ramos faisca, 51 apartado 52 51 - Karta
   

  Detta charmiga livsstilshotell beläget i Boliqueime. Från denna anläggning som är belägen 100 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra kunder hittar närmaste golfbana 6. 0 kilometer från den här egendomen. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 6. 0 kilometer från denna egendom. Detta boende med endast 13 rum passar bra för en lugn vistelse. Detta boende byggdes 2012. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Alla rum på detta handikappanpassade boende är rullstolsanpassade. Boliqueime Boutique är inte någon husdjursvänlig anläggning. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Boliqueime Boutique.

  Se mer
 • Boliqueime Guest House
  Från545krPer natt

  Boliqueime Guest Housestars

  Boliqueime, Algarve , Rua dr joao batista ramos faisca 51 aptdo 52 na na - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 135 recensioner från resenärerBaserat på 135 recensioner från resenärer

  Guest House Boliqueime är en perfekt bas för att utforska och upptäcka omgivningarna. Gästhuset har en 24-timmarsreception.Guest House Boliqueime erbjuder en lugn plats och avkoppling.Rum: Det finns 9 rum utrustade med badrum med dusch, gratis tillgång till internet, minibar, luftkonditionering och uppvärmning, telefon, satellit-TV och gnistutrustning. Rökfria rumGuest House Boliqueime ligger i det historiska granskningsområdet Boliqueime, nära kyrkan. Idealisk plats för dem som vill besöka Algarve, eftersom vi ligger i Algarves centrum, 75 km från Espanha och 75 km från Sagres.Stränderna ligger 6 km bort.

  Se mer
 • Boliqueime Villas
  Från1.450krPer natt

  Boliqueime Villasstars

  Boliqueime, Algarve , Rua nova 51 - Karta
   

  Detta charmiga hotell ligger i Boliqueime. Från detta boende som ligger 80 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 6. 0 kilometer från den här egendomen. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 5 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Detta boende ligger 6. 0 kilometer från närmaste strand. Våra gäster har 25. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell med endast 3 rum passar bra för en lugn vistelse. Detta hotell har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Boliqueime Villas har ett särskilt utformat familjerum som är perfekt för familjer som reser med barn. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Gästerna kommer också att uppskatta parkeringsplatserna och garaget. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Boliqueime

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här