Hotell i Carvoeiro

Se på kartan
 • Baia Cristal Beach & Spa Resort
  Från591krPer natt

  Baia Cristal Beach & Spa Resortstars

  Carvoeiro, Algarve , Vale de centeanes s/n - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 34 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 621 recensioner från resenärerBaserat på 621 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Carvoeiro. Från det här hotellet som ligger 1. 7 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 1000 meter från denna egendom. Våra kunder hittar många allmänna kommunikationsförbindelserinom ett avstånd av -0. 0 kilometer. Den närmaste stranden ligger 300 meter från denna anläggning. Baia Cristal Beach & Spa Resort har totalt 120 rum. Denna anläggning totalrenoverades 2010. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har resenärerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Baia Cristal Beach & Spa Resort har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. Baia Cristal Beach & Spa Resort är inte någon husdjursvänlig anläggning. Gästerna kan njuta av smakfulla rätter i anläggningens restaurang. På detta boende finns det ett stort hälso- och välbefinnandeutbud som kunderna med fördel kan dra nytta av. Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på denna anläggning . Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Vale d'el Rei Hotel & Villas
  Från833krPer natt

  Vale d'el Rei Hotel & Villasstars

  Carvoeiro, Algarve , Quinta vale d'el rei - - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 758 recensioner från resenärerBaserat på 758 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell, som återfinns i Carvoeiro, är ett bra alternativ för familjer. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 4. 0 kilometer från stadens centrum. Våra gäster hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från det här boende. Från denna egendom är det -0. 0 kilometer till det allmänna transportnätet. Detta hotell ligger 3. 0 kilometer från närmaste strand. Totalt 54 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Denna anläggning totalrenoverades 2008. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta boende. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Vale d'el Rei Hotel & Villas erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Det finns 2 handikappanpassat rum. Kunderna behöver inte lämna sina små husdjur hemma under vistelsen på Vale d'el Rei Hotel & Villas. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Vale d'el Rei Hotel & Villas. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Vale d'el Rei Hotel & Villas. Alla som valt detta boende kan skämma bort sina smaklökar i dess gastronomiska restaurang. Alla gäster som bor på denna anläggning kan slappna av och fly vardagen i dess inrättning för välbefinnande. Anläggningens restaurang serverar läckra rätter och har en utmärkt service. Gästerna kommer verkligen att uppskatta det stora utbudet av underhållning, fritidstjänster och faciliteter som erbjuds. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Vale D'Oliveiras Quinta Resort and Spa
  Från854krPer natt

  Vale D'Oliveiras Quinta Resort and Spastars

  Carvoeiro, Algarve , Barranco fundo s/n - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1379 recensioner från resenärerBaserat på 1379 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är perfekt för familjer och ligger i Carvoeiro. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 5. 0 kilometer från stadens centrum. Det främsta nöjesområdet ligger 5. 0 kilometer från detta hotell. Våra gäster hittar närmaste golfbana 850 meter från denna egendom. Våra besökare hittar kollektivtrafiknätet inom ett avstånd på 5. 0 kilometer. Denna anläggning ligger 5. 0 kilometer från närmaste strand. Våra gäster har 25. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 25. 0 kilometer till hamnen. Detta hotell kan erbjuda totalt 104 rum. Vale D'Oliveiras Quinta Resort and Spa genomgick en totalrenovering 2010. Vale D'Oliveiras Quinta Resort and Spa har wifi-anslutning. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till resenärernas trivsel. Vale D'Oliveiras Quinta Resort and Spa har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. Alla rum på Vale D'Oliveiras Quinta Resort and Spa är rullstolsanpassade. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Vale D'Oliveiras Quinta Resort and Spa tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Kunderna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Alla gäster som bor på denna anläggning kan slappna av och fly vardagen i dess inrättning för välbefinnande. Denna anläggning har affärsfaciliteter. Resenärerna kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Vale D'Oliveiras Quinta Resort and Spa. Kunderna kan återfå krafterna efter en lång dag av arbete eller sightseeing med en läcker måltid som serveras i restaurangen.

  Se mer
 • Quinta Do Paraiso
  Från376krPer natt

  Quinta Do Paraisostars

  Carvoeiro, Algarve , Praia do carvoeiro . - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 26 Åsikter

  Denna bekväma resort är beläget i Carvoeiro. Från den här resorten som ligger 4. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från den här resorten. Våra kunder kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Den närmaste stranden ligger 1. 2 kilometer från denna anläggning. Våra resenärer har 46. 0 kilometer till flygplatsen. De 120 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Quinta Do Paraiso byggdes 1988. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser. Restaurangen inbjuder kunderna till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. Den varierade underhållning som erbjuds på denna anläggning är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Quinta Do Paraiso har funktionella affärsfaciliteter som är perfekta för affärsresenärer. Det finns ett komplett program av organiserade aktiviteter som är perfekt för sportentusiaster och för den som vill njuta av en aktiv vistelse. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Tivoli Carvoeiro
  Från1.296krPer natt

  Tivoli Carvoeirostars

  Carvoeiro, Algarve , Vale covo caixa postal 1299 293 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 75 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4303 recensioner från resenärerBaserat på 4303 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är perfekt för familjer och ligger i Carvoeiro. Från denna anläggning som är belägen 900 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra besökare hittar närmaste golfbana 1. 7 kilometer från det här hotellet. Det finns allmänna kommunikationer på ett avstånd på -0. 0 kilometer. Från denna egendom är det 800 meter till närmaste strand. Detta boende kan erbjuda totalt 293 rum. Senast detta boende renoverades var 2003. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. De som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Gästerna kan använda sig av transfertjänsten. Tack vare sitt hälso- och välbefinnandeutbud, är detta hotell perfekt för den som vill ha en stunds avkoppling från vardagens stress och påfrestningar. Kunderna kan utforska de olika matställena som detta boende erbjuder. Denna anläggning har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av anläggningens affärsfacliteterna. Resenärerna kommer att glädja sig åt de smakfulla rätter som serveras på detta hotell. Tivoli Carvoeiro kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Rocha Brava Village Resort
  Från457krPer natt

  Rocha Brava Village Resortstars

  Carvoeiro, Algarve , Urbanización rocha brava, alfanzina - - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 27 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 710 recensioner från resenärerBaserat på 710 recensioner från resenärer

  Denna attraktiva resort, med lägenheter och villor i traditionell portugisisk stil, ligger på toppen av en klippa nära den vackra fyren Alfanzina och erbjuder panoramautsikt över Atlanten. Den förtjusande gamla fiskebyn Carvoeiro ligger bara 3 km bort, och fantastiska stränder som Praia do Carvoeiro, Praia Grande och Praia da Senhora da Rocha nås med en kort bilfärd. Avståndet till den internationella flygplatsen Faro är ungefär 65 km.Var och en av enheterna är utrustad med tvättmaskin, vilket garanterar en problemfri vistelse. Vissa av superiorrummen har inte bara havsutsikt, utan också diskmaskin och mikrovågsugn.Resorten har restaurang, kafeteria, bar och gratis transport tre gånger om dagen till stranden Carvoeiro.

  Se mer
 • Colina Village
  Från247krPer natt

  Colina Villagestars

  Carvoeiro, Algarve , Rua da aldeia da colina . - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 360 recensioner från resenärerBaserat på 360 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Carvoeiro. Från detta hotell som är beläget 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 1. 6 kilometer från det här hotellet. Detta hotell ligger 2. 0 kilometer från närmaste strand. Denna anläggning har totalt 73 rum. Detta hotell totalrenoverades 2010. Fast och trådlös internetanslutning finns på Colina Village. Alla som valt detta boende uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Alla som valt detta boende kan dra nytta av parkeringsplatserna. Gäster som bor på Colina Village kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Kunderna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på detta boende. Gästerna kommer att uppskatta möjligheten att avsmaka de rätter som serveras på anläggningens restaurang Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Colina Village är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Denna anläggning har affärsfaciliteter. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Monte Santo Resort
  Från773krPer natt

  Monte Santo Resortstars

  Carvoeiro, Algarve , Rua joâo paulo ii 0 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 888 recensioner från resenärerBaserat på 888 recensioner från resenärer

  Denna enastående lägenhet är perfekt för familjer och ligger i Carvoeiro. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 1. 5 kilometer från stadens centrum. Våra kunder hittar närmaste golfbana 1. 7 kilometer från den här egendomen. Våra kunder hittar kollektivtrafiknätet inom ett avstånd på -0. 0 kilometer. Denna egendom ligger 1. 5 kilometer från närmaste strand. Våra gäster har 45. 0 kilometer till flygplatsen. 133 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta boende totalrenoverades 2014. Alla gästerna på Monte Santo Resort kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Dygnet-runt-servicen på Monte Santo Resort bidrar till gästernas trivsel. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Alla rum på Monte Santo Resort är rullstolsanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Monte Santo Resort. De som vill koppla av från vardagens rutiner kan utnyttja anläggningens hälso- och välbefinnandeinrättning. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser. Den varierade underhållning som erbjuds på denna anläggning är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. På denna anläggning med flera restauranger tillgodoses alla typer av gästers behov. Resenärerna kommer att ha det riktigt roligt när de utnyttjar de sportfaciliteter och fritidsaktiviteter som erbjuds på Monte Santo Resort. Detta boende har affärsfaciliteter. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Colina da Lapa
  Från318krPer natt

  Colina da Lapastars

  Carvoeiro, Algarve , Sesmarias carvoeiro . - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 18 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 469 recensioner från resenärerBaserat på 469 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett charmigt hotell som är lokaliserat i Carvoeiro. Från denna anläggning som är belägen 6. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 2. 5 kilometer från det här boendet. Den närmaste stranden ligger 1. 2 kilometer från detta boende. Våra resenärer har 47. 5 kilometer till flygplatsen. De 70 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Colina da Lapa byggdes 2001. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har kunderna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen är öppen under hela dagen. Colina da Lapa erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Husdjur är inte tillåtna på Colina da Lapa. Resenärerna kan dra nytta av parkeringsplatserna. Denna anläggning erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att kunderna njuter av sitt besök på alla sätt och vis. Detta hotell har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. På Colina da Lapa kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Monte Dourado
  Från607krPer natt

  Monte Douradostars

  Carvoeiro, Algarve , Rua dos combatentes lote 1 lote 1 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 231 recensioner från resenärerBaserat på 231 recensioner från resenärer

  Located in one of the nicest area of the Algarve with its beautiful beaches and rockformations. Not far away from several historical and scenic places of interest and 45 minutes drive away from Faro Airport. This resort enjoys a privileged hill-top position overlooking Carvoeiro and within strolling distance of the village.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  18  Hotell - Carvoeiro
Sida  1  av  2
 

De populäraste hotellen - Carvoeiro

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här