Hotell i Carvoeiro

Se på kartan
 • Pestana Gramacho Residence
  Från263krPer natt

  Pestana Gramacho Residencestars

  Carvoeiro, Algarve , Aldeamento turístico do gramacho apartado 1011 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter

  Detta charmiga lägenhetshotell finns i Carvoeiro. Från detta boende som är beläget 5. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 900 meter från denna anläggning. Det finns allmänna kommunikationer på ett avstånd på -0. 0 kilometer. Våra kunder har 48. 2 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 57 ombonade rum. Denna anläggning totalrenoverades 2018. Pestana Gramacho Residence har wifi-anslutning. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. De gemensamma utrymmen på Pestana Gramacho Residence är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser på Pestana Gramacho Residence. Gäster som valt detta boende kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Denna anläggning har ett urval av olika hälso- och friskvårdsfaciliteter som är perfekta för gäster som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Pestana Gramacho Residence är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Vale D'Oliveiras Quinta Resort and Spa
  Från965krPer natt

  Vale D'Oliveiras Quinta Resort and Spastars

  Carvoeiro, Algarve , Barranco fundo s/n - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 19 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1283 recensioner från resenärerBaserat på 1283 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell, som återfinns i Carvoeiro, är ett bra alternativ för familjer. Från den här egendomen som ligger 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. För våra kunder är det 5. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 850 meter från denna egendom. Kollektivtrafikförbindelser ligger på ett avstånd på 5. 0 kilometer. Denna anläggning ligger 5. 0 kilometer från närmaste strand. Våra gäster har 25. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 25. 0 kilometer till hamnen. Detta boende har totalt 104 rum. Detta boende totalrenoverades 2010. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Vale D'Oliveiras Quinta Resort and Spa förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Detta hotell tillåter inte husdjur. Det finns parkeringsplatser. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Kunderna uppskattar det hälso- och välbefinnandetutbud som tillhandahålls på detta hotell. Detta hotell är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. Gästerna kan njuta av smakfulla rätter i anläggningens restaurang. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. Gästerna kommer att kunna smaka på ett brett utbud av lockande kulinariska specialiteter, som passar alla typer av resenärer. Ett exceptionellt stort antal inom- och utomhusaktiviteter finns på detta hotell. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Colina da Lapa
  Från500krPer natt

  Colina da Lapastars

  Carvoeiro, Algarve , Sesmarias carvoeiro . - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 18 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 459 recensioner från resenärerBaserat på 459 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell, som återfinns i Carvoeiro, är ett bra alternativ för familjer. Från detta hotell som är beläget 6. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 2. 5 kilometer från egendomen. Detta boende ligger 1. 2 kilometer från närmaste strand. Detta boende har totalt 70 rum. Detta boende byggdes 2001. Detta boende är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Colina da Lapa erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. De gemensamma utrymmena på detta hotell är rullstolsanpassade. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. Colina da Lapa tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. De som bor på denna anläggning kan skämma bort sina smaklökar i dess gastronomiska restaurang. Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på detta hotell . På Colina da Lapa kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Agua Hotels Vale da Lapa
  Från563krPer natt

  Agua Hotels Vale da Lapastars

  Carvoeiro, Algarve , Estrada das sesmarias . - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 25 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 889 recensioner från resenärerBaserat på 889 recensioner från resenärer

  Detta exklusiva och moderna lägenhetshotell är beläget mellan de två fiskebyarna Carvoeiro och Ferragudo. Hotellet är omgivet av en stor, mycket fin anlagd trädgård med bäckar och dammar, en perfekt plats för avkoppling under den varma solen. I närheten finns två av de vackraste stränderna som Algarves spektakulära kustlinje har att erbjuda, Caneiros och Carveiro. Faro internationella flygplats kan nås med bil på mindre än 40 minuter.

  Se mer
 • Monte Santo Resort
  Från1.134krPer natt

  Monte Santo Resortstars

  Carvoeiro, Algarve , Rua joâo paulo ii 0 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 856 recensioner från resenärerBaserat på 856 recensioner från resenärer

  Denna enastående lägenhet är perfekt för familjer och ligger i Carvoeiro. Från den här anläggningen som ligger 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 1. 7 kilometer från den här anläggningen. De närmaste allmänna transportmedlen ligger -0. 0 kilometer från detta boende. Denna anläggning ligger 1. 5 kilometer från närmaste strand. Våra resenärer har 45. 0 kilometer till flygplatsen. Det finns totalt 133 rum på anläggningen. Denna anläggning totalrenoverades 2014. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen på Monte Santo Resort håller öppet dygnet runt. Monte Santo Resort tillhandahåller babysängar på begäran. Alla rum på denna handikappanpassade anläggning är rullstolsanpassade. Detta boende tillåter inte husdjur. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Monte Santo Resort. Detta boende är stolt över i att kunna erbjuda ett visst hälso- och friskvårdsutbud, perfekt för avkoppling och för att vårda både hälsa och kropp. Kunderna kan njuta av smakfulla rätter i anläggningens restaurang. Anläggningens underhållningsutbud gör att gästerna aldrig har en tråkig stund. Anläggningens restaurang serverar flera smakfulla rätter och drycker. Det finns sport- och fritidsaktiviteter på Monte Santo Resort. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Colina Village
  Från507krPer natt

  Colina Villagestars

  Carvoeiro, Algarve , Rua da aldeia da colina . - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 345 recensioner från resenärerBaserat på 345 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är perfekt för familjer och ligger i Carvoeiro. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 2. 0 kilometer från stadens centrum. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 1. 6 kilometer från det här boendet. Den närmaste stranden ligger 2. 0 kilometer från detta hotell. De 73 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Denna anläggning genomgick en renovering 2010. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har de som bor på denna anläggning tillgång till trådlös internetuppkoppling i de allmänna utrymmena. Receptionen på Colina Village har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Colina Village erbjuder transfer till flygplatsen. De som bor på denna anläggning kan utforska de olika matställena. Ett urval av smakrika delikatesser erbjuds på detta charmiga hotell. Alla som valt detta boende kan roa sig med den underhållning som står till buds. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Monte Dourado
  Från558krPer natt

  Monte Douradostars

  Carvoeiro, Algarve , Rua dos combatentes lote 1 lote 1 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 216 recensioner från resenärerBaserat på 216 recensioner från resenärer

  Located in one of the nicest area of the Algarve with its beautiful beaches and rockformations. Not far away from several historical and scenic places of interest and 45 minutes drive away from Faro Airport. This resort enjoys a privileged hill-top position overlooking Carvoeiro and within strolling distance of the village.

  Se mer
 • Pestana Palm Gardens Ocean Villas
  Från775krPer natt

  Pestana Palm Gardens Ocean Villasstars

  Carvoeiro, Algarve , Vale de centeanes - - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 809 recensioner från resenärerBaserat på 809 recensioner från resenärer

  Denna gulliga lägenhet är perfekt för familjer och ligger i Carvoeiro. Från denna anläggning som är belägen 1000 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra besökare hittar närmaste golfbana 6. 0 kilometer från det här boendet. De närmaste allmänna transportmedlen ligger -0. 0 kilometer från denna egendom. Den närmaste stranden ligger 200 meter från denna anläggning. Totalt 78 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Pestana Palm Gardens Ocean Villas. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta boende 2006. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Husdjur är tillåtna på detta boende. Alla gäster som bor på denna anläggning kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Gästerna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på detta boende. Kunderna kan koppla av och ladda batterierna på ställets inrättning för hälsa och välbefinnande. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Pestana Palm Gardens Ocean Villas är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Rocha Brava Village Resort
  Från498krPer natt

  Rocha Brava Village Resortstars

  Carvoeiro, Algarve , Urbanización rocha brava, alfanzina - - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 27 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 682 recensioner från resenärerBaserat på 682 recensioner från resenärer

  Denna attraktiva resort, med lägenheter och villor i traditionell portugisisk stil, ligger på toppen av en klippa nära den vackra fyren Alfanzina och erbjuder panoramautsikt över Atlanten. Den förtjusande gamla fiskebyn Carvoeiro ligger bara 3 km bort, och fantastiska stränder som Praia do Carvoeiro, Praia Grande och Praia da Senhora da Rocha nås med en kort bilfärd. Avståndet till den internationella flygplatsen Faro är ungefär 65 km.Var och en av enheterna är utrustad med tvättmaskin, vilket garanterar en problemfri vistelse. Vissa av superiorrummen har inte bara havsutsikt, utan också diskmaskin och mikrovågsugn.Resorten har restaurang, kafeteria, bar och gratis transport tre gånger om dagen till stranden Carvoeiro.

  Se mer
 • Quinta Do Paraiso
  Från368krPer natt

  Quinta Do Paraisostars

  Carvoeiro, Algarve , Praia do carvoeiro . - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 26 Åsikter

  Denna charmiga resort återfinns i Carvoeiro. Från denna resort som är belägen 4. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från det här boende. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från denna resort. Denna resort ligger 1. 2 kilometer från närmaste strand. Våra gäster har 46. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 120. Detta boendes byggår är 1988. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla som valt detta boende tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Det finns ingen dygnet-runt-öppen reception. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Detta boende tillåter inte husdjur. Det finns parkeringsplatser på Quinta Do Paraiso. Detta boende är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Kunderna kommer verkligen att uppskatta det stora utbudet av underhållning, fritidstjänster och faciliteter som erbjuds. Denna anläggning är försedd med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. För de mest aktiva finns det ett omfattande utbud av olika sporter och aktiviteter. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  17  Hotell - Carvoeiro
Sida  1  av  2
 

De populäraste hotellen - Carvoeiro

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här