Hotell i Carvoeiro

Se på kartan
 • Monte Santo Resort
  Från1.408krPer natt

  Monte Santo Resortstars

  Carvoeiro, Algarve , Rua joâo paulo ii 0 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 865 recensioner från resenärerBaserat på 865 recensioner från resenärer

  Där den är belägen i Carvoeiro är denna lyxiga lägenhet ett optimalt val för familjer. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 1. 5 kilometer från stadens centrum. Våra kunder hittar närmaste golfbana 1. 7 kilometer från den här lägenheten. Våra gäster hittar många allmänna kommunikationsförbindelser inom ett avstånd av -0. 0 kilometer. Den närmaste stranden ligger 1. 5 kilometer från denna egendom. Våra besökare har 45. 0 kilometer till flygplatsen. 133 välkomnande rum finns på anläggningen. Monte Santo Resort genomgick en totalrenovering 2014. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Monte Santo Resort förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Alla som valt detta boende som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan koppla av i slutet av dagen med den här anläggningens varierade hälsoerbjudande. Monte Santo Resort är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Gästerna kan ha glädje av anläggningens nöjesliv. Gästerna kommer att uppskatta möjligheten att avsmaka de rätter som serveras på anläggningens restaurang Det finns ett komplett program av organiserade aktiviteter som är perfekt för sportentusiaster och för den som vill njuta av en aktiv vistelse. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Mirachoro Praia
  Från712krPer natt

  Mirachoro Praiastars

  Carvoeiro, Algarve , Estrada do farol s/n - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 59 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 725 recensioner från resenärerBaserat på 725 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Carvoeiro. Våra gäster hittar närmaste golfbana 200 meter från denna anläggning. Från denna anläggning är det 300 meter till närmaste strand. Det totala antalet rum på Mirachoro Praia är 115. Denna anläggnings byggår är 2001. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Dygnet-runt-servicen på Mirachoro Praia bidrar till gästernas trivsel. Dessutom erbjuder Mirachoro Praia babysängar på begäran. Detta är ett handikappanpassat boende vars gemensamma utrymmen och badrum är anpassade för funktionsnedsatta och rullstolsburna personer. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Dessutom kan de som reser med bil ha stor nytta av parkeringsmöjligheterna på Mirachoro Praia. Denna anläggning är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Kunderna kan koppla av och återhämta sig i anläggningens inrättning för välbefinnande. Detta hotell är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. Alla gäster som bor på denna anläggning kan roa sig med den underhållning som står till buds. De som bor på denna anläggning kan återfå krafterna efter en lång dag av arbete eller sightseeing med en läcker måltid som serveras i restaurangen. Mirachoro Praia kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Agua Hotels Vale da Lapa
  Från1.119krPer natt

  Agua Hotels Vale da Lapastars

  Carvoeiro, Algarve , Estrada das sesmarias . - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 25 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 895 recensioner från resenärerBaserat på 895 recensioner från resenärer

  Detta exklusiva och moderna lägenhetshotell är beläget mellan de två fiskebyarna Carvoeiro och Ferragudo. Hotellet är omgivet av en stor, mycket fin anlagd trädgård med bäckar och dammar, en perfekt plats för avkoppling under den varma solen. I närheten finns två av de vackraste stränderna som Algarves spektakulära kustlinje har att erbjuda, Caneiros och Carveiro. Faro internationella flygplats kan nås med bil på mindre än 40 minuter.

  Se mer
 • Quinta Do Paraiso
  Från444krPer natt

  Quinta Do Paraisostars

  Carvoeiro, Algarve , Praia do carvoeiro . - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 26 Åsikter

  Denna charmiga resort återfinns i Carvoeiro. Från denna resort som är belägen 4. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från det här boende. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från denna resort. Denna resort ligger 1. 2 kilometer från närmaste strand. Våra gäster har 46. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 120. Detta boendes byggår är 1988. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla som valt detta boende tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Det finns ingen dygnet-runt-öppen reception. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Detta boende tillåter inte husdjur. Det finns parkeringsplatser på Quinta Do Paraiso. Detta boende är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Kunderna kommer verkligen att uppskatta det stora utbudet av underhållning, fritidstjänster och faciliteter som erbjuds. Denna anläggning är försedd med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. För de mest aktiva finns det ett omfattande utbud av olika sporter och aktiviteter. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Pestana Palm Gardens Ocean Villas
  Från848krPer natt

  Pestana Palm Gardens Ocean Villasstars

  Carvoeiro, Algarve , Vale de centeanes - - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 832 recensioner från resenärerBaserat på 832 recensioner från resenärer

  Denna gulliga lägenhet är perfekt för familjer och ligger i Carvoeiro. Från denna anläggning som är belägen 1000 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra besökare hittar närmaste golfbana 6. 0 kilometer från det här boendet. De närmaste allmänna transportmedlen ligger -0. 0 kilometer från denna egendom. Den närmaste stranden ligger 200 meter från denna anläggning. Totalt 78 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Pestana Palm Gardens Ocean Villas. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta boende 2006. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Husdjur är tillåtna på detta boende. Alla gäster som bor på denna anläggning kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Gästerna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på detta boende. Kunderna kan koppla av och ladda batterierna på ställets inrättning för hälsa och välbefinnande. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Pestana Palm Gardens Ocean Villas är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Baia Cristal Beach & Spa Resort
  Från928krPer natt

  Baia Cristal Beach & Spa Resortstars

  Carvoeiro, Algarve , Vale de centeanes s/n - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 34 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 606 recensioner från resenärerBaserat på 606 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Carvoeiro. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 1. 7 kilometer från stadens centrum. Våra gäster hittar närmaste golfbana 1000 meter från detta boende. De närmaste allmänna transportmedlen ligger -0. 0 kilometer från denna egendom. Från detta hotell är det 300 meter till närmaste strand. Det totala antalet rum på Baia Cristal Beach & Spa Resort är 120. Baia Cristal Beach & Spa Resort genomgick en renovering 2010. Alla gästerna på Baia Cristal Beach & Spa Resort kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla som valt detta boende. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är en husdjursvänlig anläggning. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Kunderna kan hänge sig åt de olika hälso- och välbefinnandebehandlingar som anläggningen erbjuder. Tack vare de fritidsaktiviteter som erbjuds på detta boende kan resenärerna få roliga upplevelser. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Tivoli Carvoeiro
  Från2.008krPer natt

  Tivoli Carvoeirostars

  Carvoeiro, Algarve , Vale covo caixa postal 1299 293 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 73 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4202 recensioner från resenärerBaserat på 4202 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Carvoeiro. Från detta hotell som ligger 900 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 1. 7 kilometer från den här anläggningen. Våra besökare hittar kollektivtrafiknätet inom ett avstånd på -0. 0 kilometer. Den närmaste stranden ligger 800 meter från denna anläggning. Denna anläggning kan erbjuda totalt 293 rum. Detta boende snyggades upp 2003. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har resenärerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Tyvärr finns inga rum för alla som valt detta boende med möjlighet till babysäng för de små. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Tivoli Carvoeiro är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Resenärerna kan koppla av och ladda batterierna på anläggningens inrättning för hälsa och välbefinnande. Alla som valt detta boende kan ha glädje av dess nöjesliv. Resenärerna kommer att uppskatta de sportaktiviteter som erbjuds på denna anläggning. På Tivoli Carvoeiro kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Rocha Brava Village Resort
  Från745krPer natt

  Rocha Brava Village Resortstars

  Carvoeiro, Algarve , Urbanización rocha brava, alfanzina - - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 27 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 691 recensioner från resenärerBaserat på 691 recensioner från resenärer

  Denna attraktiva resort, med lägenheter och villor i traditionell portugisisk stil, ligger på toppen av en klippa nära den vackra fyren Alfanzina och erbjuder panoramautsikt över Atlanten. Den förtjusande gamla fiskebyn Carvoeiro ligger bara 3 km bort, och fantastiska stränder som Praia do Carvoeiro, Praia Grande och Praia da Senhora da Rocha nås med en kort bilfärd. Avståndet till den internationella flygplatsen Faro är ungefär 65 km.Var och en av enheterna är utrustad med tvättmaskin, vilket garanterar en problemfri vistelse. Vissa av superiorrummen har inte bara havsutsikt, utan också diskmaskin och mikrovågsugn.Resorten har restaurang, kafeteria, bar och gratis transport tre gånger om dagen till stranden Carvoeiro.

  Se mer
 • Pestana Gramacho Residence
  Från438krPer natt

  Pestana Gramacho Residencestars

  Carvoeiro, Algarve , Aldeamento turístico do gramacho apartado 1011 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter

  Detta charmiga lägenhetshotell beläget i Carvoeiro. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta lägenhetshotell som ligger inbäddat 5. 5 kilometer från stadens centrum. Våra kunder hittar närmaste golfbana 900 meter från detta boende. Våra gäster hittar kollektivtrafiknätet inom ett avstånd på -0. 0 kilometer. Våra kunder har 48. 2 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 57. Denna anläggning totalrenoverades 2018. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen är öppen under hela dagen. Pestana Gramacho Residence tillhandahåller babysängar på begäran. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Pestana Gramacho Residence tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Pestana Gramacho Residence erbjuder transfer till flygplatsen. Detta boende har ett urval av olika hälso- och friskvårdsfaciliteter som är perfekta för resenärer som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. De som bor på denna anläggning kommer verkligen att uppskatta det stora utbudet av underhållning, fritidstjänster och faciliteter som erbjuds. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Colina Village
  Från428krPer natt

  Colina Villagestars

  Carvoeiro, Algarve , Rua da aldeia da colina . - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 345 recensioner från resenärerBaserat på 345 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är perfekt för familjer och ligger i Carvoeiro. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 2. 0 kilometer från stadens centrum. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 1. 6 kilometer från det här boendet. Den närmaste stranden ligger 2. 0 kilometer från detta hotell. De 73 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Denna anläggning genomgick en renovering 2010. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har de som bor på denna anläggning tillgång till trådlös internetuppkoppling i de allmänna utrymmena. Receptionen på Colina Village har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Colina Village erbjuder transfer till flygplatsen. De som bor på denna anläggning kan utforska de olika matställena. Ett urval av smakrika delikatesser erbjuds på detta charmiga hotell. Alla som valt detta boende kan roa sig med den underhållning som står till buds. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  21  Hotell - Carvoeiro
Sida  1  av  3
 

De populäraste hotellen - Carvoeiro

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här