Hotell i Carvoeiro

Se på kartan
 • Agua Hotels Vale da Lapa
  Från1.744krPer natt

  Agua Hotels Vale da Lapastars

  Carvoeiro, Algarve , Estrada das sesmarias . - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 25 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 903 recensioner från resenärerBaserat på 903 recensioner från resenärer

  Detta exklusiva och moderna lägenhetshotell är beläget mellan de två fiskebyarna Carvoeiro och Ferragudo. Hotellet är omgivet av en stor, mycket fin anlagd trädgård med bäckar och dammar, en perfekt plats för avkoppling under den varma solen. I närheten finns två av de vackraste stränderna som Algarves spektakulära kustlinje har att erbjuda, Caneiros och Carveiro. Faro internationella flygplats kan nås med bil på mindre än 40 minuter.

  Se mer
 • Baia Cristal Beach & Spa Resort
  Från2.595krPer natt

  Baia Cristal Beach & Spa Resortstars

  Carvoeiro, Algarve , Vale de centeanes s/n - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 34 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 619 recensioner från resenärerBaserat på 619 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Carvoeiro. Från denna anläggning som är belägen 1. 7 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 1000 meter från denna anläggning. Från denna egendom är det -0. 0 kilometer till det allmänna transportnätet. Från detta hotell är det 300 meter till närmaste strand. Totalt 120 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Baia Cristal Beach & Spa Resort. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta hotell 2010. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Resenärena uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Detta barnvänliga Baia Cristal Beach & Spa Resort är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Detta hotell tillåter inte husdjur. Gästerna kan med fördel dra nytta av anläggningens restaurang. Kunder som bor på detta hotell kan dra fördel av dess hälso- och väbefinnandeutbud. Tack vare de fritidsaktiviteter som erbjuds på detta boende kan kunderna få roliga upplevelser. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Tivoli Carvoeiro
  Från3.500krPer natt

  Tivoli Carvoeirostars

  Carvoeiro, Algarve , Vale covo caixa postal 1299 293 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 74 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4290 recensioner från resenärerBaserat på 4290 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är perfekt för familjer och ligger i Carvoeiro. Från denna anläggning som är belägen 900 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra besökare hittar närmaste golfbana 1. 7 kilometer från det här hotellet. Det finns allmänna kommunikationer på ett avstånd på -0. 0 kilometer. Från denna egendom är det 800 meter till närmaste strand. Detta boende kan erbjuda totalt 293 rum. Senast detta boende renoverades var 2003. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. De som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Gästerna kan använda sig av transfertjänsten. Tack vare sitt hälso- och välbefinnandeutbud, är detta hotell perfekt för den som vill ha en stunds avkoppling från vardagens stress och påfrestningar. Kunderna kan utforska de olika matställena som detta boende erbjuder. Denna anläggning har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av anläggningens affärsfacliteterna. Resenärerna kommer att glädja sig åt de smakfulla rätter som serveras på detta hotell. Tivoli Carvoeiro kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Pestana Palm Gardens Ocean Villas
  Från1.822krPer natt

  Pestana Palm Gardens Ocean Villasstars

  Carvoeiro, Algarve , Vale de centeanes - - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 873 recensioner från resenärerBaserat på 873 recensioner från resenärer

  Denna bekväma lägenhet, som återfinns i Carvoeiro, är ett bra alternativ för familjer. Från denna anläggning som är belägen 1000 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra besökare hittar närmaste golfbana 6. 0 kilometer från det här boendet. Det finns allmänna kommunikationer på ett avstånd på -0. 0 kilometer. Den närmaste stranden ligger 200 meter från denna lägenhet. Detta boende innefattar 78 trivsamma rum. Pestana Palm Gardens Ocean Villas genomgick en renovering 2006. Wifi finns på anläggningen i sin helhet. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Resenärerna kommer att uppskatta utbudet av matställen på detta boende. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på Pestana Palm Gardens Ocean Villas som har ett stort hälso- och välbefinnandeutbud. Alla som valt detta boende kan roa sig med den underhållning som står till buds. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Rocha Brava Village Resort
  Från1.392krPer natt

  Rocha Brava Village Resortstars

  Carvoeiro, Algarve , Urbanización rocha brava, alfanzina - - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 27 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 705 recensioner från resenärerBaserat på 705 recensioner från resenärer

  Denna attraktiva resort, med lägenheter och villor i traditionell portugisisk stil, ligger på toppen av en klippa nära den vackra fyren Alfanzina och erbjuder panoramautsikt över Atlanten. Den förtjusande gamla fiskebyn Carvoeiro ligger bara 3 km bort, och fantastiska stränder som Praia do Carvoeiro, Praia Grande och Praia da Senhora da Rocha nås med en kort bilfärd. Avståndet till den internationella flygplatsen Faro är ungefär 65 km.Var och en av enheterna är utrustad med tvättmaskin, vilket garanterar en problemfri vistelse. Vissa av superiorrummen har inte bara havsutsikt, utan också diskmaskin och mikrovågsugn.Resorten har restaurang, kafeteria, bar och gratis transport tre gånger om dagen till stranden Carvoeiro.

  Se mer
 • Quinta Do Paraiso
  Från1.029krPer natt

  Quinta Do Paraisostars

  Carvoeiro, Algarve , Praia do carvoeiro . - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 26 Åsikter

  Denna bekväma resort är beläget i Carvoeiro. Från den här resorten som ligger 4. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från den här resorten. Våra kunder kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Den närmaste stranden ligger 1. 2 kilometer från denna anläggning. Våra resenärer har 46. 0 kilometer till flygplatsen. De 120 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Quinta Do Paraiso byggdes 1988. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser. Restaurangen inbjuder kunderna till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. Den varierade underhållning som erbjuds på denna anläggning är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Quinta Do Paraiso har funktionella affärsfaciliteter som är perfekta för affärsresenärer. Det finns ett komplett program av organiserade aktiviteter som är perfekt för sportentusiaster och för den som vill njuta av en aktiv vistelse. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Monte Santo Resort
  Från2.556krPer natt

  Monte Santo Resortstars

  Carvoeiro, Algarve , Rua joâo paulo ii 0 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 882 recensioner från resenärerBaserat på 882 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och en lyxig lägenhet som är lokaliserad i Carvoeiro. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 1. 5 kilometer från stadens centrum. Våra gäster hittar närmaste golfbana 1. 7 kilometer från den här anläggningen. Kollektivtrafikförbindelser ligger på ett avstånd på -0. 0 kilometer. Denna egendom ligger 1. 5 kilometer från närmaste strand. Våra resenärer har 45. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Monte Santo Resort är 133. Denna anläggning totalrenoverades 2014. Monte Santo Resort är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Alla rum på Monte Santo Resort är rullstolsanpassade. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. De som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. De som bor på denna anläggning kan koppla av i slutet av dagen med dess varierade hälsoerbjudande. Kunderna kan njuta av en läcker måltid i anläggningens gastronomiska restaurang. De som bor på denna anläggning kan roa sig med den underhållning som står till buds. Alla som valt detta boende kan njuta av smakfulla måltider som serveras i dess restaurang. Monte Santo Resort erbjuder en mängd olika aktiviteter och underhållningsalternativ och är perfekt för den som älskar att utöva sport, eller för den som bara vill njuta av naturen. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Carvoeiro Hotel
  Från1.318krPer natt

  Carvoeiro Hotelstars

  Carvoeiro, Algarve , Sitio mato serrão s/n - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 28 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 135 recensioner från resenärerBaserat på 135 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett gulligt hotell som är lokaliserat i Carvoeiro. Från detta hotell som ligger 800 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna egendom ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 4. 1 kilometer från den här anläggningen. Den närmaste stranden ligger 800 meter från denna anläggning. Detta hotell har 68 rum. Senast detta hotell renoverades var 2014. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till resenärernas trivsel. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Carvoeiro Hotel är utformat för att göra gästernas vistelse så bekväm som möjligt och har några handikappanpassade badrum. Detta boende tillåter inte husdjur. Det finns parkeringsplatser på Carvoeiro Hotel. Carvoeiro Hotel erbjuder transfer till flygplatsen. Detta hotell erbjuder en mängd olika matupplevelser. Kunderna kommer verkligen att uppskatta det stora utbudet av underhållning, fritidstjänster och faciliteter som erbjuds. Detta boende har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. kunderna behöver inte lämna lokalerna för att njuta av en läcker måltid, eftersom detta boende har ett urval av utsökta kulinariska alternativ. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att ha det riktigt roligt när de utnyttjar sportfaciliteterna och fritidsaktiviteterna som erbjuds. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Pestana Gramacho Residence
  Från577krPer natt

  Pestana Gramacho Residencestars

  Carvoeiro, Algarve , Aldeamento turístico do gramacho apartado 1011 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter

  Detta charmiga lägenhetshotell är beläget i Carvoeiro. Från den här anläggningen som ligger 5. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 900 meter från detta lägenhetshotell. De närmaste allmänna transportmedlen ligger -0. 0 kilometer från denna anläggning. Våra gäster har 48. 2 kilometer till flygplatsen. Boendet har totalt 57 rum. Denna anläggning renoverades 2018. Pestana Gramacho Residence har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på Pestana Gramacho Residence har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. De gemensamma utrymmena på Pestana Gramacho Residence är rullstolsanpassade. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Gäster som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Gästerna kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Resenärerna kan koppla av i slutet av dagen med den här anläggningens varierade hälsoerbjudande. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla gäster. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Vale D'Oliveiras Quinta Resort and Spa
  Från1.988krPer natt

  Vale D'Oliveiras Quinta Resort and Spastars

  Carvoeiro, Algarve , Barranco fundo s/n - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 19 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1367 recensioner från resenärerBaserat på 1367 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är perfekt för familjer och ligger i Carvoeiro. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 5. 0 kilometer från stadens centrum. Det främsta nöjesområdet ligger 5. 0 kilometer från detta hotell. Våra gäster hittar närmaste golfbana 850 meter från denna egendom. Våra besökare hittar kollektivtrafiknätet inom ett avstånd på 5. 0 kilometer. Denna anläggning ligger 5. 0 kilometer från närmaste strand. Våra gäster har 25. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 25. 0 kilometer till hamnen. Detta hotell kan erbjuda totalt 104 rum. Vale D'Oliveiras Quinta Resort and Spa genomgick en totalrenovering 2010. Vale D'Oliveiras Quinta Resort and Spa har wifi-anslutning. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till resenärernas trivsel. Vale D'Oliveiras Quinta Resort and Spa har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. Alla rum på Vale D'Oliveiras Quinta Resort and Spa är rullstolsanpassade. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Vale D'Oliveiras Quinta Resort and Spa tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Kunderna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Alla gäster som bor på denna anläggning kan slappna av och fly vardagen i dess inrättning för välbefinnande. Denna anläggning har affärsfaciliteter. Resenärerna kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Vale D'Oliveiras Quinta Resort and Spa. Kunderna kan återfå krafterna efter en lång dag av arbete eller sightseeing med en läcker måltid som serveras i restaurangen.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  21  Hotell - Carvoeiro
Sida  1  av  3
 

De populäraste hotellen - Carvoeiro

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här