Hotell i Faro-området

Se på kartan
 • Faro & Beach Club
  Från1.209krPer natt

  Faro & Beach Clubstars

  Faro, Algarve , Praca dom francisco gomes 2 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 35 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1322 recensioner från resenärerBaserat på 1322 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett gulligt hotell som är lokaliserat i Faro. Från denna egendom som ligger inbäddad 50 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta boende ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 10. 0 kilometer från det här hotellet. Våra gäster kan med lätthet promenera till de allmänna kollektivtrafiknätet. Detta hotell ligger 9. 0 kilometer från närmaste strand. Våra kunder har 7. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende kan erbjuda totalt 90 rum. Denna anläggning totalrenoverades 2015. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Dygnet-runt-servicen på Faro & Beach Club bidrar till gästernas trivsel. Detta barnvänliga Faro & Beach Club är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Alla badrum på Faro & Beach Club är handikappanpassadeFaro & Beach Club är inte någon husdjursvänlig anläggning. Anläggningen har parkeringsplatser och garage. Kunderna kan använda sig av transfertjänsten. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. Faro & Beach Club är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Resenärerna kan njuta av smakfulla måltider som serveras i anläggningens restaurang. Detta boende tillhandahåller hälso- och välbefinnandetjänster. De mer aktiva kan med fördel dra nytta av anläggningens aktiviteter och fritidsinrättning. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Eva
  Från1.163krPer natt

  Evastars

  Faro, Algarve , Avenida da república 1 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 62 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1966 recensioner från resenärerBaserat på 1966 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Faro. Detta boende som är beläget mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Våra besökare hittar närmaste golfbana 18. 0 kilometer från den här anläggningen. Denna egendom ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. 134 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta hotell genomgick en renovering 2019. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Eva har ett varierat hälso- och friskvårdsutbud som är perfekt för kunder som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. Eva kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Faro Boutique Hotel
  Från892krPer natt

  Faro Boutique Hotelstars

  Faro, Algarve , Rua do bocage 66 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 338 recensioner från resenärerBaserat på 338 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Faro. Denna anläggning som är belägen mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Från denna egendom är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 20. 0 kilometer från den här anläggningen. Denna egendom ligger på ett avstånd på 0. 1 kilometer från det allmänna kommunikationsnätet. Denna anläggning ligger 9. 0 kilometer från närmaste strand. Våra resenärer har 8. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Faro Boutique Hotel är 38. Detta boende har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Faro Boutique Hotel tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Detta hotell är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. Faro Boutique Hotel kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Stay Hotel Faro Centro
  Från598krPer natt

  Stay Hotel Faro Centrostars

  Faro, Algarve , Rua de portugal 17 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 24 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 493 recensioner från resenärerBaserat på 493 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Faro. Detta hotell som är beläget mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 10. 0 kilometer från hotellet. Det finns allmänna kommunikationer på ett avstånd på -0. 0 kilometer. Den närmaste stranden ligger 7. 0 kilometer från denna anläggning. För våra resenärer är det bara 1000 meter till flygplatsen. Detta boende innefattar 60 trivsamma rum. Stay Hotel Faro Centro har wifi-anslutning. Receptionen på Stay Hotel Faro Centro håller öppet dygnet runt. Stay Hotel Faro Centro har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. De allmänna utrymmen på detta boende är lättillgängliga och 1 är handikappsanpassade. De som bor på den här anläggningen som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Gäster som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. Stay Hotel Faro Centro kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Dona Filipa Hotel
  Från1.849krPer natt

  Dona Filipa Hotelstars

  Vale do Lobo, Algarve , Av. do mar, vale do lobo - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 406 recensioner från resenärerBaserat på 406 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är perfekt för familjer och ligger i Vale do Lobo. Från denna anläggning som är belägen 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta boende är det 12. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 8. 0 kilometer från det här boendet. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från detta hotell är det 200 meter till närmaste strand. Våra resenärer har 30. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 12. 0 kilometer till hamnen. Totalt 154 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Dona Filipa Hotel. Denna anläggning renoverades 2013. Dona Filipa Hotel har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på Dona Filipa Hotel har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Alla rum på denna handikappanpassade anläggning är rullstolsanpassade. Små husdjur är tillåtna på Dona Filipa Hotel. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Dona Filipa Hotel är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang. Dona Filipa Hotel är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Denna anläggning erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. När det handlar om att koppla av, kan resenärerna få svårt att välja med tanke på det breda hälsoutbudet som finns. Gästerna kommer att glädja sig åt de smakfulla rätter som serveras på Dona Filipa Hotel. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Pousada Palacio de Estoi - Small Luxury Hotels of
  Från1.232krPer natt

  Pousada Palacio de Estoi - Small Luxury Hotels ofstars

  Faro, Algarve , Rua são josé 8005-465 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1008 recensioner från resenärerBaserat på 1008 recensioner från resenärer

  Denna mysiga pousada som ligger i Faro är perfekt för homosexuella personer. Detta boende som är beläget mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Våra gäster hittar närmaste golfbana 20. 0 kilometer från den här egendomen. Denna anläggning kan erbjuda totalt 63 rum. Trots att detta boende byggdes 1840 har det genomgått en renovering 2009. Alla gäster som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Kunderna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Pousada Palacio de Estoi - Small Luxury Hotels of tillhandahåller babysängar på begäran. De allmänna utrymmen på detta boende är lättillgängliga och 1 är handikappsanpassade. Husdjur är tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser på Pousada Palacio de Estoi - Small Luxury Hotels of . Alla som valt detta boende kan njuta av en läcker måltid i dess gastronomiska restaurang. Kunderna kanske väljer att skämma bort sig på friskvårdinrättningen som finns på detta boende. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. På Pousada Palacio de Estoi - Small Luxury Hotels of kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Cidade de Olhao
  Från673krPer natt

  Cidade de Olhaostars

  Olhão, Algarve , Rua general humberto delgado 33 - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Detta charmiga hotell återfinns i Olhão. Från detta boende som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 10. 0 kilometer från den här egendomen. Våra besökare kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Den närmaste stranden ligger 2. 0 kilometer från denna egendom. Våra kunder har 12. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är promenadavståndet till hamnen 800 meter. De 40 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta hotell grundades år 2016. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Dygnet-runt-servicen på Cidade de Olhao bidrar till gästernas trivsel. Dessutom erbjuder detta barnvänliga hotell babysängar på begäran. Detta hotell förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Affärsresenärer kommer att uppskatta anläggningens bekväma affärsfaciliteter som garanterar en produktiv dag på jobbet. Tack vare de fritidsaktiviteter som erbjuds på detta hotell kan gästerna få roliga upplevelser. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Real Marina Hotel & Spa
  Från986krPer natt

  Real Marina Hotel & Spastars

  Olhão, Algarve , Avenida 5 de outubro 0 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 47 Åsikter

  Detta hotell har ett utmärkt läge med utsikt över Olhãos marina och fantastiska Pargue Natural da Ria Formosa. En kort båtresa bort ligger de vackra outforskade stränderna vid barriäröarnas flodmynning. Gästerna kan smaka lokala rätter i de utsökta restaurangerna och utforska den välkomnande kubiststaden Olhão, Algarves gastronomiska huvudstad. De omgivande sevärdheterna nås enkelt. Zoomarine ligger 45 km bort, och Faros gamla stadsdel ligger 10 km från hotellet.

  Se mer
 • The Magnolia Hotel
  Från1.236krPer natt

  The Magnolia Hotelstars

  Quinta do Lago, Algarve , Estrada da quinta do lago - - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 461 recensioner från resenärerBaserat på 461 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotells lokalisering i Quinta do Lago är perfekt för homosexuella personer. Från den här anläggningen som ligger 3. 7 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna anläggning ligger 1. 5 kilometer från det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från den här egendomen. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 600 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 3. 7 kilometer från denna egendom. Våra besökare har 16. 0 kilometer till flygplatsen. De 77 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta hotell snyggades upp 2018. The Magnolia Hotel har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Dessutom erbjuder The Magnolia Hotel babysängar på begäran. Detta är en rullstolsanpassad anläggning som har en rad handikappanpassade faciliteter. Den har 1 handikappanpassat rum. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. De som bor på denna anläggning kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Resenärerna kan uppskatta de hälso- och välbefinnandeutbud som tillhandahålls på The Magnolia Hotel. Gästerna får ny energi inför dagen med de läckra rätter som serveras på The Magnolia Hotel. Anläggningens affärsfaciliteter är lämpliga för alla typer av företagsevenemang, seminarier, möten och konferenser. Alla som valt detta boende kan ha glädje av dess nöjesliv. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Monaco
  Från709krPer natt

  Monacostars

  Faro, Algarve , Rua joao batista severino - urb. monte da ria 1153 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 27 Åsikter

  Detta charmiga hotell beläget i Faro. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 4. 0 kilometer från stadens centrum. Detta boende ligger 4. 0 kilometer från det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 15. 0 kilometer från det här boendet. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 1. 5 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Detta boende ligger 5. 0 kilometer från närmaste strand. För våra gäster ligger flygplatsen bara några meter bort. Från detta boende är det 4. 0 kilometer till hamnen. 88 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta hotell totalrenoverades 2008. Monaco har wifi-anslutning. Receptionen på Monaco har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. De allmänna utrymmen på denna anläggning är lättillgängliga och 2 rum är handikappsanpassade. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Dessutom har detta boende gjort viktiga miljöförbättringar för att minimera sin påverkan på miljön och har en -certifiering. Monaco är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang. Alla gästerna som bor på denna anläggning kan njuta av en läcker måltid i dess gastronomiska restaurang. Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på denna anläggning . Monaco kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  26  Hotell - Faro-området
Sida  1  av  3
 

De populäraste hotellen - Faro-området

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här