Hotell i Faro-området

Se på kartan
 • Faro Boutique Hotel
  Från1.249krPer natt

  Faro Boutique Hotelstars

  Faro, Algarve , Rua do bocage 66 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 356 recensioner från resenärerBaserat på 356 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Faro. Detta hotell som är beläget mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Från detta hotell är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 20. 0 kilometer från anläggningen. Kollektivtrafikförbindelser ligger på ett avstånd på 0. 1 kilometer. Den närmaste stranden ligger 9. 0 kilometer från denna egendom. Våra gäster har 8. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har 38 rum. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Konferensfaciliteter finns på denna anläggning. Faro Boutique Hotel kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Monchique Resort & Spa
  Från2.121krPer natt

  Monchique Resort & Spastars

  Monchique, Algarve , Lugar do montinho - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter

  Detta enastående hotell är perfekt för familjer och ligger i Monchique. Från den här egendomen som ligger 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 10. 0 kilometer från egendomen. Kollektivtrafikförbindelser ligger på ett avstånd på -0. 0 kilometer. Från detta boende är det 1000 meter till hamnen. 185 välkomnande rum finns på anläggningen. Monchique Resort & Spa genomgick en renovering 2016. Monchique Resort & Spa har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Detta hotell tillåter inte husdjur. Anläggningen har parkeringsplatser och garage. Alla som valt detta boende kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Detta Monchique Resort & Spa har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Resenärerna kan uppskatta de hälso- och välbefinnandeutbud som tillhandahålls på Monchique Resort & Spa. Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på denna anläggning . Gourmeter kommer att uppskatta de olika utsökta kulinariska alternativen med smaker som passar alla som valt detta boende. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Stay Hotel Faro Centro
  Från928krPer natt

  Stay Hotel Faro Centrostars

  Faro, Algarve , Rua de portugal 17 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 25 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 508 recensioner från resenärerBaserat på 508 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Faro. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från detta boende som ligger mitt i stadens centrum. Våra besökare hittar närmaste golfbana 10. 0 kilometer från det här hotellet. Detta boende ligger på ett avstånd på -0. 0 kilometer från det allmänna kommunikationsnätet. Den närmaste stranden ligger 7. 0 kilometer från detta boende. För våra gäster är det bara 1000 meter till flygplatsen. Detta boende kan erbjuda totalt 60 rum. De som bor på denna anläggning har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Detta barnvänliga boende är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. Detta handikappanpassade boende har några rullstolsanpassade badrum för ökad tillgänglighet. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av affärsfacliteterna. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Real Marina Residence
  Från1.478krPer natt

  Real Marina Residencestars

  Olhão, Algarve , Av. 5 de outubro 0 0 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter

  Detta gulliga lägenhetshotell återfinns i Olhão. Från det här lägenhetshotellet som ligger 10. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer har tillgång till kollektivtrafiknätet inom ett avstånd av -0. 0 kilometer. Detta boende ligger 2. 5 kilometer från närmaste strand. Våra resenärer har 12. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 146 ombonade rum. Denna anläggning grundades år 2010. Alla gäster som bor på denna anläggning har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Real Marina Residence tillhandahåller babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på detta boende är rullstolsanpassade. Det går bra för gästerna att ta med sig sina husdjur till dessa lokaler. Gästerna kan dra nytta av parkeringsplatserna. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Monte da Quinta Resort
  Från3.052krPer natt

  Monte da Quinta Resortstars

  Quinta do Lago, Algarve , Avenida andre jordan, apartado 2147 . - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter

  Detta lyxiga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Quinta do Lago. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 7. 0 kilometer från stadens centrum. Detta boende ligger 2. 5 kilometer från det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana bara några steg från detta boende. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 1. 0 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Den närmaste stranden ligger 1. 2 kilometer från denna egendom. Våra kunder har 23. 0 kilometer till flygplatsen. De 132 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Den här anläggningen byggdes 2008. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på Monte da Quinta Resort har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. De allmänna utrymmen på detta hotell är lättillgängliga och 4 är handikappsanpassade. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Detta hotell har parkering och garage. Detta boende erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. När det handlar om att koppla av, kan de som bor på denna anläggning få svårt att välja med tanke på det breda hälsoutbudet som finns. Monte da Quinta Resort är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. På detta hotell finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. Monte da Quinta Resort erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Denna anläggning har ett fantastiskt restaurangerbjudanden som motsvarar alla gästers förväntningar. Ett exceptionellt stort antal inom- och utomhusaktiviteter finns på detta hotell.

  Se mer
 • Dona Filipa Hotel
  Från3.180krPer natt

  Dona Filipa Hotelstars

  Vale do Lobo, Algarve , Av. do mar, vale do lobo - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 422 recensioner från resenärerBaserat på 422 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell, som återfinns i Vale do Lobo, är ett bra alternativ för familjer. Från den här anläggningen som ligger 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet ligger 12. 0 kilometer från denna anläggning. Våra besökare hittar närmaste golfbana 8. 0 kilometer från det här boendet. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 200 meter från denna anläggning. Våra resenärer har 30. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 12. 0 kilometer till hamnen. Detta boende kan erbjuda totalt 154 rum. Anläggningen totalrenoverades 2013. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Detta hotell förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Små husdjur är tillåtna på Dona Filipa Hotel. Gäster som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. På denna anläggning är det perfekt att hålla möten under affärsresan. Alla gästerna som bor på denna anläggning kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Gästerna utlovas en rolig vistelse på detta hotell som har ett stort utbud av nöjen. Alla gäster som bor på denna anläggning kan koppla av och återhämta sig i dess inrättning för välbefinnande. Gästerna får ny energi inför dagen med de läckra rätter som serveras på Dona Filipa Hotel. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Eva Senses Hotel
  Från1.928krPer natt

  Eva Senses Hotelstars

  Faro, Algarve , Avenida da república 1 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 64 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2053 recensioner från resenärerBaserat på 2053 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Faro. Denna anläggning som är belägen mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 18. 0 kilometer från egendomen. Våra besökare kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. De 134 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta hotell renoverades 2019. Alla gästerna på Eva Senses Hotel kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Denna anläggning tillåter inte husdjur. Alla gäster som bor på denna anläggning uppskattar hälso- och välbefinnandeutbudet. Alla gäster som bor på denna anläggning kan roa sig med den underhållning som står till buds. På Eva Senses Hotel kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Pousada Palacio de Estoi - Small Luxury Hotels of
  Från2.654krPer natt

  Pousada Palacio de Estoi - Small Luxury Hotels ofstars

  Faro, Algarve , Rua são josé 8005-465 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1105 recensioner från resenärerBaserat på 1105 recensioner från resenärer

  Denna enkla pousada ligger i Faro. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från denna egendom med ett läge mitt i stadens centrum. Våra resenärer hittar närmaste golfbana20. 0 kilometer från den här pousadan. Totalt 63 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Pousada Palacio de Estoi - Small Luxury Hotels of . Denna anläggning stod klar 1840 och renoverades 2009. Denna anläggning är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. De allmänna utrymmen på denna anläggning är lättillgängliga och 1 rum är handikappsanpassat. Djurälskare kommer att uppskatta vistelsen på detta boende eftersom det är husdjursvänlig. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Gästerna kommer att uppskatta utbudet av matställen på detta boende. På detta boende finns det ett stort hälso- och välbefinnandeutbud som gästerna med fördel kan dra nytta av. Kunderna kommer verkligen att uppskatta det stora utbudet av underhållning, fritidstjänster och faciliteter som erbjuds. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Real Marina Hotel & Spa
  Från1.031krPer natt

  Real Marina Hotel & Spastars

  Olhão, Algarve , Avenida 5 de outubro 0 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 48 Åsikter

  Detta hotell har ett utmärkt läge med utsikt över Olhãos marina och fantastiska Pargue Natural da Ria Formosa. En kort båtresa bort ligger de vackra outforskade stränderna vid barriäröarnas flodmynning. Gästerna kan smaka lokala rätter i de utsökta restaurangerna och utforska den välkomnande kubiststaden Olhão, Algarves gastronomiska huvudstad. De omgivande sevärdheterna nås enkelt. Zoomarine ligger 45 km bort, och Faros gamla stadsdel ligger 10 km från hotellet.

  Se mer
 • Best Western Dom Bernardo
  Från649krPer natt

  Best Western Dom Bernardostars

  Faro, Algarve , Rua general teofilo da trindade 20 - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 554 recensioner från resenärerBaserat på 554 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Faro. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 2. 0 kilometer från stadens centrum. Denna egendom ligger -0. 0 kilometer från allmänna kommunikationsförbindelser. Den närmaste stranden ligger 10. 0 kilometer från detta hotell. Denna anläggning har 43 rum. Senast denna anläggning renoverades var 2010. Fast och trådlös internetanslutning finns på Best Western Dom Bernardo. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Både små och stora husdjur är tillåtna i lokalerna. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  30  Hotell - Faro-området
Sida  1  av  3
 

De populäraste hotellen - Faro-området

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här