Hotell i Faro

Se på kartan
 • Stay Hotel Faro Centro
  Från905krPer natt

  Stay Hotel Faro Centrostars

  Faro, Algarve , Rua de portugal 17 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 24 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 501 recensioner från resenärerBaserat på 501 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Faro. Detta hotell som är beläget mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 10. 0 kilometer från hotellet. Det finns allmänna kommunikationer på ett avstånd på -0. 0 kilometer. Den närmaste stranden ligger 7. 0 kilometer från denna anläggning. För våra resenärer är det bara 1000 meter till flygplatsen. Detta boende innefattar 60 trivsamma rum. Stay Hotel Faro Centro har wifi-anslutning. Receptionen på Stay Hotel Faro Centro håller öppet dygnet runt. Stay Hotel Faro Centro har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. De allmänna utrymmen på detta boende är lättillgängliga och 1 är handikappsanpassade. De som bor på den här anläggningen som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Gäster som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. Stay Hotel Faro Centro kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • EVA SENSES HOTEL
  Från1.365krPer natt

  EVA SENSES HOTELstars

  Faro, Algarve , Avenida da república 1 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 62 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2002 recensioner från resenärerBaserat på 2002 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Faro. Denna anläggning som är belägen mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 18. 0 kilometer från egendomen. Våra resenärer har enkel tillgång till kolektivtrafiknätet. Det totala antalet rum är 134. Boendet totalrenoverades 2019. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen är öppen dygnet runt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Gästerna kanske väljer att skämma bort sig på friskvårdinrättningen som finns på denna anläggning. Denna anläggning erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Faro & Beach Club
  Från1.954krPer natt

  Faro & Beach Clubstars

  Faro, Algarve , Praca dom francisco gomes 2 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 35 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1361 recensioner från resenärerBaserat på 1361 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett gulligt hotell som är lokaliserat i Faro. Från denna egendom som ligger inbäddad 50 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta boende ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 10. 0 kilometer från det här hotellet. Våra gäster kan med lätthet promenera till de allmänna kollektivtrafiknätet. Detta hotell ligger 9. 0 kilometer från närmaste strand. Våra kunder har 7. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende kan erbjuda totalt 90 rum. Denna anläggning totalrenoverades 2015. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Dygnet-runt-servicen på Faro & Beach Club bidrar till gästernas trivsel. Detta barnvänliga Faro & Beach Club är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Alla badrum på Faro & Beach Club är handikappanpassadeFaro & Beach Club är inte någon husdjursvänlig anläggning. Anläggningen har parkeringsplatser och garage. Kunderna kan använda sig av transfertjänsten. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. Faro & Beach Club är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Resenärerna kan njuta av smakfulla måltider som serveras i anläggningens restaurang. Detta boende tillhandahåller hälso- och välbefinnandetjänster. De mer aktiva kan med fördel dra nytta av anläggningens aktiviteter och fritidsinrättning. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Faro Boutique Hotel
  Från1.171krPer natt

  Faro Boutique Hotelstars

  Faro, Algarve , Rua do bocage 66 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 342 recensioner från resenärerBaserat på 342 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Faro. Denna anläggning som är belägen mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Från denna egendom är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 20. 0 kilometer från den här anläggningen. Denna egendom ligger på ett avstånd på 0. 1 kilometer från det allmänna kommunikationsnätet. Denna anläggning ligger 9. 0 kilometer från närmaste strand. Våra resenärer har 8. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Faro Boutique Hotel är 38. Detta boende har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Faro Boutique Hotel tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Detta hotell är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. Faro Boutique Hotel kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Monaco
  Från822krPer natt

  Monacostars

  Faro, Algarve , Rua joao batista severino - urb. monte da ria 1153 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 27 Åsikter

  Detta charmiga hotell beläget i Faro. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 4. 0 kilometer från stadens centrum. Detta boende ligger 4. 0 kilometer från det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 15. 0 kilometer från det här boendet. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 1. 5 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Detta boende ligger 5. 0 kilometer från närmaste strand. För våra gäster ligger flygplatsen bara några meter bort. Från detta boende är det 4. 0 kilometer till hamnen. 88 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta hotell totalrenoverades 2008. Monaco har wifi-anslutning. Receptionen på Monaco har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. De allmänna utrymmen på denna anläggning är lättillgängliga och 2 rum är handikappsanpassade. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Dessutom har detta boende gjort viktiga miljöförbättringar för att minimera sin påverkan på miljön och har en -certifiering. Monaco är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang. Alla gästerna som bor på denna anläggning kan njuta av en läcker måltid i dess gastronomiska restaurang. Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på denna anläggning . Monaco kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Pousada Palacio de Estoi - Small Luxury Hotels of
  Från1.370krPer natt

  Pousada Palacio de Estoi - Small Luxury Hotels ofstars

  Faro, Algarve , Rua são josé 8005-465 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1039 recensioner från resenärerBaserat på 1039 recensioner från resenärer

  Denna mysiga pousada som ligger i Faro är perfekt för homosexuella personer. Detta boende som är beläget mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Våra gäster hittar närmaste golfbana 20. 0 kilometer från den här egendomen. Denna anläggning kan erbjuda totalt 63 rum. Trots att detta boende byggdes 1840 har det genomgått en renovering 2009. Alla gäster som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Kunderna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Pousada Palacio de Estoi - Small Luxury Hotels of tillhandahåller babysängar på begäran. De allmänna utrymmen på detta boende är lättillgängliga och 1 är handikappsanpassade. Husdjur är tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser på Pousada Palacio de Estoi - Small Luxury Hotels of . Alla som valt detta boende kan njuta av en läcker måltid i dess gastronomiska restaurang. Kunderna kanske väljer att skämma bort sig på friskvårdinrättningen som finns på detta boende. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. På Pousada Palacio de Estoi - Small Luxury Hotels of kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Afonso III
  Från770krPer natt

  Afonso IIIstars

  Faro, Algarve , Rua miguel bombarda 64 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 210 recensioner från resenärerBaserat på 210 recensioner från resenärer

  Detta mysiga hotell är lokaliserat i Faro. Från denna anläggning som ligger 700 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 10. 0 kilometer från den här egendomen. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 50 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 7. 0 kilometer från detta boende. Våra kunder har 6. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 750 meter till hamnen. Det totala antalet rum är 41. Senast detta hotell renoverades var 2010. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Gästerna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Denna barnvänliga anläggning är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. Alla rum på Afonso III är rullstolsanpassade. Afonso III är inte någon husdjursvänlig anläggning. Alla gäster som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten. Anläggningens affärsfaciliteter är lämpliga för alla typer av företagsevenemang, seminarier, möten och konferenser. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • 3K Faro Aeroporto
  Från811krPer natt

  3K Faro Aeroportostars

  Faro, Algarve , Caixa postal 409-a, estrada nacional 125-10 - - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 305 recensioner från resenärerBaserat på 305 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Faro. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 7. 0 kilometer från stadens centrum. För våra gäster är det 6. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Denna egendom ligger 3. 5 kilometer från närmaste strand. För våra kunder är det bara 600 meter till flygplatsen. Från denna egendom är det 7. 0 kilometer till hamnen. Totalt 51 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. 3K Faro Aeroporto är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen dygnet runt. 3K Faro Aeroporto erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Alla badrum på detta handikappanpassade boende är anpassat för personer med funktionsnedsättning. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Alla som valt detta boende kommer också att uppskatta parkeringsplatserna och garaget. 3K Faro Aeroporto är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter.

  Se mer
 • Sunset Apartments
  Från882krPer natt

  Sunset Apartmentsstars

  Faro, Algarve , Rua baptista lopes, 38 - Karta
   

  Detta anspråkslösa hotell finns i Faro. Kunderna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Sunset Apartments som har totalt 2 rum. De som bor på detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. Sunset Apartments erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Husdjur är inte tillåtna på Sunset Apartments. Det finns parkeringsplatser på Sunset Apartments. På Sunset Apartments kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Lazaro Beach House
  Från2.337krPer natt

  Lazaro Beach Housestars

  Faro, Algarve , Avenida nascente, n° 25, praia de faro - Karta
   

  Denna anspråkslösa semesterbostad eller villa finns i Faro. Lazaro Beach House garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 3 rum. Receptionen på detta boende har inte öppet dygnet runt. Lazaro Beach House har ett särskilt utformat familjerum som är perfekt för familjer som reser med barn. Detta boende tillåter inte husdjur. Gäster som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  13  Hotell - Faro
Sida  1  av  2
 

De populäraste hotellen - Faro

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här