Hotell i Faro

Se på kartan
 • Stay Hotel Faro Centro
  Från1.039krPer natt

  Stay Hotel Faro Centrostars

  Faro, Algarve , Rua de portugal 17 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 24 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 508 recensioner från resenärerBaserat på 508 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Faro. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från detta boende som ligger mitt i stadens centrum. Våra besökare hittar närmaste golfbana 10. 0 kilometer från det här hotellet. Detta boende ligger på ett avstånd på -0. 0 kilometer från det allmänna kommunikationsnätet. Den närmaste stranden ligger 7. 0 kilometer från detta boende. För våra gäster är det bara 1000 meter till flygplatsen. Detta boende kan erbjuda totalt 60 rum. De som bor på denna anläggning har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Detta barnvänliga boende är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. Detta handikappanpassade boende har några rullstolsanpassade badrum för ökad tillgänglighet. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av affärsfacliteterna. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Faro Boutique Hotel
  Från1.129krPer natt

  Faro Boutique Hotelstars

  Faro, Algarve , Rua do bocage 66 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 353 recensioner från resenärerBaserat på 353 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Faro. Detta hotell som är beläget mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Från detta hotell är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 20. 0 kilometer från anläggningen. Kollektivtrafikförbindelser ligger på ett avstånd på 0. 1 kilometer. Den närmaste stranden ligger 9. 0 kilometer från denna egendom. Våra gäster har 8. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har 38 rum. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Konferensfaciliteter finns på denna anläggning. Faro Boutique Hotel kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Faro & Beach Club
  Från2.237krPer natt

  Faro & Beach Clubstars

  Faro, Algarve , Praca dom francisco gomes 2 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 35 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1401 recensioner från resenärerBaserat på 1401 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett bekvämt hotell som är lokaliserat i Faro. Från denna egendom som ligger inbäddad 50 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta boende är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 10. 0 kilometer från hotellet. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Den närmaste stranden ligger 9. 0 kilometer från denna anläggning. Våra besökare har 7. 0 kilometer till flygplatsen. De 90 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Faro & Beach Club genomgick en renovering 2015. Gästerna har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen är öppen dygnet runt. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. De allmänna utrymmen på denna anläggning är lättillgängliga och 1 rum är handikappsanpassat. Faro & Beach Club är inte någon husdjursvänlig anläggning. Parkering och garage finns att tillgå. Gästerna kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Detta hotell har affärsfaciliteter. Faro & Beach Club erbjuder en mängd olika matupplevelser. Anläggningens restaurang serverar flera smakfulla rätter och drycker. När det handlar om att koppla av, kan gästerna få svårt att välja med tanke på det breda hälsoutbudet som finns. Faro & Beach Club erbjuder en mängd olika aktiviteter och underhållningsalternativ och är perfekt för den som älskar att utöva sport, eller för den som bara vill njuta av naturen. Faro & Beach Club kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Monaco
  Från1.154krPer natt

  Monacostars

  Faro, Algarve , Rua joao batista severino - urb. monte da ria 1153 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 27 Åsikter

  Detta gulliga hotell återfinns i Faro. Från detta hotell som är beläget 4. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. För våra resenärer är det 4. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 15. 0 kilometer från egendomen. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 1. 5 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Den närmaste stranden ligger 5. 0 kilometer från detta hotell. För våra gäster ligger flygplatsen bara några meter bort. Från denna anläggning är det 4. 0 kilometer till hamnen. Detta hotell innefattar 88 trivsamma rum. Denna anläggning snyggades upp 2008. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Detta barnvänliga Monaco är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Alla badrum på detta handikappanpassade boende är anpassat för personer med funktionsnedsättning. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Dessutom har Monaco gjort viktiga miljöförbättringar för att minimera sin påverkan på miljön och har en -certifiering. Denna anläggning har funktionella affärsfaciliteter, perfekt för affärsresenärer. Alla gäster som bor på denna anläggning kan utforska de olika matställena. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Monaco. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Pousada Palacio de Estoi - Small Luxury Hotels of
  Från1.631krPer natt

  Pousada Palacio de Estoi - Small Luxury Hotels ofstars

  Faro, Algarve , Rua são josé 8005-465 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1092 recensioner från resenärerBaserat på 1092 recensioner från resenärer

  Denna enkla pousada ligger i Faro. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från denna egendom med ett läge mitt i stadens centrum. Våra resenärer hittar närmaste golfbana20. 0 kilometer från den här pousadan. Totalt 63 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Pousada Palacio de Estoi - Small Luxury Hotels of . Denna anläggning stod klar 1840 och renoverades 2009. Denna anläggning är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. De allmänna utrymmen på denna anläggning är lättillgängliga och 1 rum är handikappsanpassat. Djurälskare kommer att uppskatta vistelsen på detta boende eftersom det är husdjursvänlig. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Gästerna kommer att uppskatta utbudet av matställen på detta boende. På detta boende finns det ett stort hälso- och välbefinnandeutbud som gästerna med fördel kan dra nytta av. Kunderna kommer verkligen att uppskatta det stora utbudet av underhållning, fritidstjänster och faciliteter som erbjuds. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • 3K Faro Aeroporto
  Från1.207krPer natt

  3K Faro Aeroportostars

  Faro, Algarve , Caixa postal 409-a, estrada nacional 125-10 - - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 315 recensioner från resenärerBaserat på 315 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Faro. Från detta hotell som är beläget 7. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från denna anläggning är det 6. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 3. 5 kilometer från detta boende. För våra besökare är det bara 600 meter till flygplatsen. Från detta boende är det 7. 0 kilometer till hamnen. Anläggningen har totalt 51 rum. Detta boende är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla gäster som bor på denna anläggning. Detta hotell erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. 3K Faro Aeroporto förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Denna anläggning har parkering och garage. Gästerna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på detta hotell.

  Se mer
 • Afonso III
  Från721krPer natt

  Afonso IIIstars

  Faro, Algarve , Rua miguel bombarda 64 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 219 recensioner från resenärerBaserat på 219 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa hotell ligger i Faro. Från denna egendom som är belägen 700 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra gäster kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 10. 0 kilometer från det här hotellet. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 50 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 7. 0 kilometer från denna anläggning. Våra gäster har 6. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är promenadavståndet till hamnen 750 meter. Afonso III har totalt 41 rum. Afonso III totalrenoverades 2010. Afonso III är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Alla rum på detta handikappanpassade boende är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna på Afonso III. Gäster som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Denna anläggning har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Park Avenue
  Från1.151krPer natt

  Park Avenuestars

  Faro, Algarve , Rua general humberto delgado - Karta
   

  Denna enkla lägenhet ligger i Faro. Detta trivsamma boende garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 2 rum. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen på Park Avenue håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Detta boende erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Park Avenue är inte någon husdjursvänlig anläggning. Park Avenue tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Mainstreet Apartments
  Från1.894krPer natt

  Mainstreet Apartmentsstars

  Faro, Algarve , Rua de santo antonio nº42 - Karta
   

  Denna anspråkslösa lägenhet är belägen i Faro. Mainstreet Apartments garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 1 rum. Alla som valt detta boende har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Villa Lydia
  Från1.504krPer natt

  Villa Lydiastars

  Faro, Algarve , Avenida poente - Karta
   

  Denna gulliga semesterbostad eller villa återfinns i Faro. Villa Lydia garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 3 rum. Detta boende har wifi-anslutning. Receptionen på Villa Lydia har inte öppet dygnet runt. Villa Lydia erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Husdjur är inte tillåtna på Villa Lydia. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Villa Lydia kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  15  Hotell - Faro
Sida  1  av  2
 

De populäraste hotellen - Faro

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här