Hotell i Faro

Se på kartan
 • Best Western Dom Bernardo
  Från494krPer natt

  Best Western Dom Bernardostars

  Faro, Algarve , Rua general teofilo da trindade 20 - Karta
  4,9/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 554 recensioner från resenärerBaserat på 554 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Faro. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 2. 0 kilometer från stadens centrum. De närmaste allmänna transportmedlen ligger -0. 0 kilometer från detta boende. Detta hotell ligger 10. 0 kilometer från närmaste strand. Denna anläggning har 43 rum. Best Western Dom Bernardo genomgick en totalrenovering 2010. Både fast och trådlöst internet finns för gästerna i de gemensamma utrymmena. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Både små och stora husdjur är tillåtna i lokalerna. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Faro & Beach Club
  Från1.203krPer natt

  Faro & Beach Clubstars

  Faro, Algarve , Praca dom francisco gomes 2 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 35 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1405 recensioner från resenärerBaserat på 1405 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett bekvämt hotell som är lokaliserat i Faro. Från denna egendom som ligger inbäddad 50 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta boende är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 10. 0 kilometer från hotellet. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Den närmaste stranden ligger 9. 0 kilometer från denna anläggning. Våra besökare har 7. 0 kilometer till flygplatsen. De 90 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Faro & Beach Club genomgick en renovering 2015. Gästerna har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen är öppen dygnet runt. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. De allmänna utrymmen på denna anläggning är lättillgängliga och 1 rum är handikappsanpassat. Faro & Beach Club är inte någon husdjursvänlig anläggning. Parkering och garage finns att tillgå. Gästerna kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Detta hotell har affärsfaciliteter. Faro & Beach Club erbjuder en mängd olika matupplevelser. Anläggningens restaurang serverar flera smakfulla rätter och drycker. När det handlar om att koppla av, kan gästerna få svårt att välja med tanke på det breda hälsoutbudet som finns. Faro & Beach Club erbjuder en mängd olika aktiviteter och underhållningsalternativ och är perfekt för den som älskar att utöva sport, eller för den som bara vill njuta av naturen. Faro & Beach Club kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Stay Hotel Faro Centro
  Från580krPer natt

  Stay Hotel Faro Centrostars

  Faro, Algarve , Rua de portugal 17 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 25 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 508 recensioner från resenärerBaserat på 508 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Faro. Denna anläggning som är belägen mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Våra gäster hittar närmaste golfbana 10. 0 kilometer från det här boende. Detta hotell ligger på ett avstånd på -0. 0 kilometer från det allmänna kommunikationsnätet. Den närmaste stranden ligger 7. 0 kilometer från detta hotell. För våra besökare är det bara 1000 meter till flygplatsen. Det finns totalt 60 rum på anläggningen. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Detta barnvänliga boende är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. De allmänna utrymmen på detta hotell är lättillgängliga och 1 är handikappsanpassade. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Gäster som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Denna anläggning har funktionella affärsfaciliteter, perfekt för affärsresenärer. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Pousada Palacio de Estoi - Small Luxury Hotels of
  Från829krPer natt

  Pousada Palacio de Estoi - Small Luxury Hotels ofstars

  Faro, Algarve , Rua são josé 8005-465 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1105 recensioner från resenärerBaserat på 1105 recensioner från resenärer

  Denna enkla pousada ligger i Faro. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från denna egendom med ett läge mitt i stadens centrum. Våra resenärer hittar närmaste golfbana20. 0 kilometer från den här pousadan. Totalt 63 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Pousada Palacio de Estoi - Small Luxury Hotels of . Denna anläggning stod klar 1840 och renoverades 2009. Denna anläggning är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. De allmänna utrymmen på denna anläggning är lättillgängliga och 1 rum är handikappsanpassat. Djurälskare kommer att uppskatta vistelsen på detta boende eftersom det är husdjursvänlig. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Gästerna kommer att uppskatta utbudet av matställen på detta boende. På detta boende finns det ett stort hälso- och välbefinnandeutbud som gästerna med fördel kan dra nytta av. Kunderna kommer verkligen att uppskatta det stora utbudet av underhållning, fritidstjänster och faciliteter som erbjuds. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Monaco
  Från556krPer natt

  Monacostars

  Faro, Algarve , Rua joao batista severino - urb. monte da ria 1153 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 27 Åsikter

  Detta gulliga hotell ligger i Faro. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta hotell som ligger inbäddat 4. 0 kilometer från stadens centrum. Detta boende ligger 4. 0 kilometer från det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 15. 0 kilometer från hotellet. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 1. 5 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Denna egendom ligger 5. 0 kilometer från närmaste strand. För våra resenärer ligger flygplatsen bara några meter bort. Från detta hotell är det 4. 0 kilometer till hamnen. Totalt 88 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Monaco. Senast detta boende renoverades var 2008. Detta boende har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen är öppen dygnet runt. Denna barnvänliga anläggning är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. Alla badrum på Monaco är handikappanpassadeHusdjur är inte tillåtna på Monaco. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av affärsfacliteterna. Denna anläggning är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. På Monaco kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Faro Boutique Hotel
  Från506krPer natt

  Faro Boutique Hotelstars

  Faro, Algarve , Rua do bocage 66 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 356 recensioner från resenärerBaserat på 356 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Faro. Detta hotell som är beläget mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Från detta hotell är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 20. 0 kilometer från anläggningen. Kollektivtrafikförbindelser ligger på ett avstånd på 0. 1 kilometer. Den närmaste stranden ligger 9. 0 kilometer från denna egendom. Våra gäster har 8. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har 38 rum. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Konferensfaciliteter finns på denna anläggning. Faro Boutique Hotel kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Eva Senses Hotel
  Från13.057krPer natt

  Eva Senses Hotelstars

  Faro, Algarve , Avenida da república 1 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 65 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2053 recensioner från resenärerBaserat på 2053 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Faro. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från detta hotell med ett läge mitt i stadens centrum. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 18. 0 kilometer från det här boendet. Denna anläggning ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Det totala antalet rum är 134. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta hotell 2019. Alla som valt detta boende kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla som valt detta boende. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Tack vare det breda friskvårdsutbudet kan den som bor på detta hotell skämma bort sig under sin vistelse där. Detta boende har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Sunset Apartments by My Choice
  Från787krPer natt

  Sunset Apartments by My Choicestars

  Faro, Algarve , Rua baptista lopes, 38 - Karta
   

  Denna mysiga lägenhet ligger i Faro. De som bor på denna anläggning, som har totalt 2 rum, kan njuta av en fridfull och lugn vistelse. Sunset Apartments by My Choice har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Det finns ingen dygnet-runt-öppen reception. Sunset Apartments by My Choice erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Sunset Apartments by My Choice kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • 3K Faro Aeroporto
  Från607krPer natt

  3K Faro Aeroportostars

  Faro, Algarve , Caixa postal 409-a, estrada nacional 125-10 - - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 317 recensioner från resenärerBaserat på 317 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Faro. Från denna anläggning som är belägen 7. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från denna anläggning är det 6. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Detta hotell ligger 3. 5 kilometer från närmaste strand. För våra resenärer är det bara 600 meter till flygplatsen. Från denna egendom är det 7. 0 kilometer till hamnen. Detta hotell kan erbjuda totalt 51 rum. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. 3K Faro Aeroporto erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Alla badrum på dena handikappanpassade anläggning är anpassade för personer med funktionsnedsättning. Husdjur är tillåtna på detta boende. Parkering och garage finns att tillgå. De som bor på denna anläggning kan njuta av en läcker måltid i dess gastronomiska restaurang.

  Se mer
 • Mainstreet Apartments by My Choice
  Från899krPer natt

  Mainstreet Apartments by My Choicestars

  Faro, Algarve , Rua de santo antonio nº42 - Karta
   

  Denna mysiga lägenhet återfinns i Faro. Mainstreet Apartments by My Choice garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 1 rum. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen på Mainstreet Apartments by My Choice håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Dessutom erbjuder Mainstreet Apartments by My Choice babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Mainstreet Apartments by My Choice kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  25  Hotell - Faro
Sida  1  av  3
 

De populäraste hotellen - Faro

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här