Hotell i Faro

Se på kartan
 • Faro & Beach Club
  Från1.190krPer natt

  Faro & Beach Clubstars

  Faro, Algarve , Praca dom francisco gomes 2 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 35 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1322 recensioner från resenärerBaserat på 1322 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett gulligt hotell som är lokaliserat i Faro. Från denna egendom som ligger inbäddad 50 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta boende ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 10. 0 kilometer från det här hotellet. Våra gäster kan med lätthet promenera till de allmänna kollektivtrafiknätet. Detta hotell ligger 9. 0 kilometer från närmaste strand. Våra kunder har 7. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende kan erbjuda totalt 90 rum. Denna anläggning totalrenoverades 2015. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Dygnet-runt-servicen på Faro & Beach Club bidrar till gästernas trivsel. Detta barnvänliga Faro & Beach Club är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Alla badrum på Faro & Beach Club är handikappanpassadeFaro & Beach Club är inte någon husdjursvänlig anläggning. Anläggningen har parkeringsplatser och garage. Kunderna kan använda sig av transfertjänsten. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. Faro & Beach Club är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Resenärerna kan njuta av smakfulla måltider som serveras i anläggningens restaurang. Detta boende tillhandahåller hälso- och välbefinnandetjänster. De mer aktiva kan med fördel dra nytta av anläggningens aktiviteter och fritidsinrättning. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Eva
  Från1.145krPer natt

  Evastars

  Faro, Algarve , Avenida da república 1 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 62 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1966 recensioner från resenärerBaserat på 1966 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Faro. Detta boende som är beläget mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Våra besökare hittar närmaste golfbana 18. 0 kilometer från den här anläggningen. Denna egendom ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. 134 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta hotell genomgick en renovering 2019. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Eva har ett varierat hälso- och friskvårdsutbud som är perfekt för kunder som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. Eva kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Faro Boutique Hotel
  Från879krPer natt

  Faro Boutique Hotelstars

  Faro, Algarve , Rua do bocage 66 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 338 recensioner från resenärerBaserat på 338 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Faro. Denna anläggning som är belägen mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Från denna egendom är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 20. 0 kilometer från den här anläggningen. Denna egendom ligger på ett avstånd på 0. 1 kilometer från det allmänna kommunikationsnätet. Denna anläggning ligger 9. 0 kilometer från närmaste strand. Våra resenärer har 8. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Faro Boutique Hotel är 38. Detta boende har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Faro Boutique Hotel tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Detta hotell är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. Faro Boutique Hotel kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Stay Hotel Faro Centro
  Från589krPer natt

  Stay Hotel Faro Centrostars

  Faro, Algarve , Rua de portugal 17 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 24 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 493 recensioner från resenärerBaserat på 493 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Faro. Detta hotell som är beläget mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 10. 0 kilometer från hotellet. Det finns allmänna kommunikationer på ett avstånd på -0. 0 kilometer. Den närmaste stranden ligger 7. 0 kilometer från denna anläggning. För våra resenärer är det bara 1000 meter till flygplatsen. Detta boende innefattar 60 trivsamma rum. Stay Hotel Faro Centro har wifi-anslutning. Receptionen på Stay Hotel Faro Centro håller öppet dygnet runt. Stay Hotel Faro Centro har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. De allmänna utrymmen på detta boende är lättillgängliga och 1 är handikappsanpassade. De som bor på den här anläggningen som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Gäster som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. Stay Hotel Faro Centro kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Pousada Palacio de Estoi - Small Luxury Hotels of
  Från1.213krPer natt

  Pousada Palacio de Estoi - Small Luxury Hotels ofstars

  Faro, Algarve , Rua são josé 8005-465 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1008 recensioner från resenärerBaserat på 1008 recensioner från resenärer

  Denna mysiga pousada som ligger i Faro är perfekt för homosexuella personer. Detta boende som är beläget mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Våra gäster hittar närmaste golfbana 20. 0 kilometer från den här egendomen. Denna anläggning kan erbjuda totalt 63 rum. Trots att detta boende byggdes 1840 har det genomgått en renovering 2009. Alla gäster som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Kunderna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Pousada Palacio de Estoi - Small Luxury Hotels of tillhandahåller babysängar på begäran. De allmänna utrymmen på detta boende är lättillgängliga och 1 är handikappsanpassade. Husdjur är tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser på Pousada Palacio de Estoi - Small Luxury Hotels of . Alla som valt detta boende kan njuta av en läcker måltid i dess gastronomiska restaurang. Kunderna kanske väljer att skämma bort sig på friskvårdinrättningen som finns på detta boende. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. På Pousada Palacio de Estoi - Small Luxury Hotels of kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Monaco
  Från699krPer natt

  Monacostars

  Faro, Algarve , Rua joao batista severino - urb. monte da ria 1153 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 27 Åsikter

  Detta charmiga hotell beläget i Faro. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 4. 0 kilometer från stadens centrum. Detta boende ligger 4. 0 kilometer från det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 15. 0 kilometer från det här boendet. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 1. 5 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Detta boende ligger 5. 0 kilometer från närmaste strand. För våra gäster ligger flygplatsen bara några meter bort. Från detta boende är det 4. 0 kilometer till hamnen. 88 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta hotell totalrenoverades 2008. Monaco har wifi-anslutning. Receptionen på Monaco har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. De allmänna utrymmen på denna anläggning är lättillgängliga och 2 rum är handikappsanpassade. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Dessutom har detta boende gjort viktiga miljöförbättringar för att minimera sin påverkan på miljön och har en -certifiering. Monaco är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang. Alla gästerna som bor på denna anläggning kan njuta av en läcker måltid i dess gastronomiska restaurang. Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på denna anläggning . Monaco kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Best Western Dom Bernardo
  Från471krPer natt

  Best Western Dom Bernardostars

  Faro, Algarve , Rua general teofilo da trindade 20 - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 521 recensioner från resenärerBaserat på 521 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Faro. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 2. 0 kilometer från stadens centrum. Våra kunder hittar kollektivtrafiknätet inom ett avstånd på -0. 0 kilometer. Den närmaste stranden ligger 10. 0 kilometer från denna egendom. 43 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta boende snyggades upp 2010. Internetanslutning (fast och trådlös) finns i de gemensamma utrymmena för de som behöver hålla sig uppkopplade. Kunderna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Varför inte ta med dig din fyrfotade vän till Best Western Dom Bernardo?För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Afonso III
  Från649krPer natt

  Afonso IIIstars

  Faro, Algarve , Rua miguel bombarda 64 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 209 recensioner från resenärerBaserat på 209 recensioner från resenärer

  Detta mysiga hotell är lokaliserat i Faro. Från denna anläggning som ligger 700 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 10. 0 kilometer från den här egendomen. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 50 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 7. 0 kilometer från detta boende. Våra kunder har 6. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 750 meter till hamnen. Det totala antalet rum är 41. Senast detta hotell renoverades var 2010. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Gästerna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Denna barnvänliga anläggning är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. Alla rum på Afonso III är rullstolsanpassade. Afonso III är inte någon husdjursvänlig anläggning. Alla gäster som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten. Anläggningens affärsfaciliteter är lämpliga för alla typer av företagsevenemang, seminarier, möten och konferenser. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • São Teodoro Rural House
  Från12.958krPer natt

  São Teodoro Rural Housestars

  Faro, Algarve , Rua da igreja 12-16 - Karta
   

  Detta anspråkslösa hus på landet som ligger i Faro är perfekt för homosexuella personer. Gästerna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på São Teodoro Rural House som har totalt 7 rum. Denna anläggning har wifi-anslutning. Receptionen på São Teodoro Rural House har inte öppet dygnet runt. Denna anläggning är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. São Teodoro Rural House är inte någon husdjursvänlig anläggning. São Teodoro Rural House kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Mainstreet Apartments
  Från838krPer natt

  Mainstreet Apartmentsstars

  Faro, Algarve , Rua de santo antonio nº42 - Karta
   

  Denna mysiga lägenhet ligger i Faro. Med sina totalt 1 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. Mainstreet Apartments har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen är inte öppen under hela dagen. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  14  Hotell - Faro
Sida  1  av  2
 

De populäraste hotellen - Faro

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här