Hotell i Olhão

Se på kartan
 • Cidade de Olhao
  Från669krPer natt

  Cidade de Olhaostars

  Olhão, Algarve , Rua general humberto delgado 33 - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Detta charmiga hotell återfinns i Olhão. Från detta boende som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 10. 0 kilometer från den här egendomen. Våra besökare kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Den närmaste stranden ligger 2. 0 kilometer från denna egendom. Våra kunder har 12. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är promenadavståndet till hamnen 800 meter. De 40 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta hotell grundades år 2016. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Dygnet-runt-servicen på Cidade de Olhao bidrar till gästernas trivsel. Dessutom erbjuder detta barnvänliga hotell babysängar på begäran. Detta hotell förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Affärsresenärer kommer att uppskatta anläggningens bekväma affärsfaciliteter som garanterar en produktiv dag på jobbet. Tack vare de fritidsaktiviteter som erbjuds på detta hotell kan gästerna få roliga upplevelser. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Real Marina Hotel & Spa
  Från980krPer natt

  Real Marina Hotel & Spastars

  Olhão, Algarve , Avenida 5 de outubro 0 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 47 Åsikter

  Detta hotell har ett utmärkt läge med utsikt över Olhãos marina och fantastiska Pargue Natural da Ria Formosa. En kort båtresa bort ligger de vackra outforskade stränderna vid barriäröarnas flodmynning. Gästerna kan smaka lokala rätter i de utsökta restaurangerna och utforska den välkomnande kubiststaden Olhão, Algarves gastronomiska huvudstad. De omgivande sevärdheterna nås enkelt. Zoomarine ligger 45 km bort, och Faros gamla stadsdel ligger 10 km från hotellet.

  Se mer
 • Real Marina Residence
  Från697krPer natt

  Real Marina Residencestars

  Olhão, Algarve , Av. 5 de outubro 0 0 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter

  Detta bekväma lägenhetshotell beläget i Olhão. Från denna anläggning som är belägen 10. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Kollektivtrafikförbindelser ligger på ett avstånd på -0. 0 kilometer. Den närmaste stranden ligger 2. 5 kilometer från detta lägenhetshotell. Våra besökare har 12. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende innefattar 146 trivsamma rum. Den här anläggningen byggdes 2010. Real Marina Residence har wifi-anslutning. Receptionen är öppen under hela dagen. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Varför inte ta med dig din fyrfota vän till detta boende?Gästerna kan dra nytta av parkeringsplatserna. Real Marina Residence kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Olhão

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här