Hotell i Olhão

Se på kartan
 • Real Marina Residence
  Från1.484krPer natt

  Real Marina Residencestars

  Olhão, Algarve , Av. 5 de outubro 0 0 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter

  Detta gulliga lägenhetshotell återfinns i Olhão. Från det här lägenhetshotellet som ligger 10. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer har tillgång till kollektivtrafiknätet inom ett avstånd av -0. 0 kilometer. Detta boende ligger 2. 5 kilometer från närmaste strand. Våra resenärer har 12. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 146 ombonade rum. Denna anläggning grundades år 2010. Alla gäster som bor på denna anläggning har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Real Marina Residence tillhandahåller babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på detta boende är rullstolsanpassade. Det går bra för gästerna att ta med sig sina husdjur till dessa lokaler. Gästerna kan dra nytta av parkeringsplatserna. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Real Marina Hotel & Spa
  Från1.035krPer natt

  Real Marina Hotel & Spastars

  Olhão, Algarve , Avenida 5 de outubro 0 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 48 Åsikter

  Detta hotell har ett utmärkt läge med utsikt över Olhãos marina och fantastiska Pargue Natural da Ria Formosa. En kort båtresa bort ligger de vackra outforskade stränderna vid barriäröarnas flodmynning. Gästerna kan smaka lokala rätter i de utsökta restaurangerna och utforska den välkomnande kubiststaden Olhão, Algarves gastronomiska huvudstad. De omgivande sevärdheterna nås enkelt. Zoomarine ligger 45 km bort, och Faros gamla stadsdel ligger 10 km från hotellet.

  Se mer
 • Cidade de Olhao
  Från876krPer natt

  Cidade de Olhaostars

  Olhão, Algarve , Rua general humberto delgado 33 - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Detta gulliga hotell beläget i Olhão. Från denna egendom som ligger inbäddad 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från denna anläggning är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 10. 0 kilometer från det här hotellet. Våra kunder kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Detta hotell ligger 2. 0 kilometer från närmaste strand. Våra kunder har 12. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är promenadavståndet till hamnen 800 meter. Totalt 40 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Cidade de Olhao. Det här boendet byggdes 2016. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Resenärena uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Om någon gäst som bor på denna anläggning ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rum. Alla rum på denna handikappanpassade anläggning är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna på Cidade de Olhao. Detta Cidade de Olhao har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Alla som valt detta boende kan roa sig med den underhållning som står till buds. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Olhão

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här