Hotell i Praia da Luz

Se på kartan
 • Quinta do Mar da Luz Aldeamento
  Från733krPer natt

  Quinta do Mar da Luz Aldeamentostars

  Praia da Luz, Algarve , Cama de vaca - praia da luz . - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter

  Denna bekväma resort återfinns i Praia da Luz. De 60 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Quinta do Mar da Luz Aldeamento tillhandahåller fasta och trådlösa internetanslutningar. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Estrela da Luz
  Från782krPer natt

  Estrela da Luzstars

  Praia da Luz, Algarve , Rua manuel augusto alves catarino praia da luz na - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 15 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 743 recensioner från resenärerBaserat på 743 recensioner från resenärer

  Denna bekväma lägenhet, som återfinns i Praia da Luz, är ett bra alternativ för familjer. Från denna anläggning som är belägen 200 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra gäster hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från den här egendomen. Från detta boende är det 200 meter till närmaste strand. Denna anläggning har 146 rum. Denna anläggnings byggår är 2005. Internetanslutning (fast och trådlös) finns i de gemensamma utrymmena för de som behöver hålla sig uppkopplade. Gästerna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Estrela da Luz tillhandahåller babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Detta boende har parkerings- och garageplatser för gästernas bekvämlighet. De som vill koppla av från vardagens rutiner kan utnyttja anläggningens hälso- och välbefinnandeinrättning. Alla som valt detta boende kan roa sig med den underhållning som står till buds. Estrela da Luz har funktionella affärsfaciliteter som är perfekta för affärsresenärer. Estrela da Luz kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Montinho de Ouro
  Från1.748krPer natt

  Montinho de Ourostars

  Praia da Luz, Algarve , Montinhos da luz - sitio do montinho de ouro 2203b - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 134 recensioner från resenärerBaserat på 134 recensioner från resenärer

  Denna charmiga resort återfinns i Praia da Luz. Från denna egendom som är belägen 7. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från den här anläggningen. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 700 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 2. 0 kilometer från denna anläggning. Kunderna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på anläggningen som har totalt 6 rum. Detta boende snyggades upp 2007. Gästerna har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen på Montinho de Ouro håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Montinho de Ouro tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Montinho de Ouro. Montinho de Ouro tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Montinho de Ouro. Gästerna kommer verkligen att uppskatta det stora utbudet av underhållning, fritidstjänster och faciliteter som erbjuds. Montinho de Ouro kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Oasis Beach Apartments
  Från1.133krPer natt

  Oasis Beach Apartmentsstars

  Praia da Luz, Algarve , Rua luz bay club 3 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 56 recensioner från resenärerBaserat på 56 recensioner från resenärer

  Detta gulliga lägenhetshotell återfinns i Praia da Luz. Från denna anläggning som ligger inbäddad 400 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 4. 4 kilometer från den här anläggningen. Den närmaste stranden ligger 100 meter från detta lägenhetshotell. Oasis Beach Apartments har totalt 25 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta boende 2008. Detta boende har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. Denna anläggning är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. På Oasis Beach Apartments kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Baia da Luz
  Från597krPer natt

  Baia da Luzstars

  Praia da Luz, Algarve , R. alfredo do nascimento batista, praia da luz lt. 35 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter

  Perfekt för familjer och en bekväm lägenhet som är lokaliserad i Praia da Luz. Från denna lägenhet som ligger inbäddad 200 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från egendomen. Den närmaste stranden ligger 200 meter från denna lägenhet. Denna anläggning har 146 rum. Baia da Luz byggdes 2007. Både fast och trådlöst internet finns på Baia da Luz. Dygnet-runt-servicen på Baia da Luz bidrar till gästernas trivsel. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Detta boende har parkering och garage. Affärsresenärer kan utnyttja de affärsfaciliteter och tjänster som finns. Resenärerna kommer verkligen att uppskatta det stora utbudet av underhållning, fritidstjänster och faciliteter som erbjuds. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Luzmar Villas
  Från419krPer natt

  Luzmar Villasstars

  Praia da Luz, Algarve , Urbanização montinhos da luz - lote 6 . - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 171 recensioner från resenärerBaserat på 171 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Praia da Luz. Från detta boende som är beläget 1000 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra gäster hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från det här boende. Från denna anläggning är det 1000 meter till närmaste strand. 32 välkomnande rum finns på anläggningen. Boendet byggdes år 1997. Detta boende har wifi-anslutning. Receptionen på Luzmar Villas har inte öppet dygnet runt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser.

  Se mer
 • Belavista da Luz
  Från1.706krPer natt

  Belavista da Luzstars

  Praia da Luz, Algarve , Urb. marluz, lote 1, vila da luz 0 - Karta
  2,6/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 386 recensioner från resenärerBaserat på 386 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Praia da Luz. Från denna anläggning som är belägen 500 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra besökare hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från den här anläggningen. Från denna egendom är det 600 meter till närmaste strand. Totalt 45 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Belavista da Luz. Denna anläggning totalrenoverades 2015. Dessutom finns trådlöst internet i de gemensamma utrymmena. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Belavista da Luz är handikappanpassat och alla gemensamma utrymmen och badrum är anpassade för funktionsnedsatta och rullstolsburna personer. Belavista da Luz är inte någon husdjursvänlig anläggning. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Denna anläggning erbjuder en mängd olika matupplevelser. Alla gäster som bor på denna anläggning kan koppla av och ladda batterierna på ställets inrättning för hälsa och välbefinnande. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Belavista da Luz är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Porto Dona Maria
  Från832krPer natt

  Porto Dona Mariastars

  Praia da Luz, Algarve , Sitio dos montinhos da luz, apt.58 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 99 recensioner från resenärerBaserat på 99 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är perfekt för familjer och ligger i Praia da Luz. Från den här egendomen som ligger 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från det här hotellet. Kollektivtrafikförbindelser ligger på ett avstånd på -0. 0 kilometer. Den närmaste stranden ligger 2. 0 kilometer från detta boende. Resenärena kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på anläggningen som har totalt 15 rum. De som bor på den här anläggningen som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Resenärerna kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Anläggningens underhållningsutbud gör att gästerna aldrig har en tråkig stund. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Cvl Clube House
  Från1.986krPer natt

  Cvl Clube Housestars

  Praia da Luz, Algarve , Beco luz bay club - Karta
   

  Detta gulliga hotell är beläget i Praia da Luz. Det totala antalet rum är 73. Denna anläggning har wifi-anslutning. Receptionen på Cvl Clube House håller öppet dygnet runt. Cvl Clube House erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Alla badrum på detta handikappanpassade boende är anpassat för personer med funktionsnedsättning. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Dessutom kan de som reser med bil har stor nytta av parkeringsmöjligheterna. Alla som valt detta boende kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Detta boende är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Om gästerna behöver skämmas bort kan de utnyttja det som hälsoinrättningen erbjuder. Tack vare de fritidsaktiviteter som erbjuds på denna anläggning kan kunderna få roliga upplevelser. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Praia da Luz

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här