Hotell i Praia da Luz

Se på kartan
 • Estrela da Luz
  Från690krPer natt

  Estrela da Luzstars

  Praia da Luz, Algarve , Rua manuel augusto alves catarino praia da luz na - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 15 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 723 recensioner från resenärerBaserat på 723 recensioner från resenärer

  Denna gulliga lägenhet är perfekt för familjer och ligger i Praia da Luz. Från denna anläggning som ligger 200 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från det här boendet. Från detta boende är det 200 meter till närmaste strand. Det totala antalet rum på Estrela da Luz är 146. Boendet byggdes år 2005. Fast och trådlöst internet finns i de allmänna utrymmena. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla gäster som bor på denna anläggning. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Husdjur är inte tillåtna på Estrela da Luz. Detta boende tillhandahåller parkering och garage. Tack vare det breda friskvårdsutbudet kan den som bor på denna anläggning skämma bort sig under sin vistelse där. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. Detta Estrela da Luz har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Montinho de Ouro
  Från689krPer natt

  Montinho de Ourostars

  Praia da Luz, Algarve , Montinhos da luz - sitio do montinho de ouro 2203b - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 131 recensioner från resenärerBaserat på 131 recensioner från resenärer

  Denna bekväma resort är beläget i Praia da Luz. Från detta boende som är beläget 7. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från egendomen. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 700 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 2. 0 kilometer från denna anläggning. Alla som valt detta boende, som har totalt 6 rum, kan njuta av en fridfull och lugn vistelse. Montinho de Ouro genomgick en renovering 2007. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. Montinho de Ouro tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Montinho de Ouro tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Montinho de Ouro erbjuder transfer till flygplatsen. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Porto Dona Maria
  Från638krPer natt

  Porto Dona Mariastars

  Praia da Luz, Algarve , Sitio dos montinhos da luz, apt.58 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 97 recensioner från resenärerBaserat på 97 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett bekvämt hotell som är lokaliserat i Praia da Luz. Från det här boendet som ligger 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från egendomen. Från detta boende är det -0. 0 kilometer till det allmänna transportnätet. Detta hotell ligger 2. 0 kilometer från närmaste strand. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på detta hotell. Husdjur är tillåtna på detta boende. Detta hotell är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Denna anläggning erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Cvl Clube House
  Från376krPer natt

  Cvl Clube Housestars

  Praia da Luz, Algarve , Beco luz bay club - Karta
   

  Detta bekväma hotell är beläget i Praia da Luz. De 73 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Dessutom ingår wifi-anslutning på denna anläggning. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Cvl Clube House erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Alla badrum på detta handikappanpassade hotell är anpassade för personer med funktionsnedsättning. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Dessutom kan de som reser med bil har stor nytta av parkeringsmöjligheterna. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Cvl Clube House är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. De som bor på denna anläggning kan hänge sig åt de olika hälso- och välbefinnandebehandlingar som erbjuds. Kunderna kan ha glädje av anläggningens nöjesliv. På Cvl Clube House kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Praia da Luz

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här