Hotell i Praia da Luz

Se på kartan
 • Montinho de Ouro
  Från456krPer natt

  Montinho de Ourostars

  Praia da Luz, Algarve , Montinhos da luz - sitio do montinho de ouro 2203b - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 129 recensioner från resenärerBaserat på 129 recensioner från resenärer

  Denna bekväma resort är beläget i Praia da Luz. Från detta boende som är beläget 7. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från egendomen. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 700 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 2. 0 kilometer från denna anläggning. Alla som valt detta boende, som har totalt 6 rum, kan njuta av en fridfull och lugn vistelse. Montinho de Ouro genomgick en renovering 2007. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. Montinho de Ouro tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Montinho de Ouro tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Montinho de Ouro erbjuder transfer till flygplatsen. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Estrela da Luz
  Från579krPer natt

  Estrela da Luzstars

  Praia da Luz, Algarve , Rua manuel augusto alves catarino praia da luz na - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 15 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 719 recensioner från resenärerBaserat på 719 recensioner från resenärer

  Denna gulliga lägenhet är perfekt för familjer och ligger i Praia da Luz. Från denna anläggning som ligger 200 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från det här boendet. Från detta boende är det 200 meter till närmaste strand. Det totala antalet rum på Estrela da Luz är 146. Boendet byggdes år 2005. Fast och trådlöst internet finns i de allmänna utrymmena. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla gäster som bor på denna anläggning. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Husdjur är inte tillåtna på Estrela da Luz. Detta boende tillhandahåller parkering och garage. Tack vare det breda friskvårdsutbudet kan den som bor på denna anläggning skämma bort sig under sin vistelse där. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. Detta Estrela da Luz har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Belavista da Luz
  Från507krPer natt

  Belavista da Luzstars

  Praia da Luz, Algarve , Urb. marluz, lote 1, vila da luz 0 - Karta
  2,6/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 372 recensioner från resenärerBaserat på 372 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är särskilt utformat för homosexuella och finns i Praia da Luz. Från denna egendom som är belägen 500 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra gäster hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från det här boende. Den närmaste stranden ligger 600 meter från detta hotell. Anläggningen har totalt 45 rum. Detta boende totalrenoverades 2015. De som bor på detta boende kan surfa på internet tack vare wifi-anslutningen i de gemensamma utrymmena. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Dessutom erbjuder detta barnvänliga hotell babysängar på begäran. Gäster med funktionsnedsättning kan bo på Belavista da Luz som har några handikappanpassade rum. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Gästerna kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. Resenärerna kan hänge sig åt de olika hälso- och välbefinnandebehandlingar som anläggningen erbjuder. Den varierade underhållning som erbjuds på detta boende är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Baia da Luz
  Från590krPer natt

  Baia da Luzstars

  Praia da Luz, Algarve , R. alfredo do nascimento batista, praia da luz lt. 35 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter

  Denna gulliga lägenhet är särskilt utformad för familjer och finns i Praia da Luz. Från detta boende som är beläget 200 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra gäster hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från det här boende. Den närmaste stranden ligger 200 meter från detta boende. Denna anläggning innefattar 146 trivsamma rum. Baia da Luz byggdes 2007. Kunderna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen är öppen under hela dagen. Baia da Luz tillhandahåller inga babysängar på begäran. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Gästerna kommer också att uppskatta parkeringsplatserna och garaget. Anläggningens affärsfaciliteter är lämpliga för alla typer av företagsevenemang, seminarier, möten och konferenser. Resenärerna kan ha glädje av anläggningens nöjesliv. Baia da Luz kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Porto Dona Maria
  Från667krPer natt

  Porto Dona Mariastars

  Praia da Luz, Algarve , Sitio dos montinhos da luz, apt.58 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 97 recensioner från resenärerBaserat på 97 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett bekvämt hotell som är lokaliserat i Praia da Luz. Från det här boendet som ligger 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från egendomen. Från detta boende är det -0. 0 kilometer till det allmänna transportnätet. Detta hotell ligger 2. 0 kilometer från närmaste strand. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på detta hotell. Husdjur är tillåtna på detta boende. Detta hotell är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Denna anläggning erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Cvl Clube House
  Från316krPer natt

  Cvl Clube Housestars

  Praia da Luz, Algarve , Beco luz bay club - Karta
   

  Detta bekväma hotell är beläget i Praia da Luz. De 73 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Dessutom ingår wifi-anslutning på denna anläggning. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Cvl Clube House erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Alla badrum på detta handikappanpassade hotell är anpassade för personer med funktionsnedsättning. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Dessutom kan de som reser med bil har stor nytta av parkeringsmöjligheterna. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Cvl Clube House är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. De som bor på denna anläggning kan hänge sig åt de olika hälso- och välbefinnandebehandlingar som erbjuds. Kunderna kan ha glädje av anläggningens nöjesliv. På Cvl Clube House kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Praia da Luz

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här