Hotell i Praia da Rocha

Se på kartan
 • Tivoli Marina Portimão
  Från602krPer natt

  Tivoli Marina Portimãostars

  Praia da Rocha, Algarve , Rotunda da marina s/n - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 34 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2635 recensioner från resenärerBaserat på 2635 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Praia da Rocha. Från den här anläggningen som ligger 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från det här boendet. Den närmaste stranden ligger 300 meter från detta hotell. Detta hotell kan erbjuda totalt 196 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta boende 2007. Alla som valt detta boende kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Resenärena kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Detta barnvänliga boende är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Kunderna kommer att uppskatta utbudet av matställen på detta hotell. På Tivoli Marina Portimão kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Jupiter Algarve
  Från697krPer natt

  Jupiter Algarvestars

  Praia da Rocha, Algarve , Avenida tomas cabreira 92 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 47 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1560 recensioner från resenärerBaserat på 1560 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Praia da Rocha är detta bekväma hotell ett optimalt val för familjer. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 2. 0 kilometer från stadens centrum. Våra gäster hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från den här anläggningen. Från detta hotell är det 70 meter till närmaste strand. De 183 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Senast detta boende renoverades var 2015. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har gästerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Jupiter Algarve tillhandahåller babysängar på begäran. De gemensamma utrymmen på Jupiter Algarve är rullstolsanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Dessutom kan de som reser med bil har stor nytta av parkeringsmöjligheterna. Gästerna kan använda sig av transfertjänsten. Alla som valt detta boende kan skämma bort sina smaklökar i dess gastronomiska restaurang. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på detta boende och som passar för olika slags evenemang Vid behov kan alla som valt detta boende använda inrättningen för hälso- och välbefinnande. Alla som valt detta boende kan njuta av smakfulla måltider som serveras i dess restaurang. Detta boende har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Jardins da Rocha
  Från339krPer natt

  Jardins da Rochastars

  Praia da Rocha, Algarve , Av. v 3 - praia da rocha . - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 25 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 348 recensioner från resenärerBaserat på 348 recensioner från resenärer

  Denna gulliga lägenhet belägen i Praia da Rocha. Från denna egendom som är belägen 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från denna lägenhet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från den här egendomen. Våra besökare har tillgång till kollektivtrafiknätet inom ett avstånd av 0. 1 kilometer. Från denna egendom är det 80 meter till närmaste strand. Anläggningen har totalt 72 rum. Jardins da Rocha byggdes 1999. Receptionen på Jardins da Rocha har inte öppet dygnet runt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Alla som valt detta boende som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Oceano Atlantico-Apartamentos Turisticos
  Från412krPer natt
  3,8/5
  Kundomdömenav 26 Åsikter

  Denna bekväma lägenhet ligger i Praia da Rocha. Från den här lägenheten som ligger 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från denna egendom är det -0. 0 kilometer till det allmänna transportnätet. Från denna anläggning är det 750 meter till närmaste strand. Totalt 130 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta boende snyggades upp 2007. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Dessutom erbjuder denna barnvänliga anläggning babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Denna anläggning har parkering och garage. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. Anläggningens underhållningsutbud gör att gästerna aldrig har en tråkig stund. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Clube Praia Mar
  Från362krPer natt

  Clube Praia Marstars

  Praia da Rocha, Algarve , Sítio dos 3 castelos, lote b2 - praia da rocha . - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 131 recensioner från resenärerBaserat på 131 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Praia da Rocha. Från denna anläggning som ligger 2 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 2. 2 kilometer från det här hotellet. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Den närmaste stranden ligger 250 meter från denna egendom. För våra gäster är det bara 300 meter till flygplatsen. Från detta boende är det 25 meter till hamnen. Totalt 72 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Senast detta boende renoverades var 2007. Clube Praia Mar har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Dessutom har Clube Praia Mar ett garage för kunder som reser med bil. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Clube Praia Mar är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. På Clube Praia Mar kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Mirachoro II
  Från247krPer natt

  Mirachoro IIstars

  Praia da Rocha, Algarve , Rua dos poetas populares 64/65 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 94 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 395 recensioner från resenärerBaserat på 395 recensioner från resenärer

  Denna lägenhetsanläggning ligger i semesterområdet Praia da Rocha, bara några få minuter från stranden, som ligger på andra sidan gatan. Mängder av butiker och nöjen och allmänna kommunikationer finns ungefär 1 kilometer från hotellet. Det är 3 km till den närmaste golfbanan.Anläggningen byggdes 1988 och renoverades 2004. Den består av en huvudbyggnad och ett annex, vart och ett med 7 våningar och totalt 157 lägenheter. Anläggningen har också en stor trädgård. Hotellfaciliteterna inkluderar en lobby med 24h reception, kassafack, valutaväxling och hissar. Dessutom har hotellet sitt eget spelrum, TV-rum, cykeluthyrning och bilparkering.De välkomnande rummen har badrum och direktvalstelefon, matlagningsyta, kyl, sällskapsrum och balkong.i hotellets trädgård finns en pool, snackbar, solstolar och parasoller. Dessutom har hotellet cykeluthyrning, biljard/snooker och ett årstidsbundet aktivitetsprogram.

  Se mer
 • Oriental
  Från913krPer natt

  Orientalstars

  Praia da Rocha, Algarve , Av. tomas cabreira, praia da rocha s/n - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 668 recensioner från resenärerBaserat på 668 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell för adults-only är lokaliserat i Praia da Rocha. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta hotell som ligger inbäddat 3. 0 kilometer från stadens centrum. Våra besökare kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från den här egendomen. Från detta boende är det 1. 0 kilometer till det allmänna transportnätet. Den närmaste stranden ligger 50 meter från denna egendom. Från denna anläggning är promenadavståndet till hamnen 1000 meter. Detta boende har totalt 90 rum. Denna anläggning totalrenoverades 2016. Alla som valt detta boende kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen på Oriental håller öppet dygnet runt. Oriental tillhandahåller inga babysängar på begäran. Oriental förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Husdjur är inte tillåtna på Oriental. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Oriental. Gästerna kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Detta boende erbjuder en mängd olika aktiviteter och underhållningsalternativ och är perfekt för den som älskar att utöva sport, eller för den som bara vill njuta av naturen. Denna anläggning har affärsfaciliteter. På denna anläggning med flera restauranger tillgodoses alla typer av gästers behov. De som bor på denna anläggning kan roa sig med den underhållning som står till buds. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Algarve Casino
  Från722krPer natt

  Algarve Casinostars

  Praia da Rocha, Algarve , Av. tomás cabreira praia da rocha s/n - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 36 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1053 recensioner från resenärerBaserat på 1053 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är perfekt för familjer och ligger i Praia da Rocha. Från detta boende som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från egendomen. Våra gäster hittar många allmänna kommunikationsförbindelser inom ett avstånd av -0. 0 kilometer. Från detta boende är det 29. 0 kilometer till hamnen. Denna anläggning har totalt 208 ombonade rum. Detta hotell renoverades 2010. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Dygnet-runt-servicen på Algarve Casino bidrar till gästernas trivsel. Algarve Casino har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänlig anläggning. Denna anläggning tillhandahåller parkering och garage. Alla gäster som bor på detta hotell kan med fördel dra nytta av det stora hälso-och välbefinnandeutbudet. Kunderna kan med fördel dra nytta av anläggningens restaurang. Flera konferensfaciliteter finns tillgängliga för att underlätta för affärsresenärer. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. Anläggningens restauranger har rykte om sig att servera utmärkt mat till förstklassig service. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Mirachoro III
  Från241krPer natt

  Mirachoro IIIstars

  Praia da Rocha, Algarve , Rua dos poetas populares . - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 18 Åsikter

  Denna bekväma lägenhet, som återfinns i Praia da Rocha, är ett bra alternativ för homosexuella. Från det här boendet som ligger 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 3. 5 kilometer från den här lägenheten. Våra resenärer har tillgång till kollektivtrafiknätet inom ett avstånd av -0. 0 kilometer. Den närmaste stranden ligger 1. 2 kilometer från denna egendom. Det totala antalet rum på Mirachoro III är 42. Detta boende genomgick en renovering 2012. Alla som valt detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet i dess gemensamma utrymmen. Dygnet-runt-servicen på Mirachoro III bidrar till gästernas trivsel. Mirachoro III tillhandahåller babysängar på begäran. Mirachoro III är inte någon husdjursvänlig anläggning. Det finns parkeringsplatser. Alla som valt detta boende kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Da Rocha
  Från780krPer natt

  Da Rochastars

  Praia da Rocha, Algarve , Avenida tomás cabreira s/n - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 35 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1316 recensioner från resenärerBaserat på 1316 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Praia da Rocha. Från det här hotellet som ligger 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster har tillgång till kollektivtrafiknätet inom ett avstånd av -0. 0 kilometer. Den närmaste stranden ligger 150 meter från detta hotell. Det totala antalet rum är 158. Detta hotell totalrenoverades 2016. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på Da Rocha har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Detta boende tillåter inte husdjur. För extra bekvämlighet har gästerna tillgång till ett garage. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att kunderna njuter av sitt besök på alla sätt och vis. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  16  Hotell - Praia da Rocha
Sida  1  av  2
 

De populäraste hotellen - Praia da Rocha

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här