Hotell i Sagres

Se på kartan
 • Memmo Baleeira Hotel
  Från1.447krPer natt

  Memmo Baleeira Hotelstars

  Sagres, Algarve , Sítio da baleeira - - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 38 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1702 recensioner från resenärerBaserat på 1702 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell, som återfinns i Sagres, är ett bra alternativ för familjer. Från denna anläggning som ligger inbäddad 200 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta hotell. Våra besökare hittar närmaste golfbana 17. 0 kilometer från det här boendet. Från detta boende är det 400 meter till närmaste strand. Våra kunder har 10. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Memmo Baleeira Hotel är 111. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta boende 2007. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. De som bor på denna anläggning kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Denna anläggning erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Detta hotell är stolt över i att kunna erbjuda ett visst hälso- och friskvårdsutbud, perfekt för avkoppling och för att vårda både hälsa och kropp. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Don Tenorio
  Från452krPer natt

  Don Tenoriostars

  Sagres, Algarve , Rua do norte apt 9 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 37 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 241 recensioner från resenärerBaserat på 241 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Sagres. Från denna egendom som ligger inbäddad 600 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 15. 0 kilometer från den här egendomen. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Från denna anläggning är det 700 meter till närmaste strand. Detta hotell har totalt 40 ombonade rum. Senast detta boende renoverades var 2008. Internetanslutning (fast och trådlös) finns i de gemensamma utrymmena för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen är öppen dygnet runt. Detta hotell tillåter inte husdjur. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Martinhal Sagres Beach Family Resort
  Från2.707krPer natt

  Martinhal Sagres Beach Family Resortstars

  Sagres, Algarve , Quinta do martinhal - apartado 54 . - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1669 recensioner från resenärerBaserat på 1669 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är perfekt för familjer och ligger i Sagres. Från detta hotell som är beläget 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 10 meter från denna egendom. Den närmaste stranden ligger 50 meter från detta boende. Totalt 38 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Denna anläggnings byggår är 2010. Alla gästerna på Martinhal Sagres Beach Family Resort kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Gästerna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Martinhal Sagres Beach Family Resort tillhandahåller babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Martinhal Sagres Beach Family Resort. Alla gäster som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. Alla som valt detta boende kan använda sig av transfertjänsten. Gästerna kan njuta av en läcker måltid i anläggningens gastronomiska restaurang. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Martinhal Sagres Beach Family Resort. De som bor på denna anläggning kan utöva olika sporter eller delta i aktiviteter som erbjuds. Tack vare det breda friskvårdsutbudet kan den som bor på detta hotell skämma bort sig under sin vistelse där. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Orbitur Sagres
  Från596krPer natt

  Orbitur Sagresstars

  Sagres, Algarve , Cerro das moitas na - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 82 recensioner från resenärerBaserat på 82 recensioner från resenärer

  Där den är belägen i Sagres är denna anspråkslösa camping ett optimalt val för familjer. Från denna anläggning som ligger inbäddad 2 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta boende har ett strandnära läge. För våra gäster är det bara 115 meter till flygplatsen. Denna anläggning med endast 2 rum passar bra för en lugn vistelse. Dessutom ingår tillgång till wifi i de gemensamma utrymmena. Detta boende har inte dygnet-runt-öppen reception. Om gästerna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Aldeia da Pedralva
  Från1.200krPer natt

  Aldeia da Pedralvastars

  Sagres, Algarve , Rua de baixo, edf. recepcao, pedralva . - Karta
  3,2/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 170 recensioner från resenärerBaserat på 170 recensioner från resenärer

  Located on the west coast of the Algarve, southern Portugal, the Village of Pedralva lies 120 km west of Faro International Airport and 16 km north of Sagres. It belongs to the city council of Vila do Bispo and is on the outskirts of the council before reaching the town of Carrapateira. The village of Pedralva is located in a paradise valley, 4 km away from the excellent beaches of Amado and Bordeira.

  Se mer
 • Navigator
  Från431krPer natt

  Navigatorstars

  Sagres, Algarve , R. infante d. henrique - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 167 recensioner från resenärerBaserat på 167 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Sagres. Totalt 55 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Alla gäster som bor på denna anläggning har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Gäster med funktionsnedsättning kan bo på detta rullstolsanpassade boende som har några handikappanpassade rum. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Anläggningen har parkeringsplatser och garage. Alla gäster som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Navigator kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Pousada de Sagres
  Från1.670krPer natt

  Pousada de Sagresstars

  Sagres, Algarve , Ponta da atalaia 8650-385 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 931 recensioner från resenärerBaserat på 931 recensioner från resenärer

  Denna enkla pousada som ligger i Sagres är perfekt för homosexuella personer. Från denna pousada som ligger 600 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Den närmaste stranden ligger 800 meter från denna anläggning. Pousada de Sagres har totalt 51 rum. Detta boende renoverades 2004. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Dessutom erbjuder Pousada de Sagres babysängar på begäran. Dessutom kan kunderna bo på detta anläggning med sina husdjur. De som bor på denna anläggning kan med fördel dra nytta av dess restaurang. Kunderna kan ha glädje av anläggningens nöjesliv. På Pousada de Sagres kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Sagres

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här