Hotell i Sagres

Se på kartan
 • Memmo Baleeira Hotel
  Från1.694krPer natt

  Memmo Baleeira Hotelstars

  Sagres, Algarve , Sítio da baleeira - - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 38 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1729 recensioner från resenärerBaserat på 1729 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Sagres. Från denna anläggning som ligger inbäddad 200 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 17. 0 kilometer från den här anläggningen. Den närmaste stranden ligger 400 meter från detta boende. Våra resenärer har 10. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 111. Detta hotell totalrenoverades 2007. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen på detta hotell håller öppet dygnet runt. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Alla som valt detta boende och som anländer med bil kan parkera på något av dess parkeringsplatser. Kunderna kan njuta av en läcker måltid i anläggningens gastronomiska restaurang. Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på denna anläggning . Detta hotell har ett urval av olika hälso- och friskvårdsfaciliteter som är perfekta för kunder som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. Memmo Baleeira Hotel kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Navigator
  Från531krPer natt

  Navigatorstars

  Sagres, Algarve , R. infante d. henrique - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 170 recensioner från resenärerBaserat på 170 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Sagres. Detta boende har 55 rum. Navigator har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på Navigator har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). För att tillmötesgå gäster som har särskilda behov har Navigator några rullstolsanpassade rum. Detta boende tillåter inte husdjur. Resenärerna kommer också att uppskatta parkeringsplatserna och garaget. Gästerna kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Navigator kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Martinhal Sagres Beach Family Resort
  Från3.534krPer natt

  Martinhal Sagres Beach Family Resortstars

  Sagres, Algarve , Quinta do martinhal - apartado 54 . - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1763 recensioner från resenärerBaserat på 1763 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Sagres är detta sofistikerade hotell ett optimalt val för familjer. Från det här boendet som ligger 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 10 meter från denna egendom. Den närmaste stranden ligger 50 meter från detta hotell. Det totala antalet rum är 38. Martinhal Sagres Beach Family Resort är från år 2010. Detta boende är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. De som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Martinhal Sagres Beach Family Resort. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att ha det riktigt roligt när de utnyttjar sportfaciliteterna och fritidsaktiviteterna som erbjuds. Tack vare det breda friskvårdsutbudet kan den som bor på denna anläggning skämma bort sig under sin vistelse där. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Pousada de Sagres
  Från2.113krPer natt

  Pousada de Sagresstars

  Sagres, Algarve , Ponta da atalaia 8650-385 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 977 recensioner från resenärerBaserat på 977 recensioner från resenärer

  Denna anspråkslösa pousada återfinns i Sagres. Från denna egendom som ligger 600 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Den närmaste stranden ligger 800 meter från denna anläggning. Detta boende innefattar 51 trivsamma rum. Pousada de Sagres genomgick en renovering 2004. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla de som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Detta boende tillåter husdjur. Gästerna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på denna anläggning. Gästerna kommer att få en rolig vistelse på denna anläggning som har ett stort utbud av nöjen. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Don Tenorio
  Från664krPer natt

  Don Tenoriostars

  Sagres, Algarve , Rua do norte apt 9 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 37 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 248 recensioner från resenärerBaserat på 248 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Sagres. Från denna anläggning som är belägen 600 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra gäster hittar närmaste golfbana 15. 0 kilometer från det här boende. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från denna anläggning. Från denna anläggning är det 700 meter till närmaste strand. Anläggningen har totalt 40 rum. Senast detta hotell renoverades var 2008. Don Tenorio tillhandahåller fasta och trådlösa internetanslutningar. Receptionen är öppen dygnet runt. Detta hotell tillåter inte husdjur. Resenärerna kan ha glädje av anläggningens nöjesliv. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Pontalaia
  Från1.329krPer natt

  Pontalaiastars

  Sagres, Algarve , Rua patrão antónio faustino - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 149 recensioner från resenärerBaserat på 149 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Sagres. Från detta boende som ligger 200 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Den närmaste stranden ligger 200 meter från denna anläggning. Från detta boende är promenadavståndet till hamnen 200 meter. Detta hotell har 24 rum. Denna anläggning genomgick en renovering 2013. Dessutom finns trådlöst internet i de gemensamma utrymmena. Receptionen på Pontalaia håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Husdjur är tillåtna i lokalerna. Denna anläggning har parkerings- och garageplatser för gästernas bekvämlighet. Kunderna kan använda sig av transfertjänsten. Den varierade underhållning som erbjuds på detta boende är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. På Pontalaia kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Sagres

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här