3-stjärniga hotell i Algarve

Se på kartan
3-stjärniga hotell i Algarve

3-stjärniga hotell i AlgarveFrån  66kr

3-stjärniga hotell Recommenderade i Algarve

 • Vilamoura Golf Hotel e Apartamentos
  Från262krPer natt

  Vilamoura Golf Hotel e Apartamentosstars

  Vilamoura, Algarve , Alto do golfe 2974 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 28 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 421 recensioner från resenärerBaserat på 421 recensioner från resenärer

  Detta hotell har ett lugnt läge, nära Vilamouras centrum. Bara en kort promenad från hotellet (200 m) finns almänna kommunikationer. Havet, en finkornig strand, shopping och mysiga barer finns 3,5 kilometer bort, och den närmaste nattcluben ligger 7 km från hotellet. Faro flygplats ligger bara 25 km bort.Detta lägenhetshotell renoverades 2002. Det har totalt 59 lägenheter, fördelade på 2 våningar och en trevlig trädgård på 2000 kvm. Gästerna har tillgång till en elegant lobby med kassafack, valutaväxling och 24h reception. Dessutom finns ett café, en bar, spelrum och en restaurang. Gästerna har också tillgång till internet (WLAN), tvättservice och cykeluthyrning. Gästerna kan parkera sina bilar på parkeringen eller i garaget.De bekväma lägenheterna har badrum med hårtork, direktvalstelefon, strykutrustning och kassafack. Dessutom finns ett minikök, kylskåp, mikro, möjligheter att tillaga te/kaffe och vardagsrum. Alla rum har balkong eller terrass. Rummet städas när gästerna har checkat ut.I trädgården finns en pool, solterrass, solsängar och parasoller samt en snackbar. På hotellet finns också ett snookerbord. Närmaste golfbana ligger ca 200 meter från hotellet. Hotellet erbjuder ett aktivitetsprogram till sina gäster.Gästerna serverar sig själva från frukostbuffen. Till lunch och middag kan gästerna välja från en a la carte-matsedel.

  Se mer
 • Clube VilaRosa
  Från294krPer natt

  Clube VilaRosastars

  Praia da Rocha, Algarve , Urb. vila rosa, beco dos mosaicos romanos lote 1 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 19 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 337 recensioner från resenärerBaserat på 337 recensioner från resenärer

  Detta lägenhetshotell ligger i Praia da Rocha, som anses vara en av de bästa turistorter i Portimão. Lägenhetshotellet ligger bara 1 km från närmaste strand. Hotellet har ett privilegierat läge endast ett stenkast från huvudgatan i Praia da Rocha, som är full av barer, restauranger och butiker. I området finns det golfbanor, vattenparker, köpcentra och den internationella Algarve racerbanan.

  Se mer
 • Turiquintas
  Från302krPer natt

  Turiquintasstars

  Armacao de Pera, Algarve , R. da turiquintas - alporchinhos n/a - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 66 recensioner från resenärerBaserat på 66 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och en gullig resort som är lokaliserad i Armacao de Pera. Våra besökare hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från den här egendomen. Den närmaste stranden ligger 800 meter från denna resort. Denna anläggning har 93 rum. Detta boende totalrenoverades 1998. Alla gästerna på Turiquintas kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen på detta boende har inte öppet dygnet runt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Små husdjur kan bo på denna anläggning. Det finns parkeringsplatser på Turiquintas. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att kunderna njuter av sitt besök på alla sätt och vis. Kunderna kommer verkligen att uppskatta det stora utbudet av underhållning, fritidstjänster och faciliteter som erbjuds. Anläggningens restaurang serverar läckra rätter och har en utmärkt service. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Jardins da Rocha
  Från347krPer natt

  Jardins da Rochastars

  Praia da Rocha, Algarve , Av. v 3 - praia da rocha . - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 25 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 357 recensioner från resenärerBaserat på 357 recensioner från resenärer

  Denna gulliga lägenhet återfinns i Praia da Rocha. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna lägenhet som ligger inbäddad 3. 0 kilometer från stadens centrum. Från denna anläggning är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från den här egendomen. Våra gäster hittar kollektivtrafiknätet inom ett avstånd på 0. 1 kilometer. Från denna anläggning är det 80 meter till närmaste strand. Totalt 72 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta boende byggdes 1999. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. Dessutom erbjuder Jardins da Rocha babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Jardins da Rocha. Gäster som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Flor Da Rocha
  Från357krPer natt

  Flor Da Rochastars

  Praia da Rocha, Algarve , Rua das conchas, sitio dos castelos 424 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 399 recensioner från resenärerBaserat på 399 recensioner från resenärer

  Denna charmiga lägenhet ligger i Praia da Rocha. Från den här lägenheten som ligger 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från denna egendom. Våra kunder hittar närmaste golfbana 10. 0 kilometer från den här lägenheten. Från denna egendom är det 0. 5 kilometer till det allmänna transportnätet. Den närmaste stranden ligger 600 meter från denna lägenhet. Våra gäster har 38. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 2. 0 kilometer till hamnen. Totalt 133 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Flor Da Rocha. Denna anläggning renoverades 2008. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Dessutom erbjuder Flor Da Rocha babysängar på begäran. Alla badrum på dena handikappanpassade anläggning är anpassade för personer med funktionsnedsättning. Husdjur är inte tillåtna på Flor Da Rocha. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil.

  Se mer
 • Baltum
  Från375krPer natt

  Baltumstars

  Albufeira, Algarve , avenida 25 de abril, 26 - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 539 recensioner från resenärerBaserat på 539 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Albufeira. Våra gäster hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från det här hotellet. Den närmaste stranden ligger 50 meter från detta boende. Denna anläggning kan erbjuda totalt 51 rum. Detta hotell genomgick en renovering 2005. Detta hotell är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på Baltum har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Denna anläggning erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Gäster som bor på detta hotell kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. På Baltum kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Quinta do Mar - Country & Sea Village
  Från393krPer natt

  Quinta do Mar - Country & Sea Villagestars

  Praia da Luz, Algarve , Cama de vaca - praia da luz . - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter

  Denna gulliga resort beläget i Praia da Luz. De 60 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet i dess gemensamma utrymmen. Receptionen på Quinta do Mar - Country & Sea Village håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Quinta do Mar - Country & Sea Village kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Luar
  Från401krPer natt

  Luarstars

  Praia da Rocha, Algarve , V.3-sitio 3 castelos-praia da rocha - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 83 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 432 recensioner från resenärerBaserat på 432 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Praia da Rocha. Från denna anläggning som ligger 600 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från egendomen. De närmaste allmänna transportmedlen ligger -0. 0 kilometer från detta boende. Från denna egendom är det 50 meter till närmaste strand. Detta hotell innefattar 142 trivsamma rum. Luar byggdes 1996. På Luar har gästerna tillgång till internet. Receptionen på Luar håller öppet dygnet runt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Detta boende tillåter inte husdjur. Detta hotell erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att gästerna njuter av sitt besök på alla sätt och vis. Resenärerna kan ha glädje av anläggningens nöjesliv. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • VitaSol Park
  Från433krPer natt

  VitaSol Parkstars

  Lagos, Algarve , Quinta do landeiro 8600 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 15 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 304 recensioner från resenärerBaserat på 304 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och en bekväm lägenhet som är lokaliserad i Lagos. Från denna egendom som ligger 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från den här lägenheten. De närmaste allmänna transportmedlen ligger -0. 0 kilometer från denna lägenhet. Denna anläggning ligger 1. 2 kilometer från närmaste strand. Totalt 400 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. VitaSol Park är från år 2003. Dessutom ingår wifi-anslutning på denna anläggning. Receptionen på VitaSol Park har inte öppet dygnet runt. Om någon som valt detta boende ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rum. Husdjur är inte tillåtna på VitaSol Park. Denna anläggning tillhandahåller parkering och garage. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Det finns sport- och fritidsaktiviteter på VitaSol Park. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Vila Do Castelo
  Från459krPer natt

  Vila Do Castelostars

  Albufeira, Algarve , Rua da torre velha . - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 109 recensioner från resenärerBaserat på 109 recensioner från resenärer

  Detta bekväma lägenhetshotell, som återfinns i Albufeira, är ett bra alternativ för familjer. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 5. 0 kilometer från stadens centrum. Våra gäster hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från den här anläggningen. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från denna egendom är det 350 meter till närmaste strand. Våra besökare har 40. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta lägenhetshotell är det 2. 0 kilometer till hamnen. Detta boende har 16 rum. Denna anläggning totalrenoverades 2009. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla gäster som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Denna anläggning har inte dygnet-runt-reception. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Vila Do Castelo. Kunderna kan använda sig av transfertjänsten. Alla gäster som bor på denna anläggning kan ha glädje av dess nöjesliv. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  112  Hotell - Algarve
Sida  1  av  12
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här