Billiga hotell i Algarve

Se på kartan
Billiga hotell i Algarve

Billiga hotell i AlgarveFrån  220kr

Billiga hotell Recommenderade i Algarve

 • Mirachoro Sol
  Från428krPer natt

  Mirachoro Solstars

  Portimao, Algarve , Largo do fojo lote 36 . - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 84 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 230 recensioner från resenärerBaserat på 230 recensioner från resenärer

  Detta mysiga hotell är beläget i Portimao. Från detta boende som är beläget 250 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 2. 5 kilometer från hotellet. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 50 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 2. 5 kilometer från detta boende. Från denna anläggning är det 1. 2 kilometer till hamnen. Det totala antalet rum på Mirachoro Sol är 65. Senast detta boende renoverades var 2018. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har de som bor på denna anläggning tillgång till trådlös internetuppkoppling i de allmänna utrymmena. Receptionen på Mirachoro Sol håller öppet dygnet runt. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Mirachoro Sol tillämpar en hållbar policy. Gäster som bor på Mirachoro Sol kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. De som bor på denna anläggning kan med fördel dra nytta av dess restaurang. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla som valt detta boende. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Cheerfulway Oura Village
  Från600krPer natt

  Cheerfulway Oura Villagestars

  Albufeira, Algarve , Rua almeida garret lt 21 areias sao joao . - Karta
   

  Denna anspråkslösa lägenhet är lokaliserad i Albufeira. Cheerfulway Oura Village garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 6 rum. Receptionen på Cheerfulway Oura Village håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur.

  Se mer
 • Cheerfulway Bertolina Mansion
  Från373krPer natt

  Cheerfulway Bertolina Mansionstars

  Albufeira, Algarve , Rua joaquim pedro samora, 8 - Karta
   

  Detta mysiga residence ligger i Albufeira. Från detta residence som ligger inbäddat 50 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna egendom ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 8. 0 kilometer från det här boendet. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 200 meter från denna egendom. Våra kunder har 40. 0 kilometer till flygplatsen. Med sina totalt 12 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. Denna anläggning har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Husdjur är inte tillåtna på Cheerfulway Bertolina Mansion. Alla gäster som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Cheerfulway Bertolina Mansion är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Cheerfulway Bertolina Mansion kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Mirachoro II
  Från305krPer natt

  Mirachoro IIstars

  Praia da Rocha, Algarve , Rua dos poetas populares 64/65 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 94 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 412 recensioner från resenärerBaserat på 412 recensioner från resenärer

  Denna lägenhetsanläggning ligger i semesterområdet Praia da Rocha, bara några få minuter från stranden, som ligger på andra sidan gatan. Mängder av butiker och nöjen och allmänna kommunikationer finns ungefär 1 kilometer från hotellet. Det är 3 km till den närmaste golfbanan.Anläggningen byggdes 1988 och renoverades 2004. Den består av en huvudbyggnad och ett annex, vart och ett med 7 våningar och totalt 157 lägenheter. Anläggningen har också en stor trädgård. Hotellfaciliteterna inkluderar en lobby med 24h reception, kassafack, valutaväxling och hissar. Dessutom har hotellet sitt eget spelrum, TV-rum, cykeluthyrning och bilparkering.De välkomnande rummen har badrum och direktvalstelefon, matlagningsyta, kyl, sällskapsrum och balkong.i hotellets trädgård finns en pool, snackbar, solstolar och parasoller. Dessutom har hotellet cykeluthyrning, biljard/snooker och ett årstidsbundet aktivitetsprogram.

  Se mer
 • Torre Velha
  Från409krPer natt

  Torre Velhastars

  Albufeira, Algarve , Rua da torre velha - sesmarias 111/12 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 294 recensioner från resenärerBaserat på 294 recensioner från resenärer

  Detta mysiga hotell är lokaliserat i Albufeira. Från detta hotell som är beläget 4. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från den här anläggningen. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från detta boende är det 500 meter till närmaste strand. Våra besökare har 45. 0 kilometer till flygplatsen. Torre Velha har totalt 35 rum. Detta hotell renoverades 2010. Resenärerna kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet i anläggningens gemensamma utrymmen. Receptionen på Torre Velha har inte öppet dygnet runt. Torre Velha tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna på detta boende. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Detta hotell erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel Da Gale
  Från655krPer natt

  Hotel Da Galestars

  Albufeira, Algarve , Largos dos lusiadas - cerro da piedade, - Karta
  3,1/5
  Kundomdömenav 24 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 359 recensioner från resenärerBaserat på 359 recensioner från resenärer

  Detta mysiga hotell återfinns i Albufeira. Detta boende ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Den närmaste stranden ligger 200 meter från denna anläggning. 60 välkomnande rum finns på anläggningen. Hotel Da Gale genomgick en renovering 2003. Kunderna kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet som finns tillgängligt i de gemensamma utrymmena. Receptionen är öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Hotel Da Gale tillämpar en hållbar policy. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Mar a Vista
  Från514krPer natt

  Mar a Vistastars

  Albufeira, Algarve , Cerro da piedade 1 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 26 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 249 recensioner från resenärerBaserat på 249 recensioner från resenärer

  Detta hotell har ett utmärkt läge i Cerro da Piedade i Albufeira. Hotellet ligger på bara tio minuters promenad från centrum av staden, där kan man utforska shoppingställen, nöjen och matställen. Den fantastiska stranden Fisherman ligger bara 200 meter från hotellet. Gäster i alla åldrar kommer att uppskatta hotellets närhet till Aqualand och Zoomarine. Detta charmiga komplex lovar en riktigt trevlig semester för hela familjen. Rummen har en avkopplande miljö, där man kan njuta i komfort i slutet av dagen. Gästerna kan ta en skön simtur i poolen eller bara ta det lugnt och njuta av den maximala avkopplingen.

  Se mer
 • Santa Eulalia Praia
  Från1.339krPer natt

  Santa Eulalia Praiastars

  Albufeira, Algarve , Estrada de santa eulalia 215 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 26 recensioner från resenärerBaserat på 26 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell är lokaliserat i Albufeira. Från denna egendom som är belägen 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 20. 0 kilometer från det här boende. Från denna egendom är det 450 meter till närmaste strand. Denna anläggning har totalt 24 ombonade rum. Anläggningen totalrenoverades 2015. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Kunderna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Dessutom erbjuder detta barnvänliga hotell babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Santa Eulalia Praia tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Gäster som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen.

  Se mer
 • Baixa Terrace Hostel
  Från742krPer natt

  Baixa Terrace Hostelstars

  Faro, Algarve , Rua de portugal 36 - Karta
   

  Detta mysiga vandrarhem är beläget i Faro. Baixa Terrace Hostel garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 12 rum. Baixa Terrace Hostel har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Denna anläggning har inte dygnet-runt-reception. Baixa Terrace Hostel har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Kunderna kan använda sig av transfertjänsten. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Algardia Marina Parque by Garvetur
  Från440krPer natt

  Algardia Marina Parque by Garveturstars

  Vilamoura, Algarve , Rua melvin jones volta do gaio - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 64 recensioner från resenärerBaserat på 64 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell är beläget i Vilamoura. Detta boende med endast 1 rum passar bra för en lugn vistelse. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen på Algardia Marina Parque by Garvetur håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. På Algardia Marina Parque by Garvetur kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här