Billiga hotell i Algarve

Se på kartan
Billiga hotell i Algarve

Billiga hotell i AlgarveFrån  166kr

Billiga hotell Recommenderade i Algarve

 • Cheerfulway Bertolina Mansion
  Från445krPer natt

  Cheerfulway Bertolina Mansionstars

  Albufeira, Algarve , Rua joaquim pedro samora, 8 - Karta
   

  Detta enkla residence återfinns i Albufeira. Från detta residence som ligger 50 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från denna anläggning är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 8. 0 kilometer från den här egendomen. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 200 meter från detta residence. Våra gäster har 40. 0 kilometer till flygplatsen. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på denna anläggning. Detta boende har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena. Receptionen på Cheerfulway Bertolina Mansion har inte öppet dygnet runt. Cheerfulway Bertolina Mansion tillhandahåller babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Cheerfulway Bertolina Mansion. Resenärerna kan använda sig av transfertjänsten. Cheerfulway Bertolina Mansion erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Mirachoro Sol
  Från260krPer natt

  Mirachoro Solstars

  Portimao, Algarve , Largo do fojo lote 36 . - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 83 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 226 recensioner från resenärerBaserat på 226 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa hotell är gay-vänligt och ligger i Portimao. Från detta hotell som ligger inbäddat 250 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 2. 5 kilometer från det här boende. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 50 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 2. 5 kilometer från denna anläggning. Från denna egendom är det 1. 2 kilometer till hamnen. Det totala antalet rum är 65. Mirachoro Sol genomgick en renovering 2017. Mirachoro Sol tillhandahåller fasta och trådlösa internetanslutningar. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till gästernas trivsel. Detta hotell är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Detta hotell tillåter inte husdjur. Det finns parkeringsplatser på Mirachoro Sol. Detta hotell tillämpar en miljövänlig och hållbar praxis. De som som bor på denna anläggning kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Kunderna kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Cheerfulway Oura Village
  Från374krPer natt

  Cheerfulway Oura Villagestars

  Albufeira, Algarve , Rua almeida garret lt 21 areias sao joao . - Karta
   

  Denna enkla lägenhet finns i Albufeira. Med sina totalt 6 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. Receptionen är inte öppen under hela dagen. Tyvärr kan inte resenärerna be om en babysäng till sitt rum. Husdjur är tillåtna på detta boende.

  Se mer
 • Mirachoro II
  Från247krPer natt

  Mirachoro IIstars

  Praia da Rocha, Algarve , Rua dos poetas populares 64/65 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 94 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 395 recensioner från resenärerBaserat på 395 recensioner från resenärer

  Denna lägenhetsanläggning ligger i semesterområdet Praia da Rocha, bara några få minuter från stranden, som ligger på andra sidan gatan. Mängder av butiker och nöjen och allmänna kommunikationer finns ungefär 1 kilometer från hotellet. Det är 3 km till den närmaste golfbanan.Anläggningen byggdes 1988 och renoverades 2004. Den består av en huvudbyggnad och ett annex, vart och ett med 7 våningar och totalt 157 lägenheter. Anläggningen har också en stor trädgård. Hotellfaciliteterna inkluderar en lobby med 24h reception, kassafack, valutaväxling och hissar. Dessutom har hotellet sitt eget spelrum, TV-rum, cykeluthyrning och bilparkering.De välkomnande rummen har badrum och direktvalstelefon, matlagningsyta, kyl, sällskapsrum och balkong.i hotellets trädgård finns en pool, snackbar, solstolar och parasoller. Dessutom har hotellet cykeluthyrning, biljard/snooker och ett årstidsbundet aktivitetsprogram.

  Se mer
 • Santa Eulalia Praia
  Från400krPer natt

  Santa Eulalia Praiastars

  Albufeira, Algarve , Estrada de santa eulalia 215 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 25 recensioner från resenärerBaserat på 25 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa hotell finns i Albufeira. Från denna anläggning som är belägen 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 20. 0 kilometer från det här hotellet. Den närmaste stranden ligger 450 meter från detta hotell. Anläggningen har totalt 24 rum. Santa Eulalia Praia genomgick en renovering 2015. De som bor på detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Husdjur är inte tillåtna på Santa Eulalia Praia. Resenärerna kan dra nytta av parkeringsplatserna. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet.

  Se mer
 • Marina Albufeira by Garvetur
  Från849krPer natt

  Marina Albufeira by Garveturstars

  Albufeira, Algarve , Alameda do convento lot6 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 48 recensioner från resenärerBaserat på 48 recensioner från resenärer

  Denna anspråkslösa lägenhet finns i Albufeira. Detta trivsamma boende garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 10 rum. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. Marina Albufeira by Garvetur har ett särskilt utformat familjerum som är perfekt för familjer som reser med barn. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Alla gäster som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. Marina Albufeira by Garvetur erbjuder transfer till flygplatsen. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Afonso III
  Från659krPer natt

  Afonso IIIstars

  Faro, Algarve , Rua miguel bombarda 64 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 209 recensioner från resenärerBaserat på 209 recensioner från resenärer

  Detta mysiga hotell är lokaliserat i Faro. Från denna anläggning som ligger 700 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 10. 0 kilometer från den här egendomen. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 50 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 7. 0 kilometer från detta boende. Våra kunder har 6. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 750 meter till hamnen. Det totala antalet rum är 41. Senast detta hotell renoverades var 2010. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Gästerna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Denna barnvänliga anläggning är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. Alla rum på Afonso III är rullstolsanpassade. Afonso III är inte någon husdjursvänlig anläggning. Alla gäster som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten. Anläggningens affärsfaciliteter är lämpliga för alla typer av företagsevenemang, seminarier, möten och konferenser. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Hotel Da Gale
  Från247krPer natt

  Hotel Da Galestars

  Albufeira, Algarve , Largos dos lusiadas - cerro da piedade, - Karta
  3,1/5
  Kundomdömenav 24 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 343 recensioner från resenärerBaserat på 343 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell finns i Albufeira. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Från denna egendom är det 200 meter till närmaste strand. De 60 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2003. Alla gäster som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet som finns tillgängligt i de gemensamma utrymmena. Gästerna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Baixa Terrace Hostel
  Från486krPer natt

  Baixa Terrace Hostelstars

  Faro, Algarve , Rua de portugal 36 - Karta
   

  Detta anspråkslösa vandrarhem ligger i Faro. Baixa Terrace Hostel garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 12 rum. De som bor på denna anläggning har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen på Baixa Terrace Hostel håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Detta barnvänliga Baixa Terrace Hostel är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Star Loule
  Från429krPer natt

  Star Loulestars

  Loule, Algarve , Rua dr francisco sa carneiro . . - Karta
   

  Detta anspråkslösa hotell finns i Loule. Det finns totalt 26 rum på anläggningen. Detta boende har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Detta boende har inte dygnet-runt-öppen reception. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  16  Hotell - Algarve
Sida  1  av  2
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här