Billiga hotell i Algarve

Se på kartan
Billiga hotell i Algarve

Billiga hotell i AlgarveFrån  225kr

Billiga hotell Recommenderade i Algarve

 • Mirachoro Sol
  Från341krPer natt

  Mirachoro Solstars

  Portimao, Algarve , Largo do fojo lote 36 . - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 83 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 228 recensioner från resenärerBaserat på 228 recensioner från resenärer

  Detta mysiga hotell, som återfinns i Portimao, är ett bra alternativ för homosexuella. Från denna egendom som är belägen 250 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra kunder hittar närmaste golfbana 2. 5 kilometer från det här boendet. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 50 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 2. 5 kilometer från detta boende. Från denna anläggning är det 1. 2 kilometer till hamnen. 65 välkomnande rum finns på anläggningen. Senast detta boende renoverades var 2017. Mirachoro Sol tillhandahåller fasta och trådlösa internetanslutningar. Gästerna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Denna anläggning är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta hotells påverkan på miljön är minimal, tack vare dess hållbara rutiner. Alla gäster som bor på denna anläggning kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Mirachoro Sol erbjuder en mängd olika matupplevelser. Tack vare de fritidsaktiviteter som erbjuds på detta hotell kan kunderna få roliga upplevelser. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Mirachoro II
  Från369krPer natt

  Mirachoro IIstars

  Praia da Rocha, Algarve , Rua dos poetas populares 64/65 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 94 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 398 recensioner från resenärerBaserat på 398 recensioner från resenärer

  Denna lägenhetsanläggning ligger i semesterområdet Praia da Rocha, bara några få minuter från stranden, som ligger på andra sidan gatan. Mängder av butiker och nöjen och allmänna kommunikationer finns ungefär 1 kilometer från hotellet. Det är 3 km till den närmaste golfbanan.Anläggningen byggdes 1988 och renoverades 2004. Den består av en huvudbyggnad och ett annex, vart och ett med 7 våningar och totalt 157 lägenheter. Anläggningen har också en stor trädgård. Hotellfaciliteterna inkluderar en lobby med 24h reception, kassafack, valutaväxling och hissar. Dessutom har hotellet sitt eget spelrum, TV-rum, cykeluthyrning och bilparkering.De välkomnande rummen har badrum och direktvalstelefon, matlagningsyta, kyl, sällskapsrum och balkong.i hotellets trädgård finns en pool, snackbar, solstolar och parasoller. Dessutom har hotellet cykeluthyrning, biljard/snooker och ett årstidsbundet aktivitetsprogram.

  Se mer
 • Albufeira Beach Hotel
  Från481krPer natt

  Albufeira Beach Hotelstars

  Albufeira, Algarve , Rua candido dos reis 32 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 21 Åsikter

  Detta anspråkslösa hotell återfinns i Albufeira. Från detta hotell som ligger inbäddat 20 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från denna egendom är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 8. 0 kilometer från det här hotellet. Denna egendom ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Den närmaste stranden ligger 200 meter från denna egendom. Våra besökare har 40. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende innefattar 31 trivsamma rum. Albufeira Beach Hotel genomgick en totalrenovering 2017. De som bor på detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Alla som valt detta boende uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Gästerna kan använda sig av transfertjänsten. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Monte dos Avos
  Från388krPer natt

  Monte dos Avosstars

  Tavira, Algarve , Sitio da arroteia-livramento 0 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 21 recensioner från resenärerBaserat på 21 recensioner från resenärer

  Denna enkla lägenhet återfinns i Tavira. Våra gäster hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från den här egendomen. Denna anläggning ligger 5. 0 kilometer från närmaste strand. De 17 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta boende totalrenoverades 2003. Wifi-anslutning finns i de allmänna utrymmena. Receptionen på Monte dos Avos har inte öppet dygnet runt. Om någon gäst som bor på denna anläggning ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rum. Alla som valt detta boende som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda.

  Se mer
 • Marina Albufeira by Garvetur
  Från837krPer natt

  Marina Albufeira by Garveturstars

  Albufeira, Algarve , Alameda do convento lot6 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 47 recensioner från resenärerBaserat på 47 recensioner från resenärer

  Denna anspråkslösa lägenhet finns i Albufeira. Detta trivsamma boende garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 10 rum. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. Marina Albufeira by Garvetur har ett särskilt utformat familjerum som är perfekt för familjer som reser med barn. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Alla gäster som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. Marina Albufeira by Garvetur erbjuder transfer till flygplatsen. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel Da Gale
  Från292krPer natt

  Hotel Da Galestars

  Albufeira, Algarve , Largos dos lusiadas - cerro da piedade, - Karta
  3,1/5
  Kundomdömenav 24 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 343 recensioner från resenärerBaserat på 343 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell finns i Albufeira. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Från denna egendom är det 200 meter till närmaste strand. De 60 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2003. Alla gäster som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet som finns tillgängligt i de gemensamma utrymmena. Gästerna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Be Smart Terrace Algarve
  Från425krPer natt

  Be Smart Terrace Algarvestars

  Armacao de Pera, Algarve , Quinta das palmeiras, bloco e-3-iv - - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 54 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1000 recensioner från resenärerBaserat på 1000 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och en anspråkslös lägenhet som är lokaliserad i Armacao de Pera. Från den här egendomen som ligger 2. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet ligger 10. 0 kilometer från detta boende. Våra besökare hittar närmaste golfbana 10. 0 kilometer från den här lägenheten. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Från denna anläggning är det 350 meter till närmaste strand. Våra kunder har 50. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 12. 0 kilometer till hamnen. Detta boende har totalt 176 ombonade rum. Detta boende snyggades upp 2013. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen på Be Smart Terrace Algarve håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Resenärerna kan dra nytta av parkeringsplatserna. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Be Smart Terrace Algarve. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Be Smart Terrace Algarve är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang. De som bor på denna anläggning kan njuta av ett brett utbud av smakfulla rätter. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Mar a Vista
  Från252krPer natt

  Mar a Vistastars

  Albufeira, Algarve , Cerro da piedade 1 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 26 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 238 recensioner från resenärerBaserat på 238 recensioner från resenärer

  Detta hotell har ett utmärkt läge i Cerro da Piedade i Albufeira. Hotellet ligger på bara tio minuters promenad från centrum av staden, där kan man utforska shoppingställen, nöjen och matställen. Den fantastiska stranden Fisherman ligger bara 200 meter från hotellet. Gäster i alla åldrar kommer att uppskatta hotellets närhet till Aqualand och Zoomarine. Detta charmiga komplex lovar en riktigt trevlig semester för hela familjen. Rummen har en avkopplande miljö, där man kan njuta i komfort i slutet av dagen. Gästerna kan ta en skön simtur i poolen eller bara ta det lugnt och njuta av den maximala avkopplingen.

  Se mer
 • Santa Eulalia Praia
  Från439krPer natt

  Santa Eulalia Praiastars

  Albufeira, Algarve , Estrada de santa eulalia 215 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 25 recensioner från resenärerBaserat på 25 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa hotell finns i Albufeira. Från denna anläggning som är belägen 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 20. 0 kilometer från det här hotellet. Den närmaste stranden ligger 450 meter från detta hotell. Anläggningen har totalt 24 rum. Santa Eulalia Praia genomgick en renovering 2015. De som bor på detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Husdjur är inte tillåtna på Santa Eulalia Praia. Resenärerna kan dra nytta av parkeringsplatserna. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet.

  Se mer
 • Villas D. Dinis - Charming Residence
  Från975krPer natt

  Villas D. Dinis - Charming Residencestars

  Lagos, Algarve , Estrada ponta da piedade, lote 26 (praia d.ana) . - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter

  Detta anspråkslösa residence är endast för vuxna och ligger i Lagos. Från detta boende som ligger inbäddat 700 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Den närmaste stranden ligger 300 meter från detta boende. Det finns totalt 30 rum på anläggningen. Villas D. Dinis - Charming Residence har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena. Receptionen på denna anläggning har inte öppet dygnet runt. Villas D. Dinis - Charming Residence tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna på detta boende. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  19  Hotell - Algarve
Sida  1  av  2
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här