Billiga hotell i Algarve

Se på kartan
Billiga hotell i Algarve

Billiga hotell i AlgarveFrån  66kr

Billiga hotell Recommenderade i Algarve

 • Lagosmar
  Från413krPer natt

  Lagosmarstars

  Lagos, Algarve , Rua doutor faria e silva 13 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 357 recensioner från resenärerBaserat på 357 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell är beläget i Lagos. Från denna anläggning är det 750 meter till närmaste strand. Det totala antalet rum är 45. Hotellet totalrenoverades 2009. Alla gäster som bor på denna anläggning har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen är öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på Lagosmar. Denna anläggning tillåter inte husdjur.

  Se mer
 • Mirachoro II
  Från288krPer natt

  Mirachoro IIstars

  Praia da Rocha, Algarve , Rua dos poetas populares 64/65 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 95 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 412 recensioner från resenärerBaserat på 412 recensioner från resenärer

  Denna lägenhetsanläggning ligger i semesterområdet Praia da Rocha, bara några få minuter från stranden, som ligger på andra sidan gatan. Mängder av butiker och nöjen och allmänna kommunikationer finns ungefär 1 kilometer från hotellet. Det är 3 km till den närmaste golfbanan.Anläggningen byggdes 1988 och renoverades 2004. Den består av en huvudbyggnad och ett annex, vart och ett med 7 våningar och totalt 157 lägenheter. Anläggningen har också en stor trädgård. Hotellfaciliteterna inkluderar en lobby med 24h reception, kassafack, valutaväxling och hissar. Dessutom har hotellet sitt eget spelrum, TV-rum, cykeluthyrning och bilparkering.De välkomnande rummen har badrum och direktvalstelefon, matlagningsyta, kyl, sällskapsrum och balkong.i hotellets trädgård finns en pool, snackbar, solstolar och parasoller. Dessutom har hotellet cykeluthyrning, biljard/snooker och ett årstidsbundet aktivitetsprogram.

  Se mer
 • Mirachoro Sol
  Från393krPer natt

  Mirachoro Solstars

  Portimao, Algarve , Largo do fojo lote 36 . - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 84 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 230 recensioner från resenärerBaserat på 230 recensioner från resenärer

  Detta mysiga hotell finns i Portimao. Från detta boende som är beläget 250 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra gäster hittar närmaste golfbana 2. 5 kilometer från den här egendomen. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 50 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 2. 5 kilometer från detta boende. Från detta boende är det 1. 2 kilometer till hamnen. Boendet har totalt 65 rum. Mirachoro Sol genomgick en renovering 2018. Fast och trådlöst internet finns i de allmänna utrymmena. Resenärena kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Mirachoro Sol har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. De som bor på den här anläggningen som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Detta boende har en -certifiering. De som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Kunderna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på detta boende. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Marina Albufeira by Garvetur
  Från685krPer natt

  Marina Albufeira by Garveturstars

  Albufeira, Algarve , Alameda do convento lot6 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 49 recensioner från resenärerBaserat på 49 recensioner från resenärer

  Denna mysiga lägenhet är lokaliserad i Albufeira. Alla gäster som bor på denna anläggning, som har totalt 10 rum, kan njuta av en fridfull och lugn vistelse. Receptionen är inte öppen under hela dagen. Marina Albufeira by Garvetur har ett särskilt utformat familjerum som är perfekt för familjer som reser med barn. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Dessutom kan de som reser med bil har stor nytta av parkeringsmöjligheterna. Gästerna kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Marina Albufeira by Garvetur kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Mar a Vista
  Från255krPer natt

  Mar a Vistastars

  Albufeira, Algarve , Cerro da piedade 1 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 26 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 249 recensioner från resenärerBaserat på 249 recensioner från resenärer

  Detta hotell har ett utmärkt läge i Cerro da Piedade i Albufeira. Hotellet ligger på bara tio minuters promenad från centrum av staden, där kan man utforska shoppingställen, nöjen och matställen. Den fantastiska stranden Fisherman ligger bara 200 meter från hotellet. Gäster i alla åldrar kommer att uppskatta hotellets närhet till Aqualand och Zoomarine. Detta charmiga komplex lovar en riktigt trevlig semester för hela familjen. Rummen har en avkopplande miljö, där man kan njuta i komfort i slutet av dagen. Gästerna kan ta en skön simtur i poolen eller bara ta det lugnt och njuta av den maximala avkopplingen.

  Se mer
 • Hotel Da Gale
  Från307krPer natt

  Hotel Da Galestars

  Albufeira, Algarve , Largos dos lusiadas - cerro da piedade, - Karta
  3,1/5
  Kundomdömenav 24 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 359 recensioner från resenärerBaserat på 359 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell är lokaliserat i Albufeira. Denna egendom ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Från detta hotell är det 200 meter till närmaste strand. Detta hotell har totalt 60 rum. Detta hotell totalrenoverades 2003. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla som valt detta boende tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen är öppen under hela dagen. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Husdjur är tillåtna på detta hotell. Det finns parkeringsplatser på Hotel Da Gale. På Hotel Da Gale kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Monte dos Avos
  Från377krPer natt

  Monte dos Avosstars

  Tavira, Algarve , Sitio da arroteia-livramento 0 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 22 recensioner från resenärerBaserat på 22 recensioner från resenärer

  Denna anspråkslösa lägenhet återfinns i Tavira. Våra kunder hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från den här lägenheten. Den närmaste stranden ligger 5. 0 kilometer från denna egendom. Totalt 17 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Monte dos Avos. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2003. Monte dos Avos har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Monte dos Avos är inte någon husdjursvänlig anläggning.

  Se mer
 • DONA ANA GUESTHOUSE
  Från423krPer natt

  DONA ANA GUESTHOUSEstars

  Lagos, Algarve , Rua dr alberto iria 19 - Karta
   

  Detta enkla Guest House finns i Lagos. Detta trivsamma boende garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 4 rum. Denna anläggnings byggår är 2000. De som bor på detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Det finns ingen dygnet-runt-öppen reception. Denna anläggning erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Detta boende tillåter inte husdjur. Det finns parkeringsplatser på DONA ANA GUESTHOUSE.

  Se mer
 • TEMPLE SUITES GUESTHOUSE
  Från610krPer natt

  TEMPLE SUITES GUESTHOUSEstars

  Portimao, Algarve , Rua direita 1 - Karta
   

  Detta enkla Guest House återfinns i Portimao. Alla gäster som bor på denna anläggning, som har totalt 7 rum, kan njuta av en fridfull och lugn vistelse. Detta boende stod klart 1890 och renoverades 2019. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. Detta boende är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Afonso III
  Från623krPer natt

  Afonso IIIstars

  Faro, Algarve , Rua miguel bombarda 64 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 219 recensioner från resenärerBaserat på 219 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa hotell ligger i Faro. Från denna egendom som är belägen 700 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra gäster kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 10. 0 kilometer från det här hotellet. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 50 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 7. 0 kilometer från denna anläggning. Våra gäster har 6. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är promenadavståndet till hamnen 750 meter. Afonso III har totalt 41 rum. Afonso III totalrenoverades 2010. Afonso III är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Alla rum på detta handikappanpassade boende är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna på Afonso III. Gäster som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Denna anläggning har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  17  Hotell - Algarve
Sida  1  av  2
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här