Billiga hotell i Algarve

Se på kartan
Billiga hotell i Algarve

Billiga hotell i AlgarveFrån  341kr

Billiga hotell Recommenderade i Algarve

 • Mirachoro Sol
  Från524krPer natt

  Mirachoro Solstars

  Portimao, Algarve , Largo do fojo lote 36 . - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 83 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 230 recensioner från resenärerBaserat på 230 recensioner från resenärer

  Detta mysiga hotell är lokaliserat i Portimao. Från denna egendom som ligger inbäddad 250 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 2. 5 kilometer från den här anläggningen. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 50 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 2. 5 kilometer från denna anläggning. Från denna egendom är det 1. 2 kilometer till hamnen. 65 välkomnande rum finns på anläggningen. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta hotell 2017. Alla gäster som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet i dess gemensamma utrymmen. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för de som bor på denna anläggning. Detta barnvänliga boende är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. Husdjur är tillåtna på detta hotell. Mirachoro Sol tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Dessutom har Mirachoro Sol gjort viktiga miljöförbättringar för att minimera sin påverkan på miljön och har en -certifiering. Gästerna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Alla gäster som bor på denna anläggning kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens dess restaurang. Den varierade underhållning som erbjuds på detta hotell är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Albufeira Beach Hotel
  Från961krPer natt

  Albufeira Beach Hotelstars

  Albufeira, Algarve , Rua candido dos reis 32 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 21 Åsikter

  Detta anspråkslösa hotell är beläget i Albufeira. Från denna anläggning som ligger inbäddad 20 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 8. 0 kilometer från det här boendet. Våra kunder kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Den närmaste stranden ligger 200 meter från detta hotell. Våra besökare har 40. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende innefattar 31 trivsamma rum. Denna anläggning genomgick en renovering 2017. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Kunderna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Gästerna kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. På Albufeira Beach Hotel kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Cheerfulway Bertolina Mansion
  Från456krPer natt

  Cheerfulway Bertolina Mansionstars

  Albufeira, Algarve , Rua joaquim pedro samora, 8 - Karta
   

  Detta mysiga residence ligger i Albufeira. Från detta residence som ligger inbäddat 50 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna egendom ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 8. 0 kilometer från det här boendet. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 200 meter från denna egendom. Våra kunder har 40. 0 kilometer till flygplatsen. Med sina totalt 12 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. Denna anläggning har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Husdjur är inte tillåtna på Cheerfulway Bertolina Mansion. Alla gäster som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Cheerfulway Bertolina Mansion är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Cheerfulway Bertolina Mansion kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Mirachoro II
  Från902krPer natt

  Mirachoro IIstars

  Praia da Rocha, Algarve , Rua dos poetas populares 64/65 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 94 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 411 recensioner från resenärerBaserat på 411 recensioner från resenärer

  Denna lägenhetsanläggning ligger i semesterområdet Praia da Rocha, bara några få minuter från stranden, som ligger på andra sidan gatan. Mängder av butiker och nöjen och allmänna kommunikationer finns ungefär 1 kilometer från hotellet. Det är 3 km till den närmaste golfbanan.Anläggningen byggdes 1988 och renoverades 2004. Den består av en huvudbyggnad och ett annex, vart och ett med 7 våningar och totalt 157 lägenheter. Anläggningen har också en stor trädgård. Hotellfaciliteterna inkluderar en lobby med 24h reception, kassafack, valutaväxling och hissar. Dessutom har hotellet sitt eget spelrum, TV-rum, cykeluthyrning och bilparkering.De välkomnande rummen har badrum och direktvalstelefon, matlagningsyta, kyl, sällskapsrum och balkong.i hotellets trädgård finns en pool, snackbar, solstolar och parasoller. Dessutom har hotellet cykeluthyrning, biljard/snooker och ett årstidsbundet aktivitetsprogram.

  Se mer
 • Cheerfulway Oura Village
  Från1.048krPer natt

  Cheerfulway Oura Villagestars

  Albufeira, Algarve , Rua almeida garret lt 21 areias sao joao . - Karta
   

  Denna anspråkslösa lägenhet är lokaliserad i Albufeira. Cheerfulway Oura Village garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 6 rum. Receptionen på Cheerfulway Oura Village håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur.

  Se mer
 • Hotel Da Gale
  Från609krPer natt

  Hotel Da Galestars

  Albufeira, Algarve , Largos dos lusiadas - cerro da piedade, - Karta
  3,1/5
  Kundomdömenav 24 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 354 recensioner från resenärerBaserat på 354 recensioner från resenärer

  Detta mysiga hotell finns i Albufeira. Våra kunder kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Från detta boende är det 200 meter till närmaste strand. Hotel Da Gale har totalt 60 rum. Boendet totalrenoverades 2003. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har resenärerna tillgång till trådlös internetuppkoppling i de allmänna utrymmena. Alla gäster som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Hotel Da Gale tillhandahåller babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Hotel Da Gale. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta boende har medvetet utformats för att följa de allra striktaste miljöstandarder och har en -certifiering. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Monte dos Avos
  Från1.032krPer natt

  Monte dos Avosstars

  Tavira, Algarve , Sitio da arroteia-livramento 0 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 21 recensioner från resenärerBaserat på 21 recensioner från resenärer

  Denna mysiga lägenhet är lokaliserad i Tavira. Våra kunder hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från den här anläggningen. Denna lägenhet ligger 5. 0 kilometer från närmaste strand. Detta boende har 17 rum. Monte dos Avos genomgick en totalrenovering 2003. Dessutom finns trådlöst internet i de gemensamma utrymmena. Receptionen är inte öppen under hela dagen. Dessutom erbjuder Monte dos Avos babysängar på begäran. Monte dos Avos är inte någon husdjursvänlig anläggning.

  Se mer
 • Torre Velha
  Från786krPer natt

  Torre Velhastars

  Albufeira, Algarve , Rua da torre velha - sesmarias 111/12 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 294 recensioner från resenärerBaserat på 294 recensioner från resenärer

  Detta mysiga hotell är lokaliserat i Albufeira. Från detta hotell som är beläget 4. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från den här anläggningen. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från detta boende är det 500 meter till närmaste strand. Våra besökare har 45. 0 kilometer till flygplatsen. Torre Velha har totalt 35 rum. Detta hotell renoverades 2010. Resenärerna kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet i anläggningens gemensamma utrymmen. Receptionen på Torre Velha har inte öppet dygnet runt. Torre Velha tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna på detta boende. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Detta hotell erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Be Smart Terrace Algarve
  Från927krPer natt

  Be Smart Terrace Algarvestars

  Armacao de Pera, Algarve , Quinta das palmeiras, bloco e-3-iv - - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 54 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1005 recensioner från resenärerBaserat på 1005 recensioner från resenärer

  Denna mysiga lägenhet, som återfinns i Armacao de Pera, är ett bra alternativ för familjer. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 2. 5 kilometer från stadens centrum. För våra resenärer är det 10. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 10. 0 kilometer från den här lägenheten. Våra gäster hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Den närmaste stranden ligger 350 meter från denna anläggning. Våra besökare har 50. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 12. 0 kilometer till hamnen. Det finns totalt 176 rum på anläggningen. Denna anläggning snyggades upp 2013. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Det finns ingen dygnet-runt-öppen reception. Dessutom erbjuder denna barnvänliga anläggning babysängar på begäran. Detta boende tillåter inte husdjur. Resenärerna kan dra nytta av parkeringsplatserna. Alla som valt detta boende kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. De som bor på denna anläggning kan njuta av en läcker måltid i dess gastronomiska restaurang. Affärsresenärer kommer att uppskatta anläggningens bekväma affärsfaciliteter som garanterar en produktiv dag på jobbet. kunderna behöver inte lämna lokalerna för att njuta av en läcker måltid, eftersom detta boende har ett urval av utsökta kulinariska alternativ. På Be Smart Terrace Algarve kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Mar a Vista
  Från948krPer natt

  Mar a Vistastars

  Albufeira, Algarve , Cerro da piedade 1 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 26 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 248 recensioner från resenärerBaserat på 248 recensioner från resenärer

  Detta hotell har ett utmärkt läge i Cerro da Piedade i Albufeira. Hotellet ligger på bara tio minuters promenad från centrum av staden, där kan man utforska shoppingställen, nöjen och matställen. Den fantastiska stranden Fisherman ligger bara 200 meter från hotellet. Gäster i alla åldrar kommer att uppskatta hotellets närhet till Aqualand och Zoomarine. Detta charmiga komplex lovar en riktigt trevlig semester för hela familjen. Rummen har en avkopplande miljö, där man kan njuta i komfort i slutet av dagen. Gästerna kan ta en skön simtur i poolen eller bara ta det lugnt och njuta av den maximala avkopplingen.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  18  Hotell - Algarve
Sida  1  av  2
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här