Charmiga hotell i Algarve

Se på kartan
Charmiga hotell i Algarve

Charmiga hotell i AlgarveFrån  166kr

Charmiga hotell Recommenderade i Algarve

 • Faro & Beach Club
  Från1.209krPer natt

  Faro & Beach Clubstars

  Faro, Algarve , Praca dom francisco gomes 2 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 35 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1322 recensioner från resenärerBaserat på 1322 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett gulligt hotell som är lokaliserat i Faro. Från denna egendom som ligger inbäddad 50 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta boende ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 10. 0 kilometer från det här hotellet. Våra gäster kan med lätthet promenera till de allmänna kollektivtrafiknätet. Detta hotell ligger 9. 0 kilometer från närmaste strand. Våra kunder har 7. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende kan erbjuda totalt 90 rum. Denna anläggning totalrenoverades 2015. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Dygnet-runt-servicen på Faro & Beach Club bidrar till gästernas trivsel. Detta barnvänliga Faro & Beach Club är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Alla badrum på Faro & Beach Club är handikappanpassadeFaro & Beach Club är inte någon husdjursvänlig anläggning. Anläggningen har parkeringsplatser och garage. Kunderna kan använda sig av transfertjänsten. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. Faro & Beach Club är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Resenärerna kan njuta av smakfulla måltider som serveras i anläggningens restaurang. Detta boende tillhandahåller hälso- och välbefinnandetjänster. De mer aktiva kan med fördel dra nytta av anläggningens aktiviteter och fritidsinrättning. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Grande Real Santa Eulalia Resort & Hotel Spa
  Från827krPer natt

  Grande Real Santa Eulalia Resort & Hotel Spastars

  Albufeira, Algarve , Praia de santa eulalia, po box 2445 2445 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 40 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3804 recensioner från resenärerBaserat på 3804 recensioner från resenärer

  Detta exklusiva lyxhotell är ett bekvämt beläget hotell i Albufeira, ovanför den vackra sandstranden Praia de Santa Eulália. Hotellet erbjuder också en gratis buss till centrum som går ett par gånger om dagen, och det finns en reguljär busslinje 100 meter från hotellet som går till Albufeiras livliga centrum med alla sina shopping- och nöjesställen. Hotellet har Algarve-strandens lugn och ro, turistområdets nöjeskänsla och en sagas charm.

  Se mer
 • Sao Rafael Atlantico
  Från1.029krPer natt

  Sao Rafael AtlanticostarsGreenProgram Icon

  Albufeira, Algarve , Rua dos corais, sesmarias sn - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 37 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1086 recensioner från resenärerBaserat på 1086 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell ligger i Albufeira. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 3. 0 kilometer från stadens centrum. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 5. 5 kilometer från hotellet. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Den närmaste stranden ligger 50 meter från denna anläggning. Våra besökare har 46. 9 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 149. Detta boende byggdes 2000. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på Sao Rafael Atlantico har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Alla gäster som bor på denna anläggnings kan vilja använda dess garaget. Denna anläggning har medvetet utformats för att följa de allra striktaste miljöstandarder och har en Travelife-certifiering. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Gästerna kan uppskatta de hälso- och välbefinnandeutbud som tillhandahålls på Sao Rafael Atlantico. Denna anläggning erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Encosta da Orada by Garvetur
  Från1.141krPer natt

  Encosta da Orada by Garveturstars

  Albufeira, Algarve , Rua jose ramos pimenta - - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 83 recensioner från resenärerBaserat på 83 recensioner från resenärer

  Denna charmiga lägenhet är belägen i Albufeira. Från detta boende som ligger inbäddat 800 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 7. 5 kilometer från den här egendomen. Från detta boende är det -0. 0 kilometer till det allmänna transportnätet. Den närmaste stranden ligger 1000 meter från denna egendom. De som bor på denna anläggning, som har totalt 6 rum, kan njuta av en fridfull och lugn vistelse. Denna anläggning byggdes 2006. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen är inte öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Balaia Atlantico
  Från238krPer natt

  Balaia Atlanticostars

  Albufeira, Algarve , Urbanizacion vale navio, lote 101 - - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 181 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 752 recensioner från resenärerBaserat på 752 recensioner från resenärer

  Denna gulliga lägenhet ligger i Albufeira. Från denna anläggning som är belägen 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från denna egendom är det 5. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Den närmaste stranden ligger 5. 0 kilometer från denna lägenhet. Våra gäster har 35. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har 138 rum. De som bor på detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen på Balaia Atlantico håller öppet dygnet runt. Dessutom erbjuder Balaia Atlantico babysängar på begäran. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Husdjur är tillåtna på detta boende. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Gäster som valt detta boende kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på denna anläggning . Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Flor Da Laranja
  Från400krPer natt

  Flor Da Laranjastars

  Albufeira, Algarve , Estrada de vale de carro - vale de carro 0 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 95 recensioner från resenärerBaserat på 95 recensioner från resenärer

  Denna charmiga lägenhet ligger i Albufeira. Från detta boende som är beläget 8. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet ligger 2. 0 kilometer från denna lägenhet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 2. 5 kilometer från det här boendet. Denna anläggning ligger på ett avstånd på 2. 0 kilometer från det allmänna kommunikationsnätet. Denna egendom ligger 3. 5 kilometer från närmaste strand. Våra resenärer har 25. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 6. 0 kilometer till hamnen. Totalt 19 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Flor Da Laranja. Anläggningen byggdes 2002. Gästerna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen på Flor Da Laranja har inte öppet dygnet runt. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Flor Da Laranja. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Flor Da Laranja. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Cheerfulway Valmangude Jardim Apartamentos
  Från387krPer natt
  3,6/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 300 recensioner från resenärerBaserat på 300 recensioner från resenärer

  Hotellet ligger centralt i Albufeira där det finns gott om shopping och nöjen. Från anläggningen är det bara 600 meter till stranden.Anläggningen, som renoverades 2002, består av 4 våningar med 94 lägenheter/studios. Faciliteterna omfattar ett café, bar, och bilparkering.Anläggningens studios och lägenheter har badrum, hyrkassafack, direktvalstelefon, radio och satellit-/kabel-TV.I den vålhållna utomhusdellen finns en pool, en barnpool och solterrass.

  Se mer
 • Clube Maria Luisa
  Från294krPer natt

  Clube Maria Luisastars

  Albufeira, Algarve , Rua da torre da medronheira . - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 22 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 217 recensioner från resenärerBaserat på 217 recensioner från resenärer

  Denna bekväma lägenhet finns i Albufeira. Från denna anläggning som är belägen 800 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra gäster hittar närmaste golfbana 1000 meter från denna anläggning. Denna anläggning ligger på ett avstånd på -0. 0 kilometer från det allmänna kommunikationsnätet. Från detta boende är det 170 meter till närmaste strand. Våra resenärer har 45. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 15. 0 kilometer till hamnen. 23 välkomnande rum finns på anläggningen. Denna anläggning renoverades 2007. Detta boende är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Detta boende har inte dygnet-runt-öppen reception. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Kunderna kan använda sig av transfertjänsten. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Clube Maria Luisa är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. På Clube Maria Luisa kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Jupiter Algarve
  Från697krPer natt

  Jupiter Algarvestars

  Praia da Rocha, Algarve , Avenida tomas cabreira 92 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 47 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1560 recensioner från resenärerBaserat på 1560 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Praia da Rocha är detta bekväma hotell ett optimalt val för familjer. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 2. 0 kilometer från stadens centrum. Våra gäster hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från den här anläggningen. Från detta hotell är det 70 meter till närmaste strand. De 183 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Senast detta boende renoverades var 2015. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har gästerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Jupiter Algarve tillhandahåller babysängar på begäran. De gemensamma utrymmen på Jupiter Algarve är rullstolsanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Dessutom kan de som reser med bil har stor nytta av parkeringsmöjligheterna. Gästerna kan använda sig av transfertjänsten. Alla som valt detta boende kan skämma bort sina smaklökar i dess gastronomiska restaurang. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på detta boende och som passar för olika slags evenemang Vid behov kan alla som valt detta boende använda inrättningen för hälso- och välbefinnande. Alla som valt detta boende kan njuta av smakfulla måltider som serveras i dess restaurang. Detta boende har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Cheerfulway Acqua Maris Balaia
  Från323krPer natt

  Cheerfulway Acqua Maris Balaiastars

  Albufeira, Algarve , Estrada de sta. eulália, lote 3 nº 22 apto 1059 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 113 recensioner från resenärerBaserat på 113 recensioner från resenärer

  Denna charmiga lägenhet är belägen i Albufeira. Från denna egendom som är belägen 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 1000 meter från detta boende. Denna anläggning ligger -0. 0 kilometer från allmänna kommunikationsförbindelser. Från denna egendom är det 500 meter till närmaste strand. Våra besökare har 22. 7 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning innefattar 112 trivsamma rum. Detta boende snyggades upp 2006. Alla som valt detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet i dess gemensamma utrymmen. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Alla som valt detta boende och som anländer med bil kan parkera på något av dess parkeringsplatser. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  50  Hotell - Algarve
Sida  1  av  5
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här