Charmiga hotell i Algarve

Se på kartan
Charmiga hotell i Algarve

Charmiga hotell i AlgarveFrån  66kr

Charmiga hotell Recommenderade i Algarve

 • Baltum
  Från375krPer natt

  Baltumstars

  Albufeira, Algarve , avenida 25 de abril, 26 - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 539 recensioner från resenärerBaserat på 539 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Albufeira. Våra gäster hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från det här hotellet. Den närmaste stranden ligger 50 meter från detta boende. Denna anläggning kan erbjuda totalt 51 rum. Detta hotell genomgick en renovering 2005. Detta hotell är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på Baltum har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Denna anläggning erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Gäster som bor på detta hotell kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. På Baltum kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Vale d'el Rei Hotel & Villas
  Från835krPer natt

  Vale d'el Rei Hotel & Villasstars

  Carvoeiro, Algarve , Quinta vale d'el rei - - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 758 recensioner från resenärerBaserat på 758 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell, som återfinns i Carvoeiro, är ett bra alternativ för familjer. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 4. 0 kilometer från stadens centrum. Våra gäster hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från det här boende. Från denna egendom är det -0. 0 kilometer till det allmänna transportnätet. Detta hotell ligger 3. 0 kilometer från närmaste strand. Totalt 54 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Denna anläggning totalrenoverades 2008. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta boende. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Vale d'el Rei Hotel & Villas erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Det finns 2 handikappanpassat rum. Kunderna behöver inte lämna sina små husdjur hemma under vistelsen på Vale d'el Rei Hotel & Villas. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Vale d'el Rei Hotel & Villas. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Vale d'el Rei Hotel & Villas. Alla som valt detta boende kan skämma bort sina smaklökar i dess gastronomiska restaurang. Alla gäster som bor på denna anläggning kan slappna av och fly vardagen i dess inrättning för välbefinnande. Anläggningens restaurang serverar läckra rätter och har en utmärkt service. Gästerna kommer verkligen att uppskatta det stora utbudet av underhållning, fritidstjänster och faciliteter som erbjuds. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Vale D'Oliveiras Quinta Resort and Spa
  Från856krPer natt

  Vale D'Oliveiras Quinta Resort and Spastars

  Carvoeiro, Algarve , Barranco fundo s/n - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1379 recensioner från resenärerBaserat på 1379 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är perfekt för familjer och ligger i Carvoeiro. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 5. 0 kilometer från stadens centrum. Det främsta nöjesområdet ligger 5. 0 kilometer från detta hotell. Våra gäster hittar närmaste golfbana 850 meter från denna egendom. Våra besökare hittar kollektivtrafiknätet inom ett avstånd på 5. 0 kilometer. Denna anläggning ligger 5. 0 kilometer från närmaste strand. Våra gäster har 25. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 25. 0 kilometer till hamnen. Detta hotell kan erbjuda totalt 104 rum. Vale D'Oliveiras Quinta Resort and Spa genomgick en totalrenovering 2010. Vale D'Oliveiras Quinta Resort and Spa har wifi-anslutning. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till resenärernas trivsel. Vale D'Oliveiras Quinta Resort and Spa har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. Alla rum på Vale D'Oliveiras Quinta Resort and Spa är rullstolsanpassade. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Vale D'Oliveiras Quinta Resort and Spa tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Kunderna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Alla gäster som bor på denna anläggning kan slappna av och fly vardagen i dess inrättning för välbefinnande. Denna anläggning har affärsfaciliteter. Resenärerna kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Vale D'Oliveiras Quinta Resort and Spa. Kunderna kan återfå krafterna efter en lång dag av arbete eller sightseeing med en läcker måltid som serveras i restaurangen.

  Se mer
 • Castro Marim Golfe & Country Club
  Från909krPer natt
  4,8/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 160 recensioner från resenärerBaserat på 160 recensioner från resenärer

  Denna gulliga semesterbostad eller villa är perfekt för familjer och ligger i Vila Real Santo Antonio. Från den här semesterbostaden eller villan, som ligger 5. 0 kilometer från stadens centrum, har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna semesterbostad eller villa ligger 8. 6 kilometer från närmaste strand. Detta boende har 75 rum. Detta boendes byggår är 2012. Kunderna kan använda sig av wifi-anslutningen i de gemensamma utrymmena. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. Castro Marim Golfe & Country Club tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på detta boende är rullstolsanpassade. Små husdjur är tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser på Castro Marim Golfe & Country Club. Gästerna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på detta boende. Detta boende har funktionella affärsfaciliteter, perfekt för affärsresenärer. Kunderna kan njuta av ett brett utbud av smakfulla rätter som serveras på detta boende. Alla som valt detta boende kan ha glädje av dess nöjesliv. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Eden Resort
  Från1.233krPer natt

  Eden Resortstars

  Albufeira, Algarve , Loteamento da quinta da bolota s/n - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2936 recensioner från resenärerBaserat på 2936 recensioner från resenärer

  Detta hotell nära stranden ligger i Albufeira, Behåller que fortfarande mycket av sin gamla charm med sina pittoreska smala gator och traditionell arkitektur. Faro flygplats ligger cirka 35 km från eco hotellet. Kännetecknas av sin fantastiska atmosfär, denna club resort har-varit noga tänkt att ta med sig gäster ett utbud av bekvämligheter och bekvämligheter för att göra en verkligt minnesvärd upplevelse. Byggt och renoverades 2010, har SPA-komplexet en restaurang, ett lyxigt spa och 152 eleganta rum med utmärkt bestämmelse för barn. Alla lägenheter har ett eget badrum och egen balkong eller terrass. Bland andra bekvämligheter på rummet finns en 32-tums LCD-skärm och dockningsstation för iPod. Anläggningen har 6 pooler och underhållning organiseras för vuxna.

  Se mer
 • The Crest
  Från1.818krPer natt

  The Creststars

  Quinta do Lago, Algarve , Lote 31 l – reception, vale formoso 31l - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 64 recensioner från resenärerBaserat på 64 recensioner från resenärer

  Denna bekväma semesterbostad eller villa belägen i Quinta do Lago. The Crest garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 10 rum. Dessutom ingår tillgång till wifi i de gemensamma utrymmena. Det finns ingen dygnet-runt-öppen reception. The Crest tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Alla gäster som bor på denna anläggnings kan vilja använda dess garaget. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. The Crest kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Martinhal Sagres Beach Family Resort
  Från1.888krPer natt

  Martinhal Sagres Beach Family Resortstars

  Sagres, Algarve , Quinta do martinhal - apartado 54 . - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1763 recensioner från resenärerBaserat på 1763 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett enastående hotell som är lokaliserat i Sagres. Från den här anläggningen som ligger 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 10 meter från detta boende. Den närmaste stranden ligger 50 meter från detta hotell. Denna anläggning har 38 rum. Martinhal Sagres Beach Family Resort byggdes 2010. Martinhal Sagres Beach Family Resort är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Kunderna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Alla gäster som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. Alla som valt detta boende kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. De som bor på denna anläggning kan utforska de olika matställena som Martinhal Sagres Beach Family Resort erbjuder. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla gäster. Kunderna kan utöva olika sporter eller delta i aktiviteter som anläggningen erbjuder. De som vill koppla av från vardagens rutiner kan utnyttja anläggningens hälso- och välbefinnandeinrättning. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Balaia Atlantico
  Från231krPer natt

  Balaia Atlanticostars

  Albufeira, Algarve , Urbanizacion vale navio, lote 101 - - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 184 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 779 recensioner från resenärerBaserat på 779 recensioner från resenärer

  Denna charmiga lägenhet belägen i Albufeira. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 5. 0 kilometer från stadens centrum. Från denna egendom är det 5. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Denna anläggning ligger 5. 0 kilometer från närmaste strand. Våra resenärer har 35. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 138 ombonade rum. Detta boende har wifi-anslutning. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Gäster som bor på Balaia Atlantico kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Balaia Atlantico kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Quarteira Sol
  Från338krPer natt

  Quarteira Solstars

  Quarteira, Algarve , Avenida sà carneiro,, cavacos s/n - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 28 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 366 recensioner från resenärerBaserat på 366 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Quarteira. Våra besökare hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från det här hotellet. Den närmaste stranden ligger 100 meter från denna egendom. Denna anläggning kan erbjuda totalt 110 rum. Detta boende genomgick en renovering 2008. Denna anläggning har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena. Dygnet-runt-servicen på Quarteira Sol bidrar till gästernas trivsel. Babysängar tillhandahålls inte på Quarteira Sol. Quarteira Sol är inte någon husdjursvänlig anläggning. De som bor på denna anläggning kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Globo
  Från249krPer natt

  Globostars

  Portimao, Algarve , Rua 5 de outubro 26 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 51 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 268 recensioner från resenärerBaserat på 268 recensioner från resenärer

  This small boutique style hotel is located in the in the centre of the town, close to the river bank, where plenty of shops, bars and restaurants are to be found. The nearest bus stop is about 100 m away and the popular resort of Praia da Rocha is less than 3 km away from the hotel easily accessible by local bus or taxi, about 100 m to the nearest public transport network located directly in front of the hotel. The beach is some 3 km from the hotel.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  53  Hotell - Algarve
Sida  1  av  6
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här