Endast vuxna i Algarve

Se på kartan
Endast vuxna i Algarve

Endast vuxna i AlgarveFrån  253kr

Endast vuxna Recommenderade i Algarve

 • Luna Alvor Bay Beach & Sun
  Från1.820krPer natt

  Luna Alvor Bay Beach & Sunstars

  Alvor, Algarve , Praia do alvor, alvor . - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 992 recensioner från resenärerBaserat på 992 recensioner från resenärer

  Located in a privileged quiet area of Alvor, right in front of one of the best beaches in Algarve, near the 'Ria de Alvor' Natural Reserve with its unique green and tranquil surroundings. A few meters from the centre of Alvor where you can find genuine characteristics of a typically Algarve village, valued by its architecture of Arabian origins and local gastronomy in bars and restaurants along the Ria of Alvor.

  Se mer
 • Rocamar Exclusive Hotel & Spa
  Från1.480krPer natt

  Rocamar Exclusive Hotel & Spastars

  Albufeira, Algarve , Largo jacinto d'ayet 7 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 29 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1259 recensioner från resenärerBaserat på 1259 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell för adults-only är lokaliserat i Albufeira. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 7. 0 kilometer från det här boendet. Den närmaste stranden ligger 100 meter från detta hotell. Detta boende har totalt 88 rum. Rocamar Exclusive Hotel & Spa genomgick en totalrenovering 2005. Rocamar Exclusive Hotel & Spa är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till resenärernas trivsel. Babysängar tillhandahålls inte på Rocamar Exclusive Hotel & Spa. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Detta hotell tillhandahåller hälso- och välbefinnandetjänster. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Maritur
  Från1.474krPer natt

  Mariturstars

  Albufeira, Algarve , Rua dos corais, são rafael s/n - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 35 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 401 recensioner från resenärerBaserat på 401 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell som återfinns i Albufeira, är endast för vuxna. Från detta boende som är beläget 2. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta boende är det 2. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från det här boendet. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 900 meter från detta hotell. Våra resenärer har 35. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 1000 meter till hamnen. Totalt 60 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Maritur har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Babysängar tillhandahålls inte på Maritur. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Det finns parkeringsplatser. Maritur erbjuder en mängd olika matupplevelser. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Maria Nova Lounge Hotel
  Från2.081krPer natt

  Maria Nova Lounge Hotelstars

  Tavira, Algarve , Rua antonio pinheiro s/n - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 171 Åsikter

  Detta charmiga hotell som återfinns i Tavira, är endast för vuxna. Från detta hotell som ligger 600 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 1000 meter från detta boende. Den närmaste stranden ligger 3. 0 kilometer från denna anläggning. De 137 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Denna anläggnings byggår är 2016. Alla gästerna på Maria Nova Lounge Hotel kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen på Maria Nova Lounge Hotel håller öppet dygnet runt. Maria Nova Lounge Hotel tillhandahåller inga babysängar på begäran. Alla badrum på Maria Nova Lounge Hotel är handikappanpassadeInga husdjur är tillåtna i lokalerna. Maria Nova Lounge Hotel tillhandahåller parkering och garage. Gäster som bor på Maria Nova Lounge Hotel kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Konferensfaciliteter finns på denna anläggning. Detta hotell tillhandahåller hälso- och välbefinnandetjänster. Resenärerna kan utforska de olika matställena som Maria Nova Lounge Hotel erbjuder. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Falesia Hotel – Adults Only
  Från1.434krPer natt

  Falesia Hotel – Adults Onlystars

  Albufeira, Algarve , Pinhal do concelho, praia da falesia s/n - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 18 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2447 recensioner från resenärerBaserat på 2447 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell för adults-only är lokaliserat i Albufeira. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 2. 0 kilometer från stadens centrum. Den närmaste stranden ligger 800 meter från denna anläggning. Detta hotell har totalt 169 ombonade rum. Senast detta hotell renoverades var 2005. Både fast och trådlöst internet finns på Falesia Hotel – Adults Only. De som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Falesia Hotel – Adults Only tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Falesia Hotel – Adults Only erbjuder en mängd olika matupplevelser. Kunderna kan koppla av och återhämta sig i anläggningens inrättning för välbefinnande. Anläggningens underhållningsutbud gör att gästerna aldrig har en tråkig stund. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Vila Gale Praia
  Från2.628krPer natt

  Vila Gale Praiastars

  Albufeira, Algarve , Ct. praia da gale - apartado 2204 2204 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 779 recensioner från resenärerBaserat på 779 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell för adults-only är lokaliserat i Albufeira. Från det här hotellet som ligger 6. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från det här hotellet. Från detta hotell är det 150 meter till närmaste strand. De 40 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Denna anläggning snyggades upp 2005. Vila Gale Praia är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Gästerna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Restaurangen inbjuder resenärerna till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. Alla gäster som bor på denna anläggning kan koppla av och ladda batterierna på ställets inrättning för hälsa och välbefinnande. Alla som valt detta boende kan ha glädje av dess nöjesliv. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Hotel Califórnia Urban Beach
  Från2.123krPer natt

  Hotel Califórnia Urban Beachstars

  Albufeira, Algarve , Rua joaquim pedro samora nº2 2 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 37 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 5 recensioner från resenärerBaserat på 5 recensioner från resenärer

  Detta attraktiva strandhotell ligger i ett bilfritt område, mitt i den livfulla och pittoreska gamla stan. Oändliga butiker, restauranger, barer och pubar finns i den omedelbara närheten och det är ungefär 200 meter till stranden och den idylliska fiskehamnen. Man tar sig lätt till kollektivtrafiken per fot (400 m). Den närmaste järnvägsstationen ligger 6 km från hotellet och till flygplatsen är det 35 km.Detta luftkonditionerade hotell har 73 rum fördelade på 9 våningar. Gästerna har tillgång till lobbyn och receptionen som är bemannad dygnet runt. Här finns valutaväxling och hiss. På hotellet finns ett trevligt café, en mysig bar och en elegant, luftkonditionerad restaurang (med barnstolar). Dessutom finns en publik internetterminal, tvätt- och roomservice. Hotellet har en cykeluthyrning.Alla rum har badrum med badkar, satellit-/kabel-TV, direktvalstelefon och hyrkassafack, Uppvärmning och luftkonditinering är individuellt reglerbara.På hotellet finns en pool och en snackbar. Vid poolen finns solsängar och parasoller. Golfspelare finner en golfbana 8 km från hotellet.Varje morgon serveras en riklig frukostbuffet. Middagen kan beställs från en fast menu. Det är möjligt att boka halvpension.Från Faro flygplats, ta bara motorvägen A22 till Albufeira. Vid rondellen, sväng till vänster, passera ytterligare en rondell och åk till trafikljuset. Sväng till höger ner till Albufeiras gamla centrum.

  Se mer
 • Boa Vista Hotel & Spa
  Från1.665krPer natt

  Boa Vista Hotel & Spastars

  Albufeira, Algarve , Rua samora barros 20 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 866 recensioner från resenärerBaserat på 866 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell för adults-only är lokaliserat i Albufeira. Från detta boende som ligger 800 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 7. 0 kilometer från det här boendet. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 37 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från detta hotell är det 600 meter till närmaste strand. Våra besökare har 45. 4 kilometer till flygplatsen. Detta boende innefattar 84 trivsamma rum. Denna anläggning totalrenoverades 2007. Internetanslutning (fast och trådlös) finns i de gemensamma utrymmena för de som behöver hålla sig uppkopplade. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla gäster som bor på denna anläggning. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att ha det riktigt roligt när de utnyttjar sportfaciliteterna och fritidsaktiviteterna som erbjuds. Detta boende är stolt över i att kunna erbjuda ett visst hälso- och friskvårdsutbud, perfekt för avkoppling och för att vårda både hälsa och kropp. Den varierade underhållning som erbjuds på denna anläggning är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Oriental
  Från2.964krPer natt

  Orientalstars

  Praia da Rocha, Algarve , Av. tomas cabreira, praia da rocha s/n - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 716 recensioner från resenärerBaserat på 716 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är särskilt utformat för vuxna och finns i Praia da Rocha. Från denna anläggning som är belägen 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från den här egendomen. Detta boende ligger på ett avstånd på 1. 0 kilometer från det allmänna kommunikationsnätet. Den närmaste stranden ligger 50 meter från denna anläggning. Från detta boende är det 1000 meter till hamnen. De 90 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Hotellet totalrenoverades 2016. Både fast och trådlöst internet finns på Oriental. De som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på Oriental. Alla rum på Oriental är rullstolsanpassade. Detta hotell tillåter inte husdjur. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Alla som valt detta boende kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Detta hotell är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Sportfantaster kan dra fördel av de fritidsaktiviteter som erbjuds på denna anläggning. Detta Oriental har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Gästerna kan njuta av ett brett utbud av smakfulla rätter som serveras på detta hotell. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla kunder. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Well'Come to the Algarve Hostel
  Från1.130krPer natt

  Well'Come to the Algarve Hostelstars

  Faro, Algarve , Avenida da república 72 - Karta
   

  Detta anspråkslösa vandrarhem ligger i Faro. Från denna egendom som ligger 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från denna anläggning är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 81 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 8. 0 kilometer från detta vandrarhem. Våra besökare har 6. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är promenadavståndet till hamnen 350 meter. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på denna anläggning. Detta boendes byggår är 1930. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Det finns ingen dygnet-runt-öppen reception. Well'Come to the Algarve Hostel tillhandahåller inga babysängar på begäran. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Detta boende tillämpar en hållbar policy. Gäster som bor på Well'Come to the Algarve Hostel kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  11  Hotell - Algarve
Sida  1  av  2
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här