Endast vuxna i Algarve

Se på kartan
Endast vuxna i Algarve

Endast vuxna i AlgarveFrån  220kr

Endast vuxna Recommenderade i Algarve

 • Luna Alvor Bay Beach & Sun
  Från1.394krPer natt

  Luna Alvor Bay Beach & Sunstars

  Alvor, Algarve , Praia do alvor, alvor . - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 992 recensioner från resenärerBaserat på 992 recensioner från resenärer

  Located in a privileged quiet area of Alvor, right in front of one of the best beaches in Algarve, near the 'Ria de Alvor' Natural Reserve with its unique green and tranquil surroundings. A few meters from the centre of Alvor where you can find genuine characteristics of a typically Algarve village, valued by its architecture of Arabian origins and local gastronomy in bars and restaurants along the Ria of Alvor.

  Se mer
 • Aqua Pedra dos Bicos Design Beach Hotel
  Från936krPer natt

  Aqua Pedra dos Bicos Design Beach Hotelstars

  Albufeira, Algarve , Urb. quinta pedra dos bicos - santa eulália lote 24, - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 45 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2169 recensioner från resenärerBaserat på 2169 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell för adults-only är lokaliserat i Albufeira. Från detta hotell som ligger 200 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från den här egendomen. Kollektivtrafikförbindelser ligger på ett avstånd på -0. 0 kilometer. Den närmaste stranden ligger 180 meter från detta hotell. De 142 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Det här boendet byggdes 2008. Wifi finns på anläggningen i sin helhet. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Babysängar tillhandahålls inte på Aqua Pedra dos Bicos Design Beach Hotel. De gemensamma utrymmena på Aqua Pedra dos Bicos Design Beach Hotel är rullstolsanpassade. Aqua Pedra dos Bicos Design Beach Hotel är inte någon husdjursvänlig anläggning. Aqua Pedra dos Bicos Design Beach Hotel erbjuder transfer till flygplatsen. Alla som valt detta boende kan skämma bort sina smaklökar i dess gastronomiska restaurang. Anläggningens gastronomiska alternativ kommer med säkerhet att förtjusa besökare med sin raffinerad mat och förtrollande atmosfär. Kunderna kommer att få en rolig vistelse på detta boende som har ett stort utbud av nöjen. Gästerna kommer att ha det riktigt roligt när de utnyttjar de sportfaciliteter och fritidsaktiviteter som erbjuds på detta boende. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Maria Nova Lounge Hotel
  Från914krPer natt

  Maria Nova Lounge Hotelstars

  Tavira, Algarve , Rua antonio pinheiro s/n - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 171 Åsikter

  Detta charmiga hotell som återfinns i Tavira, är endast för vuxna. Från detta hotell som ligger 600 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 1000 meter från detta boende. Den närmaste stranden ligger 3. 0 kilometer från denna anläggning. De 137 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Denna anläggnings byggår är 2016. Alla gästerna på Maria Nova Lounge Hotel kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen på Maria Nova Lounge Hotel håller öppet dygnet runt. Maria Nova Lounge Hotel tillhandahåller inga babysängar på begäran. Alla badrum på Maria Nova Lounge Hotel är handikappanpassadeInga husdjur är tillåtna i lokalerna. Maria Nova Lounge Hotel tillhandahåller parkering och garage. Gäster som bor på Maria Nova Lounge Hotel kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Konferensfaciliteter finns på denna anläggning. Detta hotell tillhandahåller hälso- och välbefinnandetjänster. Resenärerna kan utforska de olika matställena som Maria Nova Lounge Hotel erbjuder. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Maritur
  Från997krPer natt

  Mariturstars

  Albufeira, Algarve , Rua dos corais, são rafael s/n - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 35 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 401 recensioner från resenärerBaserat på 401 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell som återfinns i Albufeira, är endast för vuxna. Från detta boende som är beläget 2. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta boende är det 2. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från det här boendet. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 900 meter från detta hotell. Våra resenärer har 35. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 1000 meter till hamnen. Totalt 60 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Maritur har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Babysängar tillhandahålls inte på Maritur. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Det finns parkeringsplatser. Maritur erbjuder en mängd olika matupplevelser. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Vila Gale Praia
  Från1.722krPer natt

  Vila Gale Praiastars

  Albufeira, Algarve , Ct. praia da gale - apartado 2204 2204 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 779 recensioner från resenärerBaserat på 779 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell för adults-only är lokaliserat i Albufeira. Från det här hotellet som ligger 6. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från det här hotellet. Från detta hotell är det 150 meter till närmaste strand. De 40 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Denna anläggning snyggades upp 2005. Vila Gale Praia är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Gästerna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Restaurangen inbjuder resenärerna till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. Alla gäster som bor på denna anläggning kan koppla av och ladda batterierna på ställets inrättning för hälsa och välbefinnande. Alla som valt detta boende kan ha glädje av dess nöjesliv. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Jupiter Marina Hotel - Couples & SPA
  Från1.179krPer natt
   

  Detta bekväma hotell är endast för vuxna och ligger i Praia da Rocha. Från detta hotell som är beläget 800 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Det främsta nöjesområdet ligger 1. 5 kilometer från denna egendom. Våra gäster hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från det här hotellet. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Detta boende ligger 1. 2 kilometer från närmaste strand. Från denna egendom är promenadavståndet till hamnen 100 meter. Det totala antalet rum på Jupiter Marina Hotel - Couples & SPA är 150. Jupiter Marina Hotel - Couples & SPA är från år 2017. De som bor på detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. De som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Tyvärr kan inte kunderna be om en babysäng till sitt rum. De gemensamma utrymmen på Jupiter Marina Hotel - Couples & SPA är rullstolsanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Dessutom kan de som reser med bil ha stor nytta av parkeringsmöjligheterna på Jupiter Marina Hotel - Couples & SPA. Gäster som bor på detta hotell kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Detta hotell har ett urval av olika hälso- och friskvårdsfaciliteter som är perfekta för resenärer som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. Denna anläggning erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Oriental
  Från1.866krPer natt

  Orientalstars

  Praia da Rocha, Algarve , Av. tomas cabreira, praia da rocha s/n - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 716 recensioner från resenärerBaserat på 716 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är särskilt utformat för vuxna och finns i Praia da Rocha. Från denna anläggning som är belägen 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från den här egendomen. Detta boende ligger på ett avstånd på 1. 0 kilometer från det allmänna kommunikationsnätet. Den närmaste stranden ligger 50 meter från denna anläggning. Från detta boende är det 1000 meter till hamnen. De 90 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Hotellet totalrenoverades 2016. Både fast och trådlöst internet finns på Oriental. De som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på Oriental. Alla rum på Oriental är rullstolsanpassade. Detta hotell tillåter inte husdjur. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Alla som valt detta boende kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Detta hotell är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Sportfantaster kan dra fördel av de fritidsaktiviteter som erbjuds på denna anläggning. Detta Oriental har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Gästerna kan njuta av ett brett utbud av smakfulla rätter som serveras på detta hotell. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla kunder. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel Califórnia Urban Beach
  Från2.147krPer natt

  Hotel Califórnia Urban Beachstars

  Albufeira, Algarve , Rua joaquim pedro samora nº2 2 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 37 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 5 recensioner från resenärerBaserat på 5 recensioner från resenärer

  Detta attraktiva strandhotell ligger i ett bilfritt område, mitt i den livfulla och pittoreska gamla stan. Oändliga butiker, restauranger, barer och pubar finns i den omedelbara närheten och det är ungefär 200 meter till stranden och den idylliska fiskehamnen. Man tar sig lätt till kollektivtrafiken per fot (400 m). Den närmaste järnvägsstationen ligger 6 km från hotellet och till flygplatsen är det 35 km.Detta luftkonditionerade hotell har 73 rum fördelade på 9 våningar. Gästerna har tillgång till lobbyn och receptionen som är bemannad dygnet runt. Här finns valutaväxling och hiss. På hotellet finns ett trevligt café, en mysig bar och en elegant, luftkonditionerad restaurang (med barnstolar). Dessutom finns en publik internetterminal, tvätt- och roomservice. Hotellet har en cykeluthyrning.Alla rum har badrum med badkar, satellit-/kabel-TV, direktvalstelefon och hyrkassafack, Uppvärmning och luftkonditinering är individuellt reglerbara.På hotellet finns en pool och en snackbar. Vid poolen finns solsängar och parasoller. Golfspelare finner en golfbana 8 km från hotellet.Varje morgon serveras en riklig frukostbuffet. Middagen kan beställs från en fast menu. Det är möjligt att boka halvpension.Från Faro flygplats, ta bara motorvägen A22 till Albufeira. Vid rondellen, sväng till vänster, passera ytterligare en rondell och åk till trafikljuset. Sväng till höger ner till Albufeiras gamla centrum.

  Se mer
 • Boa Vista Hotel & Spa
  Från737krPer natt

  Boa Vista Hotel & Spastars

  Albufeira, Algarve , Rua samora barros 20 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 866 recensioner från resenärerBaserat på 866 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är särskilt utformat för vuxna och finns i Albufeira. Från detta hotell som är beläget 800 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 7. 0 kilometer från anläggningen. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 37 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från detta boende är det 600 meter till närmaste strand. Våra resenärer har 45. 4 kilometer till flygplatsen. Boendet har totalt 84 rum. Boa Vista Hotel & Spa genomgick en totalrenovering 2007. Boa Vista Hotel & Spa tillhandahåller fasta och trådlösa internetanslutningar. Dygnet-runt-servicen på Boa Vista Hotel & Spa bidrar till gästernas trivsel. Detta hotell tillåter inte husdjur. Detta hotell är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. De som bor på denna anläggning kan träna och vara aktiva under sin vistelse tack vare de olika sporter och aktiviteter som erbjuds. De som bor på denna anläggning kan koppla av och ladda batterierna på ställets inrättning för hälsa och välbefinnande. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. På Boa Vista Hotel & Spa kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Bela Vista Hotel & Spa
  Från8.291krPer natt

  Bela Vista Hotel & Spastars

  Praia da Rocha, Algarve , Rua tomas cabreira s/n - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 743 recensioner från resenärerBaserat på 743 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är endast för vuxna och ligger i Praia da Rocha. Från detta hotell som ligger inbäddat 300 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta hotell är det 20 meter till närmaste strand. Denna anläggning kan erbjuda totalt 38 rum. Boendet totalrenoverades 2011. Detta boende är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Bela Vista Hotel & Spa tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på denna anläggning är rullstolsanpassade. Bela Vista Hotel & Spa är inte någon husdjursvänlig anläggning. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Denna anläggning erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Alla som valt detta boende kan hänge sig åt de olika hälso- och välbefinnandebehandlingar som erbjuds. För de mest aktiva finns det ett omfattande utbud av olika sporter och aktiviteter. På Bela Vista Hotel & Spa kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  11  Hotell - Algarve
Sida  1  av  2
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här