Hotell med spa i Algarve

Se på kartan
Hotell med spa i Algarve

Hotell med spa i AlgarveFrån  190kr

Hotell med spa Recommenderade i Algarve

 • Crowne Plaza Vilamoura Algarve
  Från1.987krPer natt

  Crowne Plaza Vilamoura Algarvestars

  Vilamoura, Algarve , Rua do oceano atlantico vilamoura sn - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 54 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2883 recensioner från resenärerBaserat på 2883 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell ligger i Vilamoura. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från detta boende som ligger mitt i stadens centrum. Våra gäster hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från det här boende. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 1. 0 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Den närmaste stranden ligger 50 meter från denna anläggning. Boendet har totalt 323 rum. Denna anläggning byggdes 2010. Crowne Plaza Vilamoura Algarve är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen dygnet runt. Tyvärr kan inte resenärerna be om en babysäng till sitt rum. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på Crowne Plaza Vilamoura Algarve som har ett stort hälso- och välbefinnandeutbud. Detta hotell är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Detta hotell har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. Affärsresenärer kommer att uppskatta anläggningens bekväma affärsfaciliteter som garanterar en produktiv dag på jobbet. På Crowne Plaza Vilamoura Algarve kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Navegadores
  Från319krPer natt

  Navegadoresstars

  Monte Gordo, Algarve , Av. da catalunha . - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4 recensioner från resenärerBaserat på 4 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Montegordo. Från denna anläggning som ligger inbäddad 50 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från egendomen. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från denna anläggning. Från denna anläggning är det 200 meter till närmaste strand. Våra besökare har 49. 2 kilometer till flygplatsen. 346 välkomnande rum finns på anläggningen. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2000. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen är öppen dygnet runt. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på Navegadores är rullstolsanpassade. Detta boende tillåter inte husdjur. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Yellow Praia Monte Gordo Hotel
  Från668krPer natt

  Yellow Praia Monte Gordo Hotelstars

  Monte Gordo, Algarve , Avenida infante dom henrique s/n - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 174 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 641 recensioner från resenärerBaserat på 641 recensioner från resenärer

  Denna gulliga resort är särskilt utformad för familjer och finns i Montegordo. Från denna egendom som ligger inbäddad 150 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 8. 0 kilometer från det här boendet. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Den närmaste stranden ligger 100 meter från detta boende. Från detta boende är promenadavståndet till hamnen 100 meter. Denna anläggning har totalt 366 rum. Detta boende totalrenoverades 2002. Dessutom ingår wifi-anslutning på denna anläggning. Receptionen på Yellow Praia Monte Gordo Hotel håller öppet dygnet runt. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. De gemensamma utrymmen på Yellow Praia Monte Gordo Hotel är rullstolsanpassade. De som bor på den här anläggningen som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Dessutom har Yellow Praia Monte Gordo Hotel ett garage för kunder som reser med bil. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Yellow Praia Monte Gordo Hotel erbjuder en mängd olika matupplevelser. Tack vare sitt hälso- och välbefinnandeutbud, är detta boende perfekt för den som vill ha en stunds avkoppling från vardagens stress och påfrestningar. Yellow Praia Monte Gordo Hotel erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Tack vare de funktionella mötesfaciliteterna är denna anläggning en perfekt plats för gäster som reser i affärssyfte. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Alcazar Hotel & SPA
  Från770krPer natt

  Alcazar Hotel & SPAstars

  Monte Gordo, Algarve , Rua de ceuta 9 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 22 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 548 recensioner från resenärerBaserat på 548 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Montegordo. Från denna anläggning som ligger 300 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 7. 0 kilometer från den här egendomen. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 350 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från denna egendom är det 300 meter till närmaste strand. Detta boende innefattar 119 trivsamma rum. Denna anläggning totalrenoverades 2014. Detta hotell har wifi-anslutning. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Detta boende är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. De allmänna utrymmen på detta boende är lättillgängliga och 1 är handikappsanpassade. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänlig anläggning. Det finns parkeringsplatser. Alcazar Hotel & SPA erbjuder transfer till flygplatsen. Alcazar Hotel & SPA erbjuder en mängd olika matupplevelser. Resenärerna kan koppla av och återhämta sig i anläggningens inrättning för välbefinnande. Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på detta boende. Flera konferensfaciliteter finns tillgängliga för att underlätta för affärsresenärer. Anläggningens restaurang serverar läckra rätter och har en utmärkt service. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Mirachoro Praia
  Från797krPer natt

  Mirachoro Praiastars

  Carvoeiro, Algarve , Estrada do farol s/n - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 59 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 731 recensioner från resenärerBaserat på 731 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Carvoeiro. Våra gäster hittar närmaste golfbana 200 meter från denna anläggning. Från denna anläggning är det 300 meter till närmaste strand. Det totala antalet rum på Mirachoro Praia är 115. Denna anläggnings byggår är 2001. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Dygnet-runt-servicen på Mirachoro Praia bidrar till gästernas trivsel. Dessutom erbjuder Mirachoro Praia babysängar på begäran. Detta är ett handikappanpassat boende vars gemensamma utrymmen och badrum är anpassade för funktionsnedsatta och rullstolsburna personer. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Dessutom kan de som reser med bil ha stor nytta av parkeringsmöjligheterna på Mirachoro Praia. Denna anläggning är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Kunderna kan koppla av och återhämta sig i anläggningens inrättning för välbefinnande. Detta hotell är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. Alla gäster som bor på denna anläggning kan roa sig med den underhållning som står till buds. De som bor på denna anläggning kan återfå krafterna efter en lång dag av arbete eller sightseeing med en läcker måltid som serveras i restaurangen. Mirachoro Praia kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Vila Petra
  Från1.285krPer natt

  Vila Petrastars

  Albufeira, Algarve , Rua mouzinho de albuquerque 2 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 28 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1329 recensioner från resenärerBaserat på 1329 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett charmigt lägenhetshotell som är lokaliserat i Albufeira. Från denna egendom som ligger 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från denna egendom. Våra besökare hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från den här anläggningen. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Denna anläggning ligger 1. 2 kilometer från närmaste strand. Våra besökare har 35. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 7. 5 kilometer till hamnen. 143 välkomnande rum finns på anläggningen. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta boende 2010. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen är öppen dygnet runt. Detta boende är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. De allmänna utrymmen på detta boende är lättillgängliga och 8 är handikappsanpassat. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Denna anläggning tillämpar en hållbar policy. Alla som valt detta boende kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Resenärerna kan utforska de olika matställena som Vila Petra erbjuder. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. De som vill koppla av från vardagens rutiner kan utnyttja anläggningens hälso- och välbefinnandeinrättning. De läckra rätter som serveras på de olika gastronomiska alternativen kommer att ge alla som valt detta boende ny energi inför dagen. Resenärerna kommer verkligen att uppskatta det stora utbudet av underhållning, fritidstjänster och faciliteter som erbjuds. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • EVA SENSES HOTEL
  Från1.547krPer natt

  EVA SENSES HOTELstars

  Faro, Algarve , Avenida da república 1 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 62 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2015 recensioner från resenärerBaserat på 2015 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Faro. Denna anläggning som är belägen mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 18. 0 kilometer från egendomen. Våra resenärer har enkel tillgång till kolektivtrafiknätet. Det totala antalet rum är 134. Boendet totalrenoverades 2019. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen är öppen dygnet runt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Gästerna kanske väljer att skämma bort sig på friskvårdinrättningen som finns på denna anläggning. Denna anläggning erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Cascade Wellness & Lifestyle Resort
  Från2.109krPer natt

  Cascade Wellness & Lifestyle Resortstars

  Lagos, Algarve , Rua das ilhas . - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1212 recensioner från resenärerBaserat på 1212 recensioner från resenärer

  Där den är belägen i Lagos är denna lyxiga resort ett optimalt val för familjer. Från denna anläggning som är belägen 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta boende är det 2. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från den här resorten. Våra besökare hittar kollektivtrafiknätet inom ett avstånd på 2. 0 kilometer. Den närmaste stranden ligger 800 meter från denna anläggning. Denna anläggning innefattar 143 trivsamma rum. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Dygnet-runt-servicen på Cascade Wellness & Lifestyle Resort bidrar till gästernas trivsel. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. För att tillmötesgå gäster som har särskilda behov har Cascade Wellness & Lifestyle Resort några rullstolsanpassade rum. Husdjur är inte tillåtna på Cascade Wellness & Lifestyle Resort. Dessutom kan de som reser med bil har stor nytta av parkeringsmöjligheterna. Resenärerna kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på detta boende och som passar för olika slags evenemang Gästerna kan uppskatta de hälso- och välbefinnandeutbud som tillhandahålls på Cascade Wellness & Lifestyle Resort. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på denna anläggning . Kunderna kommer att glädja sig åt de smakfulla rätter som serveras på Cascade Wellness & Lifestyle Resort. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Tivoli Lagos
  Från1.214krPer natt

  Tivoli Lagosstars

  Lagos, Algarve , Antonio crisogono dos santos 1 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 35 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3728 recensioner från resenärerBaserat på 3728 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är perfekt för familjer och ligger i Lagos. Från detta boende som ligger inbäddat 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 3. 9 kilometer från det här boende. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från denna anläggning. Detta hotell ligger 2. 0 kilometer från närmaste strand. Detta hotell har totalt 324 ombonade rum. Detta boende renoverades 2003. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till gästernas trivsel. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Alla som valt detta boende som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Om gästerna som bor på denna anläggning behöver skämmas bort kan de utnyttja det som hälsoinrättningen erbjuder. Tivoli Lagos är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Flera konferensfaciliteter finns tillgängliga för att underlätta för affärsresenärer. Tivoli Lagos erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. På Tivoli Lagos kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • VidaMar Resort Hotel Algarve
  Från1.619krPer natt

  VidaMar Resort Hotel Algarvestars

  Albufeira, Algarve , Rua boca da alagoa, lote 1 fase 2 1 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter

  Där det är beläget i Albufeira är detta lyxiga hotell ett optimalt val för familjer. Från den här anläggningen som ligger 8. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 300 meter från detta hotell. Från detta boende är det -0. 0 kilometer till det allmänna transportnätet. Den närmaste stranden ligger 150 meter från denna anläggning. Våra resenärer har 45. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har totalt 250 ombonade rum. Detta boende grundades år 2013. Wifi finns på hotellet i sin helhet. Dygnet-runt-servicen på VidaMar Resort Hotel Algarve bidrar till gästernas trivsel. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. De gemensamma utrymmen på VidaMar Resort Hotel Algarve är rullstolsanpassade. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Dessutom kan de som reser med bil ha stor nytta av parkeringsmöjligheterna på VidaMar Resort Hotel Algarve. Gäster som valt detta boende kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Detta hotell erbjuder en mängd olika matupplevelser. Kunderna uppskattar det hälso- och välbefinnandetutbud som tillhandahålls på detta hotell. På detta boende finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  41  Hotell - Algarve
Sida  1  av  5
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här