Hotell med spa i Algarve

Se på kartan
Hotell med spa i Algarve

Hotell med spa i AlgarveFrån  135kr

Hotell med spa Recommenderade i Algarve

 • Villas Barrocal
  Från286krPer natt

  Villas Barrocalstars

  Armacao de Pera, Algarve , Urbanização barrocal iii / edf villas barrocal s/n - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 232 recensioner från resenärerBaserat på 232 recensioner från resenärer

  Denna anspråkslösa semesterandelslägenhet eller lägenhet ligger i Armacao de Pera. Från denna egendom som är belägen 100 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra besökare hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från det här boendet. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Den närmaste stranden ligger 2. 0 kilometer från denna semesterandelslägenhet eller lägenhet. De 52 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Senast detta boende renoverades var 2008. Denna anläggning har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Detta boende har inte dygnet-runt-öppen reception. Villas Barrocal tillhandahåller inga babysängar på begäran. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänlig anläggning. Det finns parkeringsplatser. Vid behov kan alla som valt detta boende använda inrättningen för hälso- och välbefinnande. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Real Bellavista Hotel & Spa
  Från464krPer natt

  Real Bellavista Hotel & Spastars

  Albufeira, Algarve , Rua do estadio 2445 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 28 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3220 recensioner från resenärerBaserat på 3220 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är perfekt för familjer och ligger i Albufeira. Från denna egendom som är belägen 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 4. 5 kilometer från det här boendet. Våra gäster hittar många allmänna kommunikationsförbindelser inom ett avstånd av -0. 0 kilometer. Den närmaste stranden ligger 1. 5 kilometer från detta hotell. Våra gäster har 35. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 195 rum. Detta hotell grundades år 2002. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Alla som valt detta boende som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. För extra bekvämlighet har gästerna tillgång till ett garage. Gäster som bor på Real Bellavista Hotel & Spa kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Vid behov kan alla gäster som bor på denna anläggning använda inrättningen för hälso- och välbefinnande. Resenärerna kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens gastronomiska restaurang. Alla gäster som bor på denna anläggning kan glädjas roliga fritidsaktiviteter och upplevelser. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Alcazar Hotel & SPA
  Från530krPer natt

  Alcazar Hotel & SPAstars

  Monte Gordo, Algarve , Rua de ceuta 9 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 23 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 560 recensioner från resenärerBaserat på 560 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell, som återfinns i Montegordo, är ett bra alternativ för familjer. Från detta boende som ligger 300 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 7. 0 kilometer från den här egendomen. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 350 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från denna anläggning är det 300 meter till närmaste strand. Detta hotell kan erbjuda totalt 119 rum. Denna anläggning totalrenoverades 2014. Alcazar Hotel & SPA har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen är öppen dygnet runt. Alcazar Hotel & SPA har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. De allmänna utrymmen på denna anläggning är lättillgängliga och 1 rum är handikappsanpassat. Husdjur är inte tillåtna på Alcazar Hotel & SPA. De som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. Detta hotell erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. Vid behov kan resenärerna använda inrättningen för hälso- och välbefinnande. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Alcazar Hotel & SPA är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av anläggningens affärsfacliteterna. De läckra rätter som serveras på de olika gastronomiska alternativen kommer att ge resenärerna ny energi inför dagen. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Algarve Race Apartments
  Från622krPer natt

  Algarve Race Apartmentsstars

  Portimao, Algarve , Sitio do escampadinho 8500-148 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Detta gulliga lägenhetshotell är beläget i Portimao. Våra kunder hittar närmaste golfbana 10. 0 kilometer från det här boendet. Detta boende kan erbjuda totalt 96 rum. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen är öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Algarve Race Apartments. De gemensamma utrymmena på Algarve Race Apartments är rullstolsanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Kunderna kan koppla av och återhämta sig i anläggningens inrättning för välbefinnande. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Oriental
  Från792krPer natt

  Orientalstars

  Praia da Rocha, Algarve , Av. tomas cabreira, praia da rocha s/n - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 716 recensioner från resenärerBaserat på 716 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är särskilt utformat för vuxna och finns i Praia da Rocha. Från denna anläggning som är belägen 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från den här egendomen. Detta boende ligger på ett avstånd på 1. 0 kilometer från det allmänna kommunikationsnätet. Den närmaste stranden ligger 50 meter från denna anläggning. Från detta boende är det 1000 meter till hamnen. De 90 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Hotellet totalrenoverades 2016. Både fast och trådlöst internet finns på Oriental. De som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på Oriental. Alla rum på Oriental är rullstolsanpassade. Detta hotell tillåter inte husdjur. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Alla som valt detta boende kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Detta hotell är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Sportfantaster kan dra fördel av de fritidsaktiviteter som erbjuds på denna anläggning. Detta Oriental har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Gästerna kan njuta av ett brett utbud av smakfulla rätter som serveras på detta hotell. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla kunder. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Dom Pedro Vilamoura
  Från810krPer natt

  Dom Pedro Vilamourastars

  Vilamoura, Algarve , Rua do oceano atlantico s/n - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 32 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 742 recensioner från resenärerBaserat på 742 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell, som återfinns i Vilamoura, är ett bra alternativ för familjer. Från denna egendom som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna anläggning ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från den här egendomen. Våra kunder hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Den närmaste stranden ligger 400 meter från detta hotell. Våra besökare har 25. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har 263 rum. Detta hotell genomgick en renovering 2003. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Om gästerna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. Husdjur är inte tillåtna på Dom Pedro Vilamoura. De som bor på denna anläggning kan utforska de olika matställena som Dom Pedro Vilamoura erbjuder. Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på denna anläggning . På Dom Pedro Vilamoura kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Vila Gale Tavira
  Från811krPer natt

  Vila Gale Tavirastars

  Tavira, Algarve , Rua 4 de outubro s/n - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 105 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1334 recensioner från resenärerBaserat på 1334 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Tavira. Från denna egendom som är belägen 100 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra gäster hittar närmaste golfbana 6. 0 kilometer från det här hotellet. Denna egendom ligger 1. 5 kilometer från närmaste strand. Denna anläggning har 268 rum. Denna anläggnings byggår är 2002. Detta boende är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. För extra bekvämlighet har alla gäster som bor på denna anläggning tillgång till ett garage. Alla gästerna som bor på denna anläggning kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Vila Gale Tavira erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Monte Santo Resort
  Från822krPer natt

  Monte Santo Resortstars

  Carvoeiro, Algarve , Rua joâo paulo ii 0 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 888 recensioner från resenärerBaserat på 888 recensioner från resenärer

  Denna enastående lägenhet är perfekt för familjer och ligger i Carvoeiro. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 1. 5 kilometer från stadens centrum. Våra kunder hittar närmaste golfbana 1. 7 kilometer från den här egendomen. Våra kunder hittar kollektivtrafiknätet inom ett avstånd på -0. 0 kilometer. Denna egendom ligger 1. 5 kilometer från närmaste strand. Våra gäster har 45. 0 kilometer till flygplatsen. 133 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta boende totalrenoverades 2014. Alla gästerna på Monte Santo Resort kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Dygnet-runt-servicen på Monte Santo Resort bidrar till gästernas trivsel. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Alla rum på Monte Santo Resort är rullstolsanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Monte Santo Resort. De som vill koppla av från vardagens rutiner kan utnyttja anläggningens hälso- och välbefinnandeinrättning. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser. Den varierade underhållning som erbjuds på denna anläggning är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. På denna anläggning med flera restauranger tillgodoses alla typer av gästers behov. Resenärerna kommer att ha det riktigt roligt när de utnyttjar de sportfaciliteter och fritidsaktiviteter som erbjuds på Monte Santo Resort. Detta boende har affärsfaciliteter. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Vila Gale Ampalius
  Från854krPer natt

  Vila Gale Ampaliusstars

  Vilamoura, Algarve , Alameda praia da marina s/n - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 78 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2042 recensioner från resenärerBaserat på 2042 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och en bekväm resort som är lokaliserad i Vilamoura. Från denna resort som är belägen 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 2. 7 kilometer från det här boendet. Den närmaste stranden ligger 100 meter från detta boende. Våra kunder har 23. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Vila Gale Ampalius är 357. Vila Gale Ampalius totalrenoverades 2006. Alla gästerna på Vila Gale Ampalius kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. Detta handikappanpassade boende har några rullstolsanpassade badrum för ökad tillgänglighet. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Denna anläggning har ett garage till glädje för gästerna. Gästerna kan njuta av en läcker måltid i anläggningens gastronomiska restaurang. Denna anläggning är stolt över i att kunna erbjuda ett visst hälso- och friskvårdsutbud, perfekt för avkoppling och för att vårda både hälsa och kropp. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Real Marina Hotel & Spa
  Från854krPer natt

  Real Marina Hotel & Spastars

  Olhão, Algarve , Avenida 5 de outubro 0 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 48 Åsikter

  Detta hotell har ett utmärkt läge med utsikt över Olhãos marina och fantastiska Pargue Natural da Ria Formosa. En kort båtresa bort ligger de vackra outforskade stränderna vid barriäröarnas flodmynning. Gästerna kan smaka lokala rätter i de utsökta restaurangerna och utforska den välkomnande kubiststaden Olhão, Algarves gastronomiska huvudstad. De omgivande sevärdheterna nås enkelt. Zoomarine ligger 45 km bort, och Faros gamla stadsdel ligger 10 km från hotellet.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  36  Hotell - Algarve
Sida  1  av  4
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här