Hotell med spa i Algarve

Se på kartan
Hotell med spa i Algarve

Hotell med spa i AlgarveFrån  284kr

Hotell med spa Recommenderade i Algarve

 • Yellow Praia Monte Gordo Hotel
  Från775krPer natt

  Yellow Praia Monte Gordo Hotelstars

  Monte Gordo, Algarve , Avenida infante dom henrique s/n - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 180 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 656 recensioner från resenärerBaserat på 656 recensioner från resenärer

  Denna gulliga resort är perfekt för familjer och ligger i Montegordo. Från denna egendom som ligger 150 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 8. 0 kilometer från det här boendet. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Den närmaste stranden ligger 100 meter från denna egendom. Från denna egendom är promenadavståndet till hamnen 100 meter. Yellow Praia Monte Gordo Hotel har totalt 366 rum. Anläggningen totalrenoverades 2002. Yellow Praia Monte Gordo Hotel har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Alla som valt detta boende kan vilja använda dess garage. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Yellow Praia Monte Gordo Hotel. Denna anläggning erbjuder en mängd olika matupplevelser. Kunderna kan hänge sig åt de olika hälso- och välbefinnandebehandlingar som anläggningen erbjuder. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera de som bor på denna anläggning. Yellow Praia Monte Gordo Hotel har funktionella affärsfaciliteter som är perfekta för affärsresenärer. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Anantara Vilamoura
  Från2.334krPer natt

  Anantara Vilamourastars

  Vilamoura, Algarve , Av dos descobrimentos 0 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 35 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3901 recensioner från resenärerBaserat på 3901 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell finns i Vilamoura. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 4. 0 kilometer från stadens centrum. Våra besökare hittar närmaste golfbana 20 meter från denna egendom. Den närmaste stranden ligger 4. 0 kilometer från denna egendom. Våra kunder har 18. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 243. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta boende 2017. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har resenärerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Dygnet-runt-servicen på Anantara Vilamoura bidrar till gästernas trivsel. Om gästerna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. Detta boende tillåter inte husdjur. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Tack vare sitt hälso- och välbefinnandeutbud, är detta hotell perfekt för den som vill ha en stunds avkoppling från vardagens stress och påfrestningar. Affärsresenärer kommer att uppskatta anläggningens bekväma affärsfaciliteter som garanterar en produktiv dag på jobbet. De som bor på denna anläggning kan njuta av en läcker måltid i dess gastronomiska restaurang. Kunderna kommer att få en rolig vistelse på denna anläggning med dess stora utbud av nöjen. Anantara Vilamoura kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Luna Hotel da Oura
  Från762krPer natt

  Luna Hotel da Ourastars

  Albufeira, Algarve , Dunfermline, areias de são joão . - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 274 recensioner från resenärerBaserat på 274 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Albufeira. Från detta hotell som ligger inbäddat 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från den här anläggningen. Den närmaste stranden ligger 800 meter från denna anläggning. Våra resenärer har 35. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell innefattar 154 trivsamma rum. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Detta boende är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. De gemensamma utrymmena på Luna Hotel da Oura är rullstolsanpassade. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. De som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. Gästerna kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. När det handlar om att koppla av, kan alla som valt detta boende få svårt att välja med tanke på det breda hälsoutbudet som finns. De som bor på denna anläggning kan utforska de olika matställena som Luna Hotel da Oura erbjuder. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Vila Gale Tavira
  Från1.448krPer natt

  Vila Gale Tavirastars

  Tavira, Algarve , Rua 4 de outubro s/n - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 105 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1334 recensioner från resenärerBaserat på 1334 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Tavira. Från denna egendom som är belägen 100 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra gäster hittar närmaste golfbana 6. 0 kilometer från det här hotellet. Denna egendom ligger 1. 5 kilometer från närmaste strand. Denna anläggning har 268 rum. Denna anläggnings byggår är 2002. Detta boende är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. För extra bekvämlighet har alla gäster som bor på denna anläggning tillgång till ett garage. Alla gästerna som bor på denna anläggning kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Vila Gale Tavira erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Cascade Wellness Resort
  Från1.799krPer natt

  Cascade Wellness Resortstars

  Lagos, Algarve , Rua das ilhas . - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1240 recensioner från resenärerBaserat på 1240 recensioner från resenärer

  Denna lyxiga resort är särskilt utformad för familjer och finns i Lagos. Från detta boende som är beläget 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. För våra besökare är det 2. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från den här anläggningen. Från denna resort är det 2. 0 kilometer till det allmänna transportnätet. Från denna egendom är det 800 meter till närmaste strand. Det totala antalet rum är 164. Alla gästerna på Cascade Wellness Resort kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Resenärena välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Boende är helt rullstolsanpassat och har 2 handikappanpassade rum. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Dessutom kan de som reser med bil ha stor nytta av parkeringsmöjligheterna på Cascade Wellness Resort. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet. Alla gäster som bor på denna anläggning kan koppla av i slutet av dagen med dess varierade hälsoerbjudande. Cascade Wellness Resort erbjuder en mängd olika matupplevelser. Kunderna kommer att få en rolig vistelse på detta boende som har ett stort utbud av nöjen. På denna anläggning med flera restauranger tillgodoses alla typer av gästers behov. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Jupiter Albufeira Hotel - Family & Fun
  Från2.003krPer natt

  Jupiter Albufeira Hotel - Family & Funstars

  Albufeira, Algarve , Rua alexandre o'neill s/n - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 45 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 591 recensioner från resenärerBaserat på 591 recensioner från resenärer

  With many areas of leisure and fun, it is difficult to choose the highlight of the new Jupiter Albufeira Hotel - Family & Fun, the right choice for families who enjoy above all fun during their holidays.Located in Albufeira, this newly renovated resort has separate swimming pools for children and adults, a water park with slides a children's water park, as well as 1 buffet restaurant, 1 pizzeria, 2 bars, entertainment for children and adults, all included in all-inclusive meal basis.Being on vacation also means relaxing at the exclusive Soul SPA (not included) and a terrace bar (not included) where you can enjoy fantastic views of Albufeira and the sea.Family-oriented the spacious rooms have balconies, sofa bed, Smart TV in addition to free WI-FI. The hotel also provides free scheduled shuttle service to Praia da Oura and Albufeira center.

  Se mer
 • Hotel Riu Guaraná
  Från1.621krPer natt

  Hotel Riu GuaranástarsGreenProgram Icon

  Albufeira, Algarve , Quinta do milharo - - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 45 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2634 recensioner från resenärerBaserat på 2634 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är perfekt för familjer och ligger i Albufeira. Från denna anläggning som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta hotell är det 900 meter till närmaste strand. Det totala antalet rum på Hotel Riu Guaraná är 500. Detta boende grundades år 2008. Hotel Riu Guaraná har wifi-anslutning. Gästerna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Detta boende har parkerings- och garageplatser för gästernas bekvämlighet. Detta är ett miljövänligt hotell. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på Hotel Riu Guaraná som har ett stort hälso- och välbefinnandeutbud. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Hotel Riu Guaraná är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Jupiter Marina Hotel - Couples & SPA
  Från1.261krPer natt
   

  Detta bekväma hotell är endast för vuxna och ligger i Praia da Rocha. Från detta hotell som är beläget 800 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Det främsta nöjesområdet ligger 1. 5 kilometer från denna egendom. Våra gäster hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från det här hotellet. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Detta boende ligger 1. 2 kilometer från närmaste strand. Från denna egendom är promenadavståndet till hamnen 100 meter. Det totala antalet rum på Jupiter Marina Hotel - Couples & SPA är 150. Jupiter Marina Hotel - Couples & SPA är från år 2017. De som bor på detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. De som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Tyvärr kan inte kunderna be om en babysäng till sitt rum. De gemensamma utrymmen på Jupiter Marina Hotel - Couples & SPA är rullstolsanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Dessutom kan de som reser med bil ha stor nytta av parkeringsmöjligheterna på Jupiter Marina Hotel - Couples & SPA. Gäster som bor på detta hotell kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Detta hotell har ett urval av olika hälso- och friskvårdsfaciliteter som är perfekta för resenärer som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. Denna anläggning erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Eden Resort
  Från2.115krPer natt

  Eden Resortstars

  Albufeira, Algarve , Loteamento da quinta da bolota s/n - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2936 recensioner från resenärerBaserat på 2936 recensioner från resenärer

  Detta hotell nära stranden ligger i Albufeira, Behåller que fortfarande mycket av sin gamla charm med sina pittoreska smala gator och traditionell arkitektur. Faro flygplats ligger cirka 35 km från eco hotellet. Kännetecknas av sin fantastiska atmosfär, denna club resort har-varit noga tänkt att ta med sig gäster ett utbud av bekvämligheter och bekvämligheter för att göra en verkligt minnesvärd upplevelse. Byggt och renoverades 2010, har SPA-komplexet en restaurang, ett lyxigt spa och 152 eleganta rum med utmärkt bestämmelse för barn. Alla lägenheter har ett eget badrum och egen balkong eller terrass. Bland andra bekvämligheter på rummet finns en 32-tums LCD-skärm och dockningsstation för iPod. Anläggningen har 6 pooler och underhållning organiseras för vuxna.

  Se mer
 • Grand Muthu Oura View Beach Club
  Från1.107krPer natt

  Grand Muthu Oura View Beach Clubstars

  Albufeira, Algarve , Rua ramalho ortigao albufeira 8200-604 portugal - - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter

  Perfekt för familjer och en lyxig lägenhet som är lokaliserad i Albufeira. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna lägenhet som ligger inbäddad 2. 0 kilometer från stadens centrum. Våra kunder hittar närmaste golfbana 1000 meter från detta lägenhet. Våra gäster har tillgång till kollektivtrafiknätet inom ett avstånd av -0. 0 kilometer. Den närmaste stranden ligger 50 meter från denna anläggning. Detta boende innefattar 184 trivsamma rum. Det här boendet byggdes 1982. Detta boende är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Detta boende tillåter inte husdjur. Detta miljövänliga boende har en -certifiering. Alla som valt detta boende kan med fördel dra nytta av dess restaurang. Resenärerna kan koppla av och återhämta sig i anläggningens inrättning för välbefinnande. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla som valt detta boende. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  43  Hotell - Algarve
Sida  1  av  5
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här