Lägenheter och lägenhetshotell i Algarve

Se på kartan
Lägenheter och lägenhetshotell i Algarve

Lägenheter och lägenhetshotell i AlgarveFrån  225kr

Lägenheter och lägenhetshotell Recommenderade i Algarve

 • Luna Clube Oceano
  Från624krPer natt

  Luna Clube Oceanostars

  Albufeira, Algarve , Rua columbano bordalo pinheiro . - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 551 recensioner från resenärerBaserat på 551 recensioner från resenärer

  Detta charmiga lägenhetshotell finns i Albufeira. Från denna anläggning som är belägen 1000 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra gäster hittar närmaste golfbana 3. 7 kilometer från det här boende. Den närmaste stranden ligger 150 meter från detta lägenhetshotell. Det totala antalet rum är 72. Luna Clube Oceano genomgick en renovering 2015. Luna Clube Oceano har wifi-anslutning. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Dessutom erbjuder Luna Clube Oceano babysängar på begäran. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Alla som valt detta boende kan dra nytta av parkeringsplatserna. Denna anläggning erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Luna Olympus
  Från844krPer natt

  Luna Olympusstars

  Vilamoura, Algarve , Av. da marina lote h1 . - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 380 recensioner från resenärerBaserat på 380 recensioner från resenärer

  Detta gulliga lägenhetshotell är beläget i Vilamoura. Våra besökare hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från det här boendet. Från denna anläggning är det 500 meter till närmaste strand. Totalt 84 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta boende snyggades upp 2006. Gästerna kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet i anläggningens gemensamma utrymmen. Receptionen är öppen dygnet runt. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Parkering och garage finns att tillgå. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Luna Olympus är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Edificio Albufeira
  Från506krPer natt

  Edificio Albufeirastars

  Albufeira, Algarve , Av. 25 de abril - - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter

  Denna charmiga lägenhet finns i Albufeira. Från denna anläggning som ligger 250 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 5 meter från detta lägenhet. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 40 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från denna lägenhet är det 30 meter till närmaste strand. Det finns totalt 58 rum på anläggningen. Edificio Albufeira genomgick en renovering 2008. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Denna anläggning erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Real Marina Residence
  Från861krPer natt

  Real Marina Residencestars

  Olhão, Algarve , Av. 5 de outubro 0 0 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter

  Detta gulliga lägenhetshotell finns i Olhão. Från det här boendet som ligger 10. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Kollektivtrafikförbindelser ligger på ett avstånd på -0. 0 kilometer. Detta boende ligger 2. 5 kilometer från närmaste strand. Våra resenärer har 12. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har 146 rum. Real Marina Residence byggdes 2010. Dessutom ingår wifi-anslutning på denna anläggning. Resenärena uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Dessutom erbjuder denna barnvänliga anläggning babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. De som inte kan resa ifrån sina husdjur uppskattar att de kan ta med sig dem till denna anläggning. De som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Brisa Sol
  Från1.390krPer natt

  Brisa Solstars

  Albufeira, Algarve , Do municipio, lote 27 0 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 51 Åsikter

  Detta lyxiga lägenhetshotell är bekvämt beläget i centrum av den populära semesterorten Albufeira på den hisnande kusten i Algarve. Den historiska gamla staden och den berömda nöjesgatan Strip med dess stora utbud av restauranger, barer, pubar och nattklubbar ligger helt nära, stranden är bara en kort promenad bort. Den internationella flygplatsen i Faro kan nås på 30 minuter med bil.

  Se mer
 • Salgados Vila das Lagoas
  Från1.211krPer natt

  Salgados Vila das Lagoasstars

  Albufeira, Algarve , Herdade dos salgados, p.o. box 2266 sn - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 288 recensioner från resenärerBaserat på 288 recensioner från resenärer

  Detta bekväma lägenhetshotell är beläget i Albufeira. Från denna anläggning som är belägen 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 200 meter från detta lägenhetshotell. Från detta lägenhetshotell är det 500 meter till närmaste strand. Våra kunder har 32. 2 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Salgados Vila das Lagoas är 124. Detta boende renoverades 2008. Wifi finns på anläggningen i sin helhet. Resenärena välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Dessutom har Salgados Vila das Lagoas ett garage för kunder som reser med bil. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Alpinus Hotel Algarve
  Från752krPer natt

  Alpinus Hotel Algarvestars

  Albufeira, Algarve , Pinhal do concelho-açoteias s/n - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 87 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1187 recensioner från resenärerBaserat på 1187 recensioner från resenärer

  Detta charmiga lägenhetshotell återfinns i Albufeira. Från det här lägenhetshotellet som ligger 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta boende är det 5. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 300 meter från detta boende. Från detta lägenhetshotell är det 1000 meter till närmaste strand. Våra resenärer har 20. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 185 rum. Denna anläggnings byggår är 2002. Denna anläggning har wifi-anslutning. Receptionen är öppen dygnet runt. Om någon gäst som bor på denna anläggning ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rum. De gemensamma utrymmena på detta boende är rullstolsanpassade. Alpinus Hotel Algarve är inte någon husdjursvänlig anläggning. Gäster som valt detta boende kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Detta Alpinus Hotel Algarve har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Millennium Golf Residences
  Från1.295krPer natt

  Millennium Golf Residencesstars

  Vilamoura, Algarve , Volta do artico 4 4 - Karta
   

  Denna gulliga lägenhet ligger i Vilamoura. Från den här egendomen som ligger 2. 9 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 400 meter från denna anläggning. Denna egendom ligger 4. 0 kilometer från närmaste strand. Våra kunder har 16. 8 kilometer till flygplatsen. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på denna anläggning. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta boende. Receptionen på Millennium Golf Residences har inte öppet dygnet runt. Tyvärr kan inte kunderna be om en babysäng till sitt rum. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är en husdjursvänlig anläggning. Detta boende har parkering och garage. På Millennium Golf Residences kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Areias Village
  Från1.918krPer natt

  Areias Villagestars

  Albufeira, Algarve , Rua vasco da gama, praia dos aveiros - - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 647 recensioner från resenärerBaserat på 647 recensioner från resenärer

  Detta charmiga lägenhetshotell återfinns i Albufeira. Från denna egendom som är belägen 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Den närmaste stranden ligger 250 meter från denna anläggning. Totalt 63 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Areias Village. Anläggningen byggdes 2008. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Tyvärr finns inga rum för de som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. De som bor på den här anläggningen som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Santa Eulália Hotel Apartamento & Spa
  Från907krPer natt

  Santa Eulália Hotel Apartamento & Spastars

  Albufeira, Algarve , Estrada de santa eulália . - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1053 recensioner från resenärerBaserat på 1053 recensioner från resenärer

  Denna stora lägenhetsanläggning ligger ca 650 meter från närmaste sandstrand. Ett brett urval butiker, restauranger, barer, pubar och allmänna kommunikationer ligger bara ett stenkast bort. Flera nattclubar finns inom 2 km från anläggningen. Albufeiras centrum ligger bara 2 km bort.Hotellet som byggdes 1994 och renoverades 2007, har totalt 129 lägenheter fördelade på 5 våningar. Hotellet har en trevlig, luftkonditionerad lobby med en 24h reception, valutaväxling, 4 hissar, snackbar och en privat parkering. Hotellet har också en 600 kvm trädgård.Sviterna och lägenheterna är bekvämt inredda och utrustade med direktvalstelefon, satellit-/kabel-TV (LCD), minikök, mikro, hårtork, luftkonditionering, separat vardagsrum, balkong och kassafack.På hotellet finns SPA, pool, en uppvärmd pool (nov-mars), snackbar, spelrum, solsängar och parasoller. Solsängar och parasoller finns också på stranden. Ett aktivitetsprogram för vuxna finns också bland erbjudandena.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  16  Hotell - Algarve
Sida  1  av  2
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här