Lägenheter och lägenhetshotell i Algarve

Se på kartan
Lägenheter och lägenhetshotell i Algarve

Lägenheter och lägenhetshotell i AlgarveFrån  220kr

Lägenheter och lägenhetshotell Recommenderade i Algarve

 • Colina Verde Golf and Sports Resort
  Från943krPer natt

  Colina Verde Golf and Sports Resortstars

  Moncarapacho, Algarve , Sitio da maragota - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 70 recensioner från resenärerBaserat på 70 recensioner från resenärer

  Detta bekväma lägenhetshotell återfinns i Moncarapacho. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 6. 0 kilometer från stadens centrum. Våra besökare hittar närmaste golfbana bara några steg från detta boende. De närmaste allmänna transportmedlen ligger -0. 0 kilometer från denna egendom. Den närmaste stranden ligger 6. 0 kilometer från detta lägenhetshotell. Våra gäster har 26. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 56. Denna anläggning genomgick en renovering 2008. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Dygnet-runt-servicen på Colina Verde Golf and Sports Resort bidrar till gästernas trivsel. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Alla som valt detta boende och som anländer med bil kan parkera på något av dess parkeringsplatser. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Resenärena kanske väljer att skämma bort sig på friskvårdinrättningen som finns på detta boende. Affärsresenärer kommer att uppskatta anläggningens bekväma affärsfaciliteter som garanterar en produktiv dag på jobbet. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Luna Clube Oceano
  Från845krPer natt

  Luna Clube Oceanostars

  Albufeira, Algarve , Rua columbano bordalo pinheiro . - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 574 recensioner från resenärerBaserat på 574 recensioner från resenärer

  Detta charmiga lägenhetshotell återfinns i Albufeira. Från denna egendom som ligger 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 3. 7 kilometer från den här anläggningen. Den närmaste stranden ligger 150 meter från detta lägenhetshotell. Totalt 72 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Denna anläggning renoverades 2015. Denna anläggning har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla som valt detta boende. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. De gemensamma utrymmena på detta boende är rullstolsanpassade. Luna Clube Oceano är inte någon husdjursvänlig anläggning. Alla som valt detta boende kan dra nytta av parkeringsplatserna. Kunderna kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Luna Olympus
  Från1.643krPer natt

  Luna Olympusstars

  Vilamoura, Algarve , Av. da marina lote h1 . - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 390 recensioner från resenärerBaserat på 390 recensioner från resenärer

  Detta charmiga lägenhetshotell ligger i Vilamoura. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från egendomen. Från denna egendom är det 500 meter till närmaste strand. Denna anläggning har totalt 84 rum. Detta boende genomgick en renovering 2006. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har alla som valt detta boende tillgång till trådlös internetuppkoppling i de allmänna utrymmena. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Luna Olympus har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. Luna Olympus är inte någon husdjursvänlig anläggning. Denna anläggning tillhandahåller parkering och garage. Alla som valt detta boende kan ha glädje av dess nöjesliv. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Real Marina Residence
  Från686krPer natt

  Real Marina Residencestars

  Olhão, Algarve , Av. 5 de outubro 0 0 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter

  Detta gulliga lägenhetshotell återfinns i Olhão. Från det här lägenhetshotellet som ligger 10. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer har tillgång till kollektivtrafiknätet inom ett avstånd av -0. 0 kilometer. Detta boende ligger 2. 5 kilometer från närmaste strand. Våra resenärer har 12. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 146 ombonade rum. Denna anläggning grundades år 2010. Alla gäster som bor på denna anläggning har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Real Marina Residence tillhandahåller babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på detta boende är rullstolsanpassade. Det går bra för gästerna att ta med sig sina husdjur till dessa lokaler. Gästerna kan dra nytta av parkeringsplatserna. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Brisa Sol
  Från1.239krPer natt

  Brisa Solstars

  Albufeira, Algarve , Do municipio, lote 27 0 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 51 Åsikter

  Detta lyxiga lägenhetshotell är bekvämt beläget i centrum av den populära semesterorten Albufeira på den hisnande kusten i Algarve. Den historiska gamla staden och den berömda nöjesgatan Strip med dess stora utbud av restauranger, barer, pubar och nattklubbar ligger helt nära, stranden är bara en kort promenad bort. Den internationella flygplatsen i Faro kan nås på 30 minuter med bil.

  Se mer
 • Algarve Race Apartments
  Från1.435krPer natt

  Algarve Race Apartmentsstars

  Portimao, Algarve , Sitio do escampadinho 8500-148 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Detta gulliga lägenhetshotell är beläget i Portimao. Våra kunder hittar närmaste golfbana 10. 0 kilometer från det här boendet. Detta boende kan erbjuda totalt 96 rum. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen är öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Algarve Race Apartments. De gemensamma utrymmena på Algarve Race Apartments är rullstolsanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Kunderna kan koppla av och återhämta sig i anläggningens inrättning för välbefinnande. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Alpinus Hotel Algarve
  Från957krPer natt

  Alpinus Hotel Algarvestars

  Albufeira, Algarve , Pinhal do concelho-açoteias s/n - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 87 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1268 recensioner från resenärerBaserat på 1268 recensioner från resenärer

  Detta gulliga lägenhetshotell återfinns i Albufeira. Från denna anläggning som är belägen 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. För våra kunder är det 5. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 300 meter från denna anläggning. Från detta lägenhetshotell är det 1000 meter till närmaste strand. Våra resenärer har 20. 0 kilometer till flygplatsen. Anläggningen har totalt 185 rum. Detta boendes byggår är 2002. Alpinus Hotel Algarve har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till gästernas trivsel. Alpinus Hotel Algarve tillhandahåller babysängar på begäran. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Alpinus Hotel Algarve är inte någon husdjursvänlig anläggning. Alpinus Hotel Algarve erbjuder transfer till flygplatsen. På detta boende är det perfekt att hålla möten under affärsresan. På Alpinus Hotel Algarve kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Salgados Vila das Lagoas
  Från1.020krPer natt

  Salgados Vila das Lagoasstars

  Albufeira, Algarve , Herdade dos salgados, p.o. box 2266 sn - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 298 recensioner från resenärerBaserat på 298 recensioner från resenärer

  Detta gulliga lägenhetshotell ligger i Albufeira. Från denna egendom som är belägen 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 200 meter från detta boende. Från detta boende är det 500 meter till närmaste strand. Våra besökare har 32. 2 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 124 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta boende 2008. Detta boende har wifi-anslutning. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. Salgados Vila das Lagoas är inte någon husdjursvänlig anläggning. Dessutom har detta boende ett garage för kunder som reser med bil. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Santa Eulália Hotel Apartamento & Spa
  Från639krPer natt

  Santa Eulália Hotel Apartamento & Spastars

  Albufeira, Algarve , Estrada de santa eulália . - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1091 recensioner från resenärerBaserat på 1091 recensioner från resenärer

  Denna stora lägenhetsanläggning ligger ca 650 meter från närmaste sandstrand. Ett brett urval butiker, restauranger, barer, pubar och allmänna kommunikationer ligger bara ett stenkast bort. Flera nattclubar finns inom 2 km från anläggningen. Albufeiras centrum ligger bara 2 km bort.Hotellet som byggdes 1994 och renoverades 2007, har totalt 129 lägenheter fördelade på 5 våningar. Hotellet har en trevlig, luftkonditionerad lobby med en 24h reception, valutaväxling, 4 hissar, snackbar och en privat parkering. Hotellet har också en 600 kvm trädgård.Sviterna och lägenheterna är bekvämt inredda och utrustade med direktvalstelefon, satellit-/kabel-TV (LCD), minikök, mikro, hårtork, luftkonditionering, separat vardagsrum, balkong och kassafack.På hotellet finns SPA, pool, en uppvärmd pool (nov-mars), snackbar, spelrum, solsängar och parasoller. Solsängar och parasoller finns också på stranden. Ett aktivitetsprogram för vuxna finns också bland erbjudandena.

  Se mer
 • Oasis Beach Apartments
  Från449krPer natt

  Oasis Beach Apartmentsstars

  Praia da Luz, Algarve , Rua luz bay club 3 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 56 recensioner från resenärerBaserat på 56 recensioner från resenärer

  Detta gulliga lägenhetshotell återfinns i Praia da Luz. Från denna anläggning som ligger inbäddad 400 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 4. 4 kilometer från den här anläggningen. Den närmaste stranden ligger 100 meter från detta lägenhetshotell. Oasis Beach Apartments har totalt 25 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta boende 2008. Detta boende har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. Denna anläggning är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. På Oasis Beach Apartments kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  12  Hotell - Algarve
Sida  1  av  2
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här