Lägenheter och lägenhetshotell i Algarve

Se på kartan
Lägenheter och lägenhetshotell i Algarve

Lägenheter och lägenhetshotell i AlgarveFrån  343kr

Lägenheter och lägenhetshotell Recommenderade i Algarve

 • Luna Clube Oceano
  Från1.217krPer natt

  Luna Clube Oceanostars

  Albufeira, Algarve , Rua columbano bordalo pinheiro . - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 568 recensioner från resenärerBaserat på 568 recensioner från resenärer

  Detta charmiga lägenhetshotell återfinns i Albufeira. Från denna egendom som ligger 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 3. 7 kilometer från den här anläggningen. Den närmaste stranden ligger 150 meter från detta lägenhetshotell. Totalt 72 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Denna anläggning renoverades 2015. Denna anläggning har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla som valt detta boende. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. De gemensamma utrymmena på detta boende är rullstolsanpassade. Luna Clube Oceano är inte någon husdjursvänlig anläggning. Alla som valt detta boende kan dra nytta av parkeringsplatserna. Kunderna kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Luna Olympus
  Från1.158krPer natt

  Luna Olympusstars

  Vilamoura, Algarve , Av. da marina lote h1 . - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 386 recensioner från resenärerBaserat på 386 recensioner från resenärer

  Detta bekväma lägenhetshotell ligger i Vilamoura. Våra gäster hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från den här egendomen. Från detta lägenhetshotell är det 500 meter till närmaste strand. Anläggningen har totalt 84 rum. Detta boende totalrenoverades 2006. Fast och trådlöst internet finns i de allmänna utrymmena. Gästerna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Detta boende är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Luna Olympus är inte någon husdjursvänlig anläggning. Luna Olympus tillhandahåller parkering och garage. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. På Luna Olympus kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Edificio Albufeira
  Från856krPer natt

  Edificio Albufeirastars

  Albufeira, Algarve , Av. 25 de abril - - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter

  Denna gulliga lägenhet belägen i Albufeira. Från denna lägenhet som är belägen 250 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra besökare hittar närmaste golfbana 5 meter från detta lägenhet. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 40 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från denna lägenhet är det 30 meter till närmaste strand. Denna anläggning har 43 rum. Boendet totalrenoverades 2008. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Edificio Albufeira erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Husdjur är inte tillåtna på Edificio Albufeira.

  Se mer
 • Brisa Sol
  Från1.844krPer natt

  Brisa Solstars

  Albufeira, Algarve , Do municipio, lote 27 0 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 51 Åsikter

  Detta lyxiga lägenhetshotell är bekvämt beläget i centrum av den populära semesterorten Albufeira på den hisnande kusten i Algarve. Den historiska gamla staden och den berömda nöjesgatan Strip med dess stora utbud av restauranger, barer, pubar och nattklubbar ligger helt nära, stranden är bara en kort promenad bort. Den internationella flygplatsen i Faro kan nås på 30 minuter med bil.

  Se mer
 • Real Marina Residence
  Från1.168krPer natt

  Real Marina Residencestars

  Olhão, Algarve , Av. 5 de outubro 0 0 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter

  Detta gulliga lägenhetshotell återfinns i Olhão. Från det här lägenhetshotellet som ligger 10. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Kollektivtrafikförbindelser ligger på ett avstånd på -0. 0 kilometer. Detta lägenhetshotell ligger 2. 5 kilometer från närmaste strand. Våra besökare har 12. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning innefattar 146 trivsamma rum. Real Marina Residence är från år 2010. Real Marina Residence har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Kunderna behöver inte lämna sina husdjur hemma eftersom detta är ett husdjursvänligt boende. Alla gäster som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Salgados Vila das Lagoas
  Från3.805krPer natt

  Salgados Vila das Lagoasstars

  Albufeira, Algarve , Herdade dos salgados, p.o. box 2266 sn - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 294 recensioner från resenärerBaserat på 294 recensioner från resenärer

  Detta gulliga lägenhetshotell ligger i Albufeira. Från denna egendom som är belägen 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 200 meter från detta boende. Från detta boende är det 500 meter till närmaste strand. Våra besökare har 32. 2 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 124 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta boende 2008. Detta boende har wifi-anslutning. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. Salgados Vila das Lagoas är inte någon husdjursvänlig anläggning. Dessutom har detta boende ett garage för kunder som reser med bil. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Oasis Beach Apartments
  Från863krPer natt

  Oasis Beach Apartmentsstars

  Praia da Luz, Algarve , Rua luz bay club 3 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 55 recensioner från resenärerBaserat på 55 recensioner från resenärer

  Detta gulliga lägenhetshotell återfinns i Praia da Luz. Från denna anläggning som ligger inbäddad 400 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 4. 4 kilometer från den här anläggningen. Den närmaste stranden ligger 100 meter från detta lägenhetshotell. Oasis Beach Apartments har totalt 25 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta boende 2008. Detta boende har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. Denna anläggning är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. På Oasis Beach Apartments kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Alpinus Hotel Algarve
  Från1.317krPer natt

  Alpinus Hotel Algarvestars

  Albufeira, Algarve , Pinhal do concelho-açoteias s/n - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 87 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1241 recensioner från resenärerBaserat på 1241 recensioner från resenärer

  Detta gulliga lägenhetshotell återfinns i Albufeira. Från denna anläggning som är belägen 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. För våra kunder är det 5. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 300 meter från denna anläggning. Från detta lägenhetshotell är det 1000 meter till närmaste strand. Våra resenärer har 20. 0 kilometer till flygplatsen. Anläggningen har totalt 185 rum. Detta boendes byggår är 2002. Alpinus Hotel Algarve har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till gästernas trivsel. Alpinus Hotel Algarve tillhandahåller babysängar på begäran. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Alpinus Hotel Algarve är inte någon husdjursvänlig anläggning. Alpinus Hotel Algarve erbjuder transfer till flygplatsen. På detta boende är det perfekt att hålla möten under affärsresan. På Alpinus Hotel Algarve kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Algarve Race Apartments
  Från832krPer natt

  Algarve Race Apartmentsstars

  Portimao, Algarve , Sitio do escampadinho 8500-148 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Detta gulliga lägenhetshotell är beläget i Portimao. Våra kunder hittar närmaste golfbana 10. 0 kilometer från det här boendet. Detta boende kan erbjuda totalt 96 rum. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen är öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Algarve Race Apartments. De gemensamma utrymmena på Algarve Race Apartments är rullstolsanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Kunderna kan koppla av och återhämta sig i anläggningens inrättning för välbefinnande. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Hotel Apartamento Algar
  Från1.111krPer natt

  Hotel Apartamento Algarstars

  Armacao de Pera, Algarve , Avenida beira mar 9 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 132 recensioner från resenärerBaserat på 132 recensioner från resenärer

  Detta gulliga lägenhetshotell finns i Armacao de Pera. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från denna anläggning med ett läge mitt i stadens centrum. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna egendom. Den närmaste stranden ligger 10 meter från denna egendom. Våra resenärer har 45. 0 kilometer till flygplatsen. 47 välkomnande rum finns på anläggningen. Hotel Apartamento Algar är från år 1989. Denna anläggning är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen dygnet runt. Hotel Apartamento Algar har ett särskilt utformat familjerum som är perfekt för familjer som reser med barn. Alla rum på Hotel Apartamento Algar är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna på Hotel Apartamento Algar. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Hotel Apartamento Algar kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  18  Hotell - Algarve
Sida  1  av  2
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här