Hotell i närheten av Altura Strand

Se på kartan
Hotell - Altura Strand

Altura StrandFrån  225kr

Rekommenderade hotell nära Altura Strand

 • Eurotel Altura
  Från990krPer natt

  Eurotel Alturastars

  Altura, Algarve , Avenida 24 de junho s/n - Karta
  0.4 km från Altura Strand
  4,0/5
  Kundomdömenav 28 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 727 recensioner från resenärerBaserat på 727 recensioner från resenärer

  Detta utomordentliga strandhotell ligger i en idyllisk omgivning vid havet i Altura på den berömda turistdestinationen Algarve. Hotellet har ett perfekt läge där det ser ut över stranden och det är lätt att ta sig till flertalet butiker, restauranger och nöjesställen. Hotellet är familjevänligt, har en samtida stil och elegans och bjuder in gästerna till en fristad av komfort och lugn. Gästrummen är lyxigt inredda i neutrala pastellfärger vilket skapar en rogivande atmosfär. Hotellets bekvämligheter kommer med säkerhet att överträffa förväntningarna hos också den mest kräsna resenär. Här finns många alternativ när det gäller nöje, fritid och mat. Gästerna kommer att uppskatta hotellets nöjesprogram som tas fram under högsäsong och utformas särskilt för besökarnas förnöjelse.

  Se mer
 • Altura Mar
  Från624krPer natt

  Altura Marstars

  Altura, Algarve , Urbanização alturamar, lotes 14,15 e 16, 0 - Karta
  0.45 km från Altura Strand
  4,3/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter

  Denna bekväma lägenhet ligger i Altura. Från denna egendom som ligger inbäddad 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 11. 0 kilometer från den här egendomen. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Från denna lägenhet är det 50 meter till närmaste strand. Kunderna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Altura Mar som har totalt 12 rum. Denna anläggning byggdes 2001. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen på denna anläggning har inte öppet dygnet runt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Alagoa Azul
  Från742krPer natt

  Alagoa Azulstars

  Altura, Algarve , Lote 2, alagoa . - Karta
  0.5 km från Altura Strand
  4,5/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 28 recensioner från resenärerBaserat på 28 recensioner från resenärer

  Denna charmiga lägenhet ligger i Altura. Våra kunder hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från den här egendomen. Den närmaste stranden ligger 150 meter från detta boende. Det totala antalet rum är 30. Alagoa Azul byggdes 2003. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har kunderna tillgång till trådlös internetuppkoppling i de allmänna utrymmena. Det finns ingen dygnet-runt-öppen reception. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Alagoa Azul är inte någon husdjursvänlig anläggning. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Praia da Lota Resort - Hotel
  Från556krPer natt

  Praia da Lota Resort - Hotelstars

  Manta Rota, Algarve , Urbanizacao praia da lota - Karta
  1.29 km från Altura Strand
  4,0/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 74 recensioner från resenärerBaserat på 74 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Manta Rota. Från detta hotell som ligger inbäddat 300 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från den här anläggningen. Från detta hotell är det -0. 0 kilometer till det allmänna transportnätet. Från denna anläggning är det 250 meter till närmaste strand. Praia da Lota Resort - Hotel har totalt 24 rum. Denna anläggning renoverades 2015. Detta boende har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla som valt detta boende. Praia da Lota Resort - Hotel erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. De gemensamma utrymmena på Praia da Lota Resort - Hotel är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna på Praia da Lota Resort - Hotel. Alla som valt detta boende kan dra nytta av parkeringsplatserna. Detta miljövänliga boende har en -certifiering. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Praia da Lota Resort - Apartments
  Från504krPer natt

  Praia da Lota Resort - Apartmentsstars

  Manta Rota, Algarve , Urbanizacao praia da lota 52 - Karta
  1.39 km från Altura Strand
  4,1/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 57 recensioner från resenärerBaserat på 57 recensioner från resenärer

  Denna gulliga lägenhet återfinns i Manta Rota. Från detta boende som ligger inbäddat 250 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från det här boendet. Våra resenärer hittar kollektivtrafiknätet inom ett avstånd på -0. 0 kilometer. Från denna egendom är det 250 meter till närmaste strand. Totalt 52 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Praia da Lota Resort - Apartments totalrenoverades 2009. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Dygnet-runt-servicen på Praia da Lota Resort - Apartments bidrar till gästernas trivsel. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Praia da Lota Resort - Apartments är inte någon husdjursvänlig anläggning. Dessutom har detta boende gjort viktiga miljöförbättringar för att minimera sin påverkan på miljön och har en -certifiering. Alla gäster som bor på denna anläggning kan njuta av smakfulla rätter i dess restaurang. Alla gäster som bor på denna anläggning får en rolig vistelse tack vare det stora utbudet av nöjen. På Praia da Lota Resort - Apartments kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Praia Verde Boutique Hotel - Design Hotels
  Från1.911krPer natt

  Praia Verde Boutique Hotel - Design Hotelsstars

  Altura, Algarve , Rua de real village praia verde s/n - Karta
  1.69 km från Altura Strand
  4,3/5
  Kundomdömenav 24 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 462 recensioner från resenärerBaserat på 462 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Altura. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta hotell som ligger inbäddat 7. 0 kilometer från stadens centrum. Våra besökare hittar närmaste golfbana 8. 0 kilometer från det här boendet. Denna anläggning ligger -0. 0 kilometer från allmänna kommunikationsförbindelser. Den närmaste stranden ligger 500 meter från denna anläggning. Våra kunder har 46. 5 kilometer till flygplatsen. De 40 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Praia Verde Boutique Hotel - Design Hotels byggdes 2006. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på detta boende. Praia Verde Boutique Hotel - Design Hotels kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
 

Hotell i närheten av  Altura Strand

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här