Hotell i närheten av Armação de Pera Strand

Se på kartan
Hotell - Armação de Pera Strand

Armação de Pera StrandFrån  225kr

Rekommenderade hotell nära Armação de Pera Strand

 • Hotel Apartamento Rosamar I
  Från416krPer natt

  Hotel Apartamento Rosamar Istars

  Armacao de Pera, Algarve , Rua dom joao ii s/n - Karta
  0.62 km från Armação de Pera Strand
  4,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 86 recensioner från resenärerBaserat på 86 recensioner från resenärer

  Denna charmiga lägenhet ligger i Armacao de Pera. Våra besökare hittar närmaste golfbana 7. 0 kilometer från det här boendet. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 300 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 150 meter från denna lägenhet. Våra besökare har 50. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 42 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Denna anläggning genomgick en renovering 2012. De som bor på denna anläggning kan surfa på internet tack vare wifi-anslutningen i de gemensamma utrymmena. Receptionen är inte öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på Hotel Apartamento Rosamar I. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Gäster som bor på Hotel Apartamento Rosamar I kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Holiday Inn Algarve
  Från753krPer natt

  Holiday Inn Algarvestars

  Armacao de Pera, Algarve , Avenida marginal s/n - Karta
  0.77 km från Armação de Pera Strand
  3,8/5
  Kundomdömenav 48 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1215 recensioner från resenärerBaserat på 1215 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Armacao de Pera. Från denna egendom som är belägen 500 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Denna egendom ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 7. 0 kilometer från det här hotellet. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 500 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra gäster har 50. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende har totalt 185 rum. Holiday Inn Algarve genomgick en totalrenovering 2010. Holiday Inn Algarve har wifi-anslutning. Receptionen på Holiday Inn Algarve har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Detta boende erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Alla badrum på dena handikappanpassade anläggning är anpassade för personer med funktionsnedsättning. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser på Holiday Inn Algarve. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. Alla gäster som bor på denna anläggning kan koppla av och ladda batterierna på ställets inrättning för hälsa och välbefinnande. Resenärerna kommer verkligen att uppskatta det stora utbudet av underhållning, fritidstjänster och faciliteter som erbjuds. På Holiday Inn Algarve kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Vila Gale Nautico
  Från889krPer natt

  Vila Gale Nauticostars

  Armacao de Pera, Algarve , Vale do olival s/n - Karta
  1.15 km från Armação de Pera Strand
  3,8/5
  Kundomdömenav 25 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1601 recensioner från resenärerBaserat på 1601 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett bekvämt hotell som är lokaliserat i Armacao de Pera. Från denna egendom som är belägen 400 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra kunder hittar närmaste golfbana 7. 5 kilometer från det här boendet. Den närmaste stranden ligger 50 meter från denna egendom. Detta hotell har totalt 233 ombonade rum. Detta boende snyggades upp 2012. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Alla gäster som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Tyvärr kan inte kunderna be om en babysäng till sitt rum. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Alla gäster som bor på denna anläggning kan använda sig av garaget. Denna anläggning erbjuder en mängd olika matupplevelser. Detta hotell har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Vilalara Thalassa Resort
  Från3.232krPer natt

  Vilalara Thalassa Resortstars

  Armacao de Pera, Algarve , Praia das gaivotas-alporchinhos s/n - Karta
  1.91 km från Armação de Pera Strand
  3,8/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 720 recensioner från resenärerBaserat på 720 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett sofistikerat hotell som är lokaliserat i Armacao de Pera. Från det här boendet som ligger 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 10. 0 kilometer från det här boende. De närmaste allmänna transportmedlen ligger -0. 0 kilometer från denna anläggning. Från detta boende är det 50 meter till närmaste strand. Våra besökare har 16. 0 kilometer till flygplatsen. Vilalara Thalassa Resort har totalt 132 rum. Senast detta boende renoverades var 2002. Alla gästerna på Vilalara Thalassa Resort kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen på Vilalara Thalassa Resort har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna på detta boende. Gästerna kan uppskatta de hälso- och välbefinnandeutbud som tillhandahålls på Vilalara Thalassa Resort. Denna anläggning har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Turiquintas
  Från553krPer natt

  Turiquintasstars

  Armacao de Pera, Algarve , R. da turiquintas - alporchinhos n/a - Karta
  1.93 km från Armação de Pera Strand
  3,5/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 65 recensioner från resenärerBaserat på 65 recensioner från resenärer

  Där den är belägen i Armacao de Pera är denna gulliga resort ett optimalt val för familjer. Våra kunder hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från den här resorten. Den närmaste stranden ligger 800 meter från denna anläggning. Boendet har totalt 93 rum. Turiquintas genomgick en renovering 1998. Turiquintas är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Det finns ingen dygnet-runt-öppen reception. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Turiquintas tillåter små husdjur. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Turiquintas. På detta boende med flera restauranger tillgodoses alla typer av gästers behov. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Pestana Viking Beach & Spa Resort
  Från856krPer natt

  Pestana Viking Beach & Spa Resortstars

  Armacao de Pera, Algarve , Praia senhora da rocha - porches s/n - Karta
  2.28 km från Armação de Pera Strand
  4,1/5
  Kundomdömenav 40 Åsikter

  Detta charmiga hotell, som återfinns i Armacao de Pera, är ett bra alternativ för familjer. Från denna anläggning som ligger inbäddad 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta boende ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 9. 5 kilometer från den här egendomen. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från detta hotell är det 750 meter till närmaste strand. Denna anläggning kan erbjuda totalt 184 rum. Pestana Viking Beach & Spa Resort totalrenoverades 2000. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Kunderna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Denna anläggning har ett urval av olika hälso- och friskvårdsfaciliteter som är perfekta för gäster som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. Kunderna kommer verkligen att uppskatta det stora utbudet av underhållning, fritidstjänster och faciliteter som erbjuds. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Be Live Family Palmeiras Village
  Från1.213krPer natt

  Be Live Family Palmeiras Villagestars

  Armacao de Pera, Algarve , Quinta das palmeiras, bloco e3 - iv - - Karta
  2.4 km från Armação de Pera Strand
  4,3/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2236 recensioner från resenärerBaserat på 2236 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Armacao de Pera. Från denna anläggning som ligger inbäddad 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Den närmaste stranden ligger 300 meter från detta boende. Totalt 278 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta boendes byggår är 2013. Dessutom finns trådlöst internet i de gemensamma utrymmena. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Be Live Family Palmeiras Village tillhandahåller babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Be Live Family Palmeiras Village. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Villas Barrocal
  Från429krPer natt

  Villas Barrocalstars

  Armacao de Pera, Algarve , Urbanização barrocal iii / edf villas barrocal s/n - Karta
  2.48 km från Armação de Pera Strand
  4,2/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 231 recensioner från resenärerBaserat på 231 recensioner från resenärer

  Denna enkla semesterandelslägenhet eller lägenhet är lokaliserad i Armacao de Pera. Från denna egendom som ligger 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från den här semesterandelslägenheten eller lägenheten. Detta boende ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Denna anläggning ligger 2. 0 kilometer från närmaste strand. Denna anläggning har totalt 52 ombonade rum. Anläggningen totalrenoverades 2008. Villas Barrocal har wifi-anslutning. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser på Villas Barrocal. Villas Barrocal har ett varierat hälso- och friskvårdsutbud som är perfekt för resenärer som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. Kunderna kan roa sig med den underhållning som står till buds. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Be Smart Terrace Algarve
  Från425krPer natt

  Be Smart Terrace Algarvestars

  Armacao de Pera, Algarve , Quinta das palmeiras, bloco e-3-iv - - Karta
  2.53 km från Armação de Pera Strand
  4,1/5
  Kundomdömenav 54 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1000 recensioner från resenärerBaserat på 1000 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och en anspråkslös lägenhet som är lokaliserad i Armacao de Pera. Från den här egendomen som ligger 2. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet ligger 10. 0 kilometer från detta boende. Våra besökare hittar närmaste golfbana 10. 0 kilometer från den här lägenheten. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Från denna anläggning är det 350 meter till närmaste strand. Våra kunder har 50. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 12. 0 kilometer till hamnen. Detta boende har totalt 176 ombonade rum. Detta boende snyggades upp 2013. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen på Be Smart Terrace Algarve håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Resenärerna kan dra nytta av parkeringsplatserna. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Be Smart Terrace Algarve. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Be Smart Terrace Algarve är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang. De som bor på denna anläggning kan njuta av ett brett utbud av smakfulla rätter. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Quinta das Figueirinhas & Quintinha Village
  Från405krPer natt

  Quinta das Figueirinhas & Quintinha Villagestars

  Armacao de Pera, Algarve , alporchinhos, armação de pêra . - Karta
  2.84 km från Armação de Pera Strand
  3,6/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 17 recensioner från resenärerBaserat på 17 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett gulligt lägenhetshotell som är lokaliserat i Armacao de Pera. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta lägenhetshotell som ligger inbäddat 2. 0 kilometer från stadens centrum. Våra kunder hittar närmaste golfbana 5. 5 kilometer från det här boendet. Våra besökare kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Från denna anläggning är det 800 meter till närmaste strand. Våra resenärer har 5. 5 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 32. 0 kilometer till hamnen. De 103 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta boende totalrenoverades 2009. Wifi finns på boendet i sin helhet. Alla som valt detta boende kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. De allmänna utrymmen på detta boende är lättillgängliga och 1 är handikappsanpassade. Husdjur är inte tillåtna på Quinta das Figueirinhas & Quintinha Village. De som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Quinta das Figueirinhas & Quintinha Village. Gästerna kan utforska de olika matställena som Quinta das Figueirinhas & Quintinha Village erbjuder. Anläggningens underhållningsutbud gör att gästerna aldrig har en tråkig stund. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 
[x]
 

Hotell i närheten av  Armação de Pera Strand

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här