Hotell i närheten av Da Falésia Strand

Se på kartan
Hotell - Da Falésia Strand

Da Falésia StrandFrån  240kr

Rekommenderade hotell nära Da Falésia Strand

 • Epic Sana Algarve
  Från3.870krPer natt

  Epic Sana Algarvestars

  Albufeira, Algarve , Pinar del condado, praia da falésia na - Karta
  0.52 km från Da Falésia Strand
  4,9/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1436 recensioner från resenärerBaserat på 1436 recensioner från resenärer

  Denna enastående resort ligger i Albufeira. Från denna resort som är belägen 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från denna anläggning är det 650 meter till närmaste strand. Våra besökare har 35. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Epic Sana Algarve är 229. Epic Sana Algarve är från år 2013. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen är öppen dygnet runt. Denna anläggning är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Alla badrum på detta handikappanpassade boende är anpassat för personer med funktionsnedsättning. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Denna anläggning har ett garage till glädje för gästerna. Gäster som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Resenärerna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på detta boende. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. Kunderna kan uppskatta de hälso- och välbefinnandeutbud som tillhandahålls på Epic Sana Algarve. Tack vare de funktionella mötesfaciliteterna är denna anläggning en perfekt plats för gäster som reser i affärssyfte. Epic Sana Algarve kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Victoria Sport&Beach Hotel
  Från1.308krPer natt

  Victoria Sport&Beach Hotelstars

  Albufeira, Algarve , Rua do pinhal - praia da falesia . - Karta
  0.76 km från Da Falésia Strand
  4,2/5
  Kundomdömenav 43 Åsikter

  Där det är beläget i Albufeira är detta gulliga hotell ett optimalt val för familjer. Från denna anläggning som är belägen 8. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 1000 meter från detta boende. Den närmaste stranden ligger 800 meter från denna egendom. Totalt 140 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta boende byggdes 2006. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen är öppen under hela dagen. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Victoria Sport&Beach Hotel är inte någon husdjursvänlig anläggning. Dessutom har detta hotell ett garage för kunder som reser med bil. Resenärerna kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens gastronomiska restaurang. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera de som bor på denna anläggning. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Alpinus Hotel Algarve
  Från1.064krPer natt

  Alpinus Hotel Algarvestars

  Albufeira, Algarve , Pinhal do concelho-açoteias s/n - Karta
  0.81 km från Da Falésia Strand
  4,0/5
  Kundomdömenav 87 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1268 recensioner från resenärerBaserat på 1268 recensioner från resenärer

  Detta gulliga lägenhetshotell återfinns i Albufeira. Från denna anläggning som är belägen 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. För våra kunder är det 5. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 300 meter från denna anläggning. Från detta lägenhetshotell är det 1000 meter till närmaste strand. Våra resenärer har 20. 0 kilometer till flygplatsen. Anläggningen har totalt 185 rum. Detta boendes byggår är 2002. Alpinus Hotel Algarve har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till gästernas trivsel. Alpinus Hotel Algarve tillhandahåller babysängar på begäran. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Alpinus Hotel Algarve är inte någon husdjursvänlig anläggning. Alpinus Hotel Algarve erbjuder transfer till flygplatsen. På detta boende är det perfekt att hålla möten under affärsresan. På Alpinus Hotel Algarve kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Falesia Hotel – Adults Only
  Från987krPer natt

  Falesia Hotel – Adults Onlystars

  Albufeira, Algarve , Pinhal do concelho, praia da falesia s/n - Karta
  0.84 km från Da Falésia Strand
  4,6/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2447 recensioner från resenärerBaserat på 2447 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell för adults-only är lokaliserat i Albufeira. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 2. 0 kilometer från stadens centrum. Den närmaste stranden ligger 800 meter från denna anläggning. Detta hotell har totalt 169 ombonade rum. Senast detta hotell renoverades var 2005. Både fast och trådlöst internet finns på Falesia Hotel – Adults Only. De som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Falesia Hotel – Adults Only tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Falesia Hotel – Adults Only erbjuder en mängd olika matupplevelser. Kunderna kan koppla av och återhämta sig i anläggningens inrättning för välbefinnande. Anläggningens underhållningsutbud gör att gästerna aldrig har en tråkig stund. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • 3HB Falesia Mar
  Från1.343krPer natt

  3HB Falesia Marstars

  Albufeira, Algarve , Urb. quinta do milharó, olhos de água n/a - Karta
  1.2 km från Da Falésia Strand
  3,7/5
  Kundomdömenav 49 Åsikter

  Med ett fantastiskt läge i Olhos de Água i Algarve, finns denna anläggning på en klippa direkt vid Falésia-stranden, bara en kort promenad från centrum och bara 7 km från Albufeira.Denna nyligen renoverade lägenhetsanläggning ligger i ett lugnt område, nära Olhos de Àgua. Här finns restaurang, poolbar, två pooler (vuxen- och barn-) och tennisbana.Alla 240 T1-lägenheter består av ett sovrum och ett vardagsrum, utrustade med luftkonditionering, komplett minikök, satellit-TV, kassafack, badrum med dusch eller badkar och balkong.

  Se mer
 • 3HB Falesia Garden
  Från1.292krPer natt

  3HB Falesia Gardenstars

  Albufeira, Algarve , Quinta do milharó - olhos d'água n/a - Karta
  1.2 km från Da Falésia Strand
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 246 recensioner från resenärerBaserat på 246 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Albufeira. Från denna anläggning som är belägen 7. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 2. 5 kilometer från det här hotellet. Kollektivtrafikförbindelser ligger på ett avstånd på -0. 0 kilometer. Den närmaste stranden ligger 150 meter från detta hotell. Våra resenärer har 35. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 96 rum. Hotellet totalrenoverades 2016. 3HB Falesia Garden har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på 3HB Falesia Garden håller öppet dygnet runt. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta boende har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • PortoBay Falesia
  Från1.067krPer natt

  PortoBay Falesiastars

  Albufeira, Algarve , Quinta do milharó . - Karta
  1.21 km från Da Falésia Strand
  4,3/5
  Kundomdömenav 24 Åsikter

  Detta charmiga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Albufeira. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från denna anläggning med ett läge mitt i stadens centrum. Våra kunder hittar närmaste golfbana 1. 5 kilometer från det här boendet. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 8 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 400 meter från denna anläggning. Totalt 310 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på PortoBay Falesia. PortoBay Falesia genomgick en renovering 2008. PortoBay Falesia har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på PortoBay Falesia har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. PortoBay Falesia har ett särskilt utformat familjerum som är perfekt för familjer som reser med barn. Detta hotell förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Dessutom kan de som reser med bil ha stor nytta av parkeringsmöjligheterna på PortoBay Falesia. PortoBay Falesia erbjuder transfer till flygplatsen. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Gästerna kan roa sig med den underhållning som står till buds. Kunder som bor på detta hotell kan dra fördel av dess hälso- och väbefinnandeutbud. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av affärsfacliteterna. På PortoBay Falesia kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Alfamar Beach & Sport Resort
  Från1.093krPer natt

  Alfamar Beach & Sport Resortstars

  Albufeira, Algarve , Rua class hollmann s/n - Karta
  1.29 km från Da Falésia Strand
  3,6/5
  Kundomdömenav 37 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 717 recensioner från resenärerBaserat på 717 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Albufeira. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 2. 5 kilometer från anläggningen. Från detta boende är det 80 meter till närmaste strand. Våra gäster har 30. 0 kilometer till flygplatsen. Anläggningen har totalt 264 rum. Senast denna anläggning renoverades var 2003. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Alla rum på Alfamar Beach & Sport Resort är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Alla som valt detta boende kan dra nytta av parkeringsplatserna. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Kunderna kan utforska de olika matställena som Alfamar Beach & Sport Resort erbjuder. Kunderna kan uppskatta de hälso- och välbefinnandeutbud som tillhandahålls på Alfamar Beach & Sport Resort. Denna anläggning har funktionella affärsfaciliteter, perfekt för affärsresenärer. Gästerna kan roa sig med den underhållning som står till buds. På Alfamar Beach & Sport Resort kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Algarve Gardens
  Från1.185krPer natt

  Algarve Gardensstars

  Albufeira, Algarve , Praia da falesia - pobox 2159 ?? - Karta
  1.31 km från Da Falésia Strand
  3,5/5
  Kundomdömenav 73 Åsikter

  Detta charmiga hotell återfinns i Albufeira. Från denna egendom är det 5. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 2. 5 kilometer från det här hotellet. Från detta hotell är det 200 meter till närmaste strand. Totalt 178 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Algarve Gardens. Denna anläggnings byggår är 1978. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Husdjur är tillåtna på detta boende. Kunder som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Gäster som bor på Algarve Gardens kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Alla som valt detta boende kan koppla av och återhämta sig i dess inrättning för välbefinnande. Detta hotell har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Vale de Carros
  Från1.260krPer natt

  Vale de Carrosstars

  Albufeira, Algarve , Quinta do paiva 39 - Karta
  1.36 km från Da Falésia Strand
  4,0/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 651 recensioner från resenärerBaserat på 651 recensioner från resenärer

  Där den är belägen i Albufeira är denna bekväma lägenhet ett optimalt val för familjer. Från denna egendom som är belägen 10. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 750 meter från denna anläggning. Det finns allmänna kommunikationer på ett avstånd på -0. 0 kilometer. Denna lägenhet ligger 2. 0 kilometer från närmaste strand. Våra gäster har 35. 0 kilometer till flygplatsen. Anläggningen har totalt 72 rum. Detta boende snyggades upp 2017. Vale de Carros har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. Om de som bor på denna anläggning ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rumHusdjur är inte tillåtna i lokalerna. Vale de Carros tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Denna anläggning har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  21  Hotell - Da Falésia Strand
Sida  1  av  3
 

Hotell i närheten av  Da Falésia Strand

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner