Hotell i närheten av Da Falésia Strand

Se på kartan
Hotell - Da Falésia Strand

Da Falésia StrandFrån  166kr

Rekommenderade hotell nära Da Falésia Strand

 • Epic Sana Algarve
  Från1.328krPer natt

  Epic Sana Algarvestars

  Albufeira, Algarve , Pinar del condado, praia da falésia na - Karta
  0.52 km från Da Falésia Strand
  4,9/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1365 recensioner från resenärerBaserat på 1365 recensioner från resenärer

  Denna enastående resort är lokaliserad i Albufeira. Från denna anläggning som är belägen 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta boende är det 650 meter till närmaste strand. Våra kunder har 35. 0 kilometer till flygplatsen. De 229 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta boende grundades år 2013. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har resenärerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Dygnet-runt-servicen på Epic Sana Algarve bidrar till gästernas trivsel. Detta barnvänliga Epic Sana Algarve är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Alla rum på Epic Sana Algarve är rullstolsanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Dessutom har denna anläggning ett garage för kunder som reser med bil. De som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Denna anläggning erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att gästerna njuter av sitt besök på sätt och vis. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Epic Sana Algarve är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Detta boende tillhandahåller hälso- och välbefinnandetjänster. Flera konferensfaciliteter finns tillgängliga för att underlätta för affärsresenärer. Epic Sana Algarve kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Victoria Sport&Beach Hotel
  Från603krPer natt

  Victoria Sport&Beach Hotelstars

  Albufeira, Algarve , Rua do pinhal - praia da falesia . - Karta
  0.76 km från Da Falésia Strand
  4,2/5
  Kundomdömenav 43 Åsikter

  Detta charmiga hotell, som återfinns i Albufeira, är ett bra alternativ för familjer. Från det här boendet som ligger 8. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 1000 meter från denna egendom. Från detta hotell är det 800 meter till närmaste strand. Denna anläggning kan erbjuda totalt 140 rum. Det här hotellet byggdes 2006. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Victoria Sport&Beach Hotel är inte någon husdjursvänlig anläggning. För extra bekvämlighet har resenärerna tillgång till ett garage. Alla som valt detta boende kan njuta av smakfulla rätter i dess restaurang. Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på denna anläggning . På Victoria Sport&Beach Hotel kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Alpinus Hotel Algarve
  Från354krPer natt

  Alpinus Hotel Algarvestars

  Albufeira, Algarve , Pinhal do concelho-açoteias s/n - Karta
  0.81 km från Da Falésia Strand
  4,0/5
  Kundomdömenav 87 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1175 recensioner från resenärerBaserat på 1175 recensioner från resenärer

  Detta charmiga lägenhetshotell återfinns i Albufeira. Från det här lägenhetshotellet som ligger 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta boende är det 5. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 300 meter från detta boende. Från detta lägenhetshotell är det 1000 meter till närmaste strand. Våra resenärer har 20. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 185 rum. Denna anläggnings byggår är 2002. Denna anläggning har wifi-anslutning. Receptionen är öppen dygnet runt. Om någon gäst som bor på denna anläggning ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rum. De gemensamma utrymmena på detta boende är rullstolsanpassade. Alpinus Hotel Algarve är inte någon husdjursvänlig anläggning. Gäster som valt detta boende kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Detta Alpinus Hotel Algarve har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • PortoBay Falesia
  Från850krPer natt

  PortoBay Falesiastars

  Albufeira, Algarve , Quinta do milharó . - Karta
  1.21 km från Da Falésia Strand
  4,3/5
  Kundomdömenav 24 Åsikter

  Perfekt för familjer och ett charmigt hotell som är lokaliserat i Albufeira. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från denna anläggning som ligger mitt i stadens centrum. Våra besökare hittar närmaste golfbana 1. 5 kilometer från det här hotellet. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 8 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 400 meter från detta boende. 310 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta boende renoverades 2008. Dessutom ingår wifi-anslutning på denna anläggning. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Denna anläggning erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. PortoBay Falesia förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Anläggningen har parkeringsplatser och garage. Alla som valt detta boende kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. PortoBay Falesia erbjuder en mängd olika matupplevelser. Tack vare de fritidsaktiviteter som erbjuds på detta hotell kan resenärerna få roliga upplevelser. Tack vare det breda friskvårdsutbudet kan den som bor på denna anläggning skämma bort sig under sin vistelse där. Detta boende har funktionella affärsfaciliteter, perfekt för affärsresenärer. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Alfamar Beach & Sport Resort
  Från369krPer natt

  Alfamar Beach & Sport Resortstars

  Albufeira, Algarve , Rua class hollmann s/n - Karta
  1.29 km från Da Falésia Strand
  3,6/5
  Kundomdömenav 37 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 677 recensioner från resenärerBaserat på 677 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett charmigt hotell som är lokaliserat i Albufeira. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 2. 5 kilometer från hotellet. Från detta hotell är det 80 meter till närmaste strand. Våra besökare har 30. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell innefattar 264 trivsamma rum. Alfamar Beach & Sport Resort genomgick en totalrenovering 2003. Wifi finns på anläggningen i sin helhet. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Dessutom erbjuder Alfamar Beach & Sport Resort babysängar på begäran. Alfamar Beach & Sport Resort förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Husdjur är tillåtna på detta hotell. Resenärerna kan dra nytta av parkeringsplatserna. Detta boende erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på Alfamar Beach & Sport Resort som har ett stort hälso- och välbefinnandeutbud. Detta hotell har affärsfaciliteter. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla som valt detta boende. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Algarve Gardens
  Från211krPer natt

  Algarve Gardensstars

  Albufeira, Algarve , Praia da falesia - pobox 2159 ?? - Karta
  1.31 km från Da Falésia Strand
  3,5/5
  Kundomdömenav 73 Åsikter

  Detta bekväma hotell återfinns i Albufeira. Det främsta nöjesområdet ligger 5. 0 kilometer från detta hotell. Våra kunder hittar närmaste golfbana 2. 5 kilometer från det här boendet. Den närmaste stranden ligger 200 meter från detta boende. 178 välkomnande rum finns på anläggningen. Det här hotellet byggdes 1978. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänlig anläggning. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Gästerna kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Detta hotell är stolt över i att kunna erbjuda ett visst hälso- och friskvårdsutbud, perfekt för avkoppling och för att vårda både hälsa och kropp. Anläggningens underhållningsutbud gör att gästerna aldrig har en tråkig stund. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • TUI Blue Falesia
  Från1.780krPer natt

  TUI Blue Falesiastars

  Albufeira, Algarve , Quinta do milharo - olhos de agua s/n - Karta
  1.39 km från Da Falésia Strand
  4,1/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3318 recensioner från resenärerBaserat på 3318 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Albufeira. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta hotell som ligger inbäddat 9. 0 kilometer från stadens centrum. Våra besökare hittar närmaste golfbana 1. 5 kilometer från den här egendomen. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 700 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 400 meter från denna anläggning. Från denna egendom är det 700 meter till hamnen. Detta hotell har totalt 349 ombonade rum. Detta boende totalrenoverades 2015. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla gäster som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Husdjur är tillåtna på detta hotell. Denna anläggning tillhandahåller parkering och garage. De som bor på denna anläggning kan koppla av och ladda batterierna på ställets inrättning för hälsa och välbefinnande. Gästerna kommer verkligen att uppskatta det stora utbudet av underhållning, fritidstjänster och faciliteter som erbjuds. På detta hotell med flera restauranger tillgodoses alla typer av gästers behov. TUI Blue Falesia kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Aqua-Mar
  Från357krPer natt

  Aqua-Marstars

  Albufeira, Algarve , Rua 25 de abril . - Karta
  1.43 km från Da Falésia Strand
  4,4/5
  Kundomdömenav 28 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 180 recensioner från resenärerBaserat på 180 recensioner från resenärer

  Denna gulliga lägenhet ligger i Albufeira. Från detta boende som är beläget 200 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Denna anläggning ligger på ett avstånd på -0. 0 kilometer från det allmänna kommunikationsnätet. Från denna lägenhet är det 300 meter till närmaste strand. Det totala antalet rum på Aqua-Mar är 28. Aqua-Mar är från år 2007. Alla som valt detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet som finns tillgängligt i de gemensamma utrymmena. Receptionen på Aqua-Mar håller öppet dygnet runt. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Oceanus
  Från322krPer natt

  Oceanusstars

  Albufeira, Algarve , Rua da igreja, olhos d'agua . - Karta
  1.82 km från Da Falésia Strand
  4,4/5
  Kundomdömenav 42 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 802 recensioner från resenärerBaserat på 802 recensioner från resenärer

  Detta trevliga lägenhetshotell ligger i turistområdet Olhos-d'Água, bara 500 meter från stranden. Inom gångavstånd finns ett bra urval av restauranger, barer och butiker. I närheten finns också en supermarket, apotek, marknad med färsk frukt/grönsaker/fisk, bank och bankomat. Kollektivtrafiken finns 50 meter från hotellet. Hotellet ligger 3 km från Oura, 5 km från Albufeira och 30 km från flygplatsen.Hotellet erbjuder totalt 61 bekväma lägenheter, studios och ensovrums-lägenheter, fördelade på 4 våningar. Hotellet har en trevlig lobby med en 24h reception, internet, 2 hissar, en trevlig kvällsbar, spelrum, takterrass och restaurang i grannbyggnaden. Det finns också parkeringsmöjligheter.De smakfullt inredda lägenheterna har individuellt reglerbar luftkonditionering, centralvärme, kombinerat minikök/vardagsrum, direktvalstelefon, satellit-/kabel-TV, internet, kassafack och balkong.Hotellet har separata vuxen- och barnpooler med solsängar, parasoller och snackbar (öppen under sommaren). Här finns också inomhuspool (uupvärmd från december till mars), solsängar, spelrum och en kvällsbar där det då och då under sommaren anordnas underhållning. Den närmaste golfbanan ligger bara 2 km bort. Det finns 2 stränder i området, en klapperstensstrand och en sandstrand. Där finns också parasoller och solsängar (mot avgift).Restaurangen ligger i en separat, avdelad anläggning, som dagligen serverar kontinental frukost för de med frukostpension och halvpension. Gäster med halvpension med eller utan drycker (en dryck/person) kan också avnjuta en middag från den fasta menun. Under sommarmånaderna serverar restaurangen smårätter vid poolen.

  Se mer
 • Apartamentos Vila Praia
  Från444krPer natt

  Apartamentos Vila Praiastars

  Albufeira, Algarve , Apartamentos vila praia, lote 4 olhos d'agua . - Karta
  1.88 km från Da Falésia Strand
  4,5/5
  Kundomdömenav 38 Åsikter

  Detta eleganta lägenhetshotell ligger i turistområdet Olhos-d'Água, bara 500 meter från stranden. inom gångavstånd finns ett bra urval av restauranger, barer och butiker. I närheten finns också en supermarket, apotek, marknad med färsk frukt/grönsaker/fisk, bank och bankomat. Kollektivtrafiken finns 50 meter från hotellet. Hotellet ligger 3 km från Oura, 5 km från Albufeira och 30 km från flygplatsen.Detta högklassiga lägenhetshotell som renoverades 2006 har totalt 41 bekväma studios fördelade på 5 våningar. Anläggningen är luftkonditionerad och erbjuder en trevlig lobby med reception som är öppen dagligen 08.00-24.00 (mellan 24.00-08.00 finns denna service i Hotel Oceanus, som är närmsta granne). Andra faciliteter är kassafack, hiss, bar och en restaurang. Det finns också parkeringsplatser. Mot avgift kan man få WLAN och internet.De elegant renoverade lägenheterna har alla luftkonditionering och kök/minikök med kyl, keramisk häll med två zoner, mikro, vattenkokare och brödrost. Andra bekvämligheter är sällskapsutrymme, badrum med dusch direktvalstelefon, satellit-/kabel-TV, hyrkassafack och balkong. Det finns också större en-sovrumslägenheter, i två storlekar: standard (4 personer) och superior (5 personer).Hotellet har separata vuxen- och barnpooler med solsängar och parasoller. Den närmaste golfbanan ligger bara 3 km bort.Hotellets restaurang erbjuder a la carte-menu. Dagligen serveras kontinental frukost för de med frukostpension och halvpension. Gäster med halvpension med eller utan drycker (en dryck/person) kan också avnjuta en middag från den fasta menun. Under sommarmånaderna serverar restaurangen smårätter vid poolen.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  14  Hotell - Da Falésia Strand
Sida  1  av  2
 

Hotell i närheten av  Da Falésia Strand

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner