Hotell i närheten av Da Galé Strand

Se på kartan
Hotell - Da Galé Strand

Da Galé StrandFrån  240kr

Rekommenderade hotell nära Da Galé Strand

 • Vila Gale Praia
  Från2.508krPer natt

  Vila Gale Praiastars

  Albufeira, Algarve , Ct. praia da gale - apartado 2204 2204 - Karta
  0.22 km från Da Galé Strand
  4,4/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 779 recensioner från resenärerBaserat på 779 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell för adults-only är lokaliserat i Albufeira. Från det här hotellet som ligger 6. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från det här hotellet. Från detta hotell är det 150 meter till närmaste strand. De 40 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Denna anläggning snyggades upp 2005. Vila Gale Praia är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Gästerna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Restaurangen inbjuder resenärerna till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. Alla gäster som bor på denna anläggning kan koppla av och ladda batterierna på ställets inrättning för hälsa och välbefinnande. Alla som valt detta boende kan ha glädje av dess nöjesliv. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Vila Gale Atlantico
  Från1.865krPer natt

  Vila Gale Atlanticostars

  Albufeira, Algarve , Praia da galé - apt. 2436 2436 - Karta
  0.45 km från Da Galé Strand
  3,7/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter

  Denna bekväma resort är särskilt utformad för familjer och finns i Albufeira. Från detta boende som är beläget 7. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 1000 kilometer från detta resort. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 300 meter från detta boende. Våra resenärer har 50. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende har 220 rum. Senast denna anläggning renoverades var 2016. Alla som valt detta boende kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen är öppen dygnet runt. Vila Gale Atlantico erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. De gemensamma utrymmen på Vila Gale Atlantico är rullstolsanpassade. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Det finns parkeringsplatser. Denna miljövänliga anläggning har en -certifiering. De som bor på denna anläggning kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Vila Gale Atlantico har funktionella affärsfaciliteter som är perfekta för affärsresenärer. Gästerna kan koppla av och återhämta sig i anläggningens inrättning för välbefinnande. Tack vare de fritidsaktiviteter som erbjuds på denna anläggning kan resenärerna få roliga upplevelser. Anläggningens restauranger har rykte om sig att servera utmärkt mat till förstklassig service. På Vila Gale Atlantico kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Glenridge Albufeira Beach & Golf Resort
  Från532krPer natt

  Glenridge Albufeira Beach & Golf Resortstars

  Albufeira, Algarve , Aldeamento turistico, vale rabelho 4457 - Karta
  0.96 km från Da Galé Strand
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 58 recensioner från resenärerBaserat på 58 recensioner från resenärer

  Denna charmiga lägenhet är belägen i Albufeira. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 5. 0 kilometer från stadens centrum. Våra kunder hittar närmaste golfbana 2. 7 kilometer från den här lägenheten. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från denna anläggning. Detta boende ligger 1. 2 kilometer från närmaste strand. De 29 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta boende byggdes 2008. Resenärerna kan använda sig av wifi-anslutningen i de gemensamma utrymmena. Receptionen på denna anläggning har inte öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Glenridge Albufeira Beach & Golf Resort. De gemensamma utrymmen på Glenridge Albufeira Beach & Golf Resort är rullstolsanpassade. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Det finns parkeringsplatser på Glenridge Albufeira Beach & Golf Resort. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Glenridge Albufeira Beach & Golf Resort. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Salgados Dunas Suites
  Från2.784krPer natt

  Salgados Dunas Suitesstars

  Albufeira, Algarve , Herdade dos salgados resort rua boca da alagoa sn - Karta
  1.02 km från Da Galé Strand
  4,4/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 801 recensioner från resenärerBaserat på 801 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett lyxigt hotell som är lokaliserat i Albufeira. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 5. 0 kilometer från stadens centrum. Detta hotell ligger 5. 0 kilometer från det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 1. 7 kilometer från det här hotellet. Den närmaste stranden ligger 250 meter från detta boende. Våra besökare har 40. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende innefattar 155 trivsamma rum. Detta boende grundades år 2010. De som bor på denna anläggning har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen är öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på Salgados Dunas Suites. Salgados Dunas Suites är inte någon husdjursvänlig anläggning. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Alla gäster som bor på denna anläggning kan dra fördel av hälso- och välbefinnandeutbudet. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Salgados Vila das Lagoas
  Från1.276krPer natt

  Salgados Vila das Lagoasstars

  Albufeira, Algarve , Herdade dos salgados, p.o. box 2266 sn - Karta
  1.08 km från Da Galé Strand
  4,2/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 298 recensioner från resenärerBaserat på 298 recensioner från resenärer

  Detta gulliga lägenhetshotell ligger i Albufeira. Från denna egendom som är belägen 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 200 meter från detta boende. Från detta boende är det 500 meter till närmaste strand. Våra besökare har 32. 2 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 124 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta boende 2008. Detta boende har wifi-anslutning. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. Salgados Vila das Lagoas är inte någon husdjursvänlig anläggning. Dessutom har detta boende ett garage för kunder som reser med bil. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • BaySide Salgados
  Från947krPer natt

  BaySide Salgadosstars

  Albufeira, Algarve , Herdade dos salgados - vale rabelho sn - Karta
  1.19 km från Da Galé Strand
  3,5/5
  Kundomdömenav 138 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 545 recensioner från resenärerBaserat på 545 recensioner från resenärer

  Anläggningen ligger mitt i Algarve, ca 800 meter från de magnifika stränderna Salgados och Galé, 200 meter från Salgados Golf Club och 6 km från Albufeira. Faros flygplats ligger 45 kilometer från anläggningen.Anläggningen uppfördes 2001 och renoverades 2007 och erbjuder totalt 94 lägenheter fördelade på två våningar. Gästerna har tillgång till den stora, välskötta trädgården. Bland bekvämligheterna på hotellet finns en foaje med reception som är öppen mellan 08.00-24.00, bar och restaurang. Dessutom finns det internet att erbjuda och också en lekplats. Poolen täcks över och värms upp under de kallare månaderna. Poolbaren och Jacuzzin är öppna under högsäsong.Lägenheterna består av ett sovrum, vardagsrum med bäddsoffa, badrum med hårtork, direktvalstelefon, satellit-TV, minikök med kyl och mikro, kassafack och balkong eller terrass. I hotellets studios finns inget separat sovrum.På anläggningen finns en swimmingpool (övertäckt under vintern), lekplats och solsängar. Poolbaren och Jacuzzin är öppna under högsäsong. Mot extra betalning kan gästerna använda hotellets biljardbord. Baren erbjuder kvällsunderhållning vissa kvällar. Närmaste golfbana finns 200 meter bort.Engelsk eller kontinental frukost serveras varje morgon. Under kvällarna kan gästerna välja sin mat från restaurangens a la carte och under dagen finns en menu med smårätter att välja från. Hotellet hjälper gärna gäster med speciella dietönskemål. Halvpensionsgäster serveras en trerätters-middag, vald av köksmästaren.

  Se mer
 • Vidamar Resort Villas Algarve
  Från2.129krPer natt

  Vidamar Resort Villas Algarvestars

  Albufeira, Algarve , Rua boca da alagoa, lote 1 fase 2 1 - Karta
  1.26 km från Da Galé Strand
  4,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1382 recensioner från resenärerBaserat på 1382 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Albufeira är detta enkla semesterradhus ett optimalt val för familjer. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 8. 0 kilometer från stadens centrum. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 300 meter från denna egendom. Våra besökare hittar kollektivtrafiknätet inom ett avstånd på -0. 0 kilometer. Den närmaste stranden ligger 150 meter från detta semesterradhus. Våra kunder har 45. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 64 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Vidamar Resort Villas Algarve. Detta boendes byggår är 2009. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Denna anläggning har parkerings- och garageplatser för gästernas bekvämlighet. Kunderna kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Restaurangen inbjuder alla gästern som bor på denna anläggning till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. Konferensfaciliteter finns på detta boende. Vidamar Resort Villas Algarve erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Detta boende tillhandahåller hälso- och välbefinnandetjänster. De läckra rätter som serveras på de olika gastronomiska alternativen kommer att ge resenärerna ny energi inför dagen. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Salgados Palace
  Från4.438krPer natt

  Salgados Palacestars

  Albufeira, Algarve , Herdade dos salgados resort sn - Karta
  1.4 km från Da Galé Strand
  4,4/5
  Kundomdömenav 29 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1082 recensioner från resenärerBaserat på 1082 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell, som återfinns i Albufeira, är ett bra alternativ för familjer. Från denna egendom som är belägen 10. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 200 meter från detta boende. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 600 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 800 meter från denna egendom. Våra gäster har 45. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende har totalt 228 ombonade rum. Alla som valt detta boende kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla gäster som bor på denna anläggning. Salgados Palace tillhandahåller inga babysängar på begäran. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Dessutom har Salgados Palace ett garage för kunder som reser med bil. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Om resenärerna behöver skämmas bort kan de utnyttja det som hälsoinrättningen erbjuder. Kunderna kommer verkligen att uppskatta det stora utbudet av underhållning, fritidstjänster och faciliteter som erbjuds. På Salgados Palace kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Villas Joinal
  Från1.266krPer natt

  Villas Joinalstars

  Albufeira, Algarve , Beco da vigia, sesmarias - - - Karta
  1.59 km från Da Galé Strand
   

  Detta bekväma hotell ligger i Albufeira. Från den här anläggningen som ligger 6. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från det här boende. Detta boende ligger 1. 2 kilometer från närmaste strand. Våra resenärer har 40. 0 kilometer till flygplatsen. Detta trivsamma hotell garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 13 rum. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen på Villas Joinal håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Villas Joinal erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Villas Joinal.

  Se mer
 • Salgados Palm Village Apartments & Suites
  Från3.907krPer natt

  Salgados Palm Village Apartments & Suitesstars

  Albufeira, Algarve , Rua do golfe, herdade dos salgados 1 - Karta
  1.6 km från Da Galé Strand
  3,8/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter

  The hotel, in Algarve, Albufeira, is a self-sufficient unit located in the CS Herdade dos Salgados Resort, between the golf course and the Salgados beach.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  13  Hotell - Da Galé Strand
Sida  1  av  2
 

Hotell i närheten av  Da Galé Strand

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här