Hotell i närheten av Do Vau Strand

Se på kartan
Hotell - Do Vau Strand

Do Vau StrandFrån  240kr

Rekommenderade hotell nära Do Vau Strand

 • Interpass Solvau Apartamentos
  Från824krPer natt

  Interpass Solvau Apartamentosstars

  Praia da Rocha, Algarve , Encosta do vao lote19 - Karta
  0.41 km från Do Vau Strand
  4,6/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Denna bekväma lägenhet återfinns i Praia da Rocha. Denna anläggning innefattar 74 trivsamma rum. Interpass Solvau Apartamentos har wifi-anslutning. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till gästernas trivsel. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. Alla rum på detta handikappanpassade boende är rullstolsanpassade. Interpass Solvau Apartamentos är inte någon husdjursvänlig anläggning. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Praia Vau 17 by Atlantichotels
  Från934krPer natt

  Praia Vau 17 by Atlantichotelsstars

  Praia da Rocha, Algarve , Rua joão pinto delgado - praia do vau 17 - Karta
  0.5 km från Do Vau Strand
  3,8/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 34 recensioner från resenärerBaserat på 34 recensioner från resenärer

  Denna charmiga lägenhet ligger i Praia da Rocha. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna lägenhet som ligger inbäddad 2. 0 kilometer från stadens centrum. Våra gäster hittar närmaste golfbana 1000 meter från denna anläggning. Våra besökare kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Från denna anläggning är det 500 meter till närmaste strand. De 20 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Praia Vau 17 by Atlantichotels totalrenoverades 2005. De som bor på detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Denna anläggning har inte dygnet-runt-reception. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Resenärerna kan använda sig av transfertjänsten. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Turim Estrela do Vau Apartamentos Turisticos
  Från1.728krPer natt

  Turim Estrela do Vau Apartamentos Turisticosstars

  Alvor, Algarve , Alto do vau, sitio das delgadas . - Karta
  0.89 km från Do Vau Strand
  3,7/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 491 recensioner från resenärerBaserat på 491 recensioner från resenärer

  Detta charmiga lägenhetshotell återfinns i Alvor. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 3. 0 kilometer från stadens centrum. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 50 meter från detta boende. Från denna anläggning är det -0. 0 kilometer till det allmänna transportnätet. Den närmaste stranden ligger 800 meter från denna egendom. Totalt 174 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Turim Estrela do Vau Apartamentos Turisticos. Detta boende totalrenoverades 2005. De som bor på denna anläggning kan surfa på internet tack vare wifi-anslutningen i de gemensamma utrymmena. Receptionen är öppen under hela dagen. Denna anläggning är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Husdjur är tillåtna på detta boende. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Turim Estrela do Vau Apartamentos Turisticos har ett varierat hälso- och friskvårdsutbud som är perfekt för resenärer som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Turim Estrela do Vau Apartamentos Turisticos är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. På Turim Estrela do Vau Apartamentos Turisticos kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Luar
  Från731krPer natt

  Luarstars

  Praia da Rocha, Algarve , V.3-sitio 3 castelos-praia da rocha - Karta
  0.95 km från Do Vau Strand
  3,8/5
  Kundomdömenav 83 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 432 recensioner från resenärerBaserat på 432 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Praia da Rocha. Från denna anläggning som ligger 600 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från det här hotellet. Kollektivtrafikförbindelser ligger på ett avstånd på -0. 0 kilometer. Från denna egendom är det 50 meter till närmaste strand. Totalt 142 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Luar. Denna anläggning byggdes 1996. Alla gäster som bor på denna anläggning kan använda sig av internetanslutningen för att hålla kontakt med arbete eller hem. Receptionen på detta hotell håller öppet dygnet runt. Dessutom erbjuder denna barnvänliga anläggning babysängar på begäran. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. De som bor på denna anläggning kan med fördel dra nytta av dess restaurang. Kunderna kan ha glädje av anläggningens nöjesliv. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Oceano Atlantico-Apartamentos Turisticos
  Från1.196krPer natt
  1.08 km från Do Vau Strand
  3,8/5
  Kundomdömenav 27 Åsikter

  Denna charmiga lägenhet återfinns i Praia da Rocha. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna lägenhet som ligger inbäddad 1. 5 kilometer från stadens centrum. Detta boende ligger -0. 0 kilometer från allmänna kommunikationsförbindelser. Från denna anläggning är det 750 meter till närmaste strand. Denna anläggning kan erbjuda totalt 130 rum. Oceano Atlantico-Apartamentos Turisticos genomgick en renovering 2007. Denna anläggning är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Denna anläggning har parkerings- och garageplatser för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan njuta av en läcker måltid i anläggningens gastronomiska restaurang. Gästerna kommer att få en rolig vistelse på denna anläggning som har ett stort utbud av nöjen. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Plaza Real by Atlantichotels
  Från1.970krPer natt

  Plaza Real by Atlantichotelsstars

  Portimao, Algarve , Rua dom afonso v - sitio três castelos - Karta
  1.1 km från Do Vau Strand
  4,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 546 recensioner från resenärerBaserat på 546 recensioner från resenärer

  Plaza Real Atlantichotels är komplexet med 4 kvarter med 60 lägenheter fördelade på T1 och T2 Duplex.Lägenheterna är bra storlek, mycket välutrustade och inredda, med luftkonditionering och gratis trådlöst internet. Alla lägenheter med balkong.Gästerna har en utmärkt swimmingpool för vuxna, en barnpool, en lekplats och en minigolfbana.Plaza Real Atlantichotels är mer eller mindre 10 minuters promenad från stranden. Portimão centrum, Portimão Marina och Praia da Rocha ligger 3 minuters bilresa bort. Portimão tågstation ligger 3 km från Plaza Real.Plaza Real Atlantichotels rekommenderas för ett bra pris / prestanda förhållande i Portimão.Ett bra ställe att tillbringa din familjesemester.

  Se mer
 • Flor Da Rocha
  Från1.560krPer natt

  Flor Da Rochastars

  Praia da Rocha, Algarve , Rua das conchas, sitio dos castelos 424 - Karta
  1.12 km från Do Vau Strand
  3,8/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 399 recensioner från resenärerBaserat på 399 recensioner från resenärer

  Denna charmiga lägenhet ligger i Praia da Rocha. Från den här lägenheten som ligger 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från denna egendom. Våra kunder hittar närmaste golfbana 10. 0 kilometer från den här lägenheten. Från denna egendom är det 0. 5 kilometer till det allmänna transportnätet. Den närmaste stranden ligger 600 meter från denna lägenhet. Våra gäster har 38. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 2. 0 kilometer till hamnen. Totalt 133 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Flor Da Rocha. Denna anläggning renoverades 2008. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Dessutom erbjuder Flor Da Rocha babysängar på begäran. Alla badrum på dena handikappanpassade anläggning är anpassade för personer med funktionsnedsättning. Husdjur är inte tillåtna på Flor Da Rocha. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil.

  Se mer
 • Club Amarilis
  Från545krPer natt

  Club Amarilisstars

  Praia da Rocha, Algarve , Av.v3 praia da rocha s/n - Karta
  1.16 km från Do Vau Strand
  3,1/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 490 recensioner från resenärerBaserat på 490 recensioner från resenärer

  Denna gulliga lägenhet finns i Praia da Rocha. Våra kunder hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från det här boendet. Från denna egendom är det 200 meter till närmaste strand. Denna anläggning har totalt 180 ombonade rum. Detta boende renoverades 2003. Kunderna har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Denna barnvänliga anläggning är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Kunderna välkomnas till denna miljövänliga anläggning. Alla gäster som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Denna anläggning tillhandahåller hälso- och välbefinnandetjänster. Alla som valt detta boende kan roa sig med den underhållning som står till buds. På Club Amarilis kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Prainha Clube
  Från1.702krPer natt

  Prainha Clubestars

  Alvor, Algarve , Praia dos três irmãos 8500-072 - Karta
  1.43 km från Do Vau Strand
  3,8/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 391 recensioner från resenärerBaserat på 391 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är perfekt för familjer och ligger i Alvor. Från denna egendom som är belägen 2. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 1. 5 kilometer från det här boende. Denna egendom ligger -0. 0 kilometer från allmänna kommunikationsförbindelser. Den närmaste stranden ligger 300 meter från denna egendom. Från detta boende är det 5. 0 kilometer till hamnen. Anläggningen har totalt 61 rum. Detta boende snyggades upp 2010. Prainha Clube har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen är öppen under hela dagen. Om de som bor på denna anläggning ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rumKunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell. Prainha Clube tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Prainha Clube erbjuder transfer till flygplatsen. Tack vare sitt hälso- och välbefinnandeutbud, är detta hotell perfekt för den som vill ha en stunds avkoppling från vardagens stress och påfrestningar. Gästerna kan njuta av smakfulla rätter i anläggningens restaurang. Tack vare de fritidsaktiviteter som erbjuds på detta hotell kan gästerna få roliga upplevelser. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Aldeamento da Prainha
  Från2.233krPer natt

  Aldeamento da Prainhastars

  Alvor, Algarve , Praia dos três irmãos 8500-072 - Karta
  1.45 km från Do Vau Strand
  4,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Denna bekväma semesterbostad eller villa återfinns i Alvor. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 2. 0 kilometer från stadens centrum. För våra besökare är det 2. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 1. 5 kilometer från det här boendet. De närmaste allmänna transportmedlen ligger 2. 0 kilometer från denna anläggning. Den närmaste stranden ligger 300 meter från denna semesterbostad eller villa. Från detta boende är det 5. 0 kilometer till hamnen. Detta boende innefattar 80 trivsamma rum. Aldeamento da Prainha genomgick en totalrenovering 2005. Wifi finns på anläggningen i sin helhet. Dygnet-runt-servicen på Aldeamento da Prainha bidrar till gästernas trivsel. Dessutom erbjuder Aldeamento da Prainha babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Aldeamento da Prainha tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Detta boende erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på denna anläggning med massor av hälso- och välbefinnandealternativ. De som bor på denna anläggning kan glädjas åt roliga fritidsaktiviteter och upplevelser. Gästerna kommer att glädja sig åt de smakfulla rätter som serveras på Aldeamento da Prainha. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  38  Hotell - Do Vau Strand
Sida  1  av  4
 

Hotell i närheten av  Do Vau Strand

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här