Hotell i närheten av Do Vau Strand

Se på kartan
Hotell - Do Vau Strand

Do Vau StrandFrån  166kr

Rekommenderade hotell nära Do Vau Strand

 • Clube Praia Vau - Algarve Holidays Apartments
  Från258krPer natt

  Clube Praia Vau - Algarve Holidays Apartmentsstars

  Praia da Rocha, Algarve , Ur. encosta do vau, lote 17. - Karta
  0.49 km från Do Vau Strand
  3,8/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 32 recensioner från resenärerBaserat på 32 recensioner från resenärer

  Clube Praia Vau Algarve Holidays Apartments, byggnad med totalt 20 studior / lägenheter i lokalt boende.Centralt belägen byggnad, separerad från stranden endast vid en sidogata (ca 500 m). Olika shoppingplatser, restauranger och nattklubbar ligger inom 2 km från hotellet. Länkar till kollektivtrafiken finns i omedelbar närhet (ca 100 m bort) och barer (200 m bort). Praia da Rocha ligger ca 2 km bort och Portimão ligger ca 4 km bort.De rymliga och bekväma studiorna och lägenheterna har en rymlig balkong, ett badrum, en hårtork, satellit- / kabel-TV, tillgång till internet, pentry, kylskåp, kombinerat vardagsrum / sovrum. Lägenheterna har dessutom ett separat sovrum. Studiorna och lägenheterna har inte luftkonditionering.Anmälan och inlämningen av lägenheten måste ske på följande adress:Apartamentos Turisticos Plaza Real (öppen 24h)Rua Dom Afonso V - Sitio dos Tres Castelos8500-310 PortimãoTelefon: +351282490230Mobiltelefon: +351938107115 (Vid nödsituation)GPS: 37.124682933439004 / -8.54637247424398

  Se mer
 • Clube Praia Mar
  Från362krPer natt

  Clube Praia Marstars

  Praia da Rocha, Algarve , Sítio dos 3 castelos, lote b2 - praia da rocha . - Karta
  0.85 km från Do Vau Strand
  4,2/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 131 recensioner från resenärerBaserat på 131 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Praia da Rocha. Från denna anläggning som ligger 2 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 2. 2 kilometer från det här hotellet. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Den närmaste stranden ligger 250 meter från denna egendom. För våra gäster är det bara 300 meter till flygplatsen. Från detta boende är det 25 meter till hamnen. Totalt 72 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Senast detta boende renoverades var 2007. Clube Praia Mar har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Dessutom har Clube Praia Mar ett garage för kunder som reser med bil. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Clube Praia Mar är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. På Clube Praia Mar kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Turim Estrela do Vau Apartamentos Turisticos
  Från532krPer natt

  Turim Estrela do Vau Apartamentos Turisticosstars

  Alvor, Algarve , Alto do vau, sitio das delgadas . - Karta
  0.89 km från Do Vau Strand
  3,7/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 476 recensioner från resenärerBaserat på 476 recensioner från resenärer

  Detta bekväma lägenhetshotell finns i Alvor. Från detta boende som är beläget 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 50 meter från detta lägenhetshotell. Från detta boende är det -0. 0 kilometer till det allmänna transportnätet. Den närmaste stranden ligger 800 meter från denna egendom. Detta boende har totalt 174 ombonade rum. Detta boende snyggades upp 2005. Alla gäster som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet i dess gemensamma utrymmen. Dygnet-runt-servicen på Turim Estrela do Vau Apartamentos Turisticos bidrar till gästernas trivsel. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Det finns parkeringsplatser. De som bor på denna anläggning kan njuta av en läcker måltid i dess gastronomiska restaurang. Resenärerna kan slappna av och fly vardagen i anläggningens inrättning för välbefinnande. Den varierade underhållning som erbjuds på denna anläggning är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Luar
  Från448krPer natt

  Luarstars

  Praia da Rocha, Algarve , V.3-sitio 3 castelos-praia da rocha - Karta
  0.94 km från Do Vau Strand
  3,8/5
  Kundomdömenav 83 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 424 recensioner från resenärerBaserat på 424 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Praia da Rocha. Från detta boende som är beläget 600 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra besökare hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från den här anläggningen. De närmaste allmänna transportmedlen ligger -0. 0 kilometer från detta hotell. Från detta hotell är det 50 meter till närmaste strand. Denna anläggning kan erbjuda totalt 142 rum. Luar byggdes 1996. På Luar har kunderna tillgång till internet. Alla gäster som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Luar tillhandahåller babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Restaurangen inbjuder de som bor på denna anläggning till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. De som bor på denna anläggning kommer verkligen att uppskatta det stora utbudet av underhållning, fritidstjänster och faciliteter som erbjuds. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Oceano Atlantico-Apartamentos Turisticos
  Från412krPer natt
  1.08 km från Do Vau Strand
  3,8/5
  Kundomdömenav 26 Åsikter

  Denna bekväma lägenhet ligger i Praia da Rocha. Från den här lägenheten som ligger 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från denna egendom är det -0. 0 kilometer till det allmänna transportnätet. Från denna anläggning är det 750 meter till närmaste strand. Totalt 130 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta boende snyggades upp 2007. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Dessutom erbjuder denna barnvänliga anläggning babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Denna anläggning har parkering och garage. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. Anläggningens underhållningsutbud gör att gästerna aldrig har en tråkig stund. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Plaza Real Atlantichotels
  Från306krPer natt

  Plaza Real Atlantichotelsstars

  Portimao, Algarve , Rua dom afonso v - sitio três castelos - Karta
  1.1 km från Do Vau Strand
  4,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 525 recensioner från resenärerBaserat på 525 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Portimao. Från denna anläggning som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från den här egendomen. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 1. 0 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Den närmaste stranden ligger 10 meter från denna anläggning. Detta boende kan erbjuda totalt 72 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta hotell 2011. Dessutom ingår tillgång till wifi i de gemensamma utrymmena. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Plaza Real är inte någon husdjursvänlig anläggning. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla kunder. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Club Amarilis
  Från382krPer natt

  Club Amarilisstars

  Praia da Rocha, Algarve , Av.v3 praia da rocha s/n - Karta
  1.16 km från Do Vau Strand
  3,1/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 472 recensioner från resenärerBaserat på 472 recensioner från resenärer

  Denna gulliga lägenhet finns i Praia da Rocha. Våra kunder hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från den här lägenheten. Från denna lägenhet är det 200 meter till närmaste strand. Denna anläggning innefattar 180 trivsamma rum. Denna anläggning totalrenoverades 2003. Club Amarilis har wifi-anslutning. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till resenärernas trivsel. Detta barnvänliga Club Amarilis är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Denna anläggning tillämpar grön praxis. Gäster som bor på Club Amarilis kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. De som vill koppla av från vardagens rutiner kan utnyttja anläggningens hälso- och välbefinnandeinrättning. Denna anläggning erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Jardins da Rocha
  Från339krPer natt

  Jardins da Rochastars

  Praia da Rocha, Algarve , Av. v 3 - praia da rocha . - Karta
  1.19 km från Do Vau Strand
  4,1/5
  Kundomdömenav 25 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 348 recensioner från resenärerBaserat på 348 recensioner från resenärer

  Denna gulliga lägenhet belägen i Praia da Rocha. Från denna egendom som är belägen 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från denna lägenhet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från den här egendomen. Våra besökare har tillgång till kollektivtrafiknätet inom ett avstånd av 0. 1 kilometer. Från denna egendom är det 80 meter till närmaste strand. Anläggningen har totalt 72 rum. Jardins da Rocha byggdes 1999. Receptionen på Jardins da Rocha har inte öppet dygnet runt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Alla som valt detta boende som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Mirachoro II
  Från247krPer natt

  Mirachoro IIstars

  Praia da Rocha, Algarve , Rua dos poetas populares 64/65 - Karta
  1.33 km från Do Vau Strand
  3,8/5
  Kundomdömenav 94 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 395 recensioner från resenärerBaserat på 395 recensioner från resenärer

  Denna lägenhetsanläggning ligger i semesterområdet Praia da Rocha, bara några få minuter från stranden, som ligger på andra sidan gatan. Mängder av butiker och nöjen och allmänna kommunikationer finns ungefär 1 kilometer från hotellet. Det är 3 km till den närmaste golfbanan.Anläggningen byggdes 1988 och renoverades 2004. Den består av en huvudbyggnad och ett annex, vart och ett med 7 våningar och totalt 157 lägenheter. Anläggningen har också en stor trädgård. Hotellfaciliteterna inkluderar en lobby med 24h reception, kassafack, valutaväxling och hissar. Dessutom har hotellet sitt eget spelrum, TV-rum, cykeluthyrning och bilparkering.De välkomnande rummen har badrum och direktvalstelefon, matlagningsyta, kyl, sällskapsrum och balkong.i hotellets trädgård finns en pool, snackbar, solstolar och parasoller. Dessutom har hotellet cykeluthyrning, biljard/snooker och ett årstidsbundet aktivitetsprogram.

  Se mer
 • Mirachoro III
  Från241krPer natt

  Mirachoro IIIstars

  Praia da Rocha, Algarve , Rua dos poetas populares . - Karta
  1.35 km från Do Vau Strand
  3,9/5
  Kundomdömenav 18 Åsikter

  Denna bekväma lägenhet, som återfinns i Praia da Rocha, är ett bra alternativ för homosexuella. Från det här boendet som ligger 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 3. 5 kilometer från den här lägenheten. Våra resenärer har tillgång till kollektivtrafiknätet inom ett avstånd av -0. 0 kilometer. Den närmaste stranden ligger 1. 2 kilometer från denna egendom. Det totala antalet rum på Mirachoro III är 42. Detta boende genomgick en renovering 2012. Alla som valt detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet i dess gemensamma utrymmen. Dygnet-runt-servicen på Mirachoro III bidrar till gästernas trivsel. Mirachoro III tillhandahåller babysängar på begäran. Mirachoro III är inte någon husdjursvänlig anläggning. Det finns parkeringsplatser. Alla som valt detta boende kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  28  Hotell - Do Vau Strand
Sida  1  av  3
 

Hotell i närheten av  Do Vau Strand

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här